Tummat silmänaluset pois!

Auttakkee5

On monta vuotta jo vaivannu tummat silmänaluset. Vaikka kuinka ulkoilis ja nukkumaan menis 21.00 niin hetikun viikonloppuna vähän myöhempään valvoo niin tummat silmänaluset on taas silmien alla. Kertokaa jotain hyviä vinkkejä tai OIKEESTI toimivia voiteita!

Kiitos!

72

23527

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minni871212
      • tietäjää

        raudan puute! syö vaikka maksalaatikkoa


    • tyttöjen temput

      geneettistä, mut vedät herätessä puol litraa vettä ja selällään puol tuntia ni voi auttaa tiedä häntä. nuku enemmän.

    • lukki''''

      syötkö paljon sokeria? Jätä se pois niin tapahtuu ihmeitä.. sanomattakin on selvää että tupakointi aiheuttaa mustat silmänaluset

    • nyrkilläsi

      silmäsi mustiksi niin sitten on tummat silmänylisetkin

    • YETSKA

      yh-äippä ikää 40 , ajelet kesäisin autollasi hihattomassa T-paidassa allit hytkyen, myyt kirppiksellä halpahallista 3€:lla ostettuja T-paitoja 5€:lla ja vielä kaupanpäälle tubakoit?

      Silloin tummat silmänaluset ovat tavaramerkkisi. Et pääse niistä millään eroon :) Sorry.

      • mikä vastaus

        Mee pöpilään yetska!!!


      • YETSKA
        mikä vastaus kirjoitti:

        Mee pöpilään yetska!!!

        Tää olikin näköjään ihonhoitopalsta miehille...

        En huomannu :(


    • nainen20

      Tiedättekös, että tummat silmänaluset eivät johdu aina samasta asiasta. Vaikka olisi terveet elämäntavat ja nukkuisi tarpeeksi, ne voivat olla silti tummanvioletit koko ajan. Itselläni on juuri näin, ja se on minun kohdallani perintöä äitini puolelta. Sama on pikkusisaruksillani.
      Ei siihen mitkään voiteet auta, kun iho vain on niin ohutta että verisuonet paistaa suoraan läpi. Kamalan näköistä varsinkin luonnonvalossa. Olen joutunut turvautumaan ainoastaan valokynään. Siltikin alaluomessani on kauhea monttu tumman alueen kohdalla, joka tekee ilkeän varjon silmän alle saaden silmäni taas näyttämään väsyneiltä ja turvonneilta.
      Jos silmänalusesi ovat mustat ihan luonnostaan ihon ohuudesta ja yksinkertaisesti vain kasvojesi luustosta johtuen, ei tummuutta saa mitenkään pois.

      • geenien pilaama

        Minulla sama juttu kuin nimimerkillä "nainen 20".
        Silmänaluset ovat luonnostaan huomiota herättävän tummat, vaikka eläisi terveellisesti ja nukkuisi tarpeeksi. Jos joskus tulee valvottua, niin voi luoja minkä näköinen sitä onkaan. Kerran äitini kysyi, että onko minua lyöty kun olin valvonut viikonloppuna joskus nuorempana.
        Se voi olla geneettistä, kuten minulla, lapsuuskuvissakin on tummat silmänaluset. Ala-asteella opettaja soitteli kotiin ja ihmetteli miksi olin aina niin väsyneen näköinen, vaikka nukuin kuitenkin tarpeeksi.
        Ihmiset huomauttelevat edelleenkin silloin tällöin tummista silmänalusista. Lisäksi atooppinen iho pahentaa ongelmaa, kun iho on entistä ohuempi.
        Jos se on geneettistä ei siihen auta kuin kirurgin veitsi. Voiteet eivät ongelmaa poista, auttavat korkeintaan siihen "itse hankittuun", univelkaan tms.


      • defender

        Väkivalta parisuhteessa on vakava asia.


      • 16v
        geenien pilaama kirjoitti:

        Minulla sama juttu kuin nimimerkillä "nainen 20".
        Silmänaluset ovat luonnostaan huomiota herättävän tummat, vaikka eläisi terveellisesti ja nukkuisi tarpeeksi. Jos joskus tulee valvottua, niin voi luoja minkä näköinen sitä onkaan. Kerran äitini kysyi, että onko minua lyöty kun olin valvonut viikonloppuna joskus nuorempana.
        Se voi olla geneettistä, kuten minulla, lapsuuskuvissakin on tummat silmänaluset. Ala-asteella opettaja soitteli kotiin ja ihmetteli miksi olin aina niin väsyneen näköinen, vaikka nukuin kuitenkin tarpeeksi.
        Ihmiset huomauttelevat edelleenkin silloin tällöin tummista silmänalusista. Lisäksi atooppinen iho pahentaa ongelmaa, kun iho on entistä ohuempi.
        Jos se on geneettistä ei siihen auta kuin kirurgin veitsi. Voiteet eivät ongelmaa poista, auttavat korkeintaan siihen "itse hankittuun", univelkaan tms.

        Ihan sama ongelma kuin nainen20 ja geenien pilaama. Mulla on itelläni atooppinen iho ja oon huomannu et tummat silmänaluset ei mun kohdalla johdu elämäntavoista yms. Iho silmien alla on mulla tosi ohutta ja se aiheuttaa tummat silmänaluset. Ärsyttävää kun siitä vaivasta ei pääse eroon eikä aina jaksa käyttää valokynää eikä muita peiteaineita.


      • anon2
        defender kirjoitti:

        Väkivalta parisuhteessa on vakava asia.

        Edelleen miesten palsta mutta onhan sekin mahdollista että nainen hakkaa miestä


    • Mies47vuotias

      Minulla on myös sama vaiva ja aikanaan silmälääkäri totesi, että minulla on varsin tavallinen krooninen silmänalustulehdus. Sain siihen lääkkeeksi Octan agvakol tms. ( en muista nimeä tarkkaan) ja se auttoi. Lääke vaan oli niin lyhytkestoinen ja kallis, että jätin sen lopulta. Tuubi säilyi muisteekseen vain 2 vkoa avattuna jääkaapissa.

      Ehkä noi naisten ihoa supistavat silmänkääntö/ympärysvoiteet auttavat.

      Se on jännä juttu, että vaikka sitä olisi kuinka nuorekas, niin silmät ja kaula tuppaavat paljastamaan iän.

      • Atoopikko

        Oftan Dexa-Chlora


    • xtycjggj

      Itselläni on auttanu kuuma vesi ja silmänalusien ja silmän ympäryksien hellä hieronta.

      • PartaJermu1

        Ei näin! Hierominen aiheuttaa pintaverisuonten katkeilua, mikä vain pahentaa tilannetta.


    • jo tutustunut ja tyk

      Tutustuhan Mary Kayn kosmetiikkaan:).

    • kgtiykjmi

      Mielenosoitus mediamaksua vastaan 10.12.2009

    • helena3

      Et pääse tummista silmänalusista millään eroon muuta kuin leikkaamalla ne. Huomaa kun sormella vedät alaluomea ylöspäin niin iho kiristyy ja tummat aluset lähtevät pois joten leikkaus vain auttaa , olen pahoillani itselläni sama ongelma mutta kun leikkautin ne poistuivat ja samalla alaluomet tuli napakaksi.

      • ehkää

        nuku ennemmän niin sillä ne lähtee turhaa valvoa aamuun asti sillä ne pussit tulee,,


    • voipi

      vaalentaa vaikka puuterilla.Jos esim unenpuutteen ja nautiskelun vuoksi aluset turpoavat siihen auttaa peräpukamavoide.Jos joku hymähtää kysyn lukeeko silmänalunen purkin kyljestä nimen.voide supistaa.

      • Vanilla Milkshake

        Hei!

        Itse olen kärsinyt ikuisuuden samasta ongelmasta ja kaikkein parhaiten on auttanut ammattimeikkaajien ja maskeeraajien käyttämä meikkivoiteen tapainen. Grimas on merkki, eikä maksa paljoa. Itse olen sitä ostanut turusta naamiaistarvikekaupasta. En ihan jokapäiväiseen käyttöön suosittelisi sitä, mutta ainakin juhlimaan mennessä se saa todella hyvin tummat silmänaluset käyttöön. Voisin kuvitella, että myös Joe Blascon meikkivoiteet auttaisivat; itse en tosin ole niitä kokeillut. Rasvaisen meikkivoiteen päälle tietysti puuteria sitomaan sitä, ja se pitää häivyttää muuhun meikkivoiteeseen...

        Silmänympärysvoiteista olen itse sitä mieltä, että harva niistä oikeasti auttaa tuohon vaivaan. Itselläni toiminut ehkä parhaiten apteekista saatava Vichy-merkki; ainakin se on poistanut turvotusta ja ehkä sitä tummuuttakin.


    • auttoi minua

      Myydään Stockman Beuty:ssa (löytyy joistain kauppakeskuksista) ja varmasti Stockmanniltanikin. Pieni tuubi maksaa n. 25 euroa ja kestää noin vuoden. Erittäin riittoisa ja itselläni päivittäin käytössä. Myyjä suositteli tätä voidetta muutama vuosi sitten, itselleni paras peitevoide monenmoisten kokeilujen jälkeen.

    • . . .

      Unta enemmän kamaa vähemmän. Auttaa.

    • kissa15v

      niin.minäkin olen nyt ruvennut kärsimää tummista silmänaluksista.mutta kokeiltuani oriflamen silmänympärysvoidetta.säännöllisesti.olen tullut hyviin tuloksiin.kestää kyllä 3-4viikkoa kun huomaat että silmänaluset ovat vaaleat.mutta minä olen saanut tummat silmänaluset vaaleaksi.kokeile.sitä kyllä myydään vain myyntikonsulttien kautta..ei kaupoissa.minun kauttani saat tiedon.jos haluut kokeilla.

    • gefwerwer

      1) Vähennä ryyppäämistä.

      2) mee solariumiin(ainakin 10 kertaa) niin kukaan ei huomaa sen jälkeen mitään

      3) pistä risat vaatteet päälle -> olet trendikäs heroinistilookin edelläkävijä

      4) käytä aurinkolaseja sisällä

      5) älä maindaa

      6) valehtele kaikille että sulla on anemia, se selittää kaikki vaivat

      7) hiero chiliä silmiin, sen jälkeen kukaan ei huomaa tummia silmänalusiasi koska silmäsi ovat aivan punaiset

    • Biancaaaah

      on MAX FACTORIN Pan Stick!

      Laita sitä kosteutetulle iholle!

      • pussit tyhjäksi.

        nuo voide jutut ovat myyntipuheita ja paskanjauhantaa. voiteen levittely saattaa auttaa mutta vaikutus tulee hieromisliikkeestä silmän sisänurkkaanpäin näin voit saada hieman lymfa kiertoasi liikkeelle ja kuonaa pois sieltä silmäpussista ,ainoa järkevä toimenpide on kirurgin suorittama pieni viilto jota kautta poistetaan rasvaa sieltä silmän alta sellaisella topsin kaltaisella pumpulitukolla, iho siloittuu ja pussit häipyy pienellä toimenpiteellä.


      • tuimas

        hyvänlainen kommentti asiaan..joka jo itsessään on niiinnnn...tyhmäää...


    • juu-li

      Arbutin-seerumia. Sikakallis mutta jo parissa päivässä huomasin eron. Sama tuote geelinä rauhoitti pahan atopian silmäluomista. Ja ikää on jo 46 enkä tähän mennessä ole ikinä uskonut "ihmeaineisiin"...pakko myöntää, että tämä tuote toimii!

      • Arbutin ei toimi.

        Käytin itse tätä ihme ainetta jonka sanottiin poistavan lähes kaiken ja kuinka sitä on tutkittu ja käyttäjä rymää ym on.. pyysin päästä koe käyttäjäksi kokeilemaan kyseistä tuotetta koska se ei vähentänyt ihon bigmentti ongelmia vaikka niin tuotteessa väitettiin.
        Silmän lumetta suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja kun ei ole tyytyväinen ei saa rahojaan takaisin ekä pääse koe ryhmmän siihen kai otetaan vain ja ainoastaan niitä jotka kehuu tuotetta näin ollen ei todellista tulosta tarvitse julkistaa.
        Arbutin ei todellakaan tee sitä kaikkea mitä luvataan .


    • kokemuksen äänellä

      ainoa mahdollisuus vaikuttaa tummiin silmänalusiin. Kokeileppa seuraavia keinoja : ulkoile illalla, väh. puoli tuntia, älä syö makeaa, älä polta tupakkaa tai juo alkoholia/kahvia/teetä. Syö kalaa. Jos tämä ei auta niin ei mikään!!

    • uhjgfgd

      Ei kannattais rähinöidä joka kerta .... ;)

      • on...

        se positiivinen puolikin. Kun sinulla on luonnostaan tummat silmänaluset,menee vähempi meikkejä ja silmäsi näyttävät vieläkin tummemmilta;D Vanha viisaus tietää kertoa,toiset on latoharakoita ja toiset ovat kaunottaria,vaikka ilman ehostusta;D


    • PandaClub for ever?

      Itsekin kuuluun Panda Kerhoon ja ongelmaame on hankala muiden ymmärtää, esimerkit ja asenne ongelmaamme löytyy esim. tästä ketjusta. Kaljuuskin on elintapojen syytä?

      Olen kokeillut myös monia eri voiteita (biotherm, loreal... jne.) eivät auta silmien tummuuteen, pusseja saattavat pienentää.
      Plastikkakirurgilta tiedustelin asiaa, että voivatko auttaa, niin vastaus oli, että eivät voi. On perinnöllistä ja siihen ei leikkaukset auta, silmäpussit saadaan pienemmäksi, mutta tummuutta ei saa pois.

      Noista elintavoista vielä, että itse olen huomannut, että liika nukkuminen pahentaa tummuutta.
      Katsokaa vaikka Haloskan siippaa Penttiä, jos joku hoito olisi niin eiköhän sitä olisi käytetty?

      • kyl mä tiedän

        Harrasta seksiä, sillä ne lähtee. Kokemusta on.


    • Jalli801

      Miehillä ainakin auttaa seksin määrän lisääminen. Uni paranee, ja ilmeisesti itsetyydytyksen pois jättäminen auttaa myös asiaa.
      Ainakin itselläni toimi..tosin vaikutus ei valitettavasti ollut pysyvä, mustat ja pussit palasi kun muija lähti.

      • xxccz

        Itse olen kärsinyt samasta ongelmasta pienestä lähtien.
        Olen käynyt 2 kertaa plastiikkakirurgilla. Kehosta on siirretty pieni määrä omaa rasvaa silmänaluksiin. Mustat silmäalukset hävisivät heti. Ongelma johtuu siitä, että iho on niin ohut eli siis rasvaa on hyvin vähän.
        Ainoa keino, joka auttoi minua. Toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Jos käyt esim. Hkissä teetättämässä ko operaation, niin se on vain päivän keikka.


      • pc
        xxccz kirjoitti:

        Itse olen kärsinyt samasta ongelmasta pienestä lähtien.
        Olen käynyt 2 kertaa plastiikkakirurgilla. Kehosta on siirretty pieni määrä omaa rasvaa silmänaluksiin. Mustat silmäalukset hävisivät heti. Ongelma johtuu siitä, että iho on niin ohut eli siis rasvaa on hyvin vähän.
        Ainoa keino, joka auttoi minua. Toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Jos käyt esim. Hkissä teetättämässä ko operaation, niin se on vain päivän keikka.

        Kauanko meni, että leikkausjäljet häipyi?
        Minkähän hintainen tälläinen operaation on?


      • djdjd
        pc kirjoitti:

        Kauanko meni, että leikkausjäljet häipyi?
        Minkähän hintainen tälläinen operaation on?

        Kyseessä ei ole varsinainen leikkaus, vaan rasvaa siirretään silmien alle ohuella neulalla. Mustelmia tulee ja turvotusta. Jäljet kestävät noin reilun viikon - 2 viikkoa.
        Jos käy lymfassa, niin paraneminen käy nopeammin.
        Minulle toimenpide on maksanut noin reilu 1000 euroa.


    • Kuullut

      mitään kalliita revlonia vaan käy ostamassa apteekista peräpukamavoidetta! Tämä ei ole vitsi vaan voide laskee turvotusta tehokkaasti, joten toimii!!!

    • GribonAsF

      Tummat silmänaluset eivät tähän mennessä ole itseäni häirinneet(joskaan en itse niistä kärsi.) Ne keräävät katseet puoleensa ja näyttävät aina yhtä kauniilta. Meitä on ehkä moneen junaan... Itse näen ne kauniina...

    • hinttarihomma

      ja rupee heteroksi...ei enään vaivaa silmänaluset...

    • mustuainen

      itse olen sammunut joka päivän. klo 20-21 15 vuoden ajan,jatkanut juomista klo 9 kun saa kaljaa.
      Silmien aluset on kyllä tosi mustat ja koko elämä,ei varmaan voiteetkaan auta,vitalista oon kokeillu...
      tapanko itseni,join me to death...

    • veikko .

      Joku tieteellinen tutkimus väitti että masturbointi aiheuttaa silmien alusten tummenemista ja jopa sokeutta. Ole reilususti oma itsesi ja varaa tarvittaessa aika optikolle.

      • Veikon kone(käsi)

        Vain viralliset tukimukset kannattanee huomioida. Veikon kotikäsityötaidot kyllä tunnetaan muttei sotketa asioita.


    • Minni*''
      • Minni*'*
        Minni*'* kirjoitti:

        Paremmalla onnella se linkki josko näkyis paremmin.

        http://www.yhteishyva.fi/kauneus_komeus/kauneusvinkit/silmien_meikkaus/ongelmana_turvonneet_ja_mustat__silmanaluset/fi_FI/ongelm...

        onnistunut joten kopion tekstin. Saa varmaankin Sokoksilta koska on Yhteishyvän sivulla.

        Tuotevinkit:

        a_talika_eye_theraphy.jpg
        Talika Eye Therapy Patch/Mask - Silmälaput/Silmänaamio
        Talika Eye Decompress - Silmänaamio: Pika-apu silmänympärysalueen turvotukseen. Tuote sisältää mm. ruiskukkauutetta, joka pehmentää ja kosteuttaa.

        Talika Eye Therapy Patch/Mask - Silmälaput/Silmänaamio: Poistaa hetkessä silmänympärysjuonteet, vaalentaa silmänaluset, poistaa turvotuksen ja tasoittaa arvet. Voidaan antaa vaikuttaa 30 minuuttia tai tehohoitona yön yli. Pakkauksessa 6 silmälappuparia, yhtä lappua voidaan käyttää 3 kertaa. Raaka-aineet: Vehnänalkio-, avokado-, sahrami- ja myskiruusuöljy, karitevoi, ceramide III.

        Talika Eye Detox Ges - Silmänympärysgeeli: Kuukauden hoito-ohjelma, joka poistaa väsymyksen ja stressin jäljet herkältä silmänympärysiholta. Aktivoi kollageenin muodostumista, vahvistaa verisuonia, laskee turvotusta, rauhoittaa ja kosteuttaa. Tuote sisältää mm. hevoskastanjauutetta, valkoista lupiinia, mantelia ja ruiskukkaa.


      • tuikkulainen
        Minni*'* kirjoitti:

        onnistunut joten kopion tekstin. Saa varmaankin Sokoksilta koska on Yhteishyvän sivulla.

        Tuotevinkit:

        a_talika_eye_theraphy.jpg
        Talika Eye Therapy Patch/Mask - Silmälaput/Silmänaamio
        Talika Eye Decompress - Silmänaamio: Pika-apu silmänympärysalueen turvotukseen. Tuote sisältää mm. ruiskukkauutetta, joka pehmentää ja kosteuttaa.

        Talika Eye Therapy Patch/Mask - Silmälaput/Silmänaamio: Poistaa hetkessä silmänympärysjuonteet, vaalentaa silmänaluset, poistaa turvotuksen ja tasoittaa arvet. Voidaan antaa vaikuttaa 30 minuuttia tai tehohoitona yön yli. Pakkauksessa 6 silmälappuparia, yhtä lappua voidaan käyttää 3 kertaa. Raaka-aineet: Vehnänalkio-, avokado-, sahrami- ja myskiruusuöljy, karitevoi, ceramide III.

        Talika Eye Detox Ges - Silmänympärysgeeli: Kuukauden hoito-ohjelma, joka poistaa väsymyksen ja stressin jäljet herkältä silmänympärysiholta. Aktivoi kollageenin muodostumista, vahvistaa verisuonia, laskee turvotusta, rauhoittaa ja kosteuttaa. Tuote sisältää mm. hevoskastanjauutetta, valkoista lupiinia, mantelia ja ruiskukkaa.

        Silmänaluset voi olla mustat myös huonosta unenlaadusta. Itselläni oli mustat silmänaluset vaikka nukuin riittävästi ja ruokavalio oli suositusten mukainen. Hermostoni kävi ykikerroksilla ja nukkuessa unenlaatu oli huono. Silmämunat pyöri unen aikana kuin hedelmäpelin rullat ja heräsin usein väsyneenä pitkienkin yöunien jäljiltä. Oneksi arvauskeskuksen lääkäri lähetti minut asiantuntijalääkärille ja nyt unenlaatu on hyvä pelkästään yhden lääkenapin päivittäisellä käytöllä. Mustia silmänalusia ei ole ollut enää vuosiin,vaikka joskun viikonloppuisin jää unet kokonaan väliin bailatessa esim. festareilla.


      • oolulaine:D
        tuikkulainen kirjoitti:

        Silmänaluset voi olla mustat myös huonosta unenlaadusta. Itselläni oli mustat silmänaluset vaikka nukuin riittävästi ja ruokavalio oli suositusten mukainen. Hermostoni kävi ykikerroksilla ja nukkuessa unenlaatu oli huono. Silmämunat pyöri unen aikana kuin hedelmäpelin rullat ja heräsin usein väsyneenä pitkienkin yöunien jäljiltä. Oneksi arvauskeskuksen lääkäri lähetti minut asiantuntijalääkärille ja nyt unenlaatu on hyvä pelkästään yhden lääkenapin päivittäisellä käytöllä. Mustia silmänalusia ei ole ollut enää vuosiin,vaikka joskun viikonloppuisin jää unet kokonaan väliin bailatessa esim. festareilla.

        Laita käytetyt teepussit silmien alle n. 10 minuutin ajaksi niin pitäisi lähtä tummat silmänaluset. Minulla ainakin toimi todella hyvin


      • Yövuoro on paras
        tuikkulainen kirjoitti:

        Silmänaluset voi olla mustat myös huonosta unenlaadusta. Itselläni oli mustat silmänaluset vaikka nukuin riittävästi ja ruokavalio oli suositusten mukainen. Hermostoni kävi ykikerroksilla ja nukkuessa unenlaatu oli huono. Silmämunat pyöri unen aikana kuin hedelmäpelin rullat ja heräsin usein väsyneenä pitkienkin yöunien jäljiltä. Oneksi arvauskeskuksen lääkäri lähetti minut asiantuntijalääkärille ja nyt unenlaatu on hyvä pelkästään yhden lääkenapin päivittäisellä käytöllä. Mustia silmänalusia ei ole ollut enää vuosiin,vaikka joskun viikonloppuisin jää unet kokonaan väliin bailatessa esim. festareilla.

        Jes. Kiitos kiitos paljon. Ite teen yövuoroo (eli uni väkisinki huonolaatusta) ja oon iha varma et tommone lääkenappi korjais munki pandasilmät. Oon jo ptikään selaillu kaikenmaailman vinkkejä ja sä pelastit nyt kyllä mut ikuiselta kadotukselta. Enää vaa pitäs saada niitä nappeja. --> apteekkiin :D


    • oletko tiennyt, että

      normaali mies ei meikkaa. Jos meikkaat, olet hinttari

    • mies 26 v.

      Itselläni on ollut sama ongelma jo noin 10 vuotta. Ihan sama vaikka kuinka olisi nukkunut hyvin, tummat silmänaluset oli ja pysyi. Siitä huolimatta, että urheilen päivittäin, ravintopuoli on kunnossa, en käytä alkoholia enkä tupakoi. Geeneistä se on siis pitkälti kiinni.

      Kyllästyin kuitenkin lopulta kuuntelemaan vittuilua asiasta, ja useiden kokeilujen jälkeen löysin ratkaisun MaxFactorin peitepuikosta. Varmaan muilla valmistajilla on vastaavia tuotteita, en osaa sen tarkemmin sanoa, kun ei nämä meikkausjutut sen syvällisemmin kiinnosta. Olennaisinta on löytää omaa ihoa vastaava sävy, jotta peitepuikon käyttöä ei erota päällepäin. Itse olen ostanut kahta eri sävyä, joita voi sitten tarvittaessa sekoittaa.

      Käytän peitepuikkoa vain mennessäni ihmisten ilmoille ja pelkästään silmänympäryksiin, joten uusi puikko täytyy ostaa ehkä korkeintaan vuoden välein. Mikään kallis ratkaisu ei siis ole kyseessä. Viimeksi kun nappasin Anttilasta yhden puikon, hinta oli about 10 euroa. Tietysti mukaan voi halutessaan sotkea valokynääkin, jos haluaa, mutta itse en ole viitsinyt.

      Kukaan ei ole sittemmin enää kommentoinut minulle tummista silmänalusista mitään. Koskaan. En ole enää edes miettinyt koko asiaa, koska ongelma on osaltani ratkaistu. Suosittelen.

      • 5 ohjetta

        Juo lasi vettä puolen tunnin välein, älä syö suolaa tai sokeria, älä rasita silmiä illalla TV:n ääressä, liiku ulkona 2h päivässä, hanki rusketus. Noiden pitäisi jotenkin auttaa.


    • adad

      Miks kaikki täällä yrittää viitata, että kysymyksen tekijän pitäisi hakeutua hoitoon tms.? Itselläni on lähes sama juttu! Se vaan johtuu geeneistä, tosin ihan marketeissa eli peruskaupoissa myydään "silmänympärys" voiteita/kyniä joilla sitten saa pois tummat silmänympärykset. Ei varmaan oo ku alle 10€ jotan voidetta pikku purkista. Käyppä kaupassa kattelemasa. Itellä ei oo ollu! Nivea for men, Nivea, Garnier noista vois löytyy apua ja muita vastaavia

    • vinkki:

      Pistä ruokalusikat pakastimeen ja pidä niitä silmiesi päällä.

    • ?.?

      mul on ollu pitkään silmät mustina oon miettinyt pitkään miten saisin ne pois.mul on myös samalla atooppinen iho joten se vissiin hankaloittaan silmä pussien pois saantia.toivoisin hyviä vinkkejä!(testaan teiän neuvoja)

    • apuu!help!12v

      mää oon vasta 12 v ja mul on ihan hullun punaset silmäpussit.yritän rasvoo niitä ku ne on niin kuivat. mul on myös sitte atooppinen ihottuma niinku ?.?:lla. Neuvoi!!!

    • rillipääpäpäpää

      Laittakaa silmälasit päähän :)))) itellä toimii!

    • atoopikkonainen

      Tummat silmänaluset johtuvat monesta asiasta. Geenit, nestehukka(juo vettä enemmän), kuiva ohut ja herkkä iho, hankaus ja ärsytys, raudanpuute, unenpuute ja ehdottomasti myös erilaiset nenä- ja silmäallergiat.

      Itsellä perimää, atooppinen superherkkä ja ohut iho ja vähän univelkaa. Raudanpuutettakin on ollut, mutta vettä juon paljon. Suolaa en allekirjoittaisi. Riippu miten kroppa pitää suolasta. Joillakin on herkkyyttä suolan suhteen ja nestettä kerääntyy heti. Mulla ainakin. Silmäpussit ei ole ongelmana mulla vaan se tummuus.

      Rusketus saa silmänaluset näyttämään paremmalta, koska naama muualta tumma niin ne silmät ei enää näytä niin karsealta. Kannattaa kosteuttaa silmänalusia reippaasti tuotteella, joka ei ärsytä. Ei mitään pistäviä hajuja ja tuhatta eri ainesosaa. Lämmintä vettä suositellaan usein pesuun jne. silmille ja olen samaa mieltä.

      Olen muuten kuullut, että jos usein/jatkuvasti jotain jääkylmää naamallesi painelet niin voit odottaa hiusverisuonten purkautumista sun muuta sitten jälkikäteen lahjana. Itselle tuo kylmäily ei kyllä ole toiminut ja tuntuu muutenkin ikävältä herkällä iholla. Ihan vihloo :/

      Itsellä näin yleensäkin kasvoilla tuo Arbutin-seerumi on auttanut. Pahaan couperosaan se tuskin tehoaa, siksi moni valittaa ettei se auta. Itsellä toimii todella hyvin ja tulokset heti näkyvissä.

      Meikeistä sen verran, että mitä enemmän jotain laitan sen karmeammalta yleensä näytän. Tyydyn valokynään itse, mutta joillekkin kakkunaamoille se ei ehkä riitä. Miehillekin valokynä varmasti sopii, sillä koostumus todella ohut ja teho on siinä, että tuo valoa ja vähän peittoa tummiin kohtiin.

      Paras keinohan on tietenkin puhkua posket punaisina ihan treenin jälkeen niin ei paljon huomaa niitä viiruja :)

    • Pandaman

      Itse olen kuin pandakarhu. Päätin vain hyväksyä piirteen ja olla tyytyväinen. Kyllähän jotkut ovat kriminaalin näköiseksi sanoneet, mutta ihan sama.

    • bobksi

      Maalaisjärjellä ajattelin kerran, että mistä tuo tumma väri silmien alla johtuu. Jotenkin mieleen juolahti että verisuonethan siellä pullistaa ja ne näkyy ulospäin. Kokeilin hieroa silmienalusia ekana päivänä puolisen tuntia, niin sillä lähti jo suurin osa tummuudesta. Johtuuko tuo sitten parantuneesta verenkierrosta vai jostain muusta, en tiedä. Jatkoin kokeilua viikon verran ja mustat silmänaluset katosi kokonaan. Itselläni siis oli tosi pahat silmänaluset ja näin jopa suonia silmien alla. Tuolla viikon mittaisella kokeilulla kaikki hävisi. Kokeilkaa ja todentakaa itse. En voi kertoa kuin omia kokemuksia ja en ole varma toimiiko aina

    • hhfgfhgf

      Sitruunamehu ja kahvinpurut pitäisi auttaa. Itselläni ei ole koskaan ollut tarvetta kokeilla.

    • Lhymdrykml

      Sokerit pois ruokavaliosta

    • luonnollinen4
    • 4711

      Minä olen käyttänyt L´orèal Men Expert Vita Lift 5 roll-on silmänympärysvoidetta, ei ärsytä eikä kirvele yhtään.

    • Marry Land
    • Gerard

      Kitos

      http://www.binaeraoptioner.org/

    • Tummasilmänympärysiho

      Loistavan avun sain itse vaimon kaapilta... Epäilin ensin, mutta toimii! V 10 plussa sarjassa on LX silmänymp voide, joka ulkonäkönsä perusteella voisi olla miehenkin hyllyllä :)
      Tuote löytyy täältä-> http://goo.gl/Yvaszz , käyttö aamuin illoin ja tummat renkaat ovat huomattavasti vaaleammat ja samalla pöhötyskin on laskenut! Apteekeista kautta maan ja verkkokauppakin löytyy!

    • kurkunviipaleet

      Perinteinen ja tehokkaasti toimiva apu tummiin turvonneisiin silmiin on kurkunviipaleet silmien päälle 15min ajaksi. Antioksidantteja, vitamiineja ja muita hyödyllisiä aineita kurkussa on monia, mutta silmänympäryksiin vaikuttava tehoaine kurkussa on cucurbitacin -steroidi, joka vaikuttaa solukalvoihin vähentäen silmien turvotusta ja tummuutta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe