koulutus center

asdklk

Onko kenelläkään tietoa tästä Helsingissä olevasta koulutus centerin rakennekynsi kurssista? Ajattelin käydä ko koulutuksen ja olisin kaivannut mielipiteitänne :)

26

4252

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nail jana

      Nail-Artists Academy kaikki kurssit ja materjalit. 20.02 ilmainen tutustumispäivää ammatilaisille:)

      • orlandouuus

        Tämän paikan kursseja ja tuotteita voin ainakin minä lämpimästi suositella :) HUIPPU!!!!! =)


    • bsyb

      ...valitse mahdollisimman monipäiväinen kurssi. Pisimmät kurssit löytyy käsittääkseni Professionailsilta. Vuoden kestävä jäsenyys koulutuksiin, joka alkaa kuuden viikon perusjaksolla. Myös muita yksityiskohtaisempia kursseja löytyy. Mun mielestä tuosta kurssista kannattaa maksaa ja hankkia kunnon välineet. Mitä tehdä asiakkailla, jotka ei tule uudelleen tai pyytää rahansa takaisin?

      • ....

        Onk joku menossa koulutuscenterin rakennekynsikoulutukseen? Olen maksanut heille jo osan kurssimaksusta ja nyt terveydellisistä syistä en voi mennä koulutukseen. Rahoja koulutuscenter ei suostu palauttamaan... maksun voi kuitenkin "siirtää" jollein toiselle kurssille tai opiskelijalle...


    • pupujussijänönen

      haluisin tietää millaista koulussa oli? onko teidän mielestä kannattavaa maksaa tästä koulutuksesta maksaa niin paljon?

    • ..........

      Oon menossa koulutus centerin rakennekynsi kurssille 2 viikon päästä, vaikka kurssi kestää yhden päivän, se kuullosti ihan hyvältä. Minulle tuli postissa esitteitä, mitä kurssin hintaan sisältyy, ja pelkkä aloitus pakkaus on mielestäni kattava, en myöskään usko että ton hintainen koulutus olis huono.
      Toisaalta, kyllä mä ymmärrän miksi kannattais mennä noihin vähän kalliimpiin ja pidempi kestoisiin kouluihin,niissä kuitenkin opetetaan paljon muutakin kun rakennekynsien teko, kun taas tässä koulussa saa kirjan missä lukee kaikki muut tiedot, mutta niitä ei erikseen opeteta.
      Kannattaa varmaan miettiä että haluutko kunnon koulutuksen vai perus tiedot/taidot rakennekynsien tekoon, jos ajattelit tehdä kynsiä vain itsellesi ja kavereille, niin suosittelen tätä yhden päivän koulutusta, menee halvemmaksikin :)
      Itse päädyin tähän yhden päivän kurssiin, ja saa nähdä minkälainen se on :)

      • Seinäke

        Hei,
        kävin itse tuon koulutuksen taannoin tampereella. Olin tyytyväinen päivään, koska aamupäivä käytiin teoriaa ja iltapäivästä tehtiin malleille jo kynsiä.

        Jos tosiaan aikoo tehdä kynsiä vain itselleen ja parille kaverille riittää mielestäni tuo koulutus oikein hyvin.

        Mutta jos aikoo myöhemmin oikein ammattia alasta, suosittelen kattavamman koulutuksen käymistä sitten ennen yritystoiminan käynnistämistä.


      • ihansurkeeeee

        ööö se "kirja" on surkea pikkuvihko jossa ei kyllä opeteta mitään muuta kuin miltä kynsisieni näyttää ja sitten siinä on pikaohjeet kynsien tekoon (ei mitään huollosta, kynnen rakenteesta jne) ja loppuosa "kirjassa" on heidän myyntituotteitaan :D


    • koulutus center

      Opetetaanko koulutuksessa myös holto? Tehäänkö se jotenkin omille malleille vai kerrotaanko siitä vain, että miten se tehdään? :)

      • Seinäke

        Ei opetettu huoltoa erikseen, siitä kerrottiin vain erikseen. Itselläni on ollut salonkikynnet tuolloin ja huoltokuvio oli minulle ennestään tuttu.

        Tietenkin jos ei ole rakennekynsistä ennestään mitään käsitystä, voi kysellä paikkakunnan kynsientekijöiltä jos joku päästäisi katsomaan miten huolto tehdään. Netistäkin youtubesta videoita löytyy.

        Koulutuksessa tehtiin omalle mallille suoraan ekat kynnet. En sitten tiedä voisiko kouluttajan kanssa etukäteen sopia että myös paikalle tulisi malli jolle huolto tehtäisiin opetustarkoituksessa.

        Kysymällä se selviää.


    • Tekemällä oppinut

      Kävin itsekin tuon rakennekynsikurssin Tampereen koulutus-centerillä ja minusta tuntui että sain tarpeeksi kattavan tietopaketin sieltä. Lisäksi aloituspakkaus oli tarpeeksi suuri, että pääsin sillä alkuun. Muutama koriste paketin päälle kun ostaa, niin saa myös monipuolisen näköisiä geelikynsiä.

      Ainoa moitittava asia kurssissa on että käyttivät Sina-merkin geelejä ja muitakin tarvikkeita.. Olen todennut ettei ole hirveän hyvä merkki. Itse käyttäisin NSI- tai LCN-tuotesarjaa!!

      Vaikka kurssi kestää vain päivän, niin tekemällä oppii loput, mitä ei kurssilla kerrottu. (Kurssi maksaa ajan kanssa itsensä takaisin) ; D

      • merkinvaihto

        mites jos haluan vaihtaa geelimerkin, esim. LCN-tuotesarjaan, ni pitääkö käydä joku pikku kurssi siihen vai ostanko vaan toisen merkkiset kamat ja teen niillä samalla tavalla kynsiä?


    • akkiir

      ÄLÄ mene tuolle kurssille, pelkkää rahastusta.
      Kävin myöhemmin toisen, KUNNOLLISEN koulutuksen ja opin kahdessa tunnissa enemmän kuin koko päivänä koulutuscenterillä.
      Siellä oli myös hirveä kiire vaan saada ne kynnet valmiiksi, rahat tiskiin ja ulos-meininki.
      EN SUOSITTELE, ota joku kunnollinen paikka, joku maahantuoja.

    • ihmettelijäx

      Mua kiinnostaisi myös kunnon koulutus, mutta mikä se sitten olisi? Nyt kun surffailee näin koulutuksia, niitä löytyy pilvin pimein eikä tiedä mikä olisi hyvä.
      Se mua kyllä kiinnostaisi, että oppisi myös sen shellac lakkauksen tai ainakin se, että se uv-lamppu olisi sellainen, joka käy tuohon. Huoh...

    • Niinaa88

      Siis käyttävätkö Sinan geelejä tosiaan?? Mikä koulutus olisi parempi jossa käytössä laadukkaat geelit?

      • seitikki06

        no vaikea sanoa että onko sina-geelit "huonoja", eiköhän kotivärkkääjä niillä pärjää ihan hyvin.

        Jos ajattelee että lcn tai creative/professionails on "parempia" niin sitten on toki mentävä heidän kursseilleen. Löytyvät netista googlettamalla.


    • älkää ihmeessä

      Koko kouu on huiputusta sekä kamapaaja ja meikkipuoli. Opettajat ei tiedä tutkinnoista mitään ja asiakkaita käy vähän. Päitä vain harjoitellaan.

      • Pettynyt asiakas

        Varokaa koulutus center kursseja. Minulle luvattiin vaikka mitä. Pääsin paikalle ja mitään mistä oltiin sovittu ei ollut paikalla. Vaadin rahoja takaisin ja he väittivät että missään nimessä et saa enää rahoja. Haukkuivat vielä hulluksi kaiken lisäksi.


      • Kaikkea sitä kuulee!
        Pettynyt asiakas kirjoitti:

        Varokaa koulutus center kursseja. Minulle luvattiin vaikka mitä. Pääsin paikalle ja mitään mistä oltiin sovittu ei ollut paikalla. Vaadin rahoja takaisin ja he väittivät että missään nimessä et saa enää rahoja. Haukkuivat vielä hulluksi kaiken lisäksi.

        Tuo koulu yrittää kaikkea mahdollista ja mitään ei kunnolla. Nosta kunnianloukkaussyyte jos hulluksi haukutaan!


      • Työharjoittelu rules
        Kaikkea sitä kuulee! kirjoitti:

        Tuo koulu yrittää kaikkea mahdollista ja mitään ei kunnolla. Nosta kunnianloukkaussyyte jos hulluksi haukutaan!

        Olen valmistunut maskeeraajaksi. Meillä oli koulunaikana työharjoittelu eräässä paikassa jossa oli myös Koulutus Centerin oppilaita mukana. He olivat käyneet jo 1,5 kuukautta pitempään koulua kuin me, ja eivät osanneet perusasioita! No mehän sitten saimme tehdäkin tuplasti töitä, sillä asiakkaat halusi kaikki tulla meille. Hiki lensi, kiire oli mutta opittiinpahan nopeutta. Ei siis Koulutus Centeriin!!


    • älä maksa turhasta

      Youtube! Acrylnails tai gel nails. Sama oppi ja parempikin tulee sieltä, ja työn oppii vaan tekemällä, ja harjoittelemalla.
      Itse kävin (melko kalliin) neljän päivän kurssin, ja jälkikäteen huomasin, että tosiaankin youtubesta sain paremmat opit. Mitään eroa ei ole sillä, näyttääkö ope livenä, vai nayttääkö ope youtube-videolla! Tai...ehkäpä videot oli jopa parempia!

      Mutta perusopin hankittuasi kaiken a ja o on se, että harjoittelet oppimaasi kunnolla, kavereille ym.

      • älä maksa turhasta

        ja ei siis ollut ylläpuhuttu koulutus center... vaan erittäin laadukkaita tuotteita maahantuova yritys. Tuotteet jees, mutta "koulutus" fucs


      • Ei sinne
        älä maksa turhasta kirjoitti:

        ja ei siis ollut ylläpuhuttu koulutus center... vaan erittäin laadukkaita tuotteita maahantuova yritys. Tuotteet jees, mutta "koulutus" fucs

        Koulutus Centerin meikkiopetus todella huonoa!


    • Pettynyt ja rahaton

      Itse koulun käyneenä en voi suositella! Työharjoitteluita ei ollut niin kuin oli luvattu ja nekin vähät tyyliin huulimeikkejä… ;(

    • anonyymi12344

      Voin itse kertoa make up artist academy helsingistä suoran varoituksen. Tuon koulun kävin joka kesti 9kk et opi yhtikäs mitään, saat vaan monisteista mistä pitää lukea mitä tehdä. Mitään en tuolla oppinut ja en todellakaan suosittele kenellekkään.... Rahastusta koko koulu.. Ja saat vaan vihan niskaasi jos et jotakin osaa vaikka pyydät apua.. (En ihmettele ettei tulijoita ole paljoa)

    • pettynytoppilas

      En todellakaan suosittele, aivan silkkaa rahastusta ja niin sanottu rehtori on aivan paska. Puhuu pahaa oppilaista niin että muut kuulee, ei välitä itse oppilaista ja et todellakaan saa rahojasi takaisin. ESIM. Koulutukseen on varausmaksu, 700e. Jos tuleekin jotain ettet voi mennä tai etc niin et saa rahaa takaisin. Et vaikka olisit esim maksanu 9kk maksun ja elämäntilanne muuttuu niin ettet voi kuin 6kk suorittaa niin se extra 2000e, nii älä ees unelmoi että saat takas. Ihan silkkaa rahastusta eikä muuta. Taso laskenu aivan sairaasti!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      245
      5613
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      126
      4515
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2142
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1563
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1472
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1205
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      180
      1091
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      929
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      847
    10. 46
      813
    Aihe