PIENIÄ RINTALIIVEJÄ?

sdgsdgsdgsdgsd

Kokoni on 65AA. 70AA menee myös. Rintani ovat pienet mutta minun on pakko käyttää rintaliivejä. Mistä siis pieniä rintaliivejä?

42

7164

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Loste

      Lastenosasolta? Seppälästä?

      • mill

        Joo, ja ne on sitten kaikki jotain tuettomia nallepuh-paskoja.

        Itsekin pienirintainen, ennen olin tuota kokoluokkaa mutta silti tarvitsin liivejä sillä rinnat "pomppivat" kävellessä muuten ja olivat herkät. Nykyään onneksi 70A, jota jopa löytää toisinaan ihan normi alusvaatevalikoimasta...


      • Miriamma
        mill kirjoitti:

        Joo, ja ne on sitten kaikki jotain tuettomia nallepuh-paskoja.

        Itsekin pienirintainen, ennen olin tuota kokoluokkaa mutta silti tarvitsin liivejä sillä rinnat "pomppivat" kävellessä muuten ja olivat herkät. Nykyään onneksi 70A, jota jopa löytää toisinaan ihan normi alusvaatevalikoimasta...

        Eiköhän niitä löydy erikoistuneista liiviliikkeistä, kuten Change.


    • dkashrueyrtioswjfcklsdnc

      Lindexistä löytyy

    • tässä ohjeet:

      http://panty.hanty.net/brassiere.html

      Tässä on helppo perusohje rintsikoiden valmistamiseen. Saat juuri niin tukevat kuin haluat kun valitset sopivan kankaan, mikään ei estä laittamasta jotain toppaustakin niihin jos siltä tuntuu. Olkaimia saa valmiina joten niitä ei tarvitse alusta asti itse valmistaa. Tämä malli on pään yli puettava joten siihen ei tarvitse ommella hakasiakaan. Kankaan pitää olla kuitenkin joustavaa, että se muotoutuisi rintojen mukaan.

      • kuten aiempi kertoi

        Muutamat 70A:t ostin Lindexistä. Harvoin siellä tulee käytyä, mutta kerran ajankuluksi kiersin pytingin, ja ilokseni huomasin, että Lindexillä oli muutamia kivoja 70A bush up liivejä. Muita en oikein voi käyttää, koska ei ole hyvän mallisia... Tuskinpa on pysyvästi pieniä kokoja... Mutta sillä reissulla sain 2 kpl alusasusettiä :)

        Stocmannilla on ainakin Helsingissä melkoinen valikoima - myös kokovalikoima. Sieltä olen ostanut muutamat pikkukoon setit.


    • funkylady.fi

      Funkyladystä kannattaa käydä kyselemässä.

    • Softikset

      Mullakin on ollut ongelmana oikeanlaisten rintsikoiden löytäminen, ja yllättäen eräänä päivänä menin tylsistyneenä Lindexiin katsomaan tarjontaa. Siellä tosiaan on tuollainen "soft"-mallisto, jossa ei ole sitä kovaa tukikaarta kupin alaosassa, joka on mua ainakin aina häirinnyt. Mun rinnat eivät pienuutensa puolesta pahemmin tukea tarvitse, joten nuo kevyet rintsikat ovat olleet mun rintojeni pelastus! Mulle jäi aina noihin "tavallisiin" kaarituellisiin jokin osa kupista tyhjäksi kun se oli jotenkin oudon mallinen (lieneekö syy siinä että kaikkein pienimmät rintsikat tunnutaan suunnattavan nuorille tytöille, joilla rinnat ovat vielä kehitysvaiheessa), lisäksi se kova tuki kupin alaosassa painoi ikävästi ja häiritsi yleensäkin, softiksissa kuppi on täynnä ja hyvänmallinen, eivätkä paina yhtään. :)

      Oon ihmetyksekseni huomannut ettei missään muualla ole tuonlaisia rintaliivejä näkynyt, kaikissa on kaarituet ja jotain ylimääräistä täytettä. :P

      Terveisin 65A.

    • lindexsistä löytyy

      minullakin on pienet rinnat läysin 65AA koon lindexsistä

    • seppälässä

      tänää seppälästä löysin koon 65AA koon, hyvät on.

    • seppälästlöytyy

      seppälästä löytyy rintaliivejä 65AA koosta lähtien (= nekin semmosia täyteen topattuja..:o mut kuitenkin (=

    • minimalli

      sinulla on ainakin jotain vähän.Minulla on koko 65 aaa.
      Sinä löydät Seppälästä koko 65 aa.
      Ja kiltti,joss te näette jossain kaupassa 65 aaa tai(60aa) niin kirjottakaa!!!

