SOKOS HYVÄOLO TAMPERE

todella pettynyt !

Kävin tammikuussa kampaajalla Sokoksella Hyvässä Olossa. Värjäsin juurikasvun vaaleaksi, tuhkanvaaleaksi. Tästä maksoin 95e. Väri ei kuitenkaan tullut onnistunut ja jouduin palaamaan seuraavana päivänä uudestaan, minulle sanottiin että värin parantelu on ilmainen. Saavuin seuraavana päivänä Hyvään Oloon parantamaan väriä ja uusi kampaaja sanoi että veloittaa siitä 40€. En huomannut sanoa että minulla ei ole rahaa vaan maksoin sen kiltisti. Meni n. 2 viikkoa ja väri oli haalistunut kellertäväksi. Väri jolla hiukseni värjättiin oli siis kevytväri eikä kestoväri niinkuin luulin. Mielestäni on TÖRKEÄÄ "ryöstää" ihmisiltä rahaa tuollaisen takia. Luulisi Sokoksen ottavan vuokralle sellaisen yrityksen jonka palvelut vastaavat asiakkaiden toiveita! Nykyään värjään hiukseni kaupasta ostettavalla värillä jolla tulee sama lopputulo, mutta väri pysyy hiuksissa. OLEN TODELLA PETTYNYT SIIHEN ETTÄ MINULTA OTETTIIN 135€ KEVYTVÄRISTÄ !!! EN SUOSITTELE PAIKKAA KENELLEKKÄÄN !!!!

12

6775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ................

      reklamaatioaika on kulunut jo umpeen, ja kerta et uudelleen käynyt paikanpäällä asiaa hoitamassa joten miksi huutaa moista kuukausien jälkeen täälläkään?

    • Ja täh?

      Miksi maksoit, jos sinulle oli sanottu, että korjaus on ilmainen? Ja miksi tosiaan olet valittamassa asiasta vasta nyt kolme kuukautta myöhemmin?

    • .,,..,,

      Ikävää että näin kävi, mutta käytä nyt jatkossa päätäsi äläkä maksa kaikkea mitä sinulta kehdataan pyytää. Täytyy pitää puolensa eikä kaikkeen kusetukseen pidä suostua vaikka pelottava kampaajatäti käskee :)

    • Feikkiblondi

      Ilmeisesti väri soinnutettiin henkiseen puoleesi sopivaksi? Ihan oikeasti, aika turha pauhata kolmen kuukauden kulutta keskustelupalstalla kun on suostunut maksamaan huonosta työstä. Nielet vaan vahingon jos et ajoissa tehnyt reklamaatiota.

    • ymmärtvä

      Ihan oikein teet, vaikka täällä muutamat valittavat miksi näin myöhään. Näin se kuuluu tehdäkin: Tuoda julki pettymykset etteivät toiset tee samaa virhettä. Pahin tilanne yrityksille on asiakas, joka hiljaa kääntyy pois eikä käytä enää palveluja. Hienoa että kerrot pettymyksesi ääneen, on kyllä ollut törkeää rahastusta! Markka-aikana lähes tuhat markkaa - turhasta ja huonosta työstä. Kiitän vinkistä, olen puolellasi enkä mene itse heidän petettäväksi.

    • todella pettynyt !

      Kirjoitin tuon kyseisen viestin, varottaakseni muita ihmisiä Sokoksen Hyvän olon laadusta ja palvelusta. En halunnut täällä ruikuttaa muille että voi voi kun rahat meni, koska rahasta ei ole pulaa, minulla itselläni ainakaan. Te jotka valitatte, saatte minut raivon partaalle! koska ette ymmärrä pointtiani!!! Mutta siinäpä näette ettei Aina hyvän egon omaavalla kaupalla, silti välttämättä ole hyvää laatua palveluillaan! Vaihdoin kampaajaa Sockmannille ja sieltä olen saanut erittäin hyvää palvelua ja väri on pysynyt päässä!!!

      • Tyytyväinen asiakas.

        Ei todellakaan voi koko paikkaa arvostella yhden ainoan kampaajan takia. Olen käynt Sokoksella 15 vuotiaasta lähtien (Tähän mennessä siis 7 vuotta) ja ikinä en ole saanut huonoa tulosta. En ole koskaan ollut pettynyt. Tämä on siis yksi harva tapaus, ja ihan asiakkaan oma vika kun ei reklamoinut. Tyhmästä päästä kärsii... No... Koko pää!


      • ********************
        Tyytyväinen asiakas. kirjoitti:

        Ei todellakaan voi koko paikkaa arvostella yhden ainoan kampaajan takia. Olen käynt Sokoksella 15 vuotiaasta lähtien (Tähän mennessä siis 7 vuotta) ja ikinä en ole saanut huonoa tulosta. En ole koskaan ollut pettynyt. Tämä on siis yksi harva tapaus, ja ihan asiakkaan oma vika kun ei reklamoinut. Tyhmästä päästä kärsii... No... Koko pää!

        Niimpä... ja tämän muutamalla kuukaudella viivästyneellä valivali-viestiketjun olisi voinut ihan alkujaankin sitten suoraan osoittaa tuonne "hiukset" osastolle, minne nyt aiheena kuuluisikin.


      • blondi20002

        Sama juttu ,tyvivärjäys kesti 6 tuntia kun ulkomaalaistaustainen parturi ei saanut toivottua väriä tyviin ja hän sitten sanoi että jaa-a hänen työaika loppuu nyt ja lähti kotiin ...sitten tuli seuraava laittaja ja laittoi väriä 3 tuntia...tästä hyvästä maksoin noin 300 euroa ..valitin mutta eipä sanonut mitään..
        en ole sen jälkeen käyttänyt kyseisen firman kampaamoa..enkä käytä.
        asiakas äänestää jaloillaan ja vaihtaa firmaa jos ei palvelu miellytä-suomalainen ei jaksa alkaa taistelemaan!!!!!


      • Didde

        Voi että minua hävettää sinun kaltaisia ihmisiä!
        Vai että oikein varoittaa... netissä! Eli vaan koska hiukset meni sun
        mielest päi vittua niin se tarkottaa et kaikkien hiukset pilataan
        siellä?!
        Tiedoksi sinulle et kampaaja on myös ihminen kuten sinäkin
        ja tekee virheitä, Tai ootko sinä niin täydellinen että et ikinää mokaa töissä koskaan?! Miltä itteltäs tuntuis jos joku asiakas alkais netis
        kirjottaa sinusta et ei kannata käydä siel missä olet töissä koska
        SINÄ oot niin paska työntekijä tai jotai muuta ikävää ja haukkua?!
        Häpeä! Oot varmaan sellanen tyypillinen ämmä joka ei oo koskaa tyytyväinen mistään ja keksii kaikkeeta et pääsis vaa valittaa! elikkkä siis kampaamoiden kauhu asiakas.
        Kampaaja ois pitäny ajaa päätäs kaljuks! ois ollu aivan oikein sulle! Häpeä!


    • Km

      Ihan vain tiedoksi sinulle: kevytväri ei vaalenna hiuksia kuin hyvin hyvin vähän, tyvikasvun vaalennus ei sillä onnistu. Parannus on saattanut tapahtua kevytvärillä mikä on ihan hyvä tapa siihen. Aivan vaaleat hiukset kellastuvat ajan myötä (pesu, ilma, hoitoaineet, muotoiluaineet, ym.). Terveisin kampaaja (ei tosin ko. liikeestä)

    • Anonyymi

      Mä olen myös saanut siellä huonoa palvelua niin kosmetologeilta kuin kampaajilta. Ei sinne ainakaan kannata mennä hakemaan mitään uutta ja trendikästä hiustyyliä. Muutaman kerran kävin kampaajalla ja koskaan ei ehdotettu uutta tai kerrottu miten voisin kotona hoitaa hiuksiani. Työ ei ole heille intohimo ja sen kyllä huomaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe