Aihe

Punk-perinteet

öh...

Miten on??
kun katsoo Ramoja ja Pistolsseja ja sen jälkeen palaa tähän aikaan, niin herää kysymys missä liima, hakaristit, eläinrääkkäys, kama päissä tehdyt törkeät väkivaltarikokset, mitä ihmeen kasvisvuohutusta, ja lisää pakolaisia... hippejä prkl!

Milloin se tosipunk alkoi, mihin on korrekteinta laittaa alkamisajankohta punkille?

Mitä vittua, punkin Elvis oli Sid, muut vaan teeskentelee, Sid veti!

4

212

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ...

   Njaa.. Hakaristit.. eikös punkit oo,jos sen joku voi määritellä,ajatellu et ei rasismia? Aattelen itekki noin,mutta taas mitä pakolaisiin eritoten somaleihin kohdistuvat ajatukset ovat,että ei vittu yhtäkään enää tälle eikä millekkään muullekkaan maalle!!! Ite ovat soppasa ja sotasa kehitelly,ite voivat sen myös hoitaa. Mun kokomukset niistä paskoistanekruista on,et ei IKINÄ asiaa mun silmien eteen!

   • ...

    ja Sid tosiaan veti,mut mitä veti..


   • Joka veti
    ... kirjoitti:

    ja Sid tosiaan veti,mut mitä veti..

    Vaan kamaa. Soittaahan se dorka ei osannut. Ei soita Sex Pistolsien biiseillä. Täysin lahjaton pölvästi. Lukekaa vaikka Rottenin kirjoittama kirja. Se vaan paskansai housuunsa ja kuolasi tajuamatta maailman menosta mitään. Ja hepopäissään tappoi Nancyhuoranistin puukolla.


  • Punkrocker

   Punk oli loistavaa rockmusiikkia. Parhaimmat bändit teki upeita biisejä ja loistavia levyjä. Ramones, Sex Pistols, Clash, Saints, Damned, Heartbreakers, Stranglers jne...
   Ei liima, hakaristit, eläinrääkkäys, kaman veto, väkivaltarikokset olleet mikään punkjuttu. Vai oletko todella ihan täysin urpo ja ääliö. Punkjuttu oli loistava musiikki. Se jää elämään sukupolvelta toiselle.
   Jos Sid on sun esikuva niin ei sulla ole hajuakaan koko punkista. Sid oli vain tyhmä ääliö joka ei edes osannut soittaa. Se oli se punkin idiootti. Sä voisit olla samanlainen paska-aivo.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15647
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   323
   5545