    • 65aaa-65aa koko

      lindexiltä ostin 65aa rintaliivit.On liila-musta (raidallinen), musta, mustavalkoinen (kirjava,) valkoinen ja pinkki.

    • Aikaisin kehittynyt

      Mullakin on 65AA-65A, mut ainoa ongelma on siinä, kun kellään muulla mun luokkalaisella ei oo tyylii rintoja ollenkaa.. Ja sit ne tyylii vahtaa jatkuvasti, et mite tolla on tissit jo nyt. Oon 5lk, ja mun mielestä mulla on ihan sopivat :I ? Tainii. Et eihän niistä pitäs mitenkää kiusata summuuta. Ja osalla meidän koulun 6 luokkalaisilla ei oo vielä mitään rinnoissa. Ja ykski niistä vaa haukkuu, jos toine käyttää tyylii jtn minitoppeja.. huoh. --.-- Ja mite tota te sanoitte äitillenne/iskällenne, et tarviitte rintsikat :I ? Ku toine ongelma on siinä, et pelkään et äiti sanoo, jtn et et sä vielä tarvii, vaikka mielestäni kyllä tarvitsen... Kiitos jos autatte vähän.. Ja ku asutaan sellasel paikkakunnalla missä ei oo sellasia kauppoja mistä löytäs rintsikoita, mut käy harrastuksissa vähän matkan päässä, nii siellä on esim. seppälä. nii voiskohan sieltä löytyä 65AA kuppikokoa... ? ;I

      • :)))))))))))))

        seppälästä en tii löytyykö mut lindexist löytyy! ja rohkeutta sulle!


    • ujo...

      olen 11 .v ja minulla on jo mielestäni aika isot ikäiselleni kokoiset rinnat. Minulla in vain 1 kunnon liivit jovka koko 65a . olen niin ujo ja pelokas että en ole kertonut äipälle että tarvitsen rintsikat. Joten eräs päivä minä ja2 hyvää ja luotettavaa ystävää menimme kaupungill ja kokeilimme eri laisia ja kokoisia rintsikoita ja niillä 2 kaverilla oli suunnilleen saman kokoiset rinnat . ja sinä iltana ostin kaverilta hyvät liivit. hänellä oli kuulemma niitä niin paljon.... ........ -"-.....


      .... ja selailen koko ajan salaa kaikkia rintaliivi sivustoja ...
      on noloo kun kaikki koulussa aina tuijottaa jakuiskailee "miten mulla on jo rinnat?"

      toivottavasti kohta uskallankertoa äipälle!

      • :DDDDDDD

        Vitsi, oot mun kohtalontoveri, voiks niin sanooo?? Iha sama mut tota oon 13 ja sama koko ja selailen koko ajan kaikkii sivustoja ja tällee. mulla on 2 kunnon rintsikat ja toiset niist on rikki. Yritä vaa kertoo äidilles siitä. Nipistä vaiks itteäs ni saat vähä potkua siihen.. :DD ONNEA!


    • Keppi

      Softksista!!

      Ne ovat mukavimpia koska kaarituet saattavat painaa ja niitä löytyy kyllä mm. finnwearilta ja lindexiltä, mutta ei sopivaa kokoa, ärsyttää. Mikesi myydä 65b.tä "halpisliikeissä",seppälässä ja lindexillä?? Miks kaikissa on aina niin hiivatin iso ympärys, joku 70 tai isompi.....???

    • APUA!!

      osaisko joku auttaa kun mun rintaliivi koko on 65 A ja tarttisin olkaimettomat rintsikat eikä näy sitten missään.

      • 60a

        Changesta löytyy :)


      • läpinäkyvät olkaimet

        olkaimettomii rintsikoit en oo nähny 65a koolle mut jos seppäläst ostaa liivit ni lindexsil on semmoset olkaimet mitkä irtoo ja seppäläst voi ostaa läpi näkyvät olkaimet jotka voi liittää joihinki seppälän ja lindexsin liiveihi.Toivottovasti autto:)


    • 60

      Mistähän löytäisi mielellään ympärysmitalla 60 olevia?

    • 60a

      Changesta löytyy ympäryspitalla 60. itse kävin change liikkeessä testailemassa liivejä ja siellä näyttäis muutenkin olevan vähän pienemmät mallit , jopa minä löysin itselleni täydelliset rintsikat, kokoa 60a... mut kai funky ladystäkin löytynee koosta 60aa, en oo varma :)

    • Julluska

      Ujo...Minulla on myös sama ongelma olen myös 11.v ja haluaisin/tarvitsisin mutta en uskalla käyttää rintsikoita koska pelkään että kaverit ei ole enään kavereitani jos käytän vaikka itse haluaisin.:-\

    • lammas

      Julluska, uskon että ne ois sun kavereita silloinki, tai jopa kateellisia.. mutta en usko et sun rintsikka tarpeitten takia ne suo jättäis, ja kannattee hankkia kumminki jos tarviit! mun kuppikoko on n. 60AA mutta entiiä mistä löytää? Zalandolta löysin yhdet mutta ne ovat aika kalliit? kellään neuvvoja, kiitos jo etukäteen ;)

    • pienirintainen1

      Seppälästä löytyy hyviä ja kivannäkösiä kokoo 65aa, seppälän 65a:t on mun mielest tosi huonoja täyteen topattuja. Kappahlista löytyy 65a kokoo, ihan hyviä. Lindexin 65aa ja 65a on ihan surkeita. Johtuu varmaan siitä että lindexin pienten kokojen mallisto on suunnattu varhaisteineille.

    • Ujo2

      Sama kun teillä edellisillä, jo alkanu kasvaa rinnat!
      Oon 11.v ja selailen kaikkii näitä sivustoja mistä vois löytää kauppoja joissa ois kokoo,65aaa ja 65aa.
      Sit kun meen kauppaan ni mua rupee jänistää että ostan ristikat!
      Pelkään, että myyjä kattoo mua sillee että onko toi ihan terve!:(
      Mistä löytää 65aaa ja 65aa:ta?
      Ainakin seppälästä ja lindexistä, 65aa:ta mut entä 65aaa:ta?
      Kiitos jos jelppaat!

    • lol8

      jos et uskalla kertoo äiteelles nii mene ite kauppaan ja osta, jos äiti kysyy mitäs ostit nii näytä että ostit rintsikat, not so bad : )

      • A:ta edustan edellee

        Oikeesti joskus pienirintaisten vai oliko se tisuilla varustetut aikuiset naisetkin, joutuu ettimään kaupoista sopivan mallisia liivejä kuin myös joku XXXL mallinen nainen joitain päälle mahtuvaa. Älä väitä, että kuuluu vain teinivuosiin. Oikeesti, aikuisilla "rehevillä" naisilla on yhtä typerän tuntuisia kysymyksiä muille
        ja normaalivartaloisilla vain ei ole huolta mistään, joten ei vain ole mielenkiintoa vastata asiallisesti, jos joku neuvoa kysyy.


      • No se A-kuppi vaa

        Hei nyt pomppas aiheesta toiseen, koska olen lapsiakin saanut ja imettänyt. Esikoiseni syntymän jälkeen, muistan todella hyvin kuinka uskaliaimmat naiset tulivat kysymään mistä olen silikoonini hommannut ja kuinka nuorena. Olin kropaltani kuukauteen jo ennalleen palautunut ja rintani vain oli jotain niin eriparia C-kupit kun oikeesti laihalle ihmiselle pomppaa esiin vielä paremmin kuin normaalivartaloiselle jotkin suuret koot. Nauran nykyään aina, kun vastaan kävelee normaalikroppaisia ja niin tyrkyllä rinnat olevia naisia.


    • A-cup

      Tää on muuten ärsyttävää, että meitä pieniä ja siroja naisia aina haukutaan ja ei ikinä lopu. Kaikki vastaukset kuin jotain yilimielistä paskaa, kun Xs kokoinen tai AA-kuppikokoinen kysyy ja ihan mitä vaan kysyykään. Vihaan ihmisiä, jotka eivät tajua, että pieni ja pienirintaisia naisia on olemassa, jotka ei vaan ruumiinrakenteelleen voi minkään. Itse olen 38v ja kaksi lasta synnyttänyt ja aina paluu on Xs kokoon. Haukut on aina tullut tukevilta jopa lihavilta naisilta. Me kamppailemme samalla tavalla kuin lihavat. Tuota sitten asiaan, AArintsikoita kyllä löytyy aikuisten makuun, koska itse yläasteella ostin niitä naisten puolelta ja nykyäänkin niitä näkee (ite oon 70A). Ei ole monessa mallissa, mutta löytyy kuitenkin, minäkin joudun etsimällä etsimään joskus, vaikka hyvin yleinen koko.

    • -mathilde-

      Olen itse 70G, joten kamppailen ihan eri lajissa. Luonnostaan nämäkin kaksoset ovat tälläiseksi kasvaneet. Joka tytön tulla toimeen sillä mitä on saanut. Tärkeintä olisi löytää sopivia ja nättejä liivejä joka kokoon :-)

      Sattuneesta syystä olen joutunut siis perehtymään rintaliiveihin, kerron mitä tiedän liiveistä pienemmissä kupeissa. Yleisemmin pienin koko A-kupissa on 70. Niitä valmistavilla merkeillä voi sitten joskus olla joku liivi kossa 65A, tai joskus jopa 60A. Joillakin on kokoja kuten "xs".

      Kokohan vaihtelee hyvin paljon, joten liivimallista/valmistjasta riippuen kannattaa kokeilla eri kokoja. Lisäksi sellaiset kaarituettomat triangle-liivit on esim. helppoa pienentää itsekin, jos ympärys on vähän väljä.


      A:KUPIT, KAUPASSA SUOMESSA:
      Stockmannilla Helsingissä olen nähnyt mm. Aubadea, Stella Mccartneytä, Elle Mccphersonia ja Emporio Armani merkkisiä liivejä. Niissä voi olla kokoja kuten 70A.

      Myös liiviliikkeistä kuten Funky Ladystä ja Lady's Laces (Helsinki) yms.. kannattaa kysellä vaikkapa Aubadea. Tikkurilan Just for You on Aubaden maahantuoja, voisi tietää kokoasioista.

      SUOMENKIELISET VERKKOKAUPAT, A-KUPPIA:

      Suositulla jenkkiläisellä Hanky Panky -merkillä on kokoa xs, myydään esim. nettikauppa Timarco.fissä. XS vastaa noin max. koko 70A-B. Myös tuota Elleä myydään siellä koossa 70A.

      Suomenkielinen Zalando myy jonkin verran 65AA, 65 A kokoja ja paljon 70A:ta.

      ULKOMAISET A-KUPIN MERKIT:
      Ranskalaiset merkit; 65A kokoa on harvoissa, mutta ihanissa eli Princesse Tam Tam, Ysé, Huit, Antigel ja Aubade. (Näitä kannattaa ostaa paikan päältä tai brittiläisistä nettikaupoista). 70A:ta löytyy runsaammin: Antinea, Simone Perele, Barbara, Passionata, yms...

      Pariisissa kannattaa marssia Galerie Lafayette -tavarataloon, niin löytyy kyllä, kansainävlisiä merkkejä laajasti. Ranskassa eurokoko 70A on muuten 85A, joten ei kannata ihmetellä että onpas isoja :-)

      Brittiläiset nettikaupat ovat parhaita, 65A:stä ylöspäin löytää esim. Boux Avenuesta.

      MISTÄ AA- JA AAA-KUPPIA (KYLLÄ!):

      Brittiäinen Little Women myy jopa kokoa 60A, sekä 65 ja 70 yms. kupeissa AA ja AAA
      www.littlewomen.com

      Samoin Dainty Lady, joka myy vielä pienempiä eli siellä on kokoa 60AAA.

      Perfectly Petite lingerie myy ihan perusnättejä push-up liivejä pienissä kupeissa.

      Englannissa käydessä kannattaa piipahtaa tavallisiin tavarataloihin kuten M&S tai Debenham's tai oikein halpiskauppa Primark - niistä voi löytää edullisia ihan nättejä pienen koon liivejä (myös netissä myyvät) sellaisia 2 liivit samassa pakkauksessa.

      Jenkeissä on Lula Lu, josta saa jopa kokoa 70AA. Nettikaupasta tilaaminen vaatii tullimaksut yms. joten paikan päältä hakkiminen voi olla helpointa.

      Jos ostaa ulkomailta netistä, kannattaa tarkistaa mitoitus, nehän vaihtelevat. Lisäksi parasta on valita EU:ssa oleva verkkokauppa (ei tule tullimaksuja) sekä sellainen jossa voi maksaa PayPalilla (turvallisuussyistä).

      ETSY:stä VOI TILATA OMAA KOKOAAN
      Lisäksi voi yrittää Etsystä, siellä on aivan ihania independent suunnittelijoiden käsintehtyjä alusvaatteita ja vaikka mitä muuta. A-kuppia esim. Georgia J Shop. Jos valmistajiin ottaa yhteyttä voi kenties tilata oman koon mukaan.

      Tässä siis valikoimaa kalliista ranskalaisista pitsi-ihanuuksista alle kympin halpisliiviin ja kaikkea siltä väliltä, sekä mahdollisia mittatilaus designer-ihmeitä.

    • Tyytyväinen

      Hei :) Olen aika pienirintainen 14 v. tyttö ... Mun oli pakko saaha rintsikat, koska nännit paistoivat paidasta läpi eikä mitkään topit enää todellakaan riittäneet :) päädyin ostamaan seppälän 65AA kokoiset rintsikat , jotka koituivat melko hyviksi.Ne oli tosiaan täyteen topatut , mutta toppaukst saa otettua pois!! on ollu todella miellyttävät :) lisäksi ostin lindexiltä soft-malliston rintsikat ja koko oli 65AA nämä koituivat vieläkin paremmiksi kuin seppälän rintsikat, aikka nekin ovat todella hyvät. Luulisin että nämä lindexin rintsikatat on suunnattu nuorille ja pirnehköille rinnolle .. Ne ovat pehmrää matkeriaalia , mutta ei kuit :)enkaan minäänlaista toppausta :)istuvat aivan täydellisesti ja koko kuppiosa täyttyy vaikka olisikin pienet rinn at :)Mutta suuririntaisille naisille luulisin näiden olevan liian tueomiat olen todella tyytyvänen ostoksiin!!! :D

    • Kehtaa esitelläkin

      Lindexillä on parhaat (halvasta päästä olevat) 70A liivit, mitä oon löytänyt. Istuvat ainakin itselleni parhaiten ja erilaisia malleja on vaikka miten paljon, aina push up'eista perus t-paita liiveihin.
      Lisäksi väreistä on "ihonvärisiä" (sopivat läpinäkyviin, ja valkoisiin vaatteisiin) ja mustan kautta kaikkiin mahollisiin kauniisiin pitsihörpäkkeihin. :)

      Lisäksi KappHallissakin on pienempiä kokoja, mutta musta ne ovat vähän koppuraisempia, kuin Lindexillä..
      Stockmannin naisten alusvaateosastolta myös löytyy, ja myyjät myös varmasti opastavat tarvittaessa. :)
      Seppälä ja H&M, valmistavat (ainakin oman kokemukseni mukaan) vain harvoin hyvin istuvia rintsikoita, kauniita saattavat muuten olla, mutta vähän kehnohkoja.

      Ja muistakaahan se, että rintaliivejen tulee olla todella tukevat, -oli sitten rintojen koko 65AA tai 95D. Rintaliivejä ei tule oikeastaankaan huomata päällä, vaan niiden tulee olla sellaiset etteivät ne veny ja pauku ja että liivejen olemassa oloa ei tule edes huomata. Eli liivit eivät saa painaa ja puristaa. Mutta tämän nyt varmaan jo suurin osa tiesikin? Tästä huolimatta yllättävän monilla naisilla on ihan täysin vääränkokoiset rintaliivit. :):) :):)

    • Lindexistä löytyy

      Itse olen löytänyt rintsikoita (koko 65AA) lindexiltä. Noitä on varmaan kymmeniä erilaisia joissa on pieniä kokoja :) eivätkä ole kauhean kalliita :) ja ne eivät ole mitään semmosii ylitopattuja vaan ihan normaaleja, minä ainakin tykkään:)

    • aa-kubbi

      Löysin lindexistä semmoiset ihanat 65A liivit. Kunnon pushupit samalla, pieni poveni näyttää aika isolta, kun istuu niin hyvin kaikki :)

      • dxd

        Heii paljokoha lindexis maksaa 65aa tai jokku? (:


      • jeejee:)
        dxd kirjoitti:

        Heii paljokoha lindexis maksaa 65aa tai jokku? (:

        Ne on yleensä jotain kympin. Voi saada jopa halvemmallakin. Joku kymmene euroo ne on.:)


      • tämmöne nollakakkonen
        jeejee:) kirjoitti:

        Ne on yleensä jotain kympin. Voi saada jopa halvemmallakin. Joku kymmene euroo ne on.:)

        Heei tota ni onks noloo mennä äitinkaa ostaa rintsikoit ku oon ite saamas ekat ehkä viikonloppun ja mua pelottaa ku asun aik pienes kaupungis et joku mun luokkalainen ois siel tai jotaa?:D


    • Anonyymi

      65a löytyy normi vaateliikkeistä esim cubus ei tarvii mennä mitenkään "erikois" vaateliikkeestä kattoo

    • Anonyymi

      Mittojen mukaan tekee Suomen Liivineulomo Hämeenlinnassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      298
      3325
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      49
      1349
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1044
    Aihe