Miksi kukaan mies ei halua minusta enempää?

aikojansa ihmetellyt

Olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa, miksi tuntuu siltä, ettei kukaan mies halua parisuhteeseen kanssani.. Tämä vaivaa, sillä olen jo totaalisen kyllästynyt yhdenyön juttuihin ja pelkkiin ns. fuckbuddyihin. Mietin jatkuvasti, että ehkäpä vika on sitten minussa, mutta mikä?
Yleensä, kun tapaan uuden ihmisen, tämä ottaa yhteyttä ehkä kerran kolmessa viikossa tai sitten vknloppuna ollessaan humalassa.
Huomaan usein, että miehillä on tapana aliarvioida minut. Yleensä he ihmettelevät oikein ääneen ”että miten noin uskomattoman kaunis ja hyväkroppainen” voi muka opiskella mikrobiologiaa. Muutenkin tuntuu siltä, että kukaan ei oikeasti tippaakaan kunnioita mua, vaan pitää jotenkin tyhmänä. Se häiritsee.
Olen kuitenkin ihmisenä uskomattoman helposti lähestyttävä, koska olen luonteeltani todella äänekäs ja puhelias. Ehkä se on muista jotenkin epämiellyttävää…?
ÄÄäh, yritän vaan saada selville, että mitä ihmettä miesten päässä oikein liikkuu, mutta vastauksia tuntuu olla mahdoton saada….. Olisi vain ihanaa jos suhteeni joskus etenisi pano-/tapailuasteelta vakavampaan suuntaan.

21

5844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ............

      kannattaa hukata aikaa miettimällä mitä tuo ja tuo mies nyt ajattelee minusta,jos itse käyttäytyy vähintäänkin normaalisti..?...tai ne voi olla just vääriä miehiä mihin oot törmänny-kuulostaa kliseeltä,mutta miehiä löytyy vielä vielä enemmän kuin mitä ne baarissa liikkeellä olevat ja voit joskus törmätä sellaiseen aikuiseksi kasvaneeseen mieheen tai mieheen joka ymmärtää sua.....

    • ,,,

      Et sinä ainoa ole joita kohtaan miehet käyttäytyvät noin. Et ole siinä mielessä yksin.

    • 0987tyfghjkm

      Miesten kanssa kauan työskennelleenä ja suurimmaksi osaksi eläneenä, voin sanoa, että miehillä on itseriittoisuus loputon. Oli ne kivoja tai ei. Ne pitää aina, siis, aina, naista tyhmempänä kuin itseään, vaikka ne ois miten pässejä, ne luulee aina, siis aina, ensin kauniitten ja muodokkaitten naisten olevan tyhmiä, ja niitten itseriittoisuus on muutenkin lähes rajatn.

      Ajattelepa! Sinä, niinkun naiset yleensä, miettii, mikä MINUSSA on vikana, kun ei onnistu ja kelpaa jne. mutta mitä tekee miehet? Ne miettii, mikä NAISISSA (eli sinussa) on vikana, kun ei onnistu eikä kelpaa. Naiset kun miettivät noinkin, vaikka miehiä riittää, että mikä on, niin miehet ajattelevat, että "v*ttu mä olen kova jätkä kun pillua saan, mä vaan en itte huoli ketään..."
      Eräskin mies tässä taannoin oli yksinäinen, kuulemma nirso ihmisten suhteen. Tosiasia on se, että se on niin itsekeskeinen ja veemäinen, ettei kukaan halua olla sen kaveri, mutta ei, vikahan on muissa...

      Ja siis, kyllä. Mukavat ja kivatkin miehet sortuvat tähän lapsellisen helposti. Ja arvaa miten ne kohtelee sua kun sä pääset opinnoistas töihin! Voi miten sä tuletkaan todistelemaan pätevyyttäs eikä se kaksinkertainen riitä: sun tarvii sitten olla 5 kertaa parempi... Tai vaan lihottaa ittes ja alkaa näyttää butch-lesbolta, ilman kettinkejä, nimittäin ruma nainen, se voi olla älykäskin...

      Miehet eivät siis 99%sti ole kovinkaan fiksuja, ja julma totuus on se, että niin paljon kun mä miehiä rakastankin, on turha kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu.

      Suhteesi etenee vakavampaan suuntaan, kun alat vaatimaan sitä. Miehet on nimittäin myös aika vietävissä suurinosa. Ei ihan kaikki, mutta ne ei valitse tunteen perusteella eikä taistele rakkaudesta, niinkun elokuvissa, vaan suurimman osan vie se nainen, joka vaan uskaltaa ottaa. Niin, siis sori naiset, mutta se suuri rakkaus, no joo... Kyllä se varmaan sitäkin on :) Joten, ole varma asiastasi (ei pakkomielteinen tai hullu) ja sano, että sut mä haluan pitää muunakin kun panokaverina, mä vien sut treffeille, ja johan lähtee. Jos ei eka, niin viimeistään toka.

      Niin, ja älä vaikuta epätoivoiselta, miehet saa roikkua, naiset ei. Ole määärätietoinen, ei epätoivoinen, pyydä, älä rukoile, hieman käske, mutta älä painosta, kyllä sä tiedät.
      Onnea matkaan!

      • nappula:

        Toi oli niin totta :D Miehet on juntteja, se on aina tiedetty :D Toivottavasti tapaat vielä jonkun arvoisesi; kauan se mullakin kesti, mut nyt oon onnellinen :)


      • leverage.point

        Olen päätynyt vähän saman suuntaisiin tuloksiin. Moni mies on ällistyttävän itseriittoinen ja putkikatseinen omille (max. 2) saaduille/hankituille näkemyksilleen. Liekö kasvatuksessa vika; Kehutaan jo kengännauhojen solmimisesta kun tytöltä vaaditaan samaan suitsutkseen jo tohtoritason työtä?


    • suhteen alussa?

      Alkavatko nuo suhteesi/säätösi pääsääntöisesti baareista ja seksin värittämissä merkeissä? Jos, niin en kauheasti ihmettele onnistumishistoriaa. Mitä jos satsaisit vaihteeksi tutustumiseen ennen kuin peuhaaminen alkaa, tai katsoisit miehiä jostain muualta kuin baareista, joista isketään paljolti juuri lyhytaikaista seuraa?

      Tuo mitä kerrot äänekkyydestä ja puheliaisuudesta tuo mieleen yhden tuttuni. Hänen kohdallaan se loi vaikutelman siitä, että hän ei jaksa kauaa keskittyä yhteen ihmiseen, ja vaikka olin oikeasti kiinnostunut hänestä, jätin sitten sikseen, kun alkoi tuntua siltä, että hänelle on tärkeämpää pölistä joka ilta mahdollisimman monen vain naamatutun kanssa (eli ns. ylläpitää sosiaalista statustaan) kuin satsata aikaansa ihmiseen, joka voisi tosissaan välittää hänestä.

      • mää vaan

        Nyt taitaa tosiaan olla niin, että luonteesi antaa näille miehille väärän käsityksen siitä, mitä sä olet. Koeta etsiä muualta kuin baareista...

        ja me tällaiset miehet, joita ei baareista löydä, olemme kyllä herkästi mustasukkasia, ei varo olemasta liian sosiaalinen muiden kanssa, kun olet seurassamme.


    • mies tai nainen.

      Pitää itse kontrolloida pikkasen et mitä tavoitteita asettaa omalle elämällensä,ja tavoitteellista naista pidetään aina rintakateellisena,valitettavasti.Korkeampi palkka voi olla lohdutus!

    • Neuvoja antava

      En voi tietystikään kaikkien miesten puolesta vastata, mutta tässä muutama. Uskon, että olet vain törmännyt vääränlaisiin miehiin. Jos mies ei ole aivan ujo, niin hän ottaa sinuun kyllä yhteyttä useammin kuin muutaman kerran kuukaudessa eli tapaamasi miehet eivät olleet oikeasti kiinnotuneita. Voi olla, että monet miehet eivät pidä äänekkäistä naisista ja puhelijaista naisista yhdistettynä koulutukseen, koska luulevat, että painit eri tasolla heidän kanssaan ja monella miehellä voi tulla myös itsetunto-ongelmia yhdistelmästäsi. Mutta on myös miehiä, jotka pitävät noista ominaisuuksista eli jatka vain etsintää. Voisin ihan heittää jotain luonteenlaatuja, jotka voisivat olla kiinnostuneita esim. todella ujot ja sitten todella puhelijaat. Ensimmäisiä voit löytää netistä ja jälkimmäisiä nyt melkein mistä vaan, koska kuulet kyllä heistä:).

      Lisäksi suosittelen, että tutustut mieheen sitten paremmin ennen seksiä, jos aikaisemmissa suhteissa miehet ovat olleet kiinnostuneita vain seksistä. Lisäksi pitää muistaa, että ihmissuhteet nyt ovat aika monimutkaisia kokonaisuuksia.

    • Kesäkukataurinko

      Älkää välittäkö. Olen nelikymppinen nätti nainen ja juu ei minuakaan kukaan vakavasti huoli. Tosin itse viihdyn sinkkuna. Seksiä saan paljon ja no se riittää. Mutta selvästi on tullut koettua,että seurustelusta turha haaveilla ja toisaalta en kyllä jaksais... Sellainen ahdistaa. Mieluummin villi ja vapaa.

      • helmikaveriko

        Miltä suunnalta olet?

        Olen pitkässä parisuhteessa, mutta yksinäinen ja yksin suurimmaksi osaksi. Olisi ihastuttavaa saada seuraa ikätoveristä jonka elämä ei pyöri miehen, perheen tai miestenmetsästyksen ympärillä.


      • bdg

        Ainakaan looginen ajattelu ei näytä olevan vahvuutesi. Lorttoilet ympäriinsä omasta halustasi ja ihmettelet miksei kukaan huoli vakavaan suhteeseen.


    • jootuttuaon

      Joo no vähäsen samantapaista koettu täälläkin. Tosin en opiskele/llut mikrobiologiaa vaan muita yliopiston aineita. En toisaalta aina ole ollut kovin puheliaskaan mutta sama ongelma kuitenkin. Jostain syystä minua on usein kuulemma pidetty ulkomaalaisena tai sitten muuten vaan vähän tyhmänä miesten luokitusjoukossa vaikka varsinkin ensimmäinen opiskeluala yliopistossa on/oli melko vaikeapääsyinen tavallaan vaatii siis erikoista osaamista monelta alalta. Mutta no pidän nyt sitten vaan miehiä vähän sellaisina tyhminä että voin kyllä olla ilmankin tai joskus harvoin voin ottaa seksi käyttöön että tasan samaa mieltä ollaan varmaankin sitten puolin jos toisin. Mutta pidempää ja parempaa suhdetta ei ole enkä tiedä enää tarvitsenkokaan kun ei kerta sellaista löytynyt. Miehet nyt pitää sitten tumma hiuksisia kerberos naisia hyvänä suvun jatkamiseen? niin olkoon sitten niin? On noita suvun muita naisia jo jatkettu että ei kaikki tarvii niitä lapsia sitten kun ei kerta sopivaa ja järkevää miestä ole löytynyt. Kai sitä kattella voi vaikkei osuisikaan...

      • pdpfpgph

        Yliopisto-opiskelut voi vetää vessasta alas jos ei edes yhdyssanoja osaa kirjoittaa yhteen.


    • IhanKunnonMies

      Itse en parisuhteesta vakavempaan aio lähteä mukaan. Voidaan joo asua vuokralla samassa kämpässä, omilla sopimuksilla, tai jomman kumman omistamassa asunnossa/talossa. Olla kuin naimisissa, mutta molemmilla selvästi omat rahansa ja omistuksensa. Lapsia en lähde tekemään, koska niitä en tee jos en naimisissa ole. Naimisiin en lähde virallisesti koska en valtiota halua sotkea suhteisiini.

    • fhgfghjfghfhg

      Vanha ketju mutta sanon sen että jos miehet ei koskaan halua parisuhdetta niin tavoittelet liian hyvätasoisia miehiä.
      On olemassa aivan valtavasti parisuhteeseen haluavia miehiä mutta naiset tuntuvat karttavan heitä.
      Itsekin olen halunnut suhteeseen jo parikymppisenä mutta vieläkin yli 10v myöhemmin olen ikisinkkuna.
      Naiset ei halua niitä miehiä joita voisivat saada suhteeseen.

      • Christine123

        Ja sama toisin päin?


      • Anonyymi
        Christine123 kirjoitti:

        Ja sama toisin päin?

        Kyllä, ja aina tarvitaan kaksi.


    • Anonyymi

      Henkilökohtaisesti mieluiten parisuhdetta etsivänä voin ainakin sanoa, että ainakin tinderissä "uskomattoman kauniit ja hyväkroppaiset" swaippaan suoraan vasemmalle. Sama myös oikeassa elämässä, ellei kyseessä ole niin hyvä tuttu, että ihastun häneen ihan ihmisenä. Ajattelen kauniille naisille olevan kuitenkin niin paljon tarjontaa, että en siihen kilpailuun lähde mukaan. Jos muutkin ns normi-ihmiset ajattelevat samalla tavalla, niin ikävä kyllä se vääristää tilannetta, koska pelurit ovat sitten yliedustettuina.

      • Anonyymi

        Olikin oikeasti vanha ketju, eli vähän turhaan tuli kirjoitettua. No ehkä joku siitä silti jotain iloa saa.


    • Anonyymi

      Sukupuoliyhteys on tärkeä pari suhteessa ja että käyttää kortonkia jos on käynyt vieraissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe