Aihe

muuttolinnun sanat

bhea

Haluaisin tietää Muuttolintu nimisen kappaleen sanat..tietääkö joku?

2

958

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • on monia

   kannattaa googlata, niin löydät juuri sen mitä etsit

  • ehkä tätä?

   1.Maailmaan mä avaraan jos mennä voisin vaeltamaan ja voisin nähdä kaiken sen myös paikankin niin lämpöisen, mikä ohjaa kohtaloa, mikä on ollut ainiaan. Maailmaan mä avaraan jos mennä voisin vaeltamaan ja voisin nähdä kaiken sen, mi viepi ihmisen onnehen.

   2.Kaihoten nyt katselen, kun lentää tuolla lintu pienoinen, se nousta korkealle saa ja näkee kauniin, kauniin maan. Täällä nurmet, metsät vihannoi, puut vetten pintaan heijastua voi. Miksi jäisin ikävään, kun lintu siivin lähtee lentämään? Mä lapsi maanhan olen vain ja täällä tehtäväni sain.

   3.Vaikka joskus vaeltaa mä voisin kauas merienkin taa, en omaa maata unhottaa mä silti tahdo milloinkaan. Minne vaiheissani jouduinkin, taas mieli tänne palaa takaisin. Niin kuin muuttolinnun tie, ain elon polku varmaan kotiin vie, ja mielen lämmön suuren saa tää kaunis, armas synnyinmaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   10028
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   82
   3492