HIENOA TUOMARISTO? Veivät jatkopaikkoja.

Ei mee jakeluun

Onhan se nyt v***u, kumma (sory mut ihan pakko kirota), että jos päästä strippasin jatkoon ja sitten semifinaalissa kaikki on sitä vastaan, vaikka tietävät jo valmiiksi mitä on luvassa.

MM hyvä voimisteluryhmä. Beatboksaaja ja laulaja eivät päässeet mukaan semifinaaleihin, kun tämä MR New York sai tuomaristolta yhden paikan. Samaa mieltä olen siitä tankotanssijasta. PITÄÄ PIKKUISEN miettiä etukäteenkin, kun tietää että katsomossa on myös lapsia!!!

Ei voi ymmärtää Beatboksaaja, voimisteluryhmä ja Stellaa esittänyt laulaja olisi pitänyt olla jatkossa ei vain yksi heistä.

4

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pask'

      Ja sit jotain perkeleen napatanssijoita otetaan useempikin jatkoon vaikka ei se siitä miksikään muutu

      • EI EI EI voi jatkuu

        Ei napatanssi paljon muutu jos panee monta hyvää esiintymään, kuten esim hyvien laulajien kohdalla vai olenko väärässä. Tosiaan myös osan napatanssijoista olisi voinut jättää pois. Se oli ihan ok joka käytti alku karsinnoissa niitä pitkiä housuja alla. Sen napatanssijan nimeä en muista, mutta jatkossa se voi olla, mutta kaikki muut ei ei ei.

        Myös se tämänkertainen nais/tyttö laulaja vähän ihmetytti miks jatkossa sillä mielluummin oisin itse päästänyt vaikka sen Stellaa laulaneen nuoren tytön eli jos oois ollut 16-20v niin siinähän ois ollut aineksia jopa Idols voittajaksi mikäli kehitys ei pysähdy.

        Toisaalta kaikki ongelmat olis ratkaistu sillä, että ne parhaat oltaisiin sinne valittu, eikä tehty näin miten tehtiin. Kolme täysin turhaa mukana sillä kolme semifinaalipaikan ansainnutta ei ole mukana. Kenties yhdelle paikan on antanut katsojat.

        Kuinka tuomaristo voi vielä väittää, että mielestämme valitsimme parhaat jatkoon! Okei mukana on oikeastikin hyviä kykyjä, mutta näkeehän sen. jos on niiden pudonneiden esitykset katsonut niin TUOMARISTO ON laitettava uusiksi! Jos esi MR New York kuuluu jatkoon niin ei ei ei.

        Sitä en tiedä onko hänessä ainesta alallaan (mr new york), mutta ei kuulu tähän talent perheeseen. MIKSI tuomaristo huomasi sen vasta nyt?

        Ois ollu ihan oikein tuomareille et se Nyy jorkki ois mennyt jatkoon mut ei kilpailijoille.


    • samaa mieltä

      Tuomarit puhuvat perheohjelmasta ja viimeksi kuolasivat sen stripparin perään. Ihan kuin olisi stripparin vika. Samaa typerää showta se veti kun viimeksikin - ero on vain tuomareissa. Viimeksi oltiin niin maan myyneitä ja nyt heti käsi summerilla ja kauhea paasaus sille stripparille. Se vaan hoiti hommansa eli esiintymisen. Tosi teennäistä touhua tuomareilta. Onneksi kansa äänesti oikeat tyypit jatkoon. Tosin pari muutakin oli hyviä. Se tanssija, joka tippui ja se kolmen muusikon esitys. Vähän taitavimpia ja asiallisimpia tuomareita kaivattaisiin!

    • öö aapisena

      Itsekin ihmettelin/ihmettelen edelleen täysin samaa. Mitä talenttia siinä stripparin esityksessä edes oli alunperin, menee tuomarien aivoitukset aivan yli ymmärryksen. Siinä vaiheessa, kun strippari esiintyi karsinnoissa, jotekin olisi voinut olettaa, että tuomarit eivät voi mitenkään päästää sitä semifinaaleihin tai jatkoon ylipäänsä mutta ei! Jatkoon meni ja vieläpä sai semifinaalinpaikan. Ja millä esityksellä?! Huh huh. Eivät tuomarit tosissaan voineet uskoa, että semifinaaleissa nähdään kyseiseltä esiintyjältä oikein pankinräjäyttäjä esitys. Lieneekö alunperin ollut tarkotus luoda sellainen kontrasti, että se oikea talent-aines ponnahtaa semifinaaleista jatkoon, kun on noin huono esitys, johon verrata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3269
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2278
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1504
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1345
    Aihe