paras shampoo

"hiukset kuntoon"

hoitoaine ois myös hyvä vinkki!

mitä itse käytätte, millä saa luonnollisen hehkun hiuksiin, kauniin kiilon =)

etsin tuotetta kuitenkin, jota ihan tavallinen talliainenkin viitsii ostaa, eikä mitään sellaista että 30 euroa per purkki

mulla on vähän kuivat hiukset kampaajan mukaan, sano hiusten kunnosta että tervettä hiusta paljon, mutta ohutta

samanlaisia kokemuksia muilla?

9

4294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KK

      Olen viime aikoina kokeillut näitä "kampaamotuotteita" mitä saa marketeista ostettua isoissa puteleissa ja halvalla. Ensin kokeilin sitä TreSemmeä (värjätyille hiuksille, shampoo hoito), TOSI HYVIÄ. Sitten vuorossa oli Frank Provost (värjätyille hiuksille, shampoo hoito), TOSI HYVIÄ myöskin. Viimeksi ostin Syoss shampoon ja hoidon värjätyille hiuksille, ja molemmat voisi heittää roskiin. Aivan surkeaa tavaraa, hoitoaineen jälkeen hiuksia et saa enää selväksi millään. Tänään on sitten suunnattava kauppaan ostamaan uusi shampoo ja hoitoaine...Kokeilen ehkä XZ-tuotteita. Itselläni on myös kuivat hiukset, ja kokeilen varmaan vielä joku päivä tuota TreSemmen ja Frank Provostin shampoota hoitoa kuiville hiuksille.

    • Sebastianifani

      Oikeestaan mikä vaan niistä :) Jos haluut tuuheutta ni löytyy tuuheuttava, jota en tosin oo kokeillu, mut ainakin kosteuttava (joku hydre) ja korjaava (joku muu=D) on loistavia. Toki maksaa vähän mut alle 20€ plo kuitenkin :) Ja usko pois, itse olen käynyt varmaan yli 50 erilaista shampoota ja hoitista ja tämä hydre on itselleni ollut ehdottomasti paras.

    • nina-63

      Olen käyttänyt muutaman kuukauden ajan Idea toscanan oliiviöljyä sisältävää shampoota ja se on paras koskaan käyttämistäni shahmpoomerkeistä. Shampoon koko nimi on Idea toscana Prima Spremitura (www.primaspremitura.fi/shampoo.htm) ja sitä saa apteekeista. Löysin myös nettikaupan, jossa edullinen tarjous ainakin vielä eilen www.24shop.fi/Shampoo-500-ml.

    • vaativa hius

      Mulla on todella paksu ja karhea hius, jossa raitaa, pörröttyy helposti ja kun hiusta on paljon, se tarvitsee erittäin selvittävät tuotteet ja raitojen takia myös jonkin verran kosteutta.

      En voisi käyttää markettiaineita. Ne, jotka saavat tukan silkoisen näköiseksi, ovat niin silikonilla kyllästettyjä, että kun käytät niitä kuukauden pari, tukasta tulee paksua limaa. Ja ne, joissa ei ole silikonia, jättävät hiuksen hevosen häntäjouhia muistuttavaksi pörröksi.

      Koska olen köyhä opiskelija, ostan hiustuotteeni ulkomailta. Hairsupermarket.com on hankinnoissani nyt ykkönen, koska se on lähestulkoon aina halvin. Näiden tuotteiden kertaostohinta on aika iso, koska postareiden takia kannattaa tilata kaikki aineet kerralla. Mutta sitten kun ne on, kestää aika kauan ennenkuin on tarvetta tilata mitään lisää.

      Käytän vaihdellen hiuksiini

      - TIGI Dumb Blonde-sarjaa (todella silikoninen, sinänsä ihana, mutta tarvitsee "välipesuja" muilla aineilla, ettei tukka limaannu - ylipäätään kannattaa vaihdella tuotteita), http://www.hairsupermarket.com/p/4664

      - TIGI Curls Rock-sarjaa (vähemmän silikoninen, jättää painavan hiuksen superkevyeksi, mutta ei ole kaikkein hoitavin, usein yhdistänkin tämän shampoon jonkin toisen hoitoaineen kanssa) http://www.hairsupermarket.com/p/1962 ja http://www.hairsupermarket.com/p/1963

      Tigin isot pullot ovat mielestäni todella hyvä vastine rahalle. Tuollainen iso pullo on todella siisti pumpun ansiosta, ja tuo kokohan on 3-4 tavallisen shampoopullon verran eli tuntuu kestävän ikuisuuden. Lisäksi TIGIn aineet ovat todella riittoisia, riittää noin puolet ainetta verrattuna muihin merkkeihin. Jos maksat 15 euroa kolmestakin todella riittoisasta pullosta shampoota, niin aika lähelle markettihintoja pääsee.

      Noiden ohella käytän Bonacuren värjätyn hiuksen sarjaa tai Goldwelliltä samaa:
      http://www.hairsupermarket.com/p/615, http://www.hairsupermarket.com/p/616 ja http://www.hairsupermarket.com/p/2774, http://www.hairsupermarket.com/p/2866
      Molemmat ovat ok, mutta vähemmän silikonisia kuin TIGIt.

      Hiusten tehohoitamiseen on sitten Joicolta K-pak hoitoaine, jossa on matala ph ja jättää hiukset "kuin sadevedellä pestyiksi": http://www.hairsupermarket.com/p/2480 ja talvihiuksille Redkenin Butter Cream, joka ei mielestäni vastaa täysin hintaansa, vaikka ihan hoitava onkin: http://www.hairsupermarket.com/p/2373

      Rikastuessani ostin kerran L'anzan Kukui Nut-hoitoaineen ja ihanampaan en ole törmännyt! Ei mikään supertehokas naamiohoito, mutta hiukset ovat aivan fantastisen tuntuiset ja tuoksuiset tuon jäljiltä: http://www.hairsupermarket.com/p/1236

      Pestyyn tukkaan laitan TIGI:n Fast-Fixxiä tehokkaamman hoitoaineen jäljiltä (lähinnä tehokas selvittäjä ja sähköisyyden poistaja): http://www.hairsupermarket.com/p/1505, ja talvella/kevyen pestävän jälkeen L'anzan Color Trauma Treatmentiä, joka on tosi kevyt, mutta latvoja ihanasti hoitava tuote: http://www.hairsupermarket.com/p/681

      Noiden tuotteiden hinta on Suomessa tähtitieteellinen, esim. noi tuplapakkaukset isoja TIGI-pulloja maksavat 39-43 euroa, Fast-Fixx on lähemmäs kakskymppiä ja Kukui Nut oli kampaajalla 39 euroa!
      Punta oli ainakin jokin aika sitten noin 1,20 euroa, eli noiden hinnat olisivat tuolla 30e, 7,20 ja 18,50. Postarit Suomeen on aina noin 5 puntaa eli 6 euroa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vaahtoaa aika huonosti, ei puhdista kovin tehokkaasti. Hiukset jäävät likaiseksi jos käyttää tehokkaampia hiuslakkoja ja muotoiluaineita.


    • Anonyymi

      Tän postauksen aloituksesta on jo hurjasti aikaa . Haluan silti jakaa mielipiteeni... ehkä siitä on jollekin hyötyä.. minunkin mielestäni hairsupermarket on edullisin ja luotettavin kauppa ostaa hiustuotteita mikäli on valmis tilaamaan ne uk sta. Mielellään ostaisin tuotteeni kivijalkakaupasta mutta pienipalkkaisena minulla ei olisi ikinä varaa maksaa suosikkishampoostani kolminkertaista hintaa. Siispä jatkan tätä eettisesti arveluttavaa toimintaani niin kauan kuin brexit estää tämän joidenkin mielestä kyseenalaisen shampoon hinnassa säästelyn.

    • Anonyymi

      Parasta ostaa marketista Erittäin hienoa Suomalaista shampoota ja hoitoainetta, eikä oo kallista. Sekä hiukset voi hyvin ja kiiltää!!

    • Anonyymi

      Vanha ketju jo, mutta kirjoitan silti kommenttini.
      Itse olen käyttänyt kauan aikaa jo lähes pelkästään Sunsilkin shampoota ja hoitoainetta.
      On todella hyvää ja merkiltä löytyy aika kattavasti vaihtoehtoja eri hiuslaaduille.
      Hinnaltaankin ihan ok, pullo maksaa 1,49€-2,49€/plo riippuen mistä kaupasta sitä ostaa ja Rustassa sitä on aika usein tarjouksessa 0,99€/plo. Eli litrahinta on kohdillaan, vielä kun on riittoisaa, tuollainen 250ml shampoopullo kestää todella kauan.
      TreSemmen shampoo ja hoitoaine ovat myöskin hyviä. Tokmannilla maksaa muistaakseni reilu 6€/900ml plo ja välillä tarjouksessa 4-4,50€/plo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe