Ferrariin vetokoukku

voimaa piisaa

Olen Ranskassa komennustöissä ja täältä saa vanhempia Ferrareita jo siihen hintaan johon suomalaisellakin on niukin naukin varaa. Sopiva on jo katsottu ja aion tuoda sen Suomeen tullessani.
Kyselenkin nyt sellaista että onkohan Ferrariin mahdollista saada jostain vetokoukkua. Sillä olisi hyvä vedellä velipojalta lainattua asuntovaunua satunnaisesti. Voima ainakin piisaisi. Samoin omakotiasujalle tarpeellista muulikärryä olisi hyvä vedellä sillä vaimon Corsalla sitä ei saane vedellä.
Vetokoukkuasiaa on täällä aika mahdoton selvittää sillä en osaa ranskaa eikä englannillani asia selviä.

17

2880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raiskaa

      ferraria vetokoukulla.

    • Imsinööri Tare

      Minäkin vedän satunnaisesti ja sidon kärryn tai asuntovaunun suoraan puskuriin kiinni narulla tai ketjulla hyvin toimii.Toimisi varmaan siinä sinun Ferrarissakin kun laitat riittävän paksun narun.

    • ....

      Corsalla saa hinata kärryä. Ferrarilla ei ole mahdollista ainakaan Aken mukaan. Muuten mitään esteitä kärrylle ei olisi. Vanhempiin kannattaa kysellä ihan tarvikekoukkua. Normaali bilteman asennussarja (sähköt) kelpaa.

    • ....

      Niin jos porsche 911 kelpaa, niin siillä saa hinailla ja onhan suomessakin pari 911;stä koukutettuna. Stadissa päin pyörii mm. yksi 996-mallinen turbo, jossa on koukku. Yhden ruotsalaisissa kilvissä olleen näin hinaavan paskahuussia kohti pohjoista.

    • Urheiluajaja

      Kysy lupa Feraarilta, sallivatko moisen jöötin autoa rumentamaan!

    • hieno systeemi

      Marseillessa astellessani näin Ferrarissa vetokoukun ja peräkärrynkin. Avoferrariin oli tehty koukku siten että kaksi reilunpaksuista lattajöötiä meni takapään ilma-aukoista sisään. Sinnehän voi rakennella sitten millaisen pulttiliitoksen haluaa ja koukun saa irti ulkomuotoa muuttamatta. Tuon Ferrarin perässä oli kevytrakenteinen traileri, ihan siisti vaikka selvästi omatekoinen. Trailerissa oli kaksi surffilautaa kyydissä. Autossa sisällä oli kaksi naista joista vanhempikin oli aikamoinen pakkaus...
      Olisin ottanut valokuviakin mutta kamera oli vaimokkeella kun se kuvasi jotain patsaankuvatuksia, hittolainen.
      Jotenkin noin kun rakentelet niin johan on halkokärriä tai rojukuormaa hyvä vedellä. Tuskin noita kukaan tarkastaa ratsioissa kunhan valot toimii.

      • ja sitten mä heräsin

        lakanat märkinä vaikka vaimo oli siinä vieressä. sattuuhan sitä kun oikein unelmoi siitä, mihin ei ikinä kykene, tai ei ole varaa.


    • nähty

      Satuin takavuosina Monacossa näkemään Rolls-Roycen, jossa oli vetokoukku ja joka oli aivan tavallisessa perheautokäytössä. Tummansinisessä, korkeintaan pari vuotta vanhassa Rollsissa matkasi aivan ilmeisesti isä, äiti, kaksi kouluikäistä tyttöä ja koira. Vetokoukun jatkeena ei kylläkään tuolloin ollut mitään.

      Siinä taisi olla vain normaali, keskituloinen monacolaisperhe olla matkalla mummon luokse sunnuntailounaalle.

      • on nähty vetokoukku!

        Muutama vuosi sitten saksalainen harrasteautolehti esitteli E-Type Jaguarin, johon oli myös asennettu vetokoukku. Omistaja kulki reissuhommissa ympäri Saksaa ja veti asuntovaunua perässään, jossa yöpyi.
        Oli kieltämättä hyvin "funktionaalisen" näköinen asennus E-Typen jyrkästi nousevan peräluiskan alla.


    • Paljas uneksia

      Mistä saisi hommattua Ferrariin jääketjut.Ja lumilngon kiinnitys telineen,eteen ja taakse.

      • ei homoilua

        Porchellakin osataan koukkuhommat mutta tuo kirjoitus kummastuttaa. Peräkärrihommat ovat kylläkin oikeitten miesten hommia. Hei puppelipojat niitä harrasta. Kuva on hieno mutta artikkeli sinänsä asiantuntemattoman haituvaviiksen kirjoittama. Hauska kuitenkin seurata kuinka ihmiset kiihkoilee mitättömyyksillä.


      • mihinkään tarvitse
        ei homoilua kirjoitti:

        Porchellakin osataan koukkuhommat mutta tuo kirjoitus kummastuttaa. Peräkärrihommat ovat kylläkin oikeitten miesten hommia. Hei puppelipojat niitä harrasta. Kuva on hieno mutta artikkeli sinänsä asiantuntemattoman haituvaviiksen kirjoittama. Hauska kuitenkin seurata kuinka ihmiset kiihkoilee mitättömyyksillä.

        vetokoukkua, ei tarvitse tulla tännekään vinoilemaan. Ja miten vetokoukku voi muka rumentaa auton? Minusta vetokoukku kuuluu autoon siinä missä tarakka mopoon tai polkupyörään. Ja lokasuojattomat ja tarakattomat polkupyörät ne vasta rumia onkin!


    • Gilbert

      Jos Ferrariin laitat vetokoukun se on raiskaukseen verrattavissa oleva rikos. Jos näen niin omin käsin irti revin.

    • pelottaa ajatuskin.

      perustelen asiaa omasta näkökulmastani kun tiedän että vaikka moottorissa on voimaa 430hv ja vääntöä 490Nm mikä kuullostaa ihanteellisilta asuntovaunun vetoon mutta todellisuus on se kun on "iso" ykkönen niin jo kaupunki ajelulla joutuu luistattamaan kutkitä niin paljon että se haisee selvästi saati sitten kun perään lyödään 800kg painava komootti ja ajetaan johonkin ruuhkaan missä edetään kävely vauhtia niin väitän että kytkin ei kestä sitä montaa kilometriä. ja miltä se näyttäisi kun auto on vaikka 1130mm korkea kun taas vaunu noin 2500mm jollei korkeampi eli pelottava näky jos mikä.niin ja siitä tehosta viellä sen verran että risteyksissä käännyttäessä on oltava todella varovainen jos on liikenteessä sateella sillä perä karkaa todella helposti alta nimittäin omaan niin monta vastaavaa kokemusta että on ihme että en ole kolaroinut saati että olisin vetänyt viellä asuntovaunua.ei kiitos!

      • on kallis!

        Eli joo poltat Ferrarin kytkimen ja makset 2500-3000 euroa uudesta, jos Ferrari huollossa laittavat.... sillä rahalla jo saisi jonkun halvan romun sitä kärryä vetämään kakkosautoksi.

        Kannattaa muutenkin muistaa, että vaikka hankintahinnaltaan vanhat Ferrarit ovat suht halpoja maailmalla, niin ylläpitokulut ovat kalliita. Budjetoin joskus £5000 puntaa Englannissa Testarossa ylläpitoon vuodessa ja tähän vaan alle 5000km vuosiajot....


    • Tähä niminerkki

      Asennutin Lauttasaaressa Ferrariini vetokoukun ja ostin Motonetista siihen sopivan pyöränkuljetustelineen. Nyt on mukava ajella esim. Nuuksion parkkipaikalle ja lähteä siitä fillaroimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe