Mistä saada proteiinia?

aloittelija^*

Voiko joku kertoa mistä ruoista saa paljon proteiinia? Vai kannattaako ostaa proteiinijauhetta? Olen itse aloittanut salilla käynnin ja en ole sen pahemmin perehtynyt tuohon proteiinihauheseen. Mutta jos joku vois kertoa vaikka myös tietoa tuosta proteiinijauheesta esim milloin ottaa sitä ja kuinka paljon.

12

1781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sgfijdgijiaisgi

      Tavallisessa ruoassa on ihan riittävästi proteiinia kunhan valitsee oikeita tuotteita ja tietää edes vähän mistä sitä proteiinia saa.

      Hyviä proteiininlähteitä on kaikenlaiset lihat ja kala, maitotuotteet ja kananmunat.

      Helppoja/valmiita proteiinipitoisia peruselintarvikkeita on mm. maitorahka, raejuusto, tonnikala, katkaravut, sei,kananmunat,broileri jne.

      Jos sitten rahaa ja mielenkiintoa löytyy niin voi ostaa lisäksi jotain proteiinilisäravinnetta. Niitähän on nettikin täynnä, joten ei liene vaikea löytää vaihtoehtoja. itse olen ostellut tuolta mass.fi nettikaupasta. Toimitukset ovat nopeita ja tuotteet pääsääntöisesti hyviä.

      • aloittelija^*

        Joo kiitos paljon vastauksistanne. Ja katsoin tuolta mass.fi sivustolta noita proteiinilisäravinteita niin aika kalliita ne kyllä ovat mutta pitää katsoa jos jostakin saisi halvemmalla.


      • sasasasasas
        aloittelija^* kirjoitti:

        Joo kiitos paljon vastauksistanne. Ja katsoin tuolta mass.fi sivustolta noita proteiinilisäravinteita niin aika kalliita ne kyllä ovat mutta pitää katsoa jos jostakin saisi halvemmalla.

        itseasiassa tuolla on monessa tuotteessa hinta ja laatusuhde kohdallaan. Mutta tee kuten parhaaksi näet. ethän sä välttämätä miään jauheita tarvitse edes.


      • voi sua pientä..
        aloittelija^* kirjoitti:

        Joo kiitos paljon vastauksistanne. Ja katsoin tuolta mass.fi sivustolta noita proteiinilisäravinteita niin aika kalliita ne kyllä ovat mutta pitää katsoa jos jostakin saisi halvemmalla.

        aloittelija^*
        "Kiitos vastauksistanne :)
        Joo kiitos paljon vastauksistanne. Ja katsoin tuolta mass.fi sivustolta noita proteiinilisäravinteita niin aika kalliita ne kyllä ovat mutta pitää katsoa jos jostakin saisi halvemmalla".

        ..eli et ymmärtänyt yhtään mitä sulle koitettiin sanoa. Luulet että lihakset kasvaa purkeista, kuten niin moni bodauksesta kiinnostunut nuori.


    • awesrdtfyguhijokplå

      Jos haluat kehittyä kunnolla niin unohda ne hauhot. Niillä et saa kuin mahasi sekaisin ja lompakon ohuemmaksi. Syöt kananmunia, raejuustoa, rahkaa ja kalaa ja kaikista paras on punainen liha. Syöt niin paljon kuin pystyt mutta pieniä annoksia.
      Näillä pärjäät pitkälle äläkä sorru hauhojen myyvien retkutuksiin.

    • raimo vormisto

      muista puristaa perseellä

    • aeeeevan
    • kaikki ruuasta

      Proteiinitabujen ja jauheiden raaka-aine tulee jostain Itä-Euroopan käsityöpajasta jossa heraa erotellaan kemikaaleilla ja kaikkea paskaa lisätään massaan jotta voitot on suurempia, Ei siinä ajatella sun terveyttä vaan voittoja. Syö pari maitorahkapalkkaria päivässä, lounaalla ja päivällisellä kirjolohta, silakkaa, broilerin rintaa tai naudan paistijauhelihaa, aamu- ja iltapalalla vielä raejuustopurkillinen ja kanamunaa. Saat per ateria sen n. 20-30g proteiinia noin 3 tunnin välein jonka keho voi hyötykäyttää ja se on laadukasta protsua jossa ei ole paskaa joukossa. Sitten vielä syöt paljon kasviksia, sopivasti täysjyvähiilareita ja laadukasta rasvaa mm. neitsytoliiviöljy, avokado, suolaamattomat/paahtamattomat phkinät esim. saksanpähkinä, kalaa, kanamunan keltuaista niin kasvaa lihas ja saat kaikki tarvittavat energiaa, kehon rakennusta ja treeni-intoa antavat ravintotekijät ilman yhtään turhaan rahaa syövää tablettia tai jauhoa.

      • vaihda paska ruokaan

        Salilla käymään alkanut nuori jonka tarvitsee kysellä mistä saa hyvää proteiinia ei takuulla tarvitse sitä niin paljon ettei tavallinen ruoka riitä. Proteiinia tarvitaan noin 2 g per rasvaton painokilo, rasvahan ei proteiinia tarvitse (tai voithan sille syöttää että lihoo;) Jos vaikka ajattelet että sun rasvaton paino olisi 80 kg (tuskin on) niin 160 g proteiinia päivässä riittää 100-varmana. 6 ateriaa x 20-30 g proteiinia/ateria ja kertyy sulla nopeasti se 160 g prodea. Kun päivän aikaan syöt noin 3 tunnin välein tuon määrän, niin ei takuulla ole proteiinin määrästä tai laadusta kehitys kiinni. Lisäksi saat maitorahkasta ja raejuustosta kalsiumia luuston vahvistumiseen.

        Jätä purkkipaskaproteiini ja muutkin lisäravinteet idiooteille ja osta kunnon ruokaa. Maitorahka on edullista, raejuusto on edullista, silakkafilee on edullista, kirjolohifilettä-broilerifilettä- ja naudan paistijauhelihaa(10%) saa jatkuvasti tarjouksessa jostain pakkaseen laitettvaksi. Tonnikalanpaloja vedessä saa edullisesti, joskaan en kauheasti suositele metallipurkkisäilykkeitä myrkkyjen takia. Kanamuna on halpaa, palkokasvit(herne,pavut,linssit) on halpaa.


    • terveyskuntoabc

      Proteiinia saa riittävästi normaaliruoasta. Muna, kala- tai lihapala tai kourallinen papuja kerran päivässä. Nykyään syödään aivan liikaa lisäravinteita jolloin normaali ravinto jää vähiin.

      Ei ole ok syödä pelkkää sipsi-karkki-limumättöä. Mutta ei ole yhtään parempi vetää himotreeniä ja yli puolet energioista prtoskujauhemömmöistä. Yhtä sairasta molemmat.

    • proteiiniruokaa

      Kalsiumin saannin kannalta on hyvä ottaa osa proteiinista maitotuotteista joista maitorahka ja raejuusto ovat parhaita. Vedä purkki tai pari maitorahkaa á 250 g ja hieman raejuustopurkista niin olet jo kohtuu hyvän osan päivän proteiinista saanut, sekä tarpeeksi kalsiumia jota erityisesti bodaajan luusto tarvitsee vahvistuakseen lihasten tapaan. Ja hapanmaitotuotteet suojaa uusimman tiedon mukaan myös diabetekselta tutkitusti.

      Sitten syöt useamman kerran viikossa kalaa esim. kirjolohta ja silakkafilettä joita saa tarjouksesta noin 5-6 € kilohintaan. Päälle vielä seitiä ja tonnikalanpaloja vedessä.

      Sen lisäksi broilerin rintapaloja tai kalkkunafilettä pääasillisena lihana ja välillä naudan 10 % jauhelihaa tai paistilihoja.

      Tietenkin kannattaa syödä päivässä muutama kananmuna ja nimenomaan keltuaisineen, lisäksi saksanpähkinöitä joita ei ole suolattu tai paahdett. Pavut, herneet ja linssit ovat myös hyvää proteiiniruokaa, kuten myös sienet esim. herkkusienet.

      Noita kun laitat niihin noin kuuteen ateriaan päivässä 3 tunnin välein, niin lihas kasvaa varmasti ja saat laadukasta täysipainoista ruokaa, joka on vielä hyvääkin. Jätä tabletit ja jauhot pikkupojille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe