Aihealueet

Listaukset

  Mistä tummaihoinen nainen?

  tositarkoitus___

  Olen 33v turkulainen pitkä ja hoikka herrasmies. Kiinnostusta on jo pitkään ollut tummaihoisista naisista mutta heitä ei suomessa juuri tapaa ainakaan turussa. Osaisko joku kertoa missä netissä tai livenä vois löytää tummia naisia?. Kiitos etukäteen.

  13

  1369

   Vastaukset

   • Vaikka Ruandaan ,kaipa sinne jäi henkiin jokunen pitkäkin tummanainen !
    Jos et sieltä pitkäätummaalöydä niin somaliaan sitten ,sielltä niitä pitkiätummia kyllä löytyy.

   • Moi,

    Ollessani sinun ikäinen minulle selvisi se, että haluan afrikkalaistaustaisen naisen elämänkumppaniksi. Laitoin asiallisen ilmoituksen afrointroduction.com:iin. Vastaavia nettitreffauspaikkoja oli useampiakin, mutta katsoin tuon ehkä laadukkaimmaksi. Vastauksia tuli paljon ympäri maailmaa, suurin osa sellaisia mitä ei voinut vakavasti ottaa. Olinkin jo asennoitunut siten, että kokeneena maailmanmatkaajana lähden seuraavalla pidemmällä lomallani, johonkin Afrikan maahan katsastamaan vaimoehdokkaita. Sain kuitenkin viime hetkellä em. treffipalstalta suomen kielellä kirjoitetun yhteydenoton Suomessa asuvalta kauniilta tummalta tytöltä. Tällä hetkellä olen onnellinen mies: minulla kaksi kaunista "maitokahvi"-tytärtä ja lapsillani on mielestäni paras mahdollinen äiti, enkä itse voisi kohtuudella toivoa itselleni parempaa vaimoa.

    Nyt täytyy todeta että kyllähän mulla kävi mieletön säkä että kyseinen nainen oli, ennenkaikkea hyväluontoinen, kristillisiä perusarvoja noudattava nainen, jolla oli jo kansalaisuus ja työpaikka. Vältyttiin paljolta vääntämiseltä maahanmuuttoviraomaisten kanssa ja monilta väärinkäsityksiltä hänen suomen kielen taitonsa ansiosta. Tämä vuoksi tapaukseni ei ole varmasti verrannollinen siihen, jos tapaat Suomessa tai ulkomailla tumman naisen ja alat hänen kanssaan rakentamaan yhteistä elämää.

    Helsingissä on mielestäni paljon afrikkalaisia naisia, kokonaan eri asia mitä he hakevat elämältä. Samat lainalaisuudet pätevät kuin kaikkien muidenkin naisten kanssa: kun miehen ulkonäkö ja lompakko on mukavassa sopusoinnussa - myös afrikkalaiset naiset ovat sinusta kiinnostuneita (jos oleskeluluvan kalastajata lasketaan pois). Näin se vaan on. Africanight.org, löytyy tietoa Helsingissä säännöllisesti järjestettävästä afrikkalaisesta illasta. Paikalla on suomalaisia naisia etsimässä mustaa miestä ja suomalaisia miehiä etsimässä mustia naisia - ja kaikke siltä väliltä. Käydään vaimon kanssa joskus siellä vähän tanssimassa ja näkemässä hyvän päivän (illan) tuttuja. Kilpailu on kovaa ja kauneimmat mustat naiset tietävät arvonsa.

    Näillä eväillä.

    • Kiitos tiedoista, noista on varmasti apua ja oli hauska kuulla tarinasi. Jos löytyy muita tummista naisista kiinnostuneita niin mielellään saa ottaa yhteyttä.


    • tositarkoituksella__ kirjoitti:

     Kiitos tiedoista, noista on varmasti apua ja oli hauska kuulla tarinasi. Jos löytyy muita tummista naisista kiinnostuneita niin mielellään saa ottaa yhteyttä.

     joku raja pitää olla millaisen vaimon ottaa. Jossain kinalaistyyppisessä voisi vielä olla jotain tolkkua.
     Ei suomimiehet voi olla yhtä tyhmiä kuin suomiakat.
     Kysele vaikka Tatu Vanhaselta mitä mieltä hän on afrikkalaistyyppisistä ihmisistä.


   • sihteeriopistolla, vai kuinka? Miten tummaa haluat? Ruskettunutta suometarta, virotarta vai venäläistä? Vai ihan vähän "enemmän" ruskettunutta esim. kuubalaista ja brasialialaista? Miksi haluat tummaihoisen naisen "tositarkoitus" -mielellä? Vaikka olet 33v pitkä ja hoikka mies, niin olet turkulainen...niin eikö se jo herätä epäilyä kaikkien naisten keskuudessa?

   • Oulussa niitä on.

   • Sama homma, raha raha raha ja äkkiä maha pystyyn.. varokaa tummaa lihaa

    • Taitaa suomalainen nainen näiden viestien päässä kun ei halua nähdä suomalaista miestä tummemman naisen kanssa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Taitaa suomalainen nainen näiden viestien päässä kun ei halua nähdä suomalaista miestä tummemman naisen kanssa.

     No mikäs siinä jos tykkää vähän pidemmästä peräsimestä. On ne kyllä huvittavan näkösiä, nainen tulee ensin ja perse perässä joskus myöhemmin.


   • Tässä on yksi. Hei vain

    • Kerro lisää. Minkäikäinen oot?


    • kirjoita

     jonkka@jippii.fi


    • Anonyymi kirjoitti:

     kirjoita

     jonkka@jippii.fi

     Tummaihoinen nainen

     Kirjoita: jonkka@jippii.fi


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10331
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    233
    4753
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    868