USA, Talvisota ja Suomi ei tuollaisten kanssa

Suomi ei tuollaisten Jenkkien kanssa liittoudu! He todellakaan eivät sähkötuoleineen edusta "länttä" vaan oikeamminkin "Villiä -länttä", barbaarisia uudisraivaajia.

Muistakaa tämä Talvisodassa emme taistelleet pelkästään itsenäisyytemme puolesta vaan siitä, että kansa ylipäätään saa elää naisineen ja lapsineen. Häviön tultua meidät olisi eliminoitu totaalisesti. Meitä olisi kohdeltu uppiniskaisuutemme takia vielä paljon huonommin kuin baltian maita tai Puolaa. Tätä kaikkea toimintaa tuki nyt Nato perheen Johtomaa Pohjois-Amerikan Yhdysvallat USA.

Ja arvaan, että tästä he meitä kehtaavat sanoa vielä fasisteiksi! No Fasistit ja Kansallissosialistit ainakin Jatkosodassa auttoivat oikein kunnolla, toisin oli USA:n asenne jo Talvisodassa, kuten tietysti Jatkosodankin aikana,

Heittäkää CIA miehet mereen sinne jäiden sekaan!!

seuraavassa lainaus:
"
Jukka Nevakiven kirjassa Apu jota ei annettu käsitellään myös Yhdysvaltojen suhtautumista Suomeen talvisodan aikana. Siitä muutama lainaus:

Sivu 305: Se, että Neuvostoliitto oli perustanut Kuusisen hallituksen ja piti hyviä suhteita siihen, antoi USA:n hallinnolle (Rooseveltille) perusteen olla julistamatta Neuvostoliittoa sotaa käyväksi vallaksi. Tällä juridisella tulkinnalla USA pystyi lakiensa mukaisesti jatkamaan koko talvisodan ajan strategisten tarvikkeiden (erilaisia sota- ja tekniikan tarvikkeita ja esimerkiksi lentokonebensiiniä) laivaamista Neuvostoliittoon kultaa vastaan. Nevakivi kutsuu mainittua linjaa "jesuiittamaiseksi". Itse kutsuisin tätä Yhdysvaltojen linjaa joko "venäläiseksi" tai "stalinistiseksi".

Sivuilla 306-307 kuvataan hyvin viivystystaistelua, jota USA:n viranomaiset (esim kenraali George Marshall mainittiin nimeltä) harjoittivat jotta aseita Suomeen ei tarvitsisi lähettää.

Sivulla 308 kerrotaan yleisen mielipiteen USA:n valtalehdissä olevasta voimakkaasta Suomea tukevasta kirjoittelusta (esim 17-19 tammikuuta). Mediahan ei luonnollisesti voinut tietää USA:n hallinnon näin jälkeenpäin sanottuna päivänselvistä tavoitteista. Tällöin tapahtui käänne, jonka johdosta erilaisten viivyttelyjen jatkuessa Suomeen saatiin USA:sta sodan viimeisinä päivinä Brewster-hävittäjiä. Talvisodan rintamalle nämä eivät koskaan ehtineet.

Hautamäki käsitteli ensimmäisessä kirjassa hieman aihetta, eli Rooseveltin ja Stalinin suhdetta tuohon aikaan. Toivottavavasti toiseen osaan tulee tästä aiheesta lisää tietoa. Itse arvioisin että USA oli jo ennen talvisotaa valinnut Neuvostoliiton strategiseksi kumppanikseen. Eli USA ei siis ollut oikeasti puolueeton tuossa vaiheessa. Ja USA toimi johdonmukaisesti tämän kummpaninsa (Venäjän) etujen mukaisesti pienistä maista kuten Suomesta piittaamatta."


http://www.promerit.net/forum/index.php?topic=1052.msg3775

7

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sami Sihvo

      Suomi kuuluu täysin vapaisiin maihin. Yhdistyneet kansakunnat ovat koolla Yhdysvalloissa New Yorkissa.
      Meidän yhteinen vihollinen on roistovaltio barbaaria. USA ja Suomi ovat tismalleen sama asia. On hyvä
      poistaa sähkötuolissa rikolliset. Esim. venäläiset oikeustaistelijat aina vaativat jatkuvasti Putinia tuoliin.

      Usein sanotaan, että USA on maailman poliisi. Suomi ja USA ovat yhdessä parhaita poliiseja. Pitää myös
      myös muistaa, että Martti Ahtisaari on toiminut New Yorkissa. Maailma tulee vapauttaa täysin yhdessä.
      Martti Ahtisaaren Nobelin palkinto on selkeä määräys olla Natossa. Myös Tarja Halonen onnitteli Natoa.

      • Painoindeksi

        ...tahdon asia, niin kyllä se vähän niin on ja sen jälkeen vasta tarkkana pitääkin olla, ettei kaikki ihra tule Back.


    • hhuph

      Kaikki tuossa on väärin. Myös Nevakiven kirjan ymmärtäminen. CIAkin perustettiin 1947.

      • sodan jälkeen 1947.

        Tarkoitit tätä
        "Heittäkää CIA miehet mereen sinne jäiden sekaan!!"

        se on kommentti nykyiseen tilaan. Sillä kyseisen aikakauden ihmiset eivät enää vaikuta ja organisaatioita on tullut lisää ja osa vaihtanut nimeä. CIA:n edeltäjä oli OSS joka aloitti toimintansa sodan aikana vasta 1942.

        OSS miehiä ei enää ole saatavillla, joten heidän mereen heittäminenkin on vaikeaa. :)


    • Koroljov

      Rooseveltin päätavoite toisessa maailmansodassa oli Saksan murskaaminen. Siksi Roosevelt oli valmis lupaamaan Stalinille huomattavia myönnytyksiä vain estääkseen Neuvostoliittoa tekemästä Saksan kanssa erillisrauhaa ennen Saksan lopullista tuhoa. Roosevelt haaveili sodanjälkeisestä maailmanhallituksesta, jonka Yhdysvallat ja Neuvostoliitto yhdessä perustaisivat. Vanhat siirtomaavallat kuten Iso-Britannian ja Ranskan imperiumit hajotettaisiin, ja Yhdistyneiden Kansakuntien pohjalle rakennettaisiin maailmanvaltion tarpeelliset rakenteet. Stalin ei kuitenkaan suostunut tulemaan tähän hankkeeseen mukaan, ja niin alkoi "rautaesiripun" laskeuduttua vuosikymmeniä kestänyt "kylmä sota" USA:n johtaman atlanttisen yhteisön ja NL:n johtaman euraasialaisen blokin välillä.

    • "He todellakaan eivät sähkötuoleineen edusta "länttä" vaan oikeamminkin "Villiä -länttä", barbaarisia uudisraivaajia."

      Natokysymyksessä painavampana (V/100)·X/Y on Venäjän "itävillien" satoja vuosia jatkunut barbaarinen terrori heille kuuluviksi katsomillaan etupiirialueillaan johon kuuluu mm. Suomi. Venäjän terrorin uhrit lasketaan kymmenissä miljoonissa, eikä terrori lopu ennen kuin kaikki Venäjän etupiirialueet ovat liittyneet Natoon.

      • Eurooppaan on silti sotilaallisesti terästäydyttävä, ensin oletettava korruptio näiden asioiden ympäriltä kokonaan pois. Bilderberg- ryhmälle pillit ja pallit pussiin. Missään epämääräisissä ”salaseuroissa” ei edustuksellisessa demokratiassakaan asioitamme ratkaista, jos päättäjät ovat eri mieltä TÄSSÄ ASIASSA voidaan asialleen vihkiytyneet poliitikot vaihtaa aina seuraavissa vaaleissa, joten mutkia ei tätä kautta liene tulevan vastaan, tai ne oiotaan, sitten ainakin vaaleissa. Asiaa toki tulee vaaleissa ehdokkailta kysyä. Määrätyn alan kansainvälisiä suuryrityksiä on pidettävä silmällä, Microsoftilla mennee sitten kuitenkin lusikka kauniiseen käteen – ainakin kunnon EU-sakkojen jälkeen, enkä olekaan heidän kaltaisista talousvaikuttajista huolissani. On aloja jotka tuntuvat olevan ongelmallisimpia ja halu vaikuttaa, suurempi – mitä heille kuuluu. Heidän vaikuttamisensa tulee pysyä liiketoiminnassa ja jos halua on niin lahjoituksissa hyväntekeväisyyteen jne.…

        Jotta voimme alkaa toimimaan, kuten eurooppalaisten tuleekin tehdä - ollaksemme edelleen sitä mitä meiltä tulisi edellyttää. Meillä on vastuu, joka ei rajoitu perinteisiin, vaan vastuu 500 milj. eurooppalaisen koskemattomuudesta ja vapaudesta, jota eivät ulkopuolisten tule kätyreineen typistää, eikä raadella.

        Emme ole yksin. Välissä on oikeusvaltioiden Eurooppa. Tälle EU:lle tai siis Euroopalle pitää saada uskottava itsenäinen sotilaallinen ulottuvuus, jota Nato ei ole.... Pian se ei ole edes uskottava kotipesälläänkään...., kun nämä jenkkimielistelijä "troikka "häipyy, Italian pääministeri, joka lahjakkaasti otti juuri turpaansa, Ranskan jenkkimielisin presidentti koko historian ja nykyinen Saksan liitokansleri Merkel... niin alkaa tapahtua.

        Onko Merkel jo päättänyt onko hän kristitty tai kristitty Sionisti?

        Kristillinen sionismi tuo kuoleman, vaikka sitten keittiöoven kautta!

        Jenkkimielisyys on "out", venäläismielisyys on aina ollut "out".

        Kristitty. - Totaalisessa Erossa Sionismista!!

        kirjoituskokonaisuudessaan:

        http://saulmasson.org


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      132
      1734
    2. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      57
      1401
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      49
      1139
    4. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      79
      1010
    5. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      371
      861
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      124
      739
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      38
      694
    8. aa eli nyt tajuan..

      eli siis pitkä-aikainen vaikeus parisuhteen saamisesta johtuu omalta kohdaltani alhaisesta yhteiskunnallisesta asemasta.
      Sinkut
      117
      685
    9. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      17
      651
    10. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      69
      646
    Aihe