Selluliittivoiteet??

tytöt

Suositelkaa hyvät ihmiset jotain tehokasta ja edullista (max 20 euroa) selluliittivoidetta. Ja jos olette vertailleet, kertokaa!

11

11492

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      saa kunnon voidetta.
      n.40€ Biotherm'in celluli-zone.
      Ainakin stockman ja wiklund myy niitä!
      Kannattaa kysyä kaupasta näytteitä! Niillä mäkin "aloitin"!

    • Molla

      Edullisin "selluliittivoiteista" on ehdottomasti Isodol- hierontavoide. Isodolin pitäisi vähentää selluliittia, kun sitä käyttää noin kolmen kuukauden kuurina säännöllisesti. Voide sisältää mäntyuutetta, kamferia, piparminttuöljyä ja muita verenkiertoa ja kudosten aineenvaihduntaa parantavia aineita. Käyttäjä tuoksuu siis kamferille ja kuusimetsälle, mutta se ei haitanne kun tuloksia saa ja edulliseen hintaan. Voidetta myydään (ellei valmistusta ole lopetettu) apteekeissa ja purkki maksaa alle 20 €. Ohje on otettu Marjatta Tolosen kirjasta Ihon- ja kauneudenhoidon opas.

    • Pätkis-82

      Selluliittiin ei valitettavasti auta pelkästään voiteet =(. Tosin jos se on ensimmäisen asteen selluliittia eli kun seisotte peilin edessä eikä muhkuroita näy muuten kuin puristelemalla niin silloin pelkkä voide auttaa. Jos selluliitti on toisen asteen versio eli loistaa muhkurat kun peiliin katsoo niin silloin täytyy muokata ruokavaliota ja harrastaa paljon liikuntaa...mut huom! Ei miehet yleensä piittaa siitä onko naisella selluliittia vaiko ei =). Ne keskittyy naisen kokonaisuuteen..ja jos ei keskity niin vaihtakaa miestä ;).

      • tyttö

        Kyllä se vaan on sitä ensimmäisen asteen selluliittia. Ja tässä ei missään muodossa ole kyse mieheni mielipiteistä, vaan siitä, että haluan ITSE siitä eroon. (Kerran jo eronneena osaan nyt valita fiksummin, kuin miehen joka selluliitteja tuijottaa. =) )

        Kiitos vastanneille!


      • Tipsu

        Clarins - total body fit - HYVÄ - NOIN 40 € - IHO KUIN SILKKIÄ KÄYTÖN JÄLKEEN


    • paras

      Herbalifen selluliittiohjelma, eli kuorinta- ja varsinainen tehovoide ovat tutkitusti tehokkaat. Kliiniset testit osoittavat selviä muutoksia jo parissa viikossa ja todellisia muutoksia saa aikaan kolmessa kuukaudessa.
      Sen lisäksi ne ovat edullisia.
      Hyvä selluliitivoide on aina hintava, mutta markkinointitavan vuoksi tämä on edullisin.
      Enkä kerro kuka sitä myy, ota itse selvää.

    • netta

      kylmä totuus on se että mikään voide EI TEHOA selluliittiin, ikävä kyllä. Voide voi vahvistaa ihoa, jolloin selluliitti ei ehkä näy niin selvästi, mutta ei ne voiteet selluliittiä hävitä vaikka mitä mainoksissa sanotaan... Lääketieteellinen fakta. Selluliitti on sen verran syvällä ihokerrosten alla, että mikään voide ei imeydy niin syvälle vaan jää ihon kerroksiin...

      • miten on?

        Eikös kyse ole pintaverenkierron vauhdittamisesta? Siihen asti luulisi voiteidenkin imeytyvän. Saatan toki olla väärässäkin.

        Mutta tiedän myös sen, ettei selluliitista ilman liikuntaa eroon pääse (eivätkä kaikki silläkään). Voiteet on kuitenkin hyvä lisä ruokavalion ja liikunnan päälle.


      • liisukka
        miten on? kirjoitti:

        Eikös kyse ole pintaverenkierron vauhdittamisesta? Siihen asti luulisi voiteidenkin imeytyvän. Saatan toki olla väärässäkin.

        Mutta tiedän myös sen, ettei selluliitista ilman liikuntaa eroon pääse (eivätkä kaikki silläkään). Voiteet on kuitenkin hyvä lisä ruokavalion ja liikunnan päälle.

        Juuri luin selluliittivoidetestistä, joka vei ainakin minun uskoni jokaiseen voiteeseen. Yhtä hyvän tuloksen saa kun hieroo esim kahvinpuruja takapuoleensa - saa uskottelemalla itselleen hyvän mielen!

        http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/322


      • täytyy tehdä töitä
        liisukka kirjoitti:

        Juuri luin selluliittivoidetestistä, joka vei ainakin minun uskoni jokaiseen voiteeseen. Yhtä hyvän tuloksen saa kun hieroo esim kahvinpuruja takapuoleensa - saa uskottelemalla itselleen hyvän mielen!

        http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/322

        oman sukuni naisia vaivaa selluliitti, vaikka kaikki meistä ovat harrastaneet aktiivisesti liikuntaa, aina, ja lähes kaikki meistä on ali- ja normaalipainon rajoilla.
        Selluliittivoiteita olen itsekin lutrannut ja parhaiten olen huomannut aineen (ROC, Carnier) tehoavan kuivaharjauksen jälkeen. Olen myös ottanut 6 hoitokertaa (yht. 250 e) kosmetologilta ultraääni-imuhoitoon, joka tosin auttoi isompien muhkuroiden poistumiseen. Hoitokäyntejä pitäisi vain jatkaa, muttei se ole itselläni mahdollista rahallisesti.
        Kaikkein tehokkaimmaksi keinoksi olen todennut erittäin rankan, kohdistetun salitreenin, äijä-painot jalkaliikkeisiin (40-80kg, riippuen tietty laitteesta), säännöllinen 4krt/vkossa treeni, vähärasvainen ja kuitupitoinen ruokavalio ja paljon vettä, toimii! 2-3 kk:tta ja lupaan että toimii. On hyvä kuitenkin muistaa, että jos on koko ikänsä kerännyt sellua itseensä niin ei sen 2 viikossa kuulu edes lähteäkään.
        Itselläni on naiseksi urheilun takia muita vahvemmat reisilihakset, mutta mielestäni ne näyttävät paremmalta kuin muhkuraiset kalapuikko-jalat. eikä naisen lihasmassa kasva sitä vauhtia, että saisi pelätä pian näyttävänsä riku kiriltä. Itse laitan jalkaprässiin lähes 90 kg ja käytän 27" farkkuja.

        Salille mimmit! Eikä siellä muuten kuulu sitten heilua 2kilon painojen kanssa ilman yhtäkään hikipisaraa, lukea lehtiä ja jutella kaverin kanssa, sen voi tehdä kotonakin.


    • Ovaskainen

      Onko Suomessa vielä saatavana Isodol- nimistä hierontavoidetta? Helsingissä ei ollut, eikä tietty missään apteekissa koko voiteesta. Auttakaa, joku!?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe