Satiiniset yöasut

tubu.

Oletteko saaneet lahjaksi sellaisia satiinisia yöasuja? Vuodessa on kaksi sesonkia jolloin näitä yöasuja markkinoidaan hanakasti, joulu ja äitienpäivä. Olen joskus kokeillut pitää ylläni satiinista yöpaitaa ja se oli hyvin epämiellyttävä käyttää, ei joustanut kainaloiden kohdalta sängyssä kääntyillessä ja oli inhottavan kylmäntuntuinen iholla. Tarkeneeko joku naisihminen oikeasti nukkua sellaisessa spagettiolkaimisessa satiinipaitulissa? Minä joudun nykyisin laittamaan pitkähihaisen trikooyöpaidan päälle vielä villatakin yöksi, että tarkenen. Outlook ei ole kovinkaan nocturnaalisen romanttinen, villasukatkin vielä jalassa nukkuessa. En pystyisi nukkumaan hihattomassa yöpaidassa edes kovimpien helteiden aikana.

10

1168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lottamari

      Oikeassa olet. Satiini on kaunista katsella, mutta päällä inhoittavan ja epämiellyttävän tuntuista. Lisäksi se on kylmä ja ainakin minä palelen niin, että mielummin kääriydyn talvella johonkin pehmeämpään ja lämpimämpään, kesällä ei yöpuvulla niin väliä ole.

    • Kitty lowe

      Tietenkin ne ovat miesten mieleen, mutta itse kyllä nukun mieluummin pitkässä puuvillayöpaidassa, talvella hihallisessa ja kesällä hihattomassa. Onhan niitä kivannäköisiä puuvilla yöpaitojakin pitsisomisteisina ja jos ei niitä löydä niin tekee vaikka itse. Puuvillasukkia voi käyttää nukkuessa, itse käytän koska rasvaan jalkojani pesun jälkeen.

    • hukkaan menee

      Ne eivät myöskään jousta yhtään ja muutenkin ovat epämukavia. Hiostavat kesällä ja talvella kylmiä.

    • Nakunukkuja

      Silkkisatiini on tarpeen mukaan lämmin tai viileä materiaali ja siis aivan ihastuttavaa ainetta, mutta siitä tehdyn yöpaidan tai pyjaman on oltava sitten tosi väljä (ja koska hyvälaatuinen silkkisatiini on kallista tavaraa, myös hyvin hintava). Puuvillasatiini taas on mukavan tuntuista ja lämmintä, mutta ei jousta yhtään eikä siis oikein sovi yöasuksi muuten kuin todella suurena kantajalleen.

      Se materiaali, mistä ylivoimaisesti suurin osa lahjaksi tarkoitetuista satiiniyöasuista tehdään, on polyesteria. Siis MUOVIA. Ei lämmitä, ei viilennä, ei hengitä, ei jousta. Polyesteria ja muita sen sukulaisia käytetään vaatteissa siksi, että ne ovat halpoja. Kun polyesterin vielä lisätään karkeaa polyesteripitsiä, saadaan aikaan lähes täydellisen sietämätön vaatekappale.

      Minä käytän yöasua vain silloin kun olen kipeä, siis noin kerran vuodessa. Seksikkyys onkin sitten kaukana tuosta raappahousu- ja flanellinuttuasusta kolmine sukkakerroksineen.

    • Nainen 29

      Itse nukun lähes ympäri vuoden alasti, ainoastaan kipeänä pukeudun yöksi flanellipyjamaan. Satiinisia yöasuja kyllä omistan, kyläilessä tai jos täällä on yövieraita en kehtaa nukkua alasti. Eli minä kyllä tarkenen nukkua sellaisessa, tosin meillä on makkarissa hieman tavanomaista lämpimämpää, n. 22 astetta :)

    • n36n

      Satiini ei oikein nappaa, tulee ihan mummo mieleen(ei siinä että mumossa mitään vikaa on..), viimeksi pidän päälläni jotain puuvillaa jossa on jotain nallukan kuvia :)
      Seksikkäät alusasut ja korsetit sukkikset yms muuten ihan ok mutta yöllä täytyy saada olla vapautuneesti, eli alasti.

    • anien

      Eiköhän niitä hankita enemmänkin naisen päällä katsottaviksi kuin varsinaisesti yöasuna käytettäviksi... Kyllä yöpuvun pitää olla mukava!

      • FelFel

        Kyl ne kesällä menee. Ja seksileikkeihin ne on enemmän tarkoitettu kuin nukkumiseen ;)


      • Anonyymi
        FelFel kirjoitti:

        Kyl ne kesällä menee. Ja seksileikkeihin ne on enemmän tarkoitettu kuin nukkumiseen ;)

        Ei ainakaan satiiniset lakanat ole panohomissa oikeen mistää kotosin siinö kyllä likukuu molemmta aiva nliikaa mikään asento ei pysy oli alla tai päällä,ihan turhaa kaunistelua satiini!


    • Anonyymi

      En voi sietää satiinia missään, en edes lakanoissa kun on hyvin epämiellyttävä materiaali. Yöpukuna shortsipyjamaa ,joka on ainoa minua miellyttävä yöasu, käytän vain matkoilla ja silloin kun on vieraita yöpymässä luonani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe