Blondimies "femiinimpi"?

Blond hair blue eyes

Blondina oleminen suomessa on välillä todella turhauttavaa, suurin osa naisista tuntuu pitävän enimmäkseen tummista miehistä täällä suomessa, sitten taas mitä olen ulkomaalaisia foorumeita lukenut niin siellä aika monet naiset pitävät oikeasti blondeista miehistä, eli meistä joilla on vaaleat hiukset ja siniset silmät. Taitaa siis olla sitä, että harvinaisempi ja eksoottisempi kiinnostaa aina enemmän.

Mutta silmääni on silti pistänyt todella usein se, että naiset sanovat blondien miesten olevan femiinimmän näköisiä kuin tummien ja siksi blondit eivät kiinnosta. Onko tämä useammankin naisen mielipide kun tosiaan aika usein törmännyt tuohon teoriaan mitä noita foorumeita olen lueskellut. Ja siis tosiaan kaikki ovat olleet ulkomaalaisia, enimmäkseen jenkkejä, mutta myös muualta euroopasta ja aasiasta.

Minkälaisen reaktion täysin blondi mies saa teissä naisissa, ette varmaankaan moni pidä, mutta näytetäänkö me teidänkin mielestä femiinimmille kuin tummat miehet? Eikös sellainen viikinkimies pitäisi olla kaikkea muuta kuin femiini, iso kirves kädessä ja pitkän parran kanssa juostaan valloittamassa kyliä? ;)

10

3539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minnimerkki

      Riippuu täysin miehestä. Jos mies on mies, se on mies. :) Jos se on nynny ja vaikkapa ruumiinkieleltään feminiininen, se on feminiininen. Mun mielestä nää on yksilöasioita. Ja kaikenhan määrittelee se, mitä siellä blondien hiusten alla ja sinisten silmien takana on.

    • komppaan

      edellistä vastaajaa.. Pidän tietysti miehekkäistä miehistä (ei ole synonyymi macholle), ja jos saa valita, niin vaaleista..
      Vaikka vaalea itsekin olen.. :)

    • Ruma nainen

      Mä olen jotenkin viime aikoina ajatellut että blondi mies olisi kiva. Ennen pidin tummista, mutta monet blondit on tosi hyvän näköisiä!
      Ei siis sillä että hiustenvärillä loppupeleissä merkitystä olisi, mutta kun kuvittelen ihanne-poikaystävän ominaisuuksia, niin hän olisi pitkähiuksinen blondi. :D

      En ajattele sitä mitenkään feminiinisenä, riippuu paljon siitä millainen mies muuten on. Taidan kyllä muutenkin viehättyä enemmän herkistä ja vähän taiteellisista miehistä ja joku kenties luokittelisi nämä ominaisuudet feminiinisiksi. En erityisesti pidä arvossa "äijäilyä" ja machoilua, vaikka toki miehen pitää olla selkeästi mies.

    • Vaalea viikinki

      Aiheeseen puututtava koska olenhan itse aito vaalea, sinisilmäinen ja vieläpä pitkä partainen viikinki.

      Itse olen ainakin tyytyväinen ollut vaaleuteeni, tiedän että vaaleuteni vetoaa suomalaisiinkin tummaverikköihin ja ulkomailla sitä vientiä vasta piisaakin.
      Olen liikkunut paljon kaupungin yö elämässä ja tummat naiset ovat varmasti pokanneet mua useammin kuin blondit.... pari kertaa tumma tyttö on tullut jopa suoraan kertomaan että on katsellut minua kaduilla jne....

      Vastakohdat tosiaan selvästi viehättää ihmisiä, itse en kyl tiedä onko brunette vai blondi parempi, kumpienkin kanssa tullu seurusteltua.

      Nyt ette blondit luovuta ilman faktoja, ettekä edes faktojen kanssakaan. Minä ainakin lisään blondeja suomeen parhaani mukaan..

      T: Kolmekymppinen viikinki

    • snow lavine whipped cream

      Itseasiassa komea viikinki pärjää maassa kuin maassa,naiset pitävät maskuliinisena ja "jäisenä".Kunhan on siisti ja hyväkäytöksinen tapaus.Moni luulee et saksalaiset miehet olisivat hyviä sotilaita armeijoissa..Mene ja tiedä.Siinä sporttisuus on vaaleutta,mukamas.Ei voi olla feminiinimpi väri olla vaalea,ei tietenkhään.

      • ota molemmat

        Aikaisemmin ihastuin helpommin tummiin mutta nyt tuo on muuttunut, nykyään on molempi parempi. Vähän olen hiemankin ihastunut vaaleaan mieheen. Tosin hän värjäsi hiuksensa tummiksi, ja tykkäsin enemmän vaaleana. Itse kiinnitän enemmän huomiota millaiset ne hiukset/silmät ovat, värillä ei ole TODELLAKAAN väliä ainakaan minun mielestäni.

        Eikös sitä jonkinlaista tutkimusta ole muuten tehty, että miehessä saa olla vähän feminiinistä puolta, koska sen voi tulkita, että osaa huolehtia myös 'jälkeläisistä' eikä mies lennä "pesästä toiseen". =)


    • blondi blondimpi blondein

      Välillä blondit miehet viehättävät silmääni. Sellaiset Kurt Cobain-tyyliset, kulmakarvoissa ja ripsissä ois hyvä olla tummempaa väriä. Olen blondi nainen, jonka ripset ja kulmakarvat erottuvat meikkaamattakin. Oikeesti ei värillä niin suurta väliä, viehättävän näköisiä ihmisiä löytyy eri hiustenväreillä, myös naisissa. Merkkaa toki, mitä tukan alla on.

    • naine27vee

      Vaaleat miehet sytyttävät PALJON varmemmin kuin tummat! En ole koskaan välittänyt tummista pitkistä ja ruskeasilmäisistä (niin kuin monet ystävät) vaan nimenomaan niistä suloisista maitopojista:) Näin siitä huolimatta että olen itsekin blondi. Ei ne vastakohdat aina puoleensa vedä.

      Tukan väri ei tosiaan vaikuta miehisyyteen mitenkään, ei vaaleat ole mielestäni ollenkaan femiinisempiä.

      Millaisista naisista vaalea mies pitää?
      Tuntuu että itse vaaleana saan aina vaan niiden tummien miesten huomion.

      • Anonyymi

        Vastaus 11 vuotta myöhemmin :D

        Entisenä blondina poikana ja nykyisenä "tummana blondina" miehenä blondit naiset on alkaneet kiinnostaa enemmän viime aikoina. Pari kertaa elämän aikana on tullut blondi nainen flirttailemaan silloin kun aika tai kyseinen henkilö ei ole ollut vaan oikea, mutta yleensä vedän puoleeni brunetteja ja tummempia naisia ja itsekin olen heidän seuraan ensisijaisesti hakeutunut. Ehkäpä osin siitäkin syystä, että he on kokeneet pitkähiuksiset blondit miehet haluttavina tai jopa eksoottisina (ja päinvastoin).

        Blondien naisten kanssa noin muuten asiat ei ole koskaan edenneet ystävyyttä pidemmälle. Sanotaan, että vastakohdat viehättävät, ja tämä on ollut totta myös omalla kohdallani, mutta tuo on hieman jäänyt vaivaamaan, ettei muiden blondien kanssa ole tullut mitään ja blondeista naisista on tullut siis itselleni nykyisemmin tämän johdosta jopa hieman mystisiä ja eksoottisia! Ja kun tämä on on kääntynyt näin päälaelleen, on kuin aivot olisi uudelleen ohjelmoitu.

        Blondien naisten kohdalla huomaan olevani hieman tarkempi, ettei tällä ole liian samanlaiset kasvonpiirteet kuin naispuolisilla sukulaisillani. Lisäksi aistin myös blondien naisten läsnäolossa keskimäärin enemmän jonkinlaista vastahakoisuutta ja kylmyyttä tutustua syvällisemmin. Nämäkin seikat on osaltaan saattaneet vaikuttaa siihen, että vielä nuorempana keskitin energiani lähinnä tummempiin naisiin.

        Sitten on toki paljon muitakin identiteettiin, mielenkiinnonkohteisiin yms. liittyviä tekijöitä, jotka tietty vaikuttaa enemmän kuin hiusväri. Mutta tässä joitakin mietteitä aiheesta.


    • Anonyymi

      Kyllä kuten täällä on nyt jo sanottu niin kyllä se miehekkyys ja karskius riippuu ihan muista tekijöistä kuin hiustenväristä. Olen muuten itse tykännyt aina hiukan enemmän vaaleista miehistä, vaikka itse olen brunetti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9910
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      404
      4321
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      2976
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      229
      2654
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2644
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1835
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      70
      1691
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe