Mediapex & kesätyö

asadsdasd

Joo eli hain kesätöihin mediapexiin ja käväsin jo haastattelussakin MUTTA palkoista sen verran, että eikö esim iisalmen täällä mediapexis saa pohjapalkkaa? se on vaan se mitä myy? huhhuh... sillon saattaa jäähä kyllä tulematta jos pääsen se vaa sano et "aina sitä saa vähintään 3 myytyä päivässä" sillee et varmasti jooö-o... ennemin ilman työtä ehkä ?

14

2760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voin sanoa

      että ennemmin ilman. Tai jos haluat puhelinmyyntiä koittaa, soita suoraan kustantajalle ja tee kesätöitä kotoa käsin: www.kuvalehdet.fi sivulta löydät kohdasta "työpaikat" tarkat tiedot miten toimia. Palkka tulee varmasti ja on H Y V Ä ! ;)

      nim: itse osa-aika kotimyyjänä 6 vuotta. (ja ikää on nyt 25:)

      • sadasdasd

        millaset palkat : o vois olla aika mukava... : )))


      • KUNNOLLISTA palkkaa
        sadasdasd kirjoitti:

        millaset palkat : o vois olla aika mukava... : )))

        maksavat lehden hinnan mukaan, jopa 50% hinnasta, eli jos myyt jollain firmalla 50e tilauksen, saat maksimissaan 15e itsellesi, kustantajalla 10e enemmän, YHDESTÄ KAUPASTA SIIS :) Mikäli teet vaikka 100 kauppaa kuussa, mikä ei ole paljoa..5kpl päivässä, niin tienaat jo 1000e enemmän.


    • myyntitykki67

      Joo, ei sinne koska ei pohjapalkkaa, nehän siirtää oman yrittäjäriskinsä suoraan sulle ja kerää hillot jos saat myytyä jotain.

      Kaikkee sitä kuuleekin, LOL !

      • enpäs

        Yötyöläiset eivät saa nukkua päiviään rauhassa kun terroristit tyrkyttää paskalehtiänsä, ja sontaa.
        Älkää ihmeessä alentako itseänne niin alhaiseksi saastaksi. Jos työhistoriastasi näkyy mediapex, niin turha luulla pääsevänsä töihin enää mihinkään järkihommiin.


      • ...
        enpäs kirjoitti:

        Yötyöläiset eivät saa nukkua päiviään rauhassa kun terroristit tyrkyttää paskalehtiänsä, ja sontaa.
        Älkää ihmeessä alentako itseänne niin alhaiseksi saastaksi. Jos työhistoriastasi näkyy mediapex, niin turha luulla pääsevänsä töihin enää mihinkään järkihommiin.

        "Yötyöläiset eivät saa nukkua, kun joku soittaa ja herättää... huh huh!"

        Jos painat yötyötä, niin uskon, että et sovi muihin hommiin, kun et osaa edes laittaa kännyäs äänettömälle... Wink Wink!!

        Olin mediapexillä muutaman vuoden ja olen "järki"-työssä nyt.. Oli hyötyä sen firman työkokemuksesta..


    • kyllä

      Tuota noin.. Itse oli kyseisessä paikassa töissä ja koin onnistuvani siinä suht hyvin. en vain tullut toimeen vuoropäällikköni kanssa. Hyvää henkistä kanttia tarvitaan ja nopeita sormia.Jos et näppäile ja pidä luuria koko aikaa korvalla tulee noottia.

    • Anttu**

      ihmiset, älkää menkö IKINÄ MEDIAPEXIIN töihin.. Kusettaa haastattelutulanteessa paljon. Voit päästä korkeintaan 30-40 euroon päiväs.

      Siis JOS ET sairastu tai tule raskaaks. Ne EI maksa palkkaa sairausajalta, tauoista etkä ruokatunnista. RIKKOO SUOMEN LAKIA.

      ÄLÄ MENE !!!!

      OLE MIELUUMMIN ILMAN TÖITÄ...

    • diidi

      Olin 10 päivää kyseisessä firmassa osa-aikaisena töissä (vaadittava vähimmäismäärä 10 pv, jotta saa ansaitsemansa palkan..).

      Haastattelija tyytyväisenä siinä selitti että "Joo meillä on siis tuntipalkka, ja se riippuu siitä miten hyvin myy. 7€ on vähimmäistuntipalkka, joka tulee vaikka et myisi yhtään lehteä tunnissa. Tuntipalkka on yleisesti siinä 10-12€ meidän työntekijöillä." Olin tietenkin ihan että wau, aika siistiä, ei siis stressiä siitä, että on pakko saada myytyä.
      No, olin sitten päivän ollut töissä ja toisena päivänä työnantaja tulee sanomaan että "Sulla meneekin näköjään aika hyvin tuo myynti (olin siis saanut tuntipalkaksi ~9€), että eiköhän vaihdeta sun palkkas provisioksi." Ilmeisesti tuo tuntipalkkasysteemi oli vain säälittävä houkuttelukeino saada työntekijöitä!!! Provikalla tienasin paljon vähemmän vaikka myin enemmän.
      EI pexiin, ei enää koskaan. Mieluummin ilman töitä ollenkaan.

      • NOLOA!

        Ei se ole firman syy jos ette osaa myydä :D on todella aikuismaista tulla tänne haukkumaan firmaa. Ei kannata peiliä haukkua jos naama on vino!
        Ite olen meidapexillä ollu jo reilun puol vuotta töissä ja voin kertoa että tänäänkin olin 3h töissä ja sain siitä 78e, repikää persaukiset siitä huumoria!


    • No Moi

      Onko Espoon mediapexissa pohjapalkaa?

    • mitään moraalia?

      Ne on kaikki suomen mediapexit sitä samaa paskaa.. Pitihän se käydä itsekkin kokeilemassa se kuukausi, kuten sovittiin sen eukon kanssa siellä. Sain ihan hyvin myytyä mutta eivät sitten palkkaa laittaneet tilille. Periaatteestakin hommasin sitten asianajajan ja sen kautta piti kiskoa ne rahat sieltä..

      Kaveri oli töissä edellisvuoden puolella ja yritti vakuutella että älä nyt helvetissä mene sinne töihin, mutta tosiaan kun ne siellä haastatteluissa uskottelee palkasta aivan järjettömiä summia niin pitihän se käydä kokeilemassa. Mutta oikeesti, itse olin aivan samassa tilanteessa että täältä luin ihmisten kokemuksia Mediapexistä ja vaikka paljon paskaa olikin niin ajattelin että ei se niin paha voi olla, mutta arvatkaa mitä KYLLÄ SE VOI OLLA :D

    • huhhuh...

      No itse hain nyt mediapexille kesätöihin ja työnantaja oli ilmoittanut mol.fi sivulle että ei ole provisio palkkaa ja että on kiitettävä tuntipalkka ja loppujen lopuksi jos et saa mitään myytyä niin palkkasi on 2,50€/h ja siellä on joku pistejuttu että jokaisesta myynnistä saa tietyn määrän pisteitä... EN SUOSITTELE!!

    • itse käväsin talvella mediapexillä, ei siellä kauaa viihtynyt, mulla oli että jos ei myynyt mitään, ei myöskää tullu palkkaa. tää on ehkä hirveintä duunia mitä voi olla. aluksi itsekki ajattelin ettei se nyt nii kauheeta voi olla mutta sen huomaa vasta kun sen itse kokee...hirveetä :o

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3304
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      417
      2975
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2819
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2182
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2010
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      79
      1190
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe