DRESSMANN laadusta

tositosi

Puvut ihan jees. Saumat neulottuja ja pitävät. Pakollisen vaihto- ja palautusoikeuden lisäksi on 6kk lisää aikaa toisin kuin muilla. Eli jos pukusi hajoaa, sen voi viedä takaisin vaikka puolen vuoden kuluttua. Mihin tahansa liikkeeseen.

Jos käytät pukua päivittäin, mikä on harvinaista teidän keskuudessa, jotka näitä luette täällä, niin osta vaikka aluksi -50% tarjousten aikaan Dressmannilta ja opi siten vaatimaan puvulta enemmän. En suosittele mitään Bossia, vaan Thaikuista villa-silkki-mohair-kasmir setti. Voit päättää itse koostumuksen. Se tehdään sun ympärille mitoiltaan oikeaksi.

Kun sulla on ollut jonkin aikaa peruspuku, tiedät mitä haluat puvulta jatkossa.

Dressmann puvut ovat myös hyviä rymyämiseen kännissä ja laatattaviksi kelpaavia. Eli ei vituta kun pyttipannu on päällä tai takki jossain narikassa ja käyty 8 raflassa.

Mun kavereista osalla Bossit ja ovat aika urpoja niissä. Käytös on teinien tasolla ja hihansuut likaiset ja pesettääkään ei osata/viitsitä. Brandivaatekin on kuitenkin tuotettu jossain halvalla, kuka nyt tehtaalle enempää maksaisi kuin mitä kangas ja työ halpiksellekaan maksaa? Eikä uutta takkia saa niin kuin Dressmannilta saa peruspukuun aina uuden takin. Samaa kuosia ja kangasta. Ei ole pakko ostaa koko settiä. Ja on halpaa kuin saippua. -50% aikana maksaa 80 egeä.

Myös muita pukuja on paljon, mutta niiden sopimaan saaminen on ollut mulla aika vaikeaa, kun saman koon housut pitäisi sopia takin kanssa. Ihmisethän eivät ole mitään standardeja samasta muotista. Joudun ottamaan kokoa isomman takin uintihartioiden takia.

Mulla kaikenmoiset rippijuhlat ja hautajaiset on mennyt aina ihan ok tällä laadulla. Kalliin brandin perässä juokseminen on mielestäni kertakaikkisen haaskausta, kun senkin rahan voi vaikka käytää sukeltamiseen viikon pidempään Thaikuissa.

Paljon muuta en ostakaan tän lisäksi Dressmannilta kuin muutaman paidan ja sukkia

16

10475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuota ostettua

      kakskertaa - ekan ja viimeisen samalla kerralla.

      Housut olisi muuten mukavat, mutta ovat
      kuin imuri.

      Kaikki nöyhtä suorastaan imeytyy kiinni.

      Kyseesä on mustat "farkut" jotka ei pienen
      käytön jälkeen ole enää mustat.

      • LAATUAKO?

        Samat kaksi kertaa Dressmann-asiakas. Ostin 3.5.2008 Lohjan myymälästä villatakin hautajaisia varten. Ei ollut edes kertakäyttöinen, vaikka en joutunutkaan kantamaan arkkua, kuten oli aluksi tarkoitus. ONNEKSI, sillä kauluksessa sauma ei kestänyt edes kameran hihnaa! Palvelu tosin oli aivan ensiluokkaista, siitä KIITOKSET Lohjan ihanalle myyjättärelle. BATISTINI-tuote ei näköjään ole käyttöä varten.


    • aivan ok

      Hinta/laatusuhde on hyvä. Ostan vuosittain pari vaatekappaletta Dressmanilta, eikä huonoa tavaraa ole tullut hankittua. Mitoitukset sopivat, vetoketjut ja ompelukset kestävät, pesunsieto hyvä.

      Niin sanotut merkkituotteet eivät ole laadultaan yhtään parempia, pikemminkin päinvastoin. Kangas huonoa, langat repsottavat, mitoitukset mallipojille sopivia ja hinta moninkertainen.

      Pääongelma itselläni on se, ettei Suomesta tahdo löytyä hyvin mitoitettuja ja tehtyjä sekä kestäviä vapaa-ajan miestenvaatteita millään rahasummalla. Vapaa-ajanvaatteiksi en laske tuulipuku/urheiluvaatevirityksiä vaan klassisesti muotoiltuja housuja, paitoja, villapaitoja ja pusakoita.

      Juhlavaatteita Suomesta löytyy nykyään hyvin, mutta niiden ja viimeisimmän teinimuodin välillä ei ole juuri mitään. Paitsi Dressman.

      • löytyy ihan laadukasta

        puuvillaista paitaa hintaansa nähden.

        Statusbrändien (ainakin "edullisempien" mallistojen) tuotteita saa jopa varoa! Ratsastavat pelkällä merkillä.


    • vesuvius

      Ei Ressiman mitään "pukuja" myy!Haalareita pikkupojille lähinnä!!!

      • Yhtä kokoa

        Televisiomainoksessa ei ole kuin yhtäkokoa ja ihmettelenkin missä nämä miehet on kloonattu,kun he ovat samalla muotilla tehty.Voisihan muunkin kokoiset ehkä ostaa sieltä vaatteensa,mutta ei ilmeisesti ole saatavana.


    • parempaan...

      , niin vittuakos täällä jauhat paskaa. Karehdi kaikessa rauhassa varakkaampia kaveritas!

      • dressmanilta kuteita

        dressmanilla oon aina saanut hyvää ja ystävällistä palvelua, eikä vaatteissakaan ole ollut valittamista (kannattaa katsoa vähän jo siellä kaupassa mitä on ostamassa, esim kankaat joissain tuotteissa on vähän erikoisia), puvun ostin myös dressmanilta, sen ne muutti minun mitoille sopivaksi, eikä maksanut paljoakaan, ja vielä on sama puku käytössä. joskus tulee ostettua myös merkki vaatteita kalliilla ja kyllähän ne kestää ja on hyvän näköisiä, mutta toisaalta merkki vaatteen hinnalla saa dressmanolta kolme vaatetta, ja onhan se mukavampi kun ei joka päivä tarvii käyttää samoja kuteita


    • Zenga

      Ootteko tosissanne ja väitätte Dressmanin vaatteita laadukkaiksi ja kauniiksi. Ja väitätte että esim. Armanin ja Hugo Bossin ja muiden huippumuoti merkkien vaattet rumia ja laaduttomia (itse käytän huippumuotia niin tiedän kyllä mikä on laadukasta). No mutta jos ei ole varaa maksaa vaatteista niin käyttäkää halpis vaatteitanne ihan sama... Mutta minä käytän huippumuotia.

      • senkun maksat

        Dressmanin Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut slim fit paidat pärjäävät ainakin Armani Jeans ym. paidoille mennen tullen.


      • Anonyymi

        Oletko joku juppi, jolla kuitenkaan ei ole varaa Armanin tai vaatteisiin.


      • Anonyymi

        Zenga Käytät huippumuotia, mutta epäilen ettet käytä. Taidat käydä kirppiksillä tai kierrätyskeskuksissa


    • Mr.A

      Erittäin miellyttävä liike, mutta kokovalikoimassa on parantamisen varaa, sillä kaikki S koon tuotteet loppuvat aina kesken alennusmyyntien aikana. On myös erittäin valitettavaa, että liikkeessä myydään vain matalavyötäröisiä housuja.

      • Laurio

        Itsekin pienikokoisena miehenä tiedän tuon pienten kokojen loppumisen, mutta se taitaa vaivata kaikkia vaateliikkeitä.


      • Anonyymi

        Tämä. Matalavyötäröiset housut on saatanasta. Kun kerran saa oikein korkeavyötäröiset housut jalkaan ei muusta enää välitä. En tiedä miten nuo sopii jos on mahaa mutta on ne mukavat.


    • laadukas on halpa

      Suomalaiset ovat lammas kanssa, koska ne maksa paska dressmannin vaatteeita raha.

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe