Nazi nazi nazi???

Kysyisin punkkien, punkkareijen ja vaan punkin kuulijoijen näkemystä siitä kuka on natsi ja miten määrittelet termin natsi, ja mitä mieltä olet sanan juurtumisesta arkikieleen tarkoittamaan kaikkea oikeistopaskaa poliisista kansantanhuihin?

(ei tartte lukee pitemmälle, voit vastata jo tähän, mut lopussa on vielä video - MDC)

Mun mielestä natsi sana kärsii vain inflaation jos jokainen vatipää joka on on oikeammalla kuin sydän leimataan natsiksi.

Vaihtoehtomediosta saamme kuulla, että Bush on natsi, Putin on natsi, Olmert on natsi, Ahmaninejad on nazi, marski oli natsi, Stalin oli punanatsi, Linkola ekonatsi, minkki on eläinnatsi, Haider ol' natsi, BB on natsi, poliisi on natsipaska, Mugabe musta natsi, mun sisko kontrollinatsi, Soini sukkahikinatsi, Sid oli natsinarkki, Bushin kissa oli natsi, streittarit on homonatseja, marssilaiset on natsei, RUKin solttupoijat on natseja, Mikki Hiiri on natsi, Punkkarikloppi on natsi, Tintti on natsi, ja sen koira vasta natsi onki, Ritva Santavuori on tosi natsi, Pikku Kakkosen Ransu on natsi, Laa-Laa on natsi, Klamydia on natsibändi, lihansyöjä on natsi, kasvissyöjä on itunatsi, TV-luvan tarkistajat on natseja, Jumala on natsi, ja kohta varmaan Obamakin on natsi, no tuli kaikille varmasti selväksi mitä ajoin takaa - ei jokainen voi olla natsi, se on fysiikanlakien vastaista, ja pirun tyhmää.

Se, että koko natsisanasta on muodostunut vitsi ei naurata kuin natseja, ja kun natseilla on kivaa muu maailma voi pahoin.

Jätetään turha natsittelu pois ja käytetään vähemmän natseja termejä kuvaamaan kusipäitä ja ilkijöitä, kuten homo, runkkari, paskiainen, mulkku, mulkunimijä, kyrpänaama, ja tyhmä.

Tosiasia on, että oikeita natseja ei enää ole kuin vanhoissa valokuvissa ja vanhainkodeissa lykkimässä paskaa vaippoihinsa.
Nämä neonatsit ym. arjalaiset alkoholisoituneet herraskansalaiset ovat pelkkiä pellejä runkkaamassa swatikan ääressä Lili Marleeta kuunnellessa, ja terrorisoimalla lähiöiden yöelämää paskomalla ja yrjöömällä kadunkulmiin.

Mutta silti... jos yhdistämme tämän stereotypian neonatseista nousevaan oikeistoon ja äärioikeistoon, jonka sakista löytyy myös hyväkäytöksisiä ja älykkäitä politiikan kentälle tähyäviä oikeasti vaarallisia tyyppejä teemme virheen, ja jos pahoin käy kokee nazi-sana renesanssin, ja rotuoppi, johon yhdistyy valkoisen rodun kokema uhka valta-asemansa puolesta nostanee päätään jo ihan piakkoin, uskallan ennustaa, on meillä ongelma joka ei korjaannu vitsiksi muodostuneen natsitermin käytöllä, kun vastassa on sanavalmis uudelleen syntynyt natsisukupolvi.

Maailmassa on ongelmia, mutta niitä ei natsi voi lopettaa, ainoa jonka hän voi lopettaa on itsensä - Follow your leader - PAM!!:D

Kun äärioikeistoo on tullut tarpeeksi suureksi ja vahvaksi se muuttuu "äänioikeistoksi" valtaamalla äänestysuurnat paskallaan - demokratian varjopuoli - liian moni pitää äänestyskoppia huussinaan.:DD

No, nyt taas vakavasti.
Uskon, että uuden aikakauden koittaessa ongelmineen unohtuvat natsien hirmutyöt ja aletaan ensin puhua heidän monella tapaa aikakauteen nähden edistyksellisestä yhteiskunnasta, joka ei kuitenkaan poikkea kauhian paljon tulevista poliisivaltioista, Kiina ja Venäjä jo sellaisia ovat, USA ja EU ehkä jo pian.

Kun haaste on kansallisvaltion koossa pitäminen ei aatteella ole väliä, oli se sitten mitä tahansa väriä.

Meitä on ihan liikaa tässä planeetassa, ainakin elintapojamme katsoen.
Nykyinen länsimainen elämäntapa on pian yli kahden miljardin ihmisen ulottuvilla, ilmastokriisi, nälänhädät, rajalliset vesivarannot, öljyn loppuminen tekevät pian lähitulevaisuudessa elämästä henkiinjäämiskamppailun.

Ihan tosi, kysyn aikooko valkoinen eliitti plus japsit todella katsoa sivusta valta-asemansa katoamista?
Valkoperseet ovat saavuttaneet asemansa pahalla ja olisi itsepetosta väittää, ettei se myös pyrkisi pitämään kiinni asemastaan, vaikka sitten pahalla.

Maailma tulee kokemaan kriisin joka pyyhkii demokratiakokeilun historiaan.
Uusi fasismi nostaa päätään kun herätään todellisuuteen, eihän ihmisoikeudet ole tähänkään asti koskeneet juuri muita kuin pientä länsimaista maailmaneliittiä, ja tämä eliitti tulee sulkemaan jonain päivän rajat ja antamaan äänensä ja sielunsa uudelle maailmanjärjestykselle jossa kansa on yhtäkuin halu pitää kynsin hampain kiinni etuoikeuksistaan, palvovan sitä jumalaa ja herraa joka tämän paratiisin tarjoaa, ja sitä ei nykyinen malli tarjoa.

Demokratia oli vain vastareaktio entiselle vankeudelle jossa kansa eli, mutta nyt demokratian aika lähenee loppuaan kun olemme saavuttaneet kaiken sen minkä halusimme... ja mitä me halusimme? Äänestyskopit vai korkean elintason ihmisoikeusetuoikeuksineen?

No, mopo karkas vähän käsistä, tarkoitushan oli vain pilkata natseja ja linkittää saatesanoin DMC:n loistobiisi.:)

No, aikainen aamu ja rauha maailmassa, tytöt on södejä ja koirat kivoja... mutta musta auringo nousee!

Palataan asiaan parinkymmenen vuoden päästä, ja katsotaan kuka oli oikeassa!

Ja tässä lupaamani biisi.:)
http://www.youtube.com/watch?v=c4RdeM0PYRs

8

1092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • homonatsi

      NATSI!!

    • No mun mielestä natsi sana on liikaa yleistyny. Kun ny esimerkkinä sana perkele, jos joku joskus long time ago sano perkele, nii kaikki jäykisty suunnillee kauhusta. No natsi sanankin pitäs olla eikä yhtä yleine kuin vittu.
      Ja toi lista oli hauska :D
      Mutta mun mielestä natsi on semmone itsensä aattelia ja aattelee vaa omaa etuaa. Ja puhuu just paskaa että "valkoinen rotu" on uhanalainen, ja pitäs kaikki tappaa jotka poikkeaa niiden listalta.
      Ja ihan turha sitä on haukkua natsiksi jos ei tiedä mikä natsi on. Natsi ny on äärioikeistoo, eli kokoommus ei oo lähelläkää.
      Mutta jos aattelee että "ei ulkomaalaisia tänne" ei se viel oo natsimaista mun mielestä, kun muutenkin suomalaiset on aika rasisteja, mutta ei natseja.

      Mutta siis natsi on semmone joka aattelee liian vakavissaa että "ei mitää romaneja tänne" ja aattelee et pitäs päästä eroon. Ne jotka ryöstelee ja on väkivaltaisii, niistä kyl eroon pitäs päästä mutta ei nyt näistä tavallisista jotka haluaa vain olla.

      no anteeks en tiiä liittyikö vikinäni asiaan millään lailla mut piti ny ottaa kantaa :D
      just tohon että naapuri on natsi, jeesus on natsi pla pla pla. hitler on natsi, ja sen ihannoijat jne.

      • ja omaan viestiini jatkoks että mulle sana natsi, on halventava ja säälittävä. Se on ok jos aattelee niinkuin oikeisto, kunhan se pysyy näissä normaaleissa menemättä natseihin.


    • fasisti!

      ite oot natsi :x

    • Natsit_FO

      Punk In Finland, eli tuttavallisemmin pif, on natsien valtaama sivusto.

      Minulle sana natsi on yhtä kuin uusnatsi. Uusnatsi on esimerkiksi henkilö, joka on osallistunut ja tukenut uusnatsitapahtumia ja keikkoja. Osallistunut väkivaltaan ihmisiä kohtaan uusnatsien nimissä. Joskus vain pahoinpidellyt, joskus tappanut. Osa on jopa istunut linnassa törkeistä väkivaltarikoksista, jotka ovat mm. kohdistuneet kantasuomalaisiin ja jopa naisiin.

      Eli ei olla kavereita, vaikka kuinka kirjotatte sööttiä paskaa piffillenne...

    • Crass

      Juu, piffi on nykyään natsifoorumi, tai ainakin useat käyttäjät natseja. Punkit jätti tuo foorumin jo ajat sitten.

      JA MITÄ SINÄ JACE OLLIKAINEN KIRJOTTELET PASKAASI PIFFILLE!!! Tulehan vähän juttelemaan joskus keikoilla porukalle, sun paskaas ei enää katsota sormien läpi.

    • sossunatsi

      Natsi sanana on kokenut jo sellasen iflaation että se herättää lähinnä sääliä/hilpeyttä kyseistä sanaa haukkumismielessä käyttävää kohtaan. Nykyäänhän natsiksi "kelpuutetaan" jo jokainen joka on eri mieltä kuin joku elämäntapa mielensä pahoittaja, eli ns. rima on mennyt jo aikaa sitten pohjasta läpi.

      • SanakirjaKertoo

        Natsi on henkilö, joka on voittanut keskustelussa vasemmistoliberaalin.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe