Toisessa roikkuminen

nainen789

Mistä johtuu, että kun tapaa uuden ihmisen, joka alussa saattaa vaikuttaa kiinnostavalta, mutta sitten kiinnostus jotenkin lopahtaa ja yrittää ottaa ns. hajurakoa ihmiseen, hän alkaa roikkumaan kahta kauheammin. Ihan kuin hukkuva pelastusrenkaassa.

Itselleni on käynyt useammin kuin kerran näin. Tapaan ihmisen, tässä tapauksessa siis miehen ja hän tuntuu kivalta, mukavalta jne. Mutta, useamman tapaamisen jälkeen huomaan kuitenkin, ettei hän ehkä olekaan minulle se "oikea". Tällä tarkoitan, että vaikka hän olisi kivannäköinen, kohtelias ja kaikkea muuta, mitä yleensä odotetaan toiselta, niin kuitenkaan jutut eivät mene yhteen hänen kanssaan. Tai hänessä ei ole kuitenkaan sitä tiettyä "touchia", mikä pitäisi olla, että ajattelisin/kokisin hänet seksuaalisella tavalla.

Tästä johtuen kun huomaan, ettei näin ole, yritän ottaa etäisyyttä toiseen kauniisti ja varovaisesti, ettei hän pahoittaisi mieltään. (Jos huomaan, että toinen on kiinnostunut enemmän kuin itse olen). Ja silloin alkaa se yletön "roikkuminen".

Viestiä tulee, puheluita tulee, jos menen nettiin, niin messenger heti kilahtaa.
Ja tällöin myös koen, että yksityisyyttäni häiritään. Minua häiritään. Ja ahdistun. Alan ihan inhoamaan koko ihmistä. Ärsyynnyn.

Sitten alkaa se "itensä syyttely, alistuminen, ruikutus" toisella , ihan miten kukin sen kokee.
"Olet muuttunut jotenkin..tai sitten vain MINÄ KUVITTELEN niin"
- Ei, et mitään kuvittele, asia ON NÄIN. EN ole kiinnostunut sinusta.

" Olenko tehnyt/sanonut jotain, mikä loukkasi sinua.."
- Ei, et mitään, mutta EN ole kiinnostunut sinusta.

" Sano suoraan, miksi olet noin etäinen.."
- Pitääkö vääntää ihan rautalangasta, että toinen ymmärtää, etten ole kiinnostunut hänestä.

Ja tuo on mielenkiintoinen seikka, minkä takia ihminen aina luulee, että itse on tehnyt jotakin ja kääntää toisen etääntymisen omaksi syykseen. Alkaa siis syyttämään itseään, että toinen ei ole kiinnostunut ja on aivan varma, että hän on tehnyt jotain, jonka vuoksi toinen on kylmä. Vaikkakin toinen osapuoli (tässä tapauksessa minä) olisi sanonut, että hän ei ole tehnyt mitään väärää, mutta en koe häntä "sillä tavalla".

34

4809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cold...

      Kauniisti ja varovasti etääntyminen ei toimi tai en ole ainakaan koskaan huomannut sen toimivan kummankaan sukupuolen kohdalla ja lopputuloksena on nimenomaan sen mielen pahoittaminen. Tältäkin foorumilta asian voi hyvin aistia. Sen takia otankin mieluummin itse paskan olon niskaani, mikä tulee siitä että joudun sanomaan suoraan ettei tämä juttu toimi. Etääntyminen ei ole toisen tunteiden suojelemista vaan kätevintä ja helpointa itselle.

      • Nowadays

        Osuit asian ytimeen, etenkin viimeinen lause on niin totta.


      • Kertoamitenasiaon

        Kerranki asiaa.


    • psdfs

      "Alkaa siis syyttämään itseään, että toinen ei ole kiinnostunut ja on aivan varma, että hän on tehnyt jotain, jonka vuoksi toinen on kylmä. Vaikkakin toinen osapuoli (tässä tapauksessa minä) olisi sanonut, että hän ei ole tehnyt mitään väärää, mutta en koe häntä "sillä tavalla". "

      Onhan hän tavallaan tehnyt väärin, kun ei ole laittanut sitä tiettyä "touchia" käytökseensä. Eihän se äidinmaidosta yleensä tule, vaan on opittavaa käytöstä. Jos oletetaan siis, että ulkonäkö ja olemus muuten on ihan siedettävä naisen mielestä. sillehän ei oikein voi mitään, jos jutut ei oikein sovi yhteen. Tulee vain nopea ero sitten kun huomataan, että jutut ei todellakaan sovi.

      • 15

        Minun mielestä tässä on nyt kyse kyllä muustakin kuin opitusta käytöksestä. Kun ihmiseen tutustuu hieman niin sieltä paljastuu kaikenlaista, mistä joko pidämme tai sitten emme. Asioita jotka yhdistää tai erottaa. Itseeni kyllä vaikuttaa tuo opittukin käytös, eli arvostan hyvin pitkälle perinteisiä hyviä tapoja ja jos toiselta niitä ei löydy en vain voi kuvitellakaan seurustelua. Siitä ei tulisi kuin ainaista tappelua ja pahaa mieltä. Kerran yritin tällaista suhdetta, mutta jos toisen tavat on moukkamaiset niin ei sitä vain jaksa katsella. Mutta ne muut jutut sitten on esim näitä mihin toinen käyttää aikaansa. Harrastukset tai harrastamattomuus. Kuinka paljon aikaa niihin uhraa ja mitä ne on jne. Jos itse tykkää vaikka vaeltaa luonnossa viikonlopun ja toinen haluaa vetää kännit joka viikonlopppu. Tai toinen ostaa kaikella rahallaan vaatteita näyttääkseen hyvälle bileissä ja toisen kaikki rahat menee uistimiin. Kyllä te tiedätte, silloin kun tavataan ja ihastutaan ei vielä paljoa toisesta tiedetä. Muutamakin tapailukerta voi selvittää paljonkin onko sellaisia juttuja jotka yhdistää vai vaan niitä jotka erottaa.

        Mulla on kaatunut pitkään jatkunut suhde siihen, ettei ko ihmisen kanssa voinut muuttaa yhteen. Oli ihan hirveä huithapeli. Mutta rahankäyttö jne paljastuu yleensä vasta ajan myötä, ei kukaan mainosta olevansa ihan onneton raha-asioissa ja niin piittaamaton, että pistää haisemaan sunkin rahat, jos vain annat tilaisuuden:D Mun mielestä se ei ole mistään "touch"ista kiinni vaan ihan järjenkäytöstä, ihmiset kiinnostuu ja ihastuukin, mutta ei kaikkien kivojen tyyppien kanssa silti voi edes ajatella suhdetta. Useimmiten siellä on ihan tiukat syyt miksi ei, mutta harvoin niitä haluaa sanoa, monesti ne on niin vahvasti kytköksissä siihen ihmisen persoonaan, että suoraan sanominen syystä loukkaisi pahasti. Mutta silti kannattaa sanoa suoraan ettei kiinnosta, ihmisten roikuttaminen on epämiellyttävä tapa. Ihan turhaan niitä pakkien antamisia pelätään, tai niiden saamisia. Kirpaseehan se, mutta siitä pääsee yli.


    • pelkkä ystävä

      käsittänyt jonkin asian ihan väärin? Tai no, miten kukin asian käsittää, mutta mielestäni ei aina pitäisi sotkea niitä tunteitakakaan ihan joka asiaan. Saattaa olla, että keskustelupalstalla osallistuu johonkin asiaan, ei välttämättä tiedä kuka nimimerkin takana on, sanoo mielipiteensä ja jopa silloinkin toiselle osapuolelle saattaa tulla tunne että häntä nyt mukamas vainotaan.

      Eiväthän kaikki kirjoittele totuutta yksityisistä asioistaan, useimmat värittelevät senkun ehtivät, eikä kaikissa välttämättä ole edes totuuden hiventäkään, kunhan höpöttävät ummet ja lammet.

      Jospa kaverisi ei olekaan hakenut sitä seksuaalista mielenkiintoasi, vaan haluaisi olla ainoastaan jutteluasteella ja sinä olet heti ajattelemassa sänkyasioita. Onko kaverisi edes vihjannutkaan sellaista, vai oletko itse sellainen ettet voi kaveerata kenenkään kanssa muuten kuin sängyn kautta?

      Se asia mikä minua itseäni on joskus ihmetyttänyt, on että jos menee ihmisten joukkoon vaikka harrastamaan jotakin, niin joku kuvittelee että sinne mennään ainoastaan "iskemään" vastakkaista sukupuolta. Tai jos kertoo kaverilleen(?) ketä siellä mahdollisesti on ollut paikalla, reagoidaan jopa huomion hakemiseksi, tai yrittämiseksi tehdä toinen mustikseksi. Sellaistahan voi kertoa muuten vain, kuin ystävälle konsanaan.

      En tiedä millaisia teidän keskinäiset välinne ovat, sen te saatte luovia keskenänne oikeaan suuntaan. Minulle tuli vaan jostakin tuollaiset asiat mieleen näin ensialkuun.

    • N_JokaEiEnäänLuota

      Paras/reiluin tapa kertoa suoraan ettei kiinnosta, koska itselleni tapahtui juuri tämä "etääntyminen" eli minä olin se, josta otettiin etäisyyttä ja se loukkasi ja paljon.

      Jos pystyisin kirjoittamaan tähän miten paljon se satutti, ymmärtäisit pointin, mutta kun meitä on moneksi ja toiset ovat valitettavasti sellaisia että ensin "kiinnostutaan" mutta sitten se lopahtaakin käsittämättömästä syystä.... Mikä nykyajan ihmisiä vaivaa?? Oletan, että etsitään vaan sitä parempaa ja parempaa, ei jakseta kiinnostua kenestäkään todellisesti vaan "pidetään etäisyyttä" jotta voitaisiin löytää se parempi, mitä todellisuudessa ei ole edes olemassakaan.....

      Minulle tämä on tapahtunut jo monesti elämäni aikana, ja viimeisin tapaus todisti sen, etten luota enään yhteenkään mieheen romanttisessa mielessä, frendejä voi olla muttei muuta. Miksi antaisin enään jonkun särkä sydämmeni???

      • ja...

        Nimenomaan tuo, sori vaan jos joku tästä loukkaantuu, täysin kieroutunut tapa ajatella, säästän toisen tunteita kun olen niin kuin häntä ei enää olisi olemassakaan.


    • lottamari

      Ei kukaan jää roikkumaan, jos ei anna aihetta siihen. Asia pitää sanoa suoraan ja mahdollisemman selväksi, niin ettei toiselle jää tunnetta, että tästä vielä jotakin voisi tulla. Luulen, että olet antanut hänelle huomoitasi ja näin aihetta olettaa, että hän voi sinussa vielä roikkua. Kukaan ei halua jäädä toivottomaan suhteeseen roikkumaan, jos mitään mahdollisuuksia ei ole, joten se on aina itsestä kiinni, miten jättämisen hoitelee.

    • Pohjoisen mies

      Katsos miehet oppivat jo nuorena sen että vaikka nainen olisi kuinka etäinen ja kylmä tahansa ja vaikka nainen suoraan sanoisi miehelle ettei vittu kiinnosta, se ei vielä tarkoita etteikö nainen voisi olla miehestä kiinnostunut. Naisilla kun ei ole mitään yhtenäistä logiikkaa miten käyttäytyvät kiinnostavan miehen seurassa; jotkut naiset hymyilevät ja flirttailevat avoimesti, toiset taas muuttuvat kylmiksi ja vittumaisiksi prinsessoiksi jne...

      Jos se kertomasi mies oikeasti uskoisi sinua ettet ole kiinnostunut hän olisi jättäny sut rauhaan ajat sitten. Mutta koska hän on oppinut että naiset tykkää leikkiä kissa-hiiri-leikkiä ja haluaa että mies jahtaa heitä, hän vain pelaa peliä näiden sääntöjen mukaan. Hän tietää, että se vonkaava ja roikkuva asenne on ainut jolla saa naisia iskettyä.

      Itse opin saman jo vuosia sitten: Jos mies tekee aloitteen ja nainen antaa pakit, se ei vielä kerro mitään. Jos siinä kohdassa mies antaa periksi, hän ei koskaan saa naista. Koska voi olla että nainen vain testailee onko mies niin kiinnostunut että pakkien jälkeen tekee uuden aloitteen, ja sen jälkeen kolmannen jne....

      • blaaaah

        - Sanot suoraan, että tyyppi ei kiinnosta sua ja mahdollisesti hän luokittelee sen jälkeen kaikki naiset (lue: yksi nainen tekee = KAIKKI naiset, varsinkin jos joku toinen on myös sanonut hänelle suoraan) Samanlaisiksi.

        - Annat tyypin säilyttää omanarvontunteen ns. haihtumalla pois. (Sinä et ota yhteyttä, tuskin sekään kehtaa roikkua ja vaikuttaa reppanalta). Ja näin ollen "juttu kuihtuu kasaan".

        - Yrität tyypin säilyttää omanarvontunteen ja kun hän ei sitä tajua ja sitkeästi roikkuu sussa, ni sitten pamautat jossakin vaiheessa kun mittarit täynnä, että mitä kohtaa se ei ymmärrä, kun et ole ottanut yhteyksiä, että sehän on (tai pitäisi olla) ihan simppeli asia.

        Ihmiset ottavat TOISIINSA yhteyksiä JOS ja KUN molempia kiinnostaa.
        Jos vain toista kiinnostaa, yleensä myös vain se toinen ottaa yhteyksiä.


      • Pohjoisen mies
        blaaaah kirjoitti:

        - Sanot suoraan, että tyyppi ei kiinnosta sua ja mahdollisesti hän luokittelee sen jälkeen kaikki naiset (lue: yksi nainen tekee = KAIKKI naiset, varsinkin jos joku toinen on myös sanonut hänelle suoraan) Samanlaisiksi.

        - Annat tyypin säilyttää omanarvontunteen ns. haihtumalla pois. (Sinä et ota yhteyttä, tuskin sekään kehtaa roikkua ja vaikuttaa reppanalta). Ja näin ollen "juttu kuihtuu kasaan".

        - Yrität tyypin säilyttää omanarvontunteen ja kun hän ei sitä tajua ja sitkeästi roikkuu sussa, ni sitten pamautat jossakin vaiheessa kun mittarit täynnä, että mitä kohtaa se ei ymmärrä, kun et ole ottanut yhteyksiä, että sehän on (tai pitäisi olla) ihan simppeli asia.

        Ihmiset ottavat TOISIINSA yhteyksiä JOS ja KUN molempia kiinnostaa.
        Jos vain toista kiinnostaa, yleensä myös vain se toinen ottaa yhteyksiä.

        "Ihmiset ottavat TOISIINSA yhteyksiä JOS ja KUN molempia kiinnostaa."

        Ei vaan miehet ottaa yhteyttä jos kiinnostaa. Nainen voi olla umpirakastunut mieheen eikä silti pidä yhteyttä jottei anna itsestään "huorahtavaa" tai "tyrkkyä" kuvaa.


      • N_JokaEiEnäänLuota
        Pohjoisen mies kirjoitti:

        "Ihmiset ottavat TOISIINSA yhteyksiä JOS ja KUN molempia kiinnostaa."

        Ei vaan miehet ottaa yhteyttä jos kiinnostaa. Nainen voi olla umpirakastunut mieheen eikä silti pidä yhteyttä jottei anna itsestään "huorahtavaa" tai "tyrkkyä" kuvaa.

        Ei pidä ei, minä ihastuin todella paljon mieheen joka antoi samanlaisia viboja takaisin, mutta kuinkas kävikään... Mies ei enää kiinnostanutkaan minusta joten se siitä sitten, hän olisi tahtonut (ehkä) jatkaa tapailua, mutta minä en, vaikka välitän hänestä yhä todella todella paljon.

        Miksi en tahtonut jatkaa?? No siksi, koska hän näytti sekä kertoi ettei hänellä ole niin tunteita minua kohtaan, ja tässä tapauksessa olisi käynyt niin että hän tapaa jonkun naisen josta oikeasti kiinnostuu ja minä jään kelkasta siinä vaiheessa tai homma kuihtuu välimatkan vuoksi kun ei viitsitä kulkea sitä vain huvin vuoksi.


      • trust me
        N_JokaEiEnäänLuota kirjoitti:

        Ei pidä ei, minä ihastuin todella paljon mieheen joka antoi samanlaisia viboja takaisin, mutta kuinkas kävikään... Mies ei enää kiinnostanutkaan minusta joten se siitä sitten, hän olisi tahtonut (ehkä) jatkaa tapailua, mutta minä en, vaikka välitän hänestä yhä todella todella paljon.

        Miksi en tahtonut jatkaa?? No siksi, koska hän näytti sekä kertoi ettei hänellä ole niin tunteita minua kohtaan, ja tässä tapauksessa olisi käynyt niin että hän tapaa jonkun naisen josta oikeasti kiinnostuu ja minä jään kelkasta siinä vaiheessa tai homma kuihtuu välimatkan vuoksi kun ei viitsitä kulkea sitä vain huvin vuoksi.

        kyse lopulta siitäkään että se on se mikä vaivaa että mies tapaa jonkun paremman. Kyllä normaali ihminen pystyy hyväksymään ettei ole toisen mieleen jos se hälle sanotaan suoraan..ja vieläpä paremmin ymmärtämään jos toinen oikeasti tapaa jonkun joka saattaa tosiaan sopia hänelle paremmin.

        Mutta tässä roikottamisessa voi satuttaa juuri se roikottaminen eli se että toinen kohtelee kuin ilmaa aivan kuin sulla ei olisi väliä, tulee ja menee miten haluaa..Ennen en itsekään tätä tajunnut koska jos oli mies josta olin vähän kiinnostunut, en välttämättä ilmoitellut itsestäni koska koin hänet ahdistavaksi ja halusin mennä kuin tulla miten huvittaa. Nyt ymmärrän että vain satutin häntä odotuttamalla ja tekemällä näin. Hän ei ollut se omistushaluinen - minä olin roikottaja. Onneksi sitä ei kestänyt kauaa. En ollut tarpeeksi kiinnostunut ja sen sanoinkin jo aiemmin mutta rakastunut ei sitä tajua niin kauan kuin hän näkee itsellään olevan mahkuja. vaikeita juttuja.. :(


      • Henna.
        trust me kirjoitti:

        kyse lopulta siitäkään että se on se mikä vaivaa että mies tapaa jonkun paremman. Kyllä normaali ihminen pystyy hyväksymään ettei ole toisen mieleen jos se hälle sanotaan suoraan..ja vieläpä paremmin ymmärtämään jos toinen oikeasti tapaa jonkun joka saattaa tosiaan sopia hänelle paremmin.

        Mutta tässä roikottamisessa voi satuttaa juuri se roikottaminen eli se että toinen kohtelee kuin ilmaa aivan kuin sulla ei olisi väliä, tulee ja menee miten haluaa..Ennen en itsekään tätä tajunnut koska jos oli mies josta olin vähän kiinnostunut, en välttämättä ilmoitellut itsestäni koska koin hänet ahdistavaksi ja halusin mennä kuin tulla miten huvittaa. Nyt ymmärrän että vain satutin häntä odotuttamalla ja tekemällä näin. Hän ei ollut se omistushaluinen - minä olin roikottaja. Onneksi sitä ei kestänyt kauaa. En ollut tarpeeksi kiinnostunut ja sen sanoinkin jo aiemmin mutta rakastunut ei sitä tajua niin kauan kuin hän näkee itsellään olevan mahkuja. vaikeita juttuja.. :(

        Roikkumisesta puhuminen tarkoittaa mun mielestäni silloin sitä, ettei ole itse kiinnostunut kyseisestä henkilöstä. Kyllä mieluisan henkilön yhteydenottoja kaipaa jopa päivittäin. Jos toinen ihminen tuntuu ahdistavalta, painostavalta, roikkuvalta niin silloin kyllä kannattaa viheltää peli poikki ja todeta tilanne. Ei se ole kenenkään vika, jos ei kiinnosta.

        Itse olen kyllä aika epävarma sanomaan mitään, jos mies ei kerro kiinnostuksestaan, eli siinä mielessä jollekin voisi käydä mielessä että "roikotan". Eli en tiedä miehen tunteista.

        Jos mies kertoo tunteistaan ja itse en koe samalla tavalla kerron kyllä asiasta kauniisti ja tyylikkäästi itseäni syyttäen niin miehelle tulee parempi mieli.


      • on...
        trust me kirjoitti:

        kyse lopulta siitäkään että se on se mikä vaivaa että mies tapaa jonkun paremman. Kyllä normaali ihminen pystyy hyväksymään ettei ole toisen mieleen jos se hälle sanotaan suoraan..ja vieläpä paremmin ymmärtämään jos toinen oikeasti tapaa jonkun joka saattaa tosiaan sopia hänelle paremmin.

        Mutta tässä roikottamisessa voi satuttaa juuri se roikottaminen eli se että toinen kohtelee kuin ilmaa aivan kuin sulla ei olisi väliä, tulee ja menee miten haluaa..Ennen en itsekään tätä tajunnut koska jos oli mies josta olin vähän kiinnostunut, en välttämättä ilmoitellut itsestäni koska koin hänet ahdistavaksi ja halusin mennä kuin tulla miten huvittaa. Nyt ymmärrän että vain satutin häntä odotuttamalla ja tekemällä näin. Hän ei ollut se omistushaluinen - minä olin roikottaja. Onneksi sitä ei kestänyt kauaa. En ollut tarpeeksi kiinnostunut ja sen sanoinkin jo aiemmin mutta rakastunut ei sitä tajua niin kauan kuin hän näkee itsellään olevan mahkuja. vaikeita juttuja.. :(

        Itsekin tullut tuohon syyllistyttyä. Ehkä oletin, että se nainen näkis ettei meistä voi tulla mitään, jatkuvasti kaikenlaisia väärinkäsityksiä ehkä sellainen kerran viikossa aivan alusta asti. Ja edelleen olen sitä mieltä, että se halusi jonkun suhteen, ei suhdetta minun kanssa. Yhden tällaisen totaalisen väärinkäsityksen jälkeen sitten hiljenin ja meni muutama viikko ennen kuin kerroin mitä mieltä olin, koska tiesin että hän suuttuu siitäkin. Enää en tekisi tuota, vaan sanon suoraan heti kun jotain päätän. Vastaanottavana puolena ja jo suhteessa, kun aavistaa että jokin mättää ja saa vastaukseksi vain kaikki on hyvin, ei ole todellakaan mukavaa huomata että jonain aamuna kaikki ei ollutkaan hyvin.


      • trust me
        Henna. kirjoitti:

        Roikkumisesta puhuminen tarkoittaa mun mielestäni silloin sitä, ettei ole itse kiinnostunut kyseisestä henkilöstä. Kyllä mieluisan henkilön yhteydenottoja kaipaa jopa päivittäin. Jos toinen ihminen tuntuu ahdistavalta, painostavalta, roikkuvalta niin silloin kyllä kannattaa viheltää peli poikki ja todeta tilanne. Ei se ole kenenkään vika, jos ei kiinnosta.

        Itse olen kyllä aika epävarma sanomaan mitään, jos mies ei kerro kiinnostuksestaan, eli siinä mielessä jollekin voisi käydä mielessä että "roikotan". Eli en tiedä miehen tunteista.

        Jos mies kertoo tunteistaan ja itse en koe samalla tavalla kerron kyllä asiasta kauniisti ja tyylikkäästi itseäni syyttäen niin miehelle tulee parempi mieli.

        Niinhän minä juuri sanoin!!! Roikotin miestä turhaan, ei sitä tarvitse minulle uudestaan toistaa.

        Voi toisesta ja sen seurasta tykätä muutenkin..on paljooon asioita joista voi toisessa tykätä & halutakin "sillai" mutta ei sitten kuitenkaan se oikea. Anteeksi että olen olemassa....Hyvä jos sinä olet täydellinen...


      • trust me
        trust me kirjoitti:

        Niinhän minä juuri sanoin!!! Roikotin miestä turhaan, ei sitä tarvitse minulle uudestaan toistaa.

        Voi toisesta ja sen seurasta tykätä muutenkin..on paljooon asioita joista voi toisessa tykätä & halutakin "sillai" mutta ei sitten kuitenkaan se oikea. Anteeksi että olen olemassa....Hyvä jos sinä olet täydellinen...

        ei mies useinkaan kerro tunteistaan vaan sen näkee joten en ole joutunutka kertomaan...
        ehkä itse olin sillä mielellä että hengataan ja katsellaan ja toinen tahtoi enemmän..en missään vaiheessa ollut esim. vastaamatta puhelimeen tai valehdellut kaikenlaista vaikka myönnän että välttelin ja olin välillä yksin kotona mielummin kuin tän miehen seurassa.
        Tiedätkö sinä muka heti tykkäätkö toisesta vai et?


      • Henna.
        trust me kirjoitti:

        ei mies useinkaan kerro tunteistaan vaan sen näkee joten en ole joutunutka kertomaan...
        ehkä itse olin sillä mielellä että hengataan ja katsellaan ja toinen tahtoi enemmän..en missään vaiheessa ollut esim. vastaamatta puhelimeen tai valehdellut kaikenlaista vaikka myönnän että välttelin ja olin välillä yksin kotona mielummin kuin tän miehen seurassa.
        Tiedätkö sinä muka heti tykkäätkö toisesta vai et?

        Eihän sitä heti voi tietenkään tietää tuleeko jutusta mitään, mutta sen toki huomaan aika varhaisessa vaiheessa, jos jutusta ei voi tulla mitään.

        voihan se olla, että joskus itse kuvittelen tapailevani miestä kaveritasolla ja mies luulee että olen kiinnostunut. Jollei mies suoraan sano niin en minä oleta mitään.


      • trust me
        Henna. kirjoitti:

        Eihän sitä heti voi tietenkään tietää tuleeko jutusta mitään, mutta sen toki huomaan aika varhaisessa vaiheessa, jos jutusta ei voi tulla mitään.

        voihan se olla, että joskus itse kuvittelen tapailevani miestä kaveritasolla ja mies luulee että olen kiinnostunut. Jollei mies suoraan sano niin en minä oleta mitään.

        mitenkähän aikaisessa vaiheessa "neiti" sen tuunnistaa?
        Tapaatteko krt/vko * ? vai kuinka...Ja mitkähän ovat kriteerit? Minulla ainakin on tarkoitus tutustua jotenkin mielenkiintoiseen ihmiseen mahdollisimman monipuolisesti. Jos taas joku ei alkuunkaan kiinnosta niin miksipä sitä miettiä sen enempää mutta siitä tässä ei ollutkaan kyse vain vain kiinnostavista mutta epäselvistä tapauksista!

        Se vasta onkin vedättämistä jos tietää jo alussa että haluaa toisesta vain kaverin...se haiskahtaa pahalta kusetukselta.. Miehet kun ei välttämättä ymmärrä sitä kaverina oloa vaikka sen takois vasaralla heidän päähänsä...mies kuvittelee aina että hänen on saatava se nainen josta on kiinnostunut tai hän ei ole mies. . voi niitä ressuja!!!!! mikähän saisi miehen tajuamaan että kaverit tai ei MITÄÄN???!!


      • Henna.
        trust me kirjoitti:

        mitenkähän aikaisessa vaiheessa "neiti" sen tuunnistaa?
        Tapaatteko krt/vko * ? vai kuinka...Ja mitkähän ovat kriteerit? Minulla ainakin on tarkoitus tutustua jotenkin mielenkiintoiseen ihmiseen mahdollisimman monipuolisesti. Jos taas joku ei alkuunkaan kiinnosta niin miksipä sitä miettiä sen enempää mutta siitä tässä ei ollutkaan kyse vain vain kiinnostavista mutta epäselvistä tapauksista!

        Se vasta onkin vedättämistä jos tietää jo alussa että haluaa toisesta vain kaverin...se haiskahtaa pahalta kusetukselta.. Miehet kun ei välttämättä ymmärrä sitä kaverina oloa vaikka sen takois vasaralla heidän päähänsä...mies kuvittelee aina että hänen on saatava se nainen josta on kiinnostunut tai hän ei ole mies. . voi niitä ressuja!!!!! mikähän saisi miehen tajuamaan että kaverit tai ei MITÄÄN???!!

        Voinhan tutustua vaikkapa töissä tai opinnoissa täysin eri ikäiseen mieheen, jonka kanssa meistä tulee kavereita. Juttu luistaa ja kumpikin viihtyy.

        Eri asia on tietysti se, jos mies ei halua olla kaveri.

        Kauanko sitten itse käytät "tutustumiseen aikaa". Enpä usko että kovinkaan moni mies suostuu tapailemaan naista viikko- tai peräti kuukausitolkulla ilman seksiä, joten eiköhän asiat yleensä ratkea itsellään.


      • eräs nainen
        Henna. kirjoitti:

        Voinhan tutustua vaikkapa töissä tai opinnoissa täysin eri ikäiseen mieheen, jonka kanssa meistä tulee kavereita. Juttu luistaa ja kumpikin viihtyy.

        Eri asia on tietysti se, jos mies ei halua olla kaveri.

        Kauanko sitten itse käytät "tutustumiseen aikaa". Enpä usko että kovinkaan moni mies suostuu tapailemaan naista viikko- tai peräti kuukausitolkulla ilman seksiä, joten eiköhän asiat yleensä ratkea itsellään.

        kyllä sekstaan kaikkien kanssa, niiden jotka ei kiinnosta ja jotka kiinnostaa. seksuaaliknen yhteensopivuus on suhteen tärkein kriteeri


      • trust me
        Henna. kirjoitti:

        Voinhan tutustua vaikkapa töissä tai opinnoissa täysin eri ikäiseen mieheen, jonka kanssa meistä tulee kavereita. Juttu luistaa ja kumpikin viihtyy.

        Eri asia on tietysti se, jos mies ei halua olla kaveri.

        Kauanko sitten itse käytät "tutustumiseen aikaa". Enpä usko että kovinkaan moni mies suostuu tapailemaan naista viikko- tai peräti kuukausitolkulla ilman seksiä, joten eiköhän asiat yleensä ratkea itsellään.

        näin se menee... tämä juttu nyt junnaa jotenkin.

        Mitä seksi tähän kuuluu? Kyllä mies voi haluta tapailla naista useita kuukausia (seksillä tai ilman) kuten nainenkin jos ei vielä tiedä. Sitä paremmin varmaan jos vielä seksiäkin saa, sehän voi olla yksi syy miksi olla toisen kanssa???


      • jjjj jjjj
        on... kirjoitti:

        Itsekin tullut tuohon syyllistyttyä. Ehkä oletin, että se nainen näkis ettei meistä voi tulla mitään, jatkuvasti kaikenlaisia väärinkäsityksiä ehkä sellainen kerran viikossa aivan alusta asti. Ja edelleen olen sitä mieltä, että se halusi jonkun suhteen, ei suhdetta minun kanssa. Yhden tällaisen totaalisen väärinkäsityksen jälkeen sitten hiljenin ja meni muutama viikko ennen kuin kerroin mitä mieltä olin, koska tiesin että hän suuttuu siitäkin. Enää en tekisi tuota, vaan sanon suoraan heti kun jotain päätän. Vastaanottavana puolena ja jo suhteessa, kun aavistaa että jokin mättää ja saa vastaukseksi vain kaikki on hyvin, ei ole todellakaan mukavaa huomata että jonain aamuna kaikki ei ollutkaan hyvin.

        se on helpompi alkaa etsiä siitä toisesta syytä,kuin miettiä mitä itse ehkä teki väärin...
        "luulin,että se nainen tajusi".Telepaatinko kanssa ajattelit seurustelevasi?


      • urposevainruikuttaa
        jjjj jjjj kirjoitti:

        se on helpompi alkaa etsiä siitä toisesta syytä,kuin miettiä mitä itse ehkä teki väärin...
        "luulin,että se nainen tajusi".Telepaatinko kanssa ajattelit seurustelevasi?

        nuo "telepatiataidot" opitaan juuri niistä jenkkisarjoista joissa kaikista tärkein jätetään sanomatta ja sen sijaan sanotaan vain "mmmm...älä nyt.." ja poistutaan huoneesta :/


      • paska...
        jjjj jjjj kirjoitti:

        se on helpompi alkaa etsiä siitä toisesta syytä,kuin miettiä mitä itse ehkä teki väärin...
        "luulin,että se nainen tajusi".Telepaatinko kanssa ajattelit seurustelevasi?

        Olin ja sen hänellekin myönsin. Virheistä onneksi voi sentään oppia. Vielä parempi, jos joku ottaa opiksi toisten tekemistä virheistä.


    • -----------

      Voisitko nyt perustella minulle tollolle, miksi sinun mielestäsi etäisyyden ottaminen ilman mitään varoitusta jotenkin säästää toisen tunteita? Omia tunteitasi sinä siinä säästät, ja samalla voit asettua toisen yläpuolelle huokailemaan että voi v-- mikä roikkuja sääliö tuokin taas on, mutta ei voi mitään kun meikä on niiiin hottis että ei mee jätkälle perille ei millään vaikka mitäänhän en oo suoraan sanonu mutta kai nyt sen verran pitää ajatuksia osata lukee.

      Minulle on naisena tehty useinkin tuota yllättävää etääntymistä ja se vasta loukkaakin. Että ei sen vertaa arvosteta että viittisi suoraan sanoa että haluaa toisenlaisen. Ihme vätystelyä. Jos minä en ole ollut jostain henkilöstä kiinnostunut joka on ollut minusta, sanon kyllä suoraan että ei tarvi toisen roikkua kuvittelemassa turhia ja tuhlata aikaansa ja voimavarojaan. En ole sillä tavalla huomion ja imartelun kipeä että tarvisi pitää jotain ihmistä löysässä hirressä siksi vaan että se niin hivelee omaa egoa.

      Jokainen joka käyttäytyy tuolla tavalla on selkärangaton ja sukupuolella ei ole mitään merkitystä tässä.

      • Vedätetty (N)

        Olen täysin samaa mieltä!


    • .mies.

      olet yksinkertaisesti naispuolinen juntti

      jos tapaillaan niin oikea tapa ei ole ottaa kauniisti etäisyyttä, vaan sanoa suoraan ettei tästä tule mitään

      turha alkaa itkemään ahdistelusta kun itse sen aiheutat omalla toiminnallasi. tottakai toinen ihmettelee jos yhteydenpito alkaa yhtäkkiä hiipumaan.

    • 9

      Näitä nyt vaan on olemassa - ihmisiä, jotka eivät kykene käsittämään, että joku voi antaa nimenomaan heille pakit. He jäävät sitkeästi roikkumaan, mutta lajin pahimmat tapaukset ryhtyvät myös kostamaan tultuaan torjutuiksi.

      • irgiaynm,

        vielä KUINKA SINÄ TORJUIT??

        sanoitko EI vai jätit toisen ROIKKUMAAN?


      • dayum

        mutta se osapuoli, jota ei kiinnosta, niin kyllä hänen silti olisi fiksuinta sanoa suoraan mikäli ei niin nappaa. Puolittaisten olettamusten antamiset, "annan sen nyt ymmärtää kun otan etäisyyttä" ovat vain keinoja päästää itsensä helpolla, ja jos noin toimii ja vielä ihmettelee sitä toisen mahdollista roikkumista, niin se on kyllä jo typeryyttä.


    • Anonyymi

      Eikö etäisyyden ottaminen pitäisi olla roikkujalle jo selkeä vihje että vastapuolta ei taida kiinnostaa? Varsinkaan jos välillämme ei ole ollut mitään säätöä. Miksi roikkuja takertuu vielä kovemmin? Todella ahdistavaa käytöstä.

    • Anonyymi

      "Tai hänessä ei ole kuitenkaan sitä tiettyä "touchia""

      Kuinkas hyvin on suhteet sujuneet niiden kanssa joissa on tätä tätsiä ollut?

      Veikkaan ettei kovinkaan hyvin. Tapaamasi miehet tapaavat miellyttävän ja hyvältä vaikuttavan naisen ja on täysin luontevaa että he kokevat suhteen toivottavaksi ja he alkavat panostaa siihen kaikilla tasoillaan.

      Ongelmahan on se että sinä et tee tätä uskonhyppyä vaan jäät odottelemaan lähtöruutuun. Sinä et tuota mitään sellaista minkä mies voisi heijastaa takaisin, ilmeisesti treffit ovat sinulle pelkkää työhaastattelua ja arvaas mitä - työhaastattelut harvemmin ovat millään tasolla "värisyttäviä" tilanteita.

      Väitän että kyse on siitä että SINUSSA ei ole sitä tätsiä joka saa miehen toimimaan luontevasti, mies olettaa - koska sinä toimit työhaastattelumetodilla - että se on se millä sinut valloitetaan ja vastaa täsmälleen siihen mitä sinä tilaat. Kun tämä ei toimi niin tottakai silloin homma menee niinsanotusti etelään.

      Minä kutsun kaltaisiasi naisia ikisinkuiksi jotka ottavat välillä "värisyttävän" miehen lämmittämään sänkyään, mutta tosiasiassa teiltä puuttuu kyky henkilökohtaisen suhteen luomiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe