Mikä on miesten ihannenainen?

??????????????????????

onko se hoikka ja blondi jolla on isoit tissit vai katsotteko myös sisältöä?
Olisi kiva tietää mikä teidän mielibide on.. vastatkaa tähän galluppiin tähän sivuun ----------------->ja voiko naiset ja miehet olla ystäviä .Siis pelkkiä ystäviä :)
http://jessiga.webs.com/

70

6284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työsuojeltu kemioita myöten!

      Sama aihe - tumma vai vaalea - mutta sitten eri nyansseilla,se on kai se pointti täs foorumissa.Mitä merkitseekään jokin isotissisyys ihmisille?Onko se vain naisten oma toive omasta heijastuksestaan vaatekaupan isossa peilissä? Kaikki naiset haluavat olla super model with D cup, kaikki ('kaikki') miehet taas haluavat että tavissihteerikkö työpisteellä riisuisi vaatteensa.Yhtäkkiä b-kuppinen piilareiden käyttäjä onkin miesten suosikki,vain koska on niin salaperäinen.En usko tyrkytetyn kuvan romantiikkaan.

      • 198921

        MUN NAINEN OIS AINAKIN ELÄINRAKAS.KOIRARAKAS.KISSARAKAS.KAUNIS.HEHKEÄ.VAALEA JA SELLAINEN ELÄVÄINEN JA KOVA AUTOHULLU.PRÄTKÄHULLU.LÄTKÄHULLU.FUTISHULLU JA SALIBANDYFANI JA INNOKAS 25 JOUKKUEEN KANNATTAJA < HPK.KIEKKO-AHMA.ILVES.FPS.TAPPARA.TPS.TUTO.HPK.LUKKO.ÄSSÄT.
        LUKKO.ILVES.HPK.PELICANS JA SITTEN HELSINGISTÄ HIFK JA ESPOOSTA BLUES < KUN TÄMÄN ENO RAIMO ASUISI SIELLÄ JA SITTEN FUTISFANI < IPSWICH.AIK.IFK NORRKÖPING.VFB STUTTGART.WERDER BREMEN JA AC MILAN < VAIKKA ITSE OLISIN INTER MILAN FANI


    • dmskd

      toi vaan roskapostaa ja mainostaa tuota siteä

    • m24.....

      Hiusten väri ei ole se kaikkein tärkein. Tai no enemmän kai mä tumma tukkaisia olen katsellut.... en oikeen tiedä... se vaihtelee sen mukaan kehen olen ihastunut milloinkin.

      Pidän eniten sellasesta päärynä vartalotyypistä eli pienet rinnat ja iso takapuoli. En tajua kuppikoosta tai muistakaan mitoista kauheasti.... Tai no ehkäpä sitä pitää kysyä heti ensimmäisillä treffeillä varmuuden vuoksi koska kaikkein muiden kuppi kokojen kanssa pystyn deittailemaan paitsi en D:n enkä G:n.

      En pidä meikkaamisesta (ainakaan yleettömästä),

      en liian kireistä tai mauttoman värisistä vaatteista,

      en korkkareista,

      en minihameista,

      en värjätyistä hiuksista (ainakaan sellasista jotka selvästi pystyy erottamaan värjätyiksi, joskus jotkut femakko/anarkisti tytöt jotka värjää punasiksi tukkansa on kyllä hyvän näköisiä XD).

      en siitä että stringit paistaa housujen läpi tai pilkottaa napapaidan ja lannefarkkujen välistä.

      en liian isoista kaula-aukoista,

      enkä tekokynsistä, tai järjettömän pitkistä kynsistä myöskään,

      Mieluiten sais pukeutua hipihtävästi tai sitten jotenkin konservatiivisesti.



      Luonteeltaan sais olla aika dominoiva XD. Mieluiten sellainen joka haluaa tehdä jotain asiaa todella kunnolla, ja saada siitä ehkä "leipänsä" (esim. taide, tanssi, kirjoittaminen, urheilu tai jotain vastaavaa). Tai sellainen joka muuten ymmärtää asioita perin pohjaisesti, eikä vaan hae jotain klassista rivitaloasunto, 3lasta ja kultanennoutaja juttua elämältään. Eikä sais olla täysin newage, diipa daapa, positiivista energiaa, naistenlehti soopaan uppoutunut. Tai muuten vaan joku täysin kärryiltä tippunut tapaus, joka vaan lähinnä alistuu miehen mielistelijäksi.

      Mieluiten sellainen joka ei välitä rahasta tai muustakaan statuksesta kauheasti (koska niitä mulla ei tule kauheasti koskaan olemaan XD). Vakavien asioiden huumorilla ottaminen on boonusta. En pysty itse hoitamaan mitään veroilmotuksia, vakuutuksia tai muitakaan aikuisten ihmisten asioita kunnolla, ja lähinnä nauran niille miehille joidenka elämän päätarkoitus on näiden kaavakkeiden oikeaoppinen täyttäminen ja mersun naarmuisen takalokasuojan vaihdattaminen XD...

      • mielenkiintoinen lista

        Listasi varmaan on helpottavaa lukemista monelle naiselle, joka on kyllästynyt kaikkien niiden yhdistelmään "kanssasiskoissaan." Ehkei toki täysi askeesikaan joka tilanteessa ole pakollista.


      • Just joo

        Eli sul ei o todellakaan naista, ja taidat olla maatilalta kotosin


      • Voi jumal...

        Ja tolla listalla sä et naista ikinä saakkaan voi poika raukka!!!!!!!! Eli sä haluat naisen kuka tekee sun työt siel landella ja pesee naaman mäntysuovalla. Näytin tota muijalle ja vähän se repes. Totes et nykyää hankala saada perunasäkkejä alkkareiks:) Mut todennäkösesti olet joku EL RETARDO, eli onnea suojatyöpaikan hankintaan jos ei faijas sua palkkaa jollain valtion tuella lykkäämään lantakärryä ees taas!


    • tai pienet/keskikokoiset

      tissit. kuka tykkää mistäkin. Mä oon päässy tosta tutti -iästä siisä 32 vuotta sitten.
      Ulkonäköön mies ihastuu, sieluun rakastuu.
      Toisin sanoen, ei kellään miehellä (ehkä joillakin poikamiehillä tää isotissi -juttu) oo yhtä ainutta naiskauneus -ihannetta, välillä ihastuu miljardisosa -sekunnissa naiseen johon viimeiseksi odottaisi ihastuvansa.

      Rakkaus on sokea. Itse en koskaan unohda naista jonka olen tuntenut ystävänä vuodesta 2003. Ehkä siksi että kukaan nainen ei oo koskaan kolahtanut sen jälkeen samalla tavalla. olen kertonut jo aikoja sitten kuinka tunsin häntä kohtaan. No, kaikkea ei saa mitä haluaa....

      Minulla on myöskin naisystävä jonka kanssa olen kuin hän olisi pikkusiskoni. Ei siis olla sisaruksia mutta vaikka nainen on hoikka brunette, monenkin miehen mielestä viehättävä....en ittekkään tajuu kuinka ei vaan voi kuvitella sen naisen kanssa tekehän muuta kuin jutella asioista. Hän on ainoa naistuttuni jota en ole katsonut silläsilmällä

      Vastaus kysymykseesi: Heteromiehet ja heteronaiset voivat olla ystäviä vain jos miehellä ei kertakaikkiaan tuu mitään säväreitä kyseistä naista kohtaan, Saattaa olla naisilla (yleensä enemmänkin) samoin päin.
      Tää on siis niin että yksi sadasta vastakkaisen sukupuolen edustajasta saattaa olla vain ystäväsi.

      Homppelithan on sit erikseen.

      • sinkkutytt0

        Omituista yrittää vääntää yhtä ainutta naisihannetta, josta kaikki miehet tykkää.
        Eihän kaikki naisetkaan tykkää samanlaisista miehistä! Tuolla kylillä kun kattelee umpirakastuneita pariskuntia, niin monesti ajattelee, että mitähän nuokin näkee toisissaan..

        Onhan minuunkin joku joskus ihastunut ja ehkä rakastunutkin, vaikka olen varsin "arkisen" näkönen tapaus...


    • diesellabel hang out chick

      Luulen että ihailu-sekä iskemismielessä miehiin vetoaa tavallinen kaunis nainen,jolla on terve ja hyvä kroppa.Moni haluaisi olla "erikoisen näköinen" mutta tämä temppu tehdään omalla vaatevalinnallaan,joka on hyvä sovelluttaa tilanteeseen ja ajankohtaiseen muodikkuuteen!Tavallisia kauniita naisia on kadut pullollaan..Luonnepuoli korostuu suhdeajattelussa.Koiraihminen haluaa toisen koiraihmisen jne.Itse tykkään kokata joten luonnollisesti pitäisin kodikkaasta miehestä.En usko että tosielämässä on mahdollisuutta mittanauhoilla jaotella ihmisiä kauniisiin ja taviksiin,vaan se hirveän erikoisen näköinen on joku,joka on vain löytänyt oman vaatetyylinsä.

    • tavis mutta taatusti ylpeä

      Itse uskon voivani olla "ihannenainen" varsin tavanomaisilla ominaisuuksilla/-ni.Ne ovat terveys,hyväkuntoisuus, kiltteys.Jos tämä ei joillekin miehille riitä,niin so what,mulle kelpaa oma itseni.En usko että ketään miellyttää keinotekoisuus,bitch-luonne tai silikonit.Itse en harrasta koskaan pornoilua itseni kanssa koska sitä luonnehtisin seinähulluudeksi!Eli harrastan kuntoilua,kuvataidetta,eläintenhoitoa..Tykkään myös meikkauksesta ja muodin maailmasta eli vaatteista,hajuvesistä,ruoanlaitosta.En silti diivaile.En usko,että diivaa huomataan muuten kuin häriömielessä!Oli sitten kerskumisen syynä silikonit tai bitch-luonne.Tai provosoivaan tarkoitukseen keksitty lesbous.

    • Iso tissinen blondi

      Eli taas yksi yleistys: jos on isot rinnat ja hoikka blondi niin eihän sellaisessa ihmisessä
      voi olla mitään 'sisältöä'!
      Erikoinen sana valinta tuo kaiken lisäksi...Ilmeisesti tummasta, pieni tissisestä pullukasta taas löytyy automaattisesti sitä 'sisältöä' :D Hello!

      • ewrtwtwet

        No iso tissisillä blondeilla varmaankin tarkotetaan niitä meikkipellejä, jotka harrastaa monen mielestä epäsopivua asioista, käyttäytyy provosoivasti jne. Toki voi olla iso tissisiä, viisaista, tavallisia, vaaleita naisia.
        Tuota nimikettä nyt vain moni käyttää tuon stereotypian kuvaamisessa.

        Ja ihmisiä on niin monta, makuja niin monta... että hohhoijaa.


      • ne isotissiset blondit.

        Norma Jean Baker oli rusakko ennen kuin peroksidi nousi päähän. Olisiko sillä jotain tekemistä asian kanssa, että kyseessä on naisten (tai oikeastaan myyntimiesten) tutkimustuloksen myötä syntynyt hahmo, jonka piti miellyttää kaikkia (ilman hipsuja) ja siksi se ainakin osan mielestä oli suorastaan ällö.


      • Anonyymi
        ewrtwtwet kirjoitti:

        No iso tissisillä blondeilla varmaankin tarkotetaan niitä meikkipellejä, jotka harrastaa monen mielestä epäsopivua asioista, käyttäytyy provosoivasti jne. Toki voi olla iso tissisiä, viisaista, tavallisia, vaaleita naisia.
        Tuota nimikettä nyt vain moni käyttää tuon stereotypian kuvaamisessa.

        Ja ihmisiä on niin monta, makuja niin monta... että hohhoijaa.

        No tämä.


    • multi-gummi

      Mulla ei ole yhtä suosikkityyppiä, vaan maku vaihtelee päivittäin, hetkittäin... mikä nyt sattuu kussakin ihmisessä sytyttämään. loppujen lopuksi ns. normaalit naiset (lue poislukien esim. äärettömän ylipainoiset) ovat kaikki samalla viivalla. vaikutuksen voi tehdä vaikka se miten hän katsoo, elehtii tai puhuu. Toi ylipainojuttu on sellainen turn off, ja toisaalta oikein kaunis ("liian kaunis") tyyppi ei kannusta edes lähestymään, tässä on pelko torjutuksi tulemisesta taustalla ;)

      Mielestäni nainen ja mies voivat olla pelkkiä kavereita

      • Anonyymi

        Osittain samaa mieltä kuin sinä

        T.nainen


    • nöff, nöff

      Ensin luonne; kiltti, tunteellinen ja herkkä. Se on vaatimus, josta en luovu. Muulla ei ole niin väliä. Tärkeintä on, että luonteet ovat samanlaiset . . . eikä suurta ikäeroa.

      • Anonyymi

        Voi tuommoisen ku löytäisi.😊


    • u,rnhbgefv

      Ihannenainen on älykäs, puhelias ja sanavalmis hauska bodari - siinä kiteytettynä sekä sisäiset että ulkoiset ominaisuudet. Mun mielestä sinkkumies ja sinkkunainen voivat korkeintaan hyvin harvoin olla pelkkiä ystäviä, koska jossain vaiheessa tuppaa käymään niin, että jompi kumpi haluaisi suhteelta enemmän. Toki poikkeuksiakin on. Sit taas jos toinen on sinkku ja toinen seurustelee, niin tietenkin voi olla ystäviä, kyl mä ainakin koen olevani parin ystäväni naisystävän ystävä...

    • Doc ilman toria

      Ihannenainen on subjektiivinen juttu, mutta kyllä:
      Me miehet sisimmässämme haluamme kaikki isorintaisen, pitkähiuksisen kapeavyötäroisen leveälanteisen ja kauniskasvoisen naisen.
      Rumat miehet eivät kehtaa myöntää, koska jäisivät muuten kokonaan ilman.


      Tilanne aivan vastaava naisten haluilla miesten suhteen.
      Joka muuta väitää...niin ei ole koskaan törmännyt kauniiseen tai komeaan vastakkaisen sukupuolen edustajaan, joka oli ollut hänestä kiinnostunut.

      Jokainen ihminen valitsee kahdesta kumppanista sen joka näyttää hänestä paremmalta, vaikka toinen olisikin mukavampi tai vähän fiksumpi.
      Se mikä näyttää paremmalta, on nykyisin vähän hämärtynyt, kun tiettyjä tyyppejä tuputetaan ja aina löytyy poikkeuksiakin.

      tieteellisesti asia menee kuitenkin näin:

      Nämä kaikki alla mainitut ulkoiset piiirteet ovat sellaisia, jotka kertovat naisen terveydestä , valmiudesta
      äitiyteen eli miehen suvun jatkamiseen.
      Lisäksi vaikuttaa erilaisuus miehen ja naisen välillä joko fysiologisesti, opitusti tai emotionaalisesti

      Hiusten värillä ei ole merkitystä
      Hiusten pituudella on merkitys, hyväkuntoiset hiukset/terveys/nykyaikana poikkema miehen tyylistä
      Rintojen koolla ja muodolla on merkitys / poikkeama miehen vartalosta/kyky imettää
      Lantion ja vyötäron mittasuhteilla on merkitys/ poikkeama miehen vartalosta/kyky synnyttää
      kasvojen mittashteilla on merkitys/ terveys/lapsenomaiset kasvot/synnyttää emotionaalinen vaiston suojella ja huolehtia
      pituudella ei suurta merkitystä/liian pieni, ei terve
      painolla on merkitys/liian laiha:ei terve/liian lihava:alentunut toimintakyky/heikko luonne/alentunut kyky hoitaa perhettä


      Repikää siitä:) !

      • oiulkyutjyrh

        Oon melkein kaikesta samaa mieltä, mut tää vähän tökkii:

        "Jokainen ihminen valitsee kahdesta kumppanista sen joka näyttää hänestä paremmalta, vaikka toinen olisikin mukavampi tai vähän fiksumpi."

        Toki mäkin valitsen kahdesta YHTÄ mukavasta ja YHTÄ älykkäästä sen, joka on minusta paremman näköinen, mutta ei kauneinkaan ulkomuoto kompensoi yksinkertaisuutta, puhumattakaan siitä, että on vittumainen kusipää...


      • Anonyymi

        Okei no mä varmaan jätän aviomiehen sitten 👍🏼☺️Hän kyllä rakastaa minua aidosti ja lujasti. Mutta jätän silti tämän kirjoituksen perusteella. Parempi yksin kuin tekyöpyhän runkun kanssa. Särjempä tästä sydämiä.

        Nykyihanne on menny sairaaksi kyllä. Sekä miesten että naisten ihanteet. Kaikki miehet ei tykkää blondeista. Usko nyt vittu jo. Kaikki ei tykkää tai arvosta jotain pornosta saamiaan ihanteita kuten sä. Liikaa nykyään tuijotetaan jotain muokattuja ja asennolla paranneltuja instakuvia vaan. Tai pornoa.

        Onneks oma mies on parempi kuin sinä 🐷. Ruma sika.


      • Anonyymi

        Mua ei naisena ole kiihottanut komeat miehet ikinä. Siis semmoset kiiltokuva veistokset kotka on ns komeita kasvojenpiirteiltään. Ne enemmänkin pelottaa mua kun kiinnostaa. Koen ja tiedän että sellainen joka on hirvittävän komea tai kaunis ei rinnalla pysy välttämättä uskollisena. Ottajia on liikaa yms. Ulkonäkö on vain usein rasite. Kauneinkin kukka kuihtuu kuulkaa aikanaan. Ulkonäkö on pintaa.

        Ootteko jotenki liian kauan ollu sinkkuja tai nuoria tms? Mä oon rakastuessa ja ihastuessa vaan toiminut ja mennyt eteenpäin. Se tunne tulee en mieti silloin liikaa.

        Kemia on kemiaa ja se tulee kenen kanssa tulee. KEMIA EI OLE VALINTA SE VAAN ON JA ROIHAHTAA kenen kanssa ROIHAHTAA. Mutta enpä ole koskaan ollutkaan mikään lutka joka pyörittää monia vaan olen jossain kohti vain kiinnostunut ja molemminpuolinen rakkaus on roihahtanut liekkeihinsä. Siinä jää jotkut mallipojut kakkoseksi. Mitä se pelkkä pinta kiinnostaa?? Tylsää eikä se edes kiihota.

        Seksiin tarvitsen aina ihastumisen. Ei paikat edes kostu ellei ihastu ensin. En oo sluttero.


      • Anonyymi

        Kaikki miehet ei halua lapsia. Joten toi sun valmiuspaska on turhaa.


      • Anonyymi

        Kuule rintojen koko ei vaikuta imettämiseen. Oot tyhmin anonyymi vaikka onkin tosi vanha kirjoitus. En pääse yli tästä miten idiootteja juttuja joku voi kirjoittaa tietona vaikka ei edes ole selkeästi tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuule rintojen koko ei vaikuta imettämiseen. Oot tyhmin anonyymi vaikka onkin tosi vanha kirjoitus. En pääse yli tästä miten idiootteja juttuja joku voi kirjoittaa tietona vaikka ei edes ole selkeästi tietoa.

        Ei ehkä imettämiseen mutta imuttelemiseen. ei jotain pieniä tissejä huvita nuolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki miehet ei halua lapsia. Joten toi sun valmiuspaska on turhaa.

        Asiaa!!!


    • unelma naista ettiis

      tykkään läskeistä naisista, tai siis kiltimmin sanottuna vähän tukevammista. tissit aika pienet ja meikki goottimainen. vaatteet kirkkaan keltaiset ja pitää tykätä taru sormusten herrasta. pitää osata soittaa trumpettia, koska minä soitan huilua. nainen pitää olla kalju ja suurta rehoitusta alapäässä. ammatti pitää olla palomiestä tai runoilija. hänen pitää tykätä euron juustoista, jotta voimme käydä romanttisella illallisella mäkkärissä. naisen pitää juoda piimää ja syödä sian korvia.

      • Anonyymi

        Hyvä trolli. Ei luoja.. Ei ole jutut paljon parantuneet vuosien saatossa.


    • A200320140504021118A

      SEURUSTELU AVOLIITTO IHANNE NAINEN MIESTEN YHDEN KANSSA SEURUSTELEE AVOLIITTO TYTTÖ YSTÄVÄNÄ TYTTÖ KAVERINA NAISYSTÄÄVÄ NAISKAVERI SELLAINEN TÄRKEESTI TIEDÄÄT PAREMMIN TOISEN POIKA OIS TIENNÄ PAREMMIN OMALLE KOHDALLEEN OTTAA SEURUSTELU AVOLIITTO POIKAYSTÄVÄ POIKA KAVERI MIES KAVERINA MIES YSTÄVÄ OISIT OLLUT SE VAIMONA EUKKO KULTA ROUVA PUOLLISO EMÄNTÄ SURAKKA VELI MIEHEMME SURAKKA VELI ITSE PARISUHDE PARISKUNTA RASKAANA SYNNYTTÄÄ TYTTÖPOIKA VAUVA VAIMON LAPSI ÄITINÄ MIEHENÄ SEN LAPSEN ISÄ LASTEN ATRHA PÄIVÄ KOTI KERHO ESKARI ESIKOULUTYTTÖ ALA ASTEKUMMMUNKOULUTYTTÖ 3216325 YLÄASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 97 SEKSUALLISUUSSA INTIIMI PETOFIILI TÄRISEVÄ PORNOSTTAAT PORNOSEKSI NÖRTTI NYGRI TIPSA TAPSI TAKA HUONE PÖMPELI REIKÄ SILMÄ MURSI MURMELI PINA PIMPPA PIMPERO TENA MUKSI KÄYPI KUUMANA RAIVONA ÄRHÄKKÄNÄ ÄKÄISENÄ SUUTUTTAVANA HENKILÖ KOHDAISII ASIOITA ONSULLA SURAKKA VELI POHJOISAHONAKADU28D9 OUTOKUMPU

    • UkonRaihna
    • Chucka

      Vaaleahiuksinen Ja blondi

      • Anonyymi

        😂😂😂😂😂 öööö ok


    • Tiileri

      1. Pikku myy kampauksen omaava 2. Vaaleahiuksinen 3. Blondi. 4. Kaunis

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei tuo nyt edes ole kovin vaalea


    • Anonyymi

      Ei vaan luihun laiha piilohomo isoilla kiveksillä aaaarghhh

    • Anonyymi

      Vaaleahiuksinen. 170-185 cm

    • Anonyymi

      Mun mielibide on tähän galluppiin:
      Ihannenaiseni on luomu tavis joka ei pidä itseään rumana eikä kauniina eli ei ole ulkonäkökeskeinen. Isoista tisseistä en tykkää, nännit riittää.
      Sisällössä ratkaisee ennenkaikkea asenne, jos se ei ole oikea niin kaikki muu on turhaa.

    • hoikka metallisti punapää (aito) jolla timmi kroppa.

      tissit tietysti hyvät.

    • Anonyymi

      Isot tissit, ei tarvitse olla aidot.

      Sisältökin on tietysti tärkeä, totta kai niitä tissejäkin tärkeämpi... Eli toisin sanoen fiksu, ajatteleva ja ystävällinen ihminen, jonka kanssa luonteet menevät siten yhteen, että yhdessä oleminen on hirveän kivaa. Onnekseni tällaisen olen löytänytkin. Ja vaikka se sinänsä epäolennaista onkin, niin hänellä on onneksi seksikkäät, isohkot tissitkin.

      Isotissisen tyhjäpään kanssa ei millään jaksaisi, mutta pienitissinen hieno ihminen kelpaa koko elämäksi.

      Vaan kun on ihanteesta, eli fantasiasta kyse, niin kyllä ne tissit isot olisivat. Tosi isot.

    • Anonyymi

      Luotettava, hyvän näköinen, terveet elämäntavat, liikunnallinen, tasapainoinen.

    • Anonyymi

      Ei sisällöllä väliä mahdollisimman kaunis ja laiha ja sellanen suosittu bimbo mistä kaikki miehet pitää. Ei haittaa vaik kävis vähä vieraissakin välillä. Pääasia et sen kanssa kehtaa kulkee kylillä ku on vaa niin laiha ja kaunis. Semmosest tykkään!!! T. fiksu mies

      • Anonyymi

        Voi hyvää päivää😂😂🤣🤣


      • Anonyymi

        Paitsi ettei kaikki miehet todellakaan pidä sellaisesta.


      • Anonyymi

        Huoh.


      • Anonyymi

        Sama


    • Anonyymi

      Vaaleat naiset ovat kauniita. Kihara lyhyehkö tukka ja sopivasti varttunut. Silmälasit oli myös tällä kenet näin. Nuorempi olin häntä kyllä mutta ihastelin hänen upeuttaan. Sanotaanko että nainen oli täydellinen. 😊Harvoin näkee moista.

    • Anonyymi

      Mun ihannenainen punapää. 177-183 cm ja symppis

      • Anonyymi

        Mun unelmanainen 170-187cm ja punatukkainen


    • Anonyymi

      Isotissinen blondi, mutta ei ole niin tarkka hiusten väristä. Mielellään silikonit, koska näyttävät paremmalta kuin niin sanotut luonnolliset. Rintojen suurennus parantaa minusta lähes kenen tahansa naisen ulkonäköä. Silikonit on naiselliset ja kauniit, ja luonnottoman suurina parhaimmat. Suuret, pallomaiset rinnat, muhkeat, täytetyt huulet ja pitkät, tuuheat ripset näyttävät käsittämättömän hyvältä yhdessä!

      Ei naisen ole mikään pakko näyttää luonnolliselta, vaikka täällä moni niin tuntuukin ajattelevan. Moninaisuus on rikkaus, ja kunnon silikoneja soisi näkevän enemmän katukuvaa piristämässä! Eikä kaikkien tietenkään pidä ottaa silikoneja. Ulkonäkö on oma asia, eikä kenenkään pidä lähteä sitä muokkaamaan muiden mielen mukaiseksi jos se tyyli ei tunnu itselle luontevalta.

    • Anonyymi

      Tavallinen tytti

      • Anonyymi

        Punapää jolla 2 lasta aikaisemmasta suhteesta 3 koiraa ja 1 kissa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punapää jolla 2 lasta aikaisemmasta suhteesta 3 koiraa ja 1 kissa

        Ois kiva jos ois punapää


      • Anonyymi

        Eli kuka vaan kelpaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli kuka vaan kelpaa

        Haha. Miehet on mulkkuja jos tahdot parempaa ota nainen


    • Anonyymi

      Kivaa wanhaa vuotta 🌋

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Naiset on niin kaksinaamaisia. Miehet ei saisi pitää silikoniblondeista mutta itse tyydyttävät itseään silikonisauvoilla sanoen sen voittavan aidon munan. Etsitään pitkää, leveähartiaista ja komeaa tummaa miestä mutta mies on sika jos haluaa kauniin hoikan naisen mukavalla luonteella.

      • Anonyymi

        Minä ainakin tyydytän vaimoani oikein mielelläni silloin tällöin silikonisauvalla. Se tuo nahkasauva näyttää paremmin kelpaavan, mutta mukava se on joskus käyttää noita lisävarusteitakin. Vaimo tuumi, että kyllä niistä isoista tisseistä sopii tykätä, kunhan vaan hänenkin tisseistään tykkää. Ja niinpähän vaan niistä tykkäänkin. En minä tuota eukkokultaa mitenkään kaksinaamaisena pitäisi.


    • Anonyymi

      Tumma nainen. Ei laiha,vaan muodokas ja vähän enemmänkin. Sellaisen tahdon🧡🧡🧡🧡🧡

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tumma, eksoottinen, muodokas ja tulinen

    • Anonyymi

      Minun ihanne on ihminen joka on kivan näköinen ja jättäytyy kivasti sellaista ihmistä kohtaan jonka kanssa haluaa olla ”kaveri”.

      Itse mietin yhtä itseäni nuorempaa naista joka on periaatteessa sellainen kivan oloinen ja osoittaa sen minulle. Olisiko se jokin vastaus, että ottaisin häntä kädestä kiinni. Hän on tehnyt tietynlaisen avauksen omalta puoleltaan.

      • Anonyymi

        Millaisen avauksen?


    • Anonyymi

      Ehdottomasti hoikka isotissinen blondi!

    • Anonyymi

      Typerää kysellä tämmöisiä ei tarvitse tällaisia kysellä jos on järki päässä ja itsetunto kohdillaan

      • Anonyymi

        Jos on itsetunto kohdallaan, ei tarvitse haukkua muita suomi24:ssä. Mutta se on ok jos itsetunto välillä rakoilee. Niin se tekee minulla ja useimmilla muillakin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe