Ellen vakuutti sanojaan Jumalan sanoiksi

Adventisteille maalataan taas tänään aamupäivällä kuulusteltavassa sapattiläksyssä Ellen Whitea valkoiseksi:

“Christians have long debated the question, What does it mean when we say that the Bible is inspired? For Seventh-day Adventists there is, in addition, the question of the inspiration of Ellen G. White. In 1906, she wrote to an Adventist physician in which she refuted the idea that every word she wrote was as inspired as the Ten Commandments: “My brother, you have studied my writings diligently, and you have never found that I have made any such claims, neither will you find that the pioneers in our cause ever made such claims.”—Ellen G. White, Selected Messages, book 1, p. 24.“

Kristityt ovat pitkään keskustelleen kysymyksestä, Mitä tarkoittaa se, kun me sanomme, että Raamattu on inspiroitu (henkeytetty)? Seitsemännen päivän adventisteille on sen lisäksi kysymys Ellen Whiten inspiraatiosta (henkeytyksestä). Vuonna 1906, hän kirjoitti adventistilääkärille kieltäen idean, että jokainen hänen sanansa olisi inspiroitu kuin 10 käskyä: ”Veljeni, sinä olet tutkinut kirjoituksiani ahkerasti etkä ole koskaan löytänyt, että olisin väittänyt sellaista, etkä löydä myöskään uranuurtajiemme koskaan tehneen sellaisia väitteitä.” Ellen G. White, Selected Messages, kirja 1, s. 24.

Viekas sanankäänne: kuin kymmenen käskyä. Niinpä niin, ei Ellen White ollut 10 käskyä tuossa yhteydessä maininnutkaan, kun itseään kehui. Mutta Ellenpä kirjoittikin jatkuvasti viestiensä, näkyjensä ja kirjoitustensa tulleen suoraan Jumalalta, jopa sana sanalta. Tätähän hän ei kieltänyt tuossa lääkärille kirjoittamassaankaan.

Tämmöistä Ellen White kirjoitti omista demoneilta saamistaan näkyviesteistä:

“Those who reject the messages of God's servant reject not only the Son, but also the Father.” Testimonies to the Church Volume 4, sivu196

Nuo, jotka hylkäävät Jumalan palvelijan viestit, eivät hylkää vain Poikaa, vaan myös Isän.

“There is one straight chain of truth without one heretical sentence in that which I have written.” (Ellen White, Kirje 239A, 1905)

Kirjoitukseni ovat suora totuuden ketju ilman yhtäkään harhaoppista lausetta.

“Yet, now when I send you a testimony of warning and reproof, many of you declare it to be merely the opinion of Sister White. You thereby insulted the Spirit of God.” (Ellen White, Testimonies 5, sivu 64)

Nyt kun lähetän teille todistuksen varoitukseksi ja nuhteeksi, niin monet teistä ilmoittavat sen vain sisar Whiten mielipiteeksi. Te siten loukkaatte Jumalan Henkeä.

“In these letters which I write, in the testimonies I bear, I am presenting to you that which the Lord has presented to me. I do not write one article in the paper expressing merely my own ideas. They are what God has opened before me in vision--the precious rays of light shining from the throne.” Testimonies 5 p. 67.

Näissä kirjeissä, joita minä kirjoita, todistuksissa joita tuon, esitän teille sitä, minkä Herra on esittänyt minulle. En kirjoita yhtään artikkelia paperille (lehteen), tuoden esiin vain omia ideoitani. Ne ovat sitä, mitä Jumala on avannut eteeni näyissä – kallisarvoisia valon säteitä valtaistuimelta.

Heh, valtaistuimelta! Sinnehän asettui saatana Ellen Whiten näyn mukaan Miikael-Jeesuksen ja Isän poistuttua kärryillä oven taakse demonin näyttämään Kaikken Pyhin nimiseen huoneeseen!

"It is God, and not an erring mortal, that has spoken" (Testimonies, Vol. III., p. 257)

Se on Jumala eikä erehtyvä kuolevainen, joka on puhunut"

“As the points of our faith were thus established, our feet were placed upon a solid foundation. We accepted the truth point by point, under the demonstration of the Holy Spirit. I would be taken off in vision, and explanations would be given me. I was given illustrations of heavenly things, and of the sanctuary, so that we were placed where light was shining on us in clear, distinct rays.” (Selected Messages, book 3, s. 31-32)

"Kun uskomme ydinkohdat oli täten asetettu, oli jalkamme laitettu kestävälle perustalle. Me hyväksyimme totuuden kohta kohdalta Pyhän Hengen osoituksen mukaan. Minut temmattiin näkyyn ja selitykset annettiin minulle. Minulle annettiin kuvia taivaallisista asioista ja pyhäköstä, niin että meidät asetettiin sinne missä valo loisti meille kirkkaina selvinä säteinä.

Ellen väittää, että jopa sanat tulivat suoraan Jumalata hänen kirjoituksiinsa:

”The Spirit of God works upon my mind and gives me appropriate words with which to express the truth. . . . I am trying to catch the very words and expressions that were made in reference to this matter, and as my pen hesitates a moment, the appropriate words come to my mind. When writing these precious books, if I hesitated, the very word I wanted to express the idea was given me.” (Ellen White, Selected Messages, vol. 3, sivut 51, 52)

Jumalan Henki tekee työtään mielessäni ja antaa minulle sopivat sanat, joilla ilmaista totuus… Minä yritän löytää oikeat sanat ja ilmaukset, jotka viittaavat tähän asiaan ja kun kynäni epäröi hetken, sopivat sanat tulevat mieleeni. Kun kirjoitan näitä kallisasrvoisia kirjoja, jos minä epäröin, jopa sana, jolla halusin ilmaista ideaa annettiin minulle".

Ja niinpä Ellen White kehuu sitten aikaansaannoksiaan adventismissa verraten kristikuntaan:

"Kaikista suurista uskonnollisista liikkeistä apostolien ajasta lähtien ei mikään ole ollut vapaampi inhimillisistä puuttellisuuksista ja Saatanan juonista kuin syksyn 1844 liike. Vielä nytkin, monen vuoden perästä tässä liikkeessä mukana olleet ja totuudessa lujina pysyneet tuntevat tuon siunauksellisen toiminnan pyhän vaikutuksen ja todistavat sen olleen Jumalasta." (Ellen White, Suuri Taistelu, 402)

Ja niin Ellen Whiteä yhä pidetään Jumalan sanansaattajana adventtikirkon virallisessa uskontunnustuksessa:

"Yksi Pyhän Hengen lahjoista on profetoimisen lahja. Tämä lahja kuuluu jäännösseurakunnan tuntomerkkeihin, ja se ilmeni Ellen G. Whiten palvelustyössä. Hän oli Herran sanansaattaja, jonka kirjoitukset ovat jatkuvana ja arvovaltaisena totuuden lähteenä ja tarjoavat seurakunnalle lohdutusta, ohjausta opetusta ja ojennusta.

22

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja haudattu: Joten hän ei pysty vastaamaan mistään mitä hän on jättänyt tekemättä tai ei ole tehnyt. Minä eöän nykyhetkeä enkä ole kiinnostunut lainkaan 1800 luvun Juupas eipäs kirjoittelusta. En ole liiemmin kiinnostunut Pietistisestä Rikin katkuisesta Helvetistä. Eikö sinulla ole mitään rakentavaa kirjoitettavaa? Vai toimitko sinä vain Terrorismin asianaisena? Eikö täällä maailmassa jo liene kaikkea pahuutta ihan riittämiin, joten voisit tehdä jotain keski-idän rauhan puolesta. Ystävyydellä

      Una-Fortuna2

    • Adventtikirkon Pääkonferenssin läksykirjassa huomiselle ellensapatille on vielä tämmöistäkin todistelua Ellen Whiten demoninäkyjen jumalallisuudesta:

      “In 1868 her husband, James White, gave the following description of her physical appearance while in vision: “1. She is utterly unconscious of everything transpiring around her; 2. She does not breathe. . . . [This] has been repeatedly proved by pressing upon the chest, and by closing the mouth and nostrils; 3. Immediately on entering vision, her muscles become rigid, and joints fixed, so far as any external force can influence them; . . . 4. On coming out of vision, whether in the daytime or a well-lighted room at night, all is total darkness. Her power to distinguish even the most brilliant objects, held within a few inches of the eyes, returns but gradually.”—Life Incidents (Battle Creek, Mich.: Steam Press, 1868), p. 272.”

      Vuonna 1868 hänen miehensä, James White, antoi seuraavan kuvauksen hänen olemuksestaan näkyjen aikana: “1. Hän on äärimmäisen tietämätön kaikesta ympärillään tapahtuvasta; 2. Hän ei hengitä… (Tämä) on yhä uudestaan todistettu painamalla hänen rintaansa ja sulkemalla hänen sieraimensa ja nenänsä; 3. Heti vaivuttuaan näkytilaan hänen lihaksensa jäykistyvät ja nivelet jäykistyvät, niin ettei mikään ulkopuolinen voima pysty vaikuttamaan niihin;… 4. Tullessaan pois näystä, vaikka on päivä tai hyvin valaistu huone, kaikki on täysin pimeää. Hänen voimansa erottaa jopa kirkkaimpia esineitä pidettynä muutaman tuuman päässä hänen silmistään, palaa vain asteittain.

      No eihän tuommoiset ole mitään todisteita siitä, että näyt tulivat Jumalalta. Päinvastoin tuommoiset oireet viittaavat paremminkin sairauksiin tai erilaiseen noituuteen, joogaan, woodooseen yms. liittyvään harrastuneisuuteen, mistä tietenkin oli Elleninkin kohdalla kysymys, koska Jumala ei ihmiselle valhenäkyjä näytä.


      ”Mestarijoogi voi hallita kehonsa niin hyvin, että ky-
      kenee hidastamaan sydämensä sykettä muutamaan
      lyöntiin minuutissa. Hapen tarve pienenee ja joogi
      kykenee olemaan hengittämättä lähes kymmenen
      minuuttia.” http://209.85.129.132/search?q=cache:-hVUIMsRE2wJ:www.taido.fi/dojo/tietopankki/task,doc_download/gid,148/Itemid,4/ hengittämättä joogi&hl=fi&ct=clnk&cd=7&gl=fi


      • Ole Gramppejakaan. Luut ovat enää jäljellä. Joten kaikki hänen eletty elämänsä on mennyt. Hän odottaa tomuvuoteellaan Jeesuksen paluuta. Koeta sinäkin pyhittäytyä pois tuon pahan hengen alaisuudesta. Terrorismia on jo maailmassa ihan tarpeeksi. Ei sinun tarvitse olla terroristi, jos vaan et halua. Me kaipaamme Tälle palstalle Jumalan rauhaa. Emme Terrorismia. Jos saisit tuon Riivaja hengen tilalle Jumalan rakkauden hengen, niin ehkä, joku etsivä sielu saattaisi löytää kauttasi pelastuksen. Muista Terrorismi ei ole Evankeliumia!


      • uskova_1 kirjoitti:

        Jos teillä on joitain suomea taitamattomia sukulaisia tai tuttuja, niin käänsin uskoontulokirjoitukseni blogiini englanniksi ja sitä voi sieltä lueskella.

        http://uskonasioita.blogspot.com/2009/01/how-can-person-be-saved.html

        Perheessäni: Onhan meitä kolme kansallisuutta Ja Ebglannin kielikin hallitaan, Mutta palstalla minä käytän vain Suomea. Minä sensuurina en suosittele Bpogiasi kellekään, enkä itsekään halua sinne poiketa, Koska olen rauhaa rakastava yksilö.

        Kirjoituksesi muodon tulisi muuttua melko paljon, jos minä voisin niitä kellekään suositella. Maailmassa on jo pahuutta ja kurjuutta ihan riittämiin. Sinulla on van tarkoitus lisätä pahuutta tähän jo muutenkin pahaan maailmaan. Avustan Adran hyväntekäväisyys järjestöä, joka lievittää maailman kurjuutta ja auttaa katasrofi tilanteissa apuaan ja poraa kehitysmaissa Porakaivoja puhtaan veden saantia varten.

        Samoin tämä Järjestö perustaa kouluja ja Klinikoita ihmisten apuun heidän uskonnollisista katsomuksistaan huolimatta, Ovathan ihmiset luotu tasavertaisiksi ilman kasti ja säätyrajoja. Ihmisten Fyysillinen hätä on paljon tärkeämpi mitä on tuo sinun Terrorismi työsi.

        Katsoiko laupias samarialainen ihmisen olemukseen kuka tämä oli, Tämä jonka tämä Laupias Samarialainen pelasti oli kansaa joka piti Samarialaisia alhaisina olioina. Siksi Tämän Takia Jeesus esitti tämän tapahtuneen tosiasian esimerkiksi meille kuka on meidän lähimmäisemme. Kun alat ymmärtämään sen kuka on sinun lähimmäisesi alat olla oikeilla jäljillä!


      • ihan hyvää työtä
        Una-Fortuna2 kirjoitti:

        Perheessäni: Onhan meitä kolme kansallisuutta Ja Ebglannin kielikin hallitaan, Mutta palstalla minä käytän vain Suomea. Minä sensuurina en suosittele Bpogiasi kellekään, enkä itsekään halua sinne poiketa, Koska olen rauhaa rakastava yksilö.

        Kirjoituksesi muodon tulisi muuttua melko paljon, jos minä voisin niitä kellekään suositella. Maailmassa on jo pahuutta ja kurjuutta ihan riittämiin. Sinulla on van tarkoitus lisätä pahuutta tähän jo muutenkin pahaan maailmaan. Avustan Adran hyväntekäväisyys järjestöä, joka lievittää maailman kurjuutta ja auttaa katasrofi tilanteissa apuaan ja poraa kehitysmaissa Porakaivoja puhtaan veden saantia varten.

        Samoin tämä Järjestö perustaa kouluja ja Klinikoita ihmisten apuun heidän uskonnollisista katsomuksistaan huolimatta, Ovathan ihmiset luotu tasavertaisiksi ilman kasti ja säätyrajoja. Ihmisten Fyysillinen hätä on paljon tärkeämpi mitä on tuo sinun Terrorismi työsi.

        Katsoiko laupias samarialainen ihmisen olemukseen kuka tämä oli, Tämä jonka tämä Laupias Samarialainen pelasti oli kansaa joka piti Samarialaisia alhaisina olioina. Siksi Tämän Takia Jeesus esitti tämän tapahtuneen tosiasian esimerkiksi meille kuka on meidän lähimmäisemme. Kun alat ymmärtämään sen kuka on sinun lähimmäisesi alat olla oikeilla jäljillä!

        mutta se puhdista silti Adventismin pimeää ja Raamatun vastaista teologiaa tai pettymyksen ja pettämisen historiaa?


      • IDENEB
        Una-Fortuna2 kirjoitti:

        Perheessäni: Onhan meitä kolme kansallisuutta Ja Ebglannin kielikin hallitaan, Mutta palstalla minä käytän vain Suomea. Minä sensuurina en suosittele Bpogiasi kellekään, enkä itsekään halua sinne poiketa, Koska olen rauhaa rakastava yksilö.

        Kirjoituksesi muodon tulisi muuttua melko paljon, jos minä voisin niitä kellekään suositella. Maailmassa on jo pahuutta ja kurjuutta ihan riittämiin. Sinulla on van tarkoitus lisätä pahuutta tähän jo muutenkin pahaan maailmaan. Avustan Adran hyväntekäväisyys järjestöä, joka lievittää maailman kurjuutta ja auttaa katasrofi tilanteissa apuaan ja poraa kehitysmaissa Porakaivoja puhtaan veden saantia varten.

        Samoin tämä Järjestö perustaa kouluja ja Klinikoita ihmisten apuun heidän uskonnollisista katsomuksistaan huolimatta, Ovathan ihmiset luotu tasavertaisiksi ilman kasti ja säätyrajoja. Ihmisten Fyysillinen hätä on paljon tärkeämpi mitä on tuo sinun Terrorismi työsi.

        Katsoiko laupias samarialainen ihmisen olemukseen kuka tämä oli, Tämä jonka tämä Laupias Samarialainen pelasti oli kansaa joka piti Samarialaisia alhaisina olioina. Siksi Tämän Takia Jeesus esitti tämän tapahtuneen tosiasian esimerkiksi meille kuka on meidän lähimmäisemme. Kun alat ymmärtämään sen kuka on sinun lähimmäisesi alat olla oikeilla jäljillä!

        Outoa että puolustat ellenistejä vaikket Elleniä!
        Onko ateismin periaate: hajoita ja hallitse?
        Kaikilla palstoilla joilla toimit, vastustat
        kristillisyyttä loppujen lopuksi.


    • Lusiferin palvelija

      kuvitteli olevansa Jumalan palvelija?

      Enkelinäyt eksyttivät nuoren naisen, joka alkoi pöyhkeillä ja kuvitella ssuuria itsestään.

      Hän oli mennyt meediona tunnetun Rva hainesin luo Mainessa pettymyksen jälkeen, ja sai siellä 1. näkynsä, että Adventistit ovat parempia kuin Milleristit jne...siitä alkoi pilleristin elämä tuottamaan meedio-seuralle dollareita!

      SDA ja Suomen Adventtikirkko on Saatanan synagooga; valitettavasti se ei ole monelle vielä auennut!

      Mutta aika näyttää mitä pedofiilisrk ja talousrikollisten lauma pastoreina saakaan aikaan vielä...suuren ja näyttävän konkurssin Suomessa ennen vuotta 2012.....?

      • kertoo rehellisesti

        meedio Ellenin tarinan ja se sopii enemmän Newage-liikkeen puheenvuoroksi tai meedioseuran mainokseksi kuin KRISTILLISEKSI SANOMAKSI!?


      • Kaikki nykyiset seurakunnat nimestä riippumatta ovat tehneet uskostaan konkurssin.

        On saman tekevää ovatko he ykseydessä, tai yhteydessä kokonaisuuteen nähden, ovat he kaikki yhdessä baabelin orjia.

        Raamattu sanoo: Paetkaa pois baabelista te minun kansani, sillä heidän syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, sillä he ovat muuttaneet viikkojärjestyksen tekemällä sunnuntaista viikon seitsemännen päivän ja vihkineet naisia papeiksi, ja lopuksi ovat hyväksyneet homo ja lesboliitot.

        Pedofiileja ja talousrikollisia löytyy kaikkialta, ei niitä voi yhden seurakunnan osalta puolustaa, eikä syytellä. Saitpahan mahdollisuuden purkaa itseäsi ja haukkua vääränä pitämääsi kirjailijaa, jonka päämääränä oli sinunkin sielusi pelastuminen Kristuksessa.

        Mitä pidemmälle ajassa etenemme, sitä tuoreemmaksi Ellenen kirjoitukset tulevat kirjassa "Suuri Taistelu".
        Keskeisintä Ellen G. Whiten kirjoituksissa on opetus tulevasta hengellisestä kehityksestä, jonka alku oli keskiajassa jolloin uskonpuhdistajat aloittivat työnsä porttokirkkoa vastaan ja kirjoitukset etenevät uskonpuhdistajien työstä aina ajan loppuun asti.

        Juuri täyttymässä oleva totuus kirkon historiasta on vastenmielinen porttokirkon kannattajille, koska se paljastaa sen minkä he haluavat salata, eli yhteyden porttokirkkoon. Tästä johtuu se viha, jonka he kohdistavat kirjaa "Suuri Taistelu" ja Ellen G. Whiteä kohtaan.

        Adventismi ei kaadu Elleniin, vaan Ellenin kaatajat kaatuvat laittomuuteen ja porttokirkon eksytykseen, jossa valhehenget viettävät riemujuhliaan lankeemuksen kunniaksi omilla areenoillaan.


    • alex-kasi

      Elleniä vastaan - ja on juuri nyt häviöllä 6-1.

      Joten kuudeskymmenes viideskin erä meni selvästi Ellenin ylivoimaiselle kirjoitustaidon tähden hänelle. Riittan pinna tuli siitä että sai kuin saikin kylvettyä hieman katkeruutta muutamien herkkäuskoisten sydämmiin.. mikä näkyy siitä että hekin käyttäytyvät kuin olivat "parempia".

      Tiedoksi sille joka ei ehkä tiedä - Ellen kuoli noin 150 vuotta sitten, joten Riitta on taistellut kaikki nämä vuodet kuollutta nasita vastaan joka ei voi puolustautua - uskoakseni he tapaavat toisensa viimeisellä tuomiolla..

      • annu42

        1827-1915


      • Veli Herrassa

        Se suuri taistelu antikristuksen ajassa alkaa vasta
        sitten kun tuo peto ensin ilmaantuu.


        Mark. 13:19
        Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.

        Luuk. 21:25
        Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

        Herrassa


      • Veli Herrassa kirjoitti:

        Se suuri taistelu antikristuksen ajassa alkaa vasta
        sitten kun tuo peto ensin ilmaantuu.


        Mark. 13:19
        Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule.

        Luuk. 21:25
        Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.

        Herrassa

        321 lähtien. Peto on kuin karhu, kun karhu nukkuu, niin on parempi olla sitä herättelemättä. Sama pätee tähän hengelliseen petoonkin. Antakaa pedon nukkua. Sitä ei saa herättää.

        Merkkejähän on meille luvattu ja noita todellisia aaltojen pauhaamistahan me odottelemme. Odotamme parast aikaa Jäätiköiden sulamista. Eihän tässä enää mene montakaan vuotta, aikaa kun todellinen jäiden lähtö tapahtuu. Kun tämä todellinen jäiden lähtö tapahtuu, niin silloin alkaa sellainen myllerrys, että eloon jääminen on jo luonnon oikku. Sitähän tämä jäiden sulaminen tarkoittaa. Tämän mylläkän jälkeinen uusi aika on uutta kivikautta. Mahdollisemman pienen sivistyksen omaavista voi mahdollisesti jäädä joku henkiin. Tämän jälkeen voisimme kirjoittaa vaikka, mitä tulee tapahtumaan myrskyn jälkeen?


    • E G White todellakin kirjoitti nuo kohdat, joista tuot lähteet perusteluiksi. Minulle myös E G White on väärä profeetta ja eksyttäjä. Valitettavasti porukat ei korviansa lotkauta, vaikka mitä esittää perusteluiksi todistamaan EGW:ta vastaan.
      Ei voi kuin ihmetellä, että eräät jaksaa puolustella Jumalan Sanan vastaisia eksyttäjiä ja vääristeljiöitä, ja vielä kehtaavat kutsua itseänsä kristityiksi.

    • Puskista huutelija

      Erittäin hyvä kirjoitus. Kyllä minusta menee pisteet uskova_1:lle 6-0.

      Tällaisia asiallisia, totuuteen pohjautuvia viestejä, joissa mielipiteet tuodaan perustellusti esille vielä vain enemmän tänne.

      Utulia tuossa ihmetteli, että kuinka tällaisen jälkeen adventistit yhä uskovat siihen hölynpölyyn?

      No asia on aika monimutkainen, mutta minun mielestäni ne jo siellä olevat (n.3500) ihmiset saavat ollakin ja ovat varmasti vertaistensa seurassa.

      Nämä viestit kannattaa suunnata tervejärkisille ihmisille, jotka miettivät omaa uskonnollista paikkaansa. Jos yksikin heistä saadaan pysymään poissa adventtikirkon tilaisuuksista, niin se yksi on kotiinpäin.

      Tällaisista selkeistä, asiallisista viesteistä saa parhaiten tietoa, josta fiksu ihminen osaa vetää johtopäätöksiä.

      Dark-alexille sanoisin, että mitä ruikutat! Jos olet mies, niin menet adventtikirrkoon ja otat kasteen ja alat elämään heidän hölynpölyoppiensa mukaan.

      Sinä olet vain kapinen pelkuri, joka puolustelet kyllä harhaoppia, mutta sinusta ei ole miestä itse elämään sitä. Ole mies ja ota adventtikaste, ja koe koko kultti kaikilla mausteilla.

      • Kaikilla mausteilla!!!!!! !

        Nähtäväksi jää onko vellihoususta mieheksi


    • Nyky Nyky Aikana

      MIKSIKÖ EKSYTTÄJÄ SISAR ELLEN EI SAARNAA YLÖSNOUSSUTTA KRISTUSTA?

      Ja kun sapatti oli päättynyt ja viikon ensimmäisen päivän aamu koitti, tulivat Maria Magdaleena ja se toinen Maria katsomaan hautaa.
      Ja katso, tapahtui suuri maanjäristys, sillä Herran enkeli astui alas taivaasta, tuli ja vieritti kiven pois ja istui sille.
      Hän oli näöltään niinkuin salama, ja hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi.
      Ja häntä peljästyen vartijat vapisivat ja kävivät ikäänkuin kuolleiksi.
      Mutta enkeli puhutteli naisia ja sanoi heille: "Älkää te peljätkö; sillä minä tiedän teidän Ei hän ole täällä, sillä hän on noussut ylös, niinkuin hän sanoi. Tulkaa, katsokaa paikkaa, jossa hän on maannut.

    • hyvä kun

      uskova 1 jaksat pitää immeisiä ajan tasalla adventismista

    • IDENEB

      Juu - vakuutti EGW itsestään ja kukapa ei vakuuttaisi itsestään sellaista. Mutta adventistit
      tällä palstalla vakuuttelevat, että EGW oli vain
      ihminen ja erehtyi siinä missä muutkin inimeset.
      Joten Elleniä ei pidä ottaa ihan vakavasti.

      Kun moni kuitenkin ottaa ihan tosissaan Ellenin,
      niin tottakai joudumme täällä oikomaan ja esittämään
      iloa haudanvakavuuden tilalle. Elikkä sitä ilon ja
      rauhan evankeliumia Raamatusta.

      Juu- tuo on kiinnostava aihe ..

      "Kristityt ovat pitkään keskustelleen kysymyksestä, Mitä tarkoittaa se, kun me sanomme, että Raamattu on inspiroitu (henkeytetty)?"

      Raamattukin sentähden on muakmas vain henkäytetty,
      eli täynnä virheitä, ei Jumalan sormella kirjotettu. (Paitsi laki). Ihan Adv. www-sivukin
      tekee Raamatun epäluotettavaksi ..

      "" Adventistit ovat ennen kaikkea sanan kansaa. Uskoessaan Raamatun ehdottomaan arvovaltaan adventistit tunnustavat, että Raamattu "on innoitettujen ihmisten kirjoittama, mutta ei edusta Jumalan vaan ihmisten ajattelu- ja ilmaisutapaa.
      Jumalan ei esitetä kirjoittaneen Raamattua. - - Raamatun kirjoittajat olivat Jumalan kirjureita, eivät hänen kyniään"
      (Selected Messages, osa 1, s. 21). ""

      Se jatkuu www-sivulla siten, että vihjataan EGWn
      saaneen valon korjata Raamatun kirjoittajan
      virheitä!! Mene aj aktso, lukija, ihan itse.

      Siunausta Riitalle!

      • IDENEB

        Myös Una-Fortuna jotain vakuuttaa, muttei ainakaan
        AVKta saa vakuuttuneeksi ..

        Toivoa Una Fortunalle
        Kirjoittanut: AnttiVKantola
        29.1.2009 klo 03.42

        "" Joten paraneminen tapahtui vain koska minun tahtoni antoi minulle voiman elää. Näin ollen minä olen tuo Una-Fortuuna ! ""

        Jossain päin nettiä todistaa UF tuolla lailla.
        Että oma tahto paransi ja siksi nimensä on
        "Yksi Sattuma". On kuitenkin niin, ettei sattuma
        ole sama kuin oma luja tahto. Eikä mitään terveyttä oel muutoin kuin lahjana Ylhäältä.

        Luulemme voivamme sitä ja tätä. Luulemme pitävämme
        pystyssä tätä maailmaa, mutta ei veikkoset!
        Raamattu lupaa ja Jumala pitää - siinä selitys!

        Ps. 127:1
        Matkalaulu. Salomon psalmi. Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Jos Herra ei kaupunkia vartioi, turhaan vartija valvoo. [Ps. 121:3,4]

        Ps. 127:2
        Turhaan te nousette varhain, turhaan valvotte myöhään ja raadatte leipänne tähden. Yhtä lailla Herra antaa omilleen, vaikka he nukkuisivat. [Sananl. 10:22]

        Sananl. 14:6
        Ylimielinen tavoittelee turhaan viisautta, ymmärtävälle tieto aukeaa.

        TOSI TYYDYTYS ELÄMÄÄN TULEE USKOSTA KRISTUKSEEN !

        Saarnaaja 6:3-5
        3
        Vaikka mies saisi sata lasta ja eläisi lukemattomia vuosia -- niin monta kuin ihmisen suinkin on mahdollista elää -- niin jos hän ei kaikesta tästä huolimatta saa tyydytystä elämästään eikä edes kunniallista hautausta, minä sanon: kuolleena syntynyt on häntä onnellisempi.
        4
        Turhaan se tulee ja pimeään menee, ja pimeään sen nimi peittyy,
        5
        eikä se ole nähnyt aurinkoa eikä tajunnut mitään; mutta sen lepo on syvempi kuin hänen.

        Herran siunaus kaikille!


      • IDENEB kirjoitti:

        Myös Una-Fortuna jotain vakuuttaa, muttei ainakaan
        AVKta saa vakuuttuneeksi ..

        Toivoa Una Fortunalle
        Kirjoittanut: AnttiVKantola
        29.1.2009 klo 03.42

        "" Joten paraneminen tapahtui vain koska minun tahtoni antoi minulle voiman elää. Näin ollen minä olen tuo Una-Fortuuna ! ""

        Jossain päin nettiä todistaa UF tuolla lailla.
        Että oma tahto paransi ja siksi nimensä on
        "Yksi Sattuma". On kuitenkin niin, ettei sattuma
        ole sama kuin oma luja tahto. Eikä mitään terveyttä oel muutoin kuin lahjana Ylhäältä.

        Luulemme voivamme sitä ja tätä. Luulemme pitävämme
        pystyssä tätä maailmaa, mutta ei veikkoset!
        Raamattu lupaa ja Jumala pitää - siinä selitys!

        Ps. 127:1
        Matkalaulu. Salomon psalmi. Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Jos Herra ei kaupunkia vartioi, turhaan vartija valvoo. [Ps. 121:3,4]

        Ps. 127:2
        Turhaan te nousette varhain, turhaan valvotte myöhään ja raadatte leipänne tähden. Yhtä lailla Herra antaa omilleen, vaikka he nukkuisivat. [Sananl. 10:22]

        Sananl. 14:6
        Ylimielinen tavoittelee turhaan viisautta, ymmärtävälle tieto aukeaa.

        TOSI TYYDYTYS ELÄMÄÄN TULEE USKOSTA KRISTUKSEEN !

        Saarnaaja 6:3-5
        3
        Vaikka mies saisi sata lasta ja eläisi lukemattomia vuosia -- niin monta kuin ihmisen suinkin on mahdollista elää -- niin jos hän ei kaikesta tästä huolimatta saa tyydytystä elämästään eikä edes kunniallista hautausta, minä sanon: kuolleena syntynyt on häntä onnellisempi.
        4
        Turhaan se tulee ja pimeään menee, ja pimeään sen nimi peittyy,
        5
        eikä se ole nähnyt aurinkoa eikä tajunnut mitään; mutta sen lepo on syvempi kuin hänen.

        Herran siunaus kaikille!

        Koskaan kuullut tuota sanaa, etten tule näkemään huomista päivää. Nyt olen kuullut noita taika uskoisia väitteitä vastoin parempaa tietoa. Tämä jonka olen kokenut ja mennyt Helvetin läpi vuodesta 1943 lähtien. Parantumiseni oli vastoin normaaleja luonnon lakeja. Tässä paranemisessa ei kukaan rukoillut eikä kukaan liiemmin uskonut ihmeisiin. Meidän perheemme ei uskonut Jumalan parantavaan voimaan. Enkä minä uskonut kenenkään voivan minua parantaa. Tiedän vain näin jälki-käteen kuten tuo Italialainen lääkärikin totesi, että meille ihmisille on annettu meidän syntymässämme lahja, joka voi olla avuksi kenelle hyvänsä. sukupuoleen ja uskontoon tai uskomukseen katsomatta. Tämä meidän sisällämme oleva voima tarvitaan vain käyttöön oikealla ajalla. kuulemani sana etten enää näe huomista.

        Tämä laukaisi sisässäni olevan voiman liikkeelle. tämä voima oli se voima, jonka olin saanut syntyessäni, Nyt minä tarvitsin tätä voimaa ja minä tunsin tämän voiman itsessäni. Tästä tapauksesta on kulunut jo 66 vuotta.

        Teistä jokainen voi sanoa mielipiteensä. Se on saman tekevää minulle minä olen vielä hengittävien ihmisten parissa ja minä tiedän itse parhaiten oman itseni. Aikaa tästä tapaksesta tulee kuluneeksi 66 vuotta. Minä olen vielä elossa. Minä en ole ainoa ihminen joka on tämän ilmiön kokenut kokenut.

        Katselin vuosia sitten Documentti Filmin, jonka joku harrastelia kuvaaja oli kuvannut. Tässä Filmissä hentoinen nainen nosti toisella kädellään auton ilmaan ja toisella kädellään hän veti pienen tyttärensä pois auton alta. Tässäkin oli kyseessä samanlainen tapaus, joka oli sattunut Pariisissa. Eikös Jeesus monesti sanonutkin, että sinun oma uskosi on sinut parantanut. Mene rauhaan. Asiaa uskomattomille on turha todistaa mitään. Paras todistus on se että parannuin parantumattomasta sairaudesta henkiin. Jälki viisailla on omat uskomuksensa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7264
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2204
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1449
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      113
      1162
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      885
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe