Karvainen tapaus

dfgrgg

Hei, olen 18 vuotias poika ja kerron tässä nyt mun ongelmista ja toivon saavani vastauksia.

Eli omaan runsaan karvoituksen ikäisekseni. Runsaat jalkakarvat (persekarvat on myös erittäin runsaat), Mahassa paljon karvaa (mahan keskiosa tummaa karvaa sivut semmosta näkyvää mutta hentoa karvaa, rinnassa koko rinnan alue täynnä karvaa jotkut tummia jotkut hennompia ei vielä täyspitkiä, käsissä runsaahko karvoitus ja vielä kyynerpäästä olkapäähän selvää karvoitusta mutta ei niin tuuheaa kuin kyynerpäästä käämmeneen. Selässä on karvaa paljon ( ei niin näkyvää mutta sitä kummiskin on satunnaisia semmoisia pitkiä ihan mustia karvoja). Sit tietysti parta joka on levinnyt vielä pitkälle naamaan. Tuuheat ykk kulmakarvat (poistan yhteenkasvaneen osan)

Eli tiedän että miehellä kuuluu olla karvaa ja tiedän että on miehiä joilla on myös kokovartalo täynnä karvaa mutta ei niitä moneen ootteeseen suomessa ainakaan ole! Eli onko luultavaa että karvoitukseni vielä tummenee tuosta ja karvat pitenee luultavasti? Miten mun kannattaa hankkitua karvoutuksesta eroon (selkä,rinta ja olkapäät nyt ainakin)?

Sit vielä tämä. Tästä oon ERITTÄIN huolestunut ja pelkään tosi paljon et tämä karvoitus tuuhenee. Mulla on otsassa semmosta nukkaa ei näy normisti mutta esim. ledivallolla näkyy, ja jos katson peilistä oikein tarkkaa ja nostan päätä ylöspäin nään semmosta en osaa sanoa mitä se on vaaleeta ja tummaa semmost karvaa:) Mut ei näy tietääkseni muuten kenenkään silmii ellei ihan vierestä kato tarkkaan. Sit mul on myös karvoitusta nenässä meinaan nenän päässä ei sisässä. semmosta nukkaa myös mutta myös pari tummaa myös suht näkymätöntä karvaa jotka myös näkyvät läheltä ja nenän vierustalla.

Toivottavasti saitte jotain selkoo mun sekavasta tekstistä mutta toivon apua tohon! Ja eritoten vastatkaa tohon että onko oletettavaa että "karvat" tuuhenee otsassa.

4

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Snob

      Vahaus

    • dfgsdfgdsfg

      Joo, mullakin on järjettömästi karvaa joka vituttaa erittäin paljon, mutta ei ole epänormaalia, käy vaikka lääkärillä jos et usko. Jos ne haittaa elämää niin kannattaa repiä pois (vahauksella) koska karvat tekee kaikesta paskempaa.

    • ÄläMurehdi

      Ymmärrän helvetin hyvin tuskasi tossa iässä, jolloin ei haluaisi erottua joukosta. Minulle tuli rintakarvat viisitoista ikäisenä ja hitto kun häpesin niitä. Eikä se yhtään lohduttanut, että joku poika silloin niitä kertoi kadehtivansa. Armeijassa ei omassa komppaniassa olut kuin pari muuta kaveria jolla oli rintakarvat ja näkyvät persekarvat. Meidän rotumme on vähäkarvaista verrattuna esim. Välimeren alueen miehiin. Varmaan myös suomalaista miehissä lisääntyy karvaisuus pakolaisten myötä.
      Onko Sinun sukusi juuret jostain muualta kuin kanta-Suomesta?
      Myöhemmällä iällä ei ne karvat enää häiritse. Ne nyt vain kuuluu meidän miesten elämään. Ei niitä kannata lähteä poistamaan, koska aina tulee uusia ja uusia. Toki voit käydä joskus juttelemassa vaikka urologin kanssa jos ne kovin tekee olosi tukalaksi.
      Se voisi tarkistaa hormonitasosi jos vaikka siinä olisi jotain korjattavaa. Toki muukin lääkäri se voi tehdä. Harvoin ne otsakarvat silti tulevat näkyviin enää lisää. Miten muuten on sukusi muiden miesten kohdalla asiat? Geeneille ei kukaan voi tehdä mitään.

    • ole.ylpeä

      Minä ole ollut karvanen, ja olen. Partakin on tuuheampi kuin joulupukilla ja kaikki on ok. Talvella ei niin palele. Eikä se haittaa.
      Naisväki ui sormillaan selkä ja rintakarvoissa ja ihailevat sen tuuheutta. JOtain hekumaa ne siitä saavat. Siksi en oikein ymmärrä, miksi joillekin ukoille ei kasva karvotus.
      Itse olen ylpeä kaikenkarvaisesta kehosta, eli ole aivan vapaa ja jätä peilintuijottelu lampunkanssa. Uroolla kuuluu olla karvaisuus.
      Jotkut eivät ole saaneet sitä etuoikeutta.

      Niin, vielä tuosta parrasta. Armeijaikaan kärsin, kun piti leikata partaa, kun iho ei meinannut kestää, ajoiko kuokalla, veitsellä tai sähkökoneella. Paksu karva oli ongelma leikkuussa.
      Kun sitä leikkasin, päätin, etten sitä leikkaa siviilissä ja kohta 50- vuotta on parta ollut eripituisina pituuksina. Välttämättä ei ole tarvinnut solmiotakaan, kun parta peitti kaiken. Vaimokaan ei ole nähnyt minua koskaan ilman partaa. Ainut on ollut ongelmaa, kun sydänfilmiin on välillä nyhränneet karvoja pois. Se sitten kutittaa paidanalla, ensin sänki karheena ottaa paitaan kiini, mutta kasvaahan se aika pian.
      Muutoin kaikk on ok.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe