decora-tyyli

Nyappy-Chan

6

1891

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ....exx

      ei kannata. nolaat ittes

    • Candy Kid

      Jasu, jasu ystävä hyvä :)!

      Toivon voivani auttaa sinua edes jotenkin, jos siis tosissasi olet sen suhteen, että decora-tyyliä tahdot kokeilla. Yleensä decorat valmistavat vaatteitaan ym. itse, mutta ainakin kuvasta katsottuna osan vaatteista saa ihan normaaleista vaatekaupoistakin!

      - Kenkiä saa ihan suomalaisista kenkäkaupoista, mutta kuvan kengät ovat aika kesäisiä, että ehkä enemmän kuitenkin kesäsesongin aikaan. Mutta on nyt on kuitenkin pikkujoulukausi, joten kaikkia ihania koristekenkiä ilmestyy kauppojen hyllyille ;).
      - Tavallisia raitasukkia saa ainakin Seppälästä monen värisinä ja jos satut tietämään jotain underground myymälää lähiseuduillasi, niin niihin kannattaa pistäytyä, sillä sieltä voi myös löytyä mm. raidallisia sukkia ja hanskoja ja esim. pinssejä. Olen myös nähnyt esim. ihan Citarissa tai jossain torilla myytävän hienoja kuviosukkia, että sinne vain rohkeasti etsimään!
      - Vekkihameita ym. olen itse löytänyt todella paljon mm. kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista (eli sinne siis ensimmäiseksi) ja myös monet nuorten vaatekaupat kannattaa kiertää, sillä sieltäkin valikoimasta voi löytyä hienoja hameita käyttöön!
      - Paitoja ja takkeja löytyy todennäköisesti nuorten vaatekaupoista ja jos vain neula kädessä pysyy, niin voi itse tuunata asuja. Kuosit ovat ainakin mm. paidoissa hyvin paljon sellaisia, mitä ei Suomessa ihan heti myydä, mutta kannattaa yrittää!
      - Koruja, hiuslaitteita ym. löytyy monien kauppojen lastenosastolta, mutta varoitan jo nyt, että ne voivat maksaa aika lailla. Etenkin vaatekauppojen tarjonta lapsille on joskus todella hulvatonta!
      - Kasvosuojuksia ym. voi pyytää apteekista, jossa yleensä saa ehkä jopa ilmaiseksi yhden kappaleen. Niitä voi sitten koristella tarroilla ym. jalokivillä, mitä löytää taas esim. Tiimarista.
      - Pieniä yksityiskohtia asuun löytää erilaisista rihkamakaupoista, kuten Tiimarista, tavaratalojen leluosastoilta tms.. Kimaltavia tarroja, jalokiviä, helmiä, karkkeja ja muita makeisia :)!

      - Decora tyylin yhtenä tunnusmerkkinä on pidetty mm. mustaa tukkaa, jossa on otsahiukset ja neliönmuotoiset silmälasit, jotka ovat sen verran nenällä, että niiden yli vilkuilu on helppoa. Minusta tämä ei ole mikään vältännöllisyys - olen nähnyt myös vaikka pinkki-hiuksisia decoroita, jotka silmälasien sijaan pitävät värikkäitä aurinkolaseja. Decorat suosivat myös väriuskollisuutta (etenkin vaaleanpunaista), joten tyyliin vaadittavien tarvikkeiden etsinnän on helppo rajata vaikka johonkin tiettyyn väkiskaalaan. Tosin ei väri- tai tavarauskollisuus ole enää niin pakollista. Parastahan tässä tyylissä on, että se on aika vapaa toteuttaa mieleisekseen!

      - Jos haluat kokeilla decora-tyyliä, niin suurimman osan tarvikkeista saat todellakin Suomesta, kun vain tarkkaan ja kärsivällisyydellä etsit kaiken maailman kaupoista. ETENKIN CON-TAPAHTUMAT OVAT LOISTAVIA PAIKKOJA ETSIÄ DECORA-TAVAROITA! Nettiin ei aina kannata rynnätä ensimmäiseksi ostoksille. Suosittelen todella lämpimästi käymään ainakin kirpputoreilla, sillä sieltä löytöjen tekeminen on paljon halvempaa ;)! Myös joululahjalistaan voi lisätä mahdollisen tuotteen, joka on hieman liian hintava omaan kukkaroon. Heti ei tarvitse valmis olla, vaan tarkkaavaisuudella ja kärsivällisyydellä tehty asu se hienoin asu on!

      - No, minä en kaikkea tiedä, mutta toivon, että tästä oli apua ja saatat nyt entistä rohkeammin ja varmemmin lähteä etsimään tietäsi decorana. Jos jollainen on vielä jotain HYVIÄ vinkkejä, niin tulkaa sanomaan!

    • decoraandjapan

      www.cybershop.fi

      tuoltahan saa vaikka millaisia vaatteita? Oma serkkuni käy usein ostamassa Helsingissä käydessämme liikkeistä vaatteita ja olen huomannut tyylin vastaavan joskus mainitsemaasi. Nettisivustoilta saa siis myös tilattua kotiin ilmeisesti.. Tässä jotain, mitä ite bongailin sivustoilta..:

      http://www.cybershop.fi/product/4352/a--tulle-skirt--neon-pink
      http://www.cybershop.fi/category/239/hiusvarit
      http://www.cybershop.fi/product/4660/anecklace--bow--pink
      http://www.cybershop.fi/product/4661/anecklace--superstar--pink
      http://www.cybershop.fi/product/4449/ahairclip--big-multibow--black-w-stars

      toivottavasti autto :--)

      • frhgkö

        kyseessä suomalainen sivusto ja yritys, eli toimituskulut ei ole hintavat jos et helsingin tai turun seudulla asustele..


    • Kawaii_japanifani!>.

      No cybershopissa kannattaa herranjestas itse käydä!!
      Sehän on ihan liikkeenäkin,ainakin helsingissä ja tampereella olen nähnyt.
      Itse olen monesti siellä käynyt,decora olen itsekkin!>.<
      Kannatan kaikkia pukeutumaan omatyylisesti,esim.juuri decoraan,jos siihen vain pystyy ja kestää kritiikkiä!Cybershop on kyllä todella hyvä paikka,kannatan todella!:D

    • Decoralapsonen

      Hei, täällä noin vuoden decoraa harrastellut (koska enimmäkseen sunnuntai huvina:D) . Kirppiksiltä ja ihan tavis vaatekaupoista olen suurimmaksi osaksi ostellut ja muokkaillut vaatteita. Itse osaan jotenkin ommella, mutta nykyään harvemmin kun rahaa ei kalliisiin kankaisiin oikein riitä. Coneista ja jos ei ole paljoa rahaa niin conin kirppiksiltä (jos sellainen coniin on järjestetty) niin löytää ainakin, myös halvempia käytettyjä vaatteita ja koruja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe