miten saada poika kiinnostumaan?

siniss

Eli tarttisin vähän apua.
Oon 17-vuotias tyttö ja oon ihan tolkuttoman ihastunut yhteen samalla luokalla olevaan poikaan. En ole koskaan jutellut hänen kanssaan mitään, eikä pyöritä samoissa piireissäkään. (hän on ns. "suosittu" ja minä en..) Olen tosi ujo, enkä ole koskaan aikaisemmin ollut kenenkään pojan kanssa. Miten voisin saada pojan kiinnostumaan itsestäni, vai onko tilanne ihan mahdoton...
Muutenkin minusta tuntuu, että kukaan poika ei ole kiinnostunut minusta. Mielestäni olen kuitenkin ihan nätti ja luonteeltani iloinen ja positiivinen, tosin todella ujo! Minulla on vaaleat pitkät jiukset ja olen 170cm pitkä ja hoikka. (enemmän laiha, kuin läski) Takapuoleni on sinänsä aika iso, mutta ei mikään "läskiperse", vaan kiinteä ja muodokas. Kuppikoko on A/B eli ei mikään kovin iso.
Rupeaa vaan tuntumaan aika turhauttavalta, kun kohta oon jo 18 ja kertaakaan en ole seurutellut, eikä kukaan poikakaan ole näyttänyt mitään kiinnostuksen merkkejä.
Eli mitä voisin tehdä, että saisin mahdollisesti tuon pojan, johon olen ihastunut, kiinnostumaan minusta tai muutenkin muut miespuoliset henkilöt. Rupeaa jo tuntumaan aika toivottomalta..

181

23219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 498uise

      Oon samanikäinen tyttö stadist, suht samat mitat ja samannäkönen::D

      Mulle on toi tilanne yläasteelta tuttu, ku olin tosi ujo, itseasiassa kaikkien seurassa, paitsi omien hyvien kavereitten kanssa sit uskalsin olla ihan rennosti "oma itseni"..
      Seurustelen ja oon nyt lukiossa, en oo "joka-paikan-höylä" jonka tunkee itteään kaikkialle ja hakee huomiota, mut mun itsetunto on parantunu älyttömästi noista yläasteajoista, jossain vaiheessa vaa lakkasin murehtimasta itteäni.

      Tolle komistukselle jos et uskalla mennä vielä juttelemaan, niin kannattaa tehä alkuun tuttavuutta muihin luokkasi/koulusi jätkiin.. Ja kannattaa muutenkin tutustua niihin, aevan varmasti siellä on montakin yllättävää ja tutustumisen arvosta tyyppiä:))

      Kysäse vaikka kelloa tai kynää joltain luokkalaiseltas vaikka sitten "ei niin suositulta" pojalta, jonka kumminkin oot joskus nähny liikkuvan ihastukses kanssa, tai miksei joltain vähä äänekkäämmältäkin, koska se ainakin on tottunut olemaan äänessä eikä varmaa ihmettele jos siltä jotain kysästään..
      Turhin pelko on varmaan se, että olettaa tän jätkän sitten luulevan että SITÄ ollaan iskemässä, pitää vaa olla itsevarma ja kysyä kynää ihan lennosta vaan, eikä piipittää punastellen jotain jostain kynästä jolleki luokan pahimmalle fruittarille.. : D

      Kaikkien luokkalaisten/kurssilaisten kanssa ei tarvii tietenkään kavereita olla, (voihan sitä viettää nuoruutensa ihan yksinkin...mut) mut hyvä on jos kumminki puheväleissä on ees jonkun osan kanssa, ja ittellään on sellane lepposa fiilis, että tarvittassa uskaltaa mennä kyselemään jotain mikä tuntuu luontevalta, olkoon se sitten että mitä tuli läksyks, tai miten menee.

      Voithan toisaalta tietty ruveta pientä flirttiä kehittelemään tän jätkäs kanssa, mut seki vaatii rohkeutta..
      Luokassa, käytävillä ja ruokalassa voit sitä vähän väliä vilkuilla, kattoo että miten se ylipäätään reagoi suhun.. Mut sitten kun sellasta uteliasta vilkuilua on tapahtunut jo jonkin aikaa, niin pitäis oikeasti tehä jotain.. Ihan kumpi vaan voi tehä alotteen, mut jos oikeesti tästä jätkästä välität, niin rohkaisisin sua itteäs tekemään sen! Alotteen tekeminen voi joskus tuntuu helvetin vaikeelta, etenkin jos jotain vilkuilua on jo tapahtunut pidemmänkin aikaa, koska on vaan tottunut seuraamaan toista kauempaa...

      Mut joo.. lopulta sä itse kumminkin päätät että mitä aiot, täs mä vaan jotain kantaa esitin asiaan:)
      Ei muuta ku ihanaa sunnuntaita, ja valtavasti uskallusta, kyllä sä vielä valloitat tän pojan;)

      • Mies-26v

        Ihan vaan tytöille tiedoks että tolla taktiikalla että tutustutte ensin ihastuksenne kavereihin ja yritätte sitä kautta uida ihastuksenne liiveihin saatte aikaiseksi paljon pahaa verta.
        Ne kaverit varmaan arvostaa sitä että olivat sinulle vain välineitä saada ihastuksesi. Tuollaista toimintaa kutsutaan hyväksikäyttämiseksi. Aivan varmasti tulee riitoja ja huonolla tuurilla pitkiä välirikkoja ja kaveriporukan jakautumista.

        Mutta eihän se varmaankaan sinua kiinnosta, kun sinulla on omat kaverisi ja lopputuloksena sait sen mitä lähdit hakemaan, muiden tappiosta ei väliä.

        Ja ennen kuin ajattelet etteivät he koskaan saa tietää ettet ollut kiinnostunut heistä, niin usko pois ei mene kuin pari kuukautta tai vuosi niin asia on kaikkien tiedossa.


      • JärkiKäteen

        Naisten ongelma miesten suhteen on aina se sama. Ette te tee mitään miehen eteen, istutte vaan perseellänne ja odottelette. Tästä sun istumisesta pitäis tietää, että oot siellä torttu märkänä.


      • Anonyymi

        Tykkään yhestä pojasta miten saan sen tykkäämään minusta.
        Voiko joku antaa neuvoja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tykkään yhestä pojasta miten saan sen tykkäämään minusta.
        Voiko joku antaa neuvoja

        Yritä olla niinku sen seurassa ja lähenny se toimi mulla... Koska kerran sitte se vaan otti ja suuteli...


    • 22v Miehenpuolikas

      Moro! Oon 22v kundi. Ja en ala kertomaan että "tiedän miltä sunusta tuntuu..." jne. Ensinnäkin olen mies ja sen olen oppinut jo että miehet eivät ymmärrä naisten ajatusmaailmaa. (Piste!)

      Mutta tuosta teini-iästä ei ole kovinkauaa, ja voin sanoa että itsevarmuus kasvaa vain kokemuksen kautta. En ollut itsekkään seurustellut tai harrastanut seksiä ennen kuin täytin 20. Päätin juuri reilut 18 kuukautta kestäneen suhteen tyttöystäväni kanssa (etäsuhteet on pahinta mitä nuorille on keksitty) Mutta hän kertoi minulle kuinka oli ollut ihastunut minuun lukion ensimmäisestä vuodesta, mutta ei koskaan ollut uskaltautunut juttelemaan.
      Kun puhuimme asiasta hän kertoi sen johtuneen vain siitä jostakin... Ja TIEDÄN että kaikki ihmiset kokevat sitä joskus elämässään, pelkoa mennä juttelemaan ihastuksensa kohteelle.

      Kuitenkin hän sitten uskalsi (vielä selvinpäin) ja on monetkerrat nauroi kuinka helppo olin :P

      (kello paljon... teksi ehkä sekvaa)
      Mutta mitä yritän sanoa, on että kuvailet itsesi ehdottomasti kauniiksi, ja uskaltaisin sanoa että koulussasi on useampikin kundi joka on ihastunut sinuun, mutta on samallatavalla ujo ja hiukan pelokas.

      USKO kun kerron että tuo vaihe menee ohi! Ja uskallat varmasti jutella ihastuksellesikin jokupäivä.
      Ikäväkyllä en osaa kundin "iskemiseksi" antaa neuvoja, kun en tapausta tunne, mutta edellisellä kirjoittajalla oli toimiva ajatus... aloita juttelemalla joillekin pojille luokallasi, vaikka olisi vain paljonko kello on? Monelta huomenna alkoikaan koulu? Kirjoititko ne tehtävät ylös, voinko kopioida? tms.

      Jos alat pikkuhiljaa kasvattamaan itseluottamustasi miesten kanssa, uskon että selviät tulevaisuudessa mahtavasti!

      (Ja nyt tajuan ettei tästä ole juurikaan hyötyä varsinaisen ongelmasi kanssa, mutta tulipahan kirjoitettua niin postataan kanssa sitten)

      Onnea ja itseluottamusrikasta tulevaisuutta sinulle!

      • Anonyymi

        Jep


    • hämillään oleva

      olen ihastunut luokallamme olevaan poikaan ja en tiedä pitääkö hän minusta. olen 10v. ja 140 cm pitkä. olen laiha ja minulla on tummat pitkät hiukset. en ole koskaan ollut yhdeenkään pojan kanssa ja kaikki muut söpöt pojat luokaltamme on jo varattu (pelkästään kiusaajat ovat jäljellä)... en tiedä mitä tekisin ja toinenkin luokallani oleva tyttö on ihastunut häneen. pitäisikö minun vain sanoa hänelle että olen lätkässä häneen vai mitä voin tehdä??

      • Tyttö

        No missä koulussa olet


      • HUOM !

        kerro hänelle että sinä olet lätkässä häneen ja muutenkin sano se hänelle !


      • Reettajaalasta

        Olen ehkä hänen kanssa samassa koulussa eli Jaalankoulussa


    • puhunut-

      Luokkasuhteet on pahoja. Jos eka vuonna on yhessä ja eroaa, nii loput 2 vuotta on helvettiä

    • <3<3<3

      Mä oon ihastunu yhtee mun luokalla olevaa tyyppii ja se muhu tai nii se ainaki mullle sanoo. Oon 12.v. hoikka vaaleatukkainen. Se poika menee yläasteelle ja pelkään et joku saa iskettyy sen ku se on nii ihana ja söpö!! Mitä teen!!!

      • XD

        apuuu!!!!!!!!


      • HaHAHaaa

        Syö aamupuurosi kunnolla kunnet vielä uskalla.


    • jenzzuparas

      olen seurustellut neljästi,ja olen 12 v ;)

      • kep3kp3rf

        no OHO ! onneks olkoon hei ! D::D:d..d.d..d.d.:D..d lol


      • 13 wee 3 jätkää taka
        kep3kp3rf kirjoitti:

        no OHO ! onneks olkoon hei ! D::D:d..d.d..d.d.:D..d lol

        ite oon 13 wee ooon seukannu 3 pojan kaa ja alon seukkaan kun olin 10,joten annan sulle ny muutaman neuvon

        yks ole oma itsesi pojat arvostavat sitä! vaikka se ei siltä aina näytä.

        yritä olla suosittu puhu kaikille jotka tunnet ja puhu kovaa. silloin jos hän on samassa huoneessa hänen huomionsa pitäisi kinnittyä sinuu... mulla ainakin toimi

        yritä tehdä kaikkesi ulkonäkösi "parantamiseksi".
        enkä tarkoita huoramaisia vaatteita vaan vaatteita,meikkejä ja hiuksia niinkuin itse parhaaksi näet
        mielellään pitäisi olla samasta tyylilajista olevia kikkoja sillä muuten näytät nörtiltä joka yrittää olla jotakin

        toivottavasti auttavatXD


      • miten minusta tuntuu
        13 wee 3 jätkää taka kirjoitti:

        ite oon 13 wee ooon seukannu 3 pojan kaa ja alon seukkaan kun olin 10,joten annan sulle ny muutaman neuvon

        yks ole oma itsesi pojat arvostavat sitä! vaikka se ei siltä aina näytä.

        yritä olla suosittu puhu kaikille jotka tunnet ja puhu kovaa. silloin jos hän on samassa huoneessa hänen huomionsa pitäisi kinnittyä sinuu... mulla ainakin toimi

        yritä tehdä kaikkesi ulkonäkösi "parantamiseksi".
        enkä tarkoita huoramaisia vaatteita vaan vaatteita,meikkejä ja hiuksia niinkuin itse parhaaksi näet
        mielellään pitäisi olla samasta tyylilajista olevia kikkoja sillä muuten näytät nörtiltä joka yrittää olla jotakin

        toivottavasti auttavatXD

        Että astuimme jo trollailun maailmaan. :D


      • TinaTsuu13wee
        13 wee 3 jätkää taka kirjoitti:

        ite oon 13 wee ooon seukannu 3 pojan kaa ja alon seukkaan kun olin 10,joten annan sulle ny muutaman neuvon

        yks ole oma itsesi pojat arvostavat sitä! vaikka se ei siltä aina näytä.

        yritä olla suosittu puhu kaikille jotka tunnet ja puhu kovaa. silloin jos hän on samassa huoneessa hänen huomionsa pitäisi kinnittyä sinuu... mulla ainakin toimi

        yritä tehdä kaikkesi ulkonäkösi "parantamiseksi".
        enkä tarkoita huoramaisia vaatteita vaan vaatteita,meikkejä ja hiuksia niinkuin itse parhaaksi näet
        mielellään pitäisi olla samasta tyylilajista olevia kikkoja sillä muuten näytät nörtiltä joka yrittää olla jotakin

        toivottavasti auttavatXD

        ei toiminu mulla.... pojat ei ees huomaa mua... olin koko ala-asteen hirveissä ryysyissä kulkeva tyttö... >.< kesällä päätin tehä asialle jtn ja musta tuli oikeestaan iha hyvän näköne mut oon hiukan pullukka (sis. en ylipainone iha normi painot ja sillee) pikku makkarat mahassa ;DD
        vaikuttaaks mun paino oikeesti asiaan?? puhtaa siistit nätit vaatteet ja meikkiä joku määrä.. yritän erottua ja sillee.. mut silti mulle vaa vittuillaan ja ollaan ilkeitä.. mut taas nille tytöille jotka o iha perus näkösii saa pojilt hirveesti kommentteja et kuinka nätti o ja nii pois päi..


      • TinaTsuu13wee
        TinaTsuu13wee kirjoitti:

        ei toiminu mulla.... pojat ei ees huomaa mua... olin koko ala-asteen hirveissä ryysyissä kulkeva tyttö... >.< kesällä päätin tehä asialle jtn ja musta tuli oikeestaan iha hyvän näköne mut oon hiukan pullukka (sis. en ylipainone iha normi painot ja sillee) pikku makkarat mahassa ;DD
        vaikuttaaks mun paino oikeesti asiaan?? puhtaa siistit nätit vaatteet ja meikkiä joku määrä.. yritän erottua ja sillee.. mut silti mulle vaa vittuillaan ja ollaan ilkeitä.. mut taas nille tytöille jotka o iha perus näkösii saa pojilt hirveesti kommentteja et kuinka nätti o ja nii pois päi..

        unohtu.. ja en yritä saada huomiota mitenkään erikoisemmin oon ihmisille kiltti ja kohtelias ja yritän puhua enempi ojille mutten päällekäyvästi tai sillee.. ;D


      • Mies-26v
        TinaTsuu13wee kirjoitti:

        unohtu.. ja en yritä saada huomiota mitenkään erikoisemmin oon ihmisille kiltti ja kohtelias ja yritän puhua enempi ojille mutten päällekäyvästi tai sillee.. ;D

        Jos mietit että onko painollasi vaikutusta siihen mitä pojat sinusta ajattelevat, niin voin antaa varman vastauksen: ON SILLÄ!
        Asia on hieman eri kun ikää tulee lisää, mutta pojille alle 17v sillä on aivan järkyttävästi merkitystä.
        Jos asia vaivaa sinua niin laihduta ne ylimääräiset 5 kiloa pois ja tulet huomaamaan ison muutoksen kiinnostuksen määrässä.


      • vittuuntunu
        13 wee 3 jätkää taka kirjoitti:

        ite oon 13 wee ooon seukannu 3 pojan kaa ja alon seukkaan kun olin 10,joten annan sulle ny muutaman neuvon

        yks ole oma itsesi pojat arvostavat sitä! vaikka se ei siltä aina näytä.

        yritä olla suosittu puhu kaikille jotka tunnet ja puhu kovaa. silloin jos hän on samassa huoneessa hänen huomionsa pitäisi kinnittyä sinuu... mulla ainakin toimi

        yritä tehdä kaikkesi ulkonäkösi "parantamiseksi".
        enkä tarkoita huoramaisia vaatteita vaan vaatteita,meikkejä ja hiuksia niinkuin itse parhaaksi näet
        mielellään pitäisi olla samasta tyylilajista olevia kikkoja sillä muuten näytät nörtiltä joka yrittää olla jotakin

        toivottavasti auttavatXD

        ET OO TOSISSAS !? hei kasva. huomiohuora (?) Ei kannata yrittää olla mitään mitä ei oikeesti oo, siitä saa vaa sellasen huoran maineen. Mulla ainaki on paljo kaveripoikii ja iso ja läheine kaveripiiri johon kyllä kuuluu paljon poikia, mutta MIKS VITUSSA PITÄIS YRITTÄÄ OLLA JOKU SUOSITTU !??!?!?! alko vituttaa ku luin ton sun viestis. Ja toi; yritä tehdä kaikkesi ulkonäkösi "parantamiseksi". vittu varmasti autttaa. "sillä muuten näytät nörtiltä joka yrittää olla jotakin" VOi VITTU ! Ei tollasten 13v "tenu"lissujen kannata tänne tulla mitää neuvoja antamaa, ku ei ite tiiä yhtää mitää asiasta. Kiitos !


      • jassooooo
        miten minusta tuntuu kirjoitti:

        Että astuimme jo trollailun maailmaan. :D

        En nyt sanoisi että ala-aste seurustelua voi sillä nimellä edes kutsua, tai välttämättä yläaste sekoiluja, naurettavia teiniromansseja, ei niitä voi mukaan laskea hölmöt vekarat...


      • msb 1

        olen ollut suhteessa jo 9 . ja olen 13


      • playeri♥

        Onnee hei oon 13 ja oon seurustellu yli 10 jätkän kaa ;D x)


      • Sä olet huora
        playeri♥ kirjoitti:

        Onnee hei oon 13 ja oon seurustellu yli 10 jätkän kaa ;D x)

        Huora


      • suosittupoika
        13 wee 3 jätkää taka kirjoitti:

        ite oon 13 wee ooon seukannu 3 pojan kaa ja alon seukkaan kun olin 10,joten annan sulle ny muutaman neuvon

        yks ole oma itsesi pojat arvostavat sitä! vaikka se ei siltä aina näytä.

        yritä olla suosittu puhu kaikille jotka tunnet ja puhu kovaa. silloin jos hän on samassa huoneessa hänen huomionsa pitäisi kinnittyä sinuu... mulla ainakin toimi

        yritä tehdä kaikkesi ulkonäkösi "parantamiseksi".
        enkä tarkoita huoramaisia vaatteita vaan vaatteita,meikkejä ja hiuksia niinkuin itse parhaaksi näet
        mielellään pitäisi olla samasta tyylilajista olevia kikkoja sillä muuten näytät nörtiltä joka yrittää olla jotakin

        toivottavasti auttavatXD

        Muhun ei ainakaan toimi, jos "tyttö on suosittu" ja ehkä jopa lutkamainen. Ainakin jos olet jo 3 pojan kanssa seurustellut ja ikää vasta 13w, niin itse kiertäisin tuollaisen kiertopalkinnon kaukaa. Onneksi suosituilla pojilla on varaa valita kaunis tyttö myös moraalisesti. :)


    • hyvää joulua

      Jos on niin suosittelisin jättämään väliin, taidatte olla liian erityyppisiä. Sen sijaan jostain muualta koulustasi voi löytyä paljon parempikin ehdokas sinulle.

      • 12v tyttö

        oon 12v tyttö ja oon neljäsluokkalainen oon jäljes ku kuuluisin 5 luokalle ja oon luokan pisin ja vanhin. Tykkään yhest pojast meijän luokal se on ollu jo yhes mun kaverin kaa. Must jotenki tuntuu et se ja monet muutki pojat tykkää enemmän lyhyeist tytöist oon niinku 163 cm pitkä ja se on paljon lyhempi ku minä oon kummiski laiha ja ittestäni ihan nätti mut tunnun itteni mielest vähä tyhmält oonko nolannu itteni ikuisiks ajoik sen edes ku ope koko ajan sanoo mulle et oo hiljaa ja seki on sanon oommä sen mielest ärsyttävä se on kyl joskus vilkuillu mua ja ollaan me kavereittenki kaa juteltu sille mut minkälainen mun pitäis olla et se kiinnittä muhun huomion!


      • Tyttö
        12v tyttö kirjoitti:

        oon 12v tyttö ja oon neljäsluokkalainen oon jäljes ku kuuluisin 5 luokalle ja oon luokan pisin ja vanhin. Tykkään yhest pojast meijän luokal se on ollu jo yhes mun kaverin kaa. Must jotenki tuntuu et se ja monet muutki pojat tykkää enemmän lyhyeist tytöist oon niinku 163 cm pitkä ja se on paljon lyhempi ku minä oon kummiski laiha ja ittestäni ihan nätti mut tunnun itteni mielest vähä tyhmält oonko nolannu itteni ikuisiks ajoik sen edes ku ope koko ajan sanoo mulle et oo hiljaa ja seki on sanon oommä sen mielest ärsyttävä se on kyl joskus vilkuillu mua ja ollaan me kavereittenki kaa juteltu sille mut minkälainen mun pitäis olla et se kiinnittä muhun huomion!

        No mä ainakin meen aina poikien kanssa jalkapalloo ja pistettä ja puhun sille pojalle johon oon ihastunu oovaan oma ittes ja puhu sille pojalle ja mä oon kertonu sille pojalle mistä tykkään että se on hauska ym. ja kertonu sille että pidän siitä ja näyttää siltä että sekin tykkäis musta ainakin vähän ja älä mene kouluun missään räsysis vaatteis meikkii ehk hyvin vähä ja mä ainakin pistän mini farkut lekkarit ja jonkun kivan paidan nii se poika on ihan lääpällä muhun tai ainakin vilkuilee joka tunti♥


    • Mahti! 39m

      Muuta maalle Maaningalle! Sieltä niitä tosimiehiä löytyy!

    • fthetyheh

      Olen 2 v muija, seukannu jo 141 vuotta ja 2 elämää aikaisemmin 567 pojan kaaaaaaaaaaaaaaa

      • anonyymi342

        Oli kyllä tämän ketjun paras kommentti, kiitos nauruista :D


      • moro3

        voi vittu saatna:D vity tyhmäb loll


      • Anonyymi

        Mitä pitäis tehä jos on 11v ja koko sun luokan pojat tuijottaa joka tunti sua


    • näin saat

      tissit esiin ja räpsä leveeksi

    • TrueType

      Hei, minulla ei ole varsinaisesti ketään ihastusta . Tossa viidennellä ja neljännellä luokalla olin parin pojan kanssa . En tahdo että minua pidetään jonain friikkiinä ( Vaikkei kukaan olekkab niin sanonut) Mutta kaipaan vinkkejä näihin asioihin, joilla todellakin saisin jätkät musta kiinnostumaan

    • kasvakaa

      mihin tää maailma on menos ku 10 vuotiaana jo ollaan muka niin vakavassa parisuhteesa tms :D:D ? hei annan sellasen vinkin että kasvakaa siihen yläaste ikään ja katsokaa sitte uuelleen et mitä pitäs tehä :D

    • :DDD

      Olen 15, kohta 16 vuotias tyttö. Olen kans miettiny, että miten saisin ihastukseni kiinnostumaan, ku se ei ees kato minuun päin. :( Mutta ehkä siihen ei vain ole mittään oikeaa konstia. Tekee vain niinku parhaalta tuntuu. :)

      PS. En oikein luota noihin 10-12 vuotiaiden konsteihin... :D

    • nainen 19

      Mihi tää maailma on menossa, kun jotkut 10v tytöt luulee olevansa jossakin vakavassa suhteessa vaikka se kestää jotkut vaivaiset kaks viikkoo ja mitä sen ikäiset oikee edes tekee keskenään?? halailee :DD? ihan oikeasti kasvakaa aluksi ennen kuin rupeatte tekemään mitään tyhmää!!!

    • I:

      OOn 11-vuotias tyttö, en haluu seurustellaa, mut haluun tietää et tykkääks mun ihastus musta? no, oon aina mun bestiksen kaa kun se näkee meijät koulus, ja se kyylä meit aina... mut kummast se tykkäää? mä oon brunette 143cm, ja painan 26kg. ja mun bestis 143cm blondi ja painaa 28kg... ja me molemmat tykätää siit!! ja se meijän ihastus on blondi kans, oon ajatellu et se tykkää mun bestarist kun ne molemmat on blondeja! mut voiks se tykät myös must?? PLIIIS NOPEE VASTAUS!

      • !

        jos et haluu seurustella nii mitä merkitystä sillä on tykkääkö se vai ei?


      • sexy terrorist

        nii, mistäs vitusta kukaa ulkopuoline voi tietää kummasta se tykkää !? kasvakaa.


      • love12345678,,,,,

        yleensä ihmisen parisuhteet alkavat samalla tavall ku sullakin


        oot vast 11v ja nuori ja on normaali että kaverilla on sama ihastus ku sullakin

        varmakaikilla on olu sama tilanne

        brunet ruleeeeeeeeeeeeeeee tottakai
        eise vaikuta kummast se tykkäää vaa sen takii kun sun on bestiss on BLONDII come oonnnnnnnn
        jokaisell on kumminkin oma nais ja miesmaku voi ollaettä ei edes huomaaa
        sinua koska olet aina bestiksesi kanssa
        paras nevoni on että mene juttelemaan rauhassa pojalle

        go girl

        t: melkein aikuinen nainen


      • puppuhuppu

        Kävele joskus yksin ja kato että vilkuileeko se sua sillon, jos ei, kannatan menemistä hieman lähemmäs poikaa jotta se huomais sut, jos se kattoo teit vaan! Kun olette yhdessä uskon että hän on ihastunut ystävääsi, sama on tapahtunut minulle,olen 12v perus laiha tyttö ( en mikään anoreksikko) blondi 164 cm ( PITKÄ) seukannu kerran 11 vuotiaan


    • Mietiskeliä.

      Mulla on ongelma kun tykkään meidän luokkalaisesta pojasta.. Mutta siitä tykkää myös tosi moni mun lisäksi.. Se eilen soitti mulle jä kysy koulujuttui.. Oisiko se joku merkki?

      • lovedrug12345678,,,,

        toi on aika perus millanen se onmuuten koska luonteenpiirteistäkin tietää paljon
        jos jätkä on suosittu ja esittäää sun seurassa jotain muuta
        kysyi koulujuttuja,sen lähestymistapa on kyl kyseenalainen
        unohda koko ihminen
        saat paremmankin kärsivällisyydestä palkitaa


      • det

        se saattaa olla ystävyyden merki.


    • lovedrug12345678,,,,

      mulki on ongelmayhen jätkän kaa mut kummatkin on ihastuneit toisiinsa
      mut kumpikaan ei tee asialle mitään
      pitäiskiö naisen tehdä alote

      • ava 25

        Kyllä. Nainen tekee aloitteen jos mies ei osaa.


    • cool girl

      mä oon 10v. tyttö ja oon ihastunut meijän luokan poikaan. Se ei kyllä tykkää musta. mut oon ollu en kaa yhessä jo monta kertaa mut aina pikku suhe menee mönkään.Miten saan sen kiinnostumaan muhun??? APUU!!!!

      • .......

        Opettele ensin vaikka kirjottaan....


      • hajosinvitusti
        ....... kirjoitti:

        Opettele ensin vaikka kirjottaan....

        Vittu et hajosin! :DD paras kommentti ikinä xD


    • tyttönen16vee

      luulen että yks kundi tykkää musta, mutta aina kun nään sen meidän koulussa, niin jäädyn. Ja sitten kun se kattoo mua niin käännyn pois päin ja hymyilen, koska en uskalla kattoo sitä. Toivon siis että se huomaa ees sen kun hymyilen.HUono tapa?? Mistä löytäisin rohkeutta kattoa suoraan silmiin ja jutella? OOn jutellu sille aikasemmin, mutta joulun jälkeen en oo enää uskaltanu.. outoa ... :( MITÄ TEEN??

    • asdewqrtfhj63

      siniss, mikä sun facebook käyttäjänimi on?voin auttaa

    • 7 luokkalaine:)

      Eli oon 7 luokkalainen blondi n. 160 cm pitkä tyttö.. Oon ihastunu yhtee meiän luokkalaisee poikaa ja tää koko juttu vaikuttaa musta monimutkaselta.. Kaikki on menny suunnillee seuraaval taval:
      Nyt kevääl se halus olla mun kaveri (nii se ainaki sano),, mut koko "kaveruus" päätty siihen ku se alko vinkkailemaa mulle silmää ja tekemään kielellä sillain oudosti. Sitte se vähäks aikaa lopetti ja nyt se taas vinkkailee mulle silmää välillä... Muille luokkalaisilleni tytöille ei tee noin, vaan mulle. Oon miettiny tykkääks se musta vai kuvittelenko vaan? Itse tykkään siitä

    • 7 luokkalaine:)

      Nii ja siis täytän kohta 14 ja välillä ihastukseni katsoo minua ja minä sitä,, mutta käännän aina katseeni pois n. 5 sekunnin päästä kun olemme katsoneet toisiamme... Auttakaa?

      • avuton tyttö

        älä ny käännä katsetta pois kato sitä ja hymyile sitte katso pois mutta älä vaihda katsetta vauhdilla :D


    • dayya

      Älkää v*tun teinit vikiskö. Jos teit kiinnostaa sanokaa se suoraa ja jos se ei oo kiinnostunu ni sit iskette uuden. Ja jos se on ulkonäöst tai jostain muust asiast kii ni ne ei oo teijä arvosii. Älkää miettikö liikaa. Elämäs on tärkeempiiki asioit ku joku äijä tai muija. Eläkää elämää ja nauttikaa siitä elkääkä murehtiko :)

    • 7 luokkalaine:)

      dayya ei kuule oo kauheen helppoo sanoo tostanoi vaa suoraa et tykkää... Muute oisin iha itekki pärjänny :P ja kysymyski oli vaa et tykkääks se ei mitää muuta... Ni en vikise :)

    • hsthsjyj

      puserrat vaan boobsejas yhteen ja pukeudut paljastavasti niin naamalla ei ole mtn väliä. tosin nirsoja jätkiä harvemmin on eres.

    • Roima-Roope

      Vilauta tissejä.

      Pe-hehehe- herkele...

    • auttakaa

      oon 12v poika porista ja pelaan futista yritän saada tyttöystävää voiks joku auttaa????!!!!!

      • kans12w

        oon samas tilantees paitsi et oon tyttö ja ite pelaan korist mut se ihastus pelaa futist nin. Futarit on usein aika podareit ja kaikil ainakin tääl tylsäs lahes on tyttö- tai poikakaveri joten kyl sä ainakin saat sellasen yritä olla vaa ittes ja onnistut siin mu älä vaan luovuta kuten sanoin kaikkii futarit tai ylipäätää urheilijat on haluttuja esim mun ainakin 3 kaverii seukkaa futareiden kaa.


      • Fanny1234

        MÄ VOIN AUTAA sua niin mee mun sähköpostiin ja itse olen 11v tyttö mutta tässä sähköportini [email protected] . ja etin itekin poikaystävää ja olen porvoosta harastan tansia


      • Fanny1234

        hei sä jonka nimi nyt on auttakaa niin mä voin autta sua ja olen itse 11v tyttö joka etsii pokaystävää joka olis 12v-14v ja olen humorin tajuinen ja harastan tanssia


      • Tyytti

        Itse olen tyttö, vaikkakin muutaman vuoden vanhempi, mutta luulisin osaavani antaa edes pari neuvoa.

        - Jos olet kiinnostunut jostakin tytöstä, mene rohkeasti vaikka kysymään paljonko kello on tai mitä läksyä tuli. Ihan sellaisia perus asioita ohi mennen. Näin tutustut tyttöön hieman ja ehkä muutaman viikon jälkeen uskallat mennä juttelemaan muistakin asioista.

        - Jos tyttö on katsellut perääsi usein ja ehkäpä jopa hymyillyt ystävällisesti, saattaa hän olla kiinnostunut.

        - Jossain vaiheessa, olet valmis kertomaan tunteistasi tyttöä kohtaa. Kerro asiasta omalla tavallasi, mutta älä ryntää suutelemaan tai halaamaan tyttöä tuosta noin vain. Aiheuttaa vain harmia liiallinen lähestyminen muutenkin jännittyneessä tilanteessa.

        - Viestissäsi sanot, että yrität saada tyttöystävää. Oletko edes ihastunut keneenkään, sillä kenekään ei pitäisi yrittää hankkia tyttöystävää pelkästään sen takia, että haluaa tyttöystävän :)

        Toivottavasti näistä neuvoista oli edes jotain apua


      • lovegirl1234567890+

        oon ite 12v ja no mun mielestä vois alkaa juttella tyttölle josta esimerkiksi pitää ja jos se ehkä pitää samoist asioist nii sehän on kivaa ja kysäse jos haluat nii että hengaisko se sun kaa joku päivä kaupungilla nii te voisitte tutustuu.
        oon tyttö inkoost....


      • EMT
        kans12w kirjoitti:

        oon samas tilantees paitsi et oon tyttö ja ite pelaan korist mut se ihastus pelaa futist nin. Futarit on usein aika podareit ja kaikil ainakin tääl tylsäs lahes on tyttö- tai poikakaveri joten kyl sä ainakin saat sellasen yritä olla vaa ittes ja onnistut siin mu älä vaan luovuta kuten sanoin kaikkii futarit tai ylipäätää urheilijat on haluttuja esim mun ainakin 3 kaverii seukkaa futareiden kaa.

        Pieni vinkki futarit ei oo mitää bodareita


      • 00 Poika
        EMT kirjoitti:

        Pieni vinkki futarit ei oo mitää bodareita

        Tekeeks se tyttöihin vaikutuksen ,et yhtäkkii vetäsee parikyt leukaa jostain iha random paikast?


    • 4koota

      ei

    • ole välin pitämätön;älä ota häntä huomioon elikkä anna hänen kiinnostua,älä missään tapauksessa ole helppo!

    • jookasvakaa

      Voijumaliste te pikkuset 10v . Ette te mitään perkeleen suhdetta vielä tarvihe kasvakaa eka...

    • yks tyttö vaan...

      eli oon just 14w täyttäny tyttö. Ongelmana on se, että hyvä ystäväni on ihastunut yhteen poikaan. Olen myös itse alkanut ihastumaan häneen. Tämä poika on ehkä kiinnostunut minusta vähän, koska joka välitunnilla kun hän näkee minut hän tulee mun luokse ja alkaa puhuu jtn yms... Hän myös aina laittaa käin mun olan takaa. En tiedä mitä pitäis tehdä???
      neuvokaa pliis...

      • nl

        iha selvästi lätkäs suhun. Mun mielest sun pitäis sanoo sille et tykkät siit ta vaik lähettää tekstari ja jos alkaa jännittä seuraava koulu pv nii oo vaa iha normi t 15.v tyttö


      • 12w tyttö

        en oo suomalainen oon albanialainen ja oon ihastun yhtee poikaa se on sika söpö ja aina ku katon sitä nii kamut on sille uu mut oikeest sen hymy on niin söpö ja oon ite 12w ja mul on ruskeet hiukset ja ruskeet silmät jaaaaa oon ilonen se poika on mun kamun luokal ja niiden luokal on yks toinenkii poika joka on komee ja pyysin kamuks faces vaikkei hirveest tunneta ja sit se hyväksy ja kävi ilmi et se on mun veikan tyttöystävän serkku olin siitä ilonen ja kerran ku menin ruokalaa nii mun kamu istu sen vierest se katto mua suoraa silmii ja menin siihen pöyän luo juttelee et saan sen huomion ':D mut oon ihastun sillee kumpaakii et ku ne molemmat on söpöi mut en tiiä et onks kumpikaa minuu tunnet nyt sen toisen jotenkii


      • tyttö 15 w

        sorry mutt et voi olla varma hänen tunteistaan sinua kohtaan koska minullakin on kaveri poikia jotka tulevat juttelemaan välitunnilla ja laittavat käden olkani yli jos istutaan jossain ym ja täällä ainakin on aika normii ett joku poika tekee noin jooten en ite uskoisi tuossa tilanteessa että hän on kiinnostunut :)


    • mietteliäs_tyttö

      joo no mulla oli vähä erilainen tapaus .... oon siis kohta 7 lk menevä tyttö .. eli siis olin kaverilla yötä teltassa just viikko sitte , ja mun kaveri pyys yhen naapuris asuvan pojan vippaan sille röökii. No joten aika myöhää illalla ku se poika tuli kotii nii se tuli sinne meijän telttaa ja juteltiin kolmistee kaikkee. Se poika on siis mua 2 vuotta vanhempi, aika hyvännäkönenki. Sit ne meni jonnekki sinne röökille ja mä olin siinä niitten kaa vaan kun ite en polta. Mentiin takas telttaa ja aika vaa vierähti siinä jutellessa. Sit se poika oli iha tosissaa sillee et se jää sinne meijän kaa yöks. Sit mun kaveri oli jotain kyselly siltä musta et oonko mää ihana tai sellasta ja se oli vastannu kuulemma myöntävästi. Jossai vaihees siinä sit mun kaveri alko oleen silleen sille pojalle et sen pitäs ottaa mut sen kainaloon nukkumaa. Se poika vaa oli sillee "no eii se haluu tulla" ja kaikkee :D no lopulta mä sitte menin sen kainaloon ja yön edetessä se vaan veti mua lähemmäs ja lähemmäs ja kutiteltiin vaa toisiimme ja sitte aamuyöstä me jopa pussailtiin .. Jotenkin siinä kun se silitteli mun hiuksii ja hymyili ja piti mua lähellä, oli nii ihanaa etten voi olla ajattelematta sitä poikaa. Vaikka en ees suunilleen tunne sitä ... haluisin siis nähä sitä ja tutustuu siihen paremmi , mut en ite tiiä mitä se aattelee, et tulisko suhteesta mitään. Ollaan me jotai tekstattukin, ja se kysy multa et millon otetaan uusiks. Mut musta tuntuu et en oo vaa tarpeeks hyvä sille, koska sen ikäset tytöt on paljo paremman näkösii ja suositumpii. Ja vielä kysymys , jota oon miettiny monta päivää .... Mistä voin tietää onko se tosissaan ?!

      • Tyytti

        Aww... Oli suloinen telttaretki tarina. Sinullapa on käynyt hyvä tuuri kun pääsit mukavan pojan kainaloon nukkumaan :)

        Lähes kaikki teini-ikäiset tytöt ja pojatkin ovat epävarmoja ulkonäöstään. Tätähän hoilotetaan ympäri mediaa.
        Jos poika kerran kysyi "MIlloin otetaan uusiksi", on poika aika varmasti kiinnostunut sinusta. Mistään et voi varmasti tietää onko poika tosissaan, mutta jos hän haluaa olla kanssasi vielä uudestaankin, olen aika varma että hän on tosissaan :)
        Onnea matkaan! Äläkä murehdi ulkonäköäsi. Kaikki ovat erilaisia ja eri näköisiä, ja tämä poika pitää varmasti juuri sinusta.


    • Tyttönen16vee

      KAIKILLA ON NÄITÄ ongelmia mutta kukaan ei osaa auttaa.. ?

    • Annnnnnnnika

      Jj oon 13 v ja en tiiä miks kerron tänne tän mut kumminki
      olin viime kesänä yhen pojan kanssa viikon. jätin sen tasan
      vuosi sitten ja kadun sitä nyt. en ollut vain valmis silloin. nyt
      olisin ja kerroin samalle pojalle että olen ihastunut häneen.
      hän ei ollut paikalla mutta sitten kun kirjautuu sisään niin hän
      saa sen viestin. olemme hyviä ystäviä & liikumme samassa
      kaveri porukassa. miten ystävyyden käy jos hän sanoo että
      hän ei pidä miunusta? voimmeko olla sitten enää kavereita?

      • Tööö

        Omassa kaveriporukassani oli hieman samantyylinen tilanne.
        Minä ja ystäväni (tyttö ja poika) hengailimme paljon yhdessä. Poika kuitenkin oli ihastunut ystävääni ja kertoi jonkin ajan jälkeen ystävälleni tunteistaan. Vähän aikaa meni kuin mitään ei olisi tapahtunutkaa, mutta noin kuukauden kuluttua ystävieni välit menivät totaallisesti poikki.

        En nyt halua pelotella sinua, mutta yleensä on vaikeaa olla enää kaveri jos tietää että toinen haluaisi suhteeltanne enemmän kuin pelkkää ystävyyttä.


    • poju18vee****

      Antakaa palaa vaan, turhaa miettiä että oliskohan se kiinnostunu musta tai jotain muuta. Se jos jättää hyvän tilaisuuden käyttämättä rupeaa harmittamaan myöhemmin satavarmasti. Eli rohkeesti vaa, vaikka välillä kirpasee. Ei saa jos ei yritä.

      poika on tosissaan tossa teltta jutussa, ei se turhaa sinne halunnu tulla sun vieree yöks ja pussailla. varo kuitenki sitä et onko se seksin perässä pelkästää.. se selviää kyl ku rupeette tapailee.. painostaako jne..

      rohkeesti vaa juttelee pojille kaikki tytöt. ei siinä mitää menetä. enemmän se harmittaa aina kun jää kelailee et olis pitäny sanoo sitä ja tätä mut ei uskaltanu. se on laiffii vaa aina tulee pettymyksii joskus mut ei ikinä tiiä jos onnistaa. rohkeut pelii. nössöt jää ilman. :)

      • Emo ahdingossa

        Noin munki pitäis aatella ku on jo useempi kuukaus ollu yks poika kiikarissa ;) oon itte 16 ja 18. Meil on sen verta romanttista taustaa et ollaa pussailtu ja halailtu. Yhtenä iltana. Kaverin synttäreillä. Kaatokännissä :D mut kummiski! Meil on sama tyyli sen pojan kaa, (ollaa emoj ^^) jutellaa faces, jos nähää koulus ni jutellaa joskus tai moikataa toisiamme. Mulla on nyt tulossa yks musiikkiprojekti ja se lupas auttaa mua siin vaik sil on itellää kiireitä. Että so far so good. Mutta sitte alkaa se alamäki. Se ei tyyli koskaa tuu juttelee mulle, vaan mä avaan aina ne keskustelut, aina jos puhun sille mun syke nousee ja mä hermostun ja iik :)) mut se on ihan coolisti (ainaki näyttää siltä). Välil me saatetaa jutella faces jotain tunti tai jopa puoltoista mut joskus se kesukstelu menee sellaseks että mä kirjotan tyylii romaanin ja se vastaa hymiöl tai ei ollenkaa. Joten miettii sit kandeeko kuitenkaa riskeerata kaverisuhdetta sen takii et mä tunnustan mun tunteet semmoselle jota ei kiinnosta tippaakaa vai oonko sillee yolo ja annan vaa palaa ku kuitenki se menee nyt vikalle vuodelle lukioo ja siitä eteenpäi eikä varmaa enää senjälkee nähä jos (ja kun :p) tost ei tuu mitää. Neuvoj/rohkasuu/yms?!? :DD


      • emo ahdingossa facepalm
        Emo ahdingossa kirjoitti:

        Noin munki pitäis aatella ku on jo useempi kuukaus ollu yks poika kiikarissa ;) oon itte 16 ja 18. Meil on sen verta romanttista taustaa et ollaa pussailtu ja halailtu. Yhtenä iltana. Kaverin synttäreillä. Kaatokännissä :D mut kummiski! Meil on sama tyyli sen pojan kaa, (ollaa emoj ^^) jutellaa faces, jos nähää koulus ni jutellaa joskus tai moikataa toisiamme. Mulla on nyt tulossa yks musiikkiprojekti ja se lupas auttaa mua siin vaik sil on itellää kiireitä. Että so far so good. Mutta sitte alkaa se alamäki. Se ei tyyli koskaa tuu juttelee mulle, vaan mä avaan aina ne keskustelut, aina jos puhun sille mun syke nousee ja mä hermostun ja iik :)) mut se on ihan coolisti (ainaki näyttää siltä). Välil me saatetaa jutella faces jotain tunti tai jopa puoltoista mut joskus se kesukstelu menee sellaseks että mä kirjotan tyylii romaanin ja se vastaa hymiöl tai ei ollenkaa. Joten miettii sit kandeeko kuitenkaa riskeerata kaverisuhdetta sen takii et mä tunnustan mun tunteet semmoselle jota ei kiinnosta tippaakaa vai oonko sillee yolo ja annan vaa palaa ku kuitenki se menee nyt vikalle vuodelle lukioo ja siitä eteenpäi eikä varmaa enää senjälkee nähä jos (ja kun :p) tost ei tuu mitää. Neuvoj/rohkasuu/yms?!? :DD

        :DD siis se poika on 18 tapahtu pikku pikku ajatuskatkos:DD korjaan koska oon tyhmä :p OON NOLO xD


    • .....

      näytä vittusi ja tissit.

      • hmpg

        No jopas oli taas harvinaisen typerä neuvo


    • sewsg

      Mä pelkään pilluja.

    • et se on fakta

      Siis kyllä poika kuin poika kiinnostuu pepusta ja tisseistä ensimmäisenä ja myös joo ok naamataulusta, mutta kyl mä uskon että suurin syy on joku muu. Ehkä et uskalla ja se siitä. Suurin virhe on lähtee feikkaamaan mitään B tissejä isommiksi kuin ne jo on. Itsevarmemmalta ainaki tuntuis jos joku likka silti uskaltais enemmän pitää jotai paljastavampaa. A tisseillä alkaa olee epätoivosta meinikiä. Mutta, sitä parempi on pakko olla pepun jos tissit jää pienemmäksi. Joku enemmän pepusta pitävä saattas tykästyä mut tissit jos ei ole isot, niin tuskin saat tisseistä pitävii. Silarit on perseestä, voin sanoo.

    • huhhuh wtf

      Mitä hemmettiä täällä tapahtuu? Trollit käskee näyttämään tissejä, ja 11v liisat kysyy parisuhdeneuvoja. Heille en vastaa, mutta nämä muut: Ihan niinkuin kaikki täällä ovatkin jo sanoneet, mene vain rohkeasti puhumaan. Tietenkin tuossa 16 vuoden iässä voi olla paineita aloittaa suhde. (itse siis olen 17) Itselläni ei ylä-asteella ollut tyttöystävää, mutta lukiossa eräs tyttö tuli juttelemaan (en siis tuolloin ollut vielä häneen ihastunut) pyysi kahville, lähdin ja tajusimme, että meillä on paljon yhteistä. Ja nyt ollaan seurusteltu yli vuosi, seksiä emme ole harrastaneet, mutta tyttöystäväni on laskenut, että olemme suudelleet 546 kertaa :)

    • Minor

      just.. 10-12 vuotiaat please. Teidän 2 viikon seurustelu suhteenne joka tarkottaa tyylin istuu viereikkäin, on tosi säälittävää. Sit ku ootte ylä-asteel nii sit voitte miettii asiaa uusiks. Kasvakaa ensi, kyl ne pojat jaksaa ottaa.

    • Lapsuus

      Miten niin säälittävää. Antakaa lasten olla lapsia ja harrastaa näitä kahden viikon "seurustelusuhteita", jotka kuuluvat siihen ikään ja ovat hyvää kokemusta.

      Kumma juttu, että aikuiset täällä haukkuvat lapsia ja selviä trolleja.

