miehen viestintä

raivotar

Olen seurustellut miehen 50 pari vuotta.Nyt seurustelu on tiivistynyt ja näemme joka viikonloppu, sillä asumme eri paikkakunnilla ja välimatkaa on n.150 km.
Mies sanoo rakastavansa ja minusta tuntuu samalta.

Mutta, mutta, lähetän aina silloin tällöin hänelle päivisin kivoja viestejä, että tykkään hurjasti tai olet ihana ym..Harvoin saan niihin vastausta.
Aamuisin hän laittaa herättyään viestin jsosa saan suukkoja ja soitellaan muutaman kerran päivisin.
Nyt minua on alkanut riepomaan ettei hän voi viesteihini vasta vaikka vaan, että samoin.
Kertokaa miehet miksi ei??Eikö miehet vaan yksinkertaisesti osaa
Välinpitämättömyydestäkö sitten kuitenkin on kysymys?

31

1691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • turhaan.

      mieti tuollaisia.

      Mikäs on äijän rahatilanne ?

      • raivotar

        Hyvä rahatilanne, siitä ei ole kyse. Työnantaja maksaa puhelut.


      • veikata.
        raivotar kirjoitti:

        Hyvä rahatilanne, siitä ei ole kyse. Työnantaja maksaa puhelut.

        että työkaverit pitää sitä aika luuserina, jos se sulle alkaa viestitellä sun tahtos mukaan ;)


    • Kysyjä.

      aamuviestintää, soittelua päivisin ja vielä pitäs niiden välissä viestitellä. Johan siinä ahdistuu ihminen jos toinenkin. Anna sille tilaa, muuten se katoaa.

      • yleinen syytäjä.

        päälle!!


    • ei ajattele

      että tuollaiseen tykkään susta viestiin pitäisi edes vastata.

      Miehen mielestä varmaan riittää se että aamulla lähettää suukkoja sulle

    • 40+nainen

      jos mun mies ystävä ottaisi edes joka päivä yhteyttä, saattaa mennä 1-7 päivään ettei miehestä kuulu pihaustakaan.

      • täysin.

        normaaleja.


      • ???_???
        täysin. kirjoitti:

        normaaleja.

        Mikä on *normaali*...

        Minusta normaalin määrittää ne ihmiset jotka elävät suhteessa, toisille normaalia viestintää on vaikka 5 kertaa päivässä ja toisille kerran viikossa.

        Minusta käsite *normaali* on tyhjä käsite joka ei sano eikä määritä mitään


      • täysin. kirjoitti:

        normaaleja.

        ...mieltä.


    • paremmin. Tuskin täältä tulee järkevämpää vastausta, kuin se, minkä voit itse antaa. Ja miksi miesten pitää tähän vastata erityisesti. Yhtä vähän tuollaista voi mies ymmärtää, kuin nainen.

    • ...on niin paljon muuta tekemistä ja ajattelemista töissä, että ei siinä mitään parisuhdetta samalla hoideta.

      Toinen oleellinen pointti on se, että jos viesti ei sisällä kysymystä, niin mitäpä siihen sitten vastaisi..??

      • ,khehhäao iu

        Tekstariin kuuluu vastata vaikka siellä persiissä ei oiskaan Kysymysmerkkiä (?)

        Vaikka vain että niin säkin...


      • hegfe
        ,khehhäao iu kirjoitti:

        Tekstariin kuuluu vastata vaikka siellä persiissä ei oiskaan Kysymysmerkkiä (?)

        Vaikka vain että niin säkin...

        Turhat viestit vähenevät vain siten, ettei niihin vastaa. Sitäpaitsi monet viestien lähettäjät ovat niin itsekeskeisiä, että olettavat kaikilla muillakin olevan aikaa kirjoitella turhia viestejä aina silloin kun heillä itsellään sattuu olemaan.


    • MichikoXX

      useamman vuoden ajalta. Parempi puoliskoni ei pidä puhelimista ollenkaan ja soittaa harvoin kenellekään oma-aloitteisesti. Minustakin tuntui jossain vaiheessa siltä, että parempi olla soittamatta viikolla, tulee vaan turhaan ikävä. Joistakin puhelimen välityksellä seurustelu ei siis tunnu luontevalta eikä siihen liity mitään erityistä syytä.

    • almasty

      Pitäähän se sun ukkos suhun yhtteyttä joka Jumalan päivä.
      Ja jos aamuisinkin saat niitä "suukkoja" niin eikö se nyt riitä.

      Miehet ei nyt vaan yksinkertaisesti harrasta sitä hempeilyä siinä mittakaavassa kuin sinä haluaisit,minun nähdäkseni tuon yhteydenpidon määrä on ihan keskivertoa ei enempää kannata odottaakkaan tuo sun touhus vaikuttaa jo liialta huomion kerjäykseltä karkotat vielä ukkos poijes.

      Kyllä mustakin on kivaa jos likkakaveri lähettelee niitä tykkään susta viestejä mutta liika on liikaa ja järki pitää olla kerjätessäkin.

    • sininen_sitruuna

      ... niin sanoisin, että mä en ainakaan jaksaisi kokoajan olla naputtelemassa tekstiviestiä.. Eritoten tekstiviestien naputtelu on ärsyttävää puuhaa. Ja toisekseen, jos viestittelen aamulla ja vielä soittelen muutaman kerran päivällä... niin mulla on muutakin tekemistä, kun päivystää puhelinta.

      Eikä se tarkoita sitä, ettenkö välittäisi jos en vastaile tai oma-alotteisesti viestittele vähän väliä.

      Tosin mua kyllä alkais ahdistamaan melkosen nopeesti, jos imelää viestiä pukkais joka päivä useampi kappale.. Tiedetään, olen outo. ;)

    • Damius

      Mitäs iloa miehelle olisi siitä, että tekstailisi sulle? Ehkäpä miehellä on parempaakin tekemistä.

    • g4.

      Täytyykö lähes kuuskymppisten edes enää lähetellä tölläsiä sössön söö viestejä?

      • kun tulet siihen

        ikään. Elämä ei loppunutkaan, kun täytit kolmekymmentä.


    • ..........

      Ylireagointia. On olemassa ihmisiä jotka eivät vain jaksa tai viitsi alkaa tekstailemaan varsinkin jos tekstiä tulee vain parin sanan verran. Mitä turhia siis tekstaan takaisin jos ei ole mitään merkittävämpää sanottavaa? Ja miksi nostaa tällainen haloo vain ja ainoastaan tekstiviestien vastaamatta jättämisestä? On sullakin sitten ongelma..... Soita mielummin sille tyypille ja kerro sanottavasi sitä kautta niin saat varmasti vastauksenkin, mitä tekstiviestein et saa, jos sitä niin kaipaat....

    • Tuo kuulostaa kauheen tutulta ja mä oon kans semmonen, että herkästi alan hyppimään seinillä jos ei ala jotain kuulumaan kun olen viestiä lähettänyt. Ei se silti meinaa mitään jos ei mies vastaa sun jokaiseen viestiis, en mäkään aina vastaa kaikkiin mitä saan jos ei ole mitään "lisättävää" aiheeseen. Se merkitsee jo paljon, että mies lähettää sulle itse aamuisin viestiä ja te puhutte puhelimessa, mikset tyydy siihen vaan imet vielä enempi mehuja toisesta? Se, että homma ei mene silleen kuten haluat (eli vastaa joka viestiis ja lepertele kanssas tekstitysten) ei tarkota että peli olisi menetetty, eli relaa vähäsen ja anna toiselle hajurakoa. Katso kokonaisuutta mieluummin, äläkä sitä näyttöä puhelimessa.

      Kyllä mullekin olis tärkeetä, että vastataan viesteihin, mutta mä helposti sorrun kaiken näköseen hömppäjuttuihin ja semmosiin ja en mä vaadi toiselta samanlaista romanttisuutta vaikka välillä ärsyttääkin, että toinen ei "ikinä" vastaa :) Jos se ei vastaa viestiin, mitä sitten? Ainakin se tietää että aattelet toista ja se on hyvä juttu suhteessa kuin suhteessa! Ja voithan sä asiasta puhua sille, että sua nyppii pahasti kun toinen ei vastaa sun viesteihin.. mikä neuvoksi kun tukka tippuu päästä? :P

    • Ideaalitilanteessahan lähetettyyn viestiin pitää vastata muutaman minuutin kuluessa ja puolestaan tähän vastaukseen aloittajan tulee vastata samassa ajassa, johon puolestaan tulee vastata mieluummin vielä lyhyemmällä viiveellä jne.

      Vastausviiveistä voi päätellä suhteen kulloisenkin tilan ja jos jommalla kummalla jää aikaa muuhun kuin tekstailuun, niin suhde on syytä olettaa jo tuomituksi.

      • Anonyymi

        Tämä nykyaika on sitä, että viestiä tulee nykyään joka tuutista. Töissäkin kommunikointi on pitkälle viestimistä, jotkut odottaa, että kaikki muut hommat jätetään, että pystytään vastaamaan juuri hänen viestiinsä, mikä on itsekästä. Itse olen tätä miettinyt ja jotta mun oma elämä (opettelen tervettä itsekkyyttä) on balanssissa, niin hoidan hommat loppuun ja katson viestit, kun on siihen sopiva aika. Näin vältän omaa kuormittumista ja elämä pysyy hallinnassa.

        Parisuhteen viestittelyyn..... oma mies laittaa paljon halipula viestejä ymv.... sanon suoraan jos on kiire ja hän kyllä ymmärtää. On ruuhkavuodet menossa, niin ei ehdi kokoaikaa olla kännykkä kourassa.


    • gewrhe

      pitkästyttävää ja puuduttavaa toitottaa samaa asiaa jatkuvasti uudelleen. Luulisi aikuisen nyt sen ymmärtävän.

    • htrge

      Sellainen nainen yksinkertaisesti ei ole ihana, joka teinityttömäisesti odottaa 24h/7 päivystystä huomionhakuisuudelleen ja, jos ei saa välitöntä palautetta, muuttuu raivottareksi. Sellaisesta saa kuvan, ettei hänellä ole nuppi täysin kunnossa.

      • mirella09

        Mun mielestä kyllä on ihan kohteliasta vastata viestiin, harkitusti jos jättää vastaamatta niin kyllä siinä on jotain takana.

        Minä ainakin testailen miehiä sillä tavalla, että laittavatko viestiä vai eivät siis, jos en laita vaikka moneen päivään niin tuleeko sieltä päin viestiä vai ei, ja just tuollaiset, että ei saa vastausta niin siitäkin voi päätellä jotain, esim että onko ihastus jo hiukan laantumaan päin tai pitää naista niin varmana nakkina ettei se suutu vaikka ei joka viestiin vastaakaan.

        Miksi ei raivotar sitten kysy ihan suoraan että miksi et vastaa viestiin, sillähän se selviää


    • nero9000

      ...ei varmaan tajua että odotat vastausta niihin viesteihisi. En mäkään varmaan olisi tajunnut. :D Jos kuitenkin päivittäin soittelee ja vannoo rakkauttaan, niin kyllä se varmaan sun viestejäkin arvostaa. Lisää johonkin viestiin joku pieni kysymys, ja katso lohkeaako vastaus helpommin.

    • yhden miehen kanssa että kuinka monta päivää menee että se ottaa puhelimella jotain yhteyttä. Meni 9 päivää, sit mä soitin sille kun en jaksanut enää odottaa :) Ei kaikki tykkää soitella ja viestitellä. Minäkin laiskistun siinä vaiheessa jos on jo kuukausia tunnettu.

    • k32v

      voi olla vähän vaikeita asioita käsitellä. Esim. ollaan kahden lällällää voi tuntua joistain tosi ihqulta ja södeltä, toisia se voi ahdistaa suunnattomasti.

      Meinasitteko olla 150km päässä toisistanne vielä kauankin? Ehkä välimatka rassaa?

    • Anonyymi

      Oletteko tehneet asiasta ja kommunikaatiomäärästä jonkun sopimuksen jota mies ei nyt noudata?

      Ai ette? No mikä vittu on vialla, hän kommunikoi vähemmän. Deal with it.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 191
      2363
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2134
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      184
      2037
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      6
      1215
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1198
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1098
    Aihe