rakastan siivoustyötäni!

chillax

on ihana siivoilla ensin vähän toimistoa, sitten rappusia ja saunoja.. tulee hyötyliikuntaa, näkee työnsä jäljen, saa tehdä aivan omalla tahdilla ja järjestyksellä, asukkaat ja työkaverit ja pomot on tyytyväisiä sekä muutenkin ihania ihmisiä, palkka on errrittäin hyvä tälle alalle, työajat oikein sopivat.. ja viikonloppuna pääsee latautumaan, että maanantaina voi alottaa taas aurinkoisin mielin :) siivoustyö on kivaa kun siitä tekee kivaa!!

6

1046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuli oikein

      hyvälle mielelle, kun luki! kuulostaa aika unelma hommalta!

    • ,,,,,,

      Toivoisin kuitenkin etteivät ihmiset likaisi tahallaan, jolloin siivoaminen olisi puhtaanapitoa. On ikävää siivota tahallaan sotkettuja paikkoja

    • Jep olis se ihan mukavaa, jos ei olis ihan älytön kiire koko ajan.. Olen keikkatyössä ja tulee koko ajan paljon uusia paikkoja. Joku tyyppi neuvoo pikaisesti jotain, kun sillä on kiire omissaki töissä. Siinä sitten yrittää muistella mitähän piti ottaa mihinkin kellonaikaan mennessä, kun urheilijat/lapset tm tarvii niitä tiloja. Stressin ja kiireen takia työnjälkikin varmasti kärsii. On joitakin harvoja paikkoja, missä kiireestäkin huolimatta on ihan kivaa, mutta niitä siis on tullu tosi vähän. :/ "Onneksi" nyt on sentään neljä päivää peräkkäin samassa, että ehtii vähän tottua, mutta kun miettii sitä stressiä siellä nii ei tekis mieli..

    • Jo

      Good for you. Mä on ollut siivoja kesäksi osa aikesksi ja se ei oo niin paha

    • Laitsari

      Se on kiva, kun on kivaa!

      Itsekkin teen siivoustyötä, pidän siitä oikein paljon. Tällä hetkellä olen ammattikoulussa, mutta alueestani noin kolmasosa on toimistoja. Hienointa minusta työssäni on, että voi itse suunnitella työnsä ja tehdä omaan tahtiin. Rutiinit tuovat turvaa, mutta pyrin rikkomaan niitä usein ihan vaan kokeilu mielessä!

      Pidän oikeastaan kaikesta, palkkaa tietysti aina saa toivoa lisää, ehkä sieltä kohta tulee edes henkilökohtainen lisä tai edes joku pieni porkkana :) Joka tapauksessa koen saavani työstäni niin paljon positiivista palautetta, että on vaikea harkita paikan vaihtoa.

      Työ on pitkälti fyysistä, siinä sivussa voi kuunnella toisella korvalla vähän radiota tai mietiskellä mitä mieleen tulee. Vapaa-aikana saa sitten hyvin mielin käyttää aikaansa henkisten harrastusten parissa.

      Työpaikan tuomia etuja ovat myös, keskeinen sijainti, kuntosali pääsy ja halvat, mutta maittavat ruuat!

      Työporukka on värikästä ajatusmaailmaltaan ja jutuiltaan, mutta se auttaa jaksamaan tässä työssä entistä paremmin.

      Kaikkein parasta lienee kesäajat ja peruspesut. Oli huomattavasti hauskempaa tehdä peruspesuja kun tuli kesäpoika kaveriksi. Miehenä naisvaltaisella alalla on kiva saada vaihtelua myös työpaikan juttuihin ;)

    • RakastanSuomalaisia

      Asiakkaaksi ohjautui TE-toimistosta työtön, n. 50v, työssä viimeksi vuonna 1999. Pitkäaikaistyötön tosiaan, ja siten oikeutettu työllistämistukeen. Kunnalla, jossa työskentelen, on paljon eri yksiköitä jonne mielellään otetaan työttömiä töihin. Työtä on tarjolla kuudeksi vuodeksi. Hyville työntekijöille tarjottiin jopa elinikäistä jatkopestiä.

      Kun terve työmies on ollut vuosikymmenen, parhaat työvuotensa 40-vuotiaasta 50-vuotiaaksi työelämässä, niin sillä aikaa yhteiskunta on tienannut sievoiset rahat. Sata vuotta työtä palkan kanssa, sinä aikana ehtii jo tienata itselleen huomattavasti enemmän kuin tähän saakka tukena saamansa pelkkä työmarkkinatuki! Näinhän sitä tätäkin palstaa lukiessa tulee tietäneeksi.

      Tarjosin ensimmäistä työtä, kelpasi. Työtön oli nimittäin ollut noin kerran kuukaudessa töissä pelastusarmeijassa sunnuntaisin (ilmaiset kahvit). Ei voi jättää kuulemma muijaa ilman työtä koko sunnuntaiksi kun lähtee itse pyhänä hyväntekeväisyys keräykseen. Yhteinen aika on tärkeää. (Sitä olikin jo vuosikymmennen verran jo vietetty. Jos ollut sama muija koko ajan.)

      Esittelin myös toista työpaikkaa, jonne työtön mielellään sijoitettaisiin. Tätä tutkailtiin, soitin työnjohtajalle ja kyselin asiakkaan esittämiä yksityiskohtia, yritin sopia haastatteluaikaakin asiakkaalle. Ei ottanut tätä työpaikkaa vastaan, koska ensimmäinen jo kävi. Olisi satunnaisesti joutunut käymään työssä viikolla myös pääkaupungissa ( päiväraha matkakorvaus), mutta tällaistä ei voi häneltä edellyttää.

      Esittelin kunnan organisaatiosta vielä yhtä paikkaa. Ei vuorotyötä, ei viikonloppuja. Mutta paikkaa arvioidessaan ei voinut tätäkään paikkaa ottaa vastaan, koska oli suostunut jo ensimmäiseen ja vapaaehtoiset järjestö toiminnat olisivat jääneet näin hoitamatta. Selkä ei kuulemma kestäisi istumista toimistohommissa.En sitten enää mitään muita paikkoja tarjonnut.

      Siitä lähti iloinen ja hyväntekeväisyys järjestöihin kuuluva työtön jatkamaan lohdullista taivaltaan. Kun löytyi työtä. Ehkä uskon itsekkin, että entiseen paikkaansa hän ei palaa. Uudessa parempi palkka. Ajattelin siinä, että ihan hyvin meni taas tämäkin palaveri, mutta että onhan tää mulle ihan kokopäivätyö ja palkkaakin maksetaan. Meneehän se näinkin. Laitoin meiliä työkkärin virkailijalle haastattelusta, että ottavat sitten yhteyttä työttömään omilla kirjeillään.

      Eikä ollut mulla tai työparilla ensimmäinen eikä viimeinen tällainen tapaaminen. Näitä tulee jatkuvasti. Eri "syitä" ottaa vastaan työtä on ihan uskomattomia. Sitten vielä tälläkin palstalla riemuitaan viestikaupalla kun työttömiä haetaan kotoa töihin, kun on toistakytä vuotta lähetetty hakemuksia. Ei teillä taida olla mitään tietoa siitä, minkälaista todellisuus on. Aktiiviset ja työtähaluavat ihmiset ei kauan kortistossa roiku, vaan aina pääsevät jonnekin. Maassa on kuulkaa tuhansia sellaisia työttömiä, joilla ei ole mitään aikomusta hakea työttömyyskorvausta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3398
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      227
      2088
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1662
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1507
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1366
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      288
      1271
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1111
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1101
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1087
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      150
      933
    Aihe