naisen huono maine

ki

Mitä miehet ajattelette jos naisella on jakarin maine,tosin ilman syytä?Kiinnostaako mitenkään vakavammassa mielessä jos on tollasia juttuja kuullut naisesta?
Oon itsestäni aika paljon kuullut perättömiä huhuja ja asun aika pienessä kylässä joten nää jutut tuntuvat olevan kaikkien muidenkin tiedossa.Kun oon asiaa miettinyt niin mun käytöksestä kieltämättä vois sellasen naisen kuvan saadakki,esim. suurin osa ystävistä on miespuoleisia joten liikun miesporukassa useimmiten (mies ja nainenhan nyt ei mitenkään voi olla vaan ystäviä..),ja oon sellanen ilonen ja ystävällinen oikeestaan kaikille joka sitten kuulemma on flirttailua ja näyttää siltä että kauheesti yrittäisin iskee(tätä en kyllä tosiaan oo tajunnu,en ainakaan oo tarkottanu mitään flirttailua)
Ja vaikka nyt itse sanonkin niin baareissa jne. tullaan usein iskemään ja kehumaan ulkonäköä.En siis lähde näitten miesten matkaan kun haluaisin vähän jotain muuta kun yhden illan jutun mutta silti tuntuu että jos tytöllä vientiä riittäis niin on automaattisesti lutka.
En oikein oo jaksanu ilkeistä puheista välittää mutta alkanu mietityttään että voiko ne olla syynä siihen ettei musta oikein kukaan tunnu haluavan muuta kun seksiä.Eli vaikuttaako tämmönen ettei sitten huvita lähemmin edes tutustua?

13

1710

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laskdlsaks

      Ikävä kyllä olet oikeassa. Tokkiinsa miehiä on monenlaisia, mutta jos tiedossa on, että tyttö harrastaa yhdenillan juttuja, niin onhan tämä selkeä merkki ettei tälläistä tyttöä voisi ottaa koskaan tosissaan. Seurustelukumppanina. Minä, eikä kukaan kavereistanikaan, voisi seurustella sellaisen ihmisen kanssa. Tuohan kertoo että nainen on hyvin epäluotettava, ei vakavasti otettava sekä huonolla itsekurilla varustettu. Pettämisen kynnyskin tälläisellä naisella ei varmaankaan ole kehuttava.

      Tämä vain minun mielipiteeni. Varmasti on miehiäkin joita moinen tieto ei häiritse. Oletan että kyse on totuudesta eikä pelkistä huhuista. Huhut ovat usein perättömiä ja fiksu mies varmasti osaa ajatella omillakin aivoillaan.

    • .....

      Kaikki miehet ei ajattele kuvailemallasi tavalla.

      Yleensäkkin yksikään ihminen joka lutkittelee ei ole henkisesti aikuinen.

      Itse olen seurustellut, seurustelisin ja tulen varmasti vielä seurustelemaankin naisten kanssa joiden seksielämä on ollut normaalia, eli jos on sinkku, kumppaneita on voinut olla useampiakin vaikka seurustellessa taas seksiä saa huomattavasti useammin. Sinkku saa todellakin flirttailla, varatutkin voi flirttailla, kun se on selvästi leikkiä, eikä varsinaisia ehdotuksia.

      Jos on suojannut itsensä eikä jatkuvasti käyttäydy vastuuttomasti, Testeissä on käynyt jos on yhtään aihetta epäillä tartuntoja... en näe tekstistäsi mitään ongelmaa

      Lutkalla olettaisin tarkoitettavan miesten huonoa itsetuntoa heidän yrittäessä halventaa nimikkeellä naista josta he jostain syystä tuntevat omistuksenhalua ja samanaikaisesti luottamisen pulaa. Myöskin kylissä voi vallita vielä vanhanaikaiset ajatukset, ja epätasa-arvoinen ympäristö.

      Hanki uusia ystäviä vaikka Helsingistä ja muuta tänne, enemmän ihmisiä. Kukaan ei edes tunne,muista toisia, voit siis olla oma normaali itsesi

    • fjha8bf

      omien korvien välissä...onko sinusta kuvailemasitpainen nainen lutka? Elä arvojesi mukaan äläkä anna toisten vaikuttaa elämääsi enempää kuin on pakko. Muuta pois jos ei muu auta. Älä anna kenenkään haukkua kärsit iitä vielä myöhemmin ja pitkään, usko minua.

    • sakot

      Tämähän on kunnianloukkaus sinua kohtaan,tollaiset paskanjauhajat pitäisi saada vastuuseen .

    • ??????

      Miehiä ei koskaan haukuta vaikka niillä olisi samanapäivänä monta eri naista,miksiköhän?

      • Suomen Karhu

        Siksi, että naisten mielestä mies on vetovoimaninen kun hän esittää gigoloa, ja vieläkin vetovoimaisempi jos hän todella ON gigolo.

        On suuri plussa naisten silmissä jos mies pysäyttelee naisia kadulla ja on maannut tuhansien naisten kanssa. Naiset rakastavat valhetta; että he pystyvät muuttamaan gigolomiehen ja että he ovat niin uniikkeja tälle syötävänhyvännäköiselle gigololle; niin että gigolo ei edes katso muita naisia.

        Ja jos gigolo avoimesti flirttaa muita naisia niin suomi-nainen katsoo toisaalle koska ei halua tietää totuutta miehestään/saavutuksestaan. Riittäiskö tämä vastaukseksi


    • Suomen Karhu

      Jos esim työpaikalla on käsitys, että sihteeri makaa johtajan kanssa, niin sillä ei ole väliä onko se totta vai ei, oleellista on, mitä ympärillä olevat luulevat olevan totta, ja ikävä kyllä sen mukaan ihmiset käyttäytyvät oli totta tai ei.

      Jos luulen tai minulla on kuva naisesta ja hänen elämästään, oli se totta tai ei (jonkun perusteellahan ihmisen on toisesta luotava käsitys), niin sillä on suuri merkitys minun suhtautumiselleni tuohon ihmiseen.

      Ihmisen ystävät, seura ja elämäntavat kertovat paljon siitä minkälainen ihminen on. Jos naisen seura on vastenmielistä minulle, en ole kiinnostunut naisesta. Nainen ei taas todennäköisesti viihdy kanssani jos viihtyy sellaisten miesten kanssa josta en pidä.

      Ap: älä välita mitä muut ajattelevat sinusta. Toimi ja ole senkaltainen minkälainen olet tai toivot, että muut sinua pitäisivät. Opi virheistäsi.

    • asdfvbkio

      Miehet ovat kateellisia, kun eivät itse saa seksiä ja nainen saa. Kuitenkin, jos miehille on yhden yön suhteet sallittuja, niin ne ovat samalla tavalla sallittuja naisillekin. Huoritteleva mies on täysin nolla.

      Jos et ole harrastanut edes yhden yön suhteita, niin silloinhan sinun ei tarvitse välittää toisten asenteista tai puheista. Jos mies jättää sinut sen takia, että on kuullut, että sinulla on paljon yhden yön suhteita, eikä viitsi tarkistaa asiaa sinulta itseltäsi, niin ei kannata välittää. Tällaisella epäitsenäisellä sopulilla et tekisi mitään.

      • Anonyymi

        Tunnen miehiä,joilla pukin maine. Lapsia useamman naisen kanssa. Eipä naiset heitäkään vakavasti ajattele. Tuommoisia miehiä käytetään yhden illan juttuihin. Itse pysyn sinkkuna ja tosiaan harrastan,kun kohalle osuu joku komea,niin seksiä. Vaikka useammankin kerran. Ja nyt eletään vuotta 2020. Eiköhän unoheta se toisten seksielämän oletus.


    • Anonyymi

      Tuskin ne miehetkään niin pulmusia ovat että olisi varaa arvosteluun

    • Anonyymi

      Mä en suoranaisesti ymmärrä sitä, että miten oikeasti tällä vuosiluvulla on vieläkin sellaisia ihmisiä, jotka viitsii juoruta ja mustamaalata toisten seksielämää?

      Tuntuu vain siltä, että tavallinen keskustelukin miehen ja naisen välillä tulkitaan joksikin suhteeksi ja mies ja nainenhan ei voi olla ystäviä nähtävästi vieläkään ilman että siihen liittyisi jotakin seksuaalista.

      Onko näiden juoruajien oma seksielämä niin hiljaista ja ei "kelpaa" enää markkinoille ja siksi pitää alkaa levittämään juoruja muista ja mustamaalaamaan erityisesti naisten seksuaalimoraalia?

      Kierrän aina sellaiset uudet tuttavuudet kaukaa, jotka alkaa selittää mulle jotain jostakin naapurin liisan aktiivisesta seksielämästä.

    • Ei vaikuta itteeni, vaikka toki noteeraan tuollaisen kommentoinnin. Mutta olen sen verran vanhakantainen, että uskon kun omin silmin näen eli jätän kommentit omaan arvoonsa ja tutustuessa selvitän sitten missä todella mennään.

      Pentuna olin pöljä, jonnekin 25v. asti ja silloin tuollainen maine tarkoitti lähinnä helppoa hoitoa. Tosin siinäkin oli eronsa, etenkin jos ehti ensin rauhassa tutustumaan ihmiseen, karisi tyhmät ajatukset nopeasti mielestä ja tilanne oli aivan toinen.

    • Anonyymi

      Minäkin olin joskus kylän pahin jakorasia.

      En ollut kenenkään miehen kanssa , mutta tuohon maineeseen riitti se, että jos kävin baarissa niin lähes aina joku mies halusi tarjota minulle juotavaa, eikä siihen liittynyt mitään muuta . Ilmeisesti tämä oli joillekin liikaa ja siitähän sitten sai keksittyä minusta vaikka mitä juoruja.

      Kyllähän se silloin ahdisti, kun kuuli itsestään tuollaista paskaa ja kukaan ei suostunut kertomaan sitä, kuka on laittanut nuo jutut liikkeelle. Oikein hirvitti liikkua missään kun tuntui että kaikki piti minua jonain lutkana. Kukaan ei tietenkään uskaltanut tulla väittämään minulle päin naamaa, vaan aina sai kuulla jotain muuta kautta.

      Ihmiset on kyllä yllättävän kusipäisiä .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe