paskaa seksiä

nainen26V

Minulla on ollut huonoa seksiä mieheni kanssa alusta alkaen. Kun ensimmäisen kerran olin hänen kanssaan ihmettelin mielessäni, että eikö tuo mies osaa panna. Ajattelin, että seksi muuttuisi paremmaksi ajan kanssa. Ei muuttunut. Mies on liian raja ja haluaa tehdä juttuja, jotka mua ei kiinnosta, kuten työnnella asioita anaaliini. Itse saan nautintoa perusjutuista: suuseksistä ja mies päällä perusyhdynnästä. Mieheni mielestä kaikki tuollainen on tylsää. Olin pitkään hiljaa ja halusin mielyttää miestä. Hänen mielestään meillä oli hyvä seksielämä. Minä taas mietin, että onpa paskaa seksiä. Sitten kerroin mielipiteeni hänelle. Nyt meillä ei ole seksiä ollenkaan. Häntä ei kiinnosta. Koen yhtälailla nykyisen seksittömyyden kuin aikaisemman huonon seksin loukkauksena naiseudelleni. Mitä pitäisi tehdä? Hän on muuten hyvä ja kunnollinen mies. En halua lopettaa suhdetta vain seksin takia. Ennen kuin tapasin nykyiseni, minulla oli lyhyt suhde miehen kanssa, jonka kanssa seksi oli upeaa. Seksiä oli paljon ja sain orkun melkein joka kerta. Mutta seksiä lukuunottamatta sitten mikään muu ei toiminut. Mies ei kunnioittanut minua, petti ja käytti hyväkseen. Kaikkea ei kai voi saada.

26

4056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tärkeä osa

      parisuhdetta. Siis pitäiskö sun vielä kerran vaihtaa miestä? Jos saisit sellaisen, joka on sekä kiva että hyvä? Eihän tuostakaan nyt mitään tule - mies vaikuttaa todella töpöltä, ja kun se ei kerta edes tajua, vaikka olet sanonut, että tuo seksi on ihan hirvittävää (ja luultavasti vielä sattuukin).

    • nainen.

      Nyt mua rasittaa taas paljon. Mistä noita miehiä sikiää? Onko kukaan enää normaalista seksistä pitävä? "Mies on liian raja ja haluaa tehdä juttuja, jotka mua ei kiinnosta, kuten työnnella asioita anaaliini." "Sitten kerroin mielipiteeni hänelle. Nyt meillä ei ole seksiä ollenkaan. Häntä ei kiinnosta." "kunnollinen mies" Joo tosi kunnollinen ja niin älykäs että loukkaantuu kun vhdoin uskaltaa huomauttaa että sattuu.

      • nainen.

        Äläkä anna sen tunkea enää mitään mihinkään. Itse en suostuisi moiseen missään tapauksessa.


      • nainen26V

        no joo, ensimmäisen viestin perusteella saa kuvan, että mieheni on mikälie itsekäs pervo. Mieheni on kuitenkin muilla elämän aloilla minua kohtaan mitä kiltein. Hän auttaa ja tukee minua paljon asiassa kuin asiassa. Kertoo rakastavansa minua monta kertaa päivässa. Hellyyttä meillä onkin paljon. Seksiä taas ei. Minun virheeni oli, että halusin mielyttää liikaa ja en kertonut mielipidettäni alusta alkaen. Hän sanoo, että seksittömyytemme ei johdu siitä, että vihdoin kerroin mielipiteeni. Tiedä sitten, miten on. Olen kokenut lapsena seksuaalista hyväksikäyttöä. Ehkä uudellen elän kokemuksiani aikuisena: annan miehen "hyväksikäyttää" itseäni, että voin sitten työntää kaiken kokemani katkeruuden mieheeni. No, tämä nyt on tällaista keittiöspykologiaa...


      • keittiöpsykologiaa
        nainen26V kirjoitti:

        no joo, ensimmäisen viestin perusteella saa kuvan, että mieheni on mikälie itsekäs pervo. Mieheni on kuitenkin muilla elämän aloilla minua kohtaan mitä kiltein. Hän auttaa ja tukee minua paljon asiassa kuin asiassa. Kertoo rakastavansa minua monta kertaa päivässa. Hellyyttä meillä onkin paljon. Seksiä taas ei. Minun virheeni oli, että halusin mielyttää liikaa ja en kertonut mielipidettäni alusta alkaen. Hän sanoo, että seksittömyytemme ei johdu siitä, että vihdoin kerroin mielipiteeni. Tiedä sitten, miten on. Olen kokenut lapsena seksuaalista hyväksikäyttöä. Ehkä uudellen elän kokemuksiani aikuisena: annan miehen "hyväksikäyttää" itseäni, että voin sitten työntää kaiken kokemani katkeruuden mieheeni. No, tämä nyt on tällaista keittiöspykologiaa...

        harrastat, niin mietipä kuviotasi: Seksi ja seksuaalisuus on parisuhteessa se kaikkein intiimein osa, se jossa peilataan itseeän toisesta. Miten sä voit ajatella, että miehesi on aivan ihana, jos hän kuitenkin tekee ihmismielen herkimmällä alueella sinulle jotain sellaista mistä et itse pidä, ja nyt kun olet siitä sanonut, et saa enää yhtään mitään. Kuulostaako tasapainoiselta ja hyvältä, rakastavalta suhteelta? Entä, jos joku ystävättäresi kertoisi moista, mitä sä hänelle sanoisit? Mä olen sen verran kokonaisvaltainen ihminen, etten voi ohittaa parisuhteessa sitä mitä tapahtuu seksin saralla. Oikeastaan puhua voi mitä vaan, tehdä miten vaan, mutta se, miten meillä sujuu silloin kun olemme avoimena ja paljaana toisillemme, on kaikista ratkaisevinta. Seksissä ei voi hämätä, vaikka selityksiä voi keksiäkin. Ja kuten tiedämme, naiset on selittämisen mestareita.


    • ei ... "hyvä"

    • no...

      Ei pelkän seksin takia halua lopettaa suhdetta? Seksi on iso osa parisuhdetta ja jos se ei toimi, se heijastuu varmasti muuhunkin elämään. Ehkä kannattaisi kuitenkin lähteä, olet vielä noin nuori joten ei ehkä kannata tyytyä tuollaiseen mieheen.

      • Mirjami.

        Minusta tuntuu että tuossa on kyse siitä, että sinun miehelle ei saa puhua epäkohdista. Kaikki on hyvin niin kauan kuin sinä teet kaikkesi ollaksesi hänelle mieliksi. Tuo kertomuksesi kuulostaa siltä, että miehelle ei saa puhua epäkohdista, jos nainen niin tekee, mies hylkää. Onko teillä ollut muita ongelmia suheissa, jotka olisit tuonut esiin. Pahaa pelkään, että tuollaisen miehen kanssa ei voi perustaa perhettä, koska hän ei kestä minkäänlaista itseensä kohdistuvaa kritiikkiä (ottaa kaiken itseensä). Epäkohdista vaikeneminen ei voi olla tervettä.


    • ihan mielenkiinnosta

      Millainen seksi on mielestäsi hyvää? Ihan mielenkiinnosta vain kyselen.

      • Anonyymi

        Rajut persepanot on parisuhteen suola. ATM siihen päälle ja sitten vielä kerran perseeseen, jonne siemennys.


    • Anonyymi

      homo älä motkota jos et halua panna nii oo panematta

    • Anonyymi

      Onneks mulla on vaimo joka suostuu monenlaiseen kunhan myös itse saa halunsa läpi, siinä sitä mennään sopuisasti. Ja myös vaimon takapuoli on tullut tutuksi vaikka ei olekkaan mikään peppuseksin intoilija.

    • Anonyymi

      Naisetkin erilaisia ja ainoastaan puolisoni se joka antanut myös peppupanoja, kun ehdotin puoliso sanoi voidaan kokeilla eikä tyrmäänyt heti ajatusta. Kovat otteetkaan ei naista haittaa kunhan ei ole joka kertaista.

    • Anonyymi

      Ymmärrän aloittajaa, seurustelin itse naisen kanssa joka makasi aina selällään eikä tehnyt mitään nautinnon eteen. Se suhde loppui lyhyeen ja tapasin vaimoni joka ihan eri maailmasta, osallistui , halusi kokeilla eri juttuja jne.

      • Anonyymi

        Tämä on kovin tuttua. Nainen makaa, eikä tee elettäkään. Todella puuduttavaa ja tylsää pidemäällä tähtäyksellä. Ihmettelen, että tästä asiasta ei juuri puhuta, kuinka molempien seksuaalinen käyttäytymisen tulisi kohdata ? Ei ihme, että seksuaalisesti aktiivisempi tekee sitten syrjähyppyjä. Aina puhutaan vain siitä, kuinka elämänarvot, harrastukset yms. tulisi kohdata. Olisiko jo aika keskustella tämäkin asia auki. Kokeilla voi erilaisia juttuja, mutta yhteisellä päätöksellä ja suostumuksella. Utelias tulee olla tässäkin suhteessa.


    • Anonyymi

      Suurimmat valittajat ovat usein itse surkimuksia seksissä.

    • Anonyymi

      Sanopa sille ukollesi että haluat survoa pesäpallomailan hänen anaaliinsa, muu seski ei kiinnosta. Keksi mahdollisimman monta perverssiä juttua ja vaadi häntä niihin. Mitenkähän reagoi?!
      On todella surkea mies seksissä joka ei tajua että nainen ei ole esine ja objeksti joka on sitä varten että mies saa toteuttaa mielihalujaan! Valitettavasti näitä on paljon.
      Siitä on oikea seksuaalisuus kaukana, pelkkää miehen mekaanista tyydytystä.
      En katselisi päivääkään. Mieluummin ilman kokonaan kuin kumppanin kanssa jolle olet pelkkä esine itsetyydytykseen.

      • Anonyymi

        Jos tuo on sinulle se tyydyttävä seksin muoto, ei kellään ole vastaan naputtamista. Ja kuten niin usein, rakastava pari hyvin harvoin löytää seksissä yhteistä säveltä, joka kantaa yli vuosikymmenten.

        En ymmärrä valitustasi esineellistämisestä. Jokainen meistä haluaa seksistä eri asioita ja vieläpä elämänvaiheittain. On tietenkin väärin painostaa toista vastenmielisiin asioihin, mutta sitähän kyllä tapahtuu varmaan kaikissa parisuhteissa (seksi, illanvietto, naimisiin meno, sukujuhla, ulkomaanmatka ym ym ym). Painostus voi olla epäsuoraa ja tahatonta; tajutaan, että vaihtoehto on suostuminen tai ero, eikä ero houkuta.

        Meillä seksi tuli lopulta tiensä päähän, kun eteen tuli liian monta epäsointua ja hankaluutta. Paska tilanne, joo, muttei kenenkään vika. Pitää olla tyytyväinen, kun seksiä oli niinkin pitkään.


    • Anonyymi

      Vanha aloitus, muttaaina ajankohtainen.

      Minulla on nainen, joka on kaikin puolin hyvä, mutta seksipuolella todella tylsä, kuten aloittajakin. Seksin pitäisi olla sitä vanilijaseksiä ilman mitään erikoisuuksia.

      Itse alussa toin mukaan leluja-eivät kuulemma tuntuneet hyviltä. Juttelin seksin aikana erilaisista fantasioista-sain jutella ihan yksinäni. Työnsin sormea peppuun-ei kuulemma tuntunut juuri miltään. Nuolin hänen pilluaan- hänkin alussa otti muutaman kerran suihin, mutta kolmeen vuoteen ei ole ottanut jne.

      Ymmärrän, että kaikki ei kaikille sovi, mutta voisi olla aktiivinen ja keksiä sitten itse mikä kiinnostaa. Jos ei mikään kiinnosta, voi olla melko varma, että seksielämä hiipuu, kuten aloittajalla. Ei kukaan jaksa makaronilaatikkoa vuosikausia syödä.

      Varmasti löytyy miehiä, kuten aloittajallakin on ollut, jotka alussa todella tykkäävät panna ja tyydyttävät naisen peruspanolla, mutta miten on 5 vuoden jälkeen

    • Anonyymi

      Peruspano ei pitkälle riitä, ei riitänyt munkaan vaimolle ja hommat koki muutoksen, en toki ehdottanut perspanojakaan eikä olisi vaimo niihin suostunutkaan, sanoi et persettä en sitten anna, moneen muuhun juttuun kylläkin suostui ja seksielämä vieläkin voimissaan kun yhdessä 28 vuotta.

    • Anonyymi

      vitun vanilija huora : D

    • Anonyymi

      Kyl naista pitää sormettaa ja nuolla pimppiä ja sitteen perus seksi on hyvää. Hierontaakin välillä pitää olla

      • Anonyymi

        Ja tissien väliin vedellä kunnolla niin että loskat lentää hymyileville kasvoille😋


    • Anonyymi

      Paskaa seksiä??? paneeko mies sua perseeseen vai?

    • Anonyymi

      Syötä sille paskaa ja kysy saitko jo tarpeeksi
      homojuttuja?

    • Anonyymi

      Pane asiat kuntoon

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5778
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3535
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe