K1 mediasolutions. Puhelinmyynti Espanjassa!!

lakaka

´Hei! Olen lähdössä töihin espanjaan ja haluaisin lisätietoja.. Eli onko kellään kokemusta tuosta työstä? tai onko joku muu lähdössä myös malagaan kesäksi?
Ja onko koko työ pelkkää "huijausta" esim palkanmaksun suhteen yms?

7

1834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aiemmin.

      Ei, ei, ei. Täällä on jo entuudestaan viestiketju avattuna ko. firmasta. Lue se!

      Eli varoituksen sanoja ja paljon, liittyen ko. yritykseen ja työskentelyyn siellä, mutta lue ne tuolta toisesta ketjusta. Lyhyesti sanottuna, toivottavasti sinulla on riittävästi "massia" takataskussa siltä varalta, että palkansaanti kestää (aiemmin saattanut kestää jopa 2 kk), tai tulosi jäävätkin pieniksi, tai haluat sieltä kokonaan pois.

      Emme viitsi kirjoittaa uudestaan pitkiä tarinoita, joten käypä nyt ihan itse lukemassa asiat tästä samasta osiosta, viestiketju on ihan tämän yrityksen nimellä otsikoitu.

      • menossa

        Hei,

        Olen menossa K1 media solucioniin töihin kahden viikon päästä. Kaveri oli viime kesänä ja oli ok. Työ oli kovaa mutta palkitsevaa. Palkan sai aina vaikka ei tullut edes myyntiä.

        Onko vinkkejä harrastuksista ja nähtävyyksistä. Mitä kannattaa ottaa mukaan?


      • fcfcfcfcfcffcfc
        menossa kirjoitti:

        Hei,

        Olen menossa K1 media solucioniin töihin kahden viikon päästä. Kaveri oli viime kesänä ja oli ok. Työ oli kovaa mutta palkitsevaa. Palkan sai aina vaikka ei tullut edes myyntiä.

        Onko vinkkejä harrastuksista ja nähtävyyksistä. Mitä kannattaa ottaa mukaan?

        Menet sinne luultavasti myymään suomen118:a

        Ota mukaan rahaa jotta pääset takas suomeen.

        "Palkan sai aina vaikka ei tullut edes myyntiä." Oli varmaan pomon kaveria.... lurpslurps...

        Varoituksen sanaa ja paljon!


    • nähny ja kuullu

      toi vitun K1 on huijari lafka jättää palkat maksamatta ja vetää omiin liiveihin,koulutuskin on pelkkää myyntii josta ei makseta palkkaa vaikka saisisitkin myytyy sen kahen viikonaikana,nekin rahat mitkä kuuluis sinulle ne vetää omiin liiveihin. ilmeisesti niillä alkaa espanjan maaperäkin poltaa jalkojen alla kun siirtyvät Thaimaahan pitävät töissä kuukauden antavat sitten potkut ettei tarvi maksaa provikoita,näin tapahtui monelle siellä olevalle nuorelle. työkkärin pitäis vähän myösottaa selville tollasten yrityksientiedot. montakerttaa käynnyt espanjassa, ja seurannu noitten touhuu sivusta, ja niille joille ne maksaa liksan. on niitten sukulaisii tai tuttavii, tai hyvii kavereita joille ne ei uskalla tehä ohareita. ja sanon et kauniit on puheet niilä luvataan ummet ja lammet,mut kun oot siellä niin paskaa saat silmille. jos haluut mennä töihin espanjaa niin on siellä muutakin työtä. meikä En ikinä menis tohon lafkaa töihin kerjäisin mielummin koska tietäisin saavani ne mitkä minulle kuuluu.

    • Nimetön Erkki

      Juu, K1 taitaa tosiaan karata pikku hiljaa Thaimaahan. Tuosta (http://www.solyson.fi/) en sitten tiedä että onkohan samaa firmaa eripaketissa, on vaan niin samanlaista jutuissa ja nettisivuissa sekä nettisivun tekijässä (nettitieto). Veikkaisin että on samaa sarjaa muiden sikäläisten puhelinmyynti firmojen kanssa.

      Mikäs siinä, joku tyyppi keksinyt hyvän tavan tienata rahaa sinisilmäisten nuorien kustannuksella. Espanjassa täysin laillista touhua, voit yrittää sikäläisen oikeuslaitoksen kautta lähtee perimään saatavia, mutta se on hidasta ja todennäköisesti et onnistu, kirjoitithan ennen työn alkua "eroan itse" lappusen jolla firma voi potkaista sinut pois milloin vaan ja ilman palkkaa. Thaimaan palkkaturvasta ei ole mitään tietoa, luulenpa että vieläkin huonompaa ja sieltä on pitempi matka takaisin kotiin.

      Fuengirolan puhelinmyynti on pienen piirin touhua, nauravat bileissään miten helppoa on tehdä rahaa. Uusia työntekijöitä tulee ovista ja ikkunoista kokoajan, suotta pitää valittajia palkkalistoilla tai no jos heille edes maksaisi palkkaa. Olen päässyt kurkkaamaan sisärenkaan touhuja, rahaa pestään kuin monet sukkiaan.

    • solysonin exmyyjä

      Solysonin entinen myyjänä voin kertoa että on ihan eri yritys kuin k1!! Solysonilla autetaan asioissa ja oikeasti halutaan että tulee myyntiä eikä vaan yritetä kusettaa jokaisessa kohdassa! Jokaikisen pennin sain joka mulle kuulu! jopa kertyneet lomarahat!! =)
      jos Espanjaan on lähös töihin niin ehdottomasti kannattaa alottaa solysonilta!

    • tsöptsöp

      Empä tiijä noista puhelinmyynti firmoista, ainakin aurinkorannikon kaikki pajat on jotenki kytköksissä samoihin tyyppeihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe