Täydellistä hajuvettä etsien

day

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt täydellistä hajuvettä itselleni, en ole kuitenkaan sellaista löytänyt. Haen hieman mausteista, makeaa, ehkäpä vaniliaista tuoksua. Mitään vaatimuksia minulla ei ole sen suhteen, mitä tuoksuja siitä pitäisi löytyä, lähinnä vain tiedän miltä sen toivoisin "tuntuvan".Tuoksu ei saa olla pistävä, eikä siis mikään raikas vesituoksu. Siitä ei saisi myöskään tuoksua alkoholi läpi, mikä on kovin yleistä esim. halvoissa hajuvesissä. Mitä siis tuoksun pitäisi olla? Pehmeä, leijuva/ leikkisä, hieman makea, omalla tavallaan "pysäyttävä", ehkä jopa karkkimainen. Mielummin voimakas kuin päivän aikana iholta katoava, mutta rajansa kaikessa. Olen siis 17-vuotias, ehdoton "teinihajuvesien" vihaaja, joten tuoksu saa olla nuorekas mutta ei missään nimessä teini. Tässsä vielä kommentteja tämän hetkisistä tuoksuistani, jotta saatte ehkä hieman paremmin kiinni siitä mitä haen.
Boss Deep Red: mukavan "syvä" tuoksu, mutta hiukan liian tunkkainen, voisi olla makeampi
valentino rock'n rose: pidän kovasti, mutta tämä taas turhankin kevyt voisi olla pehmeämpi ja pysäyttävämpi, ehkä turhan mitään sanomaton
dkny be delicious: liian pistävä, eikä siis ollenkaan sitä mitä haen
victor&rolf flowerbomb: tästäkin pidän kyllä, mutta saisi olla jotenkin vähemmän kukkainen ja enemmän makea, ehkä tämäkin tuoksu voisi olla "syvempi" ja vähemmän myskinen

Hmm taidan olla haastava tapaus, mutta toivon että osaisitte auttaa. Minulla on mahdollisuus ostaa tuoksu myös ulkomailta tai tilata netistä, joten se ei ole ongelma. Itse asiassa vain mukava jos tuoksu ei ole "jokaiselle tuttu", vaan siitä tulisi enemmän ns. oma tuoksu kuin kaikkien tuntema viime kesän hitti :`DD... Kiitos paljon jo jos joku osaa auttaa, olen jotenkin niin huono etsimään hajuvesiä ja myyjätkin heti ehdottavat ikäni takia vain edullisia "teinituoksuja"... Heistä ei siis ole ollut iloa tässä etsinnässä, olen yrittänyt jo monta kertaa : >>.

5

797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nelli 81

      Tuli heti tuosta kuvauksesta mieleen kenzo amour. Se ei tosin ole karkkimainen,mutta vähän mausteinen ja vaniljainen kylläkin! Voisit ainakin käydä testailemassa,ehkä tykkäisit. :-)

      • KenzoAmour

        Omistan itse tuon Kenzon tuoksun ja tunnistin heti nuo vaaditut ominaisuudet. Tästä tuoksusta löytyy vaniljaa, myskiä, valkoista teetä, kirsikkaa, temppelipuuta ja heliotrooppia. Mielestäni Amour on täyteläinen, mutta ei liian raskas.


    • sdkvfkjs

      Anna Suin Flight or Fancy tuoksu tai Diorin Miss Dior Cherie :)

    • ---fan---

      Nina Riccin RICCI RICCI. Ostin sen ja ihastuin. Ekalla kerralla ei välttämättä nappaa, mutta muuttuu iholla paljon ja tuoksu kestää koko päivän. Voimakas ja erilainen.

    • sanpsasd

      Tyttöystävältä löytyi aikoinaan Lancomen Tresoria. (https://secure.scentworld.co.uk/images/164.jpg) En kyllä juurikaan muista, miltä tuoksui, mutta sellainen mielikuva jäi, että olisi ollut äärimmäisen hyvää. Kannattaa siis tarkistaa jos törmäät testeriin. :)
      Muitten miesten mausta en osaa sanoa yhtään, mutta itse en ainakaan pidä noista ylimakeista teinihajuvesistä, mitä ainakin markettien hyllyt tuntuis olevan pullollaan.

      Siinä on viesti ylemmästä keskustelusta, kun tuntuisi kelpaavan tännekin. Tuon Tresorin voi tosiaan sulkea teinimyrkyistä, mikäli aivan oikein muistan. ^^ Lancomella taitaa olla muutenkin hyviä ja "kypsempiä" tuoksuja, kuten "Poeme". Kannattaa siis tarkistaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2246
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2074
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      168
      1854
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      168
      1679
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      19
      1305
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1178
    Aihe