Mainostenjakaja

kokemuksiako?

Eli oon mainostenjakaja ja alue on pieni. n.175 taloutta ja saan n.65 e kuukaudessa. Musta palkka on älyttömän pieni työhön verrattuna. Onko joku mainostenjakaja jolla on kans 175 taloutta. Eli paljonko sinä saat?

26

9308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Insinööri24...

      Siis tekeekö joku tässä maassa tosiaankin työtä tuollaisella palkalla?? :o

      Itse tienaan saman verran, kun käyn automaatilla hakemassa juomaa ja luen uutiset netistä.

      • Anonyymi

        HAISTA VITTU


    • -.........

      Itse jaoin aikoinaan mainoksia ja sen palkkaus oli kyllä järkyttävän huono. Jaoin n. 300-350:n talouteen kahtena päivänä viikossa ja palkka oli kuukaudessa n. 150-200 e. Se on täyttä kiskontaa. Siivoaminenkin on kannattavampaa.

      Siivoojan tuntipalkka on jotakin 7,5-8 euron välillä, plus mahdolliset ilta- tai lauantailisät (jotka on euron parin luokkaa). Siitä sitten laskee jos käyttää kuusi tuntia viikossa siivoamiseen saa siitäkin jo about 40-50 euroa ja kuukauteen kertoo neljällä.

    • tyytyväinen jakaja

      Tyttäreni (14 v.) jakaa mainoksia 370 talouteen ja saa 200 - 300 EUR/kk. Hän on hyvin tyytyväinen: kuntoilusta maksetaan! Työtä on helppo tehdä koulun ohessa. Ja tärkeä pointti: ei tuonikäiset pääse siivoamaan eikä mihinkään sen tapaisiin töihin.

    • Mainostenjako

      Olen opiskelija, joten päätin kokeilla josko saisin mainoksia jakamalla vähän lisätienestiä... Sainkin heti jakoalueen, onneksi vain määräaikaisen paikan 2kk ja jaan vain lauantaisin.

      Minulle kerrottiin, että alueellani on 225 taloutta. Lähdin ensimmäisen kerran jakamaan ja mainokset loppuivat kesken. Ilmotin, että jakoalueellani on huomattavasti enemmän talouksia, kuin mitä olin ilmoitettu. Joten... minulle ilmoitettiin, että joudun seuraavalla jaolla laskemaan talouksien määrän ja ilmoittamaan montaka omakotitaloa, rivitaloa, kerrostaloa ja "ei mainoksia-taloutta" alueellani on. Tietysti ilman mitään lisäkorvausta!

      Ja mainittakoon vielä, että ensimmäiselle jaolle lähtiessäni jaettavien mainosten pino oli lähes 3 metriä korkea! Lehtien lajitteluun meni 3 tuntia ja jakamiseen samiset 3 tuntia! 6 tuntia työtä ja palkkaa pamahti huimat 13,60€ lomakorvaus 9,5%, mutta -verot (10,5%), -työeläke(4,3%), -vakuutusmaksut(0,58%).

      Joten tätä hommaa en suosittele kenellekään.

    • jakelujuniorit

      175 talouttahan on ihan vitun vähän....

      • mitä taloja on

        jos ne 175 on omakotitaloja niin kyllä siinä on ihan sopivasti jaettavaa :)
        kerros/rivarit tietysti eriasia..


    • jo0

      Jaan 280 talouteen 2 kertaa vko ja palkkaa saan n. 15,50/jako, vaikka mainoksia olisi 10 erilaista eli 2800 jaettavaa..
      Surkeaa duunia, mutta teenkin 60% kuntoilunvuoksi :DD

    • jakelija 4eva

      itsehän jaoin 6 vuoden ajan kerran viikossa sellaseen 400-450 talouteen ja tienestiä kerty kuukausittain keskimäärin 35-45e ... sanottakoon vaikka näin et eihän tolla elä kukaan työmäärään verrattuna

      • marra-56

        Mä jaan jotain 300 talouteen mainoksia 2 kertaa viikossa, ja palkka on vähän yli tai vähän alle 100e kuukaudessa, riippuen kuinka monta eri mainoslehteä nipussa on joita jaan.


    • 9vuodenkokemuksella

      tänää olin jakaa 1900 kotitalouteen, noin 10 tuotetta, meni noin 18 tuntia yhteensä. palkkaa 170e tästä yhdestä keikasta

    • Jäbä9u

      Itellä on 200 taloutta ja saan jotain 50e kuukaudessa plus kilometrikorvaukset koska käytän autoa. Paska palkka mutta teen vaan sen takia koska työtön nii ei vaikuta kelan rahaan. Mutta kyllä sit ku pääsen parempiin töihin nii lopetan! Tämä homma sopii paremmin opiskelijoille jos minulta kysytään

    • Anonyymi

      Hmm... On muuten about sama palkka/palkkio taso tänä päivänä eikä ole noussut minnekään.

    • Anonyymi

      Itse jaan mainoksia joka keskiviikko, ja palkka pyörii siinä 35-70€ välissä. Toi on vaa lisä ansio, en mä tota päivätyökseen tekis. Taloja on vaa 11kpl että ei mikääm iso alue.

      Päivätyö jota teen 8h päivä, 160h/kk se summa mitä siitä maksetaan verojen jälkeen on 1984€. Toi mainosten jako on vaa pientä taskurahaa/lisä ansio varsinaisen työn lisäks.

      • Anonyymi

        Mie tein, että liikkuu ja ei jää sisälle näin korona aikaan, kun jo ennestään vaikea työllistymistilanne paheni. Turhauttavaa jäädä vain kotiin ja helposti unohtuu 4 seinän sisälle, jos ei ole ulkoista tekijää, että lähtee liikenteeseen.


      • Anonyymi

        Tein hommaa 10 vuotta sitten. Aloitin jakamaan liikunnan takia. No faktahan on se, että itse lajitteluun kului paljon suurempi aika kuin jakamiseen johon meni n. 1h x 2 kertaa viikossa. Lajittelu taas otti aikaa 2-3h kerta, sillä ainakin sillä alueella oli valtavasti pieniä ohuita mainoksia ilmaislehtien lisänä eli se siitä liikunnasta. Palkka vaihteli 50-100e välillä kuukaudessa eli ei rahallisesti mitenkään kannattavaa. Tuntipalkka siis 2-3e


    • Anonyymi

      Itellä oli n. 200 taloutta ja meni 0,5-2 tuntia lajitteluun sitten 1-3 tuntia jakeluun kerta viikossa. Tuotteiden määrään riippuen tienasin 60-80e/kk, ja siitä lähti n. 15e/poissaolo, eli älyttömän huono jos tekee tätä elääkseen. Olin 13-14v sinä aikana kun jakelin, eli halusin vain tienata pientä käyttörahaa. Ei oikeastaan kiinnostanut palkan määrä silloin, mutta en aloittaisi jakelijan töitä uudestaan

    • Anonyymi

      Itse olen kohta jakanut vuoden marraskuussa tulee vuosi täyteen. palkka on siinä 30-80€ kelpaa mulle en valita. (SSM Jakelusuora suomen suoramainonta)

      Jakelutyöstä maksettava palkka perustuu jaettujen kappaleiden määrään. Yksittäisen jakelupiirin palkkaan vaikuttaa siis jaettavien kotitalouksien määrä, sekä kullakin jakelukerralla jakelussa olevien mainoksien määrä.

      Kuukaudessa on 4-9 työpäivää, alueesta ja kuukaudesta riippuen. Yhden jakelupiirin lajitteluun ja jakeluun kuluu aikaa yleensä noin 1-4 tuntia. Tavallinen kuukausiansio mainostenjakajalle on noin 50-300 euroa. Useampia tai laajoja piirejä jakamalla on mahdollista ansaita enemmän. Myös kevytyrittäjien ansiotaso on hieman korkeampi.

      • Anonyymi

        Aloitin juuri jakelutyön, ja kiinnostaisi tietää mihin palkkaerittelyn "kerroin" perustuu? Ja paljonko se teillä on, miulla 0,22 tai 1,00.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloitin juuri jakelutyön, ja kiinnostaisi tietää mihin palkkaerittelyn "kerroin" perustuu? Ja paljonko se teillä on, miulla 0,22 tai 1,00.

        Tarkoitatko senttikorvauasta,älä suostu vaadi päätuote väh,5c plus mainos1,5c.aika normi.pyydä myös km korvaus,vaikka kavelisit aina voit vedota siehen että iskä ajaa.sen palkan saa minkä pystyy tinkimään ,osta keskarin osakkeita .t.mauri.


      • Anonyymi

        Oletko valittamassa vai kehumassa huippurahoja.


    • Anonyymi

      Kolme jakeluyhtiötä tuomittiin maksamaan mainosjakajille palkkasaatavia

    • Anonyymi

      Jakajana 26v tykkään .itsenäinen työ teen yöllä tai päivällä.olen runkojakaja noin 2000-5000 taloutta kpl palkka plus km.palkkataso noin 3-5tkk minus kulut ,polttoaine, huollot,verot,ym..ei herkkua talvella,mutta kesällä unelma .kun tekee paljon töitä niin jotain saa..työ perustuu perustuu isoihin määriin,eli ihan ammattiin.

      • Anonyymi

        missäs tommosta palkkaa saa


    • Anonyymi

      Jaan SSM kerran viikossa kaksi piiriä, noin 500 taloutta. Jos olisin suostunut heidän ehdottamaan palkkaukseen eli juurikin tuo senttiä per lehti tmv eli lajittelusta ei mitään niin tuntipalkkani pyörisi siinä 4-5-6 euroa/tunti. Kaveri kuitenkin jakoi ennen mua niin osasin vaatia heti että 10€/h palkka ja myös lajittelusta. Kilometrikorvausta en edes tiedä mitä tarjoavat nyt mutta sanoin aloittaessani että 0,33/km on ok ja sen sain. Viime viikolla pistin viestiä meneen että km korvauksen on noustava kun polttoaineen hinta kohosi noin paljon ja nyt mulla 0.35€/km. Niin ja jaan maaseudulla eli toinen piiri noin 120km /3,5h ja toinen 80km /3h. Lajottelut on olleet yhteensä 1-4 tuntia. Eli esimerkiksi viime kuussa tuli 444e palkkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      73
      5146
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2376
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1887
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1578
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1358
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1206
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe