almeran valot

huurteisessa ... ko ??

niin kun tuntuu nuo almeran lamput huurtuvan ,sen muovikuóren sisältä ... onko muilla samanlaista ongelmaa ???? ei edes pienen matkan jälkeen ole auki ........

11

1050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huurteessa

      Mulla on sama ongelma takavaloissa. Auto Almera -03 sportdeck. Ens viikolla huolto, niin täytyy valitella asiasta. Saa nähdä mitä sanovat ???

      • alm

        jep, takavalot huurussa kokoajan, täytyy myös huollossa valittaa niistä.


      • Tmoi
        alm kirjoitti:

        jep, takavalot huurussa kokoajan, täytyy myös huollossa valittaa niistä.

        Itse valitin samaisesta takavalojen huurtumisesta huollossa. Molemmat lyhdyt vaihdettiin takuuna, mutta asia ei korjaantunut. Eli taitaa olla siis ominaisuus..........


    • keke

      ei vika, niin ne mulle vastas.
      Mutta jos saatte toisenlaista palvelua
      heti viestii ja huoltopisteen nimi.

    • Janne

      Mitäs haittaa tuosta sitten on että ovat huurussa? Joku voi olla tietysti sitä mieltä että ovat ikävän näköiset, mutta eihän noita pieniä höyryläikkiä edes erota vähääkään kauempaa. Itse annan takavalojen olla ihan rauhassa huurussa, enkä ole ajatellut sanoa asiasta mitään kun vien auton huoltoon. Epäilen että keskimääräinen mekaanikontumpula saa aikaan enemmän tuhoa kuin hyötyä riipiessään lamput auki ja yrittäessään tiivistellä niitä erilaisilla sörsseleillä.

      Lisäksi veikkaan että tuo tosiaankin on niin yleinen vika, että se on ennemminkin ominaisuus. Eihän se uloin muovi ole kuin eräänlainen muotokuori, jonka alla sitten on "värivalot". Tuskin viitsivät huollossa panostaa tuon asian fiksaamiseen, vaikka kuinka vonkaisi.

    • Tapsa

      Ajovalot on laittoman huonot!
      Tuntuu et parkeilla ajais. Almeralla saa ajaa noin autonmitan päähan toisesta autosta enenenkuin ajovalot alkavat valaista edellä ajavan auton perää.
      Onkos tällaista muillakin?

      • Janne

        Jos valot tuntuu noin huonoilta, niin sitten kannattaa ajaa kiesi huoltoon ja pyytää tsekkaamaan ne. Voihan esim. suuntaus olla pielessä.

        Eihän Almeran valot mitkään täydelliset ole, mutta Tekniikan Maailman 17/02 artikkelissa ne todettiin aivan tyydyttäviksi (ja tuon artikkelin mittaus siis käsitteli nimenomaan näitä uusimman Almeran linssityyppisiä valoja). Kantamassa ei ollut mitään valittamista, mutta valokuvio olisi saanut etenkin lähivaloissa olla leveämpi.

        Eihän TM tietysti mikään raamattu ole, mutta luottaisin sen valomittauksiin enemmän kuin henkilökohtaisiin silmämääräisiin arvailuihin. Nuo mittaukset on tehty vakioiduissa olosuhteissa, jolloin eri autoille saadut mittaustulokset ovat keskenään vertailukelpoiset. Ainakin TM:n mittaus kertoo sen, että jos Almeran valot ovat huonot, niin sitten ne ovat monessa kalliimmassakin autossa yhtä huonot tai vielä huonommat.

        Se huono puoli Almeran ajovaloissa on, että hajavaloa ei paljon tule, eli valaistu alue on tarkkarajainen ja loppuu melko äkkinäisesti. Tämä ei tietenkään ole pelkästään Almeran valojen ominaisuus, vaan kaikkien linssityyppisten (tai miksi projektoreiksi niitä sitten haluaakaan kutsua) ajovalojen riesa.


      • alm

        konehuoneessa lamppujen takana on semmoset valkoiset muoviset ruuvit, niitä kääntämällä saa valon korkeutta säädettyä. Olivat ainakin minulla aivan liian alas säädetty eikä valot näyttäneet kuin pari metriä keulasta.


    • Nissan_Susien sukua

      Jep kyllä nuo Nissanin suunnittelijat ovat niitä muiden autofirmojen drop out tapauksia.

    • paskoja valoja

      Almeran N16 valoumpiot ovat muovia ja sinne kertyy sateella kosteutta ja huurretta pakkasella ja sitä ei saa millään pois. Tai en ole nähnyt ketään hiustenkuivaajan kanssa parkkiksella valojensa kimpussa.

      Itsellä on N15 ja lasiset umpiot ja EI KOSKAAN huurretta edessä tai takana, joten päin persettä tehty N16 ja halvalla muovipaskaa.

      N16 valot ovat ihan ok teholtaan, suuntaus voisi olla paremmin. Tuo katkaisija siellä kojelaudassa on sitä varten, että jos kuormaa paljon, valot nousevat liikaa pystyyn ja voidaan korjata laskemalla 2-4 asentoon. Tämä ei poista sitä tosiasiaa, että katsastuksessa pitää olla 1asennossa ja silloin ei saa mennä yhtään heidän yläviivan yli.

      Kerroin samasta ongelmasta N15, olin juuri hankkinut vieläpä muka paremmat ja kalliimmat sellaiset 70% valotehoa perus H4polttimoihin verrattuna. Aivan uskomatonta kusetusta, hyvä jos huomaa eroa. Katsastusmies näytti peilihärvelistään, että katso nyt, tuosta ei ole varaa senttiäkään nostaa ylemmäs, näillä on mentävä ja pärjättävä.

      Olisi todella mielenkiintoista tietää, millaiset arvosanat N15 sai aikanaan valoista. Nyt kun joku ajaa vierellä ohituksessa projektiolinsseillä kuten N16 tai Ksenoneilla, niin tuntuu, että heillä on jo pitkät vierellä kohdalla, kunnes laittavat hiukan ohitettuaan pitkät ja ero on valtava, kun molemmilla on ajovalot päällä. Ksenonit ovat huonolla kelillä tosi pirulliset jollekin vastaantulijalle, jos on silmälasit ilman heijastuksen poistoa ja likainen naarmuinen tuulilasi, niin voipi olla vaikeaa pitää auto tiellä.

      Muutenkin tuo naapurin N16 tuntuu olevan aivan paska, koko ajan jotain menossa ja aivan raadon näköinen paskaläjä, aivan kiilloton maalipinta ja penkit kuin itäautossa verhoilut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe