auto kertoo miehen tasokkuudesta

johtajatason mies

Mies jolla on varaa valita, valitsee audin. Nainen jolla on varaa valita, valitsee miehen jolla on audi. Nainen ei ota työtöntä koska työttömällä ei ole mitään annettavaa naiselle. Alitajuntaisestikin nainen aistii audilla ajavan miehen olevan menestyksekäs ja puoleensavetävä. Tavis ajaa Nissan Sunnylla mutta se ei tee naiseen vaikutusta koska nainen aistii tuon miehen olevan häviäjä. Auto siis viestii miehen tasokkuudesta, eikä kaikilla ole varaa ostaa kallista autoa. Naisen pää kääntyy kun hän näkee liikenteessä Audin, BMW:n tai Mersun. Vaikutelman viimeistelee jalopuu listat, ilmastointi ja nahkaistuimet...

52

2680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taaskotätä !!??

      "johtatason mies" pitäisi jo ollaa jelemassa sillä audillasi, kauniissa kevätsäässä, ihanainen nainen apukuskin penkillä Apukuskilla pitkä tukka tuulessa hulmuten ?? Vai onko niin, että audi ja kaunis apukuski on vain mielikuvitelmissasi ? Ja odottelet, milloin olet selvinnyt viimeöisestä juopottelusta sen verran, että kestät polkupyöräsi sarvissa. Ja pääset ostamaan Lidl:stä tai Siwasta halpaa kaljaa. Ps. Johtajatason miehet voivat ajella vaikka tuolla maintsemallasi nissan sunnyllä tai tojota korollalla. Auto ei kerro nykyaikana yhtään mitään omistajansa tai haltijansa varallisuudesta. Älykkyystasosta kylläkin. Joku voi käyttää kaikki rahansa autonsa ylläpitoon ja asua vuokramurjussa. Kuka tahansa jolla luottotiedot kunnossa, saa rahoituksella hankittua lähes minkä tahansa auton. ( jätetään nyt ferrarit , lamborghinit, bugatit, aston martinit, yms... erikoisemmat autot tältä listalta . Näillä ajelee rahakkaat ). näitä 20-40Keur saksanseisojia ( saksalaiset "autot" ) saa kuka tahansa , junhan vaivaituu käydä hakemassa. Jokapaikka turvoksissa näitä kotteroita. PS. Pelimiehet ajavat kunnon autoilla, esim. Chrysler 300C HEMI V8 6.2Litran koneella.

      • Anonyymi

        Ryslerillä ajaa typerykset.
        Tilastojen mukaan epäluotettavimpia autoja mitä maa päällään kantaa.
        Oliskohan iso kone kikkelin jatke?


    • Johtaja tason/ Lähes tavall...

      Selkeästi keskitasoa korkeampi ulkonäkö.( Ei korviksia, pitkiä hiuksia, keltaisia hampaita, ei liikaa alkoholia, tupakkaa ei ensinkään ) Lämmin/avara sydän, hyvä luonne, kohtelias käytös aina joka tilanteessa, positiivinen ja asenteellinen elämänkatsomus. Hyvä työ, josta saat kovaa palkkaa ja elämään suhtautuminen suurpiirteisesti rehti, joustava, sopeutuvainen, sosiaallinen mutta myös kykenevä vapauttamaan itsesi/ naisesi vapaaksi muista ihmisistä, velvotteista tarvittaessa. Listaa voisin jatkaa. Mutta totuus minulle on, jotain aivan muuta tosi elämässä kuin. Hieno auto, nahkapenkkeineen. Auto ei kerro sinusta riittävästi valitettavasti.

      • johtajatason mies

        Tottakai johtajatason miehillä on hyvä työ josta saa kovaa palkkaa. Ei kai muuten olisi kallista autoakaan... ja naiset tietävät tämän


      • Johtajatason nainen/ Lähes ...
        johtajatason mies kirjoitti:

        Tottakai johtajatason miehillä on hyvä työ josta saa kovaa palkkaa. Ei kai muuten olisi kallista autoakaan... ja naiset tietävät tämän

        Luehan kirjoitukseni alku ja erityisesti loppu uudelleen! Olen pahoillani, kun en innostu!


      • Anonyymi

        Hyvä on taas 37v yh mami. Voit lopettaa läähätyksen uskotaan jo! että oot vain goldigger😂


    • Eilenkin olin

      baarissa ja naisia pyöri joka sormelle...kukaan ei kysynyt millä autolla ajan... Miksiköhän? "Koska olenhan niin hyvän näköinen"...siis alfa uros, teidän kyniksien rinnalla.... ei muuta kuin audi lippistä päähän ja yksin ajelemaan audia...se siitä alitajunnasta hahhahha!!!Loser.

    • Nainen vainen

      Ainahan pankit voivat antaa autolainan, jolla sitten päristellään ja mahtaillaan. Tunnen erään tyypin, joka aina vaihtoi uuteen Audiin autonsa, mutta mies itse oli kyllö tööt, en huolisi. Jos nainen ottaa miehen vain auton perustella, niin ei välttämättä nainen kiinnostu itse miehestä, niitäkin on. ;) Oletko ottanut huomioon, että pukeutuminenkin voi kertoa tasokkuudesta, mutta kuka tahansa voi pukea päällensä hyvännäköiset vaatteet. Eli materiaali ei välttämättä kerro koko totuutta ellei kyseessä ole todella rikas henkilö, jolla on autokuski. ;)

    • tavisduunari

      tosin se A6 on 1/18 mittakaavan pienoismalli, 1:1 auto on harmaa Nissan :/

    • justiin~

      Tämä on varmaan vuoden paras alotus. Oli vitsi tai tosissaan...

    • Kaunis ja älykäs nainen

      Itse valitsisin mielummin työttömän ja fiksun miehen, kuin varakkaan juntin joka ylpeilee jollain super juntilla autolla. Kalliit autot, ja autoilu kertoo vaan miehen urpoudesta. Lopeta nolo brassailusi, ja ostappa vaikka "tasokas" polkupyörä näin kesän kunniaksi kun sinulla kerran on rahaa. Ja tungeppa samalla sana tasokas vaikka *********si.

    • ei herätä

      kyllä minkäänlaisia tuntemuksia. Ihan rinnastettavissa sitikkaan tai vaikkapa opeliin. Vaihtaisit edes johonkin "merkkiautoon", jos autolla täytyy yrittää päteä. Tuolla audilla se ei nimittäin kyllä onnistu.

    • johtajatason mies

      niin hieno ja johtajatason miehet valitsevat aina Audin tai muun saksalaisen auton. Uskokaa nyt, minä olen johtajatason mies, kun minulla on Audi ( vm. 1976 ).

    • vaan se miehen fiksuus

      Heh heh noita sun ajatuksiasi, anteeksi vaan. Naiselle on aivan samantekevää millä mies ajaa jos hän on RAKATUNUT !!!

      • RAKATELLA

        ...RAKATELLA Sinua ! ( mitä sitten tarkoittaakin ).


      • kyytiin kun

        aivan niin samaa mieltä,toisaalta nainen tykkää kovasta kyydistä, mut en tarkoita autolla ajoa


      • Anonyymi

        😂😂😂 ei osaa edes kirjoittaa


      • Anonyymi
        kyytiin kun kirjoitti:

        aivan niin samaa mieltä,toisaalta nainen tykkää kovasta kyydistä, mut en tarkoita autolla ajoa

        toi on hyvin sanottu.


    • valitseekin kuules

      itse itselleen kulkuvälineensä. Eipä ole miehestä kiinni. Tyhjä pää kääntyy kuolaamaan pinnallisia asioita. Onni on pienestä kiinni vaikka se, että pääsee lämpöiseen suihkuun. Tai että saa omilla käsillään aikaiseksi jotakin. Eipä tämä jauhanta mene tietyille tahoille jakeluun ja samapa tuo. Olenkin niitä, jotka liikuttuvat enemmän siitä maasta itse revitystä voikukasta ja hymystä silmiin asti kuin rahalla hankitusta tasokkaasta kukkamerestä ja viinipullosta vuodelta se ja se. Samalla viivalla ollaan duunarit ja ne suuret suunnittelijat toimistoissaan. Molempia tarvitaan. Toiset ajattelee ja toiset toteuttaa. Itse valitsen duunarin. Turvallisempi vaihtoehto. Selviää sittenkin, kun raha lakkaa pyörittämästä maailmaa ja pitää vetää vakoa perunamaalla lihaksilla, että selviää. Yhteistyöllä.

      • lämmittää

        Oikein lukea moisia järkiajatuksia. Niin kyllä se onni syntyy jostain ihan muusta kuin autosta.. Jos päässä on jotain oikeaa, niin siinä autot ja muut ei vaikutusta tee.. Terkuin: mies..!


      • mun auto miehiä
        lämmittää kirjoitti:

        Oikein lukea moisia järkiajatuksia. Niin kyllä se onni syntyy jostain ihan muusta kuin autosta.. Jos päässä on jotain oikeaa, niin siinä autot ja muut ei vaikutusta tee.. Terkuin: mies..!

        onko miehet niin tyhmiä? et luulevat että mitä uudempi ja parempi auto niin se naisia viehättää ja vetää puoleensa,järki käteen miehet ! ei nainen haluu sun autoo vaan sinut,jos ei oo saanu penskana leikkiä niin leikkikööt sit leluineen aikuisena,monelle auto jopa tärkeempi kuin naisensa,(onpa eräs mies mulle sanonut et hänelle auto on pakopaikka kotoa )moni mies pilaa just itsensä naisten silmissä just näillä mun auto jutuillaan,kulkee sitä ja tätä,uusi vuosmalli,jne..jne...


      • Nainen vainen

        Kiitos siitä että minun ei tarvinnut suunnilleen nuin kirjoittaa kuin sinä. ;) Kirjoitit just niin kuin minäkin ajattelisin. ;) T. Nainen joka mielellään tavallista duunaria katselee. ;)


    • kyllä se kesä sinullekin

      koittaa, kun sait sen käytetyn fillarisi vielä alennushintaan. Polkeminen päivittäin tekee hyvää..olutmahasi pienenee.

      • audissa

        tässä sen voi lukea mitä aivoilla auto"mies"ajattelee,hän kääntää asian fillariin ja mahaan,niinkuin sillä olisi merkitystä alkuperäisviestin kans


    • Kylmä..

      Auto ???

    • Huoh

      Tämän kirjoittaja saa mitä haluaa... varmaan nauraa partaansa katketakseen, kun lukee miten porukka ottaa tämän tosissaa ja osaa näyttää oikeesti jopa hermostuvan tästä. Kaikilla on parempi mieli kun jättää tämän omaan arvoonsa ja tällöin ei myöskään viestin aloittaja pyörry naurusta.. :)

      • Kelpaisi

        Parhaiten ;)


    • Mulla on 2 ( kaksi )

      Mä tykkään vaihtelusta ja se käy siksi kun mulla on rahaa ja sit mul on aina vähintään kaksi naista kenen kanssa mä voin olla.

    • tälläisen miehen

      jolla on nämä kaikki,mutta en tiedä onko hän mitenkään onnellinen elämässään!

    • autoista en tiedä

      mitään. Ne on vaan kulkuvälineitä jotka on ehkä surkein sijoituskohde minkä voi tehdä. Auton arvohan laskee kuin lehmän häntä heti kun ostat sen. Eli enemmän kallis auto kertoo ihmisen kyvyttömyydestä miettiä sijoituksiaan, ehkäpä vaikeuksia talouden hallinnassa/ arvostuksissa ja ehkä ikkipikkisestä itsetunto-ongelmasta ;)

    • ei mersu

      ei bmw.Vaan Lexus se olla pitää!

    • vähempää kiinnostaa

      tuollaiset miehet. Voit saada kyytiin jonkun bimbon, joka on sitten sielä sun autos nokka pystyssä ja kumpikaan ette ole minkään näköisiä, vain autonne on, olette toisenne ansainneet. Liikenteessä olen myös huomannut, että vaikka ajaisin 120 mittarissa, niin juuri noiden autojen omistajien on päästävä ohi, eihän sitä nyt millään pysty vanhan auton perässä ajamaan, lapsellista! Otan mieluummin sen kivan näköisen kirvesmiehen joka tuolla katolla on töissä 20 asteen pakkasella ja ajelee pakettiautolla :) Siinä on mies minun makuuni!!!

    • on varaa valita, ostaa Bemarin :)

    • Anonyymi

      No ,ladalla ajelevat metsurit vievät ne audimiestenkin naiset lopulta.

    • Mulla ei oo autoa, mulla on koppimönkijä

    • Anonyymi

      Tällaiset asennevammaiset eivät koskaan naista saa, jos suhde on auton varassa. Heh, heh... Kaikkea sitä joutuu lukemaan.

    • Anonyymi

      Ennen sanottiin että jos ei varaa Mersuun, niin osta Audi. Tosi miehet ajaa bmw:llä siis kaksipyöräisellä ?

    • Anonyymi

      Auto kertoo vain miehen itsetunnon puutteesta.

    • Anonyymi

      Auto on vain kulkuväline. Ei ole mitään järkeä tuhlata rahaa autoon.
      Mies, joka leveilee autolla tai muulla omaisuudella, ei ole kiinnostava ollenkaan.

      • Anonyymi

        Kyllä muuten näyttää rikas mies kiinnostavan useimpia naisia, katseleppa ympärillesi.


    • Anonyymi

      Joo, Audilla ajelen, mutta silti viereinen penkki on yleensä tyhjänä, rahan haaskausta.

    • Anonyymi

      audimies on evoluution huippuu

      • Anonyymi

        AUDI on ylihintainen VW ja se jättää useimmiten tielle moottorivian takia hinaustilastojen mukaan.

        Revi siitä!


    • Anonyymi

      Voi, voi näitä lapsukaisia. Aikuistu se olisi varmaankin jo ihan kohtuullinen pyyntö.

    • Anonyymi

      Kaikkee se leipä elättää!

    • Anonyymi

      Naisena vastaan, en ymmärrä mikä niin wau reaktio tulee audista. Auto kun auto, kaikilla sama tarkoitus. Päästä pisteestä a pisteeseen ö.
      Toki näistä voi rivien välistä lueskella vaikka mitä.
      Itse mieluummin valitsen paketti auton kuin audin, bemmin tai muun.
      Pakuun saa taakse vaikka oleskelua varten paikan. ;)

    • Anonyymi

      Autolla on tarkoitus päästä turvallisesti paikasta a paikkaan b, tietysti myös mukavasti ja edullisesti. Audi ei täytä näitä vaatimuksia parhaiten eli itse en arvostaisi niinkään. Tietty, jos mies tykkää Audista ja rahaa piisaa niin voihan rahansa audiin käyttää. Tärkeää silloin kuitenkin on, että se audi on lähes uusi.

    • Anonyymi

      Auto ei ole varakkuuden mitta? 90% suomen autokannasta on rahoitusyhtiöiden, eli persaukiset ajaa 60kk velka-autolla. Ja, sen huomaa, kun katsoo kuskia: ei ole velkaisella vaatteita, kuin isoisän froteiset välihousut ostettu lidlistä kympillä, lenkkarit jalassa ja sama vanha toppatakki ja lippis päässä, niillä mennään vuodesta toiseen. Niitä audeja, bemareita ja vanhoja 2010 luvun taksimersuja on lähes joka toinen auto, se ei ole enään elintason mitta, kun köyhätkin on saanut sen velaksi. Näillä, jotka ajelee näillä 10-20 vuotta vanhoilla juppiautoilla, on vain velkaa joka puolelle, jopa renkaat ostetaan velaksi, kun ei löydy käteistä, kun luottokorttiyhtiöt vie tilin joka kuukausi, on asunto- huonekalut-kännykät-autovelka-kauppalasku-luottotili, ym. maksamatta. Kulissit voi olla hienot, mutta hermot menee velkojen kanssa, kaikki on vain liisattu tai santanderin omaisuutta tai pankin.

    • Nuori mies isossa mersussaan viettelee helposti nuoria, paljon.

      Wanha mies isossa mersussaan ei lainkaan viettele nuoria kaunottaria, vaan leimataan bervoksi.

    • Anonyymi

      Myös kannattaa muistaa ettei miehen auto kerro onko mies hyvä vai paha.
      Se että mies kertoo lajitovereilleen oman varallisuutensa ei tee toivottua huomiota toiseen suuntaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 118
      2444
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2257
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2011
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe