turussa vauhti päällä

Jiri Kironen

Ruskea talo?
Kirjoittanut: Voimaa Kalevalasta? 2.11.2008 klo 20.37

Kuka lypsi kellejään puulastoilla? Kreivi? Aluepalauttelija? Hypno-magneettimies? Ja miksi?
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä

Ilmoita asiattomasta viestistä

tähän mennessä
Kirjoittanut: tapahtunut 2.11.2008 klo 23.01

Tätä palstaa seuranneena voin tuoda esiin saamani tiedon ruskeasta talosta ja sen asukkaista.

Ruskea talo on jossakin turun keskustassa, ehkäpä linnankadun varrella. Se on ulospäin paitsi ruskea myös siisti ja hyvin hoidettu.
Talon julkikuvan takana on hieman toinen meininki.
Talon kellaritilojen salaisen sisäänkäynnin tuntee vain joku talonmies ja pari hänen tuttuaan. Ovat myös läpituttuja keskenään.(vitsi:)
Talon keskeiset henkilöt ovat "Plösönaama= asehullu ja ollut rasvaimussa","Ruputalkkari = hyljeryhtinen lättäjalka tai menninkäinen tai menninkäistalkkari" ja "Rommel = valelääkäri".
("Jatsari-Ola = rotannaama tai tyrvään aasi tai mustalaisruhtinas" ei kuulu teamiin, vaikka näin onkin erheelisesti väitetty.)

Tämä kolmikko hallinnoi ruskean talon salaista toimintaa siten, että "Ruputalkkari" on johtaja ja kaksi muuta alaisia. Tämä kuitenkin siten, että nämä kaksi alaista muodostavat yhdessä 50% kolmikon äänivallasta.

Ruskean talon kellarissa on tasokas juhlatila saunoineen ja uima-altaineen. Baarissa kuuluu olevan parempi taso kuin useimissa turun ravintoloista. Löytyypä lisäksi biljardisali, pokeripöytä ja keilaamaankin sopii kuudelle radalle. Lisäksi on majoitustiloja *****hotellitasoisesti arvion mukaan n. 88 hengelle.

Jokaisessa temppelissä on pyhin paikkansa ja sama pätee ruskeaan taloon. Tämä pyhäkkö löytyy saunaosaston ja punttisalin välistä.
Pyhäkössä on hyvän äänieristyksen lisäksi sekä kirkasta että himmeää valoa, savukone, puolapuut seinällä, sauvasekoitin, espanjalaisia ratsuja, nestekaasugrilli ja kaninnahalla tai kumilla päällystettyjä työskentelytasoja useilla remmeillä ja vöillä varustettuna.
Näihin tasoihin sidotaan em. remmeillä kiinni ne onnelliset/onnettomat (tarpeeton yliviivataan), jotka "Plösönaaman" masinoima vanki"rekrytointi" on saannuut saaliikseen.
"Plösönaama" saalistaa ja houkuttelee jääkäreidensä avustuksella humalaisia tai muuten väsyneitä nuoria miehiä tulemaan jatkoille.
"Rommel" syynää saapuvat vangit ja antaa heistä kestävyysarvion. Kaikki peräpukamaiset ja huonohampaiset vapautetaan heti ja heille maksetaan 500 - 20 000 € korvaus vaitiolosta.(onko Väiski muuten koskaan puhunut olleensa vankina ruskean talon kellarissa?)
----

"Ruputalkkari" tulee paikalle. Hän on pukeutunut vihreään satiiniviittaan, tyköistuvaan rohdinpukuun ja nilkkoihin ulottuvaan punaiseen kravatiin. Jaloissa on kolhituneet maihinnousukengät ja käsissä luuta sekä ryssäläinen sinkkiämpäri. Keltaiset silmät loistavat kilpaa Aurajoen ja sen sameassa pinnassa kimaltelevan täysikuunsillan kanssa.

Penkkeihin sidotut vangit odottavat lamaantuneina/innostuneina (tarpeeton yliviivataan) tulevaa käsittelyä.
"Ruputalkkari" napsauttaa sormiaan. "Rommel" ja "Plösönaama" vilkaisevat toisiaan, iskevät silmää ja huutavat kimeän kaksiäänisesti---"Johtaja, ota sinä ensin."

"Ruputalkkari" pyytää himmentämään valoja, paineet nousee ja tunnelma tihenee...

Ja sitten kuului PLÖRPS...

------------
Lisää juonipaljastuksia tulossa.
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä

Ilmoita asiattomasta viestistä

Kerro lisää
Kirjoittanut: kansa tahtoo tietää 2.11.2008 klo 23.14

..jätit niin kihelmöivään kohtaan että eihän tätä kestä millään, ehdin jo vetää jatsarit jalkaan ja hylkeen nahkaviitan olalleni ja lerssi osoittaa kattoon, ilman käsikäyttöä

Jatka juonipaljastuksia viipymättä

Sieg Heil!
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä

Ilmoita asiattomasta viestistä

Samaa mieltä, kansa
Kirjoittanut: tahtoo lisää! 3.11.2008 klo 11.34

Täällä väristään odotuksen kiimassa.
-------------->

4

484

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • IsämmaallinenSuomalainen

   Onko Laineen Sepiä näkynyt?

  • rupusitaatti

   "Hän on pukeutunut vihreään satiiniviittaan, tyköistuvaan rohdinpukuun ja nilkkoihin ulottuvaan punaiseen kravatiin. Jaloissa on kolhituneet maihinnousukengät ja käsissä luuta sekä ryssäläinen sinkkiämpäri. Keltaiset silmät loistavat kilpaa Aurajoen ja sen sameassa pinnassa kimaltelevan täysikuunsillan kanssa"...aah...

  • KerroMeilleItsestäsi

   En tiedä onko tämän avauksen tekijä tosissaan vai onko tämä hulvatonta satiiria? Jos on tosissaan, niin pitäisi ehdottomasti hankkia lääkitys tai päivittää nykyinen lääkitys.

   En parhaalla tahdollakaan ymmärrä, mitä tekemistä tuolla talolla ja sen oudoilla tai sellaisiksi väitetyillä asukkailla on isänmaallisuuden ja palstan aiheen kanssa?

   Kirjoittaja selvästi tuntee aiheensa ja henkilöt. Joten kuulostaa vahvasti siltä, että avaaja on itse kuulunut tuohon sakkiin. Sitten hänelle on tullut riitoja muiden kanssa ja hänet on heitetty sakista ulos. Ja sitten loukkaantuneena kirjoittaa häväistysjuttuja palstalle entisistä kavereistaan.

   Kerropa rehellisesti, olenko oikeassa?

   • 5kgnpunnus

    Joo, kyllä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   25
   3544
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   3215
  3. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   24
   2892
  4. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   2302
  5. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1970
  6. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   302
   1914
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   127
   1382
  8. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   67
   1067
  9. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   64
   1017
  10. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   87
   916
  Aihe