Musta mies

JEA81

Olen tapaillut tiiviisti 7 kk nigerialaismiehen kanssa, joka opsikelee suomessa. heti alussa hän sanoi haluavansa olla rehellinen minulle ja kertoi vaimostaan ja lapsistaan (nigerialaisia) Hollannissa, jossa asuvat. vaimon kanssa järkätty avioliitto jotta pääsy Eurooppaan. Vaimolla rahaa koska korkeastikoulutettu ja hyväpalkkainen. vaimo lähettää hänelle rahaa mutta nyt liitto karikolla riitelyjen ja sen takia, ettei mies halua mennä tapaamaan vaimoaan/lapsiaan meidän suhteen takia. Nainen ollut ilmeisesti kiero tietyissä asioissa. Mies ja vaimo kristittyjä, mies jopa rukoillut mun kanssa ja vaikutti hyvin vilpittömältä. On iloinen, hellä ja osaa puhua pyörryksiin, mikä pelottavaa kun lukee näitä juttuja täällä. Kertoo jos menee baariin, mutta kaveristaan kertoo ja tekemisistään yleensä tiettyyn rajaan asti, ei tykkää uteluista olen huomannut. Riitaa tulee jos sanon näistä tarinoista täällä, mitä kauheuksia ovat tehneet joillekin suomalaisnaisille..Väittää ainakin aktiivisesti mulle ettei hänellä ole muita kuin minut ja vaimonsa. Ennen mua oli muutama suomalaistyttö (lähinnä seksiin perustuvia) ollut, heille ei totuutta vaimosta/lapsista eikä omasta iästään ole kertonut. Miehellä on kolme puhelinta, ja kolme numeroa eli outoa kyllä.. Äsken laiton viestiä hänellä pariin otteeseen, ja vastaaminen kesti yllättävän kauan. Väitti, että puhelin äänettömällä. Itse sanoin että turha valehdella, taitaa olla seuraa siellä...suuttui tosi paljon tästä. Eli näin. Miten saisi selville minkätyyppinen mies oikeesti on miehiään, aika vaikeaa selvittää asioita. Ollaan puhuttu kaikesta ja hän arvostaa mua siitä, etten koe uhkana vaimoa vaan pidän vaimoa todella ymmärtäväisenä (mies ei helpoimmasta päästä), joten vaimolla ei varmasti ole ollut helppoa hänen kanssaan. Mies sanoo mulle ettei rakasta vaimoaan ja karkaa häneltä vielä joskus. Sanoo rakastuneensa minuun ja tekisi paljon vuokseni. Hän kokee syyllisyyttä valehtelusta ja pettämisestä, muttei selvästi rakasta vaimoaan. Olen kyseenalaistanut luottamusta, ja tehnyt selväksi etten siedä pettämistä. Samaa hän on sanonut. Vakuuttaa, ettei valehtele mulle. En tiedä. Vaikea tilanne koska tunteita selvästi jo pelissä aika tavalla. Pelkään vaan polttavani siipeni tässä.. Kokemuksia ??

88

1874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antakaamunkaikki...

      Millainen mies ei halua tavata lapsiaan?
      Miksi miehellä kolme puhelinta ja numeroa?
      Ei tykkää uteluista?

      Mietihän nyt millaiseen mieheen olet sitoutumassa...

    • helppoa

      Älä mene miehen kanssa sänkyyn ennen avoliittoa. Jos jaksaa odottaa niin ehkä sitten voi uskoa että on sitä mitä sanoo, eli rakastaa

    • HÄHÄHÄ!

      Siinä on taas yksi hölmö jota nigerialaishuijari vie ja tulee tulevaisuudessakin viemään kuin litran mittaa:D

    • tarinasi

      Oikeesti onko tuollainen ihmisen elämää mitä teet. Minusta tuntuu että sinulla on jokin alemmuudentunne. Ei tuo ole normaalia että tuollaiseen suhteeseen kukaan alkaisi. Heikosta itsetunnosta kielii tuo, kun mainitsit että mies osaa puhua pyörryksiin. Heikolla itsetunnolla varustettu nainen ei halua muuta kuin kuulla kauniita sanoja ulkonäöstään, vaikka tietäisikin ne valheiksi.

      Et ole mikään lapsi enää, ota itseäsi niskasta kiinni ja tee jotain mistä voit olla ylpeä ja lopeta itsesti nöyryyttäminen.

    • avoimin mielin

      pidä uteluista ja kyselyistä vaikken teekään mitään väärää. Se riippuu paljon ihmisestä itsestään, toinen tykkää, että kysellään ja sidotaan toinen haluaa ettei kysellä koska on kuitenkin rehdisti mukana.
      Ainakin hän on rehdisti kertonut elämästään. Ja noi järjestetyt avioliitothan ovat yleensä ilman rakkautta.
      Se, että hällä on kolme eri numeroa, kuules monella suomalaisellakin rehellisellä ihmisellä voi olla kaksi tai kolme liittymää.
      Minunkin suomalaisella ex-miehelläni on kolme liittymää ja on rehellinen kuin mikä.....on ottanut ne liittymät vähän periaatteella "ostin kun sain halvalla".
      Kuulostele avoimin mielin suhdettanne, huomaathan varmaan kuinka hän sinua katsoo, koskettaa...onko siinä tunnetta mukana.
      Toi, että hän on nigeriasta kotoisin, on ainoastaan hänen kotimaansa, se ei tee hänestä yhtään rehellisempää tai epärehellisempää kuin muistakaan.

      • 13+10

        "se ei tee hänestä yhtään rehellisempää tai epärehellisempää kuin muistakaan. " ovat kuuluisia yksittäistapauksia.

        Ei silläkään ole mitään väliä että tietyistä maista näitä yksittäistapauksia löytyy huomattavasti enemmän kuin toisista.....


      • Rikolliseen

        Unohditko että kolme liittymää tarkoittaa yleensä kolmea puhelinta myös. Onko kolmen puhelimen pitäminen järkevää ja "halpaa". Jos saa liittymän halvalla, niin eiköhän se vanha numero siirretä uuteen liittymään ja sillä siisti.

        Kolme liittymää voi tarkoittaa jopa rikollista toimintaa, ei haluta että poliisi voi puhelutiedoista päästä perille keneen kukakin pitää yhteyttä.

        Juurihan jäi kiinni 21 nigerialaista, jotka olivat tuoneet huumeita maahan. Ja toinen porukka toi nigerialaisia tyttöjä huoriksi.

        Eli melko varma olen että kundi ei tee miutään järkevää Suomessa. Tuskin opiskelut etenee tai työpaikkaa on katsottuna.


    • tyhmä.

      Miten uskovalla voi olla seksisuhteita ja käydä baarissa?

      • 11

        Täydellinen nigerialainen kusettaja löytänyt täydellisen suomalaisen uhrin.


      • 5+3

        kirjoitti aikoinaan kirkot ovat hyviä niksun iskumestoja...En tosin muista enää iskevätkö naiset miehiä herran huoneessa vai toisinpäin.

        Vai oliko peräti molemminpuolista pokausta...

        Voi elämän kevät....


    • lortto

      ..seurassasi, jos miehellä on KOLME eri liittymää???????? Ehkä hän avaa ne, kun et ole paikalla.
      Ja miksiköhän tekstariin vastaaminen kestää : liittymä, johon yrität tekstata, ei ole juuri sillä hetkellä käytössä, koska mies odottaa soittoa joltain toiselta ämmältä.
      Tää vaikuttaa pahalta kusetukselta. Ja joo, vaimon vika kaikki, hankkiutui raskaaksi ym. miehen tietämättä. Helppo on syyttää muita omista virheistään. Toihan on niksujen perusjuttu: Syytetään vaimoa, kerrotaan vieraille naisille, että suhteessa on vaikeuksia -------------> haetaan sympatiaa, juttuseuraa ja pillua, ja vaimo kotona elää uskossa, että kaikki on oikein hyvin. ( Yleensä kunnon mies puhuisi ongelmista oman vaimon kanssa eikä levittelisi niitä vieraille horoille, mutta kun ongelmia EI OIKEASTI EDES OLE).
      Mies ei hyväksy pettämistä mutta pettää itse ?????????????
      Niksut on taitavia kusettajia ja narsisteja, aina pitää olla naisia kierroksessa ja heiltä haetaan huomiota, myötätuntoa ja pahimmassa tapauksessa halutaan pettää vaimoa, vaikka vaimo olisi kuinka nätti, ihana ja hyvä äitikin. Aina vaan pitää olla naisseuraa, sitä haetaan netistä, baareista, mistä vaan. Mikään ei riitä.

      terveisin nigerialaisen vaimo.

      • lortto tosiaan

        kyllä on katkera ämmä, oma vikasihan se on että sinun niksusi on juuri kuvailemasi mutta et sitli voi noin yleistää, olisiko kannattanut kaksi kertaa miettiä ennen kuin menet naimaan tuollaisen miehen??? olet ansainnut kaiken mitä miehes on sinulle tehnyt ja vielä lisääkin kun noin katkera ja kateellinen olet.
        alkuperäiselle toivon että miehesi on rehellinen ja tosissaan kanssasi mutta ole varovainen...
        näitä palstan juttuja ei pitäisi luke ollenkaan jos on hiukankin epävarma suhteestaan, koska jutut täällä vain lisäävät epäluuloja... käytä järkeä, äläkä tee mitään peruuttamatonta mutta muista myös kuunnella tunteitasi....


      • 17/13
        lortto tosiaan kirjoitti:

        kyllä on katkera ämmä, oma vikasihan se on että sinun niksusi on juuri kuvailemasi mutta et sitli voi noin yleistää, olisiko kannattanut kaksi kertaa miettiä ennen kuin menet naimaan tuollaisen miehen??? olet ansainnut kaiken mitä miehes on sinulle tehnyt ja vielä lisääkin kun noin katkera ja kateellinen olet.
        alkuperäiselle toivon että miehesi on rehellinen ja tosissaan kanssasi mutta ole varovainen...
        näitä palstan juttuja ei pitäisi luke ollenkaan jos on hiukankin epävarma suhteestaan, koska jutut täällä vain lisäävät epäluuloja... käytä järkeä, äläkä tee mitään peruuttamatonta mutta muista myös kuunnella tunteitasi....

        Vain todella ilkeä ja katala ihminen kirjoittaa noin: olet ansainnut kaiken mitä miehes on sinulle tehnyt ja vielä lisääkin kun noin katkera ja kateellinen olet.
        Kukaan ei ansaitse pettämistä, mutta se voi tehdä ihmisestä katkeran. Jotkut oppii sen kantapään kautta ja toisilla on empatian kyky eli ymmärtävät sen kokemattakin.


    • sonuvagun

      "Vaikea tilanne koska tunteita selvästi jo pelissä aika tavalla."

      Tilanne on vaikea siksi, että olet typerä. Ei viisas päästäisi tuollaista tilannetta edes syntymään. Mutta eipä siinä mitään, kaikki täällä annetut neuvot ovat kohdallasi turhia. Sinä katsot homman katkeraan loppuun asti. Kun on kerta tunteitakin pelissä ja kaikkee...

      • 31

        Hyvin sanottu!
        Ja se katkera loppu on sitten tosi katkera.


      • Sundelska
        31 kirjoitti:

        Hyvin sanottu!
        Ja se katkera loppu on sitten tosi katkera.

        Meidän suomalaisten miesten tehtävä ei ole missään tapauksessa suojella suomalaista naista ja hoitaa tuollainen ovela kaveri kirkkauteen luojaansa tapaamaan. Se olisi kaikissa vaihtoehdoissa väärin. Pysykää Suomen miehet rauhallisina ja antakaa Suominaisen saada sitä mitä tilaa. Ei siis väkivaltaa, ei uhkailuja eikä edes tarkasti eriteltyjen tapauksien siirtämistä kirkkauteen. On pysyttävä rauhallisena ja pasifistisena, vaikka sydän kuinka vuotaisi verta Suominaisen puolesta.


      • JEA81
        Sundelska kirjoitti:

        Meidän suomalaisten miesten tehtävä ei ole missään tapauksessa suojella suomalaista naista ja hoitaa tuollainen ovela kaveri kirkkauteen luojaansa tapaamaan. Se olisi kaikissa vaihtoehdoissa väärin. Pysykää Suomen miehet rauhallisina ja antakaa Suominaisen saada sitä mitä tilaa. Ei siis väkivaltaa, ei uhkailuja eikä edes tarkasti eriteltyjen tapauksien siirtämistä kirkkauteen. On pysyttävä rauhallisena ja pasifistisena, vaikka sydän kuinka vuotaisi verta Suominaisen puolesta.

        Niin, lortto taidan sitten olla kun menin ihastumaan tähän minullekin täysin vieraasta kulttuurista tulevaan. En mitenkään harrasta tai ole hakenut tummaihoista, niin vain pääsi käymään ja tulemme luonteen ja huumorintajun puolesta oikein hyvin toimeen. Rikollinen ei kyllä ole, sen verran osaan ihmisestä sanoa, vaan ihmettelee itsekin noita juttuja mitä uutisista on näkynyt. Raha tulee siis hänen vaimolta, jolla sitä todella on, ja antaa sitä hänelle opiskeluihin. Numerot on pelkkiä kiitettäviä, joten ihan opiskelemaan on tullut ja pyrkii valmistumaan mahdollisismman pian. Vaimoaan kunnioittaa ja kokee syyllisyyttä valehtelemisesta hänelle. Ei rakasta vaimoaan kuten kuuluu ja haluaisi aloittaa uuden elämän. Ei painosta mua mitenkään missään. Nuo numerot ja puhelimet kyllä ihmetyttää, kysyin mutta vastaus oli aika epämääräinen. Otti nokkiinsa siitä, että aina epäilen ja ilan syytä koska hän ei ole tehnyt mitään.. Tästähän en voi olla varma ja olen epäileväinen, jopa liikaa. Hän menettää hermot koska mua saa kuulemma aina vakuutellla. Vaimon kanssa ongelmat on kyllä olemassa, vaimon sähköposteja olen nähnyt ja hän on myös mulle kertonut asioista. Vaimo siis hankkiutui raskaaksi jättämällä pillerit hänen tietämättään pois, koska heillä oli jo muutenkin mennyt huonosti niin tämä temppu oli se viimeinen keino pitää mies. Vaimo selvästi rakastaa koska rahaa/apua tulee edelleen vaikkei mies heihin kovinkaan paljoa yhteyttä pidä, ei ole mennyt käymään vuoteen vaimonsa luona. Kristittyjä ovat, mies lukee raamattua ja on uudestisyntynyt mutta surullinen että on hukannut itsensä ja haluaisi taas alkaa elämään niinkuin aikaisemmin. Hän on kertonut, että on ollu vuosia ilman naista ennen vaimonsa tapaamista, ja tästä on ollut aika hyvä ja vakuuttava puhe alusta asti, ilman mun kysymättä. Tästä hän puhuu surullisena koska on hukannut itsensä ja kokee meidän suhteen vääräksi koska valehtelua ja salailua sillä hän naimisissa kuitenkin. Kun kysyn tiukkaan sävyyn suoraan onkos ollu seuraa jos hän on ollut baarissa edellisenä iltana tms niin hyvin rehellisen tuntuisesti/oloisesti vakuuttaa ettei pyytäisi mua luokseen jos näin olisi ollut että jotain olis tehnyt. Tämän olen kyllä uskonut ja tauteja ei ole ainakaan tullut. Jos kyselen näin, niin hän sanoo usein ettei tarvitse muita koska multa saa kaiken mitä haluaa eli olemme seurusteleva pari ja tunteita on molemmin puolin. vaikea selittää täällä miten rakastuneita olemme, ja tunne vaikuttaa molemminpuoliselta. Viisas olen aina ollut mutta tunnepuolella se viisaus usein katoaa ihan kaikilta (väristä riippumatta) olevien henkiöiden rakastuessa. Jos mua sitten viedään kun pässiä narussa niin aika uskomattoman hyvä kusettaja onkin.


      • älä tapa (nauruun)
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, lortto taidan sitten olla kun menin ihastumaan tähän minullekin täysin vieraasta kulttuurista tulevaan. En mitenkään harrasta tai ole hakenut tummaihoista, niin vain pääsi käymään ja tulemme luonteen ja huumorintajun puolesta oikein hyvin toimeen. Rikollinen ei kyllä ole, sen verran osaan ihmisestä sanoa, vaan ihmettelee itsekin noita juttuja mitä uutisista on näkynyt. Raha tulee siis hänen vaimolta, jolla sitä todella on, ja antaa sitä hänelle opiskeluihin. Numerot on pelkkiä kiitettäviä, joten ihan opiskelemaan on tullut ja pyrkii valmistumaan mahdollisismman pian. Vaimoaan kunnioittaa ja kokee syyllisyyttä valehtelemisesta hänelle. Ei rakasta vaimoaan kuten kuuluu ja haluaisi aloittaa uuden elämän. Ei painosta mua mitenkään missään. Nuo numerot ja puhelimet kyllä ihmetyttää, kysyin mutta vastaus oli aika epämääräinen. Otti nokkiinsa siitä, että aina epäilen ja ilan syytä koska hän ei ole tehnyt mitään.. Tästähän en voi olla varma ja olen epäileväinen, jopa liikaa. Hän menettää hermot koska mua saa kuulemma aina vakuutellla. Vaimon kanssa ongelmat on kyllä olemassa, vaimon sähköposteja olen nähnyt ja hän on myös mulle kertonut asioista. Vaimo siis hankkiutui raskaaksi jättämällä pillerit hänen tietämättään pois, koska heillä oli jo muutenkin mennyt huonosti niin tämä temppu oli se viimeinen keino pitää mies. Vaimo selvästi rakastaa koska rahaa/apua tulee edelleen vaikkei mies heihin kovinkaan paljoa yhteyttä pidä, ei ole mennyt käymään vuoteen vaimonsa luona. Kristittyjä ovat, mies lukee raamattua ja on uudestisyntynyt mutta surullinen että on hukannut itsensä ja haluaisi taas alkaa elämään niinkuin aikaisemmin. Hän on kertonut, että on ollu vuosia ilman naista ennen vaimonsa tapaamista, ja tästä on ollut aika hyvä ja vakuuttava puhe alusta asti, ilman mun kysymättä. Tästä hän puhuu surullisena koska on hukannut itsensä ja kokee meidän suhteen vääräksi koska valehtelua ja salailua sillä hän naimisissa kuitenkin. Kun kysyn tiukkaan sävyyn suoraan onkos ollu seuraa jos hän on ollut baarissa edellisenä iltana tms niin hyvin rehellisen tuntuisesti/oloisesti vakuuttaa ettei pyytäisi mua luokseen jos näin olisi ollut että jotain olis tehnyt. Tämän olen kyllä uskonut ja tauteja ei ole ainakaan tullut. Jos kyselen näin, niin hän sanoo usein ettei tarvitse muita koska multa saa kaiken mitä haluaa eli olemme seurusteleva pari ja tunteita on molemmin puolin. vaikea selittää täällä miten rakastuneita olemme, ja tunne vaikuttaa molemminpuoliselta. Viisas olen aina ollut mutta tunnepuolella se viisaus usein katoaa ihan kaikilta (väristä riippumatta) olevien henkiöiden rakastuessa. Jos mua sitten viedään kun pässiä narussa niin aika uskomattoman hyvä kusettaja onkin.

        löytänyt todelliset etelän ihmeen: uudestisyntyneen kristityn miehen, jolla on vaimo, joka huolehtii miehen elättämisestä, lapsi ja vielä suomalainen vakava naissuhde. Ja kolme puhelinliittymää.
        Ja taaas pitäisi aloittaa uusi elämä, vaikka on jo kertaalleen uudestisyntynyt. Eikä sinuun ole edes tullut tauteja!

        Hauskaa sekin, että mies sanoo, ettei tarvitse muita, koska saa sinulta kaiken mitä haluaa. Jos näin on, niin palauttakaa ihmeessä vaimon lähettämät rahat. Hänhän voi sitten antaa ne jollekulle, joka niitä tarvitsee.

        Miten suhtautuisit, jos joku naispuolinen tuttavasi kertoisi sinulle samaa suhteestaan?


      • Rakas Watson
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, lortto taidan sitten olla kun menin ihastumaan tähän minullekin täysin vieraasta kulttuurista tulevaan. En mitenkään harrasta tai ole hakenut tummaihoista, niin vain pääsi käymään ja tulemme luonteen ja huumorintajun puolesta oikein hyvin toimeen. Rikollinen ei kyllä ole, sen verran osaan ihmisestä sanoa, vaan ihmettelee itsekin noita juttuja mitä uutisista on näkynyt. Raha tulee siis hänen vaimolta, jolla sitä todella on, ja antaa sitä hänelle opiskeluihin. Numerot on pelkkiä kiitettäviä, joten ihan opiskelemaan on tullut ja pyrkii valmistumaan mahdollisismman pian. Vaimoaan kunnioittaa ja kokee syyllisyyttä valehtelemisesta hänelle. Ei rakasta vaimoaan kuten kuuluu ja haluaisi aloittaa uuden elämän. Ei painosta mua mitenkään missään. Nuo numerot ja puhelimet kyllä ihmetyttää, kysyin mutta vastaus oli aika epämääräinen. Otti nokkiinsa siitä, että aina epäilen ja ilan syytä koska hän ei ole tehnyt mitään.. Tästähän en voi olla varma ja olen epäileväinen, jopa liikaa. Hän menettää hermot koska mua saa kuulemma aina vakuutellla. Vaimon kanssa ongelmat on kyllä olemassa, vaimon sähköposteja olen nähnyt ja hän on myös mulle kertonut asioista. Vaimo siis hankkiutui raskaaksi jättämällä pillerit hänen tietämättään pois, koska heillä oli jo muutenkin mennyt huonosti niin tämä temppu oli se viimeinen keino pitää mies. Vaimo selvästi rakastaa koska rahaa/apua tulee edelleen vaikkei mies heihin kovinkaan paljoa yhteyttä pidä, ei ole mennyt käymään vuoteen vaimonsa luona. Kristittyjä ovat, mies lukee raamattua ja on uudestisyntynyt mutta surullinen että on hukannut itsensä ja haluaisi taas alkaa elämään niinkuin aikaisemmin. Hän on kertonut, että on ollu vuosia ilman naista ennen vaimonsa tapaamista, ja tästä on ollut aika hyvä ja vakuuttava puhe alusta asti, ilman mun kysymättä. Tästä hän puhuu surullisena koska on hukannut itsensä ja kokee meidän suhteen vääräksi koska valehtelua ja salailua sillä hän naimisissa kuitenkin. Kun kysyn tiukkaan sävyyn suoraan onkos ollu seuraa jos hän on ollut baarissa edellisenä iltana tms niin hyvin rehellisen tuntuisesti/oloisesti vakuuttaa ettei pyytäisi mua luokseen jos näin olisi ollut että jotain olis tehnyt. Tämän olen kyllä uskonut ja tauteja ei ole ainakaan tullut. Jos kyselen näin, niin hän sanoo usein ettei tarvitse muita koska multa saa kaiken mitä haluaa eli olemme seurusteleva pari ja tunteita on molemmin puolin. vaikea selittää täällä miten rakastuneita olemme, ja tunne vaikuttaa molemminpuoliselta. Viisas olen aina ollut mutta tunnepuolella se viisaus usein katoaa ihan kaikilta (väristä riippumatta) olevien henkiöiden rakastuessa. Jos mua sitten viedään kun pässiä narussa niin aika uskomattoman hyvä kusettaja onkin.

        Taman jalkeen voi vaan todeta etta:

        1. Olet provo

        2. Jos et ole provo niin harvinaisen alhaisella moraalilla ja alykkyysosamaaralla varustettu nainen. Aivan uskomatonta tekstia. Siis ihan aikuisen oikeasti, jatkahan kusettaa niin torkeesti ettei paremmasta valia.
        Voin vakuuttaa etta niin kauan kun vaimo antaa hilloo kundi ei edes harkitse eroa. Sekin on saletti etta jos ja kun kay vierailemassa niin omaa peltoa kynnetaan.

        Aivan uskomatonta kuinka suomalaisten naisten joukosta loytyy tallaisia nuijia.


      • safbd
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, lortto taidan sitten olla kun menin ihastumaan tähän minullekin täysin vieraasta kulttuurista tulevaan. En mitenkään harrasta tai ole hakenut tummaihoista, niin vain pääsi käymään ja tulemme luonteen ja huumorintajun puolesta oikein hyvin toimeen. Rikollinen ei kyllä ole, sen verran osaan ihmisestä sanoa, vaan ihmettelee itsekin noita juttuja mitä uutisista on näkynyt. Raha tulee siis hänen vaimolta, jolla sitä todella on, ja antaa sitä hänelle opiskeluihin. Numerot on pelkkiä kiitettäviä, joten ihan opiskelemaan on tullut ja pyrkii valmistumaan mahdollisismman pian. Vaimoaan kunnioittaa ja kokee syyllisyyttä valehtelemisesta hänelle. Ei rakasta vaimoaan kuten kuuluu ja haluaisi aloittaa uuden elämän. Ei painosta mua mitenkään missään. Nuo numerot ja puhelimet kyllä ihmetyttää, kysyin mutta vastaus oli aika epämääräinen. Otti nokkiinsa siitä, että aina epäilen ja ilan syytä koska hän ei ole tehnyt mitään.. Tästähän en voi olla varma ja olen epäileväinen, jopa liikaa. Hän menettää hermot koska mua saa kuulemma aina vakuutellla. Vaimon kanssa ongelmat on kyllä olemassa, vaimon sähköposteja olen nähnyt ja hän on myös mulle kertonut asioista. Vaimo siis hankkiutui raskaaksi jättämällä pillerit hänen tietämättään pois, koska heillä oli jo muutenkin mennyt huonosti niin tämä temppu oli se viimeinen keino pitää mies. Vaimo selvästi rakastaa koska rahaa/apua tulee edelleen vaikkei mies heihin kovinkaan paljoa yhteyttä pidä, ei ole mennyt käymään vuoteen vaimonsa luona. Kristittyjä ovat, mies lukee raamattua ja on uudestisyntynyt mutta surullinen että on hukannut itsensä ja haluaisi taas alkaa elämään niinkuin aikaisemmin. Hän on kertonut, että on ollu vuosia ilman naista ennen vaimonsa tapaamista, ja tästä on ollut aika hyvä ja vakuuttava puhe alusta asti, ilman mun kysymättä. Tästä hän puhuu surullisena koska on hukannut itsensä ja kokee meidän suhteen vääräksi koska valehtelua ja salailua sillä hän naimisissa kuitenkin. Kun kysyn tiukkaan sävyyn suoraan onkos ollu seuraa jos hän on ollut baarissa edellisenä iltana tms niin hyvin rehellisen tuntuisesti/oloisesti vakuuttaa ettei pyytäisi mua luokseen jos näin olisi ollut että jotain olis tehnyt. Tämän olen kyllä uskonut ja tauteja ei ole ainakaan tullut. Jos kyselen näin, niin hän sanoo usein ettei tarvitse muita koska multa saa kaiken mitä haluaa eli olemme seurusteleva pari ja tunteita on molemmin puolin. vaikea selittää täällä miten rakastuneita olemme, ja tunne vaikuttaa molemminpuoliselta. Viisas olen aina ollut mutta tunnepuolella se viisaus usein katoaa ihan kaikilta (väristä riippumatta) olevien henkiöiden rakastuessa. Jos mua sitten viedään kun pässiä narussa niin aika uskomattoman hyvä kusettaja onkin.

        "Jos mua sitten viedään kun pässiä narussa niin aika uskomattoman hyvä kusettaja onkin. "

        Kaiken kirjoittamasi perusteella sanoisin, että kyse ei ole niinkään siitä, että herra olisi erikoisen taitava kusettaja, vaan siitä, että hänellä on harvinaisen helppo kusetettava. Siis ihan aikuisten oikeasti: etkö todellakaan noiden kaikkien faktojen perusteella tajua, missä mennään? Pitäisikö sinun hommata keppi ja opaskoira?


      • 20
        safbd kirjoitti:

        "Jos mua sitten viedään kun pässiä narussa niin aika uskomattoman hyvä kusettaja onkin. "

        Kaiken kirjoittamasi perusteella sanoisin, että kyse ei ole niinkään siitä, että herra olisi erikoisen taitava kusettaja, vaan siitä, että hänellä on harvinaisen helppo kusetettava. Siis ihan aikuisten oikeasti: etkö todellakaan noiden kaikkien faktojen perusteella tajua, missä mennään? Pitäisikö sinun hommata keppi ja opaskoira?

        Kyllä se tajuaa missä mennään muttei välitä.
        Jotkut ovat säälittävän epätoivoisia eivätkä arvosta itseään.


      • paljon nähnyt
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, lortto taidan sitten olla kun menin ihastumaan tähän minullekin täysin vieraasta kulttuurista tulevaan. En mitenkään harrasta tai ole hakenut tummaihoista, niin vain pääsi käymään ja tulemme luonteen ja huumorintajun puolesta oikein hyvin toimeen. Rikollinen ei kyllä ole, sen verran osaan ihmisestä sanoa, vaan ihmettelee itsekin noita juttuja mitä uutisista on näkynyt. Raha tulee siis hänen vaimolta, jolla sitä todella on, ja antaa sitä hänelle opiskeluihin. Numerot on pelkkiä kiitettäviä, joten ihan opiskelemaan on tullut ja pyrkii valmistumaan mahdollisismman pian. Vaimoaan kunnioittaa ja kokee syyllisyyttä valehtelemisesta hänelle. Ei rakasta vaimoaan kuten kuuluu ja haluaisi aloittaa uuden elämän. Ei painosta mua mitenkään missään. Nuo numerot ja puhelimet kyllä ihmetyttää, kysyin mutta vastaus oli aika epämääräinen. Otti nokkiinsa siitä, että aina epäilen ja ilan syytä koska hän ei ole tehnyt mitään.. Tästähän en voi olla varma ja olen epäileväinen, jopa liikaa. Hän menettää hermot koska mua saa kuulemma aina vakuutellla. Vaimon kanssa ongelmat on kyllä olemassa, vaimon sähköposteja olen nähnyt ja hän on myös mulle kertonut asioista. Vaimo siis hankkiutui raskaaksi jättämällä pillerit hänen tietämättään pois, koska heillä oli jo muutenkin mennyt huonosti niin tämä temppu oli se viimeinen keino pitää mies. Vaimo selvästi rakastaa koska rahaa/apua tulee edelleen vaikkei mies heihin kovinkaan paljoa yhteyttä pidä, ei ole mennyt käymään vuoteen vaimonsa luona. Kristittyjä ovat, mies lukee raamattua ja on uudestisyntynyt mutta surullinen että on hukannut itsensä ja haluaisi taas alkaa elämään niinkuin aikaisemmin. Hän on kertonut, että on ollu vuosia ilman naista ennen vaimonsa tapaamista, ja tästä on ollut aika hyvä ja vakuuttava puhe alusta asti, ilman mun kysymättä. Tästä hän puhuu surullisena koska on hukannut itsensä ja kokee meidän suhteen vääräksi koska valehtelua ja salailua sillä hän naimisissa kuitenkin. Kun kysyn tiukkaan sävyyn suoraan onkos ollu seuraa jos hän on ollut baarissa edellisenä iltana tms niin hyvin rehellisen tuntuisesti/oloisesti vakuuttaa ettei pyytäisi mua luokseen jos näin olisi ollut että jotain olis tehnyt. Tämän olen kyllä uskonut ja tauteja ei ole ainakaan tullut. Jos kyselen näin, niin hän sanoo usein ettei tarvitse muita koska multa saa kaiken mitä haluaa eli olemme seurusteleva pari ja tunteita on molemmin puolin. vaikea selittää täällä miten rakastuneita olemme, ja tunne vaikuttaa molemminpuoliselta. Viisas olen aina ollut mutta tunnepuolella se viisaus usein katoaa ihan kaikilta (väristä riippumatta) olevien henkiöiden rakastuessa. Jos mua sitten viedään kun pässiä narussa niin aika uskomattoman hyvä kusettaja onkin.

        Olet ainakin avionrikkoja, koska seurustelet naimisissa olevan miehen kanssa. Suurin osa maailman ihmisistä avioituu muista kuin romanttisista syistä eikä heidän avioliittoaan silti saa rikkoa. Sinä ja mies teette molemmat väärin eikä suhteellanne voi koskaan olla Jumalan siunausta, vaikka kuinka rukoilisitte tai kävisitte kirkossa. Väärin tekemällä ette saavuta mitään muutakaan hyvää.

        Ilman hengellistäkin ulottuvuutta tilanne on huono. Et halua uskoa selviä varoitusmerkkejä, vaan annat tunteiden mennä järjen edelle. Valitettavasti et voi sitten myöhemmin saada takaisin oppirahojasi, joiden kovuus yllättää vielä joskus, kun realiteetit paljastuvat. Nyt voisit vielä perääntyä. Olet suhteessa mieheen, jonka kulttuurissa miehillä on useita rinnakkaissuhteita (jopa useita vaimoja) ja jossa valehtelu on sallittua. Suomessa kasvaneena sinä et totu siihen koskaan, vaan kärsit aina - muun muassa sitten kun mies pettää sinua seuraavan naisen kanssa (ja valehtelee tälle, miten vaikeaa sinun kanssasi on). Koska mies ei ota vastuuta tekemisistään nyt, kun sitä todella tarvittaisiin, ei hän tee sitä jatkossakaan. Hänhän päinvastoin käyttää hyödykseen sinun löyhää moraaliasi.

        Lopeta tuollainen puhelinliittymien laskeskelu ja muu näpertäminen. Elämäsi on liian arvokas sellaiseen. Et voi muuta kuin voittaa, jos lopetat suhteen nyt heti.


      • for real
        paljon nähnyt kirjoitti:

        Olet ainakin avionrikkoja, koska seurustelet naimisissa olevan miehen kanssa. Suurin osa maailman ihmisistä avioituu muista kuin romanttisista syistä eikä heidän avioliittoaan silti saa rikkoa. Sinä ja mies teette molemmat väärin eikä suhteellanne voi koskaan olla Jumalan siunausta, vaikka kuinka rukoilisitte tai kävisitte kirkossa. Väärin tekemällä ette saavuta mitään muutakaan hyvää.

        Ilman hengellistäkin ulottuvuutta tilanne on huono. Et halua uskoa selviä varoitusmerkkejä, vaan annat tunteiden mennä järjen edelle. Valitettavasti et voi sitten myöhemmin saada takaisin oppirahojasi, joiden kovuus yllättää vielä joskus, kun realiteetit paljastuvat. Nyt voisit vielä perääntyä. Olet suhteessa mieheen, jonka kulttuurissa miehillä on useita rinnakkaissuhteita (jopa useita vaimoja) ja jossa valehtelu on sallittua. Suomessa kasvaneena sinä et totu siihen koskaan, vaan kärsit aina - muun muassa sitten kun mies pettää sinua seuraavan naisen kanssa (ja valehtelee tälle, miten vaikeaa sinun kanssasi on). Koska mies ei ota vastuuta tekemisistään nyt, kun sitä todella tarvittaisiin, ei hän tee sitä jatkossakaan. Hänhän päinvastoin käyttää hyödykseen sinun löyhää moraaliasi.

        Lopeta tuollainen puhelinliittymien laskeskelu ja muu näpertäminen. Elämäsi on liian arvokas sellaiseen. Et voi muuta kuin voittaa, jos lopetat suhteen nyt heti.

        Viisasta puhetta. Harmi vain, että harakoille menee. Ei aloittajan kaltainen ihminen opi kuin kantapään kautta, tuskin silloinkaan. Järki ei kuulu kaikkien päätöksentekovälineisiin. Hänen tulevaisuutensa ei siis vaikuta ruusuiselta, mutta ei mahda mitään. Joskus tuntuu suorastaan siltä, että jotkut ovat luotuja häviämään.


      • JEA81
        for real kirjoitti:

        Viisasta puhetta. Harmi vain, että harakoille menee. Ei aloittajan kaltainen ihminen opi kuin kantapään kautta, tuskin silloinkaan. Järki ei kuulu kaikkien päätöksentekovälineisiin. Hänen tulevaisuutensa ei siis vaikuta ruusuiselta, mutta ei mahda mitään. Joskus tuntuu suorastaan siltä, että jotkut ovat luotuja häviämään.

        Niin, neuvojahan täältä hainkin ja halusin sydäntäni purkaa. En tällaista tilannetta koskaan suunnitellut ja olen ainakin ennen tätä elänyt ihan moraalin ja kristittyjen arvojen mukaan itsekin. En hyväksy pettämistä enkä valehtelua ja tiedä, että teemme väärin. Mulle annettu kuva heidän liitosta ja mitä olen itse saanut nähdä (mm. sähköpostit, puhelu) antaa sen kuvan, ettei heillä ole enää tulevaisuutta yhdessä eikä mies halua vaimonsa kanssa enää asua. Valitettavasti meidän suhteessa on tunteita, ja tiedän että hän välittää minusta. On ostanut mulle kalliitakin lahjoja ihan omasta halustaan, antanut rahaa kun olen tiukoilla tms.. siis tuskin tekisi näin jos ei musta tykkäisi. Keskusteluyhteys on täysin avoin mutta liialliset kysymykset ja tinkaamiset varmaan ärsyttää ja olen aika tiukille sen laittanut uteluillani. Epäileväisenä ihmisenä uskon näkeväni jos varmasti pettää/valehtelee mulle, sillä vaikka tarkastelen asiaa tunteiden kautta niin en ole silmiäni täysin ummistanut. Jos saan selville jotain faktaa niin en epäröi suhdetta lopettaa. Hän on vaan ollut niin kovin vakuuttava ja painottanut sitä ettei ole syytä enää olla muiden kanssa. Itse hän ei kuulemma pettämistä hyväksy ja tästä asiasta ja muistakin on keskusteltu. Itse olen ainakin säännöt tehnyt selville. Mitäpä tässä elämässä saa ellei joskus seuraa tunteitaan. Riskihän tässä on olemassa mutta en ole tekemässä lasta tai menemässä naimisiin. Tällä hetkellä huonoin mitä saattaa tapahtua on se, että itse saa siipeensä ja loukkaantuu. Tästä ihmisestä on kuitenkin tullut mulle tosi tärkeä ja hänen kanssaan vietetyt hetket on olleet molemmille upeita. Tuskin se nyt pystyy näyttelemään niin uskottavasti, että tippa linssissä on sanonut eka itse mulle rakastavansa mua, ja että se on hänellekin pelottavaa.. Ei siis hoe tätä koko ajan vaan sanoi sen herkän hetken päätteeksi kun oltiin puheltu tuntitolkulla asioista. Itse olen myös hänelle sanonut että vaimon kanssa asiat tulis saada selvitettyä ja että en hyväksy tollasta. Hän kokee syyllisyyttä tekemisistään mun kanssa ja hetken pidettiin jo paussia näkemisessä.. Kova ikävä vaan sai paussin loppumaan. Hän on siis omasta mielestäänkin "hukassa" itsestään ja uskosta, ja haluaa taas alkaa kunnon kristityksi. On vaikea uskoa jos tää kaikki on valetta mitä olen nähnyt, kuullut ja seurannut hänestä ja hänen elämästään. Kyllä 7 kuukaudessa varmaan olis jo kiinni jäänyt jos olis jotain muita naisia.. Kännykkää en ole päässyt lukemaan eiäkä asuta yhdessä joten en aina kyllä tiedä missä ja kenen kanssa hän on. Tilanne on vaan edennyt tunnetasolla aika pitkälle ja se tässä huolestuttaakin kun näitä tarinoita täällä lukee.. Mahtaakohan olla sitten uskomista häneen tai muihin, en tiedä.


      • pomppeli10
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, neuvojahan täältä hainkin ja halusin sydäntäni purkaa. En tällaista tilannetta koskaan suunnitellut ja olen ainakin ennen tätä elänyt ihan moraalin ja kristittyjen arvojen mukaan itsekin. En hyväksy pettämistä enkä valehtelua ja tiedä, että teemme väärin. Mulle annettu kuva heidän liitosta ja mitä olen itse saanut nähdä (mm. sähköpostit, puhelu) antaa sen kuvan, ettei heillä ole enää tulevaisuutta yhdessä eikä mies halua vaimonsa kanssa enää asua. Valitettavasti meidän suhteessa on tunteita, ja tiedän että hän välittää minusta. On ostanut mulle kalliitakin lahjoja ihan omasta halustaan, antanut rahaa kun olen tiukoilla tms.. siis tuskin tekisi näin jos ei musta tykkäisi. Keskusteluyhteys on täysin avoin mutta liialliset kysymykset ja tinkaamiset varmaan ärsyttää ja olen aika tiukille sen laittanut uteluillani. Epäileväisenä ihmisenä uskon näkeväni jos varmasti pettää/valehtelee mulle, sillä vaikka tarkastelen asiaa tunteiden kautta niin en ole silmiäni täysin ummistanut. Jos saan selville jotain faktaa niin en epäröi suhdetta lopettaa. Hän on vaan ollut niin kovin vakuuttava ja painottanut sitä ettei ole syytä enää olla muiden kanssa. Itse hän ei kuulemma pettämistä hyväksy ja tästä asiasta ja muistakin on keskusteltu. Itse olen ainakin säännöt tehnyt selville. Mitäpä tässä elämässä saa ellei joskus seuraa tunteitaan. Riskihän tässä on olemassa mutta en ole tekemässä lasta tai menemässä naimisiin. Tällä hetkellä huonoin mitä saattaa tapahtua on se, että itse saa siipeensä ja loukkaantuu. Tästä ihmisestä on kuitenkin tullut mulle tosi tärkeä ja hänen kanssaan vietetyt hetket on olleet molemmille upeita. Tuskin se nyt pystyy näyttelemään niin uskottavasti, että tippa linssissä on sanonut eka itse mulle rakastavansa mua, ja että se on hänellekin pelottavaa.. Ei siis hoe tätä koko ajan vaan sanoi sen herkän hetken päätteeksi kun oltiin puheltu tuntitolkulla asioista. Itse olen myös hänelle sanonut että vaimon kanssa asiat tulis saada selvitettyä ja että en hyväksy tollasta. Hän kokee syyllisyyttä tekemisistään mun kanssa ja hetken pidettiin jo paussia näkemisessä.. Kova ikävä vaan sai paussin loppumaan. Hän on siis omasta mielestäänkin "hukassa" itsestään ja uskosta, ja haluaa taas alkaa kunnon kristityksi. On vaikea uskoa jos tää kaikki on valetta mitä olen nähnyt, kuullut ja seurannut hänestä ja hänen elämästään. Kyllä 7 kuukaudessa varmaan olis jo kiinni jäänyt jos olis jotain muita naisia.. Kännykkää en ole päässyt lukemaan eiäkä asuta yhdessä joten en aina kyllä tiedä missä ja kenen kanssa hän on. Tilanne on vaan edennyt tunnetasolla aika pitkälle ja se tässä huolestuttaakin kun näitä tarinoita täällä lukee.. Mahtaakohan olla sitten uskomista häneen tai muihin, en tiedä.

        tuomita tai arvostella, mutta miten pystyt ottamaan näitä kalliita lahjoja tai rahaa häneltä kun ovat selvästi vaimon rahoja/rahoilla ostettuja???? tuohon pettämis hommaan en halua puuttua koska jokainen kokee pettämisen eri tavalla, mutta tuo poikaystävän vaimon rahoilla elely ihmetyttää... mutta jos koet omantuntosi puhtaaksi näistäkin huolimatta niin mikäs siinä.... itse en pystyisi sellaiseen....
        opiskelijana suomessa ei todellakaan ostella kalliita lahjoja tai avusteta muita elämisessä....


      • Rakas Watson
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, neuvojahan täältä hainkin ja halusin sydäntäni purkaa. En tällaista tilannetta koskaan suunnitellut ja olen ainakin ennen tätä elänyt ihan moraalin ja kristittyjen arvojen mukaan itsekin. En hyväksy pettämistä enkä valehtelua ja tiedä, että teemme väärin. Mulle annettu kuva heidän liitosta ja mitä olen itse saanut nähdä (mm. sähköpostit, puhelu) antaa sen kuvan, ettei heillä ole enää tulevaisuutta yhdessä eikä mies halua vaimonsa kanssa enää asua. Valitettavasti meidän suhteessa on tunteita, ja tiedän että hän välittää minusta. On ostanut mulle kalliitakin lahjoja ihan omasta halustaan, antanut rahaa kun olen tiukoilla tms.. siis tuskin tekisi näin jos ei musta tykkäisi. Keskusteluyhteys on täysin avoin mutta liialliset kysymykset ja tinkaamiset varmaan ärsyttää ja olen aika tiukille sen laittanut uteluillani. Epäileväisenä ihmisenä uskon näkeväni jos varmasti pettää/valehtelee mulle, sillä vaikka tarkastelen asiaa tunteiden kautta niin en ole silmiäni täysin ummistanut. Jos saan selville jotain faktaa niin en epäröi suhdetta lopettaa. Hän on vaan ollut niin kovin vakuuttava ja painottanut sitä ettei ole syytä enää olla muiden kanssa. Itse hän ei kuulemma pettämistä hyväksy ja tästä asiasta ja muistakin on keskusteltu. Itse olen ainakin säännöt tehnyt selville. Mitäpä tässä elämässä saa ellei joskus seuraa tunteitaan. Riskihän tässä on olemassa mutta en ole tekemässä lasta tai menemässä naimisiin. Tällä hetkellä huonoin mitä saattaa tapahtua on se, että itse saa siipeensä ja loukkaantuu. Tästä ihmisestä on kuitenkin tullut mulle tosi tärkeä ja hänen kanssaan vietetyt hetket on olleet molemmille upeita. Tuskin se nyt pystyy näyttelemään niin uskottavasti, että tippa linssissä on sanonut eka itse mulle rakastavansa mua, ja että se on hänellekin pelottavaa.. Ei siis hoe tätä koko ajan vaan sanoi sen herkän hetken päätteeksi kun oltiin puheltu tuntitolkulla asioista. Itse olen myös hänelle sanonut että vaimon kanssa asiat tulis saada selvitettyä ja että en hyväksy tollasta. Hän kokee syyllisyyttä tekemisistään mun kanssa ja hetken pidettiin jo paussia näkemisessä.. Kova ikävä vaan sai paussin loppumaan. Hän on siis omasta mielestäänkin "hukassa" itsestään ja uskosta, ja haluaa taas alkaa kunnon kristityksi. On vaikea uskoa jos tää kaikki on valetta mitä olen nähnyt, kuullut ja seurannut hänestä ja hänen elämästään. Kyllä 7 kuukaudessa varmaan olis jo kiinni jäänyt jos olis jotain muita naisia.. Kännykkää en ole päässyt lukemaan eiäkä asuta yhdessä joten en aina kyllä tiedä missä ja kenen kanssa hän on. Tilanne on vaan edennyt tunnetasolla aika pitkälle ja se tässä huolestuttaakin kun näitä tarinoita täällä lukee.. Mahtaakohan olla sitten uskomista häneen tai muihin, en tiedä.

        kannattaisi jo lopettaa.

        Teet joka kirjoituksellasi itsestasi yha enenevassa maarin pellen. Olet ilmeisesti ihan tays idiootti.

        Ne rahat ja muut lahjat olet saanut vain seksin vastineeksi. Kundi pitaa sinua enintaan jalkavaimona. Olet sen tyypin naikkonen jota on kaikkein helpoin kusettaa. Heti kun mies nayttaa "tunteensa" ropsahtaa reppu auki. Tuttu sapluuna. Saalipillu on kuitenkin pillua.
        Niggeri panee aivan saletisti muitakin ja koska kundin kuvio on tuo saalipillu pystyy se vetaan koko jutun matalalla profiililla. Naiset luulee etta se hapeaa omaa heikkouttaan, pettaessaan vaimoaan, mutta koko juttu perustuu siihen ettei tarvitse julkisuudessa nayttaytya eri panojen kanssa. Kavereilleen nauraa partaansa kuinka helppo on kusettaa suominaisia.

        No onneksi saat sita mita tilasit.


      • näitä.
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, neuvojahan täältä hainkin ja halusin sydäntäni purkaa. En tällaista tilannetta koskaan suunnitellut ja olen ainakin ennen tätä elänyt ihan moraalin ja kristittyjen arvojen mukaan itsekin. En hyväksy pettämistä enkä valehtelua ja tiedä, että teemme väärin. Mulle annettu kuva heidän liitosta ja mitä olen itse saanut nähdä (mm. sähköpostit, puhelu) antaa sen kuvan, ettei heillä ole enää tulevaisuutta yhdessä eikä mies halua vaimonsa kanssa enää asua. Valitettavasti meidän suhteessa on tunteita, ja tiedän että hän välittää minusta. On ostanut mulle kalliitakin lahjoja ihan omasta halustaan, antanut rahaa kun olen tiukoilla tms.. siis tuskin tekisi näin jos ei musta tykkäisi. Keskusteluyhteys on täysin avoin mutta liialliset kysymykset ja tinkaamiset varmaan ärsyttää ja olen aika tiukille sen laittanut uteluillani. Epäileväisenä ihmisenä uskon näkeväni jos varmasti pettää/valehtelee mulle, sillä vaikka tarkastelen asiaa tunteiden kautta niin en ole silmiäni täysin ummistanut. Jos saan selville jotain faktaa niin en epäröi suhdetta lopettaa. Hän on vaan ollut niin kovin vakuuttava ja painottanut sitä ettei ole syytä enää olla muiden kanssa. Itse hän ei kuulemma pettämistä hyväksy ja tästä asiasta ja muistakin on keskusteltu. Itse olen ainakin säännöt tehnyt selville. Mitäpä tässä elämässä saa ellei joskus seuraa tunteitaan. Riskihän tässä on olemassa mutta en ole tekemässä lasta tai menemässä naimisiin. Tällä hetkellä huonoin mitä saattaa tapahtua on se, että itse saa siipeensä ja loukkaantuu. Tästä ihmisestä on kuitenkin tullut mulle tosi tärkeä ja hänen kanssaan vietetyt hetket on olleet molemmille upeita. Tuskin se nyt pystyy näyttelemään niin uskottavasti, että tippa linssissä on sanonut eka itse mulle rakastavansa mua, ja että se on hänellekin pelottavaa.. Ei siis hoe tätä koko ajan vaan sanoi sen herkän hetken päätteeksi kun oltiin puheltu tuntitolkulla asioista. Itse olen myös hänelle sanonut että vaimon kanssa asiat tulis saada selvitettyä ja että en hyväksy tollasta. Hän kokee syyllisyyttä tekemisistään mun kanssa ja hetken pidettiin jo paussia näkemisessä.. Kova ikävä vaan sai paussin loppumaan. Hän on siis omasta mielestäänkin "hukassa" itsestään ja uskosta, ja haluaa taas alkaa kunnon kristityksi. On vaikea uskoa jos tää kaikki on valetta mitä olen nähnyt, kuullut ja seurannut hänestä ja hänen elämästään. Kyllä 7 kuukaudessa varmaan olis jo kiinni jäänyt jos olis jotain muita naisia.. Kännykkää en ole päässyt lukemaan eiäkä asuta yhdessä joten en aina kyllä tiedä missä ja kenen kanssa hän on. Tilanne on vaan edennyt tunnetasolla aika pitkälle ja se tässä huolestuttaakin kun näitä tarinoita täällä lukee.. Mahtaakohan olla sitten uskomista häneen tai muihin, en tiedä.

        Miksi naiset rakastuu luuseriin. Oletko kysynyt itseltäsi miksi rimasi on noin alhaalla.

        Missä muuten tapasitte?


      • äimistynyt lukija
        JEA81 kirjoitti:

        Niin, neuvojahan täältä hainkin ja halusin sydäntäni purkaa. En tällaista tilannetta koskaan suunnitellut ja olen ainakin ennen tätä elänyt ihan moraalin ja kristittyjen arvojen mukaan itsekin. En hyväksy pettämistä enkä valehtelua ja tiedä, että teemme väärin. Mulle annettu kuva heidän liitosta ja mitä olen itse saanut nähdä (mm. sähköpostit, puhelu) antaa sen kuvan, ettei heillä ole enää tulevaisuutta yhdessä eikä mies halua vaimonsa kanssa enää asua. Valitettavasti meidän suhteessa on tunteita, ja tiedän että hän välittää minusta. On ostanut mulle kalliitakin lahjoja ihan omasta halustaan, antanut rahaa kun olen tiukoilla tms.. siis tuskin tekisi näin jos ei musta tykkäisi. Keskusteluyhteys on täysin avoin mutta liialliset kysymykset ja tinkaamiset varmaan ärsyttää ja olen aika tiukille sen laittanut uteluillani. Epäileväisenä ihmisenä uskon näkeväni jos varmasti pettää/valehtelee mulle, sillä vaikka tarkastelen asiaa tunteiden kautta niin en ole silmiäni täysin ummistanut. Jos saan selville jotain faktaa niin en epäröi suhdetta lopettaa. Hän on vaan ollut niin kovin vakuuttava ja painottanut sitä ettei ole syytä enää olla muiden kanssa. Itse hän ei kuulemma pettämistä hyväksy ja tästä asiasta ja muistakin on keskusteltu. Itse olen ainakin säännöt tehnyt selville. Mitäpä tässä elämässä saa ellei joskus seuraa tunteitaan. Riskihän tässä on olemassa mutta en ole tekemässä lasta tai menemässä naimisiin. Tällä hetkellä huonoin mitä saattaa tapahtua on se, että itse saa siipeensä ja loukkaantuu. Tästä ihmisestä on kuitenkin tullut mulle tosi tärkeä ja hänen kanssaan vietetyt hetket on olleet molemmille upeita. Tuskin se nyt pystyy näyttelemään niin uskottavasti, että tippa linssissä on sanonut eka itse mulle rakastavansa mua, ja että se on hänellekin pelottavaa.. Ei siis hoe tätä koko ajan vaan sanoi sen herkän hetken päätteeksi kun oltiin puheltu tuntitolkulla asioista. Itse olen myös hänelle sanonut että vaimon kanssa asiat tulis saada selvitettyä ja että en hyväksy tollasta. Hän kokee syyllisyyttä tekemisistään mun kanssa ja hetken pidettiin jo paussia näkemisessä.. Kova ikävä vaan sai paussin loppumaan. Hän on siis omasta mielestäänkin "hukassa" itsestään ja uskosta, ja haluaa taas alkaa kunnon kristityksi. On vaikea uskoa jos tää kaikki on valetta mitä olen nähnyt, kuullut ja seurannut hänestä ja hänen elämästään. Kyllä 7 kuukaudessa varmaan olis jo kiinni jäänyt jos olis jotain muita naisia.. Kännykkää en ole päässyt lukemaan eiäkä asuta yhdessä joten en aina kyllä tiedä missä ja kenen kanssa hän on. Tilanne on vaan edennyt tunnetasolla aika pitkälle ja se tässä huolestuttaakin kun näitä tarinoita täällä lukee.. Mahtaakohan olla sitten uskomista häneen tai muihin, en tiedä.

        Jos mies ryhtyy kunnon kristityksi, niin hän lopettaa suhteen sinun kanssasi ja on uskollinen puolisolleen, jolle hän on lupautunut koko elämänsä ajaksi. Toivotaan, että niin tapahtuu!

        Sinä taas tarvitsisit jonkinlaisen järkiherätyksen. Uskot huomaavasi, jos mies pettää. Mutta hänhän pettää koko ajan ja aivan sinun tietesi. Hän valehtelee vaimolleen, minkä kerkeää. Mitä ihmeen todisteita miehen petollisuudesta ja uskottomuudesta vielä tarvitset? Kuinka kauan mies voi sumuttaa sinua kyynelillään? Ja otat vielä lahjoja vastaan tuollaiselta epeliltä!


      • JEA81
        äimistynyt lukija kirjoitti:

        Jos mies ryhtyy kunnon kristityksi, niin hän lopettaa suhteen sinun kanssasi ja on uskollinen puolisolleen, jolle hän on lupautunut koko elämänsä ajaksi. Toivotaan, että niin tapahtuu!

        Sinä taas tarvitsisit jonkinlaisen järkiherätyksen. Uskot huomaavasi, jos mies pettää. Mutta hänhän pettää koko ajan ja aivan sinun tietesi. Hän valehtelee vaimolleen, minkä kerkeää. Mitä ihmeen todisteita miehen petollisuudesta ja uskottomuudesta vielä tarvitset? Kuinka kauan mies voi sumuttaa sinua kyynelillään? Ja otat vielä lahjoja vastaan tuollaiselta epeliltä!

        Sumutusta kyynelillä ei ole ollut kertaakaan. Kerran aidosti on itkenyt. Sitä nyt on paha näytellä. Hän kokee syyllisyyttä toimistaan ihan varmasti aidosti. Lahjuuksia en ole saanut, lahjoja pikemminkin. Lahjat annettu ihan sydämestä mulle, ja myös rahaa on antanut. Enkä ole maksanut takaisin eikä ole pyytänytkään. Vaimolta ei juuri rahaa enää tule (ymmärrettävää) ja hakeekin osa-aika työtä. Ei hän halua elää vaimonsa rahoilla ja kokee syyllisyyttä kaikesta. Tapasimme opiskelujen merkeissä.


      • nooh,
        JEA81 kirjoitti:

        Sumutusta kyynelillä ei ole ollut kertaakaan. Kerran aidosti on itkenyt. Sitä nyt on paha näytellä. Hän kokee syyllisyyttä toimistaan ihan varmasti aidosti. Lahjuuksia en ole saanut, lahjoja pikemminkin. Lahjat annettu ihan sydämestä mulle, ja myös rahaa on antanut. Enkä ole maksanut takaisin eikä ole pyytänytkään. Vaimolta ei juuri rahaa enää tule (ymmärrettävää) ja hakeekin osa-aika työtä. Ei hän halua elää vaimonsa rahoilla ja kokee syyllisyyttä kaikesta. Tapasimme opiskelujen merkeissä.

        Mites miehen opiskelut sujuu? Millä mies elättää itsensä opiskelujen aikan?


      • lkfvdlhkfvd
        JEA81 kirjoitti:

        Sumutusta kyynelillä ei ole ollut kertaakaan. Kerran aidosti on itkenyt. Sitä nyt on paha näytellä. Hän kokee syyllisyyttä toimistaan ihan varmasti aidosti. Lahjuuksia en ole saanut, lahjoja pikemminkin. Lahjat annettu ihan sydämestä mulle, ja myös rahaa on antanut. Enkä ole maksanut takaisin eikä ole pyytänytkään. Vaimolta ei juuri rahaa enää tule (ymmärrettävää) ja hakeekin osa-aika työtä. Ei hän halua elää vaimonsa rahoilla ja kokee syyllisyyttä kaikesta. Tapasimme opiskelujen merkeissä.

        Kyllä niitä taitavia sumuttaja on pilvin pimein. On vaikea ymmärtää, ettet usko itkun näyttelemisen olevan mahdollista. Sehän on suorastaan helppoa. Paljon helpompaa kuin esimerkiksi Gibraltarin salmen yli soutaminen. Jos motivaatio on korkealla, on hyvin helppo sumuttaa naista, jonka on saanut ihastumaan/rakastumaan itseensä.

        "Lahjat on annettu ihan sydämestä..." "Hän kokee syyllisyyttä toimistaan ihan varmasti aidosti." Just just. Ja miten sinä nämäkin asiat tiedät? Antaako rakastuminen sinulle jonkinlaisen selvänäkemisen kyvyn? Yleensähän siinä tapahtuu juuri päin vastoin.

        Ihan oikeasti, et sinä kerta kaikkiaan voi tietää mitenkään, sumuttaako hän vai ei. Paitsi ex post facto.


      • bidraldi
        paljon nähnyt kirjoitti:

        Olet ainakin avionrikkoja, koska seurustelet naimisissa olevan miehen kanssa. Suurin osa maailman ihmisistä avioituu muista kuin romanttisista syistä eikä heidän avioliittoaan silti saa rikkoa. Sinä ja mies teette molemmat väärin eikä suhteellanne voi koskaan olla Jumalan siunausta, vaikka kuinka rukoilisitte tai kävisitte kirkossa. Väärin tekemällä ette saavuta mitään muutakaan hyvää.

        Ilman hengellistäkin ulottuvuutta tilanne on huono. Et halua uskoa selviä varoitusmerkkejä, vaan annat tunteiden mennä järjen edelle. Valitettavasti et voi sitten myöhemmin saada takaisin oppirahojasi, joiden kovuus yllättää vielä joskus, kun realiteetit paljastuvat. Nyt voisit vielä perääntyä. Olet suhteessa mieheen, jonka kulttuurissa miehillä on useita rinnakkaissuhteita (jopa useita vaimoja) ja jossa valehtelu on sallittua. Suomessa kasvaneena sinä et totu siihen koskaan, vaan kärsit aina - muun muassa sitten kun mies pettää sinua seuraavan naisen kanssa (ja valehtelee tälle, miten vaikeaa sinun kanssasi on). Koska mies ei ota vastuuta tekemisistään nyt, kun sitä todella tarvittaisiin, ei hän tee sitä jatkossakaan. Hänhän päinvastoin käyttää hyödykseen sinun löyhää moraaliasi.

        Lopeta tuollainen puhelinliittymien laskeskelu ja muu näpertäminen. Elämäsi on liian arvokas sellaiseen. Et voi muuta kuin voittaa, jos lopetat suhteen nyt heti.

        Mietihän nyt, mies on ehkä avioliiton rikkoja mutta jos liitto on järjestetty se ei ole mitenkään (ei etenkään Jumalan silmissä) oikea. toinen nainen ei riko mitään suhdetta, jos mies ei mene toisen naisen luo. Tämä pitäisi pitää mielessä.
        järjestetyt avioliitot ovat vain hetken hyödykkeitä ne vain odottavat rikkoutumistaan...

        Ap on varmaankin hyvin rakastunut kaveriinsa mutta mutta onhan tuo aika hankalaa...
        vähän kuulostaa ahmalta jotkut jutut... tosin Ahmalla ei tietääkseni ole muita liittymiä eikä se käy baareissa. tyttöysäviäkään ei ole ollut paitsi omalaatuinen exä ja sitten ex vaimo, josta ei kuulu minulle juuri mitään (elelee rauhassa uudessa liitossaan kotimaassaan ahman pojan kanssa).

        Mitäpä ap voi tehdä, helppo on katsomosta huutaa, että jätä se huijari mutta miksi en huuda niin itsellenikin?
        Entä jos ap ei haluakaan mitään vakavaa vain pitkän villin romanssin vähän kuin minulla ja ahmalla.
        Tuo, että vaimo lähettää rahaa on aika paha nakki. Puhumattakaan siitä minkä maan mies on kyseessä hrr...
        Aika ajoin monet tyttöystävät käräyttävät kollinsa toisen kissan kimpusta myös suomi suhteissa, aikaa myöten kollit saavat myös anteeksi sillä onhan tunnettua että mies kun menee vieraisiin se menee vieraisiin koska vieras ei ole oma. muttakun nainen menee vieraisiin se menee vieraisiin, koska oma ei enää tunnu omalta. Mies pettää mutta ei jätä. Nainen petettyään myös jättää (joskus myös petyttyään tarpeeksi). Kannattaa siis miettiä tuo asia, että entä, jos sinä joskus olet se toinen nainen.... Itse mietin asiaa jatkuvasti, sillä meidän suhde alkoi pettämisellä.
        Jos haluaa suhteen "vapaan" miehen kanssa täytyy itse myös luopua estoistaan (moraalistaan)

        Toivotaan että saat ainakin nautintoa kun mies "käyttää hyödykseen sinun löyhää moraaliasi"

        Katso ja nauti siitä mitä saat, voithan ottaa äijän vakipanoksesi jos se on puhdas ja hyvä sängyssä
        ja olet nuori vailla sen suurempaa kirjoitusta;D Mitäs siitä vaikka saisi kotonaankin piparia ei se mitään rakkautta todista miehet nyt vaan nussii kun se on luvallista ja siunattua ja tarjolla olipa heillä tunteita tai ei. Ota sinäkin vähän kevyempi asenne "suhteeseenne"...mutta muista ehkäisy.
        kipeää se tehnee aluksi mutta kun asiaa tarpeeksi pitkään mietit niin kaikki omistaminen ja toisen kontrollointi perustuu vain omille yksinäisille ja itsekkäille, pelokkaille tarpeille.
        Luovu omistuksesta ja itsekkyydestä ja yksinäisyyden pelostasi. Ole vähän paskiainen ja anna mennä...
        Pidä taukoa ja etäisyyttä suhteessanne ja yritä olla kiintymättä sillä miehet vihaavat aina lopuksi sitä naista joka heihin syvästi kiintyy... ainakin "vapaat" miehet.
        Lakkaa kyselemästä ja utsimasta, älä pelkää rikkoutumista vaan valmistaudu siihen kevyin mielin
        anna mutta varmista ensin oma saamisesi. Varmuuden vuoksi pyydä käyttämään ehkäisyä... jos on kovakin baarissa käyjä tai olette pitkään olleet näkemättä tms.
        Siltikään en suositteletätä suhdetta, mutta kun rakastunut ei kuuntele... tiedän sen itsestäni... katsoo kyllä ja kuulee kyllä mutta ei kuuntele eikä näe ja kaikki uskoo kunnes toisin todistetaan;D


      • bidraldi
        Rakas Watson kirjoitti:

        kannattaisi jo lopettaa.

        Teet joka kirjoituksellasi itsestasi yha enenevassa maarin pellen. Olet ilmeisesti ihan tays idiootti.

        Ne rahat ja muut lahjat olet saanut vain seksin vastineeksi. Kundi pitaa sinua enintaan jalkavaimona. Olet sen tyypin naikkonen jota on kaikkein helpoin kusettaa. Heti kun mies nayttaa "tunteensa" ropsahtaa reppu auki. Tuttu sapluuna. Saalipillu on kuitenkin pillua.
        Niggeri panee aivan saletisti muitakin ja koska kundin kuvio on tuo saalipillu pystyy se vetaan koko jutun matalalla profiililla. Naiset luulee etta se hapeaa omaa heikkouttaan, pettaessaan vaimoaan, mutta koko juttu perustuu siihen ettei tarvitse julkisuudessa nayttaytya eri panojen kanssa. Kavereilleen nauraa partaansa kuinka helppo on kusettaa suominaisia.

        No onneksi saat sita mita tilasit.

        Miksi vitussa miehet alennutte maksamaan ilmaisesta?
        Miksi te kusetatte ja huijaatte naisia saadaksenne jotakin mitä ette edes arvosta?
        Sapluuna on siis sinulle tuttu, koska olet ollut itsekin näitä miehiä. Ja täällä kehtaat vartioida toisten vieläpä naisten moraalia.
        Kerro se minulle oi Rakas Watson. jos kundi sai jo seksiä miksi sen tarvitsee ne lahjat ja muut ostaa (tietysti lisä seksin toivossa mutta kun siihen riittää pelkkä puhe ja hieronta ja hellyys, jos nainen on jo rakastunut (ja yleensä nainen on jo "rakastunut" siihen mieheen ennen kuin puhe alkaa)). Onko luotettavampi kaveri, joka ei osta lahjoja vain panee ja hieroo ... Sinun tekstien perusteella ei kehenkään kaksilahkeiseen voi oikein luottaa;D
        kuka kyttää säälipillua, kuka pettää naisringissä, kuka kyttää o-lupaa ja kuka huijaa rahat;D
        ja jos ei mitään näistä nyt niin paha on vasta alussa tai mies on kielitaidoton, työtön ja rikollinen;D

        Kerropa nyt miten itse hoidat tyttökaverisi kanssa tämän anto ja saanti asian kun teidän suhdemalli on se ainut oikea ja normaali. Mitään hän ei siis saa sinulta lahjaksi ja antaessasi, sinä et saa hänestä mitään eikö vain;D se olisi mielestäni jaloa (paitsi että itsekkäänä haluaisin myös koruja vaikka mies ei saisikaan antaa muuta kuin suuseksiä minulle;D).

        Miten ystäväsi tietää ettei sinulla ole muita?
        miten hän tietää ettei ole vain säälipillu?
        Mitenhän jaksaa sinun pillu=nainen ajatustasi (itse huudan ahmalle aina, jos se kehtaa minun kuullen yhdistää nämä asiat ja alan puhua siitä kävelevänä munana, että "tulepas aivoton karvadildo tänne... tosin miehet ovat mielellään naistensa aivottomia karvadildoja...")
        Mistähän on voinut olla varma, ettet ole Suomen reissulla itse "kyntänyt omaa peltojasi"... tai niitä tarunhohtoisia lorttojasi retuuttanut?

        näihin ja muihin normaalia suhdettasi koskeviin kysymyksiin olisi viimein hyvä saada täydellinen ja ohjeistava vastaus...

        lisäksi voisit kertoa millä sanoilla hurmasit rakastettusi ja kaadoit hänet sänkyyn (tai teoilla)
        Tässä täytyy muistaa, että ystäväsi mielikuva voi olla täysin eri. Sinä muistat puhuneesi uima-altaastasi ja Intian matkoistasi kun rakkaasi on vain katsonut sinun säkenöiviä silmiäsi ja reilua hymyäsi. siis jos on jotenkin rakastumaan taipuva ja siten tunteiltaan normaali hupsu nainen...

        pakko oli vielä tämä laittaa kun on ihmetyttänyt aina näissä sinun vastauksissasi. tietysti meillä on kaikilla oma normi, ideaalisuhdemalli. Minun malli on se, että molempien pitäisi antaa ja saada seksissä ja muuten yhtäpaljon (miesvoisi antaa enemmänkin) tai ainakin hieman yli oman tarpeensa. molemmilla pitäisi olla mahdollisuus irrottautua toisesta ja halu myös palata yhteen. Tavallaan syväystävyys suhde hyvällä seksillä ja hieronnalla.


      • Rakas Watson
        bidraldi kirjoitti:

        Mietihän nyt, mies on ehkä avioliiton rikkoja mutta jos liitto on järjestetty se ei ole mitenkään (ei etenkään Jumalan silmissä) oikea. toinen nainen ei riko mitään suhdetta, jos mies ei mene toisen naisen luo. Tämä pitäisi pitää mielessä.
        järjestetyt avioliitot ovat vain hetken hyödykkeitä ne vain odottavat rikkoutumistaan...

        Ap on varmaankin hyvin rakastunut kaveriinsa mutta mutta onhan tuo aika hankalaa...
        vähän kuulostaa ahmalta jotkut jutut... tosin Ahmalla ei tietääkseni ole muita liittymiä eikä se käy baareissa. tyttöysäviäkään ei ole ollut paitsi omalaatuinen exä ja sitten ex vaimo, josta ei kuulu minulle juuri mitään (elelee rauhassa uudessa liitossaan kotimaassaan ahman pojan kanssa).

        Mitäpä ap voi tehdä, helppo on katsomosta huutaa, että jätä se huijari mutta miksi en huuda niin itsellenikin?
        Entä jos ap ei haluakaan mitään vakavaa vain pitkän villin romanssin vähän kuin minulla ja ahmalla.
        Tuo, että vaimo lähettää rahaa on aika paha nakki. Puhumattakaan siitä minkä maan mies on kyseessä hrr...
        Aika ajoin monet tyttöystävät käräyttävät kollinsa toisen kissan kimpusta myös suomi suhteissa, aikaa myöten kollit saavat myös anteeksi sillä onhan tunnettua että mies kun menee vieraisiin se menee vieraisiin koska vieras ei ole oma. muttakun nainen menee vieraisiin se menee vieraisiin, koska oma ei enää tunnu omalta. Mies pettää mutta ei jätä. Nainen petettyään myös jättää (joskus myös petyttyään tarpeeksi). Kannattaa siis miettiä tuo asia, että entä, jos sinä joskus olet se toinen nainen.... Itse mietin asiaa jatkuvasti, sillä meidän suhde alkoi pettämisellä.
        Jos haluaa suhteen "vapaan" miehen kanssa täytyy itse myös luopua estoistaan (moraalistaan)

        Toivotaan että saat ainakin nautintoa kun mies "käyttää hyödykseen sinun löyhää moraaliasi"

        Katso ja nauti siitä mitä saat, voithan ottaa äijän vakipanoksesi jos se on puhdas ja hyvä sängyssä
        ja olet nuori vailla sen suurempaa kirjoitusta;D Mitäs siitä vaikka saisi kotonaankin piparia ei se mitään rakkautta todista miehet nyt vaan nussii kun se on luvallista ja siunattua ja tarjolla olipa heillä tunteita tai ei. Ota sinäkin vähän kevyempi asenne "suhteeseenne"...mutta muista ehkäisy.
        kipeää se tehnee aluksi mutta kun asiaa tarpeeksi pitkään mietit niin kaikki omistaminen ja toisen kontrollointi perustuu vain omille yksinäisille ja itsekkäille, pelokkaille tarpeille.
        Luovu omistuksesta ja itsekkyydestä ja yksinäisyyden pelostasi. Ole vähän paskiainen ja anna mennä...
        Pidä taukoa ja etäisyyttä suhteessanne ja yritä olla kiintymättä sillä miehet vihaavat aina lopuksi sitä naista joka heihin syvästi kiintyy... ainakin "vapaat" miehet.
        Lakkaa kyselemästä ja utsimasta, älä pelkää rikkoutumista vaan valmistaudu siihen kevyin mielin
        anna mutta varmista ensin oma saamisesi. Varmuuden vuoksi pyydä käyttämään ehkäisyä... jos on kovakin baarissa käyjä tai olette pitkään olleet näkemättä tms.
        Siltikään en suositteletätä suhdetta, mutta kun rakastunut ei kuuntele... tiedän sen itsestäni... katsoo kyllä ja kuulee kyllä mutta ei kuuntele eikä näe ja kaikki uskoo kunnes toisin todistetaan;D

        on asia josta sina, kiertopalkinto, et tieda yhtaan mitaan.


      • 24
        bidraldi kirjoitti:

        Mietihän nyt, mies on ehkä avioliiton rikkoja mutta jos liitto on järjestetty se ei ole mitenkään (ei etenkään Jumalan silmissä) oikea. toinen nainen ei riko mitään suhdetta, jos mies ei mene toisen naisen luo. Tämä pitäisi pitää mielessä.
        järjestetyt avioliitot ovat vain hetken hyödykkeitä ne vain odottavat rikkoutumistaan...

        Ap on varmaankin hyvin rakastunut kaveriinsa mutta mutta onhan tuo aika hankalaa...
        vähän kuulostaa ahmalta jotkut jutut... tosin Ahmalla ei tietääkseni ole muita liittymiä eikä se käy baareissa. tyttöysäviäkään ei ole ollut paitsi omalaatuinen exä ja sitten ex vaimo, josta ei kuulu minulle juuri mitään (elelee rauhassa uudessa liitossaan kotimaassaan ahman pojan kanssa).

        Mitäpä ap voi tehdä, helppo on katsomosta huutaa, että jätä se huijari mutta miksi en huuda niin itsellenikin?
        Entä jos ap ei haluakaan mitään vakavaa vain pitkän villin romanssin vähän kuin minulla ja ahmalla.
        Tuo, että vaimo lähettää rahaa on aika paha nakki. Puhumattakaan siitä minkä maan mies on kyseessä hrr...
        Aika ajoin monet tyttöystävät käräyttävät kollinsa toisen kissan kimpusta myös suomi suhteissa, aikaa myöten kollit saavat myös anteeksi sillä onhan tunnettua että mies kun menee vieraisiin se menee vieraisiin koska vieras ei ole oma. muttakun nainen menee vieraisiin se menee vieraisiin, koska oma ei enää tunnu omalta. Mies pettää mutta ei jätä. Nainen petettyään myös jättää (joskus myös petyttyään tarpeeksi). Kannattaa siis miettiä tuo asia, että entä, jos sinä joskus olet se toinen nainen.... Itse mietin asiaa jatkuvasti, sillä meidän suhde alkoi pettämisellä.
        Jos haluaa suhteen "vapaan" miehen kanssa täytyy itse myös luopua estoistaan (moraalistaan)

        Toivotaan että saat ainakin nautintoa kun mies "käyttää hyödykseen sinun löyhää moraaliasi"

        Katso ja nauti siitä mitä saat, voithan ottaa äijän vakipanoksesi jos se on puhdas ja hyvä sängyssä
        ja olet nuori vailla sen suurempaa kirjoitusta;D Mitäs siitä vaikka saisi kotonaankin piparia ei se mitään rakkautta todista miehet nyt vaan nussii kun se on luvallista ja siunattua ja tarjolla olipa heillä tunteita tai ei. Ota sinäkin vähän kevyempi asenne "suhteeseenne"...mutta muista ehkäisy.
        kipeää se tehnee aluksi mutta kun asiaa tarpeeksi pitkään mietit niin kaikki omistaminen ja toisen kontrollointi perustuu vain omille yksinäisille ja itsekkäille, pelokkaille tarpeille.
        Luovu omistuksesta ja itsekkyydestä ja yksinäisyyden pelostasi. Ole vähän paskiainen ja anna mennä...
        Pidä taukoa ja etäisyyttä suhteessanne ja yritä olla kiintymättä sillä miehet vihaavat aina lopuksi sitä naista joka heihin syvästi kiintyy... ainakin "vapaat" miehet.
        Lakkaa kyselemästä ja utsimasta, älä pelkää rikkoutumista vaan valmistaudu siihen kevyin mielin
        anna mutta varmista ensin oma saamisesi. Varmuuden vuoksi pyydä käyttämään ehkäisyä... jos on kovakin baarissa käyjä tai olette pitkään olleet näkemättä tms.
        Siltikään en suositteletätä suhdetta, mutta kun rakastunut ei kuuntele... tiedän sen itsestäni... katsoo kyllä ja kuulee kyllä mutta ei kuuntele eikä näe ja kaikki uskoo kunnes toisin todistetaan;D

        Aika huonoa tekstiä jopa Bidraldilta.
        Joku tolkku pitää sentäs olla.
        Jos kaikki olisivat yhtä moraalittomia ja itsekkäitä, olisi tämä maailma vielä ilkeämpi paikka kuin se jo nyt on.


      • ,,,,,,,,,,,,
        bidraldi kirjoitti:

        Miksi vitussa miehet alennutte maksamaan ilmaisesta?
        Miksi te kusetatte ja huijaatte naisia saadaksenne jotakin mitä ette edes arvosta?
        Sapluuna on siis sinulle tuttu, koska olet ollut itsekin näitä miehiä. Ja täällä kehtaat vartioida toisten vieläpä naisten moraalia.
        Kerro se minulle oi Rakas Watson. jos kundi sai jo seksiä miksi sen tarvitsee ne lahjat ja muut ostaa (tietysti lisä seksin toivossa mutta kun siihen riittää pelkkä puhe ja hieronta ja hellyys, jos nainen on jo rakastunut (ja yleensä nainen on jo "rakastunut" siihen mieheen ennen kuin puhe alkaa)). Onko luotettavampi kaveri, joka ei osta lahjoja vain panee ja hieroo ... Sinun tekstien perusteella ei kehenkään kaksilahkeiseen voi oikein luottaa;D
        kuka kyttää säälipillua, kuka pettää naisringissä, kuka kyttää o-lupaa ja kuka huijaa rahat;D
        ja jos ei mitään näistä nyt niin paha on vasta alussa tai mies on kielitaidoton, työtön ja rikollinen;D

        Kerropa nyt miten itse hoidat tyttökaverisi kanssa tämän anto ja saanti asian kun teidän suhdemalli on se ainut oikea ja normaali. Mitään hän ei siis saa sinulta lahjaksi ja antaessasi, sinä et saa hänestä mitään eikö vain;D se olisi mielestäni jaloa (paitsi että itsekkäänä haluaisin myös koruja vaikka mies ei saisikaan antaa muuta kuin suuseksiä minulle;D).

        Miten ystäväsi tietää ettei sinulla ole muita?
        miten hän tietää ettei ole vain säälipillu?
        Mitenhän jaksaa sinun pillu=nainen ajatustasi (itse huudan ahmalle aina, jos se kehtaa minun kuullen yhdistää nämä asiat ja alan puhua siitä kävelevänä munana, että "tulepas aivoton karvadildo tänne... tosin miehet ovat mielellään naistensa aivottomia karvadildoja...")
        Mistähän on voinut olla varma, ettet ole Suomen reissulla itse "kyntänyt omaa peltojasi"... tai niitä tarunhohtoisia lorttojasi retuuttanut?

        näihin ja muihin normaalia suhdettasi koskeviin kysymyksiin olisi viimein hyvä saada täydellinen ja ohjeistava vastaus...

        lisäksi voisit kertoa millä sanoilla hurmasit rakastettusi ja kaadoit hänet sänkyyn (tai teoilla)
        Tässä täytyy muistaa, että ystäväsi mielikuva voi olla täysin eri. Sinä muistat puhuneesi uima-altaastasi ja Intian matkoistasi kun rakkaasi on vain katsonut sinun säkenöiviä silmiäsi ja reilua hymyäsi. siis jos on jotenkin rakastumaan taipuva ja siten tunteiltaan normaali hupsu nainen...

        pakko oli vielä tämä laittaa kun on ihmetyttänyt aina näissä sinun vastauksissasi. tietysti meillä on kaikilla oma normi, ideaalisuhdemalli. Minun malli on se, että molempien pitäisi antaa ja saada seksissä ja muuten yhtäpaljon (miesvoisi antaa enemmänkin) tai ainakin hieman yli oman tarpeensa. molemmilla pitäisi olla mahdollisuus irrottautua toisesta ja halu myös palata yhteen. Tavallaan syväystävyys suhde hyvällä seksillä ja hieronnalla.

        Eikös niitä anneta sen takia että saa toisenkin kerran. Jos on huono sängyssä tai huono itsetunto niin tottakai sitä tekee kaikkensa ettei jätettäis. Miksi kirjoitat niin pitkään yksinkertaista asiaa.


      • bidraldi
        Rakas Watson kirjoitti:

        on asia josta sina, kiertopalkinto, et tieda yhtaan mitaan.

        Siksi puhunkin moraalittomuudesta, rakas Watson;D
        mutta mikäs siinä jos pitää järjestettyäavioliittoa parempana kuin seurustelusuhdetta.
        Mites se on...
        onko nautintosuhde parempi kuin suhde ilman nautintoa?

        Ei siinä mitään, kapeasta putkesta näkyy vain se mitä siitä näkyy;D

        Mutta tuo kiertopalkinto määrite on edelleen tulos sinun (itsesi myöntämästä) lukihäröistä, että eikös anneta olla sen siellä päässä vaan kun enhän minäkään päästä ilmoille ikäviä määritteitä sinun kohdallasi, koska sehän on vain minun oman mielikuvituksen tuotetta eikä perustu mihinkään kirjoittamaasi ;D

        Sinun moraalisi sallii toisten ihmisten halveeramisen omiin mielihaluihin perustuen ja minun moraali sallii minun haluni (tietyin lakiin sidotuin rajoituksin).


      • Rakas Watson
        bidraldi kirjoitti:

        Siksi puhunkin moraalittomuudesta, rakas Watson;D
        mutta mikäs siinä jos pitää järjestettyäavioliittoa parempana kuin seurustelusuhdetta.
        Mites se on...
        onko nautintosuhde parempi kuin suhde ilman nautintoa?

        Ei siinä mitään, kapeasta putkesta näkyy vain se mitä siitä näkyy;D

        Mutta tuo kiertopalkinto määrite on edelleen tulos sinun (itsesi myöntämästä) lukihäröistä, että eikös anneta olla sen siellä päässä vaan kun enhän minäkään päästä ilmoille ikäviä määritteitä sinun kohdallasi, koska sehän on vain minun oman mielikuvituksen tuotetta eikä perustu mihinkään kirjoittamaasi ;D

        Sinun moraalisi sallii toisten ihmisten halveeramisen omiin mielihaluihin perustuen ja minun moraali sallii minun haluni (tietyin lakiin sidotuin rajoituksin).

        jos olet antanut hanuria lahestulkoon jokaiselle inkkarille ja banglalle mita jojenkaupungissa lorvii niin kylla sina kaikkien mittarien mukaan olet niiden kiertopalkinto.

        Mita tulee mielikuviisi minusta niin anna tulla vaan, meilla kestetaan rankenpaakin vittuilua.


    • tunnusta tosiasiat

      Mitä kertoo miehestä ylipäätänsä, jos hänellä on vain seksiin perustuvia suhteita, ja mitä se kertoo erityisesti kristillisestä miehestä?

    • unohda hänet

      jätä se musta mies ja seuraa keskusteluja mitä täällä käydään. nyt on kuumassa vedossa aasialaiset miehet, eritoten kiinalaiset.
      mua ei ole noi mustat kiinnostaneet koskaan, ystävänä tietty, mutta nyt on alkanut kiinnostaa noi kiinalaiset tai japsit. ainaskin noi kirjoittaa, että aasialaiset miehet olis rehtejä, eivätkä juo ja lyö.
      ihan totena, unohda tunteet tuohon mustaan mieheen ja suuntaa katseesi muualle. mut pidä ystävyys häneen jos haluat, onhan hän varmaan sillälailla kiva.

    • chukwudi

      että mies koskaan jättää vaimoaan, kun opiskelut ovat päättyneet palaa hän vaimonsa luokse. Heidän kulttuurissaan ero on suuri häpeä. Ja vaimo ei tule luopumaan miehestään kovin helposti, tosiasia on että et voi varmasti tietää heidän suhteensa laatua. Todennäköisesti mies on taitava manipuloija ja hyvä näyttelemään. Hän haluaa nyt tällä hetkellä sinusta seuraa ja jutuillaan haluaa varmistaa että olet vain hänen kanssaan. Kyllä mies joka tällaista tekee on äärettömän itsekäs. Tottakai hän haluaa lahjoillaan ja ym. vakuuttaa sinulle vilpittömyyttään, mutta todennäköisesti käytös muuttuu kun aikaa kuluu. Tiedän että vaimo on valmis jopa hyväksymään pikku sivusuhteita kunhan ei tule eroa. Nigriassa vain naimisissa olevilla naisilla on statusta, eikä siitä niin vaan luovuta. Eronnut nainen katsotaan epäonnistujaksi ja häpeäntuottajaksi koska useimmiten joutuu palaamaan vanhempiensa luokse. Siksi huonokin aviomies kelpaa.

      Nyt taidat vaan tuhlata aikaasi tähän mieheen, kertoohan sekin jotain jos miehellä on 3 liittymää eikä halua että niistä kysellään. Yritä päästä irti ennenkuin asiat ovat menneet liian pitkälle sinun kannaltasi. Miehellä ei ole mitään menetettävää, ja jos asiat suomessa menevät mönkään aina voi palata vaimon luokse joka takuuvarmasti odottaa.

      • kärsinyhä

        hei älä usko sitä puhelinjuttua!

        itse olen kokenut täysin samaa, ei noilla ulkkismiehillä monia eri puhelimia ja prepaidkortteja muuten olisi, ne on pettämistä varten!!

        Jos ei mies nyt petä, niin miksi ihmeessä hän käy baareissa sitten tapailemassa muita? ja vaikka mies ei nyt pettäisi, niin miksi ihmeessä hänen täytyy pitää montaa eri puhelinta korttia? Jos et saa selvää selitystä asialle, niin älä jää kuuntelemaan miehen manipulointia, sweettalkia ja esitystä!! sinun täytyy olla kova.

        Olen tavannut enemmän kuin yhden tälläisen ulkkismiehen joka pitää montaa eri prepaidia juuri sitä varten että jos yksi nainen alkaa kyllästyttää, vaihtaa toiseen korttiin niin se ei voi soittaa ja kysellä miehen menoista ja pettämisistä! tai sitten vaihtavat kortin joskus illalla/yöllä kun eivät osaa odottaa naisen soittavan ja laittavat aamulla taas saman kortin ettei nainen tietäisi mitään kenen kanssa on edellinen yö vietetty/puhuttu..

        laita ihmeessä suhde poikki, ennen kuin satutat itsesi pahasti!


      • suojelesydäntäsi

        Afrikkalainen nainen ei koskaan ota eroa valkoisen naisen takia, toisen afrikkalaisen vuoksi kylläkin mutta afrikkalaiset naiset ovat sen verta ylpeitä ettei edes koe uhkaksi valkoisia naisia. Ja tämä mies ei tule koskaan jättämään vaimoaan ja lapsiaan. Hän haluaa vain varmistaa ettet ala peuhata muiden mustien miesten kanssa sillä se olisi hänelle suuri häpeä. Joten opiskelut loppuun saatuaan varmasti palaa perheensä luokse ja ensimmäisellä lomallaan myös varmasti matkustaa sinne, kunhan vaimo lähettää lentolippu rahat. Huomaan kirjoituksestasi ettet ole kovin tietoinen näiden arikkalaisten miesten tavoista ja kulttuurista.


      • hyppää kaivoon
        kärsinyhä kirjoitti:

        hei älä usko sitä puhelinjuttua!

        itse olen kokenut täysin samaa, ei noilla ulkkismiehillä monia eri puhelimia ja prepaidkortteja muuten olisi, ne on pettämistä varten!!

        Jos ei mies nyt petä, niin miksi ihmeessä hän käy baareissa sitten tapailemassa muita? ja vaikka mies ei nyt pettäisi, niin miksi ihmeessä hänen täytyy pitää montaa eri puhelinta korttia? Jos et saa selvää selitystä asialle, niin älä jää kuuntelemaan miehen manipulointia, sweettalkia ja esitystä!! sinun täytyy olla kova.

        Olen tavannut enemmän kuin yhden tälläisen ulkkismiehen joka pitää montaa eri prepaidia juuri sitä varten että jos yksi nainen alkaa kyllästyttää, vaihtaa toiseen korttiin niin se ei voi soittaa ja kysellä miehen menoista ja pettämisistä! tai sitten vaihtavat kortin joskus illalla/yöllä kun eivät osaa odottaa naisen soittavan ja laittavat aamulla taas saman kortin ettei nainen tietäisi mitään kenen kanssa on edellinen yö vietetty/puhuttu..

        laita ihmeessä suhde poikki, ennen kuin satutat itsesi pahasti!

        "Jos ei mies nyt petä, niin miksi ihmeessä hän käy baareissa sitten tapailemassa muita?"
        voi luoja että jotkut suomi ämmät osaavat olla tyhmiä, siis baareissako käydään vain etsimässä ihmistä kenen kanssa pettää??? jos olet parisuhteessa sinulla ei ole oikeutta käydä baareissa tai tapaamassa muita ihmisiä???
        olisikohan tuossa syy ett kärsit yhä?


      • 14
        hyppää kaivoon kirjoitti:

        "Jos ei mies nyt petä, niin miksi ihmeessä hän käy baareissa sitten tapailemassa muita?"
        voi luoja että jotkut suomi ämmät osaavat olla tyhmiä, siis baareissako käydään vain etsimässä ihmistä kenen kanssa pettää??? jos olet parisuhteessa sinulla ei ole oikeutta käydä baareissa tai tapaamassa muita ihmisiä???
        olisikohan tuossa syy ett kärsit yhä?

        Niin no kannattaisi käydä tutustumassa menoon noissa baareissa joissa nuo mustat miehet käyvät.
        Miehet etsivät panoseuraa ja naiset tyrkyttävät itseään. Miehen ei tarvitse kuin seistä paikallaan niin tyrkkyjä piisaa. Baarin vessassa harrastetaan muutakin kuin pöntöllä käymistä. Kätevää, pääsee valomerkin jälkeen oman naisen viereen nukkumaan eikä vaimoke epäile mitään. Ja jos epäilee kaverit ovat aina valmiita valehtelemaan alibin.
        Ikävä on katsella touhua kun tietää, että tuonkin ukon vaimo on lapsineen kotona kun ukko liitää vieraiden naisten kanssa.


    • never again nigerian

      hänen saamansa rahat tulevat vaimolta? Onko siitä vain miehen oma sana?

      • JEA81

        Mies on kertonut alusta asti että vaimo koulutettu ja hyväpalkkainen, itselläni tästä 100 % varmuus mistä nyt en voi täällä mitään mainita. Mutta tiedän että vaimo elättää häntä ja rahaa kyllä riittää eli ei ole minun kanssa ainakaan rahan takia. Hänelle on sitä paitsi omien puheiden mukaan tulossa hollannin kansalaisuus ja asuvat siellä. En siis voi tietää miehen tarkoitusperiä, mutta kovin haluaisi olla kanssani. On vakuuttava puheissaan siitä, ettei voi saada multa mitään, mitä saa nyt jo vaimoltaan eli kansalaisuus ja varakkuus eli vaimo koulutettu ja hyvin toimeentuleva. Olen itse varuillani ja tietoinen, että hän saattaa minua kaikesta huolimatta huijata, ja ainakin tämän palstan kauhutarinoiden jälkeen tulen pitämään silmäni auki hänen kanssaan. Kamalaa vaan uskoa, ettei ketään afrikkalainen olisi luottamuksen arvoinen. Toki kulttuurieroja on ja käsitykset erilaiset monista asioista.


      • 3
        JEA81 kirjoitti:

        Mies on kertonut alusta asti että vaimo koulutettu ja hyväpalkkainen, itselläni tästä 100 % varmuus mistä nyt en voi täällä mitään mainita. Mutta tiedän että vaimo elättää häntä ja rahaa kyllä riittää eli ei ole minun kanssa ainakaan rahan takia. Hänelle on sitä paitsi omien puheiden mukaan tulossa hollannin kansalaisuus ja asuvat siellä. En siis voi tietää miehen tarkoitusperiä, mutta kovin haluaisi olla kanssani. On vakuuttava puheissaan siitä, ettei voi saada multa mitään, mitä saa nyt jo vaimoltaan eli kansalaisuus ja varakkuus eli vaimo koulutettu ja hyvin toimeentuleva. Olen itse varuillani ja tietoinen, että hän saattaa minua kaikesta huolimatta huijata, ja ainakin tämän palstan kauhutarinoiden jälkeen tulen pitämään silmäni auki hänen kanssaan. Kamalaa vaan uskoa, ettei ketään afrikkalainen olisi luottamuksen arvoinen. Toki kulttuurieroja on ja käsitykset erilaiset monista asioista.

        Eli sinun järkeilyn mukaan hän aa vaimoltaan täyden ylöspidon senkin jälkeen kun hän ottaa eron vaimosta ja muuttaa yhteen sinunkanssa? Etkö alyä, hän haluaa suomalaisen maailman parhaan sosiaaliturvan piiriin. Eteneekö hänen opintonsa, millaisin arvosanoin?


      • naija-ex
        JEA81 kirjoitti:

        Mies on kertonut alusta asti että vaimo koulutettu ja hyväpalkkainen, itselläni tästä 100 % varmuus mistä nyt en voi täällä mitään mainita. Mutta tiedän että vaimo elättää häntä ja rahaa kyllä riittää eli ei ole minun kanssa ainakaan rahan takia. Hänelle on sitä paitsi omien puheiden mukaan tulossa hollannin kansalaisuus ja asuvat siellä. En siis voi tietää miehen tarkoitusperiä, mutta kovin haluaisi olla kanssani. On vakuuttava puheissaan siitä, ettei voi saada multa mitään, mitä saa nyt jo vaimoltaan eli kansalaisuus ja varakkuus eli vaimo koulutettu ja hyvin toimeentuleva. Olen itse varuillani ja tietoinen, että hän saattaa minua kaikesta huolimatta huijata, ja ainakin tämän palstan kauhutarinoiden jälkeen tulen pitämään silmäni auki hänen kanssaan. Kamalaa vaan uskoa, ettei ketään afrikkalainen olisi luottamuksen arvoinen. Toki kulttuurieroja on ja käsitykset erilaiset monista asioista.

        my a**!! :D

        Eli eukko pesueineen turviksena Hollannissa, ukko täällä etsimässä jotain hölmöä saadakseen luvan itselleen ja sitten koko porukalle. Rahat tulee "bisneksistä". Hyvin ovat suunnitelleet ja muija 100% mukana. Ihan sama jos mies paneskelee pari kolme vuotta jotain valkoista vosua, ei sillä ole merkitystä. Vain lopputuloksella on eli pysyvillä luvilla Eurooppaan koko perheelle.

        Onnea ap oivasta valinnasta :D


      • JEA81
        naija-ex kirjoitti:

        my a**!! :D

        Eli eukko pesueineen turviksena Hollannissa, ukko täällä etsimässä jotain hölmöä saadakseen luvan itselleen ja sitten koko porukalle. Rahat tulee "bisneksistä". Hyvin ovat suunnitelleet ja muija 100% mukana. Ihan sama jos mies paneskelee pari kolme vuotta jotain valkoista vosua, ei sillä ole merkitystä. Vain lopputuloksella on eli pysyvillä luvilla Eurooppaan koko perheelle.

        Onnea ap oivasta valinnasta :D

        Niin. Miten he nyt sitten mun kautta lupaa saavat kun en ole kyseisen miehen kanssa kuin seurusteluasteella. Naimisiin en ole menossa enkä lapsia hankkimassa ennen kun tiedän minkälaiset jauhot on pussissa. Jos jo vuosia asuneet Hollannissa ja siellä vaimolla hyvä, vakituinen työ niin tuskin ovat kiinnostuneita tänne tulosta. Pelkän sosiaaliturvan takia eivät varmasti tänne halua koska naisella kunnon työ ja palkka. Tästä tiedosta olen 100 % varma. Miehen sanojen mukaan Hollannin kansalaisuus parempi kuin Suomen eikä hän ole kansalaisuuden takia mun kanssa, saa sen vaimonsa ja lapsiensa avulla varmasti hollannista. Vaimolla ei pulaa rahasta ja itse en ole niin hyvin tienaava kun hän. Mies on sanonut monesti että asiat on ihan hyvin vaimon kanssa (kansalaisuus, raha-asiat.. tms)mutta kun niillä ei oikein tuota rakkautta saa eli hän on minun kanssa ihan muista syistä. Toivon parasta ja sitä, että voin luottaa hänen puheisiinsa. Tällä hetkellä en luota häneen ja hän sen myös tietää. Olen kyseenalaistanut alusta alkaen asioita ja nyt näiden juttujen perusteella vielä enemmän. Kunnon selityksiä esim. monesta puhelimesta tai numerosta en ole saanut. Vaimo ei kuulemma ole häneltä kysellyt, onko hänellä sutinaa täällä Suomessa eli vaimo siis saattaa tietää ja/tai ei välitä, en tiedä. Kovin vakuuttavasti ainakin mulle on väitetty, ettei heillä mene hyvin. Vaimo odottaa häntä Hollantiin mutta mies ei halua antaa turhaa toivoa vierailuilla vaimolleen, vaikka lapsista välittääkin. Itse en siis asioiden oikeasta laidasta tiedä miten ovat. Kaiken kuulemani (myös puhelinsoitot jn,) miehen ja vaimon välillä kovin asiapitoista ja kylmää, eli ongelmat kuuluvat heidän puheissaan. Mies ei rakasta vaimoa niinkuin pitäisi, ja alunperin heidän liitto ollut järjestetty. Ymmärsin, että vaimo saanut miehen eurooppaan koska naisella kunnon työ ja koulutus. En tiedä miten asiat on menneet. Mies tuntuu kovin mukavalta, mutta kontrollointia ei siedä ja mun mustasukkaisuuskohtaukset saa aikaan kinaa ja mykkäkoulua. Kovin vaikea on vaan lopettaa näin ihanaa suhdetta koska muuten asiat on paremmmin kun hyvin ja todella tykätään toisistamme. Tämän ovat nähneet (ja sitä kommentoineet) myös muut eli ulkopuoliset jotka meidät on yhdessä nähneet. Tunteita on ja toivon, että ne ovat oikeita. Itse en hyväksy sitä, että toisen elämä pilataan valehtelemalla ja huijaamalla. Tästä syystä olen sanonut miehelle, että vaimon tilanne on kauhituttava koska hoitaa lapset yksin. Kuulemma naisen äiti auttelee ja siellä asiat ok. Mies kokee syyllisyyttä mutta totuutta en siis voi tietää asioiden todellisesta tilasta.


      • saara
        JEA81 kirjoitti:

        Niin. Miten he nyt sitten mun kautta lupaa saavat kun en ole kyseisen miehen kanssa kuin seurusteluasteella. Naimisiin en ole menossa enkä lapsia hankkimassa ennen kun tiedän minkälaiset jauhot on pussissa. Jos jo vuosia asuneet Hollannissa ja siellä vaimolla hyvä, vakituinen työ niin tuskin ovat kiinnostuneita tänne tulosta. Pelkän sosiaaliturvan takia eivät varmasti tänne halua koska naisella kunnon työ ja palkka. Tästä tiedosta olen 100 % varma. Miehen sanojen mukaan Hollannin kansalaisuus parempi kuin Suomen eikä hän ole kansalaisuuden takia mun kanssa, saa sen vaimonsa ja lapsiensa avulla varmasti hollannista. Vaimolla ei pulaa rahasta ja itse en ole niin hyvin tienaava kun hän. Mies on sanonut monesti että asiat on ihan hyvin vaimon kanssa (kansalaisuus, raha-asiat.. tms)mutta kun niillä ei oikein tuota rakkautta saa eli hän on minun kanssa ihan muista syistä. Toivon parasta ja sitä, että voin luottaa hänen puheisiinsa. Tällä hetkellä en luota häneen ja hän sen myös tietää. Olen kyseenalaistanut alusta alkaen asioita ja nyt näiden juttujen perusteella vielä enemmän. Kunnon selityksiä esim. monesta puhelimesta tai numerosta en ole saanut. Vaimo ei kuulemma ole häneltä kysellyt, onko hänellä sutinaa täällä Suomessa eli vaimo siis saattaa tietää ja/tai ei välitä, en tiedä. Kovin vakuuttavasti ainakin mulle on väitetty, ettei heillä mene hyvin. Vaimo odottaa häntä Hollantiin mutta mies ei halua antaa turhaa toivoa vierailuilla vaimolleen, vaikka lapsista välittääkin. Itse en siis asioiden oikeasta laidasta tiedä miten ovat. Kaiken kuulemani (myös puhelinsoitot jn,) miehen ja vaimon välillä kovin asiapitoista ja kylmää, eli ongelmat kuuluvat heidän puheissaan. Mies ei rakasta vaimoa niinkuin pitäisi, ja alunperin heidän liitto ollut järjestetty. Ymmärsin, että vaimo saanut miehen eurooppaan koska naisella kunnon työ ja koulutus. En tiedä miten asiat on menneet. Mies tuntuu kovin mukavalta, mutta kontrollointia ei siedä ja mun mustasukkaisuuskohtaukset saa aikaan kinaa ja mykkäkoulua. Kovin vaikea on vaan lopettaa näin ihanaa suhdetta koska muuten asiat on paremmmin kun hyvin ja todella tykätään toisistamme. Tämän ovat nähneet (ja sitä kommentoineet) myös muut eli ulkopuoliset jotka meidät on yhdessä nähneet. Tunteita on ja toivon, että ne ovat oikeita. Itse en hyväksy sitä, että toisen elämä pilataan valehtelemalla ja huijaamalla. Tästä syystä olen sanonut miehelle, että vaimon tilanne on kauhituttava koska hoitaa lapset yksin. Kuulemma naisen äiti auttelee ja siellä asiat ok. Mies kokee syyllisyyttä mutta totuutta en siis voi tietää asioiden todellisesta tilasta.

        olet mennyt liian syvälle juttuun mukaan joten vaihtoehdoksi varmaan jää katsoa homma loppuun saakka ja itkeä sitten myöhemmin. Tottakai miehestä tuntuu nyt hyvältä kun varmaan osoitat ja näytät tunteesi, onhan hän nyt varma sinusta. Se jos mikä hivelee hänen miehistä egoaan. Mutta se saattaa vain olla leikkiä hänen taholtaan, hänellä on todennäköisesti ihan muita suunnitelmia tulevaisuudelleen. Onhan hänellä jo vaimo ja lapset. Ja jos hän eroaa vaimostaan menettää hän myös kasvonsa kotimaassaan, onhan siihen avioliittoon osallistuneet myös hänen ja vaimon sukulaiset. Se ei ole ihan pikkujuttu jos haluaa vielä pitää välejä yllä siellä olevaan sukuun.

        Saatat päätyä hänen jalkavaimokseen jota pidetään vain täällä, eikä edes esitellä siellä oleville sukulaisile.


      • dan.
        JEA81 kirjoitti:

        Niin. Miten he nyt sitten mun kautta lupaa saavat kun en ole kyseisen miehen kanssa kuin seurusteluasteella. Naimisiin en ole menossa enkä lapsia hankkimassa ennen kun tiedän minkälaiset jauhot on pussissa. Jos jo vuosia asuneet Hollannissa ja siellä vaimolla hyvä, vakituinen työ niin tuskin ovat kiinnostuneita tänne tulosta. Pelkän sosiaaliturvan takia eivät varmasti tänne halua koska naisella kunnon työ ja palkka. Tästä tiedosta olen 100 % varma. Miehen sanojen mukaan Hollannin kansalaisuus parempi kuin Suomen eikä hän ole kansalaisuuden takia mun kanssa, saa sen vaimonsa ja lapsiensa avulla varmasti hollannista. Vaimolla ei pulaa rahasta ja itse en ole niin hyvin tienaava kun hän. Mies on sanonut monesti että asiat on ihan hyvin vaimon kanssa (kansalaisuus, raha-asiat.. tms)mutta kun niillä ei oikein tuota rakkautta saa eli hän on minun kanssa ihan muista syistä. Toivon parasta ja sitä, että voin luottaa hänen puheisiinsa. Tällä hetkellä en luota häneen ja hän sen myös tietää. Olen kyseenalaistanut alusta alkaen asioita ja nyt näiden juttujen perusteella vielä enemmän. Kunnon selityksiä esim. monesta puhelimesta tai numerosta en ole saanut. Vaimo ei kuulemma ole häneltä kysellyt, onko hänellä sutinaa täällä Suomessa eli vaimo siis saattaa tietää ja/tai ei välitä, en tiedä. Kovin vakuuttavasti ainakin mulle on väitetty, ettei heillä mene hyvin. Vaimo odottaa häntä Hollantiin mutta mies ei halua antaa turhaa toivoa vierailuilla vaimolleen, vaikka lapsista välittääkin. Itse en siis asioiden oikeasta laidasta tiedä miten ovat. Kaiken kuulemani (myös puhelinsoitot jn,) miehen ja vaimon välillä kovin asiapitoista ja kylmää, eli ongelmat kuuluvat heidän puheissaan. Mies ei rakasta vaimoa niinkuin pitäisi, ja alunperin heidän liitto ollut järjestetty. Ymmärsin, että vaimo saanut miehen eurooppaan koska naisella kunnon työ ja koulutus. En tiedä miten asiat on menneet. Mies tuntuu kovin mukavalta, mutta kontrollointia ei siedä ja mun mustasukkaisuuskohtaukset saa aikaan kinaa ja mykkäkoulua. Kovin vaikea on vaan lopettaa näin ihanaa suhdetta koska muuten asiat on paremmmin kun hyvin ja todella tykätään toisistamme. Tämän ovat nähneet (ja sitä kommentoineet) myös muut eli ulkopuoliset jotka meidät on yhdessä nähneet. Tunteita on ja toivon, että ne ovat oikeita. Itse en hyväksy sitä, että toisen elämä pilataan valehtelemalla ja huijaamalla. Tästä syystä olen sanonut miehelle, että vaimon tilanne on kauhituttava koska hoitaa lapset yksin. Kuulemma naisen äiti auttelee ja siellä asiat ok. Mies kokee syyllisyyttä mutta totuutta en siis voi tietää asioiden todellisesta tilasta.

        Ei ole mitenkään harvinaista, että ukkomies selittää naiselle, kuinka avioliitto vetelee viimeisiään, liitto on rakkaudeton, vaimo on kylmä jne. jne. Näitä "miehiä" on kaikissa kansallisuuksissa. Ihmeellistä on se, että aina löytyy niitä naisia, jotka näitä itkuja uskovat ja hyväksyvät miehen, joka ei ole vielä hoitanut entistä liittoaan kunniallisesti loppuun. Nämä itkijämiehet ovat halveksittavia ja heidän kakkosnaisensa ovat säälittäviä. Joten sopivat kai toisilleen.


      • loveandcare
        dan. kirjoitti:

        Ei ole mitenkään harvinaista, että ukkomies selittää naiselle, kuinka avioliitto vetelee viimeisiään, liitto on rakkaudeton, vaimo on kylmä jne. jne. Näitä "miehiä" on kaikissa kansallisuuksissa. Ihmeellistä on se, että aina löytyy niitä naisia, jotka näitä itkuja uskovat ja hyväksyvät miehen, joka ei ole vielä hoitanut entistä liittoaan kunniallisesti loppuun. Nämä itkijämiehet ovat halveksittavia ja heidän kakkosnaisensa ovat säälittäviä. Joten sopivat kai toisilleen.

        hienoa että miehesi on kertonut sinulle totuuden alusta asti, että hänellä on vaimo ja lapsia toisessa maassa, täten hän on antanut jo sinulle mahdollisuuden valita haluatko olla hänen kanssaan vai et. Moni olisi valehdellut tai jättänyt kertomatta lapsista ja vaimosta. Hän ei varmastikaan halua tällä hetkellä lisää lapsia saatikka naimisiin ja sehän ei olisi edes mahdollista koska on jo naimisissa. Miksi sinun pitää olla niin kovin kiirehtiväinen ja tarkka jokaisesta yksityiskohdasta hänen elämässään. Jos haluat olla hänen kanssaan ja olet iloinen ja onnellinen hänestä tässä hetkessä nauti siitä, emmehän me kukaan voi tietää huomisesta ja ensi vuodesta. Täytyy osata ottaa ilo ja onni pienestä hetkestä. Rakkauteen kuuluu myös sydänsurut, mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus ja se että jossain kohtaa tulee myös kyyneleitä ja surua, mutta ei se tee teidän suhteesta yhtään sen huonompaa tai epäonnisempaa. SE ON ELÄMÄÄ ja vain elämällä saa jotakin ei jatkuvalla spekuloinnilla ja jokaista liikettä analysoimalla. Nauti elämästä ja mene nokka kohti uusia tuulia. Toivon teille kaikkea hyvää.


      • lovetolove
        loveandcare kirjoitti:

        hienoa että miehesi on kertonut sinulle totuuden alusta asti, että hänellä on vaimo ja lapsia toisessa maassa, täten hän on antanut jo sinulle mahdollisuuden valita haluatko olla hänen kanssaan vai et. Moni olisi valehdellut tai jättänyt kertomatta lapsista ja vaimosta. Hän ei varmastikaan halua tällä hetkellä lisää lapsia saatikka naimisiin ja sehän ei olisi edes mahdollista koska on jo naimisissa. Miksi sinun pitää olla niin kovin kiirehtiväinen ja tarkka jokaisesta yksityiskohdasta hänen elämässään. Jos haluat olla hänen kanssaan ja olet iloinen ja onnellinen hänestä tässä hetkessä nauti siitä, emmehän me kukaan voi tietää huomisesta ja ensi vuodesta. Täytyy osata ottaa ilo ja onni pienestä hetkestä. Rakkauteen kuuluu myös sydänsurut, mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus ja se että jossain kohtaa tulee myös kyyneleitä ja surua, mutta ei se tee teidän suhteesta yhtään sen huonompaa tai epäonnisempaa. SE ON ELÄMÄÄ ja vain elämällä saa jotakin ei jatkuvalla spekuloinnilla ja jokaista liikettä analysoimalla. Nauti elämästä ja mene nokka kohti uusia tuulia. Toivon teille kaikkea hyvää.

        jos avara maailmankatsomuksesi hyväksyy ja jopa puolustaa huoraamista ja pettämistä, niin hyväksytkö myös pedofilan, nekrofilian tai eläinseksin; SE ON ELÄMÄÄ ???


      • JEA81
        loveandcare kirjoitti:

        hienoa että miehesi on kertonut sinulle totuuden alusta asti, että hänellä on vaimo ja lapsia toisessa maassa, täten hän on antanut jo sinulle mahdollisuuden valita haluatko olla hänen kanssaan vai et. Moni olisi valehdellut tai jättänyt kertomatta lapsista ja vaimosta. Hän ei varmastikaan halua tällä hetkellä lisää lapsia saatikka naimisiin ja sehän ei olisi edes mahdollista koska on jo naimisissa. Miksi sinun pitää olla niin kovin kiirehtiväinen ja tarkka jokaisesta yksityiskohdasta hänen elämässään. Jos haluat olla hänen kanssaan ja olet iloinen ja onnellinen hänestä tässä hetkessä nauti siitä, emmehän me kukaan voi tietää huomisesta ja ensi vuodesta. Täytyy osata ottaa ilo ja onni pienestä hetkestä. Rakkauteen kuuluu myös sydänsurut, mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus ja se että jossain kohtaa tulee myös kyyneleitä ja surua, mutta ei se tee teidän suhteesta yhtään sen huonompaa tai epäonnisempaa. SE ON ELÄMÄÄ ja vain elämällä saa jotakin ei jatkuvalla spekuloinnilla ja jokaista liikettä analysoimalla. Nauti elämästä ja mene nokka kohti uusia tuulia. Toivon teille kaikkea hyvää.

        Kiitos normaalista vastauksestasi loveandcare. Asia on niinkuin sanoit. Ja muille tiedoksi, en hyväksy tilannetta ja alusta asti kun mies kertoi olevansa naimisissa lapset niin olen ollut iloinen rehellisyydestä mutta sitten katunut jäämistäni...Ehkä asian tekee lievemmäksi omassa mielessäni se, että heillä todella tuntuu menevän huonosti kun kuuntelen heidän puhetapaa ja tyyliä esim. puhelimessa. sähköpostit ovat olleet vihamielisiä, vaimo tietysti haluaisi miehen kotiin. Ongelmana on se, että vaimon äiti (myös musta) asuu tyttärensä luona ja mies ei siitä tykkää. Suurin onglma on se, ettei mies häntä ole ilmeisesti koskaan oikeanlaisesti rakastanut, koska järkätty liitto ollut. Vaimo luvannut auttaa miehen eurooppaan ja se on onnistunut. Heidän pitää olla naimisissa tietyn ajan että mies saa Hollannin kansalaisuuden. Mies on avoin näissä asioissa, mutta omista menoista, kavereista, puhelinnumerojen määrästä (3 numeroa) ei kovin tykkää selitellä, toki olen udellut ja tivannut jo liikaakin, niin että varmasti hermot palaa...Olen todella mustasukkainen. Mutta yhteinen aikamme on aina iloista, nauramme paljon ja meillä on todella mukavaa, juttelemme henkeviä ja olemme tehneet kaikenlaista yhdessä. Mies tuntuu olevan kristitty koska tuntee raamattua ja rukoilee päivittäin eikä siis hyväksy omaa uskottomuuttaan ja selvästi se häntä painaa, ja myös minua. Joten kyllä näitä asioita mietitään eikä vaan iloita. Tiedän että todellisia tuntieita on puolin ja toisin, kulttuurierot vaan aiheuttaa joskus erimielisyyttä.


      • 19
        JEA81 kirjoitti:

        Kiitos normaalista vastauksestasi loveandcare. Asia on niinkuin sanoit. Ja muille tiedoksi, en hyväksy tilannetta ja alusta asti kun mies kertoi olevansa naimisissa lapset niin olen ollut iloinen rehellisyydestä mutta sitten katunut jäämistäni...Ehkä asian tekee lievemmäksi omassa mielessäni se, että heillä todella tuntuu menevän huonosti kun kuuntelen heidän puhetapaa ja tyyliä esim. puhelimessa. sähköpostit ovat olleet vihamielisiä, vaimo tietysti haluaisi miehen kotiin. Ongelmana on se, että vaimon äiti (myös musta) asuu tyttärensä luona ja mies ei siitä tykkää. Suurin onglma on se, ettei mies häntä ole ilmeisesti koskaan oikeanlaisesti rakastanut, koska järkätty liitto ollut. Vaimo luvannut auttaa miehen eurooppaan ja se on onnistunut. Heidän pitää olla naimisissa tietyn ajan että mies saa Hollannin kansalaisuuden. Mies on avoin näissä asioissa, mutta omista menoista, kavereista, puhelinnumerojen määrästä (3 numeroa) ei kovin tykkää selitellä, toki olen udellut ja tivannut jo liikaakin, niin että varmasti hermot palaa...Olen todella mustasukkainen. Mutta yhteinen aikamme on aina iloista, nauramme paljon ja meillä on todella mukavaa, juttelemme henkeviä ja olemme tehneet kaikenlaista yhdessä. Mies tuntuu olevan kristitty koska tuntee raamattua ja rukoilee päivittäin eikä siis hyväksy omaa uskottomuuttaan ja selvästi se häntä painaa, ja myös minua. Joten kyllä näitä asioita mietitään eikä vaan iloita. Tiedän että todellisia tuntieita on puolin ja toisin, kulttuurierot vaan aiheuttaa joskus erimielisyyttä.

        Kulttuurierotko ne aiheuttaa erimielisyyttä?
        Vaiko se, että miehellä on vaimo ja perhe?
        Kuulostat tosi pösilöltä ja helposti vedätettävältä.
        Normaali nainen ei lähtisi mukaan sotkemaan kenenkään perhekuvioita.
        Onneksi sinä tulet olemaan ainoa joka saa nenilleen.
        Vaimo ja mies naureskelevat kustannuksellasi selkäsi takana.


      • no niin...
        JEA81 kirjoitti:

        Kiitos normaalista vastauksestasi loveandcare. Asia on niinkuin sanoit. Ja muille tiedoksi, en hyväksy tilannetta ja alusta asti kun mies kertoi olevansa naimisissa lapset niin olen ollut iloinen rehellisyydestä mutta sitten katunut jäämistäni...Ehkä asian tekee lievemmäksi omassa mielessäni se, että heillä todella tuntuu menevän huonosti kun kuuntelen heidän puhetapaa ja tyyliä esim. puhelimessa. sähköpostit ovat olleet vihamielisiä, vaimo tietysti haluaisi miehen kotiin. Ongelmana on se, että vaimon äiti (myös musta) asuu tyttärensä luona ja mies ei siitä tykkää. Suurin onglma on se, ettei mies häntä ole ilmeisesti koskaan oikeanlaisesti rakastanut, koska järkätty liitto ollut. Vaimo luvannut auttaa miehen eurooppaan ja se on onnistunut. Heidän pitää olla naimisissa tietyn ajan että mies saa Hollannin kansalaisuuden. Mies on avoin näissä asioissa, mutta omista menoista, kavereista, puhelinnumerojen määrästä (3 numeroa) ei kovin tykkää selitellä, toki olen udellut ja tivannut jo liikaakin, niin että varmasti hermot palaa...Olen todella mustasukkainen. Mutta yhteinen aikamme on aina iloista, nauramme paljon ja meillä on todella mukavaa, juttelemme henkeviä ja olemme tehneet kaikenlaista yhdessä. Mies tuntuu olevan kristitty koska tuntee raamattua ja rukoilee päivittäin eikä siis hyväksy omaa uskottomuuttaan ja selvästi se häntä painaa, ja myös minua. Joten kyllä näitä asioita mietitään eikä vaan iloita. Tiedän että todellisia tuntieita on puolin ja toisin, kulttuurierot vaan aiheuttaa joskus erimielisyyttä.

        Eli mies havittelee eurooppalaisen maan kansalaisuutta. Ja sinä vielä uskot, että kyseessä on rakkaus. Huijausta ja huoruutta se vain on.


      • suvi10000
        19 kirjoitti:

        Kulttuurierotko ne aiheuttaa erimielisyyttä?
        Vaiko se, että miehellä on vaimo ja perhe?
        Kuulostat tosi pösilöltä ja helposti vedätettävältä.
        Normaali nainen ei lähtisi mukaan sotkemaan kenenkään perhekuvioita.
        Onneksi sinä tulet olemaan ainoa joka saa nenilleen.
        Vaimo ja mies naureskelevat kustannuksellasi selkäsi takana.

        mulla kans niksu-ex, ja muutenkin olen aika läheisesti seurannut afrikkalaisia noin 10 vuoden ajan. Mä en myöskään uskoisi ton miehen selityksistä sanaakaan. Miehen strategiana on selvästi saada sut syvästi rakastumaan itseensä, jotta sulta sais helpommin haluamansa. Usko pois, ennemmin tai myöhemmin mies ehdottaa sulle lapsentekoa tai naimisiinmenoa. Näin hän varmistaa itselleen oleskeluluvan, jotta voi jossain vaiheessa tuoda oikean perheensä Suomeen (siis nämä turvapaikanhakijoina Hollannissa asuvat vaimo ja lapset). Vai muka hyväpalkkainen duuni vaimolla? Miksi olet niin 100% varma asiasta, vaikka et ole naista edes tavannut?

        Oikeasti, ottaa niin päähän noi afrikkalaiset kusettajat. Mun hyvä ystävä on myös samanlaises tilantees kuin sä, ja myös tää mies pelaa itellensä oleskelulupaa. Mutta minkäs teet, kun nainen rakastuu, niin siinä ei järkipuhe auta.


      • 13
        no niin... kirjoitti:

        Eli mies havittelee eurooppalaisen maan kansalaisuutta. Ja sinä vielä uskot, että kyseessä on rakkaus. Huijausta ja huoruutta se vain on.

        Huijausta ja huoruutta tosiaan.
        Ja nykyajan ihmiskauppaa!
        Miehet joutuvat paneskelemaan, menemään naimisiin ja tekemään muksuja naisten kanssa, joiden kanssa eivät oikeasti näitä asioita haluaisi tehdä.

        Mutta oleskelulupa länsimaihin on jotain niin satumaista heille, että ollaan valmiit mihin vain.


      • JEA81
        13 kirjoitti:

        Huijausta ja huoruutta tosiaan.
        Ja nykyajan ihmiskauppaa!
        Miehet joutuvat paneskelemaan, menemään naimisiin ja tekemään muksuja naisten kanssa, joiden kanssa eivät oikeasti näitä asioita haluaisi tehdä.

        Mutta oleskelulupa länsimaihin on jotain niin satumaista heille, että ollaan valmiit mihin vain.

        Niiin, olen siis 100% varma naisen työstä koska olen tutkinut taustat niin hyvin etten tästä voi mitenkään erehtyä. Palkkataso on huikea, ja siksi he yhdessä ovat olleetkin eli raha vaikuttanut aika paljon liiton säilymiseen. Mies on monesti sanonut että mitä hän multa voi saada mitä vaimo ei pysty tarjoamaan eli vaimolla on todella hyvä koulutus ja työ ja kansalaisuus tulee kun pysyvät yhdessä, naimisissa vuoteen 2012. Hän on kuitenkin sanonut rakastuneensa minuun mikä ei todellakaan ollut tarkoitus, ja itse uskon todellisia tunteita olevan. Hänen sanojensa mukaan raha ei tätä ratkaise, eli haluaisi olla mun kanssa vaikka elintaso vaimon kanssa olisi taattu. Faktana tiedän, etten voi erehtyä naisen tulotasosta enkä työstä. Minulta hän ei siis saa näin hyvää taloudellista tilannetta vaikka jäisikin Suomeen ja Kelan piiriin. Hän pelkää jättää vaimonsa ellei meidän jutusta tule mitään joten ei missään nimessä hingu Suomeen, pikemminkin on nyt kahdentulen välissä asian suhteen. Olen itse aika pitkälti tietoinen ko miehen tavoista koska yhteistä taivalta ja oloa on jo takana jonkun verran, tuskin valehtelee tässä asiassa. Mies suree sitä, että joutuu palaamaan koska ei saa työtä tms täältä ja kristillisenä avioero ei ainakaan vielä tule kysymykseen. Ongelmana hän pitää tunteitaan minua kohtaan eli todella samanlaisia ollaan ja viihdytään tosi hyvin yhdessä, tästä hän ei haluaisi luopua minkään rahan tai avioliiton takia.


      • 20
        JEA81 kirjoitti:

        Niiin, olen siis 100% varma naisen työstä koska olen tutkinut taustat niin hyvin etten tästä voi mitenkään erehtyä. Palkkataso on huikea, ja siksi he yhdessä ovat olleetkin eli raha vaikuttanut aika paljon liiton säilymiseen. Mies on monesti sanonut että mitä hän multa voi saada mitä vaimo ei pysty tarjoamaan eli vaimolla on todella hyvä koulutus ja työ ja kansalaisuus tulee kun pysyvät yhdessä, naimisissa vuoteen 2012. Hän on kuitenkin sanonut rakastuneensa minuun mikä ei todellakaan ollut tarkoitus, ja itse uskon todellisia tunteita olevan. Hänen sanojensa mukaan raha ei tätä ratkaise, eli haluaisi olla mun kanssa vaikka elintaso vaimon kanssa olisi taattu. Faktana tiedän, etten voi erehtyä naisen tulotasosta enkä työstä. Minulta hän ei siis saa näin hyvää taloudellista tilannetta vaikka jäisikin Suomeen ja Kelan piiriin. Hän pelkää jättää vaimonsa ellei meidän jutusta tule mitään joten ei missään nimessä hingu Suomeen, pikemminkin on nyt kahdentulen välissä asian suhteen. Olen itse aika pitkälti tietoinen ko miehen tavoista koska yhteistä taivalta ja oloa on jo takana jonkun verran, tuskin valehtelee tässä asiassa. Mies suree sitä, että joutuu palaamaan koska ei saa työtä tms täältä ja kristillisenä avioero ei ainakaan vielä tule kysymykseen. Ongelmana hän pitää tunteitaan minua kohtaan eli todella samanlaisia ollaan ja viihdytään tosi hyvin yhdessä, tästä hän ei haluaisi luopua minkään rahan tai avioliiton takia.

        "kristillisenä avioero ei ainakaan vielä tule kysymykseen"

        Mitähän tuokin meinaa? Niin kristillisenä se avioero tulee miehen puolelta kysymykseen vasta kun se kansalaisuus on taattu.
        Siinä sulle kunnon kristittyä.

        Eiköhän kyse ole siitä, että vaimo haluaa heivata miehen matkasta.
        Byebye siis kansalaisuus eli mies tarvitsee uuden uhrin ja nythän se on löytänyt sinut.
        Olet täysi idiootti kun kuvittelet, että mustan miehen tunteet typerään valkoiseen naiseen olisi tärkeämpää kuin raha tai avioliitto.

        Noiden mustien kanssa pelatessa et voi koskaan tietää mitään faktoja. He osaavat huijaamisen niin taitavasti.


      • jo heti
        JEA81 kirjoitti:

        Niiin, olen siis 100% varma naisen työstä koska olen tutkinut taustat niin hyvin etten tästä voi mitenkään erehtyä. Palkkataso on huikea, ja siksi he yhdessä ovat olleetkin eli raha vaikuttanut aika paljon liiton säilymiseen. Mies on monesti sanonut että mitä hän multa voi saada mitä vaimo ei pysty tarjoamaan eli vaimolla on todella hyvä koulutus ja työ ja kansalaisuus tulee kun pysyvät yhdessä, naimisissa vuoteen 2012. Hän on kuitenkin sanonut rakastuneensa minuun mikä ei todellakaan ollut tarkoitus, ja itse uskon todellisia tunteita olevan. Hänen sanojensa mukaan raha ei tätä ratkaise, eli haluaisi olla mun kanssa vaikka elintaso vaimon kanssa olisi taattu. Faktana tiedän, etten voi erehtyä naisen tulotasosta enkä työstä. Minulta hän ei siis saa näin hyvää taloudellista tilannetta vaikka jäisikin Suomeen ja Kelan piiriin. Hän pelkää jättää vaimonsa ellei meidän jutusta tule mitään joten ei missään nimessä hingu Suomeen, pikemminkin on nyt kahdentulen välissä asian suhteen. Olen itse aika pitkälti tietoinen ko miehen tavoista koska yhteistä taivalta ja oloa on jo takana jonkun verran, tuskin valehtelee tässä asiassa. Mies suree sitä, että joutuu palaamaan koska ei saa työtä tms täältä ja kristillisenä avioero ei ainakaan vielä tule kysymykseen. Ongelmana hän pitää tunteitaan minua kohtaan eli todella samanlaisia ollaan ja viihdytään tosi hyvin yhdessä, tästä hän ei haluaisi luopua minkään rahan tai avioliiton takia.

        Ryhdistäydy hyvä nainen ja etsi itsellesi tosimies, joka pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Katso tulevaisuuttasi tunteellisen itkupillisi kanssa, haluatko elää loppuikäsi vetämällä tollasta ressukkaa perässäsi vai kehittää itseäsi ja päästä elämässäsi eteenpäin.

        Ei säälistä pitäisi kenenkään kanssa olla.


      • loved with
        JEA81 kirjoitti:

        Kiitos normaalista vastauksestasi loveandcare. Asia on niinkuin sanoit. Ja muille tiedoksi, en hyväksy tilannetta ja alusta asti kun mies kertoi olevansa naimisissa lapset niin olen ollut iloinen rehellisyydestä mutta sitten katunut jäämistäni...Ehkä asian tekee lievemmäksi omassa mielessäni se, että heillä todella tuntuu menevän huonosti kun kuuntelen heidän puhetapaa ja tyyliä esim. puhelimessa. sähköpostit ovat olleet vihamielisiä, vaimo tietysti haluaisi miehen kotiin. Ongelmana on se, että vaimon äiti (myös musta) asuu tyttärensä luona ja mies ei siitä tykkää. Suurin onglma on se, ettei mies häntä ole ilmeisesti koskaan oikeanlaisesti rakastanut, koska järkätty liitto ollut. Vaimo luvannut auttaa miehen eurooppaan ja se on onnistunut. Heidän pitää olla naimisissa tietyn ajan että mies saa Hollannin kansalaisuuden. Mies on avoin näissä asioissa, mutta omista menoista, kavereista, puhelinnumerojen määrästä (3 numeroa) ei kovin tykkää selitellä, toki olen udellut ja tivannut jo liikaakin, niin että varmasti hermot palaa...Olen todella mustasukkainen. Mutta yhteinen aikamme on aina iloista, nauramme paljon ja meillä on todella mukavaa, juttelemme henkeviä ja olemme tehneet kaikenlaista yhdessä. Mies tuntuu olevan kristitty koska tuntee raamattua ja rukoilee päivittäin eikä siis hyväksy omaa uskottomuuttaan ja selvästi se häntä painaa, ja myös minua. Joten kyllä näitä asioita mietitään eikä vaan iloita. Tiedän että todellisia tuntieita on puolin ja toisin, kulttuurierot vaan aiheuttaa joskus erimielisyyttä.

        mä en myöskään ymmärrä miksi viitit täällä roikkua ja ottaa vastaan noita paskaviestejä... itsehän tiedät mitä tunnte, ei kukaan muu ja se miten sua loukataan täällä on aika kuvottavaa. Mä olen itse päättänyt ottaa tosta nigerialaisesta miehen itselleni, ja mua ei kyllä oikeesti kiinnosta paskankaan vertaa mitä suomalaiset ajattelevet koko asiasta, koska eihän noilla näytä olevan edes omia aivoja!!!!!!!!!!!! Ja jos nyt haluatte kuulla, missä tapasin, netissä, sori vaan, ja niin edelleen.


      • 13+4
        JEA81 kirjoitti:

        Kiitos normaalista vastauksestasi loveandcare. Asia on niinkuin sanoit. Ja muille tiedoksi, en hyväksy tilannetta ja alusta asti kun mies kertoi olevansa naimisissa lapset niin olen ollut iloinen rehellisyydestä mutta sitten katunut jäämistäni...Ehkä asian tekee lievemmäksi omassa mielessäni se, että heillä todella tuntuu menevän huonosti kun kuuntelen heidän puhetapaa ja tyyliä esim. puhelimessa. sähköpostit ovat olleet vihamielisiä, vaimo tietysti haluaisi miehen kotiin. Ongelmana on se, että vaimon äiti (myös musta) asuu tyttärensä luona ja mies ei siitä tykkää. Suurin onglma on se, ettei mies häntä ole ilmeisesti koskaan oikeanlaisesti rakastanut, koska järkätty liitto ollut. Vaimo luvannut auttaa miehen eurooppaan ja se on onnistunut. Heidän pitää olla naimisissa tietyn ajan että mies saa Hollannin kansalaisuuden. Mies on avoin näissä asioissa, mutta omista menoista, kavereista, puhelinnumerojen määrästä (3 numeroa) ei kovin tykkää selitellä, toki olen udellut ja tivannut jo liikaakin, niin että varmasti hermot palaa...Olen todella mustasukkainen. Mutta yhteinen aikamme on aina iloista, nauramme paljon ja meillä on todella mukavaa, juttelemme henkeviä ja olemme tehneet kaikenlaista yhdessä. Mies tuntuu olevan kristitty koska tuntee raamattua ja rukoilee päivittäin eikä siis hyväksy omaa uskottomuuttaan ja selvästi se häntä painaa, ja myös minua. Joten kyllä näitä asioita mietitään eikä vaan iloita. Tiedän että todellisia tuntieita on puolin ja toisin, kulttuurierot vaan aiheuttaa joskus erimielisyyttä.

        Ensinnäkin: huolehdi ehkäisystä.

        Toiseksi: mies ei todellakaan tule saamaan kansallisuutta Hollannista ellei hän puhu erittäin hyvin kieltä _ja_ ole todella asunut siellä useita vuosia.

        Tee omalle elämällesi mitä haluat, mutta älä synnytä lapsia tällaiseen suhteeseen.


    • loved with

      no mullon kans yksi nigerialainen, taatusti rahaton ja omistaa ainakin 2 liittymää, normi prepaidit. Olen lueskellut näitä juttuja ja kai tässä järki menee, koska järki sanoisi ei ja tunne että tottakai. En tajua tätä tilannettta, koska joka kerta kun on puhe abt blacks, koskaan ei ole mitään hyvää sanottavaa näistä. En ole tieten tahtoen mustaan ihastunut, mullekin vaan sattui näin käymään ja kyllä, tämä mies soittaa aika tasan tarkkaan juuri silloin eli yöllä.
      Mua pelottaa kuitenkin nää jutut, mä en usko että joka ainut olisi tuollainen, ei voi olla mahdollista, ja alankin pikkuhiljaa epäilemään, onko suomalaiset niin kateellisia näille vai mikä mättää?

      • häpeä.

        Missä tapasitte, miksi et kieltäytynyt kun tyrkytti itseään. Missä vastuusi?


      • näin se käy

        ainut ole sellainen kuin täällä on kerrottu, mutta Suomeen tulleilla nigerialaisilla on kyllä kaikilla tavoitteena saada pysyvä oleskelulupa Suomeen. Vaivattomimmin ja lystimmin se onnistuu yhteistyössä suomalaisen naisen kanssa.
        Nigerialaisia saapuu Suomeen esim. opiskelemaan väärennettyjen todistusten perusteella, ja tänne päästyä alkaa naisenmetsästys. Ja täkäläiset naiset ovat uskomattoman yhteistyöhaluisia.


      • fbd

        "Mua pelottaa kuitenkin nää jutut, mä en usko että joka ainut olisi tuollainen, ei voi olla mahdollista, ja alankin pikkuhiljaa epäilemään, onko suomalaiset niin kateellisia näille vai mikä mättää? "

        Joo, toi on juuri oikea johtopäätös. Suomalaiset ovat kateellisisa persaukisille nigerialaisille elostelijoille! Nigerialaisissa ei ole mitään vikaa, kaikki on vain valhepropagandaa. Niksujen onneksi löytyy aina myös kaltaisiasi neitosia, joilla ei liika järki päätä pakota. Tunteella vain, girlfriend! Taatusti teet ihan oikeita valintoja elämässäsi kun vaiennat sen pienenkin järjen äänen. Ja jos jotain ikävää sattuu, niin so what? Voit aina vakuutella itsellesi, että eihän sitä koskaan voi tietää, joten miksi siis käyttää järkeään. Tuurillahan ne laivatkin seilaa. Vai seilaavatko?


    • Paska-akka

      Kirjoitin aiemmin kokemukseni "Eräänlainen nigeria-episodi". Enkä voi nyt muuta sanoa sinulle Jea, että ole varovainen.. Mutta huonosti tuossa käy! Ei kukaan täysjärkinen ja käytöstavat omaava käyttäydy parisuhteessa noin. Ja sinä olet se joka aina joustat? Minkä takia? Sano vielä, että maksat suurimmaksi osaksi elämisen, teet ruuat, mies majailee luonasi yms..syötte sitä mannaa ja keittoa. Yäk! Ymmärrän jos olet rakastunut sokea, mutta me muut emme ole. Et unohda ne muutamat lahjat ja maksa velkasi sille takaisin, ettei tule sanomista siitä, että olisit elänyt hänen taskuistaan. Ei vittu, oikeesti! kaikki tämän palstan kirjoittajat voi olla väärässä. Etkö näe tätä toistuvaa kaavaa? Miksi sinun miehesi olisi poikkeus? Ja tuo kristillisyys ja uskovaisuus on niin teennäistä paskaa, tätä en edes viitsi perustella.
      Niin samat selitykset kuulin vain vajaat 4 kk, kunnes päätin erota seurustelukumppanistani lopullisesti. En halua tavata edes missään "kaverimerkessä". Tämä mies ja hänen kaveripiiri voi jäädä Suomeen, kun ovat tehneet! lapsen suomalaisen naisen kanssa.
      Mistä tiedät ettei mies ole tullut maahan väärin paperein Suomeen, jos ei jäänyt Hollantiin "vaimonsa" kanssa?
      Minkähän takia ukkosi hermostuu, jos kerroit hänelle tästä palstasta? ..jää kiinni
      Onko rikosrekisteriä, kun ei tykkää uteluista? Varmaan hokee sinulle "no one like you" tai "the only one" ja soittaa nettiradiosta nigerialaista r'n'b rillutusta myös..
      Onko Suomessa myönnettyjä virallisia henkilöpapereita?
      Suomalaisen pankin VisaElectron-korttia?.. eli oma pankkitili
      Omaa virallista osoittetta? ..ettei asu jonkun "kämppiksen" kanssa.
      Asuu Helsinki-Vantaa suunnalla? ..siinä selitys niille useille puhelinnumeroille. Kaikki on samaa pataa, eivätkä varmaa kerro muista hoidoistaan ja pitävät huolen etteivät pala menemällä samaan baariin.
      JOS, yksinkin näistä kysymyksistä ontuu sen takia, että miehellä on jokin ympäripyöreä selitys. Ole viimein järkevä ja lähde menemään tai parempi..laita se ukko menemään. Tai käy sitten samantien ovimatoksi ja patjaksi. Olet tuntenut miehen vasta 7kk ja tuollaiset ongelmat niskassa? Onnea vaan!

      • Chioma55

        Hullu täytyy olla, jos niksun kanssa suhteeseen aikoo...oon oppinu niistä niin paljon, että haluan pysyä kaukana ikuisesti...kusettajia, paskanpuhujia, hyväkskäyttäjiä ja tekevät mitä vaan, kunhan oma etu on etusijalla. Kyllä näitä niksuja riittäisi vaikka kuinka paljon, mutta onneks tunnen niitten kuviot niin hyvin, etten enää ikinä kajoa niksuun.


      • 14
        Chioma55 kirjoitti:

        Hullu täytyy olla, jos niksun kanssa suhteeseen aikoo...oon oppinu niistä niin paljon, että haluan pysyä kaukana ikuisesti...kusettajia, paskanpuhujia, hyväkskäyttäjiä ja tekevät mitä vaan, kunhan oma etu on etusijalla. Kyllä näitä niksuja riittäisi vaikka kuinka paljon, mutta onneks tunnen niitten kuviot niin hyvin, etten enää ikinä kajoa niksuun.

        "Varmaan hokee sinulle "no one like you" tai "the only one" "

        Miten olis: You are not my number one, you are my only one?
        Ja samalla käydään panemassa halpoja hutsuja kun valehdellaan olevansa töissä raatamassa.

        Olen tuntenut paljon niksuja ja ollaan naureskeltu naisten kanssa, että niillä täytyy olla joku puhkiluettu opaskirja "Näin isket naisen", koska kaikki aina jauhavat ne samat asiat samoin sanakääntein.


      • 22
        14 kirjoitti:

        "Varmaan hokee sinulle "no one like you" tai "the only one" "

        Miten olis: You are not my number one, you are my only one?
        Ja samalla käydään panemassa halpoja hutsuja kun valehdellaan olevansa töissä raatamassa.

        Olen tuntenut paljon niksuja ja ollaan naureskeltu naisten kanssa, että niillä täytyy olla joku puhkiluettu opaskirja "Näin isket naisen", koska kaikki aina jauhavat ne samat asiat samoin sanakääntein.

        Niin, ja se suosituin fraasi on muuten:

        Nooo, I am different! (jos alat puhumaan siitä millaisia niksut on).


      • ettänäinkin
        14 kirjoitti:

        "Varmaan hokee sinulle "no one like you" tai "the only one" "

        Miten olis: You are not my number one, you are my only one?
        Ja samalla käydään panemassa halpoja hutsuja kun valehdellaan olevansa töissä raatamassa.

        Olen tuntenut paljon niksuja ja ollaan naureskeltu naisten kanssa, että niillä täytyy olla joku puhkiluettu opaskirja "Näin isket naisen", koska kaikki aina jauhavat ne samat asiat samoin sanakääntein.

        "Olen tuntenut paljon niksuja ja ollaan naureskeltu naisten kanssa, että niillä täytyy olla joku puhkiluettu opaskirja "Näin isket naisen", koska kaikki aina jauhavat ne samat asiat samoin sanakääntein. "

        Tämä kertoo jotain siitä, minkä tason miehistä on kysymys. Mutta se kertoo myös paljon naisista, jotka näihin lankeavat. Typeryyttä ja heikkoa itsetuntoa varmaan keskimääräistä enemmän.


      • yököttäviä
        ettänäinkin kirjoitti:

        "Olen tuntenut paljon niksuja ja ollaan naureskeltu naisten kanssa, että niillä täytyy olla joku puhkiluettu opaskirja "Näin isket naisen", koska kaikki aina jauhavat ne samat asiat samoin sanakääntein. "

        Tämä kertoo jotain siitä, minkä tason miehistä on kysymys. Mutta se kertoo myös paljon naisista, jotka näihin lankeavat. Typeryyttä ja heikkoa itsetuntoa varmaan keskimääräistä enemmän.

        internetpornon suurkuluttajia kun luulevat että kaikilla on metrinen muna ja maagiset seksitaidot.


      • z
        22 kirjoitti:

        Niin, ja se suosituin fraasi on muuten:

        Nooo, I am different! (jos alat puhumaan siitä millaisia niksut on).

        Ha ha haa... ja tää "Nooo, I am different!" ei tule vaan niksujen suusta vaan myös muiden afrikkalaisten. Jokaikinen vetää ihan samaa fraasia.

        Ap:lle: En sano että kaikki niksut on huijareita, joskin niitä on ihan tosi paljon. Se että on kristitty, ei sano mitään. Vaikka rukoilis joka toinen minuutti, niin voi vaikka murhata jonkun ihmisen sillä joka toisella minuutilla. En sano että on murhaaja, mutta krisitillisyys ei ole tae miehen kunnollisuudesta. Voi jopa antaa anteeksi paremmin itselleen kaikki pahat tekonsa, kun saa ne kuitenkin anteeksi joka sunnuntai kirkossa.

        Se ettei puhelin soi kertaakaan kun on sun kanssa, on tae siitä, että sillä on muita muijia. Miksi muuten laittaa puhelimet aina äänettömälle sun kanssa? Afrikkalaiset yleensä puhuu ihan tosi paljon puhelimessa. Jos ei koko illan aikana oo tullut paria soittoa, on se jo todellinen ihme. Yleensä tulee myös häläreitä kotimaastaan keskellä yötä. Monissa afrikan maissa on yöllä puhelut ilmaisia, niin ovat tottuneet puhmaan keskellä yötä. Myös se, ettei vastaa sulle melko heti, on paha merkki. Eli luultavasti on sillon jonkun muun muijan kanssa, ja puhelin on silloin äänettömällä.

        Suosittelisinkin että seuraavan kerran kun mies on kanssasi, soitat miehen kännyyn, ja katsot soiko puhelin. Kuuntele onko ihan pois päältä, vai äänettömällä. Jos se sitten soikin, ja mies ihmettelee miksi soitat sille, vastaat että piti soittaa tyttökaverille, mutta mies on niin mielessä, että soititkin vahingossa sen numeroon. Tai että vahingossa soitit kun olit soittanut sille viimeksi, ja pitikin soittaa tyttökaverille.

        Myös, miksi tekstailet miehelle... Soittele mielummin, niin näet miten vastaa sulle eri tilanteissa. Niin, jos vastaa ollenkaan. Siitähän sitten näet, että onko taas puhelin offilla, vai ehkä äänettömällä.

        Toinen asia on, että mies on kyllä super ärsyttävä tyyppi. Vaimo ja lapset toisessa maassa, ja seurustelee täällä sun kanssas. Vaimo maksaa sen elämiset ja sun lahjat.

        Mieti myös sitä, kuinka usein mies on sun kanssa. Kerran, pari vai useita kertoja viikossa. Ne jotka haluavat vakisuhteen, yleensä kyllä haluaa asua sen naisen kanssa. Ne jotka vaan haluavat seksiä, käyvät sen naisen luona kerran pari kertaa viikossa.


      • dadadadadadadaddaa

      • muslimivaimo
        dadadadadadadaddaa kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=VBihvh_UhnU&feature=related
        ulkomaalaiset ja raiskaukset

        miksi on kokonaista 3 puhelinta, ei mitään normaalia touhua.
        Tiedätko TODELLA mistä rahaa tulee hänelle - vaimolta vai kenties huumeista jne ?

        Hänellä siis vaimo ja lapsi, ja SINA aloitat seurustelun hänen kanssaan ? Onkohan oikeaa peliä kummankaan puolelta. Mies odottaa Hollannin kansalaisuutta, menee sitten takaisin asumaan perheensä luo, ja sillä aikaa viettää rattoisaa aikaa sinun kanssasi. Mitä todella odotat suhteestanne ? Kyllä nämä vaimot pitää miehistään kiinni, usko vain. Jos mies ei eroa, se tarkoittaa että tarvitsee vaimonsa rahoja, jos taas eroaa, niin ole valmis sitten miesta tukemaan, se on taloudellisesti - oletko siihen valmis? Kuinka te muuten eläisitte.
        Jos olet vakavissasi, odota ensin kun (ja jos) mies eroaa vaimostaan, mikä epätodennäkoistä, ja sitten edetään eteenpäin asioissa. Miksi sinun pitäisi saada päävaivaa miehen avioliitosta ja oleskeluluvista ja papereista.

        Sanoisin lopuksi, että pidä pääsi kylmänä ja jalkasi maassa, ei seitsemännessä taivaassa. Jotain tässä kertomuksessa haiskahtaa, ei ole totuudenmukaista, jotain on vinossa - siis miehen puolelta.


    • Neiti ahvenanmaa

      on kunnon patukka. Sen eteen vaikka kärsii.

      • määvaan2

        mikä ihme toi monta liittymää on?????????????????????? puhelut suomesta tulee yhteen liittymään, puhelut eruoopasta yhteen ja muut afrikasta. puhelut eri maihin eri hintasia, eri operaattoreilla eri hintoja, helpompi et eri puhelimet ku vaihdella prepaid liittymien sim-kortteja yms. suurin ongelma , ettei luultavasti koskaan jättämässä vaimoo. tarvii seksii kun ei oo vaimo lähellä. miksi ei menen tapaamaan lapsiaan...no, tilanteet on vaikeita. älä kuuntele muita, ite itelles miehe otat. mun ex yliopistotasoisesti koulutettu ja muuttikin eromme jälkeen pois maasta. tänne jää näitä ns . moppimiehiä. tuskin koulutettu miesystäväsi jää valmistuttuaan maahan. neuvona jos sen huolit niin lykkää lapsen tekoa. lapselle on ihana jos molemmat vanhemmat lähellä ja siis yhdessä koska yksin vahemmuus aika vaikeeta. sulla on aikaa, luulen et olet nuori.


      • 13
        määvaan2 kirjoitti:

        mikä ihme toi monta liittymää on?????????????????????? puhelut suomesta tulee yhteen liittymään, puhelut eruoopasta yhteen ja muut afrikasta. puhelut eri maihin eri hintasia, eri operaattoreilla eri hintoja, helpompi et eri puhelimet ku vaihdella prepaid liittymien sim-kortteja yms. suurin ongelma , ettei luultavasti koskaan jättämässä vaimoo. tarvii seksii kun ei oo vaimo lähellä. miksi ei menen tapaamaan lapsiaan...no, tilanteet on vaikeita. älä kuuntele muita, ite itelles miehe otat. mun ex yliopistotasoisesti koulutettu ja muuttikin eromme jälkeen pois maasta. tänne jää näitä ns . moppimiehiä. tuskin koulutettu miesystäväsi jää valmistuttuaan maahan. neuvona jos sen huolit niin lykkää lapsen tekoa. lapselle on ihana jos molemmat vanhemmat lähellä ja siis yhdessä koska yksin vahemmuus aika vaikeeta. sulla on aikaa, luulen et olet nuori.

        Kannattaa kyllä kuunnella muita.
        Itse siinä tilanteen keskipisteessä on usein ihan sokea tosiasioille ja ulkopuoliset näkee paremmin ja käyttää järkeään.
        Lasta ei tosiaan missään nimessä kannata tuollaiseen tilanteeseen tehdä vaikka jotkut naiset kuvittelevat sillä keinolla saavan miehen itsellensä.


      • iskä of two
        määvaan2 kirjoitti:

        mikä ihme toi monta liittymää on?????????????????????? puhelut suomesta tulee yhteen liittymään, puhelut eruoopasta yhteen ja muut afrikasta. puhelut eri maihin eri hintasia, eri operaattoreilla eri hintoja, helpompi et eri puhelimet ku vaihdella prepaid liittymien sim-kortteja yms. suurin ongelma , ettei luultavasti koskaan jättämässä vaimoo. tarvii seksii kun ei oo vaimo lähellä. miksi ei menen tapaamaan lapsiaan...no, tilanteet on vaikeita. älä kuuntele muita, ite itelles miehe otat. mun ex yliopistotasoisesti koulutettu ja muuttikin eromme jälkeen pois maasta. tänne jää näitä ns . moppimiehiä. tuskin koulutettu miesystäväsi jää valmistuttuaan maahan. neuvona jos sen huolit niin lykkää lapsen tekoa. lapselle on ihana jos molemmat vanhemmat lähellä ja siis yhdessä koska yksin vahemmuus aika vaikeeta. sulla on aikaa, luulen et olet nuori.

        lapselle on ihana jos molemmat vanhemmat lähellä ja siis yhdessä koska yksin vahemmuus aika vaikeeta.

        Lapselle on ihanaa, kun on molemmat vanhemmat, koska se on helpompaa vanhemmalle???? Vähän sama kuin sanoisi, että lapselle on ihanaa, kun se on terveenä, koska sairaan lapsen hoitaminen on aika vaikeeta. Kyllä molempien vanhempien olemassaolo on lapselle jotain huomattavasti enemmän kuin ihanaa. Se on aika oleellista suorastaan! Mutta olen samaa mieltä siitä, että aloittajan kannattaa ehdttomasti lykätä lasten tekemistä tuonnemmaksi. Sekin tosin on itsestäänselvää. Jos se ei tuossa tilanteessa ole itsestäänselvää, niin sitten sanoisin, että kannattaa unohtaa lastenteko kokonaan.


    • Anonyymi

      Olet laastari lortto tuolle miehelle! Helppo suomihoro!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe