Mistä ostatte kantrilevynne?

Paksu-John

Mistä ostatte kantrilevynne?
Onko kaikki siirtyneet nettikauppoihin?
Missä levykaupassa on parhaita kantripuolen valikoimia - tarkoitan nyt todellisia 'ovikauppoja'?

5

223

Vastaukset

 • ...Albertinkadulla. Myös nettikauppa.

  • Entä 'Digelius' nykyisin? Oli ennen ainakin hyvä, siirtymässä kyllä valtoimenaan'maailmanmusiikkiin', kun viimeksi siellä saranoita kulutin...


 • Tämä on mielettömän vanhaan kysymykseen vastaus vuonna 2017: Black & Whitestä, ennen kuin se remontoitiin nykyiselleen ja firma keskittyi vinyyleihin. Tunnelin Levystä löytyi myös (laiha lohtu, se kun lopetti aikaa sitten). Fennia Records Helsingin Hämeentiellä on vallan loistava ostopaikka, käytetyt CD:t vain kaksi euroa kappale! Cdon.comilla on myös laaja valikoima, kunhan hakukenttään osaa kirjoittaa nimet oikeassa muodossa, hinnat ovat vaihtelevia: kohtuullisesta erittäin kalliisiin. Edelleen toimitusajat vaihtelevat: parista arkipäivästä noin kuukauteen. Kane Records myy myös country-CD-levyjä, kokoelmansa ei ole kovin laaja, mutta on suht edullinen. Jungle Recordsilla on hyvä valikoima, mutta kuvetta täytyy kaivaa syvemmältä kuin edellisissä. Levykauppa Äx on kokemukseni mukaan hyvä ostopaikka, joskin countrya on siellä niukahkosti. Edelleen Musiikkidivari.fi:ssä on myös hintsusti, mutta ei maksa paljon. Kierrän melko ahkerasti katsastamassa kirpputorien CD-levyhyllyjä, ja joskus sokeakin kana löytää jyvän. (Löysin aika hyvän Carl Perkins-CD:n Hietalahden kirpputorilta.) Kirpputorilevyjen kunto on vain erittäin vaihteleva (lievästi sanottuna)... Tavarataloistakin saattaa löytyä helmiä.

  Muuten, vinyyli-LP:t ovat jälleen muodissa!

  Musa24.fi pitää kaupan MP3-musiikkia, sieltä on turha etsiä CD-levyjä.
  Kuten edellä olevasta selviää välkymmälle lukijalle, ovat nuo edellämainitut siis tasavaltamme pääkaupungissa.

 • Niin ja Goofin' Records Helsingin Hämeentiellä on myös suositeltava paikka!

 • Eikö Digeliuksen omistaja poistunut äskettäin keskuudestamme? Onko Hämeentien Fennia Records sama, mikä oli joskus Albertinkadulla? En ole käynyt aikoihin Helsingissä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.