Ensi ihastus

<3

Ensi ihastus toiseen ihmiseen tuntuu kaikkein parhaimmalta. Kun näkee ensimmäisen kerran jotain, joka salpaa hengityksen ja tuo perhosia vatsanpohjalle. Katseet kohtaavat hetkeksi, mutta sitten tapahtuu jotain...

Missä ja miten koit ensi ihastuksen tunteen? Mihin kiinnitit/kiinnität huomiota, kun tapaat ihmisen, joka herättää huomiosi? Miten reagoit? Miten hän reagoi?

15

1657

  Vastaukset

  • Sehän tuli ihan arjessa vastaan.

   Oli aivan normi aamu. Väsyttää niin perkuleesti, että hyvä ku silmät sai auki pidettyä, vaikka oli monta kahvi kuppia jo takana.

   Ja kun istuin bussissa, katsoin vain sattumalta olisiko kaverini tullut yhdeltä pysäkiltä, mutta ei.

   Sieltä tuli näkyviin TODELLA kaunit tytön kasvot että WoW.
   Sain katseeni irti tytöstä vasta sitten, kun huomasin tytön katsovan minua hymyillen.

   Ainoo asia mitä on ollu mielessä on ollu sen tytön pyytäminen ulos.
   Ja se on vieläkin mietinnän alla, koska aina kun nään tytön olen erikois kovassa kipsissä.

   Että sillee:

   • tyttöä ulos. Siihen ei tarvita muuta kuin hivenen rohkeutta. Et menetä mitään, päinvastoin. Mikään ei toteudu ellei tee asialle jotain. Pahin pelkosi voi olla, että hän torjuu sinut. Mutta mitä sitten? Voitat ainakin itsesi, kun rohkaistut pyytämään häntä ulos. Se ei välttämättä kuulosta kovin maireelta, mutta sen merkitys itsellesi on suurempi.

    Eli pyydä häntä ulos seuraavan kerran, kun hänet näet :)


   • <3 kirjoitti:

    tyttöä ulos. Siihen ei tarvita muuta kuin hivenen rohkeutta. Et menetä mitään, päinvastoin. Mikään ei toteudu ellei tee asialle jotain. Pahin pelkosi voi olla, että hän torjuu sinut. Mutta mitä sitten? Voitat ainakin itsesi, kun rohkaistut pyytämään häntä ulos. Se ei välttämättä kuulosta kovin maireelta, mutta sen merkitys itsellesi on suurempi.

    Eli pyydä häntä ulos seuraavan kerran, kun hänet näet :)

    Tällä viikolla oli tarkoitus kysyä ja ainoo tilaisuus siihen oli maanantai. Neljä seuraavaa päivää nukuinkin pommiin. =]

    Että ens viikkoon.


  • Miten joku ihminen voi saada sydämen hakkaamaan tuhatta ja sataa pelkällä katseella. Hymyilen ja hän hymyilee takaisin. Ulkonäköön kai sitä ensimmäiseksi kiinnittää huomion.

  • Ihastu sitten minuun.

   • Kerronpa tässä erittäin kutkuttavan tarinan ,

    Olen 23v nuorimies.

    Ja Olin töissä tuossa puolivuotta eräässä yrityksessä sen vieressä liikkeessä on parturi-kampaamo, no se alkoi niin kun aloitin työt, no en huomannut mitään mutta kun oli kulunut 5kk niin aloin huomata että erittäin mukavan näköinen nuorinainen lähti aina joka ilta takaovesta kotiinsa ja aina hymyili ja heilutti minulle, se jokin siis iski joten viime viikolla näin mystisiä unia, yhtenä aamuna heräsin hengästyneenä, ja muina kolmena yönä näin unta tästä likasta.

    Sitten ajattelin että mitä minä oikein teen, no otin härkää sarvista ja tein hänelle aivan mykistyttävän runon joka alkoi näillä sanoilla:

    Tunnen hengityksen, tuoksusi sun
    tää rytmi huumaa niin kuin öinen kuu
    se meitä taivaalta valvoo.

    Kun näin sut tiesin että olet puhdasta kultaa
    voi tästä jotain alkaa.

    Kun näin sut tiesin että näin kauniit
    unelmat voivat kantaa eteenpäin.

    Hiljaa keinut ja vaivut syliini mun,
    toivon että vastaat pyyntööni mun
    kun kuiskaan hiljaa ja kylmät väreet kulkee, antaudun.

    Lähetin tämän kirjeen hänen pomonsa avulla, ja kysyin samana iltana häneltä mitä tämä plikka oli sanonut , no runo oli kuulemma aivan ihana.

    Ja samalla sain kuulla että hän on varattu, joten siinä nähtiin taas että nätit naiset on aina varattuja.

    Mutta en voinut vaahdota päänupissa asiaa yhtään sen kauempaa vaan testasin mikä oli tilanne koska olin ihan lääpälläni siihen likkaan.


  • On totta että ensi ihastus on miellyttävimpiä tunnetiloja joita ihminen kokee elämänsä aikana. Mutta vieläkin hinompaa on se kun 5-6 vuoden kuluttua huomaa että, oma kulta on ollut oikea valinta.
   silloin elämä tuntuu todella romanttiselta, ajasta ja paikasta riippumatta.

   • Potaskaa! Romantiikka kuolee siinä 3-4 vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Nyt 8 vuotta takana ja se ei oo suinkaan ihastus, joka pitää yhdessä. Me ollaan ystäviä ja mitä parhaimpia. Mut vatsqnpohjassa ei kutkuttele enää mikään muu kuin närästys. Kiva olla yhdessä, mut mikään ei enää enempiä kiinnosta. Seksikin puuta jos sitä edes on.


   • Rouva XYZÅÄÖ kirjoitti:

    Potaskaa! Romantiikka kuolee siinä 3-4 vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Nyt 8 vuotta takana ja se ei oo suinkaan ihastus, joka pitää yhdessä. Me ollaan ystäviä ja mitä parhaimpia. Mut vatsqnpohjassa ei kutkuttele enää mikään muu kuin närästys. Kiva olla yhdessä, mut mikään ei enää enempiä kiinnosta. Seksikin puuta jos sitä edes on.

    se tosin voi olla vaikeaa jos toinen osapuoli ei tajua.puolisoni kanssa (oltu yli 20 vuotta yhdessä) iski jonkin neljänkympinvillitys ja homma ei oikein sujunut joten päätin yksipuolisesti panostaa seksiin ja siitäkös vaimo innostui.)
    seksistä löytää aina uutta ja sitä on kiva kokeilla. täytyy vaan varata silloin tällöin aikaa ja asennoitua etukäteen, vaikkapa fantasioimalla, leluilla (vaimoni osti ison dildon ja minä hänelle pienemmän synttärilahjaksi).
    Täytyy sanoa ettei puhelimessakaan ole hauskempaa matkalla kuin katsoa videota jossa vaimoni tyydyttää itseään ollessaan yksin kotona.kaikkea voi keksiä.ja kaikesta pitää puhua, varsinkin mieltymyksistä.
    ennen vaimoni ei pitänyt suihinotosta nyt ei saa irti millään. taitaa asiaan auttaa se että iso dildo on vitussa ja pienempi pepussa ja minä nuolen klitorista.


  • Tapasin oman Rakkaani aluksi täällä suomi24:ssa. Aloimme jutustella Treffit-osion kautta ja yllättäen kummallekin selvisi, että olemme samassa koulussa. Hän opiskelee datanomiksi ja minä merkonomiksi.
   Olin vielä tuolloin työssäoppimisjaksolla kun juttelimme netitse, mutta viime toukokuun lopussa pääätimme vihdoin tavata kasvotusten. Tapaamisemme sattui koulussa, ja tapailimme koko kesän.
   Nyt olemme olleet pian puoli vuotta yhdessä (28. pvä) ja rakastan häntä aivan mielettömästi. Muutamme yhteen joulukuun alussa :) kumpikaan ei malta odottaa sitä että saa viikonloppuaamuisin toisen lämpimästä kainalosta, ja kohdata toisen rakastava katse........

  • Entä jos ei uskalla kysyä alakko? :(

  • Olen vasta nuori tyttö mutta mulla on todella syviä tunteita erästä poikaa kohtaan. Hän on kanssani samalla luokalla ja olen laittanut hänelle viestiä. Kerroin tunteistani ja siitä kuinka tärkeä hän on minulle. Poika kertoi minulle että olisin hyvä paketti jos hän pitäisi minusta. Tulin siitä erittäin surulliseksi kun hän "tyrmäsi" minut. Toivoisin että hän huomaisi minut paremmin. Hän teki selväksi että ei pidä minusta mutta tahtoo silti olla kaverini. Mitä minun pitäisi tehdä? Olen todella ihastunut mutta en saa "vasta rakkautta". Pitääkö minun menettää toivo ja todeta ettei kukaan voi rakastaa minua enkä voi löytää sitä oikeaa? Ihmiset auttakaa!

   • Älä huoli se löytyy kyllä vielä


   • Olen siis poika itsekin


  • Ensi ihastus salpaa aina, sitten kun tajuat että mihinkä oot ihastunut, se juuri se henkilö on joka vkonloppu samassa paikassa kun sä, päässä alat ajatteleen kaikkee
   öisin näet hulluja unia.. Haluaisit tunnustaa että olet nähnyt tästä unta, mutta sillä hetkellä mykistyt, monessa tapauksessa ikää on ollu taaksepäin eli naiset 5-10v nuorempia, mutta hullua kun ikää tulee lisää niin alkaa katsoon 10-20v vanhempia naisia. Mutta mistä sitä ikinä tietää kuka iskee kohalle..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   3630