Aihe

Miten opetan wc-siisteyttä?

"kupla otsassa"

Miten työpaikan sottapytylle saisi opetettua wc- ja muutakin siisteyttä? En tahdo vessaan mennessäni kahlata kusilammikoissa! Onko hyviä neuvoja?

9

188

  Vastaukset

  • joku sellainen sopivan naseva kyltti. Tai sitten sen lattialle kuseksijan jälkeen menee vaan vessaan ja kovaäänisesti ilmoittaa kaikkien kuullen, että eihän sinne voi mennä kun joku on kussut lattian täyteen. Luulis menevän viesti perille sille kuseksijalle!

  • kusemaan istualtaan kuin akat. Pätee kyllä

  • Voiko pomoa pyytää hankkimaan vessaan jotakin suihkutettavaa desinfiointiainetta jolla voi tarvitessa pyyhkiä pöntön - siihen viereen voi laittaa ohjetta tuon aineen käytöstä jos vaikka se suttupekkakin innostuisi siivoamisesta? Ehkä pomon taholta voidaan antaa joku yleinen ilmoitus siitä että vessan siisteyteen pitää jokaisen henk.koht. paneutua.

  • sapetti oikein tuelta, kun joku kävi siinä ainoassa pömpelissä paskalla eikä vetänyt ikinä. Kerran sitten otin tussin ja kirjoitin oveen silmän korkeudelle "vedä perkele vessa!"

   No eikö jonkin ajan kuluttua joku ollut piirtänyt hienon kuvan, jossa mies kiskoo perässään köyteen kiinnitettyä puuceetä, josta kuuluu: "Älä Perkele vedä tätä vessaa!"

   En tiedä, lakkasiko tyyppi käymästä paskalla siellä vai oppiko vetämään vessan.

  • Pilailupuodista voisi ostaa sellaisen pilailu-paskatortun ja laittaa nätisti vessankannelle odottamaan seuraavaa tulijaa, herättäisiköhän aiheellista keskustelua? Tietysti joku torvi voi huuhdella sen keinotekoisen tortun vessasta alas ja siten tukkia viemärin, ehkä se ei ole hyvä keino? Mutta johonkin muualle sopimattomaan paikkaan asetettuna tuo torttu voisi toimia? Pöydälle?

  • mitenkään, koske he mitä todennäköiseesti ovat aikuisia miehiä?

  • Ota yhteyttä esimieheen. Nykyisenä sikainfluenssan kulta-aikana siisteydestä huolehtiminen on tärkeää, neuvotaanhan käsien saippuapesun olevan tärkein ennalta-ehkäisevä keino sikainfluenssaa vastaan.

   WC:n ulkopuolellehan voi sijoittaa videokameran joka nauhoittaa kaikki jotka vessaan menevät ja myös kellonaika tallentuu. Sitten kun joku sohottaa huoletta mihin sattuu niin todisteitakin löytyy.

   Että tarkatkaapa tyyliänne, ei sohoteta minne sattuu ja käsipesu aina vessahommien jälkeen!

   • Täysin laitonta toimintaa asentaa saniteetti tiloihin kameroita, niitä ei saa kuvata.Totuushan on että näitä välinpitämättömiä vaan on elämässä ja tulee olemaankiin,sekä niitä joittenka kotikasvatusta on laiminlyöty.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   366
   18019
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   685
   10350
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   6487
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   2535