Aihe

Idealismi rajoitteisuus topic

Horror Business

Miten se mitä idealogisesti kannatatte, ette kannata tai muuten vain vierastatte lyriikassa vaikuttaa bändien dikkaamiseen, siltä kannalta mitä ette ikinä voisi kuunnella.

Ite kuuntelin juuri aimo annoksen Italialaista oi/skinhead bändia Los Fastidiosta ja vaikka musasta dikkaan on se kaltaiselleni oikeistoliberaalille vähän turhan äärivasemmistolaista - onneksi en kieltä pahemmin osaa.:)

Onko sillä niin paljon väliä mitä bändin sanomaa dikkaa kuinka korrekti se on levyhyllyssä, itse en natsibändejä suostuisi koskaan kuuntelemaan, mutta väkivaltainenkin äärivasemmistolainen/anarkistinen "vihamusa" kyllä menee tietyisssä rajoissa, mutta nieleskellen kuten Oi Polloi - onhan se kulttuuria.
Miten aatepunkki suhtautuu esim. huumori- tai sikailupunkkiin? Tai miten ei-idealistinen punkki joka kuuntelee Kakkista suhtautuu Aivolävistykseen ja kumppaneihin?

Voiko streittari kuunnella Casualtiesta, entä Exploited fani Youth of Todayta?

Voiko kuunnella samaan aikaan GGAllinia ja Vegan Reichiä?

Itse suosin vähän liikaa vegebändejä kun vege olen, mutta en bannaa spesistibändejä kunhan eivät lihaa suorastaan tyrkytä, samoin aatesaran punk-sanoma keskittyy liikaa anti-kapitalismiin, kiihko anti-rasismiin, anarkismiin, pöhkö pasifismiin ja kaikkinaiseen tiukkojen rajojen asettamiseen oikean ja väärän välillä, ei tarvitse kuin kerran kritisoida esim. ääri-islamia niin saa varautua, että kuulee kuuluvansa rasisteihin.

On hienoa, että punkilla on idealistinen puolensa, mutta sen rajoittautuneisuus ja ennaltamäärätty oikeinajattelu, eli ruohonjuurivasemmistolaisuus vituttavat kuulijaa joka haluaa kyllä ajatella omilla aivoillaan, mutta ei kuunnella oikeaoppisuuden teesejä.
Onko punkilla muita vaihtoehtoja kuin kuunnella idealismivapaata musaa tai/ja vasemmistosaarnaa, natsipunkkeja en lue vaihtoehdoksi, mutta onko Klamydian vai kenen se olikaan - "Lisää persettä rättipäille" -biisi sittenkään niin rasistinen vai vain epärelevantti, osittain osuvakin kannanotto, entä anarkistien jatkuvat natsintappofantasiat?
Miksi sallia ihmisiin kohdistuvat verhotut murhaamisbiisit ja väkivaltaan kehotukset, oli puoli sitten vasen tai oikea (ei koske Casualtiesin "Kill Nazi" -biisiä joka on neroutta):).

2

200

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • soepusta naamaan

   mitä sä horiset, känni päälle jejejejejejejej

   • Horror business

    En mä alkoo, mutta eilinen meni tutkareiden parissa ja tänään jatkuu, on vain tämä toinen kemikaali aika mieto ja vaisu, ainakin aloittelijan annoksin.:)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   267
   19892
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15757
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   299
   12693
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   309
   10375
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10146