HIENOA TUOMARISTO? Veivät jatkopaikkoja.

Ei mee jakeluun

Onhan se nyt v***u, kumma (sory mut ihan pakko kirota), että jos päästä strippasin jatkoon ja sitten semifinaalissa kaikki on sitä vastaan, vaikka tietävät jo valmiiksi mitä on luvassa.

MM hyvä voimisteluryhmä. Beatboksaaja ja laulaja eivät päässeet mukaan semifinaaleihin, kun tämä MR New York sai tuomaristolta yhden paikan. Samaa mieltä olen siitä tankotanssijasta. PITÄÄ PIKKUISEN miettiä etukäteenkin, kun tietää että katsomossa on myös lapsia!!!

Ei voi ymmärtää Beatboksaaja, voimisteluryhmä ja Stellaa esittänyt laulaja olisi pitänyt olla jatkossa ei vain yksi heistä.

4

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pask'

      Ja sit jotain perkeleen napatanssijoita otetaan useempikin jatkoon vaikka ei se siitä miksikään muutu

      • EI EI EI voi jatkuu

        Ei napatanssi paljon muutu jos panee monta hyvää esiintymään, kuten esim hyvien laulajien kohdalla vai olenko väärässä. Tosiaan myös osan napatanssijoista olisi voinut jättää pois. Se oli ihan ok joka käytti alku karsinnoissa niitä pitkiä housuja alla. Sen napatanssijan nimeä en muista, mutta jatkossa se voi olla, mutta kaikki muut ei ei ei.

        Myös se tämänkertainen nais/tyttö laulaja vähän ihmetytti miks jatkossa sillä mielluummin oisin itse päästänyt vaikka sen Stellaa laulaneen nuoren tytön eli jos oois ollut 16-20v niin siinähän ois ollut aineksia jopa Idols voittajaksi mikäli kehitys ei pysähdy.

        Toisaalta kaikki ongelmat olis ratkaistu sillä, että ne parhaat oltaisiin sinne valittu, eikä tehty näin miten tehtiin. Kolme täysin turhaa mukana sillä kolme semifinaalipaikan ansainnutta ei ole mukana. Kenties yhdelle paikan on antanut katsojat.

        Kuinka tuomaristo voi vielä väittää, että mielestämme valitsimme parhaat jatkoon! Okei mukana on oikeastikin hyviä kykyjä, mutta näkeehän sen. jos on niiden pudonneiden esitykset katsonut niin TUOMARISTO ON laitettava uusiksi! Jos esi MR New York kuuluu jatkoon niin ei ei ei.

        Sitä en tiedä onko hänessä ainesta alallaan (mr new york), mutta ei kuulu tähän talent perheeseen. MIKSI tuomaristo huomasi sen vasta nyt?

        Ois ollu ihan oikein tuomareille et se Nyy jorkki ois mennyt jatkoon mut ei kilpailijoille.


    • samaa mieltä

      Tuomarit puhuvat perheohjelmasta ja viimeksi kuolasivat sen stripparin perään. Ihan kuin olisi stripparin vika. Samaa typerää showta se veti kun viimeksikin - ero on vain tuomareissa. Viimeksi oltiin niin maan myyneitä ja nyt heti käsi summerilla ja kauhea paasaus sille stripparille. Se vaan hoiti hommansa eli esiintymisen. Tosi teennäistä touhua tuomareilta. Onneksi kansa äänesti oikeat tyypit jatkoon. Tosin pari muutakin oli hyviä. Se tanssija, joka tippui ja se kolmen muusikon esitys. Vähän taitavimpia ja asiallisimpia tuomareita kaivattaisiin!

    • öö aapisena

      Itsekin ihmettelin/ihmettelen edelleen täysin samaa. Mitä talenttia siinä stripparin esityksessä edes oli alunperin, menee tuomarien aivoitukset aivan yli ymmärryksen. Siinä vaiheessa, kun strippari esiintyi karsinnoissa, jotekin olisi voinut olettaa, että tuomarit eivät voi mitenkään päästää sitä semifinaaleihin tai jatkoon ylipäänsä mutta ei! Jatkoon meni ja vieläpä sai semifinaalinpaikan. Ja millä esityksellä?! Huh huh. Eivät tuomarit tosissaan voineet uskoa, että semifinaaleissa nähdään kyseiseltä esiintyjältä oikein pankinräjäyttäjä esitys. Lieneekö alunperin ollut tarkotus luoda sellainen kontrasti, että se oikea talent-aines ponnahtaa semifinaaleista jatkoon, kun on noin huono esitys, johon verrata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe