Auton myyminen suoraan liikkeeseen

-06 6000km

Onko kokemuksia auton myymisestä suoraan liikkeeseen?
Onko hintatarjous edes samalta planeetalta?

30

14528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 25

      aikoina tarjottu hinta tuskin on samalta planeetalta, jollei tarjoajalla ole jo varma ostaja siihen.

    • noin60%

      Tarjous tulee olemaan noin 60% autosi arvosta.Jos sitäkään,otat samanlaisen mallin listahinnan,ja vähennät siitä liikkeen kulut,veroineen,ja katteen.

      • Kysy monta tarjousta

        Kysy tarjous ainakin kolmesta eri liikkeestä.


    • turisti20006

      Millaista auto myyt ?

      • -06 6000km

        Punaista italialaista "kauppakassia"


    • 21

      autostasi 50% heidän samanlaisen vaihtarin pyyntihinnasta, ei kannata myydä liikkeeseen.

      • ytuiopå

        muukan sitä osta. Jos haluat edes jotain rahaa, myyt sen.


    • skooda

      Ei voi sanoa suoraan kuinka monta prosenttia autosi arvosta saat myymällä liikkeeseen, koska se riippuu autosi arvosta. Oma kokemukseni ja arvioni on että 2500 euron arvoinen auto otetaan vastaan ilmaiseksi ja 30000 euron autosta saat hyvällä tuurilla vajaat 20000 euroa. Eli myy itse jos vain vähänkään olet kauppamies.

    • myyntireppurinako..

      Jos sinulla on myynnin kanssa kiire, niin siitä vaan. Saat noin 20 % huonomman hinnan kuin yksityiselle myydessäsi, mutta rahat saat "heti".

      Yksityiselle myydessäsi - samaan hintaan kuin nettiautin keskiarvo - joudut odottelemeen sitä oikeaa ostajaa jopa 6 kuukautta! Ei paljoa lämmitä......

      Suoramyynti on paras ratkaisu kun haluat rahat nopeasti, varmasti ja ilman suurempaa vaivaa ja tuskaa...

      Myynti yksityiselle on paras ratkaisu, jos jaksat odottaa, kuunnella paskan jauhantaa, pettyä (tulen varmasti huomenna tyyppejä on liikkeellä helvetisti) jne...

      Kyse on myös autosi merkistä, ajetuista kilometreistä ja hintatasosta. Jos autosi arvo on yli 5.000.- euroa, niin yksityisen persaukisen ostajan löytyminen on vaikeaa...

      • toimikaan

        logiikkasi.

        Mitäs jos laitat sen Nörttiauton ja liikkeen tarjoman hinna puoliväliin pyynnin nörttiin nii jo meni heti kaupaksi, Kas jos vertailee omppuja ja aplareita nii ei oo ihan reiluu.. Kyl yksityisilt on ostajii käteisellä kunhan hinta on kohillaan., miks helvetis joku ostais yksityisel samaan hintan ku liikkeestä.

        Tai sit takatukka pöllähtää paikalle ja laskee rahat kouraan ja laittaa sen seuraavana päivänä myyntiin sillä keskiarvo tai hippasen korkeemmalla hinnalla.


    • jebulisjjeee

      Jouduin "kärsimään" 1000 euroa siitä, että myin auton suoraan liikkeeseen. Mutta periaatteeni olikin, että saan heti rahat ja menen ostmaan toisesta liikkeestä auton suoralla kaupalla.
      Kuten täällä on aikaisemminkin mainittu en jaksanut kuunnella 6kk nettiauton renkaidenpotkijoita, jotta olisin saanut sen tonnin ekstraa.

    • Arvivoija

      Tsekkaa autotalli.com:sta kyseisen mallin keskihinta ja vähennä siitä korjauskulut. Silloin saat autosi oikean arvon. Älä vertaa kalliimpaan vaan keskihintaiseen. Nettiauton hintapyyntöihin ei kannata verrata, ne on niin eri planeetalta todellisuuden kanssa.

      Jos autosi on varustettu isolla bensakoneella, siitä ei kukaan maksa mitään. Eli päästöt ratkaisee.

      Kilpailuta eri liikkeissä.

      Se kannattaa!

      Nettiautossa voi tietty yrittää myydä. Mutta saat soittoja ihmisiltä:
      -joilta on tulossa vaihtoauto.
      - joilla ei ole rahaa.
      - jotka tarjoavat autostasi hyvin vähän, vain kokeillakseen kuinka kiire sinulla on myydä.

    • kokemusta on

      Itse myin uudehkon autoni liikkeeseen 10% halvemmalla kuin mitä yleinen pyyntihinta vastaavissa malleissa oli. Autoliikkellä tosin oli jo ostaja valmiina autolleni.
      Myin autoa n. 1,5 kk nettiautossa ja yli kymmnen muutakin autoliikettä tarjosi. Yleensä tarjoukset pyörivät 15%-20% alle yleisen pyyntihinnan.

      Jos sinulla on aikaa, niin rauhassa myyt nettiautossa. Kyllä se oikea ostaja löytyy aikanaan.

    • autosta

      Parin auton kokemuksella riippuu todella paljon autosta ja jonkin verran liikkeestäkin. Jos automerkki/malli on sellainen jolle on hyvin kysyntää ja liikkeellä saattaa olla jopa jo ostaja valmiina, voi liikkeen tarjoama hinta olla ihan kohtuullinen, pari vuotta sitten uudehkosta reilun parinkympin autosta paras liikkeen ostotarjous oli noin tonnin huonompi kuin mitä itse kaavailin pyyntihinnaksi jos myyn itse esim. Nettiautossa. Muistaakseni ostotarjous oli noin 15 % alle sen mitä vastaavista autoista yleisesti pyydettiin.

      Toisaalta vähän vanhemmasta ja hieman hyljeksitystä automerkistä tarjoukset sitten saattaa olla aivan mitä tahansa, selvästi huomasi että auto kiinnosti liikkeitä vain jos sen saa sisään erittäin edullisesti ja osa sanoi ihan suoraankin ettei ko. auto kiinnosta.

    • kyllä menee

      Eihän se ole samalta planeetalta. Lyö auto myyntiin nettiauton halvimmaksi ja ole valmis tinkimään siitäkin käteisostajalle.. Kyllä ne liikkeet sitä kyselee tuon nettiauton ilmoituksenkin perusteella ja olet paremmassa asemassa kuin silloin jos tarjoat itse autoa heille.

    • rahattilille

      Onko uudempaa kokemusta, mitä Kamux, Suomen ostoauto ja vastaavat tarjoavat autosta?

      Pitäisi myydä rassi tai vaihtaa halvempaan. Mielellään myisin suoraan pois kun on toinenkin auto jolla voi ajella ainakin kesän yli.

    • Onkoliikaavaraa

      Älkää nyt hyvät poijjaat....

    • Totuusontämäää

      Mulla on hyvä asiakassuhde yhteen uusia ja vaihtoautoja myyvään liikkeeseen. Saan sielä aina auton myyntitiliin ihan pelkillä pesukuluilla jos haluan vaikka luopua toisesta autostani. Yksityisiä ostajia ei juuri ole yli 20 tonnin autoille ellei hinta ole poikkeuksellisen halpa ja joku erikoislaatuinen peli tarjolla.

    • Talma86

      Tuttu oli sopinut myyvänsä auton suomen nostoautoon ja piti sitä melkein viikon heille varattuna ja kun ne lopulta pääsivät tänne etelä-suomeen niin oli jo ilta ja aikataulun kyselyyn tuli vastaus että tullaan sitten kun ehditään. Arvatkaa myikö tuttu niille sen auton?

    • sdzfsdzx

      Taitaa olla niin että liikkeet joutuu maksamaan alvin 24% joten eivät käytännössä voi maksaa mitään järkevää hitaa.

      • prosentinvoitto

        Siinäpä se taas tuli "palstatietäjän" tietopankista sellainen lopsautus, ettei rajaa... naurulla.
        Liike maksaa 24% alv.n oston ja myynnin erotuksesta, ei toki ainoastaan myynneistä.
        (Sinullekin yksinkertaistettuna näin lyhyen oppimäärän versiona kerrottuna.)

        Eli ei vaikuta hevonvittua siihen, kannattaako vaiko ei myydä suoraan liikkeeseen. Liikkeillä on rahaa, yksityisillä ei ole.
        Liike hoitaa maksun heti, yksityisellä on aina se vtun vaihtoautonsa tyrkyllä, lainan haku pankista... soutaminen ja huopaaminen ja kauppa venyy ja venyy ja jää lopulta tekemättä.


    • Pulmiakerrakseen

      Voiko ristikon täyttää omin päin?

    • eiliikkeeseen

      Se on typerin tapa. Eli jokainen joka antaa auton liikkeeseen köyhtyy muutaman tonnin.

    • Anonyymi

      Suomen ostoautoa kannattaa kiertää kaukaa, omistaja itse on hieman ulalla automyynnistä. Sopii puhelimessa hinnan ja ilmoitti että lähetä tarkemmat tiedot autosta rekisteritunnus ja pankkitilinumero jonne auto maksetaan. Lähetin tiedot ja ihmettelin kun ilmoitusta tai viestiä ei tule, sitten tuli ilmoitus on kiireitä sovitaanko huomiseksi sanoin että sopii, olin jo menossa kyseiseen kusettaja liikkeeseen kun matkalla tuli puhelu että tänään ei sovikkaan, olen asiakkaan kanssa palaverisssa. Tule huomenna, sopiiko.? ilmoitin että sopii tulen klo 17.00 aikoihin. Ilmoitin seuraavana päivänä että olen tulossa, liikkeestä sanottiin hyvä täällä ollaan. Kun pääsin perille vastassa oli myyjä joka tutki auton ja sanoi sen olevan todella siisti yksilö. Sitten tuli viesti tältä johtajalta joka oli alustavasti kaiken sopinut että ei osteta autoa. Myyjä ilmoitti ettei voida ostaa. Sanoin että mitä hittoa tuo meinaa. Antoi puhelin jonka päässä oli johtaja joka kiemurteli ja valehteli puhelimessa että on sanonut että autoa ei osteta, mutta voi tulla näyttämään. Menisinkö autoa näyttämään jos kauppaa ei synny lupauksista huolimatta, täyttä paskaa koko stoori. Kaveri tarvitsee hamekangasta ja ryhtiä ja selkärankaa kun ei pysy sanoissaan. ÄLKÄÄ MENKÖ- Kusettaa ihmisiä.

    • Anonyymi

      Kateus ja oma osaamattomuus,
      ja varsinkin kun toinen osaa,
      niin sitä et siedä ja piste.

      • Anonyymi

        kiitos vastauksesta ostosautolle


    • Anonyymi

      2018 volvovo tarjosivat 18000 eur volvovo liikkeesa vaihosa uuteen pikkaaseen
      hinta tippunu roskalaatikko tavaraa varmaan sitte

      • Anonyymi

        Niin, ei ne nouse koskaan ne romujen hinnat käytetyissä, tajua se hyvä lapsi,
        eikä omiaan saa koskaan takaisin,
        miksi tätä itkua ja ihmettelelyä jankutat?
        Sitähän täällä kateelliset vinkuu kuin pikkutytöt, aamusta iltaan, miksi, tee hyvä lapsi rahaa ja vaihda aina kun siltä tuntuu, vain mitä?


    • Anonyymi

      Myin www.autokilpailutus.fi kautta. Tuli kovin tarjous, kokeilin myös autoveksiä, siellä tarjous oli ihan naurettava.

    • Anonyymi

      Faktat on faktoja,
      miksi ette nöyrry ja ymmärrä,
      että hinta on aina päivän hinta,
      ei se mitä äitisi tai isäsi on mieltä,
      tai naapurin pena ,
      tai työkaveri mitä pitäs romukasastasi jonkun maksaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe