Krantut naiset

Itsemurha kandidaatt

Hei!
Aihe yksinäisten miesten seksuaalisuudesta on tabu ja aiheesta on keskusteltu lähiaikoina iltapäivälehdissäkin.

Seksi parantaa terveyttä ja itsetuntoa,ja on terveydelle erittäin tärkeää ja myös miehiselle itsetunnolle. Seksiä harrastamattomat omaavat muita suuremman riskin sairastua verisuonitauteihin.

MUTTA, kun tilanne on nyt vain se että meitä yksinäisiä miehiä löytyy ja paljon. Naiset ovat todella nirsoja nykyään, vaativat jo ensi treffeillä rahaa tai että mies maksaa kaiken vaikka ei ole tietoakaan että haluttaisiin läheisyyttä jakaa.

naiset nirsoilevat ja voivat olla kuukausia ja vuosia ilman seksiä. On sanomattakin selvää että lähes jokaiselle terveelle naiselle tulee pokausyrityksiä ravintolauillassa ja seksiseuraa olisi tarjolla jokaiselle terveelle naiselle. Tietysti mitä sopusuhtaisempi ja kauniimpi nainen, niin sitä enemmän tulee ehdotuksia.

Monet naiset vain nirsoavat ja päättävät olla yksin.Valittavat kun ei ole kunnon miestä, ja todellisuudess aminunkaan tyyppinen tavallinen mies harvoin ylittää tavallisen naisen vaatimuksia. Ei vaikka minulla olisi koulutusta,menestystä tai mitä tahansa ulkoisia avuja,mutta naiset ovat niin kranttuja.

Meille miehille jää yksin kertaisesti ainoaksi vaihtoehdoksi prostituutio. Minäkin urheilua ja liikuntaa harrastavana 30 ikäisenä miehenä olen aika haluava ja seksiä on saatava lähes viikottain. toki monelle parisuhteessa teervettä seksielämää elävän seurustelevan miehen ei tarvii olla koskaan viikkoa puutteessa.

Noh, kun sittne minun tyyppinen tavismies haluaa naisen läheisyyttä,suutelua tai jotain naisellisuutta tuntea tosi kovasti, on siis mentävä huoriin.

Tämä niin luonnollinen ja kaunis asia on markkinoitu AIVAN LIIAN KALLIIKSI !!!

Täällä Suomessa puolen tunnin sessio voi maksaa 100 euroa tai jopa 150 euroa. Tunnista voidaan velottaa jopa 200 euroa.

Tämä on käsittämätöntä rahastusta ja epäoikeudenmukaista meitä miehiä kohtaan. Toki yksinäisyys ja kuukausien yksinolo sekä muutamat torjutut loukkaukset tanssilattialla ajavat miehet hoitamaan seksuaalisuuttan ja moni maksaa.

Tällä palstalla aikasemmni kirjoitti jotkut alan harjoittaja naiset. Uskon että he olivat oikeita tekijöitä eivätkä feikkejä. He varmasti tienaavat aika kivasti ja elämä on onnellista kun saa verotonta tuloa. Tosin minun epätoivoinen pyyntöni olisi että he edes hieman laskisivat hintoja.

MUTTA, tuskin laskevat hintojaan ja onhan tämä tietynlaista hyväksikäyttöä kun rahastetaan seksuaalisuudella tuollaisia summia.

SILLÄ miehille oman itsensä toteuttaminen ja terveyden ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää. Toki voi sitä olla puutteessa vuosikausia,mutta kyllä miehisyystaso laskee ja se kasvattaa hyvinkin voimakasta masennusta. Vain mies voi ymmärtää kuinka tärkeää seksin saaminen miehelle on.

SUOSITTELEN huonon itsetunnon ja seksittömän masennuksen täytteisen elämän sijaan Tallinnaa.

itse rohkeana aloitin käynnit Tallinnassa muutama vuosi sitten.Aluksi oli kaikenlaisia pelkoja paikasta ja alasta, mutta täytyy sanoa että kyllä Tallinna on ihan turvallinen kaupunki ja suuri osa tytöistä työskentelee itseään varten.Ei ole minkäänlaista rikollisuutta ilmassa.

Ja syy miksi käyn ahkeraan Tallinnassa, on hintataso. Tallinnassa saa naisen keskimäärin tunniksi käyttöönsä 30 eurolla. Ja se on 60 minuuttia eikä mikään kerta nykäsy. Hyvän ja ammattiinsa sitoutuneen naisen löydettyäsi hän myös halaa sinua laukeamisen jälkeen ja suutelee kanssasi.Siis ihan täydet 60 minuuttia.

Suomalaiset 200 euron naisetkin saatavat alkaa tinkimään tuosta 60 minuutista minkä olet maksanut.

Nämä ovat sellasiia kokemuksia jotka ovat äärimmäisen tärkeitä ainakin minun itsetunnolle.
Voi voi kun voisi näitä asioita jakaa jonkun tavallisen naisen kanssa, mutta se siirtynee hamaan tulevaisuuteen kunnes kelpaankin yllättäen jollekin naiselle.

Olen sinkkumies, mutta...
Jos mies on parisuhteessa, on suotavaa että tekee kaikkensa ja sanoo suoraan naiselle että seksihommat ei toimi tarpeeksi ja mikäli nainen on yhteistyöhaluinen, ei ole reilua käydä huorissa.

Jos taas nainen ei ole yhteistyöhaluinen eikä ole kiinnostunut parantamaan seksielämäänne, niin jätän ratkaisun käydä huorissa omaan harkintaan.

Tosin meille srehellisille työtä tekeville sinkkumiehille suosittelen prostituutiota ennemmin kuin masennusta,miehisyyden menettämistä ja itsemurha-ajatuksia.

Samalla on helpompi kestää odotusta että joku päivä löydän veilä oikean seurustelukumppanin =)

21

1304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korni Kalle

      Perhana mene suutelemaan niitä naisia tai pian kielenpäälläsi kasvaa kilokaupalla karppaa

    • tähtisimmykkä

      onpas kiva lukea katkeraa yleistystä!!!!

      voi jumankauta... hanki elämä!!!

      ite olen tavallinen nainen.. en todellakaan mikään missi....
      ja arvaahan mitä.... mieheni vapaaehtoisesti tarjosi minulle aterian kalliissa ravintolassa koska halusi antaa "parhaalle parasta" yritin tasan maksua... mieheni on normaali mies... ei välttämättä kaikkien mielestä edes komea... ja parempi niin koska mun mielestäni komeampaa miestä en vaan voi saadakaan... tavan duunari.. ei todellakaan mikään merkonomi tai muukaan ylikoulutettu... en edes sellaista tahtoisi itelleni... olen sellaiselle aivan liian tyhmä ja en osaa käyttäytyä sellaisten seurassa (kokemuksesta tiedän sanoa tämän) en ole hienostelija kuten yleensä korkeasti koulutetut ovat... en vain sovi siihen pirtaan...
      mutta sen tiedän että olen löytänyt itselleni täydellisen miehen jota rakastan ja joka rakastaa minua.. ja yhteistä tulevaisuutta suunnitellaan kovasti.. :)

      vaikka olet aloittaja katkera ettet naista ole löytänyt... niin turha silti yleistää että naiset on kranttuja ja niille kelpaa vaan joku helvetin rikas idiootti.. joo kiitos mutta EI KIITOS!!!!

      mä olen onnellinen juuri näin!!! saan olla ihan täysin oma itseni.. nyt ja aina... :)

      • ekonomi

        "ei todellakaan mikään merkonomi tai muukaan ylikoulutettu"
        Aiheutti hillitöntä naurua. Kiitos siitä. Mutta tuskin sinua kukaan koulutettu jaksaisi kauaa kuunnellakaan.


    • pööks

      sulle on ihan hyvä vaihtoehto toi maksullinen seksi. ainakin niin kauan kuin ajatusmaailmastas löytyy: Tallinnassa saa naisen keskimäärin tunniksi käyttöönsä----

      eli nainen niin kauan kuin näet naisen vain sun seksuaalisten tarpeittes tyydyttäjänä "käyttötavarana", kannattaa pysyäkin maksullisten naisten käyttäjänä. tää oli niin naurettava juttu että ei taida olla edes totta, eli ei sen enempää tästä.

    • Länsi-Suomen neito

      Kerrankin joku mies puhuu suoraan :) heh. Itse naisena täytyy kyllä sanoa että halut ne on meilläkin. Itselläni ainakin sellainen tilanne että käyn todella vähän ulkona, muuten kyllä "ihan tavallinen" mies kelpaisi. Aika pattitilanne. ei tarjonta ja markkinat kohtaa. Nettitreffailu ei myöskään kiinnosta. Olisikohan se Tallinna myös naiselle sopiva kohde....? :)

      • kjhkjhkj

        Miten niin tarjonta ja markkinat ei kohtaa jos et edes käy missään? Onkohan tämä tyypillistä naisten ajattelua, että vaikka en käy missään niin miksi en ole löytänyt ketään :)


    • ongelman ytimen

      itse totesit. Nykyajan "normaalit" miehet ovat vaan pilluhaukkoja. Reikä kuin reikä kelpaa. Se on todella halpamaista. Ei kukaan nainen voi tuollaisia miehiä arvostaa. Et arvosta itseäsi etkä muita ihmisiä jos olet valmis menemään kaiken huipuksi maksullisiin. Ei auta vaikka miehellä olisi miljoonia tai adoniksen ulkonäkö. Luonne se ratkasee. Minulle kelpaisi vallan hyvin vaikka pyöreä, köyhemmän puoleinen, kivat silmät omaava mies jos hänen luonteensa olisi ihanne, eli aurinkoinen, positiivinen, reilu, empaattinen, rento.

    • aeteth

      Äh, ei naiset oo kranttuja. Jos mun näköiselle karpaasille löytyy ottajia, löytyy kelle vaan.. Ja mullehan löytyy ;)

      • alllli

        Ei naiset mitään kranttuja ole, sussa on vain jokin piirre, joka karkottaa naiset ympäriltäsi (ja viestistäsi pystyi hyvin päättelemään mikä se piirre on).


    • ällö olet

      Noh, odota ihmeessä. Itse en kyllä kykenisi suhteeseen huorissa säännöllisesti käyvän miehen kanssa. Ja mikä ihmeen juttu tuo "on niin epäreilua miehiä kohtaan että suomalaiset huorat pitää hinnat korkealla, Eestissä on paljon halvempaa"? Tottakai Suomessa seksi maksaa enemmän kuin Eestissä! Kaikki täällä maksaa enemmän kuin Eestissä! Kalliimpi maito=kalliimpi seksi, halvempi maito=halvempi seksi. Pitää prostituoitujenkin elää. Ja tuskin kukaan sitä tekisi ellei siitä saisi pirun hyvin rahaa, Eestin pirun hyvin on vähemmän kuin Suomen pirun hyvin. Antaa nyt joidenkin ällöttävien pervojen kavuta päälle ja... Hyi kamala.. En tiedä kuinka suuressa ahdingossa saisi itse olla että tuohon suostuisin.. Ja on se seksi naisellekkin tärkeää, tietty kuka tahansa nainen voi aina olla varma siitä että seksiä saa jos sitä haluaa. Te miehet kun olette keskimäärin niin helppoja=)

    • Oksesulle

      Sinunlaisten narttujen takia miehet käy maksullisissa koska halveksitte tavismiehiä..

    • dssdg

      Vaikka naiset ei seurustelisikaan, ei se todellakaan tarkoita sitä että olisivat ilman seksiä. Eheheheeei. Monellahan se tuntuu olevan kova paikka jo pari viikkoa ilman kunnon panoa.

    • Enmennyt

      Aikoinaan tunsin tollaseen rahasta panevan naisen, hyvin silläkin näytti menevän kun hieno kämppä Hesan ytimessä, kaikenmaailman trendikamaa ja eipä ihme näillä hintatasoilla. Ja verot? hahaha. Katsoin teeveestä ohjelman jossa oli pari tällaista brittinaista ja täsmälleen samanlainen paris hiltton-meininki niilläkin, taitaa olla noilla aika yleistä että kun rahaa saa helposti, eikä tarvi huolta kantaa oikein mistään niin jäädään sellaisiksi miehille naureskeleviksi ikipissiksiksi.

    • TiinukkaLiinukka

      Eihän tuota tyhmää vuodatusta jaksa edes lukea. Ensimmäinen lause tosin herätti huomioni:
      "Aihe yksinäisten miesten seksuaalisuudesta on tabu ja aiheesta on keskusteltu lähiaikoina iltapäivälehdissäkin."
      Voisiko olla, että joku on kadottanut sanakirjansa ja käyttää sanaa "tabu" nyt täysin väärässä paikassa. Varsinkin kun ottaa huomioon tuon lauseen jatkon, jossa iltapäivälehdet ("-kin", joten eivät pelkästään ne, vaan tämähän on jo vallan yleinen puheenaihe!) siitä kirjoittelevat.
      Voi sua. Voi toista.

      Jos nyt kuitenkin otsikosta jotain päättelisin, niin vastaukseni olisi tämä:
      Voi sua.
      Ihmisenä minulla on oikeus omaan kroppaani ja en tule sitä jakamaan kenenkään kanssa kansalaisvelvollisuudesta.
      Se, että synnyin naiseksi, ei tarkoita, että minun pitäisi uhrautua Suomen yksinäisten miesten takia.

      • yhtätyhmävastaus

        Se, että synnyin mieheksi ei tarkoita sitä, että minun pitäisi puolustaa isänmaata naisten puolesta eikä maksaa veroja, joilla rahoitetaan naisten työpaikkoja ja naisille tarvittavia palveluita. Se, että synnyin mieheksi ei tarkoita, että minun pitäisi mielistellä naisia ja toimia naisen lompakkona ja alistua naisten tahtoon. Se, että synnyin mieheksi ei tarkoita, että minulla on oikeus kuulla vittuilua, jolla miehisyys ja miesten seksuaalisuus yritetään kieltää. Se, että olen mies ei tarkoita sitä, että minun kuulla mielipiteitä vihaisilta naisilta, jotka kiistävät sen, että se "tytön puute sairastuttaa".


      • yhtätyhmävastaus

        Se, että olen mies ja jos tulee vaikka sota niin voin aina tehdä itsemurhan niin minun ei tarvitse sitten osallistua sotaan täysin turhaan, koska minä olen sitä sukupuolta, jonka on pakko uhrautua epäitsekkäästi, koska te naiset ette uhraudu muuta kuin itsekkäistä syistä.. Te naiset saatte siinä vaiheessa joutua ihan yksin vihollisen armoille.


      • määkijätvauhdissa
        yhtätyhmävastaus kirjoitti:

        Se, että synnyin mieheksi ei tarkoita sitä, että minun pitäisi puolustaa isänmaata naisten puolesta eikä maksaa veroja, joilla rahoitetaan naisten työpaikkoja ja naisille tarvittavia palveluita. Se, että synnyin mieheksi ei tarkoita, että minun pitäisi mielistellä naisia ja toimia naisen lompakkona ja alistua naisten tahtoon. Se, että synnyin mieheksi ei tarkoita, että minulla on oikeus kuulla vittuilua, jolla miehisyys ja miesten seksuaalisuus yritetään kieltää. Se, että olen mies ei tarkoita sitä, että minun kuulla mielipiteitä vihaisilta naisilta, jotka kiistävät sen, että se "tytön puute sairastuttaa".

        Et varmaan ole myöskään kiinnostunut saamaan eläkettä. Sekin on täysin naisten ansiota, että joskus saat eläkettä. Ilman naisia ei ole lapsia, ilman lapsia ei sinullekaan tule eläkettä.

        Armeijassa on jo paljon naisia ja miehistä armeijan käy vain tietty osa, joten mitään et tule koskaan yhteiskunnan eteen tekemään. Kun oma napa on aina tärkein, niin itsekkyys vaan paistaa läpi ja estää normaalin parisuhteenkin.

        Minä, minä, minä- curling lapset ovat aikuisena juuri tuollaisia.


    • Protietäjä

      Aloituspostin loppuosassa oli ihan hyvää vinkkiä naisen ja seksinpuutteesta kärsiville miehille. Noin muuten ko. aiheesta puhuminen ei muuta mitään ainakaan naisten osalta. Syy tähän on se, että naisten seksuaalisuus on ihan vitsi, verrattuna miesten vastaavaan. Jos naisia yrittää puhumalla pakottaa tykkäämään enemmän seksistä, niin se olis suurinpiirtein sama kuin yrittäis pakottaa miehiä tykkäämään ompelemisesta.

      • yhtäviisasvastaus

        Kerrankin totta eikä naisten ruusunpunaisten satumaailmalasien läpi katsottua.


    • Hukassa2017

      Naiset näyttää ihmettelevän sitä ettei koskaan pystyisi seurustelemaan säännöllisesti huorissa käyvän miehen kanssa. Miksi naiset on tyhmiä? Luuleeko naiset että joku ylpeydellä sanoo käyvänsä huorissa :D

      • huvittavaa-kyllä

        Sellaisia miehiä on olemassa, jotka kertovat ylpeydellä käyvänsä huorissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe