Rajaus

en osaa

Miten silmien rajaus tehdään? Haluaisin tehdä kissamaiset, tai jotenkin silmiä pienentävät rajaukset, koska silmäni ovat todella isot. Myös muita meikkausvinkkejä suurille silmille.
Selkeät ohjeet kiitos.

4

618

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mari``

   en suosittele että rajaat ollenkaan silmiäsi... sillä omasta mielestäni silmien rajaus vaan suurentaa entisestään silmiä..

   • rajaus mitä vois käyttää on et laittaa rajauksen alaluomeen, siis alaripsien yläpuolelle. Se pienentää ehkä hieman mut ei ole niin pysyvä ku tietysti hankautuu.


  • taalasmaatäti

   mulla on taas päinvastainen juttu miten saan silmät näyttämään isommilta ? :>

   • meikkimestari(ko?)

    Isoille silmille musta rajaus ja pienille tietty valkoinen? Aika loogista? :D Ja rajaus on ihan helppo tehdä, mustaa kannattaa ylös laittaa eyelinerillä mahdollisimman ripsien tyveen, kajalilla voi laittaa silmän ja ripsien väliseen alueeseen (en tiedä miksi sitä kutsutaan), mutta se ei välttämättä pysy yhtä hyvin, riippuu kuitenkin tuotteesta. Ylös suosittelen laittamaan ihan iholle, mutta alas kannattaa laittaa siihen ripsen ja silmän väliseen alueeseen, muuten tulee helposti huoramainen vaikutelma. (ja voi kait käyttää eyelineriä molemmissa ja kajalia samoin, mutta itse tykkään näin, en osaa kuvitella eyelineriä siinä ripsen ja silmän välisellä alueella)

    Valkoista en oikein osaa neuvoa, sillä itse pienennän silmiäni. Ainakin kun laittaa vaaleaa luomiväriä ja alas valkoista kajalia saa silmät suuremmiksi. Ja silmän sisänurkkaan voi laittaa valkoista kajalia, mutta siitä saa helposti kamalan näköiset "lokinpaskat". Lisäksi yksi keino jolla saa silmät alapuolelta näyttämään suuremmilta on se, että laittaa reippaasti valkoista ja sitten ripsaria ihan mukavasti siihen alapuolella (pitää silloin toki olla melko pitkät ripset ja tän tekeminen vaatii hiukan harjoittelua).

    Ja kajalilla sitten vedetään lyhyitä vetoja peräkkäin kun taas eyelinerillä pelkästään yksi pitkä viiva (sen takia eyeliner on vaikeampi).

    Toivottavasti näistä oli apua! :)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   284
   1770
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   428
   1614
  3. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   866
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   822
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   811
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   54
   753
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   65
   726
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   220
   706
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   665
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   650
  Aihe