Voiko mies käyttää naisten matalapohjaisia saapikkaita

saapasmies

19

3454

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisten kengät naisille :)

      Lyhyesti ja ytimekkäästi vastaisin ei, mutta mielenkiinnosta haluaisin tietää että miksi miehen pitäisi edes moisia naisten kenkiä käyttää? Miehillekkin löytyy varmasti vastaavan tapaisia kenkiä. Kyseiset kengät ainakin mielestäni kovin naiselliset ja sirot, eri asia sitten onko syynä alkuperäiseen kysymykseen pieni koko, niin jalan kuin pituuden suhteen. Suosittelen kuitenkin että menet ostamaan kengät ihan miestenosastolta, varmasti löytyy mieleiset sieltäkin.

    • ShoeFreak

      Ehdottomasti! Tää on ihmeellisen jäykkä juttu monelle naiselle. Käyttäähän naisetkin housuja ja muita miesten vaatteita. Rohkeesti vaan kaupungille ja kauppaan. Ihan parasta jos saat itse mielihyvää asiasta, muista viis. Vielä kannattaa hetki miettiä ennenkuin ovesta livahtaa ulos piikkikorkosaappaissa, mutta maailma muuttuu. Homouskaan ei ole enään sairaus, joten ehkä miehiä korkkareissa tai muissa "naisten" kengissä ei enään katsota niin kieroon. Ulkomailla itseasiassa tätä näkee enemmän, mitä kauemmaksi menee Suomesta. Peräpohjola on aika vähän viileempi paikka. Voikun olis pienempi jalan koko niin rientäisin tollasissa kengissä jokapaikkaan. No jos jostain löytys sirot bikerit tai ratsusaappaat niin olisin pitkän aikaa onnellinen. Ehkä joku päivä Manoloita ja Jimmy Choon kenkiä saa isommalla koolla... aivan varmasti :)

      Tästä tulikin mieleen kuva citylehdessä taannoin. Jotain tyylikästä miestä haastateltiin ja todettiin että ompas komeet saappaat, mistäs miehille saa noin hienoja. Haastateltava vastasi ylpeästi niksin olevan siinä että saappaat oli naisten osastolta :D

    • Sen kun vain, omat jalkasihan ne ovat. Ei niihin kenkiin ole tarraa "ei miehille" laitettu. Tuntuu siltä, että miesten kenkiin ei suunnittelussa juurikaan satsata, mutta naisille löytyy aina vaan pikku uutuuksia.

      Mie olen tietty hiukka jäävi totuuksia lausumaan, kun olen samaan aikaan androgyyni ja transvestiitti. Mutta milloinkahan olisin viimeksi miesten kengät ostanut.... vissiin vuonna 1992 ?

      Kuten tuossa todettiin, mielenkiintoiset persoonallisuudet osaavat kivasti yhdistellä naisten ja miesten juttuja. Sama pätee kyllä kenkiinkin, rajoittavana tekijänä vaan valitettavasti on kalossin koko. Nelivitosella koivella on turha haikailla naisten mallien perään.

    • Freedas

      Antaa mennä vaan, jos kengät ovat mieleiset ja omaa tyyliäsi. Mitä väliä kummalle sukupuolelle ne ovat tarkoitetut. Ovathan naisetkin jo pitkään "varastaneet" miesten muotia omaan käyttöönsä ja mielestäni hyvällä menestyksellä :) Jos joku alkaa urputtaa ja esim. vihjailla jotain seksuaalisesta suuntautumisestasi, niin ei muuta kuin toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos semmoiset jutut. Ajat ovat muuttuneet ja muuttuvat edelleen, ja ahdasmielisten ei auta muu kuin hyväksyä se. Olen naisena joutunut kuuntelemaan satunnaista rekkalesbottelua tms. ihan jo pelkästä housujen tai tennareiden käytöstä vanhanaikaisten sovinistien toimesta, naiselle kun kuuluu heidän mielestään hame ja korkokengät. Tuollainen ajattelutapa on mielestäni säälittävää ja huvittavaa. Ei siitä mitään lakeja ole säädetty, miltä naisen ja miehen tulee näyttää ja mitä eri sukupuolten on soveliasta pitää päällään, jokainen saa olla sellainen kuin on. Rikkautta se on sekin, että jokainen uskaltaa pukeutua oman makunsa mukaan sitoutumatta ahdistaviin sukupuolioletuksiin.

    • Kävelija

      Kyllä voi!
      Miehenä olen kauan käyttänyt naisten kenkiä kapean jalkani vuoksi ja vielä mieluummin 5-6 sentin korolla.
      Ei kylläkään piikkikorkoja.

      • niku..

        Ei kai nyt kenelläkään miehelle edes sovi naiten kengät, ellei ihan kääpiö ole


      • niku.. kirjoitti:

        Ei kai nyt kenelläkään miehelle edes sovi naiten kengät, ellei ihan kääpiö ole

        Ei ehkä kääpiö, mutta pienijalkainen kun on, niin löytyy kenkiä mistä vaan. Koossa 40-41 ei tarvitse edes niitä suurimpia ostaa. Ja jalka näyttää paljon sirommalta matalassa naisten kengässä kuin vastaavassa miesten kengässä:)


      • Anonyymi
        niku.. kirjoitti:

        Ei kai nyt kenelläkään miehelle edes sovi naiten kengät, ellei ihan kääpiö ole

        Naiselle sopii helpommin miesten kengät, koska ne ovat tilavampia kuin naisten ja saa isoja kokojakin varmaan aika helposti tuonne 48 numeroon asti, erikoisliikkeistä yli kokoa 50 joskus!


    • maihisneito

      En minä ainakaan osaisi päätellä ovatko nuo kengät miesten vai naisten mallistosta jos sitä ei erikseen kerrottaisi. Bootseja ja maihareita käyttävät tasapuolisesti naiset ja miehet joten no problemo. Jos vain sopivan koon löydät niin sen kun vaan ostat nuo bootsit.

    • - S.S -

      Mielestäni Naiset ei voi itselleen omia kaikkia mitä heille on tehty, jos naiset käyttää miesten vaatteita niin mikäs siinä. Ei muuta kuin ostat itsellesi sellaiset mistä pidät ja jos jollain on ongelmia sen suhteen niin se on niiden häpee koska niiden myös tekis ostaa naisten kengät mutta eivät tohdi. Tuttuni käyttää naisten saappaita jotka menee yli polven, jotkut ovat kommentoineet asiaa mutta hämpä on sanonut että entä sitten.
      Suosittelen vakaasti asiaa ja rohkeutta.

    • Lenamies

      Hyvin voi, itse käytän usein Nokian Lena-mallisia korkokumpparit, pitäisi kohta löytää uudet. Muuten, en ole homo.

    • Blast

      Sänkyssä käytän joskus piktiä saapaita

    • Siro46

      Alkuperäiseen aiheeseen liittyen, ongelmana on pohkeen ympärysmitta, vaikka kengänkoko olisi muutoin sopiva.

    • Ktuuhhgfrh

      Tuskin yksikään naistensaapikas on tarpeeksi tilava sinulle. Käytä mielummin entisajan kunnon armeijasaappaita, niitä saa vielä käytettyinä.

      • FitForAll

        Kyllähän ne jalkaan sopii, tuota pohkeen ympärystä lukuunottamatta. Isoja kokoja on muutoin saatavilla.
        Miksi niiden kenkien pitää olla ylimääräisen suuret ja painavat?


    • fantasia.fan

      Mulla on myös vapaata tilaa vielä yhdelle laskulle. olen useimmiten naisten kengät nahka musta. ei ole ongelma että vierailee Miehen ja naisen välillä. Ja sain todella paljon pienempään asuntoon kaikki tavara tai taa tulla perille saakka. Olen töissä maahantuonti myynti ja markkinointi ja mainonta on myös siell. saapuminen ja hintakin vois kestää pari päivää mutta olemme valmiita tekemään säätiön jonka kanssa voi neuvotella lääkärin tai henkilökortti. kuin Eino Grön on se ollut mitään tekemistä sen kanssa. Meillä kummittelee tässäkin asunnossa jossa punnitse ja säästä. Ford Focus voidaan kohdistaa tarkasti voimaa ja kestävyyttä sekä niiden edellytyksiä. Opetuksen tavoitteena oli selvittää onko kirja ainesta ja sain todella kannustavaa palautetta. Vielä kerran kiitos tiedoista ja taidoista. Urheilu kaveri pelaa jalkapalloa vaan on myös siellä.

    • Anonyymi

      Ostin eräältä naiselta nilkkurit, ovat oikein sopivat. Käytän niitä usein. Parturityttö sanoi että hänellä on samanlaiset, tosiaan pienemmät.

      • Anonyymi

        Mukava parturi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe