Ferrariin vetokoukku

voimaa piisaa

Olen Ranskassa komennustöissä ja täältä saa vanhempia Ferrareita jo siihen hintaan johon suomalaisellakin on niukin naukin varaa. Sopiva on jo katsottu ja aion tuoda sen Suomeen tullessani.
Kyselenkin nyt sellaista että onkohan Ferrariin mahdollista saada jostain vetokoukkua. Sillä olisi hyvä vedellä velipojalta lainattua asuntovaunua satunnaisesti. Voima ainakin piisaisi. Samoin omakotiasujalle tarpeellista muulikärryä olisi hyvä vedellä sillä vaimon Corsalla sitä ei saane vedellä.
Vetokoukkuasiaa on täällä aika mahdoton selvittää sillä en osaa ranskaa eikä englannillani asia selviä.

17

2897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raiskaa

      ferraria vetokoukulla.

    • Imsinööri Tare

      Minäkin vedän satunnaisesti ja sidon kärryn tai asuntovaunun suoraan puskuriin kiinni narulla tai ketjulla hyvin toimii.Toimisi varmaan siinä sinun Ferrarissakin kun laitat riittävän paksun narun.

    • ....

      Corsalla saa hinata kärryä. Ferrarilla ei ole mahdollista ainakaan Aken mukaan. Muuten mitään esteitä kärrylle ei olisi. Vanhempiin kannattaa kysellä ihan tarvikekoukkua. Normaali bilteman asennussarja (sähköt) kelpaa.

    • ....

      Niin jos porsche 911 kelpaa, niin siillä saa hinailla ja onhan suomessakin pari 911;stä koukutettuna. Stadissa päin pyörii mm. yksi 996-mallinen turbo, jossa on koukku. Yhden ruotsalaisissa kilvissä olleen näin hinaavan paskahuussia kohti pohjoista.

    • Urheiluajaja

      Kysy lupa Feraarilta, sallivatko moisen jöötin autoa rumentamaan!

    • hieno systeemi

      Marseillessa astellessani näin Ferrarissa vetokoukun ja peräkärrynkin. Avoferrariin oli tehty koukku siten että kaksi reilunpaksuista lattajöötiä meni takapään ilma-aukoista sisään. Sinnehän voi rakennella sitten millaisen pulttiliitoksen haluaa ja koukun saa irti ulkomuotoa muuttamatta. Tuon Ferrarin perässä oli kevytrakenteinen traileri, ihan siisti vaikka selvästi omatekoinen. Trailerissa oli kaksi surffilautaa kyydissä. Autossa sisällä oli kaksi naista joista vanhempikin oli aikamoinen pakkaus...
      Olisin ottanut valokuviakin mutta kamera oli vaimokkeella kun se kuvasi jotain patsaankuvatuksia, hittolainen.
      Jotenkin noin kun rakentelet niin johan on halkokärriä tai rojukuormaa hyvä vedellä. Tuskin noita kukaan tarkastaa ratsioissa kunhan valot toimii.

      • ja sitten mä heräsin

        lakanat märkinä vaikka vaimo oli siinä vieressä. sattuuhan sitä kun oikein unelmoi siitä, mihin ei ikinä kykene, tai ei ole varaa.


    • nähty

      Satuin takavuosina Monacossa näkemään Rolls-Roycen, jossa oli vetokoukku ja joka oli aivan tavallisessa perheautokäytössä. Tummansinisessä, korkeintaan pari vuotta vanhassa Rollsissa matkasi aivan ilmeisesti isä, äiti, kaksi kouluikäistä tyttöä ja koira. Vetokoukun jatkeena ei kylläkään tuolloin ollut mitään.

      Siinä taisi olla vain normaali, keskituloinen monacolaisperhe olla matkalla mummon luokse sunnuntailounaalle.

      • on nähty vetokoukku!

        Muutama vuosi sitten saksalainen harrasteautolehti esitteli E-Type Jaguarin, johon oli myös asennettu vetokoukku. Omistaja kulki reissuhommissa ympäri Saksaa ja veti asuntovaunua perässään, jossa yöpyi.
        Oli kieltämättä hyvin "funktionaalisen" näköinen asennus E-Typen jyrkästi nousevan peräluiskan alla.


    • Paljas uneksia

      Mistä saisi hommattua Ferrariin jääketjut.Ja lumilngon kiinnitys telineen,eteen ja taakse.

      • ei homoilua

        Porchellakin osataan koukkuhommat mutta tuo kirjoitus kummastuttaa. Peräkärrihommat ovat kylläkin oikeitten miesten hommia. Hei puppelipojat niitä harrasta. Kuva on hieno mutta artikkeli sinänsä asiantuntemattoman haituvaviiksen kirjoittama. Hauska kuitenkin seurata kuinka ihmiset kiihkoilee mitättömyyksillä.


      • mihinkään tarvitse
        ei homoilua kirjoitti:

        Porchellakin osataan koukkuhommat mutta tuo kirjoitus kummastuttaa. Peräkärrihommat ovat kylläkin oikeitten miesten hommia. Hei puppelipojat niitä harrasta. Kuva on hieno mutta artikkeli sinänsä asiantuntemattoman haituvaviiksen kirjoittama. Hauska kuitenkin seurata kuinka ihmiset kiihkoilee mitättömyyksillä.

        vetokoukkua, ei tarvitse tulla tännekään vinoilemaan. Ja miten vetokoukku voi muka rumentaa auton? Minusta vetokoukku kuuluu autoon siinä missä tarakka mopoon tai polkupyörään. Ja lokasuojattomat ja tarakattomat polkupyörät ne vasta rumia onkin!


    • Gilbert

      Jos Ferrariin laitat vetokoukun se on raiskaukseen verrattavissa oleva rikos. Jos näen niin omin käsin irti revin.

    • pelottaa ajatuskin.

      perustelen asiaa omasta näkökulmastani kun tiedän että vaikka moottorissa on voimaa 430hv ja vääntöä 490Nm mikä kuullostaa ihanteellisilta asuntovaunun vetoon mutta todellisuus on se kun on "iso" ykkönen niin jo kaupunki ajelulla joutuu luistattamaan kutkitä niin paljon että se haisee selvästi saati sitten kun perään lyödään 800kg painava komootti ja ajetaan johonkin ruuhkaan missä edetään kävely vauhtia niin väitän että kytkin ei kestä sitä montaa kilometriä. ja miltä se näyttäisi kun auto on vaikka 1130mm korkea kun taas vaunu noin 2500mm jollei korkeampi eli pelottava näky jos mikä.niin ja siitä tehosta viellä sen verran että risteyksissä käännyttäessä on oltava todella varovainen jos on liikenteessä sateella sillä perä karkaa todella helposti alta nimittäin omaan niin monta vastaavaa kokemusta että on ihme että en ole kolaroinut saati että olisin vetänyt viellä asuntovaunua.ei kiitos!

      • on kallis!

        Eli joo poltat Ferrarin kytkimen ja makset 2500-3000 euroa uudesta, jos Ferrari huollossa laittavat.... sillä rahalla jo saisi jonkun halvan romun sitä kärryä vetämään kakkosautoksi.

        Kannattaa muutenkin muistaa, että vaikka hankintahinnaltaan vanhat Ferrarit ovat suht halpoja maailmalla, niin ylläpitokulut ovat kalliita. Budjetoin joskus £5000 puntaa Englannissa Testarossa ylläpitoon vuodessa ja tähän vaan alle 5000km vuosiajot....


    • Tähä niminerkki

      Asennutin Lauttasaaressa Ferrariini vetokoukun ja ostin Motonetista siihen sopivan pyöränkuljetustelineen. Nyt on mukava ajella esim. Nuuksion parkkipaikalle ja lähteä siitä fillaroimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3397
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1341
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1310
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      67
      1156
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1094
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1071
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      999
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      986
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      43
      973
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      47
      877
    Aihe