Ulkonäön kommentointi

Ärsyyntynyt.

Alkaako kaikki miehet antamaan negatiivista palautetta naisen kropasta pitkän suhteen myötä? Ja miksi?

Olen seurustellu n. 3 vuotta pikkuhiljaa alkanut tulla huonompaa palautetta ulkonäöstäni, vaikka ulkonäköni ei ole muuttunut mihinkään tämän 3 vuoden aikana. Olen 21 vuotta ja täysin normaali painoinen tyttö. Ei ole kroppa kuitenkaan kiinteimmästä päästä, enkä ole kaikista ahkerin liikkuja, mutta itse pidän itseäni aivan normaali kokoisena; olen 165cm pitkä ja painan 61,5kg. Ei mieskään aivan viimesen päälle tiukassa kunnossa ole. Jatkuvasti kuitenkin kuulen, että kuinka minun pitäisi liikkua enemmän ja syödä rasvaisia ruokia vähemmän. Olisihan se terveyden kannalta hyvä, mutta kun päällimmäisenä huolena miehellä on se minun ulkonäkö. Pitäis olla hoikempi ja näyttää paremmalta. Monet muut tytöt näyttää kuulemma paremmalta. Ilman meikkiä en myöskään näytä hyvältä. Mies kyllä taitaa katsoa sen naisen mallin täältä netistä selailemalla erilaisia kuvagallerioita ym. Ei vartaloni ole kyllä aivan samoissa mitoissa, kun joissain erotiikkavideoiden naisilla, eikä vartaloani ole korjailtu kuvankäsittelyohjelmilla.

Ärsyttää suunnattomasti tuollainen kommentointi. Kuitenkin oma silmä näkee sen verran, että kaikki on kohallaan ja lääkäriltäkin olen saanut vain sellaisen neuvon, että lihaskuntoani voisin parantaa. Ja sekin vain ja ainoastaan sen takia, että työni on välillä raskasta fyysisesti.

Olisihan se toki kivempi miehellä, kun olisi nätti naama ja kiinteä kroppa vierellä. Olisihan se minustakin kiva, kun vieressä makaisi joku etelän adonis.

Onko tuommonen normaalia miehiltä, vai onko tämä mies vain poikkeus tapaus? Annanko kenkää samantien? Onko semmoisia miehiä olemassa, jotka arvostaa ja pitää tämmöistä normaalikokoista vartaloa kauniina? Olenko ihan väärässä, kun sanon miehelle, että ei minun tarvitse laihduttaa?

29

1716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On se valitettavan yleistä, vaikka miehellä itsellään ei olisi siihen varaa. Ongelma tuskin on ulkonäössä kuitenkaan, vaan jossain muussa, mikä kaivertaa välejä. Joskus ihan tylsistyminen ja positiivisten jännitteiden puute parisuhteessa saa sanomaan kumppanista harkitsemattomia.

      • dayum

        "Ongelma tuskin on ulkonäössä kuitenkaan, vaan jossain muussa, mikä kaivertaa välejä. Joskus ihan tylsistyminen ja positiivisten jännitteiden puute parisuhteessa saa sanomaan kumppanista harkitsemattomia."

        Jotain tuollaista on varmaan taustalla.


    • sulla on väärä mies

      "Olisihan se terveyden kannalta hyvä, mutta kun päällimmäisenä huolena miehellä on se minun ulkonäkö. Pitäis olla hoikempi ja näyttää paremmalta. Monet muut tytöt näyttää kuulemma paremmalta. Ilman meikkiä en myöskään näytä hyvältä. Mies kyllä taitaa katsoa sen naisen mallin täältä netistä selailemalla erilaisia kuvagallerioita ym. Ei vartaloni ole kyllä aivan samoissa mitoissa, kun joissain erotiikkavideoiden naisilla, eikä vartaloani ole korjailtu kuvankäsittelyohjelmilla."

      Ulkonäkö toki merkkaa, mutta jos olet vielä kaiken lisäksi normikokoinen, mitä valittamista miehellä muka on? Hitto mikä dorka sulla on äijänä.. Sori nyt, mutta sun miehellä ei oo mitään oikeutta yrittää muuttaa sua, jos sitä kiinnostaa ne luurankopovipamelat, niin antaa hankkia sitten sellasen jos on pakko saada joku pornomalliklooni. Oikeasti, et muuta itseäsi mihinkään. Jos vaikka terveydellesi olisi hyvä (aina toki onkin), ja sulla ois jotain syytä tarkkailla syömisiäsi, niin sitten ymmärtäisin paremmin. Mulle ei ole koskaan sanottu mitään tuollaista. Päinvastoin, mies on aina kehunut ja kuolannut, samoin kuin tämän kaverit kehuu myös. Vaikka painoin ennen jotain 65 kiloa ja olen 168 senttinen. Nyt painan 54 kiloa kun on tullut urheiltua niin paljon. Mutta 6 vuotta takana, eikä kertaakaan mitään tuollaista. Ja kuitenkin suurimman osan ajasta painoin tuon 65 kiloa.

      Jos sun miehen mielestä muut tytöt näyttää paremmalle ja vielä sanoo sen niin hyh huh! Se ei ilmeisesti osaa arvostaa sinun ulkonäköäsi tai tunteitasi. Sano vain takaisin, miten kaikki miehet näyttää paremmalle kuin sinun ukkosi, kuolaa jotain hunkseja yms. Oikeesti, melko vittumaiselta ja tunteettomalta kuulostaa. Jos mulle sanois mies jotain tollaista, se sais samantien kenkää ja sais lähteä etsimään niitä "paremmannäköisiä tyttöjä". Ainahan sitä saa toki toivoa, että saisi jonkun Pamelan, mutta veikkaanpa ettei mies kuitenkaan vastaa itsekään sitä tasoa.

      • etsi arvoisesi mies.

        "Annanko kenkää samantien? Onko semmoisia miehiä olemassa, jotka arvostaa ja pitää tämmöistä normaalikokoista vartaloa kauniina?"

        Mä antaisin kenkää, en tollasta kuuntelis. Jos ei osaa tykätä minusta sellaisena kuin olen, ei tarvitsekaan. Ja on olemassa miehiä jotka rakastaa vartaloasi juuri sellaisena kuin se on. Ja mieti nyt, Suomessa melkein suurin osa ihmisistä on ylipainoisia ja kyllä nekin seurustelee ja on onnellisia pareja. Ja vois tosta yrittää ensin puhua, ja jos ei muutu niin sitten viimeistään saisi mies lähtöpassit. Tosin itse antaisin samantien kenkää, kyllä nyt sen verran pitäis älyä olla ettei tuollaista lauo. Mitähän mies tykkäisi kun alkaisit vaatimaan häneltä samaa mitä hän vaatii sinulta??


    • Ärsyyyntynyt.

      En siis ole aivan tyhmä, kun samanlaisia asioita ajattelen teidän kanssa. Kyllähän tästä on puhuttu miehen kans. Jos sanon, että minusta ei tunnu hyvältä hänen kommentit, niin olen kuulemma heikko ja en kestä totuutta. Huhhui.

      En oikeasti ymmärrä, miksi mies käyttäytyy näin. Ei se kyllä tuollaisella käytöksellä minun ulkonäköäni ole saanut parannettua yhtään. Sillä hän on saanut vain minun naaman happamaksi ja kyyneleen silmäkulmaan.

      • äippä 79

        mua ei ole ikinä miehet haukkuneet. Olen 169 ja painoa nyt 63kg. Mies vaan kehuu. Otti mut jo yhden lapsen tehneenä, joten super kiinteä en ollut. Tarkotus kyllä kiinteytyä näin tokan lapsen jälkeen mut itseni takia.


    • ..varsinkin jos hän ei itsekkään ole (kuten mainitsit) "aivan vimosen päälle tiukassa kunnossa"! ;)

      Järjetöntä ja kohtuutonta vaatia kumppaniltaan jotain johon ei itse pysty...

    • Aura Åhh

      Kaikkia ei voi miellyttää,ja itseäänsä ei pidäkään.Hyvä elämänviisaus pitemmäksi aiotulle tielle.

      • Tarkoitatko, että itseänsä ei pitäisi/saisi miellyttää?!

        Saiskos hiukan perusteita noin oudolle väittämälle?


    • ölewfk

      sellaisten miesten keskuudessa, joista sinä kiinnostut. Jos toinen on ulkonäkökeskeinen, tulee se ilmi jo aikaisemmin kuin 3:n vuoden kuluttua.

      • Ärsyyntynyt.

        3 vuoden jälkeen mies uskaltaa sanoa ja on sanonutkin yli vuoden ajan todellakin suoraan nuo asiat. Aikaisemmin ehkä hieman sievemmin. Tavallaan yltynyt tuo homma. En todellakaan olisi tässä nyt, jos tuollaisia kommentteja olisi saanut kuulla ihan alusta asti.

        Kyllähän tuo mies on kriittinen omaa ulkonäköänsä kohtaan ja yrittää näyttää paremmalta. Ei siitä päälle päin kuitenkaan uskoisi, että hän kovin pinnallinen olisi. Ihan keskiverto tyypin näkönen. On sanonut usein, että saisi paljon paremman näköisen tytön kuin minä.

        Jännä kun tuntee ittensä kotona rumaksi ja lihavaksi, mutta heti kun poistuu kotoa, tunne on päinvastainen.


    • sininen_sitruuna

      ... että jos ei miellytä, niin ala kipittää. :)

      Jos on itse sinut itsensä kanssa, niin ei tommosta tarvitse kuunnella. Tosin mulla on niin vaikea ja vittumainen luonne, että saattaisin huomauttaa, että ootko vilkaissut peiliin viime aikoina.

      • Ärsyyntynyt.

        jättämään minut, jos ei kerta miellytä. Tämän lisäksi pyytänyt häntä hommaamaan sellaisen naisen, joka täyttää nämä kriteerit mitä hän minulta vaatii ja tuomaan sen näytille vielä. Eipä ole vuoteen näkynyt.

        Tuntuu, että hänellä on täysin vääristynyt käsitys naisesta. Hän katselee netistä joitain naisten kuvia, missä nainen on viimesen päälle laittautunut, ykköset yllä ja pikkasen vielä kuvankäsittelyohjelmilla korjailtu pikku virheet pois ja sitten katsoo viereensä, jossa istuu oma tyttöystävä huonossa ryhdissä, hiukset sekaisin ja ilman meikkiä. Tottakai häviän siinä vertailussa. Hänellä on jotenkin sellainen käsitys, että kaikki muut naiset näyttää AINA hyvältä. Ei hän ole tosiaan kenenkään muun kanssa asunut yli 2 vuotta yhdessä.

        Välillä jotenkin tuntuu niin käsittämättömältä, kun toinen ei ymmärrä jos yritän hänelle puhua näistä asioista. Varmaan enemmänkin se on sitä, että hän ei kuuntele tai halua ymmärtää, koska eihän tämä nyt niin kovin vaikea asia ole käsittää. Hän on tämän asian suhteen kyllä eri planeetalta ja puhumme eri kieltä jos tämä on aiheena.

        Onko teillä muilla samanlaisia kokemuksia miehistä?


    • Kukkonen.

      Mun mielestä toimii ehkä parhaiten se että "Mene itse edeltä ja puhu vasta sitten." ja tarkoitan nimenomaan valittajan osuutta.

      Kysynkin että mitä tapahtuisi jos miehes alkaiskin treenaamaan ja hiljalleen keräämään katseita vierailta naisislta muutenkin kuin vain linssiin tuijottavilta .jpg päätteisiltä?

      Mitäs jos lähtisit vaikka sellaisesta ajatuksesta että lähdetkin kehittämään itseäsi ja kroppaasi mutta jossain vaiheessa toteat sille miehelle että ellei hän kadota 10 kiloa läskiä puolessa vuodessa pakkaat laukkusi ja etsit ihan oikeasti mukavan ja komean miehen koska nyt sinulla ei ole kumpaakaan...?

      Se olis niinku kermavaahdolla ja kirsikalla kuorrutettu ojennus ;-)

      • Ärsyyntynyt.

        Voi pojat, ku saat sen kuulostamaan niin helpolta ja hienolta.:D

        Ja tuo tilanne, että mies itse keräisi huomiota näteiltä tytöiltä, niin... En osaa kyllä sanoa mitä tapahtuisi. Ei sitä tiiä vaikka se lähtis siltä istumalta.

        Jotenkin vaan ollut aina periaatteena, että en miehen takia itseäni muuta, ellei joku asia ole oikeasti huonosti. Itse en ole niin sen ulkonäön perään, että jaksaisin salilla juosta päivittäin kuluttamassa ylimääräiset kalorit. En kuitenkaan näytä ihan petolinnun perältä. Laitan aamulla tukan ja vähän meikkiä töihin lähtiessä ja pukeudunkin ihan kivasti. Ja kuulen usein töissäkin asiakkailta positiivisia kommentteja ulkonäöstäni ja en usko, että miehet kääntyvät katsomaan jos kovin ruma olen.

        Kai nyt mies yleensä ymmärtää, ettei se nainen kuitenkaan joka ikinen hetki kauniilta näytä?


      • Kukkonen.
        Ärsyyntynyt. kirjoitti:

        Voi pojat, ku saat sen kuulostamaan niin helpolta ja hienolta.:D

        Ja tuo tilanne, että mies itse keräisi huomiota näteiltä tytöiltä, niin... En osaa kyllä sanoa mitä tapahtuisi. Ei sitä tiiä vaikka se lähtis siltä istumalta.

        Jotenkin vaan ollut aina periaatteena, että en miehen takia itseäni muuta, ellei joku asia ole oikeasti huonosti. Itse en ole niin sen ulkonäön perään, että jaksaisin salilla juosta päivittäin kuluttamassa ylimääräiset kalorit. En kuitenkaan näytä ihan petolinnun perältä. Laitan aamulla tukan ja vähän meikkiä töihin lähtiessä ja pukeudunkin ihan kivasti. Ja kuulen usein töissäkin asiakkailta positiivisia kommentteja ulkonäöstäni ja en usko, että miehet kääntyvät katsomaan jos kovin ruma olen.

        Kai nyt mies yleensä ymmärtää, ettei se nainen kuitenkaan joka ikinen hetki kauniilta näytä?

        No kun itse olen muokannut ihan omaehtoisesti elämäntapojani niin tavallaan tässä vaiheessa voi sanoa että se oli helppoa ja itseasiassa hienoakin kun tuloksia alkaa näkyä.

        Tossa miehesi käytöksessä ärsyttävää on juuri se että sitä omaa osaa ei nähdä lainkaan. Ei hänellä ole varaa vaatia mitään, ja vaikka itse tekisi itselleen jotain niin siltikin toisen muuttumisen vaatiminen on kyl aika härski veto. (Tosin, härskit jutut on joskus ihan ok. Veikkaan ettei tässä maassa ole kovin montaa ihmistä joka ei vaihtais parempaan kroppaan tai naamaan jos se olis helppoa - joten sikäli on pakko tunnustaa että se jossain mielessä on myös askel parempaan suuntaan vaikka se kuinka sinne suuntaan pyritään oliskin ihan päin *vettiä).

        "Kai nyt mies yleensä ymmärtää, ettei se nainen kuitenkaan joka ikinen hetki kauniilta näytä?"

        No... mä kyl tiedän naisia jotka pahimmillaankin on lähinnä helvetin söpöjä... Itse itsestäni ajattelen että voin valita että olenko ok vai olenko hyvä. Jos reitti siihen nk. paremmuuteen on sopiva - ja mulle se on - niin sitten otan sen reitin vaikka se vaivaa vaatiikin. Mut mä tykkäänkin salilla käymisestä ja rullaluistelusta ja muista jutuista mitä teen kroppani eteen ja kasvissafkat on ihan maittavia joten en koe kuin saavuttavani hyviä asioita tällä linjalla... :)


      • Ärsyyntynyt.
        Kukkonen. kirjoitti:

        No kun itse olen muokannut ihan omaehtoisesti elämäntapojani niin tavallaan tässä vaiheessa voi sanoa että se oli helppoa ja itseasiassa hienoakin kun tuloksia alkaa näkyä.

        Tossa miehesi käytöksessä ärsyttävää on juuri se että sitä omaa osaa ei nähdä lainkaan. Ei hänellä ole varaa vaatia mitään, ja vaikka itse tekisi itselleen jotain niin siltikin toisen muuttumisen vaatiminen on kyl aika härski veto. (Tosin, härskit jutut on joskus ihan ok. Veikkaan ettei tässä maassa ole kovin montaa ihmistä joka ei vaihtais parempaan kroppaan tai naamaan jos se olis helppoa - joten sikäli on pakko tunnustaa että se jossain mielessä on myös askel parempaan suuntaan vaikka se kuinka sinne suuntaan pyritään oliskin ihan päin *vettiä).

        "Kai nyt mies yleensä ymmärtää, ettei se nainen kuitenkaan joka ikinen hetki kauniilta näytä?"

        No... mä kyl tiedän naisia jotka pahimmillaankin on lähinnä helvetin söpöjä... Itse itsestäni ajattelen että voin valita että olenko ok vai olenko hyvä. Jos reitti siihen nk. paremmuuteen on sopiva - ja mulle se on - niin sitten otan sen reitin vaikka se vaivaa vaatiikin. Mut mä tykkäänkin salilla käymisestä ja rullaluistelusta ja muista jutuista mitä teen kroppani eteen ja kasvissafkat on ihan maittavia joten en koe kuin saavuttavani hyviä asioita tällä linjalla... :)

        Kaikki ei arvosta samoja asioita. Kuten minä en niinkään sitä ulkonäköä. Ja tiedän nyt, että tulevaisuudessa en tahdo olla yhtä pinnallisen ihmisen kanssa.

        Ja tosiaan, se laihduttaminen täytyisi olla lähtöisin täysin omasta tahosta. Enkä tunne siihen tarvetta nyt. :)


    • e

      ja mahdollisimman pian. Ellei halua kärsiä koko loppuelämän.

      • En itse viihtis kyllä noin rumasti sanoa naiselleni jos sellainen sattuis nyt olemaan:DEiköhän ihmisellä ole vapaus olla sellainen kuin haluaa olla ja muutos lähtee itsestä, ei toisen komentelusta!Se on vaan kateellinen sulle ku ei itse koe riittävänsä kellekään, eikä tommonen kyllä ketään ansaitsisi ja ei todellakaan sinua.Ei muuta ku luu kurkkuun tuollaiselle ja jos ei muuta niin taipaleelle vaan!
        Yritähän kestää, kyllä sä vielä arvoises miehen löydät, niitähän on koko Suomen maa täynnä:)


    • random_N

      En kuuntelisi aiheetonta mutinaa. Selkeä ylipaino, pahanhajuinen hengitys, kuorsaaminen, pahaksi äitynyt iho-ongelma jne on sellaisia, joista voi kumppanin kanssa keskustella ja etsiä yhdessä ratkaisua (joka voi olla myös ero mutta ei kai noissa yleensä ole tarpeen).

      Turhasta vittuilu on sitten semmoinen asia, jota voi sietää jos haluaa, mutta sitä herkkua kyllä riittää. Anna miehen siis valita selkeistä vaihtoehdoista: olette suhteessa ja kuittailu loppuu tai lyötte pillit pussiin ja mies voi omistautua pikselimisuille tai etsiä tasan niin upean ilmestyksen kuin onnistuu saamaan.

      Sinulla alkaa jo olla ongelma: vakuuttelet omaa riittävyyttäsi. Totta hitossa sinä riität, kukin on sellainen kuin on ja kenelle se ei kelpaa joutuu tekemään omat johtopäätöksensä. Ole siis tarkkana, ettei arvostelu ala syödä itsetuntoasi. Ja toisaalta: ole myös tarkkana ettet lypsä positiivista palautetta jos sitä ei ole spontaanisti tulossa. Älä siis ripustaudu ulkoiseen palautteeseen.

      Olet nuori ihminen, joten jos suhde ahdistaa niin kannattaa tarkkaan miettiä onko se jatkamisen väärti.

    • .-.-.-.-.-

      Ei kaikki eikä edes useimmat miehet tee tuollaista, kyllä sinulla on poikkeuksellisen pöljä yksilö poikakaverina.

      Minä olen 43 enkä enää niin timmi kuin nuorena, mutta ihan normipainon rajoissa kuitenkin, ja ihan hyvän muotoinen. Mieheni kehuu useinkin minua kauniiksi, ja muidenkin miesten, nuorempienkin, katseista joskus on nähtävissä että ei silmä sairasta. :-) Ei ole negatiivista palautetta tullut aiemmiltakaan kumppaneilta, paitsi yksi pelkäsi hysteerisesti että lihoisin muodottomaksi ellei hän jatkuvasti vahdi ja kommentoi minun syömisiäni, ja niinpä hän sitten vahtikin kunnes kyllästyin.

      Anna sinäkin pojun katsella niitä nettinaisia ja kasvaa aikuiseksi, etsi sinä joku fiksumpi mies, niitä on maailma pullollaan.

    • vhjkk.

      että mies oli kai ihan tyytyväinen tai ei ainakaan sanonut mitään muuta. Sitten kerran joku kysyi ihan ohimennen paljonko painan ja vastasin, että 55. Olen siis saman pituinen kuin sinä. Siitäkös alkoi valitus ja syömisten tarkkailu, kun: suora lainaus: ei kukaan nainen voi painaa yli 50 kiloa, eikä hän kehtaa seurustella minkään syöttöporsaan kanssa! Mies tulosti mulle netistä kuvia naisista jolla kuulemma oli sellainen vartalo kuin mihin minunkin tulisi pyrkiä ja tietenkin ne oli juuri sellaisia täydellisiä laihoja, silikoneilla varustettuja fotoshopattuja kaunottaria. Kolmisen kuukautta kuuntelin haukkumista (olisi pitänyt lähteä heti) ennen kuin lähdin. Sinuna lähtisin heti. Minulle tuo kaikki jätti ikuisen tunteen siitä, etten ole riittävän hoikka, enkä nätti ja seurustelun aloittamiseen on ollut aivan valtava kynnys siitä lähtien, enkä suhteessa kehtaa esimerkiksi seisoa miehen edessä alasti tai kirkkaassa auringonpaisteessa käyttää bikineitä ja muutenkin arastelen vartaloani, koska aina on mielessä ajatus, että ehkä tämäkin mies ajattelee samalla tavalla, muttei vain sano. Niin kuin varmaan ajatteleekin, mutta olisi ihanaa jos en tietäisi sitä!

      • dayum

        Liekö tuollaisia poikasia (iät olisi kanssa kiva tietää) ihan enemmältikin olemassa?


    • scale__

      Kyllä mä naiseni olen lenkille "repinyt" sohvan pohjalta muutamia kertoja, mutta sekin enemmän sen takia, että kaksin on mukavampi.

      Sen mä kyllä ymmärrän, että on mukavampi katsella sitä omaa naistaan, kun se on vähän "tälläytynyt". Se pitää suhdetta virkeenä ja takaa säännöllisen pajojen tamppauksen. Toisaalta mä olen itse erittäin laiska pukeutumaan muuten, kuin farkkuihin ja T-paitaan ja olen kyllä saanut tästä välillä naiseltani palautetta.

      Mä en kuitenkaan viitsisi itse tietoisesti loukata naistani, koska sillä ei saavuta mitään. Jotenkin parisuhteessa kuitenkin pitää pystyä kertomaan, että joku alkaa mennä huonompaan suuntaan. Siinä voisi ehkä toimia peremmin käänteinen logiikka, eli kertoa mistä pitää, ei sitä mistä ei.

    • Ärsyyntynyt.

      Satuinpa eilen ostamaan pussillisen karkkia kaupasta ja napostelin niitä illalla. Nukkumaan mennessä sain taas kuulla kommentointia: "Olisi mukava seurustella hyvännäkösen ihmisen kanssa". Luonnekaan ei ole kuulemma kaksinen, niin olisi kiva jos näyttäisin edes hyvältä. Inhottava olo, kun mies vielä katsoo vartaloani, niinkuin se olisi kuvottavin asia maailmassa. Eihän se taaskaan hyvältä tuntunut kuunnella tuommosta ja en tiedä, mitä minun pitäisi sanoa tuollaisessa tilanteessa. Tottakai suutun ja pahoitan mieleni. Kyllä mies anteeksi sitten pyyteli ja ei kuulemma pahaa tarkoittanut.

      Miksei mies lähde tai pyytää minua jäämään, jos kerran en yllä niihin vaatimuksiin mitä hän asettaa? Luulisi hänen jo tuntevan minua jonkun verran ja tietävän, etten tästä tule paljoakaan muuttumaan. Olen yrittänyt sieltä kautta lähteä keskustelemaan asiasta, koittanut sanoa, että hänkin olisi varmaan onnellisempi jonkun toisen kanssa, joka täyttäisi hänen odotukset naisesta.

      Ja kyllä vakuuttelen sitä kovastikin täällä, että olisin tarpeeksi hyvä ja riittävä. Se on sitä vakuuttelua myös itsellenikin, etten ihan unohtaisi tosi asioita. Ja yritän myös hakea tukea muista.

      • dayum

        ettei sillä ole tarjolla hänen omia kauneuskäsitteitään täyttävää naista. Etkö jostain sellaisesta maininnut jossain aiemmassakin viestissä, että "etsi parempi ja tuo näytille", mutta eipä vaan ole tuonut.

        Voihan jossain pohjalla olla jonkinlaisia tunteitakin sinua kohtaan, mutta hivenen epäilen. Epäilen etenkin hänen motiivejaan olla sinun kanssasi. Toisaalta, en kyllä osaa samaistua ollenkaan ulkonäkökeskeisen ihmisen aivoituksiin, että voin olla täysin väärässäkin.


      • Ärsyyntynyt.
        dayum kirjoitti:

        ettei sillä ole tarjolla hänen omia kauneuskäsitteitään täyttävää naista. Etkö jostain sellaisesta maininnut jossain aiemmassakin viestissä, että "etsi parempi ja tuo näytille", mutta eipä vaan ole tuonut.

        Voihan jossain pohjalla olla jonkinlaisia tunteitakin sinua kohtaan, mutta hivenen epäilen. Epäilen etenkin hänen motiivejaan olla sinun kanssasi. Toisaalta, en kyllä osaa samaistua ollenkaan ulkonäkökeskeisen ihmisen aivoituksiin, että voin olla täysin väärässäkin.

        asioita olen itsekin miettinyt. Ja väkisin tulee mieleen, että mitä sitten tapahtuu jos sattuu tulemaan vastaan sellainen "täydellinen" nainen joka on kiinnostunut miehestä.

        Tuntuu välillä, että hän on kanssani vain sen takia, ettei nyt satu olemaan ketään muutakaan. Ja joskus taas on hetkiä ettei tarvitse moista epäilläkään. Nekin on tosiaan vain hetkiä, kunnes mieleen palaa taas nämä...


    • kirpela

      Inhottavaan tapaani suoraan; lähde nyt hyvä nainen menemään ennenkö touhu menee hullummaksi. Kohta alat uskoa tuota soopaa ja lähdet siihen mukaan :(

    • dwqqqqqds

      jos se vaan on nainen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      344
      3591
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      232
      2198
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1722
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1617
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      85
      1444
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      294
      1315
    7. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      87
      1165
    8. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      84
      1149
    9. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1141
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      986
    Aihe