Mistä isorintaiselle liivit?

tyttönainen

Hei!
Mulla seuraavanlainen ongelma. Olen hoikka, mutta isorintainen tyttö. Kuppikoko on n.75F Mistään ei löydy kauniita ja seksikkäitä rintaliivejä. HM:t ja seppälät ym. olen joutunut hylkäämään jo aikoja sitten. Mistä Helsinki-Vantaan alueelta löytyisi isoja mutta nättejä liivejä?
Olebn huomannut, että yleensä sitten ne isot liivit ovat sellasia mummomaisia ja rumia. Kai jostain saa seksikkäitä ja nuorelle naisen alulle sopivia?

19

6218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suht isorintainen

      Helsingin seudullahan on useita alusvaatekauppoja joista löytyy suurempaakin kuppia. Funky Ladysta löytyy useita merkkejä, mutta itse en pidä kyseisen liikkeen palvelusta. Omasta mielestä paras liike on Change josta löytyy G-kuppiin asti Chic mallistoa joka on nuorille tarkoitettu (ts. nuorekkaita ja kauniita liivejä suht halvalla,n 20€), muista malleista löytyy J-kuppiin asti, niissäkin ihan nättejä liivejä, muttei niin värikkäitä ja hieman kalliimpia (30-40€)

    • useampiakin kauppoja

      itse asun pääkaupunkiseudulla, mutta ostan liivini Figleavesilta. Toimitus sieltä kestää noin 1-2 viikkoa, ja hinnat ovat halvempia. Tykkään valikoimasta, joka on todella laaja, sekä esittelyistä ja arvosteluista, joista voi hyvin päätellä liivien sopivuuden.

      Jos haluat käydä paikan päältä ostamassa, Funky Lady-ketju on hyvä, asiantuntevat myyjät ainakin Forumin myymälässä, mutta kalliimpi.

      • Tissi-iitu

        www.bravissimo.com


      • ...
        Tissi-iitu kirjoitti:

        www.bravissimo.com

        niitä seksyjä löydy.. Kylläkin erittäin hyviä mustia ja valkoisia, esim. Turun Hussolta ostan itselleni 70G...
        Mutta niitä erivärisiä ja seksyjäkin löytyy Hesan Funky LAdystä ja kotimainen nettipuoti:
        http://www.lumingerie.fi/PublishedService?frontpage=true


      • hintavertailija
        ... kirjoitti:

        niitä seksyjä löydy.. Kylläkin erittäin hyviä mustia ja valkoisia, esim. Turun Hussolta ostan itselleni 70G...
        Mutta niitä erivärisiä ja seksyjäkin löytyy Hesan Funky LAdystä ja kotimainen nettipuoti:
        http://www.lumingerie.fi/PublishedService?frontpage=true

        lumingerie vaan on aivan tajuttoman ylihinnoiteltu kauppa.


      • Suomalaista tuetaan
        hintavertailija kirjoitti:

        lumingerie vaan on aivan tajuttoman ylihinnoiteltu kauppa.

        Lumingerie ylihinnoiteltu? Itse en ole kyllä löytänyt nuin hyviä liivejä tuohon hintaan mistään! Imetysliivitkin ovat monta kymppia halvempia kuin mistään muualta löytämät ja ovat kaiken lisäksi hyvät päällä. Yleisestikin kyllä hintataso muita erikoiskokoja myyvien liikeiden tasoa alempana.

        Yhdet Changen Chic-malliston liivit olen ostanut 20 eurolla, mutta nekin ovat niin huonot päällä: liian kapeat olkaimet eivätkä ole tukevat. Lumingeriella on laatuliivejä edulliseen hintaan verrattuna muihin liikkeisiin. Liivit on todella napakat ja tukee hyvin. Valikoimakin on kasvanut hurjaa vauhtia, eikä ihme, sillä yhtä hyvää putiikkia saa kyllä etsiä. :) Palvelu toimii!

        Paikallisessa Chic-liivejä myyvässä liikkeessä kävin hakemassa ammattilaisen neuvoja. Pyysin liivejä ympärysmitalla 60. Myyjä ei niitä kuitenkaan löytänyt kuin yhdet ja toi sitten 65 ympäryksellä. Puin päälle ja laitoin hakaset tiukimmalle, jolloin niihin jäi vieläkin löysää varmaan 5 cm. Myyjä tuli pukukoppiin ja laittoi liivit löysimmälle: hyvä, ettei tissit valahtanu liiveistä pois! Liivithän siis pitäisi aina ostaa niin, että ne ovat hyvät silloin, kun ne on säädetty löysimmälle, jotta liivien löystyessä kiristysvaraa löytyy. Myyjä ilmeisesti tiesi tämän ja siksi yritti myydä niitä sopivina. Liivit jäi kauppaan enkä toiste sinne enää astu.


    • Tissineiti

      Tästä aiheesta on keskusteltu todella paljon tällä palstalla. Käytä hakutoimintoa.

      Itse nyt vähän ihmettelen, ettet ole löytänyt pk-seudulta esim. sellaista paikkaa kuin Funky Lady tai Wiipurin Erikoiskorsettiliike. No, nyt tiedät.

      Changea voit kokeilla, mutta heidän malleissaan on niin pienet kupit (ns. vanity sizing), ettei todellinen F-kuppinen melkein löydä tarpeeksi isoa kuppia puhumattakaan sitten, jos tarve on vieläkin isommalle kupille (nimim. kokemusta on..)

      Netistä sitten www.bravissimo.com, www.figleaves.com, www.brastop.com, ja suomalainen www.lumingerie.fi

      Vähän nyt ihmettelen tuotakin, että olet hoikka mutta ympäryksesi olisi silti 75.. Olen itse 70/75 ympärystä enkä todellakaan hoikka, ennemminkin normaalikokoinen tai jopa pyöreähkö. Kannattaa käydä joko siellä Funky Ladyssa tai WEK:issä tarkistuttamassa oma koko, saatat käyttää liian isoa ympärystä liian pienellä kupin kirjaimella.

    • Feminellistä

      ainakin löytyy tuon kokoisia, eikä mitään kalliita olleet.

    • tyttönainen

      No ajattelin nyt mennä liikkeeseen ihan myyjän kanssa katsomaan minulle sopivat liivit, kun luin täältä näitä viestäjä. Ehkä tosiaan ympärys on liian suuri ja kuppi pieni, koska Funky ladysta ei koollani löytyny sopivia.

    • -mathilde-

      Funky Lady'n eri liikkeissä on hieman eri kokovalikoima, kävitkö siinä Fredrikinkadulla? Siellä on sun kokoa, mutta valikoima ei välttämättä ole mieleesi.

      Tässä ei ole kyse vaan koosta vaan sopivasta mallista ja tyylistä. Mikähän on sun mielestä "kaunista ja seksikästä"?

      Jos on iso kuppi ja kapea ympärys, usein paras malli on ns. klassinen täysikuppiliivi, joka ei ole topattu. Näitä liivejä on aika vähän, useimmat ovat todella valkeaa ja beigeä perusmummoa, sitten muut ovat sellaisia vähän vanhanaikaiseia pitsiunelmia pastelliväreissä - eli jos haaveilee vaikkapa sileästä trendikkäästä värillisestä printtiliivistä, ei niitä Suomesta löydy.

      Tuolla Fredan Funky Ladyssä on enimmäkseen Primadonnaa ja Freyaa. Ainakaan mun mielestä eivät kovin seksikkäitä tai kauniita, eikä mallitkaan oikein istu.

      Changen malleista sopivia on harvat, eikä niitäkään erityisen seksikkääksi voi kehua. Laatukin on vähän niin ja näin.

      Lady's Laces (Kasarmikatu) on joskus ollut joitain nättejä E-kuppisia liivejä, en muista onko F:ää. Kalliita merkkejä.

      Annankadulla on sellainen kuin Le Slip, siellä on hyviä merkkejä, mutta muistaakseni kaikki ovat topattuja, joten ei käy välttämättä nekään.

      Sitten on Patricia Unioninkadulla ja Itiksessä, mutta valikoiman E-F-kuppiset ovat aika pliisuja.

      Wiipurin Erikoiskorsettiliikkeessä Arkadiankadulla on myös isoja kuppeja, mutta aika samat merkit mallit kuin Funkyssä (Primadonna ja Marie Jo).

      Stockalla näteimmät liivit ovat enimmäkseen topattuja, eikä isoja kuppeja. Joitakin hyviä merkkejä E-F-kuppia on myynnissä kuten Simone Perele ym. mutta valitettavasti usein ne heidäkin mallistonsa parhaat liivimallit, jotka ovat sekä nättejä että tukevat kunnolla puuttuvat sieltä. Stokka myy myös edullista ranskalaista isojen kuppien merkkiä Sans Complexe.

    • Ruusu 75G

      Itse ostin Gaia merkkiset liivit Feminellistä.
      Aiemmin ostin liiviliikkeestä kyseistä merkkiä, melkein 20 ekee kalliimpana.
      Ihan samaa tuotetta oli ja ostan vastakin =D

    • .-.

      No mutta.. Jokainen teistä on unohtanut sokoksen! Siellä on aivan ihania Freya-merkkisiä liivejä, joita olen itselleni ostanut jo todella monet ja kokoja kyllä löytyy. Itse käytän kokoa 75FF. Liivit istuvat todella hyvin ja ovat tukevat, kannattaa mennä sovittelemaan :)

      • Meri.

        Freyan liivit eivät ei sovi kaikille. Niissä on hyvin jyrkkä kaarituki, joka voi hangata rintojen sivuilta. Joillekin se kupin malli istuu kuin nakutettu, mutta toisille ei mitenkään päin. Itseäni harmittaa, että monissa paikoissa isompia kokoja on myynnissä vain Freyalta, joka ei itselleni sovi, tai sitten jotain perustylsiä ja silti kalliita liivejä Triumphilta.


    • -mathilde-

      Freyaa on vain balconette-malleissa enimmäkseen, ei sovi mulle yhtään.

      Lisäksi aloittaja etsi seksikkäitä ja kauniita, joten - sori- Freya ei ainakaan mun mielestä kuulu siihen kategoriaan, joten en kehdannut mainita.

    • Apina123

      Pxc:n jälleenmyyjiltä löytyy laajasti kokoja👌🏽😊

    • Virpivokkipano

      Mulla on tajuttoman suuret tissit ja iso perse.
      Kalsarit mä käyn ostamassa Tokmannilta sieltä löytyy
      hyviä lämpimiä kalsareita iso perseiselle, parhaat seksikkäimmät
      rintsikat löytyy Tokmannilta ja ne tukee hyvin tissejä ei pompi eestaas
      kun hölkkäilee pururadalla. Vielä kun löytäis tarpeeksi isoja tamppooneja jostain
      kun on tuo värkkikin täs vuosien aikana väljähtänyt.

      • Anonyymi

        Tuolta voisi saada ihan tilaustyönä sopivankokoiset: https:/www.nonbarelle.com


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Suomen Liivineulomosta saa isorintaiset mittojen mukaan tehdyt liivit! Minä itse tilasin, olen kokoa 85H - enkä voisi olla tyytyväisempi. Todella istuvat, kaarituelliset rintsikat. Ihanat päällä. Suosittelen:
      https://www.facebook.com/Liivineulomo/

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe