IHON VAALENNUS!!!!!!1

heippam

Hei,
olen kuullut että sokos: sesta tai stocmannilta saa ihoa vaalentavia voiteita..siis vaalentavat jo ennestään tumman ihon. oletteko kokeilleet toimiiko hinta?
suositteletteko?
KIITOS.

19

5457

Vastaukset

 • Tummaihoisesta ei saa vaaleaihoista millään, ei edes ihotautilääkäri. Kauppojen vaalennusvoiteet ovat huuhaata. Vain hapolla ja vastaavilla aineilla saa ihostaan pigmentin pois, mutta sitten syöpyy iho ja pari ihonalaistakin kerrosta irti.

  Jotkin harvinaiset ihotaudit vaalentavat ihoa, mutta vain paikoitellen ja läiskikkäästi. Nuo taudit eivät tartu, joten niitä et itsellesi yrittämällä saa.

  Tumma iho on kaunis siinä missä vaaleakin, joten käytä rahasi johonkin toimivaan tai edes kivaan.

 • Haluatko vaalentaa ihon siksi, että siitä tulisi enemmän tasaväriseksi, vai siksi että haluat muuten vain hieman vaaleamman ihon? Merkittävän paljon vaaleamman ihon on melkein mahdotonta saada, mutta ehkä pari sävyä vaaleempi on mahdollista. Suosittelisin ennemmin, että etsisit infoa noista luonnollisista ja itsetehdyistä voiteista mitkä voi tehdä ja käyttää kotona kuin että hassaisi rahaa kauppojen kalleihin tuotteisiin. Aasialaisista kaupoista ja internetti kauppasivuistoista voi myös löytää jotain toimivia tuotteita ja vinkkejä ihon vaalennukseen. Itse ajattelin hankkia papaija saippuan ja kokeilla sitä itsetehtyjen ihovoiteiden ohella ja katsoa jos se toimii. Muista että ihon vaalennus ottaa aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä.

  • Tiedätkö tai muistatko sivujen nimet.
   Haluasin ehkä muutama sävyn vaalemmaksi.
   Kuinka kauan se vaati aikaa.
   Onko sinulla itsetehty reseptejä?
   KiITOS.


  • heippam kirjoitti:

   Tiedätkö tai muistatko sivujen nimet.
   Haluasin ehkä muutama sävyn vaalemmaksi.
   Kuinka kauan se vaati aikaa.
   Onko sinulla itsetehty reseptejä?
   KiITOS.

   En sitten takaa että mikään mitä mainitsen tässä toimii koska nämä asiat ovat täysin yksilöllisiä.

   Kuulemma parhaimmat saippuat ovat:
   http://www.amazon.com/Original-Likas-Papaya-Whitening-Herbal/dp/B000OV3ZDO (halvin)
   http://www.amazon.com/Diana-Stalder-Papaya-Kojic-Soap/dp/B001CMHQ6G/ref=pd_bxgy_hpc_img_b (Diana Stalderin tuotteet ovat kuulemma parhaat)
   Itse ostin saippuani Siam House:sta joka on hieman eri kuin tuo linkissä oleva Likas soap mutta pitäisi silti toimia.

   Reseptejä on tuhansia. Riittää että googletat englanniksi skin whitening bleaching natural remedies tai jotain sellaista. Kun tiedät mitkä ainekset toimivat niin käytä mielikuvitusta. Itse teen yleensä seoksen jugurtti-vehnäjauho-sitruunamehu-oliiviöljy. Sitä käytetään kuin kasvonaamiota, annetaan kuivua ihon päällä ehkä n. 30 minsaa, pestään pois ja lopuksi kosteutetaan iho.

   Miten kauan aikaa kestää ihon vaaleneminen on yksilöllistä ja riippuu myös siitä kuinka paljon vaaleammaksi haluat ihosi ja miten ihosi sallii ihon vaalenemisen. Sinun tapauksessa luulisin että kestää ainakin 2kk ennen kuin saat mitään näkyviä tuloksia ja ehkä 6kk (todennäköisesti enemmän) ennen kuin saat sen pari sävyä vaaleamman. Periaatteessa ihon vaalennuksesta täytyy tehdä elämäntapa jos haluaa merkittäviä ja pysyviä tuloksia. Olisi ehkä parasta ottaa kuvia ihostasi ennen kuin aloitat vaalentamisen että sitten tiedät tuleeko mitään tuloksia vai ei.


 • ihan vaan tiedoks ett ihoa saa aika monella tavalla vaalentumaan ja tummentumaan hei halooo

 • miten sitten michael jackson

  • Michael Jackson ei vaalentanut ihoaan! Vaan kärsi ihosairaudesta nimeltä vitiligo.


  • Jackson kärsi vitiligosta MUTTA hän myös vaalensi ihoaan ettei olisi laikukas. Vitiligosta kärsivät eivät yleensä vaalene täysin vaan paikoitellen. Jackson vaalennutti ihonsa ainkin näkyviltä osin


 • Michael jacksonilla oli sellanen pigmenttihäiriö,että katos pigmentti,tiiän mulla on sama häiriö Vitiligo

  • Michael Jackson käytti hydrokinonia ja monobenzonea. Vitiligossa iho ei kai vaalennu tasaisesti, joten tasoitteluun käytetään vaalentavia aineita.


 • oli pakko kommentoida, tottakai ihon saa vaaleammaksi, monilla konsteilla... kylläkin siinä kestää ja niinkuin aijemmassa kommentissa siitä pitää tehdä elämäntapa niinkuin mulla goottius. Ja jos tarkkaan ajatellaan niin pigmenttiään voi muuttaa mutta jos sen tekee luonnon tuotteilla siinä menee aikaa... puol vuotta säännöllistä ``vaalennusta`` niin kyllä voin sanoa että kyllä muutoksen näkee. Eli tarkennan Kärsivällisyyttä tarvitaan! :) onnea!

  • Minkä nimisillä tuotteilla olet vaalentunut?


 • No hyvänen aika, miksi ihmiset ei voi olla ylpeitä omasta ihon väristään. Voi olla nätti riippumatta siitä onko tumma vai vaalea. Kauneus on katsojan silmissä!

  • Veikkaan kuitenki ettei tää aloittaja ihan suunnitellu muuttumista tummaihosesta valkoseks
   Yleensä ihoa vaalennetaan jos on jotain pigmenttivikoja kuten tummia läiskiä kasvoilla


  • Niin mutta ihmisetkin haluaa ruskettua ja välillä käyttävät siihen ruskettavia aineita ja käyvät solariumissa, niin ei vaalentaminenkaan väärin ole


 • www.strawberrynet.com myy joitain ihoa vaalentavia voiteita (mm. l'Oreal), joita kylla alkaa olla jo miltei joka sarjalla. Tasoittaa ihon varia huomattavasti.

 • Gernetic sarjalla on todella tehokas ihonvaalennusvoide. Itselläni ainakin toimii.

 • Muuta pohjoseen tai tosi kauas etelään ja välttele aurinkoa

 • Taimassa kaikki ihmiset oli ruskeata ihon
  Mutta 50% haluat vaalentu ihon
  Ja thai massa on keksityt
  voide seerummi rasvoihin tossi palijon.
  Mutta aine joka keksi puole ei toimi
  Ja puolen on toinyt aika paljon
  Se ai heu ta aika että ihon muutu hiljemmä ja enemmän jos käytää paljon ja joka päivä
  Kyllä se muuttu vaalemmaksi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.