Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

korsetti

janniina.

Pitäisi saada juhlamekon alle korsetti, siis sellainen joka oikeasti häivyttää mahamakkarat ja jenkkakahvat. Mistähän sellaisen löytäis pk-seudulta? Ja mihin hintaan?

6

1343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Morticiasta löytyy

      http://www.morticia.com/catalog/product_info.php?products_id=536 Esim. tällainen musta taftikorsetti on tarjouksessa. Hinta on edullinen kun ottaa huomioon, että tässä on oikeat metalliset tukiluut eikä mitään halpahallien muovisia virityksiä. Tilasin itse tällaisen, se näyttää tosi upealta ylläni. Ainoa ongelma näiden korsettien kanssa on se, että tarvitaan toinen ihminen avuksi korsetin pukemiseen. Takana olevia nauhoja on erittäin vaikea kiristää itse tasaisesti ja riittävän kireälle. Tällä korsetilla ainakin lähtee n. 10 cm vyötäröstä ja jenkkakahvat samantien.

      • janniina.

        Ihan hyvältä vaikuttaa, mutta näkyyköhän toi miten pahasti juhlamekon alta? Ihan siis sellainen laadukas juhlamekko alushameineen on kyseessä.


      • korsetin ostanut
        janniina. kirjoitti:

        Ihan hyvältä vaikuttaa, mutta näkyyköhän toi miten pahasti juhlamekon alta? Ihan siis sellainen laadukas juhlamekko alushameineen on kyseessä.

        mekon kanssa sitten vasta näkee lopputuloksen. Korsetin tukiluut ja nyörit jäävät väkisinkin vähän pullottamaan kankaan läpi, täysin sileitä ja samalla kunnolla tukevia korsetteja ei ole. Tässä mustassa taftikorsetissa on myös se hyvä puoli, että sitä voi käyttää myös päälläpäin esim. pitkän juhlahameen kanssa. Korsetista sileämpi vaihtoehto olisi laittaa ns. bodyslimmer mekon alle. Ne eivät tosin ole aivan yhtä napakoita kuin korsetit.


      • hieman erilainen
        janniina. kirjoitti:

        Ihan hyvältä vaikuttaa, mutta näkyyköhän toi miten pahasti juhlamekon alta? Ihan siis sellainen laadukas juhlamekko alushameineen on kyseessä.

        Kannattaa hieman erilainen malli ottaa kuin tuo. Noi overbust korsetit on siitä hankalia että harvemmin sopivat mukavasti päälle elleivät ole tehneet korsettia juuri sinun muodoillesi. Esimerkiksi kylkiluut, rinnat ovat ongelmakohtia.

        Underbustkorsetti (rintojen alle päättyvä) ilman mitään krumeluureja ja kiiltävä, sileäpintaisena on paras vaihtoehto. Ja halvemmallakin saa kuin tuon mortician oman overbustkorsetin, röyhelöt eivät näy ja laskeutuu hyvin mekkokin päälle. Useimmiten sopiikin ihan hyvin päälle. Ole tarkka mitoissa, ilmoitettu mitta on yleensä se kohdemitta vyötäröltä, se kuinka pieneksi korsetti vetää. Teräsluut ovat myös must, muoviluut vääntyvät heti ja pistävät ikävästi.

        Huomioi myös, että on paljon helpompi kun voit laittaa sellaiset rintaliivit kuin haluat mekon alle. Mitä jos overbustkorsetti onkin liian tiukka tai löysä rintojen kohdalta?

        Toivottavasti osasin auttaa :)

        Terveisin, underbustkorsetin onnellinen omistaja


    • on minusta

      oikea paikka.

      Ei tule sitten paha mieli, jos ei ollutkaan ihan oikhia juttu..

      Parempi erittäinkin raskaana, mutta se on minun mielipide!!!!!!

    • tyuilhfdfghnm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      80
      2387
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1330
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      85
      1289
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe