uv tatuointivärit

onko tietoa kellään

kuinka toimivat?näkyykö pimeällä ja kuinka päivällä?ja aiheuttavatko allergiaa helpommin yms.

13

2051

Vastaukset

 • Hohtavat uv-valossa. Valkoinen uv-väri ei näy muulloin, ellei tatuoinnista jää arpi, mutta muut värit käsittääkseni kuten tavallisetkin tatuointivärit.

  Voi olla vaan vaikeeta löytää paikkaa joka tommosia tekee, koska ovat niin uusi juttu ettei haitoista ja mahdollisista reaktioista pitkällä ajanjaksolla ole kokemusta niin useimmat katsoo varmimmaksi olla tekemättä. Lisäksi noitten kanssa työskentely on hankalampaa ja värit huomattavasti kalliimpia.

 • Mad Max tekee uv-tatuointeja.

  • itselläni on uv tatuointeja. Värin jääminen ihoon on huomattavasti heikompaa kuin tavallisen joten tehdessä helposti tulee kahnattua liikaa joten arpikin saattaa helposti jäädä näkyväksi. Skin candyn uv väri on käypää kamaa tähän touhuun. Ostin itselleni aikaisemmin ebaystä royal dragon nimistä väriä ja näky ehkä kuukauden ja todella heikosti kunnes hävisi kokonaan ja aiheutti kutinaa ja ihottumaa pitkään. Lisäksi väri oli järjettömän paksua tatskaamiseen joten sitä en suosittele. Ainut miinuspuoli on että tämän aikakauden muodissa ei uv valoja ole juurikaan missään. Itse en iloa ole saanut uv kuvista muualla kuin karjaalla after eight baarissa, hohtokeilaamassa ja omassa autossa.


  • on kyllä kirjoitti:

   itselläni on uv tatuointeja. Värin jääminen ihoon on huomattavasti heikompaa kuin tavallisen joten tehdessä helposti tulee kahnattua liikaa joten arpikin saattaa helposti jäädä näkyväksi. Skin candyn uv väri on käypää kamaa tähän touhuun. Ostin itselleni aikaisemmin ebaystä royal dragon nimistä väriä ja näky ehkä kuukauden ja todella heikosti kunnes hävisi kokonaan ja aiheutti kutinaa ja ihottumaa pitkään. Lisäksi väri oli järjettömän paksua tatskaamiseen joten sitä en suosittele. Ainut miinuspuoli on että tämän aikakauden muodissa ei uv valoja ole juurikaan missään. Itse en iloa ole saanut uv kuvista muualla kuin karjaalla after eight baarissa, hohtokeilaamassa ja omassa autossa.

   Tatuointivärejä ei valvo kukaan. Väreissähän voi olla vaikka mitä haitallisia aineita.

   http://kemikaalikimara.blogspot.com/2009/06/tatuointivareille-vihdoinkin-saantelya.html  • Olga K kirjoitti:

   Vittuako täällä vouhotat, jos joku ottaa tatskan niin ottakoon.

   Kaikenlaista idioottia täällä onkin, kuten sinä, Olga.

   Totta kai tatuoinnin tekevissä paikoissa on huolehdittava NIMENOMAAN asiakkaan terveydestä, vitun pässi.


  • Brunete kirjoitti:

   Tatuointivärejä ei valvo kukaan. Väreissähän voi olla vaikka mitä haitallisia aineita.

   http://kemikaalikimara.blogspot.com/2009/06/tatuointivareille-vihdoinkin-saantelya.html

   tatuointivärit on tarkkaan testattuja..tulli testaa tatuointi värit niiden tullessaan maahaan ainakin suomessa..se on paskapuhetta että ne sisältävät jalometalleja ja muuta paskaa..jos ei asiasta mitään tiedä voi pitää turpansa kiinni eikä tulla tänne jauhamaan paskaa.


 • niin kutsutut uv-värit eivät ole sallittuja suomessa tuskin euroopassakaan koska niitä ei ole tutkittu tarpeeksi tai niistä on löytyny haitallisia aineta.uv-värit ovat luonnossa rumia.


  • bullfrozer kirjoitti:

   ei tientenkää ole sallituja suomessa,miksi noita värejä sitten myydään http://www.tattoomaailma.com/PublishedService?file=page&pageID=3&action=view&groupID=390 ei niitä saisi myydä jos olis kiellettyjä suomessa kaikki testataan ensiksi.

   EUn aikakaudella määrättiin että tatskavärit on testattava ennen kuin niitä saa käyttää. Eli Suomessa saa käyttää värejä, jotka on hyväksytty EUn testeissä. Testaamattomien värien myyminen ei ole rikos, mutta niiden käyttäminen on jos kyse on ammattitoiminnasta. Tatuointiliikkeillä Suomessa ja ulkomaillakin on yleensä kielteinen suhtautuminen uv-väreihin, sillä niitä ei ole tutkittu tarpeeksi ja ne tosiaan aiheuttavat arpeutumisia ja allergisia reaktioita. Valitettavasti on tatuoitiliikkeitä, jotka tatuoivat vaikka asiakkaan silmämunan jos tämä on valmis maksamaan siitä


 • Aikoja sitten kuollut aihe.. Mutta allergiaa voi tulla ihan eu hyväksytyistä väreistä! (punainen ja oranssi on tunnetusti eniten allergisoiva) itellä on uv tatska joka on täysin oireeton. Hohtaa sinisessä valossa. Muut joilla tiedän, että on kyseistä väriä ihossaan on myöskin ihan ok. Oma kuva on ollut 11 vuotta ihossa..

 • Onko Suomessa siis hyvää uv-tatuoinnin tekijää, vai lähdenkö suosiolla ulkomaille? Myös ulkomaalaista tekijää saa suositella. Jenkkeihin asti olen valmis lähtemään.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.