    • Tasapainoinen pohja

      Lasten kannattaa olla lapsia, turha kiirehtiä aikuiseksi. Kaveraamiset ok, itsenäinen ja omaa aikaa myös hyvä olla (mm. harrasteet).Tunteilulle hyvä antaa tilaa ja aikaa, ei kannata ankkuroitua liiaksi toiseen edes teininä, ettei tule ylitsepääsemättömiä ongelmia eteen myöhemmin, jos kaveruudesta sattuisi tulemaan yksipuolista? Toisen kunnioitus ja huomioiminen tärkeätä. Seukkaamisessa aina vähintään kaksi osapuolta, tämä hyvä pitää mielessä eli liika itsekkyys ei hyvästä. Tässä vähän ohjeistusta reilu 40- kymppiseltä äijältä.

      P.S Jätän tämän jälkeen kommentoinnin nuoremmille :)

    • apua tarvitsen

      Tarvitsisin kipeästi apua. Olen 12-vuotias tyttö (6.lk), olen lyhyt 140cm, omistan blondit hiukset, pukeudun kavereiden mielestä hyvin, meikkiä ihan vähän vaan ja olen sopivan kokoinen, ehkä vähän laihakin.
      Nyt syksyllä kun koulut taas alkoi, meidän luokalle tuli uus poika, Matias. Koulua on ollut noin 2 viikkoa ja olen rakastunut tähän poikaan. Paras ystäväni, joka tuntee tämän pojan jo entuudestaan, sanoo että hän on kiinnostunut minusta. Kiinnostuksen merkkejä saankin päivittäin. Juttelen tälle ja hakeudun hänen seuraan. Kaikki on hyvin koulussa. Ongelmia silti riittää: Kaikki muut pitää sitä aivan idioottina. Pelkään että välit kavereihini muutuvat jos jotain alkaa tapahtua. Lisäksi ajattelen häntä lähes koko ajan, pääni meinaa räjähtää kun kukaan ei jaksa kuunnella.
      En itse tunne Matiasta kunnolla, mutta poika on huumorintajuinen, mutta osaa myös käyttäytyä; samantapainen kuin minä itse. En tiedä mitä minun pitäisi tehdä... Pelkään, että jos kerron tunteistani hänelle nyt, hän tuntee olonsa ahdistuneeksi ja hylkää tunteensa minua kohtaan (kokemusta löytyy). Mutta toisaalta, jos jätän nyt kertomatta, hän saattaa kyllästyä ja antaa olla.
      Pitäisikö minun odottaa että hän tekee aloitteen? Teenkö sen itse? Miten kerron asiasta? Koska kerron? Olen aivan sekaisin, enkä saa apua kavereiltani. Pyydän, auttakaa! :(

      • Se ensirakkaus...

        Mä oon 14-vuotias.. ja rupesin seurusteleen yhen pojan kanssa kun olin 13 siinä seiskan syksyllä.. me oltiin eri kouluista ja se oli mua kaks vuotta vanhempi...Me tavattiin sattumalta mun isosiskon kautta.. ja mä heti ihastuin siihen... se oli just eronnu jostain toisesta.. me nähtiin 2viikkoo putkeen joka päivä se asu tosi kaukana.. sit yks perjantai me ruvettiin seurusteleen.. mä niin rakastin sitä se oli ihan mut sit se jätti mut.. pari viikkoo sitten...tää tuntuu ihan kamalalta tuntuu etten koskaan pääse yli tai etten löydä ketään yhtä ihanaa... se oli niin ihanaa ja tuntuu tyhjältä kun olin sen 9kuukautta vaan sen seurassa ja jos tuli ongelmia se oli se ihminen kelle puhuin... me riideltiin tosi paljon ennenkö erottiin...mut se oli jo loppumassa... mut se ei jaksanu ja jätti mut... haluisin sen vaan takas mut en tie miten :'( ... kaipaan sitä tosi paljon oltiin melken vuosi jo yhes ja ehittiin tekee paljon yhes... antakaa mulle pliis neuvoja millä saan sen takas.. ja mun paraskaveri nykyään pyörii sen kaa koko ajan se on ihan perseestä... epäilin aina et ne tykkkää toisistaa mut ne oli kuulemma kavereita.... ja oon sanonu niille etten niitä kiellä mut en kestä jos ne rupee seurusteleen:'( mä haluun mun rakkaan takas


    • hankalakala

      luultavasti hän on keksinyt kauniimman kuin sinä, joka on kyllä törkeää vaihtaa vaa ku parempi tulee eteen. Tsemppiä.

    • Help pls

      No mä kaipaan ny apuu...alotin just lukion ja mua ärsyttää kun koulus on hyvännäkösii tyyppei ja ne flirttaileeki mulle mut mun päähän ei mahdu ketää muuta kun yks **** joka on eri lukios... Ja kun olin viimeks tyttöjen kaa vähä viihteel mä näin **** ja mä menin ihan lukkoon se ja sen kaverit "moikkas" mua ja oli sillee et tuu ny tänne (oon siis ollu ****kaa) no sanoin tytöille et mä meen hetkeks niitten kaa. No olin sitten siinä poikien kaa ja just sillo yhen mun toooosi hyvän näkösen kaverin(jätkän) oli ihan pakko tulla viemää mut siitä sille hands of from my bitch! No kun pääsin siitä eroo nii muut pojat oli lähteny baarii mut **** venas mua jå se niinku kysy tuunks mä niitten kaa tän illan ja si sen jälkeen vähä jatkoille...no olin sanomas et juuuu khyl mut sitte...tytöt oli si vähä kattonu seuraa ja ne tuli siihe et ny lähetäää näitten kaa ja musta tuntuu et **** vähä loukkaantujotenki ku ei olla puhuttuny monee päivää:( Ja mä en pysty ajattelee mitää muuta ku ****

    • Help pls

      No mä kaipaan ny apuu...alotin just lukion ja mua ärsyttää kun koulus on hyvännäkösii tyyppei ja ne flirttaileeki mulle mut mun päähän ei mahdu ketää muuta kun yks **** joka on eri lukios... Ja kun olin viimeks tyttöjen kaa vähä viihteel mä näin **** ja mä menin ihan lukkoon se ja sen kaverit "moikkas" mua ja oli sillee et tuu ny tänne (oon siis ollu ****kaa) no sanoin tytöille et mä meen hetkeks niitten kaa. No olin sitten siinä poikien kaa ja just sillo yhen mun toooosi hyvän näkösen kaverin(jätkän) oli ihan pakko tulla viemää mut siitä sille hands of from my bitch! No kun pääsin siitä eroo nii muut pojat oli lähteny baarii mut **** venas mua jå se niinku kysy tuunks mä niitten kaa tän illan ja si sen jälkeen vähä jatkoille...no olin sanomas et juuuu khyl mut sitte...tytöt oli si vähä kattonu seuraa ja ne tuli siihe et ny lähetäää näitten kaa ja musta tuntuu et **** vähä loukkaantujotenki ku ei olla puhuttuny monee päivää:( Ja mä en pysty ajattelee mitää muuta ku ****

    • toivoton

      No.. ittekki oon tämmöne 143cm ja 35,6kg 11 v tyttö. Tykkään yhestä tyypistä ja we puhuu mulle, naurattaa... En tahtois seukkailla vielä, Mutku kaikki melkeen tykkää siitä. Pelottaa, et joku muu nappaa sen ja sen jälkeen mä räjähtäisin. Mun mielestä 8-11 vuotiaat vois oottaa, mut kuten haluat. Ettisin sellasta 11 poikaa kaveriksi.

      • pmdofvinv

        ettitkö 11v poika ystävää vai vaan kaverii


    • FredWeasley

      ketään ei kiinnosta jotku 12wee lissut jotka kertoo et on ollu joka toisen ihmisen kanssa...

    • wefwefwfe4fg

      Mä olen Sauli Niinistö, mä olen kurkkuani myöten täynnä Jenni haukion silakan hajua.


      Auttakaa nyt , mun syylät poksahtelee kiukusta.

    • XD

      no emt oon vaa kymmenen xDDD yritä vaa tunkeutuu sen kaikkiin hommiin xD

    • Saunalahti10-12v

      MISTÄ NÄITÄ JUNNUJA OIKEEN TULEE??

    • niimpä...

      Älä vaan. Siin kaikki 10-12 luulee olevansa ammattilaisii heti ku on ollu pari kertaa jonku kans yhes.

    • sinkkuelämää

      Mikä on tää toivoton vimma teillä pienillä tytöillä ruveta seurustelemaan? Nauttikaa nuoruudesta ja olkaa ylpeitä sinkkuja! Mähän en tosissaan rupea itkemään siitä ettei mulla poikaystävää ole, vaan mietin positiivista puolta... Mulla on vapaus!

    • despressed

      voi oumaigaad teijän kaa "12.v ja seurustellu 1000000 kertaa" ... kyl sitä ihan oikeesti ehtii viel seurustella.Nää pikasuhteet on aika outoja kuka menee toisen kanssa "yhteen" kun ei edes puhu toiselle ? siis mul on 1 likka luokal joka oli 1 meijän luokkalaisen kaa ja ei ees puhunu toisillee kertaakaa kunnes se likka jätti sen pojan. sit meil on yks tekopyhä paskiainen joka on "lätkässä" ja valittaa vittu muille siitä :o vanha nuori jo ja ei oo pallei mennä kysyy .... voi huooh-.- ja noi seurustelun ongelmat ottaisin mieluummin myöhemmälle ajalle... NO BOYFRIEND NO PROBLEMS

    • miksi miksiiiih

      oon 11v poika oon yhen tytön kaa asun kankaanpääs jos joku tietää ja tyttis asuu yli 200km pääs musta että mitä mä teen ja muuten jos joku ettii poikaa täs neuvo pojat ei uskalla pyytää joten oo nopee pojat en mä ovat hätäsii yhym... tiiätte jo mis hyvin nuoret myös mun tyttis on 12v se ei meitä haittaa mut se kyl et oon ruma ylipainonen saatanan ärsyttävä tiiän sen älä kysy sit oon vaan 150cm se on 160cm ehkä sitte niin oon pyöree jos haluut nähä mut niin pyydä kamuks faces nimi on jorge keskinen niin näät mut jos kysyt mua kamuks niin kerro mis näit mun nimen eli suomi24 älä kommaa pahaa ps: oon koulukiusattu

    • Norm. tyttö

      Moi, oon 15-vuotias tyttö. Tykkään yhestä kundista luokalta, mut en oo varma et tykkääkse musta... Oon todella hyvä koulussa (ainaki mulle sanotaan niin), olen hoikka ja mun mielestä suht kaunis, enkä laita 20 kerrosta mekkejä käytän vaan ripsaria enkä sitäkään paljoo. Juttelen pojan kanssa chatissa ja muutenki joskus koulussa pari sanaa sanotaan toisillemme. Tiedän et aina sanotaan "ole vain oma ittes, äläkä esitä mitään", joo niin teen, Haluun neuvoi mut en kummiskaa haluu painaa liikaa, en haluu et se tuntee paineita. Miten se tajuu et tykkään siitä? Tiedän että te ette voi suoraan sanoo mut jotain pikkujuttui?

    • lifemocker

      puhuminen auttaa - ihan jokaisessa kuviteltavissa olevassa tilanteessa!!

    • hyviäneuvoja
    • RAUKKA ;((

      Hei oon 13 vuotias tyttö ja oon ihastunut yhteen poikaaan joka on ollu ala-asteella mun kans samallaluokalla. must pikkusen tuntuu siltä et se tykkäis musta kun ala-asteella meil oli tunneil tosi hauskaa kun mentiin ns. tuijotuskilpailua. se on joskus jopa sanonu mua nätiks ja tollee mut sit sillä on välil semmosia vaiheta et se ei jaksa puhua mulle ja taas joskus et se haluaa. Mua vaan häirittee kun en tiiä mitä se musta aattelee, se tietää et mää tykkään siitä ja viel tosi paljon mut silti.APUA. :((

    • 2001 tyttö

      Apua,mitä mä teen? Mä oon 11, tänä vuonna täytän 12, ja meidän luokal on 1 tosi hauska ja söpö poika... Se on sanonu mulle 3lk, et oon tosi nätti ja 2lk et mulla on tosi kaunis lauluääni! Ja musta tuntui että se tykkäis musta! Mutta nyt oon 5 lk ja mä en tiiä tykkääkö se musta enää?? Ja eilen 2 mun kaverii oli meillä ja me oltiin pullon pyöritystä ja sitten mulle tuli tehtäväksi lähettää sille viestiä,että tykkään siitä!! No on se totta, mutta silti tosi noloa!? Ja lisäksi mun bestis tykkää siitä kans ja siitä on tullu toooooosi rasittava...

    • JOku vaa

      ÖÖ noh mul on taas sillanen et hiihtolomal yks poika lähetteli viestejä mulle ja ku menin kouluu se katto mua koko ajan tykkään siit vähän itekki ja se tykkäs mun tosi monest proffakuvast Tykkääks se musta? P.S. SE on ollu mun ja mun besun kaa kesäl ulkoo :D mut sillo se tykkäs mun besusta.

    • agagagag
    • lollolol

      No siis hei mää oon 3v tyttö ja oon seukannu jo 266 vuotta 2 elämää aikaisemmin 6666 pojan kaaaaaaans eiks ookki ihkuu ku oon näi suosittu daa;) pojat saattte kiinnostuu olemalla oma ittensä eikä tollei!

    • 13v tyttö

      Oon 13-vuotias tyttö ja täytän koht 14.Oon ihastunu yhteen poikaan mut emt mitä enää ajattelisin ku se haukkuu aina läpäl mut silti must tuntuu joka pv et oon ruma tai läski mut en oo ainakaa läski,mut tulee sellane tunne vaa..Mut nyt selvis et se tykkää yhest tyypist jota se ei ees tunne ja emmä tiiä en haluisin jahdata poikaa mut emt mikä mua pidättelee siin yhes ja samassa pojassa.On päässy jo pari kyynneltä vierähtämää ku oon nii sekasin tunteista ja en enää tiiä jaksaks mä tätä.Tuntuu siltä ku alkais masentamaa joku yks poika mut en vaan pysty siirtymää eteenpäin.
      TARVIIN APUA ! ;(

    • i want him<3

      Oon kohta kolmetoista ja oon ihastunu yhtee meijä luokkalaiseee poikaa, mut yks ongelma :( se tykkää yhest toisest meijä luokkalaisest tytöst :`( ja se tyttö ehk siit... itken... :'( oikeeeest!! :((((((((
      Mite saisin sen pojan tykkää must? ja ees kiinnostuu/ huomaa mut? ku me ollaa sillee kevereit mut ei mitää sellasii niiku bestiksii you know.. Mut nyt oikeest vinkkei!??!!?

      • i want him<3

        ja ai nii en oo jutellu sille chätissä, kannattaisiko alkaa? ku tiiän et se tyttö ja mun ihastus juttelee melkee ain chätis :(


    • i want him<3

      Noni!!

    • Minä

      Jos kerran olette jutelleet chätissä niin tottakai se huomaa sut muuallakin!!! :) Itsellä samanlaisia kokemuksia. Ollaan juteltu chätissä ja katottu toisiamme koulussa jo viimiset 3kk. homma ei etene...

    • kaali1

      Mä on ihastunu mun kaveri luokan poikan ja me asutan samas rapus aina mä pydän sitä kävelle mun kaa. Sit se kysy mut et mitä puhutan mä vastaan ok. Mä en ossa ilmaista tunteita sille.

    • Ihqlissupilli

      Mä nauran sydämestäni
      Hei oon 10v tyttö ja etin ihqui poikii lähettäkää mulle viestiii mun sähköpostiisi
      [email protected]
      Oon niiku seukannu jo 10 kaaa uu oon tosi laiha ja nätti

    • pahasti pulas

      Moi. Tarttisin apuu oon 12 vuotias tyttö joka on niin rakastunut yhteen poikaan että voisin kuolla sen eestä. mut ongelana on että se poika ei taida tykätä musta... se on tosi suosittu ja komee ja kaikkee oon kummiski aik ruma sillee... ku mul on ruskeet lyhyet hiukset ja pisamii sairaan laiha siis ali painoo (yritän lihottaa pikkasen). Ja lyhyt. en halua käyttää meikkii. ainut mitä on tapahtunut on katseita katseita katseita... elikkä mä ain katon sitä sit se huomaa mut ja kattoo mua ihmetellen. pari kertaa se on kattonu mua en tiiä miks ja sit ite huomaan et se tuijottaa mua. mitä teen ainii se taitaa tietää jo et tykkään siit... ÄÄh mitä teen?
      PS. kamullani on ollu pitkä suhe vaik se on 12

    • moiiiii

      Moi,

      Oon kohta 17 vuotias tyttö ja olut ihastunut noin kolme vuotta...Kesäisin nähdään aina hänen kanssa yhdessä tapahtumassa ja olen juttellut hänelle kasvotusten muutamia kertoja. Facebookissa useammin. Nään hänet parin viikon päästä... Enkä tiedä miten suhtautuisin ja miten olisin. Olisi vain ihana hypätä hänen syliin ja olla siinä.

      • Tytsyli14hullu(ko)

        Oon varmaa joku iha seko. Siis ihastun ihan sairaan helposti! Jos joku vaa kattooki mua ni oon iha ihastunu. Tiiän, se on tyhmää! Näin kerra unt yhest kundist ja sen unen takii ihastuin siihe! Ja sit luulen et jos joku sanoo mul sanan tai vilkasee mua ni se tykkää must! En oo omas luakassani suasittu. Mut kuvittelen et oon joku kaikkien poikien ihannetyttö! Tuntuu et oisin joku hullu! Oon tosi ujo! Oon 14v. Ja sit ain ku meen jonnekki leiril tms. mis o muita nuaria ni mul o pakko ettii joku "ihastus" siältä. Auttakaa!!! Millee oppisin olee sillee etten luule et kaikki tykkää must ja et en ihastu kaikkii??!!? Ei kiitos mittää valituksii, tiiän kyl jo valmiiks mikä ongelma täs on. Vastauksii kiitos!:)


    • epätoivoinen

      Hei olen 13v koht 14 ja oon ihastunu yhteen poikaan ja en uskalla sille sanoo sitä. Mitä mun pitäis tehä ja en haluu nyt minkää 10-12 v vastausta vaan ihan kunnollisen. Ja miten saada se tykkäämään musta ku olen hiukan pullukka ja aika pieni?

    • Ylä -asteelainen

      Kirjoittakaa miten olette itse saaneet poikaystävän niin siitä voisi olla enemmän apua.

    • 00 ;)

      13v tyttö. Olin ja on ehk vielki rakastunu mua kas vuotta vanhempaan poikaan joka on täys kusipää

    • WTF poitsu

      oon 12 poika meen 6lk ,5lk yks tyttö kokoajan kommentoi mitä mä teen ja haukku mua sillee idiootiks ja jne mut joskus se sitte on hymyilly mulle parikertaa ja mä oon miettiny vaan et WTF????????? olin sillon ihastunu siihe

    • tyttö oulusta

      Oon 11v tyttö oulusta ja oon 5lk. Kaipaisin vähän väliaikaista pojan seuraa noin 11-12 v. voi lähettää jos kiinnostaa. Minulla on siili lemmikkinä ja tykkään lukea ja piirtää. pidän koulusta ja harrastan jalkapalloa, viulun soittoa, ja orkesteria. asun oulujoen rannalla. Minulla on ruskea tukka ja oon 158 cm pikä. asun myllyojan vieressä ja haluaisin mieluiten melko läheltä poikkiksen. s. posti: [email protected]
      Huom. Älä puhu/näytä tätä viestiä muille tai kerro jos innosttaa. Lähetä vain minulle viestiä

    • jaahas7

      joo täll palstal ei oo ku jotain ala-astelaisia, jokka ei tie viel kunnon seurustelusta mitään .. joten vähä paha sanoo teidän viel mitään.

    • tyttö

      Olen kohtaa 11 vuotias tyttö tykkään yhdestä samalla luokan oleavasta pojasta Hän on monta kertaa katsonut minua vähän hymyillen ja se tuli pyörällä vastaan sen kaverin kans puhui jotain sille sitten kun tulin niitten kohalle se lopetti puhumisen ja katto Mua.hän myös joka kerta kun jotain teen niin se sanoo että vähä sää oot hyvä
      Onko nuo jotain tykkäämis merkkejä


      Kertokaa mitä pitää tehä? :)

    • apuaa

      Mitä tekisin? Oon ihastunu yhteen poikaan. Mut se on varattu. Se tuli meiä luokalle keväällä. Meil oli kevääl yökoulu ja tää poika kysy mua siellä. En ollu koskaan seurustellu joten mietin pari päivää. Dit suostuin. Ei oltu ees nähty toisia niin se jätti mut. Mut mulla jäi viel tunteita sitä kohtaan . Sit nyt se on seurustellu mun kaverin kans kesäll ja ny on mun toisen kavetin kaverin kans. Niin ja mä tykkään siitä vielä ja se tietää sen. Mut miten voisin isker sen? Ja oon 12v.

    • Outoliini

      MÄ oon 10v tyttö ja oon ihastunut viereisen luokan poikaan. Oon 158 cm pitkä enkä ehkä itteäni hoikaksi sanoisi. Sanoisin että keskiverto. Olen tuntenut pojan jo 3 vuotta ja olen ollut pojan ystävä, mutta en enään pysty puhumaan pojalle! Mitä minä teen. Olen ollut ihastunut jo puoli vuott, mutta pojalla on jo joku toinen. TÄmä on todella turhauttavaa kun en tiedä edes pitääkö poika minusta. En ole koskaan "seurustellut" kenenkään kanssa. Nyt olen todella ujo poikaa kohtaan. Mitä minä teen? Itse sanoisin itselleni, että turha toivo!

    • ISOSEKOPÄÄ!

      Mitä jos mä tykkään mua vuotta nuremmasta pojasta jolle mä oon sanonu just ja just pari sanaa . Me ei "tunneta" kunnolla. No mä tiiän siit melkein kaiken ja se ei tiiä mitää musta muutah ( huoh ) Mua nolottaa sanoo sille jtn yms. niinku varmaa kaikkii muitki... Mitä mä voisin tehä? Auttakaa nyt joku

    • Mmmmm....

      Oon ollut kerran yhessä yhen pojan kaa. Se on ihastukseni. Musta on joskus tuntunu, et Se tykkää mun BFF ästä. Kuitenki Se on mulle ihan kiva, ja saattais välittää musta. En oikee keksi mitää puhuttavaa sen kaa. Hiihtoloma on alkamassa, ja yritän iskeä sen. BFF ni on ihastunut mun ihastuksen BFF ään. Me oltii aina nelistee ku oltii yhes. Ei oltu vaa sellasii jotka aina vaa halaili. VAA ihan pussailtiiki xD. Haluisin sen pojan takasin. Onks jollai apui?

      • tfc zass

        Tuttu juttu toi et joku ihastus tykkäis bestiksest, tullu mulle nii monta kertaa vastaan.
        Mut no oon siis sinkku ei sille mtn mahda ja juu must vaa tuntuu et oon viälki ihanstunu yhteen mun vanhempaan exään jonka kanssa olin yhessä jonkin aikaa ja sit meillä oli jtn säätöö välil nii en yhtää tiiä. Vrma pitää vaa ootella sitä oikeeta tai jotain. Mut en aio exien perään katella elän omaa elämää(:


    • SaatananPoika

      Avaa hänelle pakarat ja lupaa hänelle 50 habbo kolikkoa.

    • EntinenPlayeri♥

      Tarvitsen apua! Olen seurustellut yli 10 jätkän kanssa mutta nyt en saa enää ketään iskettyä :( olen 13.v 160,5cm, musta siniset hiukset (sivu siili) hoikka...yms.

      • Muurivälissämme

        Osaaks kukaa auttaa? Mä tykkään yhest pojasta joka koulus istuu mun takana molemmat ollaa 12v ja sit tos muutama päivä sit olitii luokankaa kapteenikäskee (omalaatusesti) no meijä piti halaa ja kaikki tietää et se tykkää must mut kukaa ei tiiä et mä tykkään siitä. En tiiä miten kertoisin sille et tykkään siitä ja huomen mennää leirikouluu ja kaiken kukkuraksi meen senkaa samaa mökkii (en samaa huoneesee!!:D) ja sitte ylihuomen on disco ja sillee! Ku koulus en haluu kertoo ettei kaikki kuulis sitä ja sillee kyl mä discos ku on hirvee hälinä ja sillee! MUT MITEN KERRON SEN SILLE KIITOS ETUKÄTEE VASTAUKSISTA!!!


    • Kihloissa

      Itse menin juttelemaan facebookissa :) Tutustuttiin ja oltiin joka päivä yhdessä :) Sitten oli mielestäni aika kertoa, että pidän hänestä ja sain tietää, että hän tuntee samoin minua kohtaan :3 Kannattaa ottaa riski! Itse olen vasta 16 vuotias ja kihloissa. Ja kaikki lähti ihastumisesta. Et sä kuole, vaikka sanoisitkin pari sanaa tuolle jätkälle! Itse olen 164cm ja pitkät ruskeat hiukset, siniset silmät (omalla jätkälläni on myös siniset, mutta kirkkaammat) ja olen perus hoikka :) Pari kertaa kun olen kemissä kulkenut on joka suunnasta kuulunut "hyvä perse" ;D (se on oikeastaan aika ahdistavaa, kun ei tiedä tulevatko he hiplaamaan ._.)

    • Kihloissa

      Itse menin juttelemaan facebookissa :) Tutustuttiin ja oltiin joka päivä yhdessä :) Sitten oli mielestäni aika kertoa, että pidän hänestä ja sain tietää, että hän tuntee samoin minua kohtaan :3 Kannattaa ottaa riski! Itse olen vasta 16 vuotias ja kihloissa. Ja kaikki lähti ihastumisesta. Et sä kuole, vaikka sanoisitkin pari sanaa tuolle jätkälle! Itse olen 164cm ja pitkät ruskeat hiukset, siniset silmät (omalla jätkälläni on myös siniset, mutta kirkkaammat) ja olen perus hoikka :) Pari kertaa kun olen kemissä kulkenut on joka suunnasta kuulunut "hyvä perse" ;D (se on oikeastaan aika ahdistavaa, kun ei tiedä tulevatko he hiplaamaan ._.)

    • Onneton saaliina :(

      Mä olin eka kaveri yhen pojan kanssa, mutta sitten hän alkoi kehumaan persettäni. Aina kun menen hänestä ohi hän katsoo varpaista päähän, joskus jopa vinkkaa silmää. Joskus haluaisin vain itkeä, en tiedä miksi :S Hän jahtaa tyttöjä ja sitten jättää. Hän yrittää iskeä tyttöjä tyhmillä tavoilla :/ Nyt tuntuu, että olen kohde D': Joskus kun he ovat peliä "et uskalla" Hänet laitetaan koskemaan minun persettäni! >:/ Kaverini nauravat, mutta minusta se on ahdistelua... Kerran kun kuuntelin musiikkia hän tuli viereeni ja alkoi puhua minulle. Minua ei todellakaan kiinnostanut... Sanoin, että yritän opiskella. Hän lähti. En uskalla kertoa kellekkään, että hän ahdistelee minua seksuaalisesti :( Aina kun hän menee kaiteen viereeseen ja katson hänestä vähän ohi...hän alkaa tuijottaa minua ja minä häntä. Silloin yleensä hän tekee "viekkaan hymynsä" Olen vasta 13. Omasta mielestäni minun ei pitäisi kokea oloani koulussa turvattomaksi. Olin menossa vessaan kesken tunnin tänään...näin hänet ja käännyin. Hän tuli luokseni ja sanoi moi. Sanoin "moi" Hän lähti ja hymyili viekkaasti :S Hänellä on tyttöystävä tällä hetkellä. Aina kun hänen tyttöystävä on hänen kainalossa...hän katsoo minuun ja hymyilee. Sen jälkeen hän yleensä suutelee hänen tyttöystävää huulille. Yrittää varmaan saada katelliseksi. Yleensä kaikki ovat kiinnostuneita hänestä, mutta minä en ole. Yrittääkö hän saada minut, koska olen hankala? Onko normaalia jos kaveri pussaa hellästi poskelle... kun lähdet harkoista? Jep, sama henkilö...tarvitsen apua, en uskalla enää kävellä koulun käytävillä,koska tuntuu, että hän vaanii joka paikassa minne menenkään :'( Joskus kun menen ohi hän naurahtaa lempeästi ja hipaisee hiuksiani :/ Joskus minulta kysytään, että onko kaikki kunnossa, koska itken niin useasti (melkein joka päivä)

    • Onnellinen ~

      Mulla oli sama juttu, nyt tiedän että se johon olin ala-asteelta jo ihastunut, pitää minusta :) Mene juttelemaan, ja kuuntele oikeasti. Jos poika ei sittenkään ole se jolle sydämesi sykkii. Jos hän ei tee aloitetta, tee SINÄ! Kun menet juttelemaan ymmärrät onko hän mukava, ja sinun rakkautesi arvoinen ? Kuitenkin, olen onnellinen että olet ihastunut, se on mukavaa ja kamalaa

    • Minulla on ongelma sillä olen ihastunnut yhteen poikaan enkä tiedä et onko hän minuun. Miten minä voisin saada selville että onko hän ihastunnnut minuun? Se poika johon olen ihastunnut ei ole edes samassa koulussa kun minä niin on vähän vaikea puhua hänelle ja kysyä häneltä.

      • 00 Poika

        Tekeeks se tyttöihin vaikutuksen ,et vetäsee yhtäkkii parikyt leukaa jostain iha random paikast?


    • ;__;

      Ehkä:DD Ite oon 13 v ja oon seurustellu 2.. Luokkasuhjdekkin on ollu -_- EN SUOSITELE!

    • auttakaaaa!

      moikka! Oon 13v tyttö ja mä en tiä oonko ihastunu yhtee tyyppii enkä tiedä miten voisin tutustua tähän paremmin. Me ollaan viestitelty jo aika kaua ja ollaa oltu eskarissa kuin paita ja peppu :D Oon ite aika ujo joten en oikein tiedä miten ois helpoin tapa lähestyä tätä tai mennä juttelemaan yms. ( me ei siis olla puhuttu kunnol irlis johonki 5 vuotee muutaku jtn moi yms ). Ja vaikka kuinka sovitaan että tehdään näin ja näin niin ei siitä koskaan tule mitään kun molemmilla on omat kaveriporukat joiden kanssa sitten koko ajan pyörii ja niin edelleen /:

      • kastelukannu2

        mulla on käyny samalla tavalla. ja se on tosi surullista mutta me ollaa nyt lähennytty (en oo siis ihastunu tähä) mutta suosittelen et jos tulee mikä tahansa tilaisuus jutella sille niin mene juttelemaan ja puhu sen kaa vaikka vanhoista muistoista. (mä en suosittele säätää kaverin kaa nimimerkillä kokemusta löytyy)


    • minääääää

      Mulla ei oo kokemusta kenenkään iskemisestä. Oon seiskalla ja ihastunu yhteen kasilla olevaan poikaan. Poika on toooosiii söpö. Mä oon aika pitkä, mutta ihastukseni on pitempi. Mulla on ruskeet keskipitkät hiukset. Oon puhunu ihastukseni kanssa jo muutaman kerran, mutta hän ei osoita kiinnostusta.

    • apuatarvitsevasurkimus

      Mä oon ny seiskalla eli 13v tyttö ja oon ihastunu yhteen meijän luokalla olevaan poikaan... se on mua niinku varmaa päätä pidempi.. mä oon niinku tyylii 167-170 cm pitkä.. mut se mun ihastus ei sillee vaikuta mun käyttäytymisee niinku joillaki ku ne on ihastunu mut kylhän se välil jotenki saattaa vähä vaikuttaa... Me ollaan samas ryhmäs köksäs ja siel me jutellaa aika paljo ja tullaa sillee toimee mut sit mul tulee sellane outo olo tai jtn ku mä tyylii kosken siihe esim ku meille tulee välil ne tukarit nii yhen kerran me mentii jtn murhaajaa tai jtn nii kun siin piti kätellä nii kun mä kättelin sitä nii mun sydän niinku hakkas ja kaikkee sit mä vaa kävelin siit sen ohi vähä sillee kiusaantuneesti.. ja sit lopussa ku me saatii tietää kuka se murhaaja oli nii se oli se mun ihastus jota mä olin kätelly itseasias aika montaki kertaa eikä se tehny sitä juttuu mil siin "leikis" murhattiin nii mä olin vähä sillee et miks se ei murhannu mua ja kaikkee... sit mua ärsyttää välil ku jotkut ei tiiä et mä oon ihastunu siihe nii ne tyyli kattoo sen kuvii ja haukkuu sitä rumaks:( sit mä koitan olla siin vieres sillee "joo onhan se!" mut sit mä niinku aattelen et eieieiei! mul on vähä erilaine maku poikien suhtee ku mun kavereil.. mun kaverit tykkää pojista joilla on viikset mut mä taas sellasist joilla ei oo.... sit jotkut mun kavereist ei taas tykkää ananas tukasta mut mä taas tykkään :,( ja siis tää on mun eka ihastus viel! ja mä en oikee sillee tiiä näit asioit nii mä koitan aina kysyy mun bestikselt ku se on ollu ihastunu monta kertaa ja se on myös seurustellu monta kertaa... siit mun ihastuksest tietää vaa mun bestis sit pari mun muuta kaverii ja sit viel mun "exä" ja sen kamut... (se mun "exä" oli niinku sellanen tyyppi jost mä en itseasias oikeest ees ikinä tykänny mut ku se kysy mult et alanx mä olee nii mun kaveri vaa oli et joo joo tai jtn ja se kesti vaa 2 ja puol päivää..) sit niinku hirveen monen mun kaverin mielest se kuulostaa tytöltä:( okei no ehk vähä mut ei kukaa oo täydellinen! ja mä melkee oisin periaattees paljastanu sen ite sille mun ihastukselle ku yks mun vanha luokkalaine jätkä jonka kaa me ollaa tosi hyvis väleis viel nii kysy mun ihastuksesta mut sit mä tajusin et sen jätkän kaveri tuntee sen mun ihastuksen nii mä en voinu kertoo sille mitää siit mun ihastuksest. mut mä en tuu näkee sitä mun ihastusta nyt pitkää aikaa ku alkaa joululoma:( paitsi jos nään sen kauppakeskukses :D mut en mä ehk kuiteskaa haluis nähä sitä missää kaupas kosk jos mä meen kaikkii muita meijän luokkalaisii piiloo hissiin nii hyppäänköhän mä roskii sit kun mä nään sen mun ihastuksen vai...? :/ ja sit välillä mä yritän esittää et mä pitäisin sitä tyhmänä ja tällee et ei vaikuttais et tykkäisin siit... mut mä en oikee tiiä et mitä mä teen tän jutun kaa et annanko vaa olla vai mitä mun pitäis tehä..? ja no kun sanoin et me tullaan toimee nii se meijän jutteluki on kyl sellasta et se vaa sanoo jtn nii mä vastaa sillee hirveen ujolla ja hiljasella äänellä.. ja mua ny kuiteski helpottaa se et se ei oo mitenkää sillee ns suosittu tai mitää et se on sellanen perus. No on seki kyl aika hiljanen et ei sekää hirveesti puhu.. oon yllättyny jos kukaa jakso ees lukee tätä kosk mun "tarinat" on kyl 5/5 :/.... mut mä toivon et joku osais neuvoo et mitä pitää tehä. T: apua tarvitseva surkimus ..:(

    • apuatarvitsevatyttö

      Moi mä oon 11,v tyttö noin 140cm ihastunu yhteen meijän luokkalaiseen mut myös meijän luokkalainen toinen tyttö kii on ihastunu siihe ja mä oon laiha eimitkää mailman isoimmat tissit mutta kasvanu jo vähä mulla on hyvä perse ja se poika ei välttämättä tykkää musta nii mitä mun pitäs tehä ku oon ollu sen kaa ulkona jopa kahestaa mut en tiiä tykkääkö se musta AUTTAKAA!!!!

      • ihastunut12vjunnutyttö

        Nii kakstuhatta viistoistviivakuustoist et 11v sanoo jollai random chatilla et on ihastunu ja ei oo mikkää isot tissit mut on hyvä perse siis äx dee


    • Tyttöjotaeivaanhuomata

      Eli oon seiskalla oleva tyttö eli 13 v ja oon ihastunu yhteen poikaan joka ei oo kyl mun luokalla... Mut mul on se et kun mä oon pienluokalla nii must tuntuu et se ei huomaa mua tai et se pitää mua sellasena surkeena paskana...:'( meil on kyl samoja tunteja mut silti must vaa tuntuu et se ei ees tiiä mun nimee vaik meil on ollu sellasii ryhmäytyspäivii millon ollaa opeteltu kaikkien nimet ja sillee... Mä tiiän sen jätkän nimen ja sukunimen mut must tuntuu et se ei tiiä musta yhtää MITÄÄN! Mä en voi ees jutella sille tai mitään :'( ja jos se näkee mut jossai nii se ei ees kiinnitä huomioo tai mitää :'( mä oikeest tarviin apuu! Miten mä saan sen huomaa mut?! Neuvokaa joku :'(((

      • asfasfsaf

        Meet puhuun sille lol


      • kastelukannu2

        ole iha oma itses ja mee puhuu sille. kysy vaikka läksyjä tai kysy apuu niihi


    • ihastunut12veejunnutyttö

      Mä en kyl osaa auttaa ketää, mul on aika samanlaine ongelma... Ihan aluks, oon 12v tyttö ja siis oon kutosel, ja mä ja mun bff ollaan ainoot jokka ei oo seukannu (siis tytöistä ainoot) ja mä oon tosi ihastunu yhtee poikaa ja mä siis ihan ekaks oon lihava:( Mut oon iha vähän laihtunu mut oon ruma, mul on kiharat ja pörröset hiukset ja en oo suosittu ja oon jonkilaises uskos, ja mul on ihan sikana finnei (oon siis murrosiässä ja näi tosi paljon muita edellä, mut siis kumminki) ja siis oon ainut joka ei meikkaa ja en meikkaa koska en kuluta rahoi meikkeihin, en jaksa meikata, enkä haluu kaksinkertast määrää finnejä. Ja siis kyl joskus käytän ripsarii mut tosi harvoin. Eli en sitä poikaa voi saada suosion tai ulkonäön avulla. Mut miten? Se poika on tosi komee, tosi suosittu ja se on seukannu yhen tosi nätin tytön kaa jo jotai tuhat kertaa. Mut oon mä silyä jonkillaasta huomiota saanu, mut seki on läpällä haukkumista ja dissaamista ja siit tulee aina välil tosi jaksamaton ja inhottava olo ja siis oon iha sairaan ihastunu, ehkä vähä rakastunu siihe poikaan, ja siis se tietää et mä tykkään siitä, koska meijjän luokan tytöt jokka siis on hirmu ilkeit menii kirjottamaa taululle sasi forever ja se sadi tarkottaa mua ja mun ihastusta se on joku meijjän koulun juttu ja sit se mun ihastus näki sen. Mä kyl vihaan niit tyttöi... Ja ne siis on tehny muutaki tontyyppist mut ei nii pahaa... Mut siis oon mä kuullu silt mun ihastukselt paljo hyvääki, esmes se on sanonu monta kertaa et oon tosi hyvä jalkapallos vaik en ees oo mikää tosi hyvä vaa semi hyvä mut siis koko jutun teki viel paremmaks se et yks suht söpö poika sano viel sille mun ihastukselle "ei ees oo" ku se mun ihasrus sano sille et mä oon hyvä jalkkikses. Ne hetket on yksii mun elämäni parhaimmist. Mut siis pointti on se, et miten suht ruma ja vähä lihava outo tyttö voi saada sairaan hyvännäkösen ja suositun pojan kiinnostumaan?

      • kastelukannu2

        Ole vaan oma itsesi. Älä muuta itseäsi kenenkää takia nyt ainakaa. Ole itsevarma se auttaa paljon. älä ainakaa nyt näytä e roikut sin pojas. ja jos se ei oo kiinostunu susta nii anna sen mennä ja jatka elämää iha varmasti joku söpö poika kuolaa tollase perää


    • Hyyppä

      Eli oon ihastunu yhteen poikaan mut musta tuntuu että se on varattu. Oon tosi ujo puhumaan. Se on saman ikänen ku mä. Se on mun veljen yks kaveri mut en oikeen tiiä mis päin se asu.

    • saanjätkätmököttääxD

      Mä oon yläasteel ja oon ihastunu yhteen mun luokal olevaa jätkää... kyl me sillee niinku jutellaa vähä mut ku mul on sellane pikku ongelma et ku must tuntuu et se tykkää mun kamusta :( kun siis se juttelee enemmän sille ku mulle. Ja sit se mun kamu taas tykkää siit mun ihastuksen kamusta.. sit mun paraskaveri on koittanu olla sillee et "kyl se sust tykkää" ja sit se selittää kaikkii niit juttui missä on ollu mä ja mun ihastus, esim se ku yhen kerran ku se lähti kauppaa yhen toisen jätkän kaa nii sit mä vaa sanoin sille "hei hei!" sillee ilosella äänellä ja sit se alko mököttää mulle :D sit se lopetti sen ku mä olin sanonu sille et se oli läppää:D mut ei siit sen enempää.. mut must tuntuu oikeest et se tykkää siit mun kamust ja sit ku se on viel (mun mielestä) mua kauniinpi:( nii tuntuu et mä oon se luokan rumin..:( okei no en mä ny itteni mielest ehkä rumin oo mut niinku ruma kuiteski... et mitäshä mun ny pitäs tehä ku jos se tykkää mun kamusta?! :(

      • kastelukannu2

        kannattaa unohtaa se jätkä ja mä en muuteskaa suosittele et meet säätää samalla luokalla olevan pojan kaa. kannattaa esim keskittyy kouluun tiedän kuulostaa tyhmältä mutta se saa sun ajatukset ainaki pois siit jätkäst


    • Auttakaaaaaaa

      Moi
      Oon 10v. tyttö ja oon ihastunu yhtee poikaa joka on mun luokalla ja se tuijottaa mua aina välkil sillo ku ei oo pelaa futist
      Mun paras kaveri on ihastunu mun ex-poikkiksee joka tykkää must edelleen
      Mutta mun ja mun exän suhde kesti 2 vuotta että turha teidän on ruveta siit moittii meit nuorempii
      Takas asiaan...
      Me ollaa mun ihastuksen kaa tooosi (ehkä parhaita) kavereita ja muutenki sen kaa olo tuntuu tosi rennolt ja voin heittää sen kaa iha paskaa läppää ja muutaki et oikeesti rakastan sitä poikaa
      Se on kyl ujo
      Ja muuten sain just eile tietää et mun exä on homo
      Mut auttakaa ku kumpikaa meist ei uskalla tehä alotusta

    • 12v.kokenematontyttö

      Ole oma itsesi ja mene juttelemaan hänelle!

    • Provinkit

      Moi olen poika yläasteella ja kerron miten pojat saa ihastuu tyttöön.
      Tytöt:
      1. Ole oma itsesi
      2. Mene rohkeasti juttelemaan
      3. Jos välit ovat lämmenneet pyydä poikaa ulos


      Näillä pärjää varmasti

    • Tarviin

      Joo oon ite 14 ja meidän luokalle tuli uus söpö poika . Se on mua pitenpi ja kaikki muut mun ikäset pojat täs koulussa on lyhyempii. Oon siis jotai 165 cm . Mulla ei oo ollu mitää muitten poikien kaa viel. Mut tää poika on kivan olonen. Saa mut nauraa luokassa sen tyhmil vitseil ja muuta. Ja monesti tunnilla kun katon sitä päin se kattoo takas ja sillon ku se nauraa ni se kattoo joskus minuu. Eli meijän katseet on kohdannu monta kertaa pitäskö mun mennä puhuu sille vai mitä.

    • kastelukannu2

      tollasista asioista ei tartte huolestuu ja en suosittele sitä et alkaisit muuttamaan itseäsi. jos se poika ei kiinostu sinusta niin se ei kiinostu. sanon ihan omasta kokemuksestani että jos sä et etsi/yritä jonku tiety asian suhtee tai nii sanotusti et toivo sitä niin se alkaa tulee sun luo kannattaa nauttii yksin olosta vieläku voit. et ees huomaa ku joku alkaa tykkää susta ja voi olla et joku ujo poika tykkääki susta onko tullu mielee

    • Kissatypy

      Mul ei oo sinäänsä mitään keinoo. Mut oon ihastunu 3 poikaa mut en saa iskettyy ketää vaikka mä tiiän et he kaikki on ihastunut muhun. Mulkin on niiku ongelma. Mun oikee nimi on noora ja niitten poikien nimi on eetu, mikael ja topias. Mitkä niistä nimistä sopis mulle parhaiten. Nii voisin yrittää istee jollain tapaa oon 13.v mut oon kyl seurustellu yhen niken kaa mun ei tultu kumppaneit. Ja voit laittaa sille pojalle vaik pulpettii jossa lukee et: I LOVE YOU!
      Uskoisin et toimii. Mäkää en uskalla oikein iskee ku mäkin oon ujo ja lyhyt/pieni en kuitenkaa mikää kääpiö mut lyhyempi ku sä ja oon brunette. Mut kunhan yritän iskee. Mä aijon laittaa kirjeen kunhan tietäisin et kelle niistä laitaisin.

    • Anonyymi

      Oon tykkänny yhestä pojasta jo 2 vuotta niin voiko joku antaa neuvvoja että miten saan sen tykkäämään minusta

      • tutustu siihen


    • Anonyymi

      Minusta kaikkien pitäisi olla vaan oma ittensä! Kyl se poika löytyy viel. Ite en oo seurustellut joten tää on vaan mun mielipide.

      En pidä siitä kun kaikille tulee paineita ulkonäkönsä takia. " Mulla on liian iso nenä""mä oon niin läski". Kehot on erityisiä omalla tavallaan! Joten se ei haittaa vaikka oot erillainen kun muut. Sä sentään voit olla fiksu ja olla sellainen kun oot!

      Eli ei kannata ruveta muuttamaan itseään meikeillä tai erilaisilla vaatteilla!

    • Anonyymi

      laita sille moi miten menee ja yritä aloitta keskustelu ;) 3 sekunnin jälkeen kysy alax ;) sen jälkeen voin taata että hän tykkää sinusta ;DDDDddd

    • Mä on varattu

    • Anonyymi

      Nanna Koivulahti xd :《》

      Moi. Oon tälläne joku menkkanen 13 v. Tyttö täältä Alvarist. Yks poika tykkää must, mut eiks sen ois järkvmp. Tykätä siit yhest jolla ei oo kavereit yht. Mut joo ei se mua haittaa vaik musta tykkäiski, en ite oikeesti tykkää siit. Kiusasin 2 luokal sitä yksinäistäxdd

    • Anonyymi

      mulla on ihan sama tilanne paitsi että oon 15v ja se poika ei oo mun luokalla

    • Anonyymi

      Tee seksiä ahhh👉👌🍆🍒🍑huh yeah ahhh-hhhh

    • Anonyymi

      Sano sille eka Moi jos se sano sulle Moi niin Sanni sitten silleen että seuraa mua ja vietti sen vessaan ja meet samaan vessaan ja alat tekemään seksiä🍆🍒🍑se pippeli on maukkaita ahhhhhhhhh se on niin hyvää että mä teen sitä täälä

    • Anonyymi

      Jos et ole läski tai mega ärsyttävä selfietyttö 123 joka käyttää 25 tuntia vuorokaudessa snäpissä tiktokissa ja instassa niin voit varmaan vaan mennä pojan luokse ja kysyä alax. Koska ite oon poika, ja jos me kysytään, nii ne haukkuu nörtiks, mut te pystytte valita kenen otatte. Olkaa kiitollisia

    • Anonyymi

      Yks poika on ihastunu muhun silleen iha vähäsen se sanoiki myös mulle,mut se haluaa pussata mua ja mua ahistaa.Sen jälkeen kun pussattiin niin se sanoi"ei tehä sitä enää" mä menin vessaan itkemään tänään kun hän lähetti sen viestin koska oon niin ihastunu siihen ja haluun et se tykkää musta vieläkin!onko mitää apua miten saada ihastus tykkäämään takaisin?

    • Anonyymi

      Häh

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe