tv:ssä juuri adventisti

pastori kertoili

MTV3:n ohjelmassa totuuden hetki, esiintyi juuri adventtikirkon pastorina toiminut henkilö.

Kysymyksinä vaikkapa seuraavaa:

Pidätkö adventtikirkon toimintaa moraalisesti arveluttavana? Vastaus: Kyllä.

Oletko harrastanut seksiä naimisissa olevan naisen kanssa? Vastaus: Kyllä.

Oletko käyttänyt huumeita kirkkomaalla? Vastaus: Kyllä.

Tässä vain osa. Aika hurjaa kertomusta adventtikirkon pastorin suusta. Onko tämä yleistä, vai missä mennään? Luulen että ensi viikolla taitaa eräs kirje lähteä liikenteeseen ja tämä kirkko ei kutsu enää minua. Kommentteja?? Olen täysin järktyttynyt.

68

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • advari

      eräästä nuoresta miehestä (kun en viitsi nimeä mainita), niin onhan tuo aika järkyttävää tekstiä, mutta hänhän ei ole ollut kirkon palveluksessa pitkiin aikoihin, vuosikausiin. Eikä takuulla tämän jälkeen pääse takaisin. Ihmettelen hänen toimintaansa ja näkemyksiään itsekin (enkä ole koko ohjelmaa katsonut). Tunnen kyseisen henkilön ja alas on vajonnut. Surullista. Mikäli mainitsemasi on totta, niin kyseinen henkilö tulee erottaa seurakunnan jäsenyydestä kokonaan.

      Mutta sitä minä en ymmärrä, että miksi tuon pitäisi SINUN suhdettasi Jeesukseen ja/tai adventtiseurakuntaan muuttaa... jos kys. nuori on langennut pois uskosta, niin miksi sinun pitäisi mennä perässä? Ei hänen tempauksensa ainakaan minun uskoani mihinkään heilaita.

      advari

      • asoita tietävä

        Adventismista on sikinyt moraalittomuutta ja suoranaista pahuutta.
        - Urantia kirja adventisti pastori Sandlerin krjoittama
        - väärä profeetta joka ei ole kristittyjen totuuden valo
        - sunnuntai pedonmerkin jakajia
        - David Koresh ja hänen advntistiopetuslapsensa
        - jehovan todistajat
        - homokirkko joka viettää sapattia


      • mene sapattilevolle siitä!

        Seitsemännen päivän adventistit uskovat heidän kirkkonsa olevan "jäännösseurakunta" ja he sen jäännöskansaa. Tämä mielikuva on hyvin voimakas kahle sitomaan jäsenet kirkkoon, koska he uskovat olevansa kadotettuja jos he jättävät jäännösseurakunnan. Koko mielikuva jäännösseurakunnassa pysymisen tärkeydestä perustuu Ellen Whiten lausunnolle: "Kaikki, jotka haluavat vetäytyä pois Jumalan jäännöskansasta (SPA:sta), seuraamaan omia turmeltuneita sydämiään, tulevat vapaaehtoisesti antamaan itsensä Saatanan käsiin, ja heille tulisi antaa tämä erivapaus." --- Testimonies, vol. 1, p. 439, kirjoitettu vuonna 1864.

        Oliko Ellen White oikeassa noiden suhteen, jotka jättävät "jäännös"- kansan /-seurakunnan?


      • HUHUH!
        asoita tietävä kirjoitti:

        Adventismista on sikinyt moraalittomuutta ja suoranaista pahuutta.
        - Urantia kirja adventisti pastori Sandlerin krjoittama
        - väärä profeetta joka ei ole kristittyjen totuuden valo
        - sunnuntai pedonmerkin jakajia
        - David Koresh ja hänen advntistiopetuslapsensa
        - jehovan todistajat
        - homokirkko joka viettää sapattia

        >>>> Oletko mielisairas?
        kolme-enkeliä
        28.1.2009 22:02

        Jos vastaat kahteen kohtaan KYLLÄ, niin olet mielenvikainen, jos kolmeen niin tuhoudut tulijärvessä:

        1. Onko advntismi mielestäsi harhaoppia?
        2. Onko sapatti kumottu
        3. Onko EGW väärä profeetta?


    • johtajan moraalista

      Olen järkyttynyt Piirikunnan johtajan moraalista.
      Kehoittiko Jeesus peittelemään syntejä ja lakaisemaan ne maton alle?

    • älä katso ihmiseen

      Kirjoitit, että pastorina toiminut. Siis entinen adventisti? Kuten Toivo Hillberg? Onhan teitä eronneita ja eroitettuja, saatanan viettelemiä.

      Lopussa kirjoitit; "...adventtikirkon pastorin suusta". Siis oliko entinen vai nykyinen pastori?

      • Nykyaikana

        Kuvitellaan vahvassa profeetan hengen huumassa (="juovuksissa adventismista") että Uudesta Testamentista löytyy sapattikäsky lainpiirtoineen.


      • Itse en menisi

        Ohjelma on katsottavissa tästä: http://www.mtv3.fi/totuudenhetki/

        Kaveri lopetti vastaamisen ennen kaikkein rankimpia kysymyksiä, mitä ne lienevätkään sitten olleet.


      • hakoteillä

        Adventistipastoreiden koulutukseen pitäisi lisätä seksivalistusta.


      • Ei ollut entinen adventisti. Ei edes halunnut erota, vaikka piti Adventtikirkkoa moraalisesti arveluttavana. Eli parannusta tai uskoontuloa ei ollut näkyvissäkään.


      • H:H
        uskova_1 kirjoitti:

        Ei ollut entinen adventisti. Ei edes halunnut erota, vaikka piti Adventtikirkkoa moraalisesti arveluttavana. Eli parannusta tai uskoontuloa ei ollut näkyvissäkään.

        Eikö näkynyt parannusta? Siis uskot, että hän vieläkin käyttää huumeita hautausmaalla jne.


      • H:H kirjoitti:

        Eikö näkynyt parannusta? Siis uskot, että hän vieläkin käyttää huumeita hautausmaalla jne.

        Tekee mitä tekee, mutta jos olisi uskossa, niin ei pysyttäytyisi harhaoppisessa kirkossa jäsenenä pitämässä Ellen Whiteä jatkuvana ja arvovaltaisena totuuden lähteenään:

        "Yksi Pyhän Hengen lahjoista on profetoimisen lahja. Tämä lahja kuuluu jäännösseurakunnan tuntomerkkeihin, ja se ilmeni Ellen G. Whiten palvelustyössä. Hän oli Herran sanansaattaja, jonka kirjoitukset ovat jatkuvana ja arvovaltaisena totuuden lähteenä ja tarjoavat seurakunnalle lohdutusta, ohjausta opetusta ja ojennusta." (Adventtikirkon virallisesta uskontunnustuksesta, johon jokaisen pitää sitoutua kastelupauksessaan ja jäseneksi päästäkseen)

        Voihan tuo tuosta ei-uskovana ja harhaoppisenakin vähä vähältä vähentää noita huorintekemisiään yms. Mutta ei se hänestä uskovaa tee.

        Uskoon tulo tarkoittaa tätä:
        http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/miten-voit-pelastua.html

        Ja jos tulee uskoon ja jää silti tunnustamaan harhaoppista adventismia, niin kyllä Pyhä Henki murehtuu ja lähtee - ja niin hänestä tulee helvettiin matkalla oleva luopio.


    • niinpäniinpä

      Kyseinen ohjelma oli parasta viihdettä pitkään aikaan. Ohjelma herätti ajatuksia, jotka eivät nyt välttämättä liity kyseiseen nuoreen mieheen vaan yleisesti adventistien lapsiin.

      Kysyn vaan, voiko adventistien parissa varttumalla edes kasvaa täysjärkiseksi? Tuntuu, että lähes kaikilla adventistien lapsilla on ongelmia. Niin harvaa tasapainoista tunnen. Lapsia ei pitäisi missään tapauksessa laittaa ainakaan sisäoppilaitokseen 13-vuotiaana. Parasta olisi kasvattaa kaikki lapset vain luterilaisiksi tai antaa Roussealainen vapaa kasvatus. Saisivat sitten myöhemmin valita, mihin uskovat.

    • nimiä kaipaava
    • mutta miksi

      Yksi kysymys koski halua tappaa isänsä.

      Vastasi myöntävästi. Miksi?

      Kasvatus adventistiperheessä taitaisi kaivata opastusta johonkin suuntaan.

      • pinet ja suuret synnit

        Ei se vaan kuollut, vaikka tilanne olisi sitten ollut varmasti parempi koko perheellemme.
        En silti uskaltanut ajatella, että minä hänet tappaisin. Se olisi ollut liian vaikeaa
        ilman mitään asetta. Esim. leipäveitsellä olisi tullut liian suuri sotku, joten vain hartaasti toivoin ja joskus rukoilinkin hänen kuolemaansa.
        Näin jälkeenpäin ajattelen, että olikin hyvä, ettei hän kuollut, koska paljon myöhemmin teimme sovinnon ja nyt voin ajatella hänestä jotakin hyvääkin. Jumalalle olen tunnustanut monet muutkin syntini, jotka vain hän tietää.
        Minulla on armorikas Jumala, kiitos siitä.


    • "Pappia kyydissä"

      niinkuin ohjelman juoneen kuuluukin.

      Kysymys muuten kuului:

      "Pidätkö adventtikirkon jotakin sisäistä toimintaa moraalisesti arveluttavana?"

      Johon vastaus oli:

      "Kyllä"

      Oletko harrastanut sexiä naimisissa olevan naisen kanssa?

      Vastaus: "Kyllä"

      Oletko käyttänyt huumeita kirkkomaalla? (Adventtikirkossa alkoholi ja tupakkakin lasketaan huumeeksi)

      Vastaus: "Kyllä"

      Mitä me tästä opimme?

      Sen että tämä olisi voinut yhtähyvin olla luterilainen pappi tai helluntai saarnaaja. Jos rehellisiä ollaan, niin jokaiselta löytyy omat "luurankonsa kaapista!"

      Sitäpaitsi saattoi olla järjestetty juttukin, adventistien mollaamiseksi. Se mieshän oli ainoastaan kaksi vuotta ollut adventisti pastorina, eikä edes enää toiminut pastorin virassa, vaan oli "suuhygieenikko" tämänhetkiseltä ammatiltaan. Ehkäpä juuri noiden takia pois potkittu entinen pastori.

      • kysy Jumalalta

        ##Minusta tuntuu, että hra T.Flink on tällä hetkellä ns. herrahississä, koska taitaapi olla kohta väitellyt tohtorikin (28.10 Joensuun yliopisto), jos en aivan väärin muista.

        Ja jos henkilö on amerikkalaisperäisen lahkon herrahississä, niin siellä tarvitaan tiukkoja mielipiteitä, mikäli aikoo palkkapussiaan lihottaa enemmän kuin arvoisat jäsenet saavat keskimäärin alttarin toisella puolella.

        Mielipiteiden pitää olla tiukkoja, mutta eipä niillä teoilla ole niin merkitystä. Ja sitä paitsi ei näytä paperilla hyvältä, jos paimenen lampaat vähenevät. Siinä voi jopa herrahissi juuttua kerrosten väliin, niin parempi vain metelöidä ilman tekoja.

        Kun tarpeeksi jaksaa tiukistella, niin kohta odottaa joku mukava ulkomaankomennus miellyttävissä ilmasto-olosuhteissa ja riittävällä rahallisella korvauksella. Eipä sitten ole enää ikävä Savonlinnan 30 hengen seurakuntaa, eikä sen rakkaita uskonveljiä ja -sisaria, vaikka olisivat kuinka omia oppeja vastaan tai niiden puolella.

        Herra on herra, vaikka sitten amerikkalaiseperäisessä lahkossa. Valta tuntuu mukavalta, on vanha viidakon sanonta ja kun tuntee itsensä joksikin, niin kyllähän se maallista elämää helpottaa kummasti. Ei siinä uuden ison omakotitalon kuistilla silloin paljon kuoleman jälkeisiä aikoja tule ajatelleeksi.

        Amerikkalaisperäiset uskonnolliset lahkot ovat parasta lääkettä sellaiselle, joka himoitsee valtaa ja alaisia, mutta ei hirveästi kiinnosta tehdä oikeaa työtä sen eteen. Uskonlahko tarjoaa kevyemmän vaihtoehdon kivuta korkealle hierarkiassa. Teologia on vielä yksi mukavimpia teitä hankkia kelpo titteli vaikkapa väitöskirjan keinoin. Materiaalia on suunnattomasti ja mitään todella uutta ei tarvitse keksiä tai kehitellä.

        Lahkot ovat vielä pienoissa kriisissä (kaikki suurimmat) ja se tarkoittaa sitä, että sitä rahaa, jota on paljon, annetaan kyllä heille, jotka pysyvät uskollisena, sillä heitä tarvitaan pitämään korttitalon luhistuvat rakenteet kasassa.

        Ja kun ihailee vielä adventistien pahinta jeesusrihkamakauppiasta (D.B) ja hänen jumalatonta tulosta tekevää firmaansa, niin mikäs on ollessa. Suihkarilla saa kohta suhata pitämässä luentoa ties missä ja shamp... (anteeksi) vishyvesi virtaa.

        Mutta tämä nyt oli vain minun vaatimaton mielipiteeni.

        Tässä joitakin otteita reunaehdoista ja siitä kuka ei ole adventisti:

        Timo Flink: ”Minäkin ihmettelen, miksi eräät ihmiset ajattelevat olevansa adventisteja, vaikka eivät kuitenkaan usko Adventtikirkon opetukseen. Henkilökohtaisesti pidän sellaista menettelyä epärehellisenä.

        OLEN MIELUUMMIN PIENEN JA ASIAANSA USKOVAN SEURAKUNNAN JÄSEN KUIN SELLAISEN SUUREN SEURAKUNNAN JÄSEN, JOKA ON TÄYNNÄ PUOLIKÄÄNTYNEITÄ/LUOPIOITA. KUMPI ON PAREMPI: PIENI JA SOPUISA PERHE VAI SUURI JA RIITAISA? MINULLE VASTAUS ON SELVIÖ.”

        Timo Flink: ”Kirkko on asettanut reunaehdot: 28 opinkohtaa. Eivät ne ole minun asettamiani ehtoja. Arvioin ihmisten uskon sen perusteella mitä he itse sanovat siitä, mitä uskovat tai eivät. Jos henkilö sanoo uskovansa vain 13 opinkohtaa, niin hän ei ole adventistikristitty, enkä ymmärrä miksi sellainen henkilö haluaisi olla tämän seurakunnan jäsen. Olen niiden vuosien aikana, jona olen seurakuntaan kuulunut, huomannut, että juuri tuollaiset ihmiset aiheuttavat kaikkein eniten sekaannusta ja riitaa seurakunnissa. HE EIVÄT USKO, MITÄ SEURAKUNTA EDUSTAA JA NAPISEVAT SITÄ VASTAAN. SELLAISET TULEE SEURAKUNTAKÄSIKIRJAN MUKAAN LAITTAA SEURAKUNTAKURIN ALAISEKSI. Jatkuva opillisten asioiden mitätöiminen on käsikirjan mukaan syy seurakunnasta erottamiseen. Suomessa ollaan aivan liian vapaamielisiä tässä asiassa. Täällä sallitaan montaa kertaa sellaista, mitä muualla maailmassa missään kirkkokunnassa ei sallita ilman seuraamuksia.”

        Timo Flink: ”Edustan kansainvälistä linjausta. Kaikki 28 opinkohtaa ovat tärkeitä. HENKILÖ, JOKA HYLKÄÄ NIISTÄ VAIKKA VAIN OSANKIN, EI OLE ADVENTISTI, koska ne 28 määrittelevät mitä on olla sp-adventisti. Enkä tarkoita vivahde-eroja (joita meillä kaikilla on), vaan suoranaista opinkohdan/-tien hylkäämistä. Yksikään 28 opinkohdasta (niiden perusajatus) ei ole kuriositeetti. Ne ovat assertioita. Tämä on pääkonferenssin kanta.

        Olin mukana viime kesänä pääkonferenssin raamattuinstituutin järjestämässä koulutuksessa (The Second International Bible Conference of Seventh-day Adventist Theologians), jossa hyväksyttiin julkilausuma:
        ----
        Tuo ei ole mahdollista, jos ihmiset sooloilevat mitä haluavat. MINÄ EN OLE VALMIS MYYMÄÄN TOTUUTTA "VÄLITTÄVÄMMÄN TEOLOGIAN" alttarilla.”

        Tuolta löytyy nuo lainaukset, ettei tarvitse alkaa käymään parjauskampanjaa, kuinka uskova_1 muka valehtelee: http://keskustelu.suomi24.fi/node/3589941/thread

        Samasta ketjusta vielä lainaus Timo Flinkiltä:
        ”Minä hyväksyn 28 opinkohtaa. Ne, joista käytin sanaa "nimiadventisti", eivät hyväksy. Tarkoitin termillä sitä, että he kantavat adventistin nimeä, vaikka eivät todellisuudessa usko siihen, mitä kirkko edustaa. Muuhun en ole ottanut kantaa.”##


      • halukkuutta

        Adventismin oman käden lakia:
        ""Kait minä itse tiedän, ettei minun vaimoni nuku minun vieressäni, vaan " kuolleen miehen " vieressä.,
        vaikka adventisti onkin!""


    • en heitä ensimmäistä kiveä

      Näinhän meidän Raamatun mukaan kuuluukin tehdä; tunnustaa syntimme Jumalan ja ihmisten edessä. Kenellä muulla riittää rohkeutta? Antaas tulla. Vai oletteko te kaikki muut synnittömiä paitsi minä ja Ville?

      Kerran kaikki kuitenkin tulee esiin kun seisomme Jumalan edessä tuomiolla. Siinä on sitten on kysymys kenellä meistä on Puolustaja taivaassa, kenellä ei.

      • puhdas omatunto?

        Miksi sinä et lepää sapattina vaan rikot sitä adventistina? Mene lepäämään!
        Milloin toimessa olevan adventistipastorin olet kuullut tunnustavan syntejään?


      • kissat pöydälle
        puhdas omatunto? kirjoitti:

        Miksi sinä et lepää sapattina vaan rikot sitä adventistina? Mene lepäämään!
        Milloin toimessa olevan adventistipastorin olet kuullut tunnustavan syntejään?

        Olen samaa mieltä. Eikä vain adventistipastoreiden, vaan kaikkien ihmisten pitäisi tunnustaa syntejään. Kyllä meillä jokaisella on varmasti "luurankoja kaapissa", adventisti tai ei. Mielestäni Ville oli rohkea ja rehellinen.


      • on väärällä perustalla
        kissat pöydälle kirjoitti:

        Olen samaa mieltä. Eikä vain adventistipastoreiden, vaan kaikkien ihmisten pitäisi tunnustaa syntejään. Kyllä meillä jokaisella on varmasti "luurankoja kaapissa", adventisti tai ei. Mielestäni Ville oli rohkea ja rehellinen.

        PROFETIAN HENKI JA JÄÄNNÖSSEURAKUNTA = AINOASTAAN ADVENTISMISSA

        Tosiasioiden tutkimus osoittaa, että Seitsemännen päivän Adventistien väite olla "jäännösseurakunta" ei ole yhtään raamatullinen kuin toistenkaan kirkkojen samantapaiset väitteet. Adventismissa tämä väite on kuitenkin mielenkiintoinen, koska se edellyttää Raamatun ulkopuolisia olettamuksia tulkitsemaan adventistien avain sanonnan : "profetian henki". Tämä sanonta on pohjana heidän väitteelleen olla "jäännösseurakunta". Seitsemännen päivän adventistit tukevat väitettään seuraavilla kahdella tekstillä:

        "Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä (KJV, "jäännös") vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus." ---- Ilmestyskirja 12:17, (VKR)

        Seitsemännen päivän adventistien mukaan tämä teksti sisältää kaksi jäännösseurakunnan tunnistavaa "merkkiä": (1) se tottelee kaikkia Jumalan käskyjä; ja (2) pitää lujasti kiinni Jeesuksen todistuksesta. Adventistit uskovat virheellisesti että ainoastaan he tottelevat kaikkia Jumalan kymmentä käskyä, olettamalla että kaikki muut käyvät kirkossa sunnuntaisin. (He eivät välitä siitä tosiasiasta että yli 300 sapattia pitävää järjestöä on tällä hetkellä olemassa Pohjois-Amerikassa, kuulumatta mihinkään kirkkokuntaan). Seitsemännen päivän adventistit ohjaavat sinut tulkitsemaan toista sanontaa, "Jeesuksen todistus" (se on "profetian henki) Ilmestyskirjan 19:10 :

        "Ja minä lankesin hänen jalkojensa juureen, kumartaen rukoillakseni häntä. Mutta hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi kanssapalvelija, niiden, joilla on Jeesuksen todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Jeesuksen todistus on profetian henki." ---- Ilmestyskirja 19:10, (VKR).

        Tässä kohtaa seitsemännen päivän adventistit sulkevat Raamattunsa ja toteavat: "Ellen White on 'profetian henki', hän kirjoitti 'Todistuksia seurakunnalle' ( suomeksi käännetty valikoivasti kolme kirjaa nimellä: "Todistusaarteita"). Koska me pidämme kaikki kymmenen käskyä ja meillä on Ellen White profeettanamme, niin me seitsemännen päivän adventistit olemme jäännösseurakunta!"

        Kuitenkin, kuten varmaan huomasit, ei sanaa "jäännösseurakunta", eikä nimeä "Ellen White" ole mainittu missään noissa raamatunlauseissa. Seitsemännen päivän adventistit lisäsivät nuo sanat tukeakseen heidän Raamatun ulkopuolisia olettamuksiaan --- se on logiikkaa, jolla ei ole raamatullista perustaa ja jota voisi aivan yhtä hyvin olla sovellettu Daavidin Oksa kulttiuskonnon johtajaan, David Koreshiin.

        Mutta sen sijan että käytettäisiin Raamatun ulkopuolista, keinotekoisesti sovellettua "profetian henki" - nimitystä Ellen Whitesta mitäpä jos seitsemännen päivän adventismin perustajat olisivat jatkaneet Raamatussa? Mitä he olisivat löytäneet, kysyttäessä miten Raamattu itse käyttää ilmausta "profetian henki"? Kenet Jumalan sana osoittaa olevan yksi ja ainoa oikea "Profetian Henki"?


      • toim. huom
        on väärällä perustalla kirjoitti:

        PROFETIAN HENKI JA JÄÄNNÖSSEURAKUNTA = AINOASTAAN ADVENTISMISSA

        Tosiasioiden tutkimus osoittaa, että Seitsemännen päivän Adventistien väite olla "jäännösseurakunta" ei ole yhtään raamatullinen kuin toistenkaan kirkkojen samantapaiset väitteet. Adventismissa tämä väite on kuitenkin mielenkiintoinen, koska se edellyttää Raamatun ulkopuolisia olettamuksia tulkitsemaan adventistien avain sanonnan : "profetian henki". Tämä sanonta on pohjana heidän väitteelleen olla "jäännösseurakunta". Seitsemännen päivän adventistit tukevat väitettään seuraavilla kahdella tekstillä:

        "Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä (KJV, "jäännös") vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus." ---- Ilmestyskirja 12:17, (VKR)

        Seitsemännen päivän adventistien mukaan tämä teksti sisältää kaksi jäännösseurakunnan tunnistavaa "merkkiä": (1) se tottelee kaikkia Jumalan käskyjä; ja (2) pitää lujasti kiinni Jeesuksen todistuksesta. Adventistit uskovat virheellisesti että ainoastaan he tottelevat kaikkia Jumalan kymmentä käskyä, olettamalla että kaikki muut käyvät kirkossa sunnuntaisin. (He eivät välitä siitä tosiasiasta että yli 300 sapattia pitävää järjestöä on tällä hetkellä olemassa Pohjois-Amerikassa, kuulumatta mihinkään kirkkokuntaan). Seitsemännen päivän adventistit ohjaavat sinut tulkitsemaan toista sanontaa, "Jeesuksen todistus" (se on "profetian henki) Ilmestyskirjan 19:10 :

        "Ja minä lankesin hänen jalkojensa juureen, kumartaen rukoillakseni häntä. Mutta hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi kanssapalvelija, niiden, joilla on Jeesuksen todistus; kumarra ja rukoile Jumalaa. Sillä Jeesuksen todistus on profetian henki." ---- Ilmestyskirja 19:10, (VKR).

        Tässä kohtaa seitsemännen päivän adventistit sulkevat Raamattunsa ja toteavat: "Ellen White on 'profetian henki', hän kirjoitti 'Todistuksia seurakunnalle' ( suomeksi käännetty valikoivasti kolme kirjaa nimellä: "Todistusaarteita"). Koska me pidämme kaikki kymmenen käskyä ja meillä on Ellen White profeettanamme, niin me seitsemännen päivän adventistit olemme jäännösseurakunta!"

        Kuitenkin, kuten varmaan huomasit, ei sanaa "jäännösseurakunta", eikä nimeä "Ellen White" ole mainittu missään noissa raamatunlauseissa. Seitsemännen päivän adventistit lisäsivät nuo sanat tukeakseen heidän Raamatun ulkopuolisia olettamuksiaan --- se on logiikkaa, jolla ei ole raamatullista perustaa ja jota voisi aivan yhtä hyvin olla sovellettu Daavidin Oksa kulttiuskonnon johtajaan, David Koreshiin.

        Mutta sen sijan että käytettäisiin Raamatun ulkopuolista, keinotekoisesti sovellettua "profetian henki" - nimitystä Ellen Whitesta mitäpä jos seitsemännen päivän adventismin perustajat olisivat jatkaneet Raamatussa? Mitä he olisivat löytäneet, kysyttäessä miten Raamattu itse käyttää ilmausta "profetian henki"? Kenet Jumalan sana osoittaa olevan yksi ja ainoa oikea "Profetian Henki"?

        Mites tämä pikku saarnasi liittyi aloitukseen? Tee oma aloitus tai mieluummin siirry eri palstalle kokonaan.


      • sapattipiiska
        toim. huom kirjoitti:

        Mites tämä pikku saarnasi liittyi aloitukseen? Tee oma aloitus tai mieluummin siirry eri palstalle kokonaan.

        Adventistien lasten kasvatus adventismiin aiheuttaa ___________________

        Lyövätkö adventistivanhemmat lapsiaan?


      • selkäsaunaton
        sapattipiiska kirjoitti:

        Adventistien lasten kasvatus adventismiin aiheuttaa ___________________

        Lyövätkö adventistivanhemmat lapsiaan?

        En voi sanoa mitään muista, mutta minun vanhempani olivat adventisteja eivätkä koskaan lyöneet lapsiaan. Sensijaan luterilaisten naapurieni lapset saivat kyllä selkäsaunoja. Mahtaakohan lasten lyöminen aina olla vanhempien uskonnostakaan kiinni. Luulisin, että useinmiten on alkoholilla osuutta asiaan.


      • selkäsaunaton kirjoitti:

        En voi sanoa mitään muista, mutta minun vanhempani olivat adventisteja eivätkä koskaan lyöneet lapsiaan. Sensijaan luterilaisten naapurieni lapset saivat kyllä selkäsaunoja. Mahtaakohan lasten lyöminen aina olla vanhempien uskonnostakaan kiinni. Luulisin, että useinmiten on alkoholilla osuutta asiaan.

        "Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa." (San 13:24)

        Pahoinpitely on eri asia kuin asiallinen kuritus.


      • MTV3.
        selkäsaunaton kirjoitti:

        En voi sanoa mitään muista, mutta minun vanhempani olivat adventisteja eivätkä koskaan lyöneet lapsiaan. Sensijaan luterilaisten naapurieni lapset saivat kyllä selkäsaunoja. Mahtaakohan lasten lyöminen aina olla vanhempien uskonnostakaan kiinni. Luulisin, että useinmiten on alkoholilla osuutta asiaan.

        Miksi adventistinuori haluaa tappaa adventisti-isänsä (kts. ohjelman nauhoitus loppukysymyksissä)?


      • Miikael.T
        uskova_1 kirjoitti:

        "Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa." (San 13:24)

        Pahoinpitely on eri asia kuin asiallinen kuritus.

        Se vitsa Raamatussa tarkoittaa ohjaamista oikeaan.


    • Sitten vielä ihmetellään, että adventisteja pitää evankelioida uskoon. Kovasti ollaan olevinaan kirkko, adventtikirkko, mutta sydämen uskoa ei ole vaan suun tunnustus ja sekin sen mukaan, kuka on kuulijana; adventisti vai ei-adventisti.

      Poika oli perinyt isänsä adventtiuskon; isä siinä istui uuden naisensa kanssa, vaikka vaimonsa oli kaiketi vielä elossa - tai ainakin ollut silloin, kun olivat eronneet.

      Ei Raamatun laeilla ole adventisteille painoarvoa - vain Ellen Whiten laeilla on. Ellensapatti, ellensunnuntaikielto, ellenruokakiellot, ellenkorukiellot, ellenkahvikielto, ellen sitä ja ellen tätä.

      • Nykyaika on lööytänyt Omaga3 rasvahapot ja kalastahan se tulee. Kovin tärkeä ravinnonlähde kala siis.
        Surkuhupaisaa onkin adventistien terveysintoilu, kun Ellenille uskolliset 7. pv:n adventistit ovat kalan
        julistaneet tykkänään pannaan eikä nykytietokaan heidän vakaumustaan järkytä.
        §9 kieltää kalansyönnin sen kaikissa muodoissa.

        http://www.spaup.org/

        Ellen sitä, Ellen tätä - Elleniltä saatu tieto on ikuista kuin laki. Vaikka tosiasiat muuta puhuisivat.

        Ellenin paimensauvaa tarvittaisiin adventtikirkkolaitoksen palauttamiseksi Ellen-aikakaudelle.
        Mikkelistäkö Ellen-uskonpuhdistus alkaa, tohtori Flinkin toimesta? Mutta tässäpä aitojen seitsemäspäiväläisten
        paimensauva puhuu:

        http://paimensauva.wordpress.com/


      • kuka on synnitön?

        Nyt sitten kun Riitta ja Antti uskaltautuisivat siihen samaan tuoliin kuin Ville. Mitähän saataisiin kuulla?
        Eipä taitaisi rohkeus riittää ainakaan puhumaan totta. Mutta kerranhan ne tullaan kuulemaan kuitenkin, teidänkin syntinne. Kautta rantain niitä on jo korviini kantautunutkin. Ville vaikuttaa viattomalle teihin verrattuna.


      • Ruusun aika

        omalla paremmuudellasi! Jos sinä joutuisit tuollaiseen testiin, niin kuinkas kävisi? Kysytäämpäs nyt kokeeksi yksi kysymys. Oletko koskaan ajatellut pahaa lähimäisistäsi? Oletko tahallasi pahoittanut lähimäistesi mieltä, esimerkiksi ilkeillä sanoilla?

        Kukako on lähimäisesi? Jeesus sanoi: "Jokainen ihminen

        Jos et halua pysyä edes tässä rakkauden käskyssäkään, minkä Jeesus meille jätti: "Rakasta Jumalaa ylikaiken ja lähimäistäsi ninkuin itseäsi!" Niin silloin sinun on turha toisiakaan misään syytellä. Sillä sinä itse olet kylmä ja rakkaudeton.


      • kuka on synnitön? kirjoitti:

        Nyt sitten kun Riitta ja Antti uskaltautuisivat siihen samaan tuoliin kuin Ville. Mitähän saataisiin kuulla?
        Eipä taitaisi rohkeus riittää ainakaan puhumaan totta. Mutta kerranhan ne tullaan kuulemaan kuitenkin, teidänkin syntinne. Kautta rantain niitä on jo korviini kantautunutkin. Ville vaikuttaa viattomalle teihin verrattuna.

        Vai on puskiin kuulunut "jotain" kautta rantain.

        Mitä sinä häpeät, kun et kehtaa omalla nimelläsi edes esiintyä? Sinuna en puhuisi mitään kenellekään omalla nimellään täällä esiintyvälle, kun omat jauhosi eivät päivänvaloa kestä nimen vertaa.


      • onko neiti neiti vai naitu neiti?

        Missäs se Riitan mies on? Vai väitätkö olevasi vielä neitsyt?


      • Ruusun aika kirjoitti:

        omalla paremmuudellasi! Jos sinä joutuisit tuollaiseen testiin, niin kuinkas kävisi? Kysytäämpäs nyt kokeeksi yksi kysymys. Oletko koskaan ajatellut pahaa lähimäisistäsi? Oletko tahallasi pahoittanut lähimäistesi mieltä, esimerkiksi ilkeillä sanoilla?

        Kukako on lähimäisesi? Jeesus sanoi: "Jokainen ihminen

        Jos et halua pysyä edes tässä rakkauden käskyssäkään, minkä Jeesus meille jätti: "Rakasta Jumalaa ylikaiken ja lähimäistäsi ninkuin itseäsi!" Niin silloin sinun on turha toisiakaan misään syytellä. Sillä sinä itse olet kylmä ja rakkaudeton.

        Niin, jokainen on syntinen, mutta ero onkin siinä, että minä ja muutkin uskovat ovat armahdettuja syntisiä.

        Te puskajussit, jotka häpeätte nimeännekin, olette synneissänne ja yritätte sieltä syntienne alta huutaa armahdetuille, että heidän pitää ottaa Jumalan unohtamat syntinsä ja alkaa kantamaan niitä. Kateellista ja turhaa pauhua, kun teille kerran on tarjolla sama armahdus kuin uskovillekin, mutta se ei kelpaa.

        Tai kelpaa hetkeksi, mutta kun parannusta ei tapahdu edes adventismista, harhaopista, niin vaivutte takaisin siihen lättiin, mistä Jeesus teidät pelasti.

        Uskovat tekevät päivittäin parannusta synneistään heti kun huomaavat. Tunnustavat synnin synniksi, vievät sen Jeesuksen päälle ristille, pyytävät anteeksi Jumalalta Jeesuksen Kristuksen nimessä ja jatkavat eloansa kevein mielin. Ja parannus tarkoittaa sitä, että samaa syntiä ei jatketa.

        Paimen, Jeesus, on minun nimeltä kutsunut ja siksi en nimeäni häpeä
        "Hänelle ovenvartija avaa, ja lampaat kuulevat hänen ääntänsä; ja hän kutsuu omat lampaansa nimeltä ja vie heidät ulos." (Joh 10:3) enkä häpeä Jeesusta enkä Häntä julistaa teille ilkeydessänne rypevät puskajuusot teidänkin tulevaksi pelastukseksenne.


      • A-luokan isänsä poika
        onko neiti neiti vai naitu neiti? kirjoitti:

        Missäs se Riitan mies on? Vai väitätkö olevasi vielä neitsyt?

        Jokainen adventistivanhempi toivoo lapsestaan adventistipappia.
        Poika totteli adventisti isäänsä.


      • onko neiti neiti vai naitu neiti? kirjoitti:

        Missäs se Riitan mies on? Vai väitätkö olevasi vielä neitsyt?

        Kun te ette ole uskossa ja luulette ellensapatin teidät taivaaseen pelastavan, niin te ette myöskään ymmärrä parannuksen ja syntien poispesemisen merkitystä.

        Jos haluat perehtyä siihen, niin luepa tuo nyt aluksi:

        http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/miten-voit-pelastua.html


      • Hillevi Haikunen
        uskova_1 kirjoitti:

        Niin, jokainen on syntinen, mutta ero onkin siinä, että minä ja muutkin uskovat ovat armahdettuja syntisiä.

        Te puskajussit, jotka häpeätte nimeännekin, olette synneissänne ja yritätte sieltä syntienne alta huutaa armahdetuille, että heidän pitää ottaa Jumalan unohtamat syntinsä ja alkaa kantamaan niitä. Kateellista ja turhaa pauhua, kun teille kerran on tarjolla sama armahdus kuin uskovillekin, mutta se ei kelpaa.

        Tai kelpaa hetkeksi, mutta kun parannusta ei tapahdu edes adventismista, harhaopista, niin vaivutte takaisin siihen lättiin, mistä Jeesus teidät pelasti.

        Uskovat tekevät päivittäin parannusta synneistään heti kun huomaavat. Tunnustavat synnin synniksi, vievät sen Jeesuksen päälle ristille, pyytävät anteeksi Jumalalta Jeesuksen Kristuksen nimessä ja jatkavat eloansa kevein mielin. Ja parannus tarkoittaa sitä, että samaa syntiä ei jatketa.

        Paimen, Jeesus, on minun nimeltä kutsunut ja siksi en nimeäni häpeä
        "Hänelle ovenvartija avaa, ja lampaat kuulevat hänen ääntänsä; ja hän kutsuu omat lampaansa nimeltä ja vie heidät ulos." (Joh 10:3) enkä häpeä Jeesusta enkä Häntä julistaa teille ilkeydessänne rypevät puskajuusot teidänkin tulevaksi pelastukseksenne.

        Onpas siinä nyt yhtäkkiä ero sinun ja adventistipastoreiden syntien välillä. Uskotko tosiaan, että heille ei enää armoa riitä kun kaikki hupenee sinun synteihisi. Kukakohan tällä palstalla on kaikkein innokkain ollut kaivamaan toisten syntejä esiin? Jopa kuolleittenkin ihmisten syntejä.


      • Hillevi Haikunen kirjoitti:

        Onpas siinä nyt yhtäkkiä ero sinun ja adventistipastoreiden syntien välillä. Uskotko tosiaan, että heille ei enää armoa riitä kun kaikki hupenee sinun synteihisi. Kukakohan tällä palstalla on kaikkein innokkain ollut kaivamaan toisten syntejä esiin? Jopa kuolleittenkin ihmisten syntejä.

        Ja missäs on tuo, saati sitten nuo, adventtipastorit, jotka ovat halukkaita tulemaan uskoon?

        Olen minäkin johdattanut adventisteja uskoon, mutta yksikään adventistipastori ei ole edes haikaillut (ainakaan adventistipastoriksi esittäytyen) uskoontulosta.

        Ja tuo Hillevi Haikunenko nyt on nimesi muka - etköhän valehtele?

        Entäs jos itse menisit tuohon ohjelmaan ja voisivat sitten siellä kysyä, että "oletko vainonnut uudestisyntyneitä kristittyjä" ja seuraavaksi "oletko panetellut ja valehdellut julkisilla nettipalstoilla kristityistä".


      • Hillevi Haikunen
        uskova_1 kirjoitti:

        Ja missäs on tuo, saati sitten nuo, adventtipastorit, jotka ovat halukkaita tulemaan uskoon?

        Olen minäkin johdattanut adventisteja uskoon, mutta yksikään adventistipastori ei ole edes haikaillut (ainakaan adventistipastoriksi esittäytyen) uskoontulosta.

        Ja tuo Hillevi Haikunenko nyt on nimesi muka - etköhän valehtele?

        Entäs jos itse menisit tuohon ohjelmaan ja voisivat sitten siellä kysyä, että "oletko vainonnut uudestisyntyneitä kristittyjä" ja seuraavaksi "oletko panetellut ja valehdellut julkisilla nettipalstoilla kristityistä".

        Senverran olen sinun räyskytyksiäsi seuraillut tällä palstallla, etten yhtään ihmettele jos joku ei sinun uskoosi halua kääntyä.

        Olenkos väittänyt, että nimeni olisi Hillevi Haikunen? Sehän on nimimerkki niinkuin sinulla Uskova_1.

        Rehellisesti voin sanoa, että en ole vainonnut uudestisyntyneitä kristittyjä. En ole panetellut enkä valehdellut julkisilla nettipalstoilla kristityistä. Sinuahan nyt ei kai kukaan kristittynä pidäkään.


      • Hillevi Haikunen kirjoitti:

        Senverran olen sinun räyskytyksiäsi seuraillut tällä palstallla, etten yhtään ihmettele jos joku ei sinun uskoosi halua kääntyä.

        Olenkos väittänyt, että nimeni olisi Hillevi Haikunen? Sehän on nimimerkki niinkuin sinulla Uskova_1.

        Rehellisesti voin sanoa, että en ole vainonnut uudestisyntyneitä kristittyjä. En ole panetellut enkä valehdellut julkisilla nettipalstoilla kristityistä. Sinuahan nyt ei kai kukaan kristittynä pidäkään.

        Ja taas jatkat kristityn panetteluasi ja parjaustasi.

        Vuosikaudet olet tuota pahuuttasi jatkanut ja tulet ilmeisesti jatkamaan niin kauan, kun Jumalan mitta tulee kohdallasi täyteen.


      • toim. huom
        A-luokan isänsä poika kirjoitti:

        Jokainen adventistivanhempi toivoo lapsestaan adventistipappia.
        Poika totteli adventisti isäänsä.

        Onkoha totta, että JOKAINEN adventistivanhempi toivoo lapsestaan adventistipappia. Epäilen suuresti väittämääsi.


      • onko neiti neiti vai naitu neiti? kirjoitti:

        Missäs se Riitan mies on? Vai väitätkö olevasi vielä neitsyt?

        Huomasin tuolta ylempää viittauksen Hillbergiin. Oletko se katkeroitumisesta masennusta poteva Hillbergin tytärpuoli, joka tunnustit aikaisemminkin pilkaanneesi minua "että silleen"-tyylillä. Nykyinen rekisteröity nikkisi on muistaakseni Zekamelska, mutta olet niitä jatkuvasti muutellut.


      • uskova_1 kirjoitti:

        Kun te ette ole uskossa ja luulette ellensapatin teidät taivaaseen pelastavan, niin te ette myöskään ymmärrä parannuksen ja syntien poispesemisen merkitystä.

        Jos haluat perehtyä siihen, niin luepa tuo nyt aluksi:

        http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/miten-voit-pelastua.html

        Haluaisin korostaa alal olevaa yksinkertaista totuutta Riitan selonteossa blogissaan:

        ### Miksi ihminen ei sellaisenaan pääse taivaaseen:
        Syntiinlankeemuksessa Eevan ja Aatamin henget näivettyivät.
        Kaikki ihmiset ovat sen jälkeen syntyneet näivettynyt henki sisässään.

        Ihminen aistii tämän Hengen puutteen tyhjyytenä, jota hän yrittää täyttää harrastuksilla,
        aviopuolisolla, lapsilla, lastenlapsilla, omaisuudella, matkustelulla, opiskelulla, uraputkella, kavereilla eli kaikella sinänsä hyvällä,
        mutta myös pahalla eli
        huumeilla, viinalla, avioliiton ulkopuolisella seksillä, perversioilla, rikoksilla, erilaisilla pahoihin henkiin yhteyden ottamisilla kuten joogalla, saatananpalvonnalla jne.

        Jos mikään ei tunnu aukkoa täyttävän, voi epätoivoinen tehdä itsemurhan. Vaikka ihminen ei tekisi yhtään ainoaa syntiä, hän ei pääsisi taivaaseen, koska hänellä ei ole henkeä, sillä liha ja veri eivät voi periä Jumalan valtakuntaa (1Kor 15:50). ###


      • kuka on synnitön? kirjoitti:

        Nyt sitten kun Riitta ja Antti uskaltautuisivat siihen samaan tuoliin kuin Ville. Mitähän saataisiin kuulla?
        Eipä taitaisi rohkeus riittää ainakaan puhumaan totta. Mutta kerranhan ne tullaan kuulemaan kuitenkin, teidänkin syntinne. Kautta rantain niitä on jo korviini kantautunutkin. Ville vaikuttaa viattomalle teihin verrattuna.

        ## Mutta kerranhan ne tullaan kuulemaan kuitenkin, teidänkin syntinne.
        Kautta rantain niitä on jo korviini kantautunutkin. ##

        Nimettömien taholta tuleva nimittely kuuluu asiaan tällä palstalla, joten ei siitä sen enempää.
        Mutta juuri siksihän minäkin vien syntini Herran eteen tässä ajassa - tuomitsen itseni niistä -
        etten niitä kerran tulisi kuulemaan, kuten syntinsä Herralta salaavat joutuvat:

        Joh. 5:24
        Totisesti, totisesti minä sanon teille:
        joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä,
        eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.

        ##Kautta rantain niitä on jo korviini kantautunutkin.##

        En ryhdy arvailemaan mistä synneistä sinä minua olet kuulustellut kautta rantain, mutta varmaankin
        samankaltaista kuulustelua kokivat ensimmäiset kristityt ...

        Apt. 4:7-12

        7 Ja he asettivat heidät eteensä ja kysyivät: "Millä voimalla tai kenen nimeen te tämän teitte?"
        8 Silloin Pietari, Pyhää Henkeä täynnä, sanoi heille: "Kansan hallitusmiehet ja vanhimmat!
        9 Jos meitä tänään kuulustellaan sairaalle miehelle tehdystä hyvästä työstä ja siitä, kenen kautta hän on parantunut,
        10 niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.
        11 Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut'.
        12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

        Apt. 23:3-6

        3 Silloin Paavali sanoi hänelle: "Jumala on lyövä sinua, sinä valkeaksi kalkittu seinä; istutko sinä tuomitsemassa minua lain mukaan ja käsket vastoin lakia lyödä minua?"
        4 Niin ne, jotka seisoivat lähellä, sanoivat: "Herjaatko sinä Jumalan ylimmäistä pappia?"
        5 Ja Paavali sanoi: "En tiennyt, veljet, että hän on ylimmäinen pappi; sillä kirjoitettu on: 'Kansasi ruhtinasta älä kiroa'".
        6 Mutta koska Paavali tiesi osan heistä olevan saddukeuksia ja toisen osan fariseuksia, huusi hän neuvoston edessä: "Miehet, veljet, minä olen fariseus, fariseusten jälkeläinen; toivon ja kuolleitten ylösnousemuksen tähden minä olen tuomittavana".

        Apt. 24:14-15
        14 Mutta sen minä sinulle tunnustan, että minä sitä tietä vaeltaen, jota he lahkoksi sanovat, niin palvelen isieni Jumalaa, että minä uskon kaiken, mitä on kirjoitettuna laissa ja profeetoissa,
        15 ja pidän sen toivon Jumalaan, että on oleva ylösnousemus, jota nämä itsekin odottavat, sekä vanhurskasten että vääräin.
        16 Sentähden minä myös ahkeroitsen, että minulla aina olisi loukkaamaton omatunto Jumalan ja ihmisten edessä.

        Niin - uskon että väärät heräävät ikuiseen tuomioon ja oikeamieliset ikuiseen elämään:

        Dan. 12:2
        Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.
        3 Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti.

        Joh. 5:24
        Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt,
        sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi,
        vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.


      • Rehellinen...
        uskova_1 kirjoitti:

        Ja taas jatkat kristityn panetteluasi ja parjaustasi.

        Vuosikaudet olet tuota pahuuttasi jatkanut ja tulet ilmeisesti jatkamaan niin kauan, kun Jumalan mitta tulee kohdallasi täyteen.

        kaikkien kimpussa täällä palstalla, mene Herätyspalstalle omiesi pariin mitä sinä täällä palstalla räkytät.
        Minä kuuntelin se Villen tarinan, ei siinä mitään paha ollut, poika puhui rehellisesti mitä hän on tehnyt, ja sai 20,000 euroa kun oli rehellinen puheissaan, mutta kuinkahan kävisi sinulle luulen että saisit potkut jo ensimmäisen kysymyksen jälkeen, sillä mitä minä olen seurannut sinun puheitasi niin sinä et edes tiedä mitä SANA rehellisyys tarkoittaa.


      • elämässään

        millaisiin synteihin tahansa, niin ei Jumalan antamat ohjeet mihinkään katoa. Jumalan kymmenen käskyä pysyy voimassa, Sapatti pysyy sapattina, Jumalan saastaisiksi luokitellut eläimet eivät ole ruokaa, sunnuntai pysyy pedon merkkinä, sapatti Jumalan merkkinä, naisille ei kuulu pastorin virka Raamatun sanan mukaan.

        Raamatussa on ahdas portti, se löytyy Ilm.22:14 Autuaat ovat ne, jotka Hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olisi, ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät.

        Portti on ahdas ja tie kaita ja HARVAT ovat ne, jotka sen tien löytävät. Ihmisellä on aina parannuksen teon mahdollisuus niin kauan kun hän elää.


      • benedi=siunattu
        uskova_1 kirjoitti:

        Niin, jokainen on syntinen, mutta ero onkin siinä, että minä ja muutkin uskovat ovat armahdettuja syntisiä.

        Te puskajussit, jotka häpeätte nimeännekin, olette synneissänne ja yritätte sieltä syntienne alta huutaa armahdetuille, että heidän pitää ottaa Jumalan unohtamat syntinsä ja alkaa kantamaan niitä. Kateellista ja turhaa pauhua, kun teille kerran on tarjolla sama armahdus kuin uskovillekin, mutta se ei kelpaa.

        Tai kelpaa hetkeksi, mutta kun parannusta ei tapahdu edes adventismista, harhaopista, niin vaivutte takaisin siihen lättiin, mistä Jeesus teidät pelasti.

        Uskovat tekevät päivittäin parannusta synneistään heti kun huomaavat. Tunnustavat synnin synniksi, vievät sen Jeesuksen päälle ristille, pyytävät anteeksi Jumalalta Jeesuksen Kristuksen nimessä ja jatkavat eloansa kevein mielin. Ja parannus tarkoittaa sitä, että samaa syntiä ei jatketa.

        Paimen, Jeesus, on minun nimeltä kutsunut ja siksi en nimeäni häpeä
        "Hänelle ovenvartija avaa, ja lampaat kuulevat hänen ääntänsä; ja hän kutsuu omat lampaansa nimeltä ja vie heidät ulos." (Joh 10:3) enkä häpeä Jeesusta enkä Häntä julistaa teille ilkeydessänne rypevät puskajuusot teidänkin tulevaksi pelastukseksenne.

        kertoi " Minä ja muutkin uskovat ovat armahdettuja syntisiä"

        Syntihän on Jumalan lain rikkomista! Miten sinut on mukamas armahdettu pois synnistä kun tietääkseni jatkat ainakin IV. käskyn sapatin rikkomista?

        Jos olin väärässä, pyydän anteeksi!...Kukaan ei tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani " Jeesus
        hänelle ovenvartija avaa!
        Jos Jeesus on Ovi , kuka on ovenvartija!

        Koska on sula mahdottomuus että uskova 1 sen keksisi , minä kerron sen!

        Ovenvartija on Jumalan 10- käskyä. " Ovenvartija ei avaa, jos et ole sitonut todistusta talteen!!½

        " Sido todistus talteen, lukitse laki sinetillä ( sapatti) minun opetuslapsiini"


      • on niitä jotka

        kumoavat Jumalan kymmenen käskyn lain sapatti mukaan lukien. Toinen puoli syntisistä ei kumoa Jumalan kymmentä käskyä, ei myöskään sapattia, vaikka ovatkin syntisiä, muita kun ei olekaan kun enemmän tai vähemmän syntisiä tämän maan päällä. Jokainen joutuu käymään oman taistelunsa syntiä vastaan Jeesukselta apua ja voimaa pyytäen täällä matkatessaan.


    • ### Pidätkö adventtikirkon toimintaa moraalisesti arveluttavana? Vastaus: Kyllä.
      Oletko harrastanut seksiä naimisissa olevan naisen kanssa? Vastaus: Kyllä.
      Oletko käyttänyt huumeita kirkkomaalla? Vastaus: Kyllä.
      Tässä vain osa. Aika hurjaa kertomusta adventtikirkon pastorin suusta. ###

      Kysynpä sinulta neiti hienohelma: mikä tuossa niin järkyttävää ja yllättävää oli sinulle?
      Etkö tiennyt että ihminen on raadollinen? Luuletko ettei maailmassa tapahtuisi vielä pahempaa.
      Juuri päättyi TV:ssä sarja Nyrnbergin oikeudenkäynneistä arjalaisten kansallissosialistijohtajia vastaan.

      Erikosen asetelman annoit:
      Heppu kertoo huumeenkäytöstään ja aviorikoksestaan ja sen perusteella tuomitsee aivan toisen:
      adventismin. Minun mielestäni hänen pitäisi olla häpeissään omasta pastorinurastaan eikä tekojensa
      syylliseksi nimetä jotain kirkkokuntaa.

      Ihminen on läpeensä mätä itsessään uudestisyntyneenä ja tuolla lailla käy kun ei alati etsi Hengen täyteyttä.
      Emme voi panna toivoamme mihinkään kirkkokuntaan emmekä niiden ulkopuolelle jäämisenkään.
      Vaan meidän on pidettävä vaari itsestämme. Johannes näkee sen mutta näkee myös toivon:

      1. Joh. 5:18
      Me tiedämme, ettei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä;
      vaan Jumalasta syntynyt pitää itsestänsä vaarin, eikä häneen ryhdy se paha.

      1. Joh. 1:8
      Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.

      1. Joh. 3:18-23

      18 Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.
      19 Siitä me tiedämme, että olemme totuudesta, ja me saatamme hänen edessään rauhoittaa sydämemme sillä,
      20 että jos sydämemme syyttää meitä, niin Jumala on suurempi kuin meidän sydämemme ja tietää kaikki.

      21 Rakkaani, jos sydämemme ei syytä meitä, niin meillä on uskallus Jumalaan,
      22 ja mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska pidämme hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on hänelle otollista.
      23 Ja tämä on hänen käskynsä, että meidän tulee uskoa hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen nimeen ja rakastaa toinen toistamme, niinkuin hän on meille käskyn antanut.

      • Ruumulainen

        Minusta oli ihan inhimillinen heppu. Tuskinpa tässä kenkään niin synnitön on. Inhoan eniten tekopyhää hurskastelua, ja siitä voisin kahmalokaupalla tuoda esiin sekä henkilöitä että yhteisöjä. Pläh.


      • Ruumulainen kirjoitti:

        Minusta oli ihan inhimillinen heppu. Tuskinpa tässä kenkään niin synnitön on. Inhoan eniten tekopyhää hurskastelua, ja siitä voisin kahmalokaupalla tuoda esiin sekä henkilöitä että yhteisöjä. Pläh.

        Luulenpa että adventtikirkossa olevat petoainekset käyvät kimppuusi.

        Ville tuntui herkältä nuoreltamieheltä joka tuskin kaipaa ympärilleen raatelevia susia,niitä jotka haistelevat:"haiseeko täällä jauhelihakeitto"?

        On oikein erinnomaista että sisäänpäinkääntyneiden lahkojen tulokset tulevat esiin,oli se sitten jehovantodistajat,adventistit,mormoonit t.m.s.
        Suuri Babylon on kaatumassa.Väärän lahkoutuneen kirkkomaailman tulee repimään riekaleiksi Peto.Se sama jonka kanssa, se on harjoittanut inhoittavaa haureuttaan ja juonut maljasta pyhien verta.
        Tuohon porttoon,Babyloniin kuuluu koko lahkoutunut kirkkomaailma.
        Erottautukaa siitä.Älkää saastaiseen koskeko.Pysykää erossa adventtikirkosta.Se on valkeaksi kalkittu hauta.


      • saastaista
        m.naat kirjoitti:

        Luulenpa että adventtikirkossa olevat petoainekset käyvät kimppuusi.

        Ville tuntui herkältä nuoreltamieheltä joka tuskin kaipaa ympärilleen raatelevia susia,niitä jotka haistelevat:"haiseeko täällä jauhelihakeitto"?

        On oikein erinnomaista että sisäänpäinkääntyneiden lahkojen tulokset tulevat esiin,oli se sitten jehovantodistajat,adventistit,mormoonit t.m.s.
        Suuri Babylon on kaatumassa.Väärän lahkoutuneen kirkkomaailman tulee repimään riekaleiksi Peto.Se sama jonka kanssa, se on harjoittanut inhoittavaa haureuttaan ja juonut maljasta pyhien verta.
        Tuohon porttoon,Babyloniin kuuluu koko lahkoutunut kirkkomaailma.
        Erottautukaa siitä.Älkää saastaiseen koskeko.Pysykää erossa adventtikirkosta.Se on valkeaksi kalkittu hauta.

        Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä niistä kaikista tulee loppu, sanoo "HERRA".... Sikaa, jolla tosin on kokonansa halkinaiset sorkat, mutta joka ei märehdi: Se olkoon teille SAASTAINEN.

        Pysykää erossa kaikista niistä kirkoista, jotka hyväksyy nämä saastaiset eläimet ruuakseen. Heitä on niin paljon kuin meressä on hiekkaa.


      • Sikamainen juttu.
        saastaista kirjoitti:

        Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä niistä kaikista tulee loppu, sanoo "HERRA".... Sikaa, jolla tosin on kokonansa halkinaiset sorkat, mutta joka ei märehdi: Se olkoon teille SAASTAINEN.

        Pysykää erossa kaikista niistä kirkoista, jotka hyväksyy nämä saastaiset eläimet ruuakseen. Heitä on niin paljon kuin meressä on hiekkaa.

        täälläkin?
        Muista sanoa muijjallesi että menskujen aikana käy pesulla ja on saastainen iltaan asti.
        Ja miten olis kivittämisen laita?
        Kivitetäänkö adventtikirkossa?
        Eiköhän ne sikamaiset jutut löydy suuri taistelukirjasta,siitä ellenin versiosta ei aatun.
        Silkkaa unen näköä.


      • saastaista kirjoitti:

        Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä niistä kaikista tulee loppu, sanoo "HERRA".... Sikaa, jolla tosin on kokonansa halkinaiset sorkat, mutta joka ei märehdi: Se olkoon teille SAASTAINEN.

        Pysykää erossa kaikista niistä kirkoista, jotka hyväksyy nämä saastaiset eläimet ruuakseen. Heitä on niin paljon kuin meressä on hiekkaa.

        Siis kun ITSE tunnustaa.

        Jaak. 5:16
        Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.

        Luuk. 12:3
        Sentähden, kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan.

        Siinä sitä hengellistä pihviä ja tässä toisenlaista ...

        1. Kor. 10:25
        Syökää kaikkea, mitä lihakaupassa myydään, kyselemättä mitään omantunnon tähden,

        Koskapa olen uskova ei minun tarvitse kysellä, onko siinä mukana possunlihaa. Mutta epäjumalain palvojat
        tietysti joutuu tarkkaan haistelemaan.


      • kaikkea lihaa
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Siis kun ITSE tunnustaa.

        Jaak. 5:16
        Tunnustakaa siis toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että te parantuisitte; vanhurskaan rukous voi paljon, kun se on harras.

        Luuk. 12:3
        Sentähden, kaikki, mitä te pimeässä sanotte, joutuu päivänvalossa kuultavaksi, ja mitä korvaan puhutte kammioissa, se katoilta julistetaan.

        Siinä sitä hengellistä pihviä ja tässä toisenlaista ...

        1. Kor. 10:25
        Syökää kaikkea, mitä lihakaupassa myydään, kyselemättä mitään omantunnon tähden,

        Koskapa olen uskova ei minun tarvitse kysellä, onko siinä mukana possunlihaa. Mutta epäjumalain palvojat
        tietysti joutuu tarkkaan haistelemaan.

        Käärmeitä, myyriä, etanoita, kissoja, koiria, kilpikonneja, sikoja, sammakoita, kastematoja, rapuja, myyriä krokotiileja, oravia, jäniksiä, karhuja, susia, kenguruja, kilpikonnia, matosia monenlaisia, hevosia, susia. Kyllä ruokalistaa riittää, ken näitä ruokana pitää, eikä Antin tarvitse kysellä, ei muutakuin pannulle ja poskeen.


      • ala vetää täältä!
        kaikkea lihaa kirjoitti:

        Käärmeitä, myyriä, etanoita, kissoja, koiria, kilpikonneja, sikoja, sammakoita, kastematoja, rapuja, myyriä krokotiileja, oravia, jäniksiä, karhuja, susia, kenguruja, kilpikonnia, matosia monenlaisia, hevosia, susia. Kyllä ruokalistaa riittää, ken näitä ruokana pitää, eikä Antin tarvitse kysellä, ei muutakuin pannulle ja poskeen.

        Tuskin raamatun lihakaupassa myydää syötäväksi esim.kissoja,krokotiiliä,myyriä?
        Joko olet hullujenhuoneelta karannut tai perusadventisti,uskontokuntasi edustaja tällä palstalla.


      • säädökset ei tarvitse
        Sikamainen juttu. kirjoitti:

        täälläkin?
        Muista sanoa muijjallesi että menskujen aikana käy pesulla ja on saastainen iltaan asti.
        Ja miten olis kivittämisen laita?
        Kivitetäänkö adventtikirkossa?
        Eiköhän ne sikamaiset jutut löydy suuri taistelukirjasta,siitä ellenin versiosta ei aatun.
        Silkkaa unen näköä.

        Elleniltä hakea. Jumala itse sanassaan sanoo: Jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa, sekä hiiriä, niistä kaikista tulee loppu sanoo "HERRA". Ja tätä on pakanoiden vaikea ymmärtää koska heiltä puuttuu äly. Ymmärrys hoi, äly älä jätä.


      • myydä saastaisia
        ala vetää täältä! kirjoitti:

        Tuskin raamatun lihakaupassa myydää syötäväksi esim.kissoja,krokotiiliä,myyriä?
        Joko olet hullujenhuoneelta karannut tai perusadventisti,uskontokuntasi edustaja tällä palstalla.

        eläimiä, vaan pakanoiden lihakaupasta niitä saa ympäri maapallon.. Pakanoilta on karannut Raamatun sana käsistä kun eivät ymmärrä, että kaikista niistä tulee loppu, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa.


      • oikeassa olet, osittain
        ala vetää täältä! kirjoitti:

        Tuskin raamatun lihakaupassa myydää syötäväksi esim.kissoja,krokotiiliä,myyriä?
        Joko olet hullujenhuoneelta karannut tai perusadventisti,uskontokuntasi edustaja tällä palstalla.

        Ei Raamatun aikaisessa lihakaupassa todellakaan myyty muuta kuin halal lihaa. Ei myyty sikaa, kissoja, krokotiiliä, myyriä..... Siksi meidän luvattiinkin syödä kaikkea, mitä lihakaupassa on.


      • kuka sanoikaan?
        myydä saastaisia kirjoitti:

        eläimiä, vaan pakanoiden lihakaupasta niitä saa ympäri maapallon.. Pakanoilta on karannut Raamatun sana käsistä kun eivät ymmärrä, että kaikista niistä tulee loppu, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa.

        ihmistä joka menee suusta sisään vaan se joka tulee suusta ulos.
        Joten syö kinkkusi hyvillä mielin,mutta varo puheita ellenin profeetallisuudesta.


      • yrjö-yäkkö
        kuka sanoikaan? kirjoitti:

        ihmistä joka menee suusta sisään vaan se joka tulee suusta ulos.
        Joten syö kinkkusi hyvillä mielin,mutta varo puheita ellenin profeetallisuudesta.

        Minulla varmaan tulisi sika takaisin suusta uloskin saman tien. Oksettaa ajatuskin, että söisin toista lihansyöjää.


      • myydä saastaisia kirjoitti:

        eläimiä, vaan pakanoiden lihakaupasta niitä saa ympäri maapallon.. Pakanoilta on karannut Raamatun sana käsistä kun eivät ymmärrä, että kaikista niistä tulee loppu, jotka syövät sianlihaa ja muuta inhoittavaa.

        ### Ei raamatun lihakaupassa
        myydä saastaisia 26.9.2009 13:55
        eläimiä, vaan pakanoiden lihakaupasta ###

        Vai ei myydä raamatullisessa lihakaupassa eläimiä? Ihmislihaako sieltä menet ostamaan tai varastamaan?
        Taisit tarkoittaa kuitenkin samaa kuin minäkin - että mikään myyntikelpoinen liha lihakaupassa ei ole saastaista.
        Uskovan ei pidä edes kysellä voisiko eläinjaloste olla jotenkin saastaista Jumalan edessä. Vakuuttaa Herran Sana:

        1. Kor. 10:25
        Syökää kaikkea, mitä lihakaupassa myydään, kyselemättä mitään omantunnon tähden,
        26 sillä: "Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on".

        Room. 14:14
        Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei mikään ole epäpyhää itsessään;
        vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää.

        Heikkouskoiset älkööt avatko sillipurkkia ...

        Room. 14:2
        Toinen uskoo saavansa syödä kaikkea, mutta toinen, joka on heikko, syö vihanneksia.


      • saavansa syödä
        AnttiVKantola kirjoitti:

        ### Ei raamatun lihakaupassa
        myydä saastaisia 26.9.2009 13:55
        eläimiä, vaan pakanoiden lihakaupasta ###

        Vai ei myydä raamatullisessa lihakaupassa eläimiä? Ihmislihaako sieltä menet ostamaan tai varastamaan?
        Taisit tarkoittaa kuitenkin samaa kuin minäkin - että mikään myyntikelpoinen liha lihakaupassa ei ole saastaista.
        Uskovan ei pidä edes kysellä voisiko eläinjaloste olla jotenkin saastaista Jumalan edessä. Vakuuttaa Herran Sana:

        1. Kor. 10:25
        Syökää kaikkea, mitä lihakaupassa myydään, kyselemättä mitään omantunnon tähden,
        26 sillä: "Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on".

        Room. 14:14
        Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei mikään ole epäpyhää itsessään;
        vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää.

        Heikkouskoiset älkööt avatko sillipurkkia ...

        Room. 14:2
        Toinen uskoo saavansa syödä kaikkea, mutta toinen, joka on heikko, syö vihanneksia.

        kaikkea, kuten lohikäärmeitä, koppakuoriaisia, muurahaiskeittoa, sisliskoja, sammakonkoipia, kastematoja, virtahepoja, tiikereitä, karhuja, rottia, liskoja, paviaaneja, kotkia, apinoita, kärpäsiä, ampiaisia, paarmoja, papukaijoja, leijonia kyllä lihaa riittää ei tule puutetta.


      • ala vetää täältä! kirjoitti:

        Tuskin raamatun lihakaupassa myydää syötäväksi esim.kissoja,krokotiiliä,myyriä?
        Joko olet hullujenhuoneelta karannut tai perusadventisti,uskontokuntasi edustaja tällä palstalla.

        ### Pilkkaatko raamattua?
        ala vetää täältä! 26.9.2009 13:30
        Tuskin raamatun lihakaupassa myydää syötäväksi esim.kissoja,krokotiiliä,myyriä?
        Joko olet hullujenhuoneelta karannut tai perusadventisti,uskontokuntasi edustaja tällä palstalla. ###

        Minä en uskaltaisi edes tolleen nimettömänä sanoa epäpyhäksi sen minkä Jumala puhdistaa uskolla ?!?
        Hän joka pyhittää sinun saastaisen lihasi,
        hänen on varsin helppo pyhittää vaikkapa jopa saastaiset heinäsirkat jotka salolla soittelevat !!!

        Mark. 7:19
        Sillä se ei mene hänen sydämeensä, vaan vatsaan, ja ulostuu." Näin hän sanoi kaikki ruuat puhtaiksi.

        Room. 14:14
        Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei mikään ole epäpyhää itsessään;
        vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää.

        Ap. t. 11:9
        Niin vastasi ääni taivaasta toistamiseen ja sanoi:
        'Minkä Jumala on puhdistanut, sitä älä sinä sano epäpyhäksi'.

        Puhdasta ei tarvitse puhdistaa mutta saastainen puhdistetaan. Jopa saastunut mieli voidaan puhdistaa:

        Ap. t. 15:9
        Hän ei tehnyt mitään eroa heidän ja meidän välillämme, vaan puhdisti heidän sydämensä uskolla. [Ap. t. 10:43]

        Kuinka sinä tuntematon limanuljaska kehtaat sanoa Jumalaa epäpyhäksi väittämällä luojan uudeksiluomaa saastaiseksi!

        Tiitus 1:15
        Puhtaille kaikki on puhdasta, mutta epäpuhtaille ja epäuskoisille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän mielensä ja omatuntonsakin on likaantunut.
        [Mark. 7:19; Ap. t. 10:15; Room. 14:14; 1. Kor. 6:12]

        Jumala on Pyhä ja on Pyhittäjä!
        Antti


      • säteilyä ja Anttibiottia.
        AnttiVKantola kirjoitti:

        ### Pilkkaatko raamattua?
        ala vetää täältä! 26.9.2009 13:30
        Tuskin raamatun lihakaupassa myydää syötäväksi esim.kissoja,krokotiiliä,myyriä?
        Joko olet hullujenhuoneelta karannut tai perusadventisti,uskontokuntasi edustaja tällä palstalla. ###

        Minä en uskaltaisi edes tolleen nimettömänä sanoa epäpyhäksi sen minkä Jumala puhdistaa uskolla ?!?
        Hän joka pyhittää sinun saastaisen lihasi,
        hänen on varsin helppo pyhittää vaikkapa jopa saastaiset heinäsirkat jotka salolla soittelevat !!!

        Mark. 7:19
        Sillä se ei mene hänen sydämeensä, vaan vatsaan, ja ulostuu." Näin hän sanoi kaikki ruuat puhtaiksi.

        Room. 14:14
        Minä tiedän ja olen varma Herrassa Jeesuksessa, ettei mikään ole epäpyhää itsessään;
        vaan ainoastaan sille, joka pitää jotakin epäpyhänä, sille se on epäpyhää.

        Ap. t. 11:9
        Niin vastasi ääni taivaasta toistamiseen ja sanoi:
        'Minkä Jumala on puhdistanut, sitä älä sinä sano epäpyhäksi'.

        Puhdasta ei tarvitse puhdistaa mutta saastainen puhdistetaan. Jopa saastunut mieli voidaan puhdistaa:

        Ap. t. 15:9
        Hän ei tehnyt mitään eroa heidän ja meidän välillämme, vaan puhdisti heidän sydämensä uskolla. [Ap. t. 10:43]

        Kuinka sinä tuntematon limanuljaska kehtaat sanoa Jumalaa epäpyhäksi väittämällä luojan uudeksiluomaa saastaiseksi!

        Tiitus 1:15
        Puhtaille kaikki on puhdasta, mutta epäpuhtaille ja epäuskoisille ei mikään ole puhdasta, vaan heidän mielensä ja omatuntonsakin on likaantunut.
        [Mark. 7:19; Ap. t. 10:15; Room. 14:14; 1. Kor. 6:12]

        Jumala on Pyhä ja on Pyhittäjä!
        Antti

        Ei Antti kaikki ole puhdasta mitä lapat suuhusi, vai mitä meinaat todistella sillä syömiselläsi.
        Tietysi paskasi se kaikki muuttuu, totta, mutta mitä se tekee välillä?
        Oletko varma, ettet Kiinalaisessa ravintolassa "vahingossa" syö hiiriä tahi rottia?
        Söisitkö antaumuksella, jos sitä tuossa lihakaupassa myydään.

        Mitä tekee tänään vesi, kun se puhdistamoon mennessä sisältää antibiootteja, ym. saastaa?
        Lihaa, .... syötetään lääkkeitä, että Antin piffit ovat isoja ja maistuvia..
        Kun syö itse antibiotteja, niin sontanako se tulee ulos? Eikös se toimi sinun maksat ja muut sisäkalut.
        Eli se toimii siten, että söisit kuin kettinkiä, kilisee vain läpi.
        Aika läpipaskomies, mutta periaatehan on se, että inttää pitää, kun määrätyillä palstoilla ollaan, se että onko se järkevää, on toinen asia...


        Anttibiootista sitten muuhun säteilevään.
        Porhot, niissä oli tuota tsernosäteilyä kuten petokaloilla, oli rajotuksia.
        Eli syöminen ei pakota kaikkea läpi, mutta olisko Antti syönyt jo liikaa Anttipiottia ja kalaa,kuin noi säteilee.


    • Toim.huom.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1688
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1315
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1212
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1137
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      922
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      83
      875
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      94
      837
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      829
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      768
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      702
    Aihe